abonnement Unibet Coolblue
pi_168910621
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 21:25 schreef _Hestia_ het volgende:
Nee ik heb geen sensor, dus dit zijn metingen die ik zelf gedaan heb. Ik had alleen de eerste 3 jaar zulke waardes, maar toen liep het dus al af zoals je in mn lijstje kunt zien. Ik ben benieuwd naar die van jou! En ook al heb ik het pas 5 jaar, het lijkt mij ook erg apart om het nou niet meer te hebben idd :P Zit nou zo in je leven dat je overal over nadenkt.
Zoiets dacht ik al; maar dat vertekend wel het beeld van de gemiddeldes een beetje ;). Zelf heb ik toch altijd de neiging gehad om vooral te meten wanneer ik me wat raar voelde en dat mogelijk aan mijn suiker kon liggen (buiten de reguliere metingen voor het eten). Dat betekent dat naast de reguliere metingen, de bijzondere situaties overheersen terwijl die misschien niet zo grootschalig zijn over het geheel.

Ik hou je op de hoogte :). Ben zelf erg benieuwd. Merkte net overigens wel dat ik de FSL software niet kan gebruiken om een oude(re) export van de gegevens weer in te lezen en er rapporten van op te stellen. Kan alleen met gegevens die direct uit de meter komen. Het rapport dat daar uit komt, kan ik dan gelukkig wel weer als PDF opslaan. Overigens voorspelt dat rapport een hba1c van 44 (6,2%) over de afgelopen 2 weken (en 51 over 90 dagen), zo laag heb ik nog never nooit gezeten :P.
True strength is not a measure of the body,
It's a measure of the soul.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')