abonnement Unibet Coolblue
pi_163157307
Iedereen gisteren lekker Vaderdag (Tweemoedersdag/mamadoethetheelstoeralleendag) gevierd? Mijn man had om een dagje weg met zijn drietjes gevraagd, dus we hebben gisteren een dagje Delft gedaan. Lekker rondgewandeld, gewinkeld, en gegeten. Ketel keek zijn ogen uit, kreeg een boekje met vogelgeluiden en heeft van pappadums en pannenkoeken gesmikkeld. O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vandaag hebben mijn ouders Ketel een dagje ontvoerd. Ben benieuwd! Ik ga straks in elk geval in alle rust naar de kapper. *O*

[ Bericht 10% gewijzigd door lunapuella op 20-06-2016 10:41:24 ]
pi_163157922
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 10:35 schreef lunapuella het volgende:
Iedereen gisteren lekker Vaderdag (Tweemoedersdag/mamadoethetheelstoeralleendag) gevierd? Mijn man had om een dagje weg met zijn drietjes gevraagd, dus we hebben gisteren een dagje Delft gedaan. Lekker rondgewandeld, gewinkeld, en gegeten. Ketel keek zijn ogen uit, kreeg een boekje met vogelgeluiden en heeft van pappadums en pannenkoeken gesmikkeld. O+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vandaag hebben mijn ouders Ketel een dagje ontvoerd. Ben benieuwd! Ik ga straks in elk geval in alle rust naar de kapper. *O*
Ketel is echt zo heerlijk leuk en enthousiast he O+

Wij vierden gister niet dat het vaderdag was, maar ik was jarig. Dus we gingen naar de Efteling voor de lunch en 's avonds lieten we eten bezorgen. Volgend jaar zullen we eens Tweemoedersdag gaan vieren, dat vind ik een mooie O+
pi_163158388
Nog gefeliciteerd dan MwC! *O* Verjaardag in de Efteling is O+ Wij zijn het afgelopen jaar al twee keer geweest, en ik heb nog snel AH-kaartjes gekocht om in september ofzo nog eens te kunnen.
pi_163158406
Cactus gefeliciteerd! En zo ontzettend fij te lezen hoe je meer plezier begint te krijgen in het mamazijn O+
(Geldt ook voor Kwak trouwens)

Slaapplan voor vanmiddag/vanavond opnieuw bedacht.
Heb het grote matras naast zijn ledikant gelegd en een kinderdekbed erop gemikt.
Meneer vond het al prachtig en mooohooi mama O+
Het vervelende is dat het grote bed nog half geschuurd is en gebeitst moet worden. Vriend even hard aan de slag zetten deze week.
En dan is het bij hem in zij bedje gaan liggen ipv hij bij ons.
Vannacht wel sneu, hoorde hem paar hartverscheurend huilend mama in zijn slaap roepen :{
pi_163159961
Iedereen heeft zich prima vermaakt gisteren zo te lezen *O*
Voor ons was het niet bijster bijzonder .. we zijn lekker wezen zwemmen en daarna heeft beertje Boaz 2 uur prinsheerlijk bij oma in bed liggen tukken terwijl wij daar aan de koffie en chocoladecake en lekkers zaten :9~

Vanochtend heb ik afscheid genomen van een hele berg jongenskleding wat hem echt echt echt te klein was ;( .. Blijft een beetje pijn doen. Stiekem had ik nog gehoopt dat hier ooit een 2e jongetje bij zou komen maar dat zit er echt niet meer in. Maar het gevoel zal hopelijk wel slijten op den duur.

En ondertussen gewoon los op te gekke meisjeskleren om het leed wat te verzachten *O*
pi_163161168
DAD wat leuk, ukelele O+ . Ik had ooit een mentorleerling die op de diplomauitreiking "Over the Rainbow" zong en zichzelf op ukelele begeleidde. Nou, niemand hield het droog hoor :D O+ .

Chanty, wat jouw L met je ouders heeft, heeft Annie met mijn schoonvader. Al-tijd huilen als ze hem ziet. Niet in de kamer willen spelen als hij er is. Facetime gaat wel goed, en zo proberen we het minder eng te maken. Maar steeds als hij er is, is het mis. Zo jammer. En je voelt je er naar twee kanten toe zo naar over. Ik zou graag voor hem een vrolijk kleinkind hebben rondlopen en voor haar een fijne tijd met haar pake. Maar goed. Je kan het niet afdwingen helaas -O- .

Blue dat is ook vervelend zeg :{ . Annie slaapt ook moeilijk de laatste tijd. En sowieso niet als ze mij niet even gezien heeft bij het naar bed brengen. Ik vind dat best benauwend. Hopelijk een fase! En een groot bed ja :D jeetje, best een stap! Maar als het werkt, fijn!

Franny, ik vind het altijd zo mooi rustig klinken hoe jij de dingen met I doet. Dat probeer ik ook met Annie, maar volgens mij is ze nog net te klein voor zulke gesprekken. Laatst vertelde ik dat oma 'vanmiddag' kwam, na het eten en slapen. Nou, huis te klein. Waar was oma nou? Oma zou toch komen? Dikke tranen dat ze er nog niet was. Dus toen hebben we oma maar even gebeld :') , en toen was de huilbui weer over.

Hupje, de dag doornemen doen wij ook. Maar dan blijkt maar weer hoe weinig besef van tijd ze heeft. Ze vertelt dan vrolijk over dingen die we weken geleden hebben gedaan. Gisteren hadden we dit gesprek:

"Vandaag was het vaderdag he? Wat had je papa gegeven, weet je dat nog?"
"TIEKE!" (tekening)
"Ja heel goed! Die had jij gemaakt voor papa. Weet je nog wat je had getekend?"
"DIEJETUI!" (dierentuin)
"Nee toch? Je had toch ballonnen getekend?"
"DIEJEUI MET OMA!"
"Eh.. ja.. we waren vorige week naar de dierentuin geweest met oma. Maar vandaag was het vaderdag."
"NIE VADAG, DIEJETUI MET OMA!"

:') Ach. We hebben gesprekken, dat vind ik al heel tof.

Luna wat is Ketel toch een heerlijk ventje O+ ! Ik hoop dat Tas tzt ook zo'n lekker blij ding wordt! En veel plezier met je vrije dag.

Cactus nog gefeliciteerd met je verjaardag :* . De Efteling, wat leuk! Heeft Sjaak daar ook al echt wat aan? Ik zit te twijfelen of dat al leuk is met Annie.

Twinkle heb je de kleertjes echt al weggedaan? Volgens mij hebben Boaz en Tas wel hetzelfde figuur en ik zat stiekem te hopen of ik nog iets van je over kon nemen :@ ..
pi_163161249
Goed, ik ben dus de hele week alleen met twee kindjes en de oma's hebben allebei afgezegd voor hun 'oppasdag' (die natuurlijk niet nodig is, want ik werk niet, maar ik vind het altijd zo gezellig als ze er zijn :@ ). En nu zit ik een beetje tegen deze week aan te hikken, zeker met dit zeikweer }:| . Iedereen is verder ook aan het werk, dus ik zal het maar gewoon leuk moeten maken met m'n olijke tweetal. Dus ik ga straks maar eens vingerverf in een eierdoos doen en Annie aan tafel zetten met wat verf en kwasten. And then we hope for the best :7 .

Ohja, en we gaan vrijdag voor het eerst 'babyzwemmen' met de kindjes! Ik heb altijd een reuze schuldgevoel gehouden dat we dat met Annie niet gedaan hebben toen ze echt mini was. En dat alleen omdat ik zelf een hekel heb aan zwembaden :') .. Dus we gaan nu met beide kindjes en dan hopen dat Annie het niet vreselijk eng vindt omdat ze er nog nooit geweest is. Er is een groep van 0-1 jaar en van 1-2 jaar, en die gaan achter elkaar, dus dat is al mooi. Iemand nog praktische tips?

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 20-06-2016 13:26:17 ]
pi_163161362
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 13:23 schreef Razztwizzle het volgende:
Goed, ik ben dus de hele week alleen met twee kindjes en de oma's hebben allebei afgezegd voor hun 'oppasdag' (die natuurlijk niet nodig is, want ik werk niet, maar ik vind het altijd zo gezellig als ze er zijn :@ ). En nu zit ik een beetje tegen deze week aan te hikken, zeker met dit zeikweer }:| . Iedereen is verder ook aan het werk, dus ik zal het maar gewoon leuk moeten maken met m'n olijke tweetal. Dus ik ga straks maar eens vingerverf in een eierdoos doen en Anne aan tafel zetten met wat verf en kwasten. And then we hope for the best :7 .
Efteling: Sjaak vindt het Sprookjesbos heel heel tof, met name de Indische Waterlelies en de Sprookjesboom. Alle draaimolens op het Anton Pieckplein zijn ook lievelings, net als Carnaval Festival. Binnenkort wil ik de autootjes en Polka Marina proberen.
Ik vind het leuk, Efteling met een dreumes, want je beleeft het heel anders dan normaal. Maar goed, wij hebben een abonnement en gaan twee keer per maand een paar uurtjes. Een hele dag zou nog te veel zijn denk ik. Hoewel dat wel aan je dreumes ligt.
Maar ja... Efteling O+
pi_163161657
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 13:23 schreef Razztwizzle het volgende:
Ohja, en we gaan vrijdag voor het eerst 'babyzwemmen' met de kindjes! Ik heb altijd een reuze schuldgevoel gehouden dat we dat met Annie niet gedaan hebben toen ze echt mini was. En dat alleen omdat ik zelf een hekel heb aan zwembaden .. Dus we gaan nu met beide kindjes en dan hopen dat Annie het niet vreselijk eng vindt omdat ze er nog nooit geweest is. Er is een groep van 0-1 jaar en van 1-2 jaar, en die gaan achter elkaar, dus dat is al mooi. Iemand nog praktische tips?
Niet schuldig voelen hoor! Je kunt nu eenmaal niet alles.
W vond zwemmen vreselijk toen ze een baby was. Daar zijn we mee opgehouden en pas weer gegaan toen ze 2 was. Nu vind ze t leuk (maar spetteren nog steeds de hel op aarde). L vind het supertof, maar die is nu met 20 maanden pas een paar keer geweest, want in mn eentje met 2 kinderen gaat gewoon niet..Zodra W naar school gaat, ga ik met hem guppyzwemmen (dan is hij 2).
Tip 1: Neem voor bij het aankleden een cracker/banaan whatever mee en een megahanddoek. Dan kan A in de handdoek gewikkeld knagen en kun jij aankleden en is ze al droog als je haar gaat aankleden..
Tip 2: baby kan je meestal bij het bad zelf omkleden, dus in maxicosi daarheen slepen. Daar zijn dan omkleedtafel/kussens.
Tip 3: Doe het omkleden in die grote hokken en niet in een mini-omkleedhokje..

En ik wil gaan kijken voor een soort peutermuziek/muziek op(naast) schoot voor L. Die is echt helemaal fan.. Oma krijgt m ook altijd getroost/in bed/rustig door piano voor m te spelen. Ik kan t zelf niet goed genoeg helaas..
pi_163162271
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 13:20 schreef Razztwizzle het volgende:

Twinkle heb je de kleertjes echt al weggedaan? Volgens mij hebben Boaz en Tas wel hetzelfde figuur en ik zat stiekem te hopen of ik nog iets van je over kon nemen :@ ..
O echt dat meen je? :X
Ik heb vanmorgen een shitload 80/86 naar een vriendin gebracht. Ik heb nog een klein beetje goed spul. Maar het overgrote deel is rijp voor de kledingcontainer.

Weet je wat? Ik zet het effe gauw op de foto en plaats het zo wel in V&A. Kun je nog even spieken of er misschien wat van je gading tussen zit.

Edit: Razz het staat in V&A! Hoor het wel als ik iets voor je kan betekenen :)

[ Bericht 7% gewijzigd door Twinkle20 op 20-06-2016 14:36:33 ]
pi_163163094
quote:
0s.gif Op maandag 20 juni 2016 13:20 schreef Razztwizzle het volgende:
.
Franny, ik vind het altijd zo mooi rustig klinken hoe jij de dingen met I doet. Dat probeer ik ook met Annie, maar volgens mij is ze nog net te klein voor zulke gesprekken. Laatst vertelde ik dat oma 'vanmiddag' kwam, na het eten en slapen. Nou, huis te klein. Waar was oma nou? Oma zou toch komen? Dikke tranen dat ze er nog niet was. Dus toen hebben we oma maar even gebeld :') , en toen was de huilbui weer over.

Hupje, de dag doornemen doen wij ook. Maar dan blijkt maar weer hoe weinig besef van tijd ze heeft. Ze vertelt dan vrolijk over dingen die we weken geleden hebben gedaan. Gisteren hadden we dit gesprek:

"Vandaag was het vaderdag he? Wat had je papa gegeven, weet je dat nog?"
"TIEKE!" (tekening)
"Ja heel goed! Die had jij gemaakt voor papa. Weet je nog wat je had getekend?"
"DIEJETUI!" (dierentuin)
"Nee toch? Je had toch ballonnen getekend?"
"DIEJEUI MET OMA!"
"Eh.. ja.. we waren vorige week naar de dierentuin geweest met oma. Maar vandaag was het vaderdag."
"NIE VADAG, DIEJETUI MET OMA!"
Haha, dat is allemaal heel herkenbaar! I is inderdaad wel een stukje ouder dus dan gaan die gesprekken steeds beter. Maar zo ging het bij ons een tijdje terug ook nog. En inderdaad, dat soort dingen, van nog niet helemaal begrijpen wat met 'straks' of 'later' of 'vanmiddag' wordt bedoeld, maar juist doordat je daar een paar keer drama om hebt, valt ook het kwartje op een gegeven moment. Tenminste, ik vermoed dat het zo werkt dus. Ze pikken dat dus heel snel op. Ik heb overigens echt behoorlijk veel geduld met I, dat valt me ook mee van mezelf. Maar als mijn geduld op is, dan is het ook echt op en kan ik ineens behoorlijk stevig/streng uitvallen. Dan lijk ik echt precies op mijn vader, die vroeger ook zo was. Altijd heel lief en dan zag je ineens dat gezicht verstarren en dan was het ook echt helemaal klaar. ;( .

Hier ging het vaderdag cadeautje zo:
Ik: I, je hebt een cadeautje voor papa he?
I: Ja, papa! Ik gemaakt
Begint zelf aan het papiertje te trekken.
Ik: Nee I, het cadeautje is voor papa, hij mag het open maken.
I: Nee, ik cadeautje maakt! Mij!
Ik: Ja, jij hebt het voor papa gemaakt, dus je mag het nu aan papa geven.
I: OK, asseblief papa.
Papa maakt cadeautje open.
Mijn vriend: Oh, wat mooi I, het is een appeltje (van karton) met jouw foto erop, wat leuk!
I: Ja, leuk, ik gemaakt! Mij Mij Mij Mij! Appeltje Mij!

:P .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 9% gewijzigd door Franny_G op 20-06-2016 14:57:30 ]
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_163163753
Joehoe, kennen jullie mij nog? :')

Sjaak aanhaak doet weer een poging :D
Razz, ik snap niet hoe je het doet. Ik heb met een baby en een dreumes nog net tijd om te plassen als ik het snel doe, maar meeposten hier is echt mission impossible de laatste weken.

Maar Bram lijkt nu eindelijk een beetje van de krampen af te komen. Het leek eerst best wel mee te vallen, maar het werd steeds erger tot we niet alleen de avonden, maar ook overdag urenlang alleen maar een huilende baby hadden ;( Heel erg sneu en echt doodvermoeiend... En ineens, precies volgens de boekjes na 6 weken hebben we tussendoor ook een wakkere baby die niet huilt, maar lacht en speelt O+ Morgen is 'ie 7 weken en we zien echt met de dag verschil.

Ze liggen gewoon nu zelf allebei tegelijkertijd te slapen. Ik weet niet wat ik meemaak :D
Heb gewoon een was kunnen draaien *O* :P
Snel even aanhaken hier dus :W

L doet het trouwens súpergoed. Over 2 weken is ze jarig en ze is er zo aan toe om 2 te zijn :D Iedere dag zien we haar weer iets nieuws doen of zeggen. Ze kent al kleuren :o en ze kan tot 3 tellen :o Ze zingt O+ O+ En gisteren voor het eerst een drolletje in de het potje *O* We knallen uit elkaar *;

Net als Cactus zijn we gisteren even naar de Efteling geweest. Onze stoere meid is echt niet bang voor de draak ("aaien?") en de paddefoel is favoriet :D
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Smiley overload, maar ik had gewoon een hoop in te halen :D
pi_163164367
Wat een lieve knutsels allemaal trouwens O+ Ongelofelijk dat ze daar tijd voor hebben bij het kdv met 5 kinderen pp.
pi_163165630
Dyre :W O+

Appeltje I O+

Gesprekken met Annie O+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_163166766
Oh ik heb ook niet aan babyzwemmen gedaan hoor Razz. Het leek me ontzettend veel werk (aankleden, uitkleden, afdrogen, naar zwembad gaan, etc) en dat voor een half uurtje zwemmen. We zijn nu 2 x geweest (recreatief) en ze vindt het de bom. Zelfs het haren wassen thuis gaat nu veel beter nu we naar het zwembad geweest zijn. Alsof ze gemerkt heeft dat water heul niet zo eng is :)
pi_163166932
Hier ook geen wekelijks zwemuurtje. Sterker nog .. de laatste keer dat wij gezwommen hebben dateert van augustus vorig jaar geloof ik toen we een weekje Center Parks deden. Toen was ie dus net 1.

En nou afgelopen zondag pas weer en hij is nu bijna 2 :X :D
Maar tis wel een echte waterrat! Hij vond het prachtig!
pi_163167236
Over waterratje gesproken:
Het zeikregent en F speelt buiten op zijn sandaaltjes in de plassen :')
  maandag 20 juni 2016 @ 17:57:45 #43
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_163167913
:D F, baas
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
  maandag 20 juni 2016 @ 18:15:49 #44
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_163168342
Wat praat A. Al ontzettend goed zeg razz! En ik was gisteren trots omdat ik bij grof tellen toch zeker op 60 woordjes kom bij Lucas :') en steeds vaker ook 2 en 3 woordzinnen maar dat is in de categorie: ook die! En: aap is daar.

Franny wel schattig :D Lucas moest ook helpen met uitpakken.

Lucas heeft vandaag zijn verjaardag op het kdv gevierd. Kind van zijn ouders: zingen vond hij niks, cadeau wilde hij ook niet uitpakken :+ op alle foto's een pokerface _O- nee meneer staat niet graag in het middelpunt.

En dan breng ik vanavond voor het laatst een dreumes naar bed :'(
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_163168633
60 Woorden is toch ook hartstikke goed Chanty? Half jaar geleden moest L er 35 kennen ofzo volgens de logopedist. En L kletst nu ook veel, maar inderdaad ook wel veel hetzelfde (lisa eten/drinken/spelen/bad! :D) en veel 2/3-woorden zinnetjes. Deze week voor het eerst 'Lisa ook centjes verdienen' toen vriendje naar zijn werk ging O+

En dan heb je morgen gewoon een echte peuter joh :o (en misschien ook wel een baby :D!)

Blue, dat is toch het leukste wat er is:lekker buiten viespeuken in de regen en de modder O+
pi_163169189
Zijn er al (oudere) dreumesjes die middagslaap al overslaan? Mijne sindskort en ik ben kapot 's avonds :')
pi_163169833
quote:
1s.gif Op maandag 20 juni 2016 18:53 schreef Sunshine1982 het volgende:
Zijn er al (oudere) dreumesjes die middagslaap al overslaan? Mijne sindskort en ik ben kapot 's avonds :')
Hier doet ze het af en toe... eindigt in drama rond half 6 en een zwaar kapotte mama/papa aan t eind vd dag.
Gelukkig slaapt nu 9 vd 10 keer nog wel 2 uur...
S. 2014
J. 2016
pi_163169908
Het is echt ongelooflijk. Ze was om 6.15 wakker, een kwartiertje in auto geslapen en nu gewoon niet willen slapen :/ Waar haalt zo'n kleintje de energie vandaan terwijl ik amper mijn ogen open kan houden :')
pi_163170433
Heel herkenbaar, Sunshine. Slapen is zwaar overrated aldus J. Ik las op internet dat ze op deze leeftijd nog 14u slaap nodig hebben. :N daar denkt J heel anders over. Hij geeft zich gewoon niet over aan de slaap, ook al is hij ontzettend moe.
pi_163170528
Sun nee sorry .. Boaz vindt het nog steeds heerlijk om tussen 13 - 15 te tukken en ook om 19 uur is ie zo vertrokken.

Ik kan me nog wel herinneren van Djenna dat zij zo'n periode heeft gehad. Duurde een paar weken en toen wilde ze weer wel slapen. Heel soms doet die met bijna 4 jaar zelfs nog een slaapje mee met Boaz.

Dus misschien is het een faaaaaase :O
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')