abonnement Unibet Coolblue
pi_162990507


SPT / WOS HOWTO

Accounts bij meerdere bookmakers.
Veel betters beginnen hun bettingloopbaan bij de Toto of bij Unibet. Logisch! Het is laagdrempelig en het aanbod is best acceptabel (Toto) tot heel uitgebreid (Unibet). Toch is het verstand om bij meer bookmakers een account te hebben.
Bijvoorbeeld:
Dit weekend staat Groningen-Utrecht op het programma. Bij de Toto krijg je een odd van 1.54 voor winst van Groningen. Unibet geeft een odd van 1.52. Maar bwin.com biedt een odd van 1.62. Dat scheelt niet veel, maar als je de winst op lange termijn wil maximaliseren is het verstandig om de bet te spelen bij de bookmaker met de hoogste odd.
Een overzicht van odds bij bookmakers van heel veel wedstrijden is te vinden op www.oddsportal.com
Ik kan me voorstellen dat je niet gelijk bij 24 bookmakers een account gaat aanmaken. Daarom zou je kunnen beginnen met de volgende bookmakers:
Unibet (doelpuntenmakers, groot aanbod)
Bwin (groot aanbod, redelijke odds)
Tipico (leuke bonus! Stort 100 euro en krijg er 100 euro gratis bij. Die 200 euro moet je wel in totaal 3x hebben ingezet op odds boven de 2.0 om te mogen uitbetalen.)
12bet of SBObet (ideale bookies voor asian handicapping)

Asian Handicapping
-1 Asian Handicap: Team begint met 1 goal achterstand. Bij gelijkspel of winst andere ploeg verlies je je bet. Bij winst met 1 goal verschil krijg je je geld terug (dat is dus anders dan bij de Europese). Bij winst met 2 goals verschil of meer win je je bet. Hetzelfde geldt voor -2, maar dan met 2 goals verschil

-1.5 Asian Handicap: Team begint met 1 goal achterstand. Bij gelijkspel of winst andere ploeg verlies je je bet. Bij winst met 1 goal verschil verlies je ook je bet! Bij winst met 2 goals verschil of meer, win je je bet. Dit is dus in feite hetzelfde als de -1 Europese Handicap! Hetzelfde geldt voor -2.5, maar dan met 2 goals verschil.

-0.5 Asian Handicap: Bij winst, win je je weddenschap. Bij gelijkspel of verlies heb je je bet verloren. Dit kan dus gezien worden als een normale 1, bij 1X2 weddenschappen)

0:0, ook wel Level Ball of Draw No Bet (DNB) genoemd: Bij winst win je je weddenschap, bij verlies van jouw ploeg heb je je bet verloren. Bij gelijkspel krijg je je inzet terug!

-0.25 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg win je je bet, bij verlies van jouw ploeg verlies je je bet. Bij een gelijkspel verlies je de helft van je stake (inzet). Je dekt dus eigenlijk de overwinning voor de helft af met een gelijkspel.

-0.75 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg met 2 goals verschil of meer win je je bet. Bij winst met 1 goal verschil win je de helft van je Stake (inzet) x de Odd (quotering). Bij gelijkspel of verlies heb je je bet verloren. Dus bijvoorbeeld 10 euro op Ajax -0.75 tegen een odd van 1.9. Ajax wint met 1 goal verschil, dan is je winst (10/2) x0.9 = 4,5 euro. Wint Ajax met 2 goals verschil is je winst 10 x 0.9 = 9 euro. Je krijgt natuurlijk 19 euro uitbetaald, maar je zet zelf 10 euro in, dus winst is 9.

-1.25 Asian Handicap: Bij winst van jouw ploeg met 2 goals verschil of meer win je je bet. Bij winst met 1 goal verschil verlies je de helft van je Stake (inzet). Bij gelijkspel of verlies, verlies je je bet (dus je hele inzet)

Dit zijn zoals je ziet de min (-) Handicaps, + werkt precies hetzelfde maar dan op de tegenovergestelde manier. Voorbeeldje +0.5 Asian Handicap: Winst bij gelijkspel of winst van jouw ploeg, bet verloren bij verlies van jouw ploeg. +0.75 Asian Handicap: Winst bij gelijkspel of winst van jouw ploeg. Bij verlies met 1 goal verschil verlies je de helft van je Stake (inzet). Bij verlies met 2 goals verschil of meer van jouw ploeg verlies je je bet.

Nogmaals: Zet niet in voordat je het snapt, je moet het even door hebben zoals bij alles. Het voordeel van de Aziatische markten is dat de marges bij de bookmakers veel kleiner zijn, hier kan je dus vaak betere odds (quoteringen) krijgen.

Moneybookers/Skrill/Neteller
Neem een account bij Skrill (voorheen Moneybookers) of bij Neteller. Dat is een soort internetrekening waar je makkelijk via iDeal geld op kan storten. Met die Skrill- of Netellerrekening kan je makkelijk storten bij alle bookmakers.

Gebruik een Excel-sheet.
Als je al bets in een Excel-sheet bijhoudt, kan je goed zien hoe goed je zelf bent in wedden. Is wedden voor jou winstgevend? Bij welke competities scoor jij goed? Welke soort bets gaan vaak fout (over/under, handicap enz.). Je kan in deze sheet ook de tipper invoeren. Op die manier kan je zien welke tipper op lange termijn winstgevend en is en welke niet.
Veel betters die ooit op FOK! hun tips hebben gedeeld, gebruiken een sheet die te vinden is op http://wos.johan-derksen.com/sheet/
Ja, het is even puzzelen. Verwacht niet dat je de sheet binnen 5 minuten voor 100% begrijpt. Dat kan best iets langer duren. Maar als het je gelukt is om de basisschool af te maken, lukt het ook om met deze sheet te werken. Stel de vragen gerust op FOK!.
Een sheet werkt heel verhelderend voor veel betters.

Op deze site staan ook een aantal sheets plus uitleg: http://www.aussportsbetti(...)ker-excel-worksheet/

Werk met een unitsysteem
De meeste betters die een langere tijd bezig zijn doen aan bankrollmanagement. Dat wil zeggen dat je met een bepaalde stakes werkt die een bepaald percentage zijn van je bankroll. Op die manier zorg je voor stabiliteit en verminder je het risico om broke te gaan, zeker als je totale bankroll nog niet al te groot is.

Je werkt dan met vaste stakes en hierbij is een unitsysteem op een schaal van 10, waarbij 1/10 de kleinste stake is en 10/10 de grootste. Elke eenheid heet een unit. Een 8/10 bet zijn dus 8 units. Je kan bijvoorbeeld zeggen dat een 10/10 5% van je bankroll is en stel dat die 1000 euro is, dan zet je dus nooit meer dan 50 euro in (en minimaal 5). Met dit systeem kan je dus duidelijk meer staken op wedstrijden waar je meer zekerheid over denkt te hebben.

Een ander groot voordeel is dat je tips van anderen kan volgen en er toch met je eigen normale inzet op mee kan gaan. Ik kan wel zeggen dat ik 500 euro inzet maar daar heb jij weinig aan. Voor hetzelfde geld is 500 alles wat ik heb, maar het kan ook zijn dat dit een minimale inzet is voor mij. Met stakes kan je je eigen waarde aan een unit verbinden.

Combo met favorieten?
Een van de beginnersfouten hebben we allemaal gemaakt. Men maakt een combo met allerlei favorieten tegen kleine clubs. Ajax zal toch wel van RKC winnen? AZ uit bij NEC? Moet lukken. Bayern, die hebben zoveel kwaliteit die winnen wel van Keulen. Enz.
Natuurlijk, de kans is groot dat er veel van die potjes goed uitpakken in je combo. Maar ze moeten allemaal goed zijn om iets te winnen bij een gewone combo. De ervaring leert dat alleen maar combos maken met favorieten op de lange termijn lang niet altijd winstgevend is. Vraag maar na aan de betters die al langer wedden.

Waar haal je je tips vandaan, behalve van het grote FOK!?
Neem eens een kijkje op www.bettingadvice.com en op forum.bettingadvice.com.
Daarnaast kan je op zoek naar goede tippers op www.blogabet.com. Kijk daar niet alleen naar de algemene statistieken van iemand maar ook naar de statistieken van de competitie voor die tipper waar jij een bet van wil volgen.

Wat bedoelen jullie nou eigenlijk als je het hebt over 'Value'?
0s.gif Op donderdag 11 oktober 2012 16:11 schreef heywoodu het volgende:

Of het voor jou value is vind ik een mening ja.

Stel: Djokovic - Federer.
Jij schat de kansen in op 50-50
Ik schat de kansen in op 30-70

"Fair odds" in jouw ogen zouden dan dus 2.00 en 2.00 voor beide spelers zijn (100/50).
In mijn ogen zou de "fair odd" voor Djokovic ongeveer 3.3 zijn (100/30) en die voor Federer ongeveer 1.43 (100/70).

Als je bij bookmakers dan bijvoorbeeld odds hebt van 1.94 voor Djokovic en 1.94 voor Federer (2.00 en 2.00 zullen ze niet hebben, want dan verdienen ze natuurlijk niks), doe jij er niks mee (want jij vind 2.00 een eerlijke odd, en speelt hem dus alleen als de odd een stuk hoger is), maar ik plaats een bet op Federer @ 1.94 (want ik schat een eerlijke odd in op 1.43, en dus is 1.94 voor mij een hele mooie odd om te spelen).

Hoe je ongeveer de kans inschat van een bepaalde speler of een bepaald team is natuurlijk weer een tweede, dan gaat het weer over wat je van de spelers/teams weet, nieuws, blessures, ondergronden met tennis, hoogte van de baan met schaatsen, grootte van de schans met schansspringen etc.
pi_162990759
quote:
1s.gif Op maandag 13 juni 2016 11:33 schreef Nattekat het volgende:
Tot nu toe lukt het aardig. Zijn altijd wel ploegen zwaar onderschat (Tsjechie) of overschat (Frankrijk).
Engeland wordt ook altijd overschat. Bijna elk toerooi geld mee gewonnen, en dit keer ook weer. _O-

Had ook 2-1 goed bij Frankrijk - Roemenië (@11,5, helaas maar 4 euro ingezet _O-), maar andere bets verloren (ingezet op gelijkspel bij wedstrijden van Zwitserland en Wales) en nu hopen dat Italië volhoudt. Ingezet op winst Italië(@3.1) en op 1-2 (@14,). :D Ook ingezet op Italië als winnaar van het toernooi (@19),dat ga ik gedeeltelijk terughalen als ze vandaag winnen. Voorlopig sta ik op winst. :)
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
  maandag 13 juni 2016 @ 22:11:41 #3
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_162990850
Oef, bijna Pelle.
Oi!
  maandag 13 juni 2016 @ 22:13:55 #4
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_162990978
In vorige topic zei iemand dat Pelle slecht speelde :') Hij wint al zijn duels en al twee grote kansen gehad.
Oi!
pi_162991134
Gaat zo 0-2 worden. België speelt echt weer heerlijk naïef.
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_162991393
Een spits reken ik af op doelpunten als je twee zulke grote kansen mist speel je slecht in mijn ogen. 😈
  maandag 13 juni 2016 @ 22:25:07 #7
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_162991627
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 22:21 schreef lytsewiete het volgende:
Een spits reken ik af op doelpunten als je twee zulke grote kansen mist speel je slecht in mijn ogen. 😈
Verschillen we daarin van mening :)
Oi!
  maandag 13 juni 2016 @ 22:32:30 #8
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_162992125
Had verwacht dat of Candreva of Shaarawy een gele kaart zou pakken op de manier zoals Chielini en Eder dat net deden.
Oi!
pi_162993152
Met de gele kaart zit het niet mee maar dit is toch lekker.
  maandag 13 juni 2016 @ 22:50:23 #10
379013 mrclvm
Forza Underdog!
pi_162993188
Pelle _O_
Oi!
  maandag 13 juni 2016 @ 22:52:53 #11
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_162993359
Pellegod _O_
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_162994253
Nieuwe MLB picks:

Indians @1.72
Rangers @2.16
Diamondbacks -1,5 @2.28
Blue Jays -1,5 @2.07
Tigers @1.87
Cubs @2.10

Redelijke hoge odds allemaal.
pi_162996951
Ik maak altijd verkeerde beslissingen.
De Bruyne to score of Pelle to score... 3x raden welke ik had gedaan :')
  dinsdag 14 juni 2016 @ 07:12:11 #14
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_162996966
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 07:08 schreef Max-Westerman het volgende:
Ik maak altijd verkeerde beslissingen.
De Bruyne to score of Pelle to score... 3x raden welke ik had gedaan :')
Die had ik dus ook beiden ingevuld :D

Nondeju 2 euro weg |:(
  dinsdag 14 juni 2016 @ 10:29:39 #15
54310 Keano
PSV / Celtic
pi_162999465
Iceland knocked out in group stage @ 2.20 (3/10)

En vanavond 3/10 op combo Portugal/Oostenrijk
"These four walls saw the rise and fall and your midnight getaway"
pi_163006139
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 10:29 schreef Keano het volgende:
Iceland knocked out in group stage @ 2.20 (3/10)

Geen risicootje met de 4 beste nummers 3 die ook doorgaan?
i'm black, i'm white, i'm a facking zebra
  dinsdag 14 juni 2016 @ 16:02:42 #17
54310 Keano
PSV / Celtic
pi_163008005
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 14:37 schreef el-blanchito het volgende:

[..]

Geen risicootje met de 4 beste nummers 3 die ook doorgaan?
Daarom ook small
"These four walls saw the rise and fall and your midnight getaway"
  dinsdag 14 juni 2016 @ 19:52:39 #18
197057 Blistering
Gooner Pride
pi_163013915
Over 1,5 doet het wel goed dit EK :D

Nu ook weer binnen bij Oos - Hon.

Nog even kijken wat ik vanavond ga doen bij Portugal. Ronaldo to score 1.78, ook niet heel hoog :o
Science adjusts its views based on what's observed, faith is the denial of observation so that belief can be preserved.
pi_163015999
Niet hele hoge odd voor Ronaldo maar ik speel hem wel.
pi_163019124
5/10 over 2.5 @ Portugal - IJsland. @ 1.65
pi_163019260
Ik ben mee voor de over.
pi_163020730
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 22:18 schreef Wedden het volgende:
5/10 over 2.5 @ Portugal - IJsland. @ 1.65
Hoeveel had je ingezet ?
pi_163020888
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 22:55 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Hoeveel had je ingezet ?
Dat staat er toch? 5/10.
sig verwijderd door FA
pi_163024973
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 23:00 schreef Ambrosius het volgende:

[..]

Dat staat er toch? 5/10.
Ik weet niet wat voor jou je max bet is als je bijv 10/10 bet
pi_163026919
quote:
1s.gif Op woensdag 15 juni 2016 08:04 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Ik weet niet wat voor jou je max bet is als je bijv 10/10 bet
Dat is ook de bedoeling?
Rossoneri siamo noi.
pi_163030855
5/10 = 500 euro
10/10 = 1000 euro
  Beste/leukste mod 2022 woensdag 15 juni 2016 @ 13:21:11 #27
319979 Fok-it
All is well
pi_163031141
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 13:07 schreef Wedden het volgende:
5/10 = 500 euro
10/10 = 1000 euro
Zieke BR heb je dan _O_
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
  Beste/leukste mod 2022 woensdag 15 juni 2016 @ 13:22:18 #28
319979 Fok-it
All is well
pi_163031159
quote:
1s.gif Op woensdag 15 juni 2016 08:04 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Ik weet niet wat voor jou je max bet is als je bijv 10/10 bet
Dat maakt toch ook helemaal niet uit? :P

Of 5/10 nou 50 euro is of 500 het blijft hetzelfde
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
pi_163047885
France -0.5 (0-0) @2.35 (5/10)
pi_163048525
quote:
1s.gif Op woensdag 15 juni 2016 13:22 schreef Fok-it het volgende:

[..]

Dat maakt toch ook helemaal niet uit? :P

Of 5/10 nou 50 euro is of 500 het blijft hetzelfde
in absolute zin kan er meer winst worden behaald dus maakt het wel uit.
pi_163048936
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 22:33 schreef Wedden het volgende:
France -0.5 (0-0) @2.35 (5/10)
*O*
pi_163049314
Pfff dat was spannend
Ik had Frankrijk weer op een 1-0 achterstand gezet :7
  donderdag 16 juni 2016 @ 09:29:52 #33
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163054386
quote:
11s.gif Op woensdag 15 juni 2016 23:00 schreef Max-Westerman het volgende:
Pfff dat was spannend
Ik had Frankrijk weer op een 1-0 achterstand gezet :7
ja ik ook.

1000 euro in de 89e minuut
pi_163062275
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 22:10 schreef heiden6 het volgende:
Engeland wordt ook altijd overschat. Bijna elk toerooi geld mee gewonnen, en dit keer ook weer.


_O-
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_163065642
Weet iemand een goede site voor beginners?
pi_163065664
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 18:03 schreef Fluffypinkcupcake het volgende:
Weet iemand een goede site voor beginners?
Www.unibet.net
  Eindredactie Sport / Forummod donderdag 16 juni 2016 @ 18:07:53 #37
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163065744
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 15:49 schreef heiden6 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

_O-


Smakelijk ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_163065820
quote:
10s.gif Op donderdag 16 juni 2016 18:07 schreef heywoodu het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Smakelijk ^O^
Tijdens de wedstrijd nog iets veranderd waardoor ik uiteindelijk 4 van deze zakken kenkervieze chips kan kopen. :D Maar met dank aan Engeland tijdens dit en vorige toernooien kan ik er een paar kasten mee vullen. ;)
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_163065856
quote:
10s.gif Op donderdag 16 juni 2016 18:07 schreef heywoodu het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Smakelijk ^O^
:D
pi_163095853
Half Time Croatia to win @ 2.90 (6/10)
In de rust Full Time draw @ 5.75 (3/10)

Die pingel kwam heel goed uit...

[ Bericht 0% gewijzigd door Klingon op 18-06-2016 11:46:34 ]
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 17 juni 2016 @ 20:16:11 #41
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163095888
"Necid scoort penalty in blessuretijd nadat de wedstrijd gestaakt is door vuurwerk uit het Kroatische vak" @ 40 ook binnen hier, 6/10 *O*
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 juni 2016 @ 20:18:19 #42
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_163095937
quote:
9s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 20:16 schreef heywoodu het volgende:
"Necid scoort penalty in blessuretijd nadat de wedstrijd gestaakt is door vuurwerk uit het Kroatische vak" @ 40 ook binnen hier, 6/10 *O*
@ 40 maar? :D
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Eindredactie Sport / Forummod vrijdag 17 juni 2016 @ 20:18:48 #43
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163095945
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 20:18 schreef Nattekat het volgende:

[..]

@ 40 maar? :D
Ja, maar dat een steward geraakt zou worden door vuurwerk stond @ 75 :9~
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 juni 2016 @ 20:21:22 #44
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_163096016
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 20:18 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja, maar dat een steward geraakt zou worden door vuurwerk stond @ 75 :9~
Dat had minstens 100 moeten zijn _O-
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_163096956


6/10
pi_163097154
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 20:57 schreef Wedden het volgende:
[ afbeelding ]

6/10
Heb een tientje ingezet @1.50 maar ik ben er niet zo zeker van. Vorige keer 20 ingezet en ik zat m wel een beetje te knijpen :')
Voetballend vind ik Spanje heel erg tegenvallen. Met name qua effectiviteit/scorend vermogen. Maargoed, we gaan het zien *O*
pi_163097206
Snap ik, maar Turkije speelt alleen met veel inzet maar met weinig kwaliteit. Dat Spanje de eerste pot matig speelde (qua afronding, niet qua opbouw) zegt me niet zo heel veel.
Ik vind de odd echt sappig. Lager dan 1.75 had ik het niet gespeeld.
pi_163098288
Gaat hard zo.
pi_163098299
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 20:57 schreef Wedden het volgende:
[ afbeelding ]

6/10
_O_
pi_163100131
Ik heb,

Frankrijk,Engeland,Spanje,Portugal groepswinnaar + Zweden en Polen eindigen op plek 1-2 in de groep in een combi @40.87 met een inzet van 20 euro.

Verder Griezmann winnaar gouden schoen @12 met een inzet van 20 euro.

Morata topscorer van Spanje @ 3 met een inzet van 20 euro.

Meeste assists De bruyne @ 24 met een inzet van 10 euro.

Alles via Napoleongames

Wat denken julllie?
pi_163100290
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 22:34 schreef Chunees het volgende:
Ik heb,

Frankrijk,Engeland,Spanje,Portugal groepswinnaar + Zweden en Polen eindigen op plek 1-2 in de groep in een combi @40.87 met een inzet van 20 euro.

Verder Griezmann winnaar gouden schoen @12 met een inzet van 20 euro.

Morata topscorer van Spanje @ 3 met een inzet van 20 euro.

Meeste assists De bruyne @ 24 met een inzet van 10 euro.

Alles via Napoleongames

Wat denken julllie?
Misschien alleen dat Morata topscorer van Spanje winst maakt
pi_163106070
Gratis opt in weddenschap op België bij Unibet, ¤10 inzet. Als Belgie niet wint krijg je de ¤10 zondagavond terug in bonusgeld, 1x turnover.
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_163107710
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 10:46 schreef komrad het volgende:
Gratis opt in weddenschap op België bij Unibet, ¤10 inzet. Als Belgie niet wint krijg je de ¤10 zondagavond terug in bonusgeld, 1x turnover.
^O^
pi_163109012
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 10:46 schreef komrad het volgende:
Gratis opt in weddenschap op België bij Unibet, ¤10 inzet. Als Belgie niet wint krijg je de ¤10 zondagavond terug in bonusgeld, 1x turnover.
ik zag het ja
20 euro op de Belgen gezet
  zaterdag 18 juni 2016 @ 15:48:36 #55
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163111854
In principe België -1 @5.5
  zaterdag 18 juni 2016 @ 16:04:22 #56
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163112380
Hoepla
  zaterdag 18 juni 2016 @ 16:17:52 #57
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163112899
Verstand van
pi_163113442
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 16:04 schreef BeamofLight het volgende:
Hoepla
netjes
pi_163116035
Over 1.5@1.9 ijs-hon
4/10
pi_163117758
Aron Einer Gunnarsson to get a card @4,25 (2/10)


EDIT: geblesseerd eraf :'(

[ Bericht 58% gewijzigd door bombmannl op 18-06-2016 19:23:07 ]
pi_163118746
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 18:10 schreef Wedden het volgende:
Over 1.5@1.9 ijs-hon
4/10
Eitje ;)
pi_163120839
5/10 Portugal -1 @ 2.5 (3/10)
pi_163121266
Portugal to win 3/10 @1,78

Cristiano Ronaldo to score 3/10 @1,93

Total cards over 3,5 5/10 @1,68
pi_163123441
Fuchs to get a card, 2 min. geleden 3/10 ingezet @ 5.25 😂

Nu nog een doelpunt van Portugal...
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 18 juni 2016 @ 22:30:12 #65
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163123827
Jaaa overstapje van Fuchs bij een vrije trap in de 74e minuut bij een 0-0 stand @ 58 binnen, net nog even snel ingezet _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 18 juni 2016 @ 22:31:39 #66
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163123882
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 22:30 schreef heywoodu het volgende:
Jaaa overstapje van Fuchs bij een vrije trap in de 74e minuut bij een 0-0 stand @ 58 binnen, net nog even snel ingezet _O-
heb jij denk ik echt niet gedaan, volgend mij roep jij maar wat
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 18 juni 2016 @ 22:32:15 #67
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163123906
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 22:31 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

heb jij denk ik echt niet gedaan, volgend mij roep jij maar wat
Nee hoor :o
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 18 juni 2016 @ 22:33:24 #68
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163123962
Ik 100 op pingel voor Portugal

Net 2 minuten geleden
pi_163124142
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 22:33 schreef BeamofLight het volgende:
Ik 100 op pingel voor Portugal

Net 2 minuten geleden
ook op een gemiste strafschop :P
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 18 juni 2016 @ 22:38:26 #70
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163124229
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 22:33 schreef BeamofLight het volgende:
Ik 100 op pingel voor Portugal

Net 2 minuten geleden
Wow _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  zaterdag 18 juni 2016 @ 22:42:52 #71
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163124474
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 22:38 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Wow _O_
en BAM gelijk 50 op Ronaldo to miss via rechter paaltje
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 18 juni 2016 @ 22:43:17 #72
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_163124499
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 22:42 schreef BeamofLight het volgende:

[..]

en BAM gelijk 50 op Ronaldo to miss via rechter paaltje
Ik wilde hem net posten, mooi dat jij ook scherp was en snel even in kon zetten :9~
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_163124817
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 20:59 schreef bombmannl het volgende:
Portugal to win 3/10 @1,78

Cristiano Ronaldo to score 3/10 @1,93

Total cards over 3,5 5/10 @1,68
Jammer van die penalty. :')
pi_163133304
Gister wat op Mexico gezet tegen Chili, gezien ik Mexico een stuk betere indruk vond maken op de Copa.

Dus ik vanochtend even ontspannen op staan en kijken of ik daadwerkelijk gewonnen heb: 7-0 afgegaan tegen Chili de tering.

Blij eigenlijk dat wij destijds van die Mexicaantjes maar mooi gewonnen hadden op t WK.
pi_163134395
Vanmiddag op een gelijkspel tussen Zwitserland - Frankrijk, is voor beide genoeg.
- Met zuidelijke groet -
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')