abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_163370017
Succes en beterschap voor iedereen die naar het zkh moet!
pi_163370061
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 16:11 schreef Malteser het volgende:

[..]

Wij twijfelden ook want ik draag veel maar Twix is qua formaat nog zo'n uk dus toch gekozen voor de Joolz. Bovendien hebben wij (nog) geen buggy.

Overigens super service van Joolz, na 17.00 uur kunnen we een nieuw wiel ophalen bij de dichtsbijzijnde grote plaats. Het is niet de goede kleur velg maar dat wordt geregeld als we terug in NL zijn.
Oh, dat is wel heel netjes! ^O^
pi_163370103
Voetjes opmeten kan ook met gratis app voor de ipad, shoe size
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_163374758
:W

Operatie is goed gegaan, man is high van de morfine. Altijd leuk. :Y
L. heeft een leuke dag met opa en oma gehad, maar voelt zich niet zo lekker en heeft dus de hele dag niets gegeten en niet geslapen. Drinken ging wel goed. Toen ik d'r net op bed had gelegd moest ze zo hard hoesten dat ze over moest geven. Nu lijkt ze zich beter te voelen en rustig te slapen. Ben benieuwd wat voor nacht we tegemoet gaan.

Voor mensen zonder ipad: ook voor android lijk je schoenmeetapps te hebben
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_163375991
Fijn dat het goed is gegaan Krisvc! Succes met het herstel en het mantelzorgen.
Hopelijk gaat L lekker slapen en wordt ze niet ziek.
pi_163377807
Fijn dat het goed is gegaan!
Schudden voor gebruik
  dinsdag 28 juni 2016 @ 21:45:51 #107
409579 LuDann
All the way
pi_163378230
Blij te lezen dat de operatie geslaagd is, Kris. Nu maar hopen op een snel herstel.

Ik had een 5 minuten bezoek aan de KA en allergoloog vandaag, inderdaad geen huidtest. Die staat nu gepland voor 30 augustus. Pff, nog wel een eind weg zeg. Tot dan geen veranderingen in dieet.

KA gaf verder aan dat hij niet dacht aan een lichamelijke oorzaak voor het slechte slapen (in de zin van een allergie). Hij was verder wel bemoedigend en aardig en stelde me gerust dat het uiteindelijk hoe dan ook beter zal gaan met slapen.
pi_163379962
Dat is inderdaad nog ver weg LuDann! Vervelend zeg... Vooral omdat je de keus daarvoor toch al moeilijk vond en dan heb je je er op ingesteld en dan gaat het niet door... Maar als het geen realistisch beeld geeft heb je er natuurlijk ook niets aan..

Wel fijn dat hij geruststelling gaf wat betreft het slapen.. Ik hoop echt voor jullie dat de nachten gauw beter worden!

L. wil nog steeds iedere nacht bij ons in bed slapen...
pi_163380273
Ik vermoed dat hier tand nummer 2 op komst is. Poepluiers alom, baby met verhoging (37,8) en vooral veel huilen. Net maar weer een zetpil gegeven en hij ligt nu helemaal uitgeput en bezweet bovenop me te slapen. Zo sneu als ze zich niet lekker voelen :'( .

Ik vraag me trouwens wel af hoe moeder dit doen als ze geen bv meer geven. BV is hier echt DE manier van troosten en rust brengen, wat er ook is. Ik heb geen idee hoe ik W. zou moeten troosten zonder borst :o .
en stiekem beangstigd me dat, omdat hij bijna 8 maanden is en ik dus straks echt moet stoppen met kolven op werk.. Ik hoop dat ik dan nog wel kan voeden als ik thuis ben (werk 3 dagen), maar als niet heb ik ook geen idee wat ik als troost kan doen...
pi_163384142
boh, 5 uur is een beetje te vroeg om op te staan. T kon de slaap echt niet meer vinden. Hopelijk zometeen wel weer...
pi_163384150
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 22:47 schreef silliegirl het volgende:
Ik vermoed dat hier tand nummer 2 op komst is. Poepluiers alom, baby met verhoging (37,8) en vooral veel huilen. Net maar weer een zetpil gegeven en hij ligt nu helemaal uitgeput en bezweet bovenop me te slapen. Zo sneu als ze zich niet lekker voelen :'( .

Ik vraag me trouwens wel af hoe moeder dit doen als ze geen bv meer geven. BV is hier echt DE manier van troosten en rust brengen, wat er ook is. Ik heb geen idee hoe ik W. zou moeten troosten zonder borst :o .
en stiekem beangstigd me dat, omdat hij bijna 8 maanden is en ik dus straks echt moet stoppen met kolven op werk.. Ik hoop dat ik dan nog wel kan voeden als ik thuis ben (werk 3 dagen), maar als niet heb ik ook geen idee wat ik als troost kan doen...
Eh dragen. Knuffelen. Lieftallig wrijven over het kontje. Er zijn voor je kindje. Allemaal vormen van troosten. :-)
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
pi_163384198
Daar vindt je manieren in Sillie. Liedjes zingen werkt hier goed.

Lu, dat is inderdaad nog ver weg. Houd. Moed. :*

L. had vannacht hoge koorts en hoest de longen uit d'r lijf. Arme gup. Die gaat dus niet naar de opvang, dus de hele planning ligt overhoop. Happy birthday to me. B-)
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_163384265
S. krijgt dan nog wel borstvoeding, maar het is niet zijn ultieme troostmiddel. Dat was het bij M. wel, maar hij vindt het fijner om geknuffeld te worden bij verdriet.
  woensdag 29 juni 2016 @ 07:42:43 #114
56471 pinquit
oh my lama!
pi_163384351
Vandaag wordt onze stoppenkast vernieuwd. Dus de hele dag geen stroom, man watt zie ik er tegenop. Zoo niet fijn met baby
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
  woensdag 29 juni 2016 @ 07:55:32 #115
56471 pinquit
oh my lama!
pi_163384424
Die watt was een typo :')
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_163384447
[quote]0s.gif Op maandag 27 juni 2016 21:35 schreef hetzusjevan het volgende:

[..]

Ze had al dieetvoeding 1, en nu naar dieetvoeding 2. Hmm ja zal dit pak eens opmaken en overwegen om terug te gaan.. is iets makkelijker want omneo 2 is echt niet te verkrijgen hier in de omgeving :N.

Verdorie stippel, dat is balen!

Kris, dat ging de goede kant op dan vannacht. Hoop voor je dat het doorzet :Y.

Veel plezier Malteser, man en Twix! Wel balen van de joolz, en ook wel matig, voor dat geld verwacht je toch iets meer kwaliteit :{. Nu je het zegt zit ik me ook te bedenken hoe we het allemaal mee gaan krijgen op vakantie. Ik wilde met de polo gaan :') hehe. Dan wordt het toch de benzineslurpende station van vriend denk ik.

Succes morgen Lu!
Edit: oh en Lu ik moet elke keer aan Wolk denken als ik dit jurkje zie :D. Useless info I know :').

[ [url=http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2016/D00%200424977%20002%2015%204893.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&hmver=1&call=url[file:/product/full]]afbeelding[/url]

L. Heeft ook altijd erg veel gespuugd, maar leek er zelf nooit zo veel last van te hebben.. Ik ben ook bij voeding 1 gebleven en nu lijkt het spugen eindelijk wat minder te worden... Ik heb inderdaad ook gelezen dat het niet erg is om bij voeding 1 te blijven...

Dat jurkje is zo leuk ja ♡!!!
pi_163384449
Oh, maar dat duurt toch geen hele dag pinq? Vriend heeft ooit een waterleiding boven de stoppenkast geraakt en dat was diezelfde dag nog gefikst.

Ik ga vandaag voor het eerst weer naar een conferentie, dus ik moet kolven in de pauzes. Ben heel erg benieuwd hoe dat gaat...

Wiebelen en liedjes zingen/hummen hielp altijd wel bij Stip en als K al veel gedronken heeft doe ik dat ook, anders gaat ze alleen maar spugen.
pi_163384454
quote:
1s.gif Op woensdag 29 juni 2016 07:55 schreef pinquit het volgende:
Die watt was een typo :')
Hahaha toepasselijke typfout! :)
pi_163385119
Ben je jarig kris? Gefeliciteerd dan! *O*

Sillie: ik heb ook geen idee wat ik straks nou moet als het kolfrecht ophoudt! A drinkt nog 2 flesjes van 200ml per dag en ik kolf 550ml (dus de vriezer raakt aardig vol). Vind bv geven zo fijn he! Hoop niet dat mijn productie keldert als ik straks niet meer kan kolven overdag op het werk!

A heeft sinds zaterdag ineens 2 voortanden. Niets van gemerkt, ze waren er opeens :o Van de eerste 2 ondertandjes heeft ze 1 dagje + de nacht last gehad en toen was dat ook wel weer over. Gaat veel te snel dit! Straks heeft ze volgende week al een volledig gebit :'( ;)
pi_163385365
:W

Team Pieterburen present! Zowel M. als ik hoesten de longen uit ons lijf. Heerlijk. Ik heb me gisteren zelfs ziekgemeld en ik ben er zo eentje die normaal gewoon doorgaat (al dan niet thuiswerkend; zoals vandaag met een doos tissues naast me). Hopelijk is dit snel over ;( M is ook een muts. Ze moet al hoesten en dan gaat ze mij ook nog eens nadoen met 'nephoesten'. Resultaat: een echte hoestbui aan haar kant.

Fijn dat de operatie goed ging Kris! En ben je echt jarig vandaag? *O*

Sillie: herkenbaar stukje.

Ik zat me vanmorgen ook af te vragen hoe ik dat straks moet doen met drinken als we stoppen met bv. Ik wil toch binnen afzienbare tijd afbouwen (ik ben er stiekem wel klaar mee), maar tegelijkertijd twijfel ik omdat er nog steeds nauwelijks ander vocht in gaat; behalve groenten/fruit (Vicieuze cirkel?) De bv is voor M nu dus de voornaamste vochtbron. Naast groenten en fruit waar natuurlijk ook vocht in zit. Water drinkt ze minimaal. Van die babythee (Hippthee) vindt ze maar raar smaken geloof ik. Yoghurt gaat er ook wel in gelukkig. Ik moet ook bekennen dat ze alleen 's ochtends 'vraagt' om bv en dat de andere keren ik het zelf maar aanbied. Is het weer een fase? Ze is wel druk met tig andere dingen, dus ik heb het idee dat eten en drinken niet een heel hoge prioriteit hebben nu :P
pi_163385526
If it's any consolation: huidcontact, warmte, aanraking is voor E het belangrijkste troostmiddel.

@Lu: balen dat het niet door kon gaan, en nu weer zo lang wachten.. shit zeg! En dat jurkje is nu te koop bij de H&M, in de webshop :).

Kris, wat fijn dat het goed gegaan is, ik hoop dat het met L nu ook iets beter gaat? En happy birthday to you *O*! Had je het nou toch al eerder gevierd of niet meer?

Ik heb net maar een offerte opgevraagd bij de notaris voor een testament ter aanvulling op ons samenlevingscontract.. dat hadden we nog niet geregeld, zoals wel meer dingen doordat ik geen verlof heb gehad :+. Ik vind het alleen zo moeilijk wie ik als voogd wil benoemen..
pi_163385783
Kris, fijn dat de operatie goed is gegaan. En gefeliciteerd met je verjaardag!

Lu, die allergietest is inderdaad nogal ver weg. Vervelend om niet eerder duidelijkheid te hebben.

Heeft er iemand tips voor melkvlekken? M heeft gisteren op de hoes van het wipstoeltje gespuugd en nu zit er een donkere vlek in. Zo maar eens uitzoeken of ik dat ding kan wassen.
pi_163386954
Hier een troll-baby! Meneer is vanmorgen wakker geworden, heeft een fles uitgelurkt en in melkcoma beland.. En net nu had ik met de Beagle naar het spreekuur van de dierenarts willen gaan maar dat zit er dus niet meer in.

Kijken of vriend vanavond even met haar kan gaan, ben stiekem een beetje bang ook van haar..
We hoorden haar vannacht om 04.00 van de trap vallen. (Waarom ze überhaupt voor de eerste keer in 11 jaar naar boven wilde komen is een raadsel) en vriend vond haar vanmorgen met een dikke poot in haar mand. Heeft haar buiten op het gras gezet, waarnaar ze helemaal in een hoek van de tuin wegkroop, dus ook maar weer in de mand gelegd.

En nu is ze net wel achter me aan komen lopen en ligt ze op het badmatje maar ze rilt alsof het 20 graden onder nul is.. Lastig te peilen.

Ludann, wat vervelend dat je nog twee maanden moet wachten, dat is toch wel erg lang!

Pinquit, heb je al weer stroom? Bij ons duurde het vorig jaar van 08.00 tot een uur of 13.00, hopelijk bij jullie niet veel langer!

Hetzusjevan, herkenbaar dat dilemma over een voogd. Wij wisten vooral wie we NIET als voogd wilden. Nu mijn ouders laten opnemen, die hebben we gevraagd om, als het ooit zo ver zou komen, een keuze te maken.
  woensdag 29 juni 2016 @ 11:40:54 #124
409579 LuDann
All the way
pi_163387107
Dat klinkt best ernstig, die situatie met je Beagle, Ggirl. Weet je zeker dat het wel tot vanavond kan wachten? Ik ben dierenartsassistente geweest en zoiets beschouwden we bij de praktijk waar ik werkzaam was wel als een spoedsituatie. Dat rillen en die dikke poot, klinkt alsof ze veel pijn heeft en mogelijk iets gebroken heeft.

Over het aflopen van kolfrecht, ik maak me daar ook wel zorgen om. Wolk is 13 maanden als ik aan het werk ga en dan heb ik natuurlijk geen kolfrecht meer. Ik kan niet zomaar met kunstvoeding beginnen vanwege de allergieen. Maar goed, mogelijk hebben we dan meer duidelijkheid over of ze nu KMA heeft of niet. We zien tegen die tijd wel, ik kan in ieder geval 1 keer in mijn pauze kolven. Misschien is dat genoeg, ze drinkt niet veel meer op de opvang (120 tot 180 cc totaal).
pi_163387271
quote:
0s.gif Op woensdag 29 juni 2016 10:07 schreef hetzusjevan het volgende:
If it's any consolation: huidcontact, warmte, aanraking is voor E het belangrijkste troostmiddel.

Dit, werkt ook bij mannen en oma's enzo. Vrouwenstemmen, maar vooral die van mij, werken ook kalmerend en rustgevend op hem.

Ik heb ongeveer 3 maanden een ontroostbare baby aan de borst gehad dus bij mij is die associatie met troost bij borstvoeding niet zo aanwezig... De laatste maand begon ik borstvoeding fijn te vinden, maar toen ging ik werken...

Fijn Kris, dat het goed is gegaan. Succes de komende tijd! (en ook: happy birthday to you!)

LuDann, bij kleine kindjes wordt dieetvoeding meestal vergoed voordat KMA is aangetoond met een artsenverklaring. Dit omdat het aantonen vaak lang duurt. Dit is in ieder geval tegen mij gezegd door mijn zorgverzekering. Willem heeft 2 maanden KM vrije kunstvoeding gehad, terwijl dat achteraf niet nodig bleek omdat ie geen KMA heeft.

Vannacht een zielige zieke baby gehad: koorts en heel veel snot. Vanmorgen na maar een paar uurtjes slaap chagrijnig, maar koortsvrij wakker geworden en nu bij het KDV de vrolijke zichzelf aan het zijn. :?

c_/
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')