abonnement Unibet Coolblue
pi_163554938
Oh, dat klinkt als een fijne nacht Razz..

Hier ook niet zo'n beste nacht, maar dat lag aan mezelf. Gisteren heel veel geslapen, maar toen had ik aanzienlijk minder snot in mijn hoofd. Gisteravond kon ik niet meer lekker liggen want m'n holtes zaten vol en m'n neus zat steeds verstopt. M begon een paar keer te huilen, maar op het moment dat ik dacht 'ik moet er toch maar naartoe' en naast het bed stond was ze weer stil. Tot 03u of zo, toen heeft mrIMA haar alsnog opgehaald waarna een heel kreunfestijn begon tot we haar toch maar een fles gaven om 04.25, bleek dat ineens het euvel :') En nu gaat ze zo naar bed en ga ik zelf ook nog maar even een dutje doen geloof ik..
  woensdag 6 juli 2016 @ 13:27:06 #52
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163556605
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juli 2016 11:42 schreef Mariposas het volgende:

[..]

Dat is niet zo. Op basis van de ingevulde antwoorden wordt bepaald of je in aanmerking komt voor het programma stevig ouderschap. Als je niet in aanmerking komt, of wanneer je niet mee wil doen, wordt het formulier vernietigd. Je krijgt niet een rood uitroepteken in je dossier dat je een risicogeval bent.
Dan ken je onzr wijkverpleegkundige niet :') die is daar dus wel het type voor. Enorm bemoeizuchtig en een berg aan ouderwetse methoden. Vandaar dat ik haar liever ontloop
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_163556866
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2016 12:06 schreef Razztwizzle het volgende:
Versterkt ouderschap: We hebben hier een paar gesprekken gehad met de VPK van het CB over dingen uit ons verleden die wel eens lastig zouden kunnen worden met kinderen. Maar ook aangegeven dat we zelf verstandig genoeg zijn om aan de bel te trekken als we merken dat we er last van hebben. Dat was verder prima. Geen lijst, geen dossier. Goed dat het CB in elk geval probeert een beetje in beeld te houden hoe het thuis loopt bij de kindjes die ze meten en wegen ^O^ . Ze zijn tenslotte meer dan een Baby-APK, lijkt me. En zonder meteen te oordelen mensen in elk geval een ingang bieden voor als ze steun nodig hebben is toch een mooi streven. Elke malloot mag een kind krijgen, en we zijn helaas niet allemaal zo zelfbewust dat we van onszelf doorhebben of we het nog een beetje onder controle hebben allemaal.
Mooi verwoord! ^O^
pi_163557029
hmm, door jullie discussie begin ik me nu af te vragen of ik tot een risicogroep behoor. Bij verloskundige en kraamzorg heb ik aangegeven een negatieve seksuele ervaring te hebben gehad. Ondanks dat ik alles voor mijn gevoel goed verwerkt heb, wist ik niet zeker hoe ik tijdens een bevalling of de emotionele rollercoaster daarna zou gaan reageren, vandaar dat ik de vraag toen toch maar eerlijk beantwoord heb. Gelukkig verder geen problemen mee gehad tijdens bevalling of nacontroles. Maar als dat soort informatie doorgegeven is aan het CB zou ik daar niet blij mee zijn.
pi_163558062
Luna: ze vroegen er hier zelf weer naar, dat soort info. Volgens mij heeft je vk ook gewoon beroepsgeheim en mogen ze dat niet zomaar doorgeven ook...

Wat doen jullie met wakkere speelbaby's in bed? Die van mij is moe en ligt op bed maar ligt heel blij te spelen ipv slapen. Ik weet nu nooit of ik m dan maar moet laten in de hoop dat 'ie alsnog gaat slapen of 'm toch maar weer moet halen..
  woensdag 6 juli 2016 @ 14:45:07 #56
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163558162
Luna volgens mij wordt alleen info doorgegeven over verloop kraamtijd: dus jouw temp en van de baby, gewicht baby, op gang komen borstvoeding ed. Dat begreep ik althans van mijn kraam.

En wakkere blije baby zou ik lekker laten liggen :)
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_163558677
Luna, bij mij is het op mijn verzoek doorgegeven he.
En het verloop van de kraamtijd is bij mij opgeschreven (de temp en de gewichten en hoe het met ons ging enz) in een speciaal logboek. Volgens mij heeft het CB die niet ingezien.
pi_163559889
Kris, gefeliciteerd!! *O*
pi_163560122
Kris, gefeliciteerd! Hopenlijk hebben jullie een toffe dag!

Malteser, hoe gaat het in Italie?

Hier zit ik met een hyperdrukke baby die niet wil slapen en zichzelf steeds drukker maakt. Ondertussen doet hij mij ook steeds zeer, slaat me in m'n gezicht, bijt in m'n handen of trekt aan m'n haar zodra ik hem idcht bij me laat komen. Ik vind het vandaag eventjes niet zo leuk.
  woensdag 6 juli 2016 @ 16:20:51 #60
426379 elamanilo
elämänilo
pi_163560137
Silliegirl, mijn kleine mini baby geef ik dan nog een slokje borst zodat ie lekker in slaap valt, of hij gaat in de draagdoek. Als ik dat niet doe, is ie eerst nog wel blij, maar na een poosje (als ik té lang afwacht) te moe om rustig in slaap te kunnen vallen.. Dan gaat ie huilen en heel onrustig met z'n armpjes maaien en onrustig aan de borst drinken als ik dat dan probeer.

Ik doe dit dus op het moment dat ie nog blij is, maar dat ik weet en zie dat ie moe is en wil gaan slapen. Dan wacht ik heel even af of ie zelf in slaap valt en anders bovenstaande.
Het is gelukkig ook nog maar 1 of 2 keer voorgekomen dat we dit niet deden en dat baby dus te onrustig was om nog lekker in slaap te vallen waardoor we heel erg ons best moesten doen om hem weer rustig en in slaap te krijgen. We hadden daarin natuurlijk al ervaring met kind#1.
pi_163561019
Hier ook nog maar een keer: gefeliciteerd Kris *O*

Verder: wat gaan jullie snel ineens! Kan het niet bijhouden..

Wilde nog tegen Malteser zeggen dat het met tanden heel snel kan gaan: hier 3 stuks in een week door en er staan er -vermoeden we- nog een paar op doorkomen :o

Kan ik trouwens mijn woorden nog terug nemen over dat ik wel weer een cyclus wilde? Stomme Fok!wet :6 }:|
pi_163562172
Pff, met een hoofd vol snot en de energie van een vaatdoek is het best een lange dag met een nog-net-baby die zich buiten de box constant in de nesten werkt/met de printer wil spelen/haar vingers in stopcontacten wil steken en in de box 10 minuten lief speelt om vervolgens boos te zijn dat ze er niet uit mag en uit protest het speelgoed eruit gooit.
pi_163563791
Beterschap IMA! Ik had het vorige week. Ik was toen op maandag met de uk thuis + ziek. Ik was kapot! (En ik was zoooo blij dat M die dinsdag - toen ik me zelfs ziekgemeld had - naar het kdv was.)
pi_163564174
Kris gefeliciteerd! *O*

Ik heb bij het cb ook bewust niets gezegd over mijn eigen opvoeding. Ik ben er een betere moeder door, wil niet op mijn moeder lijken, maar wilde ook niet in een hokje geplaatst worden. Mijn jvk had al haar kanttekening bij het feit dat mijn man zelden thuis was en vulde eea voor me in (je bent zeker wel erg moe hé, je red het zeker niet in je eentje?) terwijl ik het prima rooi in mijn upje met G.

Tandjes :o hier nog nul. Maar hij heeft allerlei bobbels ter hoogte van zijn hoektanden en kiezen, maar zijn voortanden daar is het tandvlees rustig. Zou hij echt de moeilijke tanden eerst krijgen?

Ik ben over op potjes want G blieft mijn kookkunsten niet :') en weigert resoluut de borst. Laatste keer gedronken was drie uur vannacht. Helaas.

Beterschap Ima!
pi_163566393
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2016 10:20 schreef onomatopee het volgende:

[..]

Wat een heerlijk beeld ondanks overprikkeld O+ Gefeliciteerd, en veel plezier met vieren zaterdag!

Die baby tantrums he, vanaf wanneer kan ik die verwachten? Mijn baby vindt verschonen tot nu toe dikke prima, tenzij poep tot in haar nek tijdens het slapen ;( , maar geef haar eens ongelijk..

LuDann: fijn dat die ab zo snel werkt! Krentenbaard is stom.. Hoe gaat het nu met je scriptie, lukt dat een beetje met alles wat voorbij komt? :)

Verder vind ik het onmogelijk hier regelmatig mee te posten, wat gaan de dagen snel tegenwoordig :X Bizar om te lezen over de nieuwe minibaby's hier (welkom!) en me te realiseren dat mijn baby al niet zo mini meer is, maar gewoon al bijna 4 maanden :o
Bij L. begon het verschonen lastig te worden sinds ze zelf kan omdraaien. Dat is natuurlijk heerlijk, om om te draaien tijdens het verschonen of eigenlijk altijd wel, op je rug liggen is saaaiiii oO< ...

Inderdaad het gaat echt snel!
pi_163566536
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2016 10:12 schreef pinquit het volgende:
Op de commode verschonen is hier zelfs al levensgevaarlijk :') dat doe ik alleen nog op de grond. Ik ben best sterk, maar m'n baby is sterker :X hoe dan? :')
Inderdaad -O- , hier hetzelfde, ik durf het ook alleen maar op de grond...
pi_163566657
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2016 16:20 schreef Jagärtrut het volgende:
Kris, gefeliciteerd! Hopenlijk hebben jullie een toffe dag!

Malteser, hoe gaat het in Italie?

Hier zit ik met een hyperdrukke baby die niet wil slapen en zichzelf steeds drukker maakt. Ondertussen doet hij mij ook steeds zeer, slaat me in m'n gezicht, bijt in m'n handen of trekt aan m'n haar zodra ik hem idcht bij me laat komen. Ik vind het vandaag eventjes niet zo leuk.
:*
pi_163567076
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2016 20:45 schreef Vieve6 het volgende:

[..]

Inderdaad -O- , hier hetzelfde, ik durf het ook alleen maar op de grond...
Hier een bladvergroter...dus of ze nou linksom of rechtsom draait, ze blijft toch wel op de commode ;)
Al moet ik toegeven dat ze wel behoorlijk goed meewerkt. Rollen vindt ze tof, maar op de commode ligt ze over het algemeen gewoon netjes op haar rug. En als ik een nieuwe luier wil omdoen, zet ze zich zo met haar beentjes af dat haar kontje omhoog komt en ik de luier er in 1 beweging onder kan schuiven ^O^ Ben nu welgeteld 2 minuten bezig met verschonen (mits geen poep uiteraard). *O*
pi_163568312
Gefeliciteerd met je Dreumesje Kris!! :)

Jagar: :* . De dag is bijna om, morgen ist allemaal weer anders!

Ik ben net een uur bezig geweest met spuitpoep van tussen de vloerbedekking uitpoetsen. Echt, gadverdamme :X . En een lucht dat eraf komt, bah! }:|

Ela: zo deed ik het ook toen W. mini was, maar nu weigert 'ie gewoon de borst en valt dus niet echt meer zo in slaap. Alleen als 'ie echt echt echt moe of niet lekker is gaat dat nog.

Dat zoeken blijft zeker? Elke keer als ik denk dat we een ritme hebben dat werkt gooit W. het om of weigert 'ie mee te werken. Nu is inslapen ineens weer drama, terwijl dat 2 weken terug perfect ging.
  woensdag 6 juli 2016 @ 23:02:45 #70
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163571590
Even een vraag aan degenen die bevallen zijn met hechtingen in hun doosch. Hoe langs duurde het voordat je weer helemaal als vanouds kon zitten? Echt rechtop zitten voelt hier nog steeds erg onaangenaam na twee weken. Hechtingen zelf is niks meer van te zien.

En is dit herkenbaar voor iemand? Heb met name als ik even gelegen of gezeten heb een soort pijnlijke steken/ druk in mijn clitoris en kleine schaamlippen. Het gevoel is lastig uit te leggen maar het voelt alsof je een tampon verkeerd hebt ingebracht, maar dan dus op een plek waar niks gehecht is; beetje aparte plek lijkt me. Huisarts heeft blaasontsteking uitgesloten en denkt dat het nog van de bevalling komt.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_163571986
Jagar :*

Luna, ze mogen dat niet zomaar doorgeven. En zelfs als je (tijdelijk) extreem geschift bent, mogen ze daar niet zomaar actie op ondernemen. Er moet heel veel gebeuren, willen daar (gedwongen) consequenties op volgen.

Mijn CB was trouwens wat minder signalerend of meelevend. In mijn geval niet zo erg, ik had (gelukkig) een groot vangnet.
pi_163572023
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2016 23:02 schreef Chanty het volgende:
Even een vraag aan degenen die bevallen zijn met hechtingen in hun doosch. Hoe langs duurde het voordat je weer helemaal als vanouds kon zitten? Echt rechtop zitten voelt hier nog steeds erg onaangenaam na twee weken. Hechtingen zelf is niks meer van te zien.

En is dit herkenbaar voor iemand? Heb met name als ik even gelegen of gezeten heb een soort pijnlijke steken/ druk in mijn clitoris en kleine schaamlippen. Het gevoel is lastig uit te leggen maar het voelt alsof je een tampon verkeerd hebt ingebracht, maar dan dus op een plek waar niks gehecht is; beetje aparte plek lijkt me. Huisarts heeft blaasontsteking uitgesloten en denkt dat het nog van de bevalling komt.
Pfoe, geen idee meer precies, maar zeker wel die twee weken en wat daarna geloof ik. Hoeft denk ik niet per se van de hechtingen te komen? Alles is gewoon best wel even 'uit z'n verband gerukt'..
  woensdag 6 juli 2016 @ 23:24:55 #73
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163572101
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juli 2016 23:21 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:

[..]

Pfoe, geen idee meer precies, maar zeker wel die twee weken en wat daarna geloof ik. Hoeft denk ik niet per se van de hechtingen te komen? Alles is gewoon best wel even 'uit z'n verband gerukt'..
Ja dat zit ik ook te denken met name mbt die pijnlijke steken, maar de eerste week had ik daar geen last van dus dat vind ik dan weer apart. Dat niet lekker zitten is vooral irritant maar niet pijnlijk.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_163572672
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juli 2016 23:02 schreef Chanty het volgende:
Even een vraag aan degenen die bevallen zijn met hechtingen in hun doosch. Hoe langs duurde het voordat je weer helemaal als vanouds kon zitten? Echt rechtop zitten voelt hier nog steeds erg onaangenaam na twee weken. Hechtingen zelf is niks meer van te zien.

En is dit herkenbaar voor iemand? Heb met name als ik even gelegen of gezeten heb een soort pijnlijke steken/ druk in mijn clitoris en kleine schaamlippen. Het gevoel is lastig uit te leggen maar het voelt alsof je een tampon verkeerd hebt ingebracht, maar dan dus op een plek waar niks gehecht is; beetje aparte plek lijkt me. Huisarts heeft blaasontsteking uitgesloten en denkt dat het nog van de bevalling komt.
Allemaal heel herkenbaar! Duurde hier een week of 6. En daarna nog lang gevoelig na langdurig op het toilet zitten / lang lopen / seks. Tas is nu 17 weken en het voelt nu pas weer helemaal normaal.
pi_163572740
Dat herken ik niet Chanty, maar wel een nare druk naar beneden. Soms voelt het alsof er iets naar buiten gewerkt wordt, of er uit hangt terwijl dit niet zo is.
Ik heb het deze week ook erger dan vorige week. Ik denk omdat ik ook steeds meer doe op een dag.
Ik heb vandaag in de spiegel durven kijken en ik zag niks raars. Het heeft tijd nodig om te helen denk ik. Een bevalling is een behoorlijke aanslag op je lichaam.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')