Wat is dat?quote:Op zondag 10 juli 2016 19:10 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Oh, ik zie dat mijn laatste reactie nooit is geplaatst. Namelijk dat ze met de AH restaurantactie meedoen ik zeker zou gaan! Kan je je geen buil aan vallen en zal vast goed woren.
Vorig jaar gegeten, vond het eten heerlijk, beter dan in menig tent die wel een ster hebben weten te behouden, maar ja, die boot.. Toen wij er waren was het ca 33 graden, dus lekker buiten op het dek gezeten, tot het ging onweren. Binnen was het niet prettig zo warm als het was. Ga in in het najaar ofzo nog wel eens een keer eten daar.quote:Op zondag 10 juli 2016 12:06 schreef DavetheNL het volgende:
Heeft iemand ervaring met restaurant De Saffraan in Amersfoort?
ik las cum breadquote:
A dirty mind is a joy forever...quote:
Absoluut!!! Jullie schuld!!!quote:Op maandag 11 juli 2016 15:32 schreef Isegrim het volgende:
Dat komt natuurlijk door al die viespeuken in de SC.
Ik las "cum"quote:
Dank voor je review en ziet er gewoon goed uit maar...ik ben nooit (ook niet in de USA)quote:Op maandag 11 juli 2016 11:32 schreef MCH het volgende:
Waar? Elke werkdag kijk ik braaf met het bord op schoot naar Dagelijkse Kost op Belgie 1, het kookprogramma van tv-kok Jeroen Meus. Zijn kookstudio in de binnenstad van Leuven is best een toeristentrekpleister want tijdens de tv-opnames kun je op de achtergrond in beeld komen. Op steenworp afstand van zijn studio heeft Jeroen Meus Wurst geopend, een snacktent voor hipsters waar je 'Haute Dogs' kunt eten.
Wat at je en wat vond je er van? Je kunt kiezen uit broodjes worst, broodjes worst en broodjes worst dus ik heb een broodje worst genomen. Verder heb je nog de keuze uit 3 sides maar die spraken mij niet echt aan. Ik ging voor de 'Memphis Soul', daar zit in: corn bread, coleslaw, pulled beef, würst, texas honey, sweet relish, crispy onion, jalapeńos. Ondanks de naam Wurst is de bite van de wurst niet knapperig zoals een Duitse braadworst maar elegant zacht. De vullingen waren ook lekker, vooral de pulled beef. Net als het brood. Moet wel zeggen dat je de pulled beef pas echt goed proeft als je er wat los van eet. Jammer dat hij zo op was, kon er a la Iwanius nog wel 3 van op.
Kosten? Nu gaat iedereen weer vallen over de prijs maar deze haute dog kost 10 euro. Dat is natuurlijk een belachelijke prijs maar ik geniet altijd erg van de shows van Jeroen Meus dus als fanboy had ik het er zeer zeker voor over. Maar dan ook 1 keer. Als toetje zijn we nog even bij z'n studio gaan kijken. Toch leuk om dat eens van de andere kant te zien. Ze filmen normaal dus richting de straatkant, nu kon ik vanaf de straatkant een blik in de studio werpen.
Cijfer? 7.5. Geen 8 of 9 vanwege de prijs en de geringe maagvulling (Ja, dit Hollandse fenomeen is voor mij belangrijk )
Ja, sorry. Zal het nooit meer doen.quote:Op maandag 11 juli 2016 16:23 schreef MCH het volgende:
Ik ga nog eens een review schrijven als de enige reactie een afrukbroodje is van een 50-jarige ouwe taart.
Lijkt mij nogal iets. Varkensoor.quote:Op maandag 11 juli 2016 21:58 schreef sirdanilot het volgende:
Waar?
Winston & Weiwei
Stationsweg 53, 2515 BJ Den Haag
Wanneer?
vrijdag
Wat at je?
Varkensoortjes pikant
Bapao varken
Impressie?
Klein Chinees (ook suri-chinese gerechten) eethuisje in Den Haag waar de lokale Chinese bevolking vaak komt eten. Ik was eerst de enige niet-aziaat daarbinnen. Later kwamen er echter een paar echte Hagenezen afhalen, er komt dus van alles wat. Verwacht geen luxe restaurant ambiance maar gewoon een leuk lokaal eethuisje, netjes maar niet fancy. Je kunt er binnen eten of gewoon afhalen.
Varkensoortjes waren heerlijk, lekker gamy en krokant vanwege het kraakbeen maar het 'vlees' lekker zacht/chewy, dus precies de goede structuur zeker voor in aziatische gerechten. Smaak was serieus pittig, dus als je daar niet zo goed tegen kan niet de pittige bestellen. En als je van super extreem pittig houdt gooi je er gewoon wat suri sambal die op tafel staat of Chinese hot oil overheen !
Bapao had ik besteld omdat ik toch wat meer honger had en dat is vooral brood, maar de weinige vulling erin is lekker. Ik vond het lekker om het in de saus van de oortjes te dopen, haha.
Alleen maar twee snackjes gegeten dus (bij mekaar toch best wel vullend) maar ik kan me voorstellen dat je hier prima een casual diner kunt houden met wat vrienden als iedereen een lekker chinees gerecht bestelt.
Varkensoortjes mogen wel iets vriendelijker geprijsd, 6,50 voor slachtafval is wat veel .De bapaotjes zijn echter juist weer heel vriendelijk geprijsd ą 2,50, dus als je al honger had bestel je die en dan komt dat wel goed. Ze hebben een enorme menukaart dus nog genoeg om te proberen.
Bediening gewoon no-nonsense, niet onvriendelijk niet speciaal super vriendelijk of zo. Als blanke zijnde gaven ze mij natuurlijk westers bestek, haha.
[ afbeelding ]
Kosten?
11,50 inclusief een biertje (tsingtao natuurlijk).
Cijfer?
7,5
Leuk als je in de buurt woont/bent (dat laatste was ik) en wat casual wil eten of eventueel afhalen. Wil je echt uit eten gaan dan zijn er genoeg andere plekken waar dat kan. Ook op loopafstand van Hollands Spoor en vanaf het centrum van Den Haag (maar wel duidelijk daar buiten, in een woonwijk).
Zitten in deze wijk ook heel veel Indo eettentjes/warungs, misschien ook leuk om eens te proberen als ik daar weer eens in de buurt moet wezen.
Vind persoonlijk surinezen vaak lekkerder dan indonezen, maar goed dat ben ik dan misschien. Deze surinees is meer Chinees dan Suri heb ik het idee ook.
Dat is bij meerder gerechten zo. Waarom staat het er niet meer op?quote:Op maandag 11 juli 2016 23:06 schreef RobinOok het volgende:
Lekker, varkensoren. Je moet gewoon even vergeten dat het varkensoren zijn. Goed klaargemaakt echt lekker. En de varkensoorterrine bij SanSan was superlekker. Die zou ik iedereen durven aanbevelen. Maar ja, niet meer op de kaart.
http://www.aziatische-ingredienten.nl/varkensoren/
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |