abonnement Unibet Coolblue
pi_163346837
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 13:45 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

:') :') sorry :')

Cactus: Alles wat zij vast heeft en wat iemand anders aan wil raken dus.

[..]

hoe gaat het met de behandelingen?
En ja, waarschijnlijk merk je dan pas hoezeer deze periode aan je vreet. Achteraf.
En "hoe gaat het" is ook een stomme vraag eigenlijk. Ik kon daar ook niet zo veel mee. Dus ik zal 'm pas na deze hele heksenketel weer aan je stellen, ok? :* hou vol!
De behandeling slaat aan en dat is natuulijk waar je het voor doet. Maar toch maakt het alles niet minder zwaar. Morgen chemo nr. 10, daarna nog 6. Het is echt aftellen nu.
"Hoe gaat het" negeer ik meestal gewoon ;) Dan praat ik over Sjaak want dat vinden mensen altijd leuk om te horen.
pi_163347160
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 13:32 schreef Razztwizzle het volgende:
Jee Cactus wat een moeilijke tijd zo -O- . Duurt nog lang ook. Kan me er niet zoveel bij voorstellen behalve dat het heel zwaar moet zijn. Dikke kus :* en als je Sjaak een keertje hier wil droppen en zelf wat leuks wil doen is dat altijd prima! (Dichtbij Amsterdam enzo).
Ik moet eerlijk zeggen dat het qua ziekzijn van vrouw hartstikke meevalt hoor, wat dat betreft is het niet zwaar. Ze is heel moe, eigenlijk altijd. En daardoor ben ik van een gezin van 2 ouders en 1 kind eigenlijk verschoven naar 1 ouder, 1 kind en 1 iemand die ook niets kan. Dus alles komt op mijn schouders, huishouden, boodschappen, leuke dingen doen met Sjaak, en dan nog werken. Dat maakt het vooral zwaar. En ik kan het niet altijd hebben. Twijfel al een paar dagen om me ziek te melden op werk, maar de drempel is te hoog. Ik ben ook niet ziek, alleen heel moe.

Maar goed, Sjaak en ik komen graag een keer bij jullie op bezoek. Hij is heel benieuwd naar Annie en ik wil graag Tas-knuffelen!
pi_163353681
Cactus. :*.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_163353684
Tja, weet je.. Je bent nu mantelzorger hè, je neemt zorgtaken op je en dat gaat natuurlijk ten koste van je energie. En enorm moe zijn kan je functioneren op je werk wel in de weg staan. Bedenk goed wat er gebeurt als je ondanks je moeheid toch door zou gaan. Hou je het vol? Of niet? Gaat je werk er onder lijden? Of jij zelf? Of gaat het nog wel met wat rustpunten hier en daar? Ziekmelden kan, je zou ook kunnen overleggen met je werkgever of er ruimte is voor jou om rust te nemen. Taken afstoten of eerder naar huis, of af en toe een bijkomdag? Of een constructie met zorgverlof? Daar hebben zij op de lange termijn ook meer aan dan aan een oververmoeide Cactus die zich dan uiteindelijk ziek meldt, lijkt mij.

En Tasknuffelen is echt e-norm therapeutisch, dus kom vooral O+
pi_163353966
Hier slapen ze. NET }:| . Annie denk ik last van tanden die op doorkomen staan. Tas van.. tja, geen idee. Baby-zijn. Of altijd op de tweede plek komen en 's avonds even wat aandacht opeisen. Volstrekt begrijpelijk van beide kindjes, maar ik begin me af te vragen of er nog avonden komen dat ik gewoon weer eens even iets voor mezelf kan doen in plaats van wisseldienst dreumes-baby-dreumes-baby draaien -O- .

Annie moest denk ik ook even het drukke weekend afreageren. Zaterdag verjaardag van neefje in Groningen. Gisteren ook druk met dreumesmeet. Veel auto-uren, spelen, nieuwe gezichten. Dus vandaag even een kort lontje en de kont tegen de krib en dus was alles NEE, NIET en MIJ. Soms ging dat door elkaar :') .. dan krijg je dit soort gesprekken:

"Kom lieverd, we gaan lekker fruit eten."
"NEE NIE FUIT ETE NEE NIE :( "
"Jawel joh, is lekker! Kom maar in de stoel zitten."
"MIJ STOEL! }:| "
"Eh. Ja. Prima. Kom je zitten dan, in JOUW stoel?"
"NIE JOU STOEL NEE MIJ STOEL"
"Jahoor. Jouw stoel. *Tilt haar in stoel*. Kijk, peer voor jou."
" NIE PEEH ;( "
" Okay. Goed. Geen peer. Dan eet ik die peer wel. Wil je dan een banaan?"
"ANNE PEEH ;( ANNE PEEH ;( ANNE PEEH ;( ANNE PEEH MIJ PEEEEEEEH!"

Tralalalalalala.
  maandag 27 juni 2016 @ 22:03:59 #56
149959 SQ
snelle trees
pi_163354294
Annie O+ _O-

Mauw ligt er overigens ook pas een half uur in. Het dreunt allemaal nog een beetje na :')
disclaimer
pi_163354918
:D . Razz, als jij opschrijft hoe dat gaat met Annie dan lees ik letterlijk gesprekken tussen mij en I terug van een half jaar geleden. Het is dus echt een fase, I is nu wat minder geworden van het mij mij mijn.

(Daar is wel weer iets nieuws voor in de plaats gekomen. Ze praat nu soms tegen me alsof ik haar kind ben, en zij de moeder.
Ik: Dus deze week ga je over naar de peutergroep, en daar zijn ook al kindjes die je kent, Weet je wie?
I: Ja, B.orisje!!
Ik: Ja, en ook E.spen en H.ugo.
I kijkt moeilijk. "Nee, mama, niet H.ugo. H.ugo is niet meer.
Ik: Oh nee, dat is waar. H.ugo is verhuisd, hij woont nu in een ander huisje.
I: Ja, H.ugo huist. Goed zo, mama.

:') . )

Cactus, sterkte.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  maandag 27 juni 2016 @ 22:21:34 #58
335643 faptist
Maakt fouten
pi_163355091
psshhh hebben jullie allemaal gemeet zonder ons?
Ro is heus wel lief hoor! Oke, oke.. ze pakt weleens wat drinkflessen af, klautert over kinderen heen, huilt wanneer ik niet in het zicht ben of ik aandacht geef aan andere kindjes, maar verder is ze heel makkelijk. Of ligt het soms aan mij?
Omdat ik het liefst in een hoekje zit en alles aan me voorbij laat gaan?
Haha nee hoor, ik vind het super leuk om te lezen! maar zonder foto's is het allemaal hoax!

Verder baal ik enooooorm. Het huis dat we op het oog hadden is verkocht en ons b-keuze huis ook.
Nu moeten we dus wel verder met het huis waar we al mee bezig waren om te kopen, maar daar is de lol zoooooo vanaf dankzij die *&^#&$(*#&$(*@&$ verkoopster (die niet reageert -omdat ze een begrafenis heeft / op vakantie is / haar telefoon niet opneemt / onbereikbaar is / er niet meer woont en een dag later toch weer wel / etc )

Ro hoest nog steeds als een zeehondje, maar het lijkt wel beter te gaan O+


Cactus, kun je geen zorgverlof opnemen?
Je leeft nu 2 personen. dakannie denk aan jezelf he :*
  maandag 27 juni 2016 @ 22:33:32 #59
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_163355564
Volgens mij was het vanwege ruimte een beetje beperkt tot de baby's die tot en met november/begin december zo'n beetje geboren waren, die vorig jaar ook daar gemeet hadden, fap ;)

Maarreh, gaan wij nog meeten? Wanneer begint jouw varkansie? (Oh kan ook per dm natuurlijk).
Kwak
pi_163355825
Hey maar Razz, zo heb je wel mooi even een stuk peer gegeten! ^O^ (en/of een stuk banaan) moeder-win!
pi_163357045
quote:
0s.gif Op maandag 27 juni 2016 21:47 schreef Razztwizzle het volgende:
Tja, weet je.. Je bent nu mantelzorger hè, je neemt zorgtaken op je en dat gaat natuurlijk ten koste van je energie. En enorm moe zijn kan je functioneren op je werk wel in de weg staan. Bedenk goed wat er gebeurt als je ondanks je moeheid toch door zou gaan. Hou je het vol? Of niet? Gaat je werk er onder lijden? Of jij zelf? Of gaat het nog wel met wat rustpunten hier en daar? Ziekmelden kan, je zou ook kunnen overleggen met je werkgever of er ruimte is voor jou om rust te nemen. Taken afstoten of eerder naar huis, of af en toe een bijkomdag? Of een constructie met zorgverlof? Daar hebben zij op de lange termijn ook meer aan dan aan een oververmoeide Cactus die zich dan uiteindelijk ziek meldt, lijkt mij.

En Tasknuffelen is echt e-norm therapeutisch, dus kom vooral O+
Ik las dit bericht voor ik onder de douche ging en heb toen een constructie bedacht met 4 of 5 weken 1 dag zorgverlof per week, waarbij ik op andere dagen wat extra werk en hopelijk maar 4 uur zorgverlof hoef op te nemen voor een hele dag vrij. Morgen eens bij P&O navragen of het kan zoals ik heb bedacht...
Kan ik mooi op die dag komen Tasknuffelen O+
pi_163358097
Er zijn wel foto's hoor Fap! Hier een expres kleine versie van een overzichtje (ik weet ff niet zo goed wie z'n uk liever niet herkenbaar op internet wil hebben :@ )
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  dinsdag 28 juni 2016 @ 00:00:36 #63
73386 Fazz
onderweg
pi_163358718
Annie :D O+ Ik herken het gesprek :')

Ik heb F vanavond bij m'n schoonouders gebracht, slapen in de auto deed hij niet maar om 9 was hij daar echt knock-out :+

Cactus :* heftige tijden zo voor jullie alle 3! Zo'n constructie met zorgverlof klinkt goed, hopelijk is dat snel te regelen en kun jij ook weer wat opladen!
  dinsdag 28 juni 2016 @ 05:35:19 #64
344469 Amsel
zonder t
pi_163360991
Cactus ik vind het knap dat je überhaupt nog op je benen staat. Ik zou het zeker met je werkgever bespreken. Ik heb ooit (om een hele andere reden hoor) aangegeven dat ik even minder wilde/kon werken om erger te voorkomen, en daar werd heel goed op gereageerd. Beter dat je nu even wat gas terugneemt, dan dat je door blijft gaan maar uiteindelijk toch compleet omvalt. Je zorgt al zo goed voor je vrouw en Sjaak, zorg ook goed voor jezelf :*

Verder die gesprekjes O+ Hier heeft dreumes eindelijk de betekenis van "samen" ontdekt. Ongeveer. Volgens dreumes betekent "samen" dat een ander kindje met tof speelgoed het aan haar moet geven, dus ze commandeert andere kindjes steeds dat ze samen moeten doen en pakt dan hun speelgoed af _O- Maar andersom gaat dat niet op natuurlijk :{w
pi_163361303
Zo, dat was weer even geleden, een rug vol poep...
pi_163361330
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 07:58 schreef lunapuella het volgende:
Zo, dat was weer even geleden, een rug vol poep...
Is vervelend wakker worden he... moest je ook gelijk je bed verschonen en je pyjama in de was doen?
pi_163361447
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 08:04 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Is vervelend wakker worden he... moest je ook gelijk je bed verschonen en je pyjama in de was doen?
Gnork :')

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-06-2016 08:26:25 ]
pi_163361459
KOFFIE.

Ik ga niet eens vertellen hoe mijn nacht was want dan durven jullie allemaal niet aan een tweede kind te beginnen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 28-06-2016 08:26:09 ]
pi_163361468
quote:
18s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 08:25 schreef Razztwizzle het volgende:
KOFFIE.

Ik ga niet eens vertellen hoe mijn nacht was want dan durven jullie allemaal niet aan een tweede kind te beginnen.
Euh... kan ik nog terug :o
  dinsdag 28 juni 2016 @ 08:28:18 #70
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_163361474
quote:
18s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 08:25 schreef Razztwizzle het volgende:
KOFFIE.

Ik ga niet eens vertellen hoe mijn nacht was want dan durven jullie allemaal niet aan een tweede kind te beginnen.
+1 }:|

Hier werd de peuter zowaar een keer wakker maar dat duurde meteen ook weer een hele tijd voordat ze weer sliep. En dreumes deed natuurlijk ook weer lekker mee.

:O
pi_163361498
quote:
18s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 08:25 schreef Razztwizzle het volgende:
KOFFIE.

Ik ga niet eens vertellen hoe mijn nacht was want dan durven jullie allemaal niet aan een tweede kind te beginnen.
-O-
pi_163361499
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 08:04 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Is vervelend wakker worden he... moest je ook gelijk je bed verschonen en je pyjama in de was doen?
:D _O-

En Razz, sterkte :* c_/ :O
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_163361503
quote:
1s.gif Op maandag 27 juni 2016 23:06 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Ik las dit bericht voor ik onder de douche ging en heb toen een constructie bedacht met 4 of 5 weken 1 dag zorgverlof per week, waarbij ik op andere dagen wat extra werk en hopelijk maar 4 uur zorgverlof hoef op te nemen voor een hele dag vrij. Morgen eens bij P&O navragen of het kan zoals ik heb bedacht...
Kan ik mooi op die dag komen Tasknuffelen O+
Dat klinkt goed! Alleen dat 'op andere dagen extra werken' klinkt als iets dat voor mij persoonlijk niet zou werken. Dan compenseer je, terwijl zorgverlof er juist is om jou te ontlasten. Maar ik kan natuurlijk niet over jouw werk oordelen. Vooral snel navragen, niet wachten! En als er toch meer nodig blijkt te zijn, dat ook aangeven hè. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Goed bezig hoor :* .
  dinsdag 28 juni 2016 @ 08:34:48 #74
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_163361518
quote:
18s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 08:25 schreef Razztwizzle het volgende:
KOFFIE.

Ik ga niet eens vertellen hoe mijn nacht was want dan durven jullie allemaal niet aan een tweede kind te beginnen.
Zal ik even de redding in donkere tijden zijn?

HET KOMT GOED!!
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  dinsdag 28 juni 2016 @ 08:37:15 #75
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_163361544
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 juni 2016 08:32 schreef Razztwizzle het volgende:

[..]

Dat klinkt goed! Alleen dat 'op andere dagen extra werken' klinkt als iets dat voor mij persoonlijk niet zou werken. Dan compenseer je, terwijl zorgverlof er juist is om jou te ontlasten. Maar ik kan natuurlijk niet over jouw werk oordelen. Vooral snel navragen, niet wachten! En als er toch meer nodig blijkt te zijn, dat ook aangeven hè. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt. Goed bezig hoor :* .
+1

Niet je werk boven jezelf verkiezen. Je hoeft niet alles te kunnen, zeker niet tegelijk en werk is in deze gewoon pas prio 4. Sjaak, vrouw, JIJZELF!! en dan pas werk.
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')