Met ui?quote:
Moet eigenlijk met Juicequote:
En een klein beetje zout en verse basilicum?quote:Op donderdag 23 juni 2016 19:51 schreef banaantjeEE het volgende:
Mozzarella met tomaat en walnootolie
Zout wel, maar geen basilicum. Wel nog geroosterd brood met véél boterquote:Op donderdag 23 juni 2016 19:52 schreef agter het volgende:
[..]
En een klein beetje zout en verse basilicum?
Lekker is dat hè. Een Caprese salade.quote:Op donderdag 23 juni 2016 19:54 schreef banaantjeEE het volgende:
[..]
Zout wel, maar geen basilicum. Wel nog geroosterd brood met véél boter
Deze baas snapt het.quote:
Dat ziet er erg lekker,gezond en goed uit. Zou bijna zeggen dat je het eet om een detoxificatie te bewerkstelligen.quote:
Oh God nee, detoxen doe ik niet aan. Daar heb ik gewoon nieren voor. De werken prima.quote:Op vrijdag 24 juni 2016 00:55 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Dat ziet er erg lekker,gezond en goed uit. Zou bijna zeggen dat je het eet om een detoxificatie te bewerkstelligen.
Ik was o.a.weer even bij die 'bolle'. voor het avondeten.
Ja,weet ik en ik proef de eerste haring dan ook altijd zonder ui. Is deze goed dan worden de wat ik noem 'supplementen' toegevoegd zoals Mokumse uien,uien en pickles.Gewoon omdat ik met dezen erbij nog lekkerder vind smaken.quote:Op donderdag 23 juni 2016 18:36 schreef golfer het volgende:
Gooi jij echt zoveel uien over nieuwe haringen?
Dat was in het verleden een truc om de eventuele tranige/zoute smaak van de vis te verbergen.
Hollandse Nieuwe hoor je zonder uitjes te eten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |