abonnement Unibet Coolblue
pi_162858831
Balen van de slechte nachten Jagar en LuDann! Maar een koffietje erin dan! : )

Succes met het theorie examen LuDann!

Xanteh, leuk gefeliciteerd!!
pi_162859551
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2016 22:35 schreef silliegirl het volgende:
Poepvraag (sorry :@ ): bij tandjes krijgen he, is die poep dan altijd dun? Ik heb vandaag namelijk wel 10 poepluiers verschoont, maar behalve dat ze enorm stonken ( :X ) was de substantie gewoon normaal.

Maar goed, nu zitten we al vanaf 20:00 met een boze, doodvermoeide baby die bij elke naar bedbreng poging moord en brand schreeuwt. Nu heb ik in een helder moment maar is dentinox gesmeerd en nu slaapt ie.. :o
Als het zuur is, kun je uitgaan van tandjespoep. Toename in hoeveelheid poep per dag kan ook komen door vaste voeding?
I am the root of all that is evil, but you can call me Kuukske.
[i]All that hurts me makes me stronger[/i] - MR
pi_162859576
Slechte-nachten-boks. Ketel kwam ongeveer elk anderhalf uur, dus ik voel me redelijk zombie nu. En ik heb deadlines. De leven. :')
pi_162860480
Zet 'm op Lu! En hier ook nog een gefeliciteerd *O*

Over tandjes en staande baby's kan ik nog steeds niet meepraten. (Echt die tanden, schiet es op. Dat zou het eten van sommige dingen voor M. wel makkelijker maken.) Maarrre door beide oma's is bevestigd dat M. vanuit ligpositie zelf kan gaan zitten *O* M'n moeder zei het gisteren al en mijn schoonmoeder stuurde net een appje met hetzelfde nieuws. Wel stom dat M. al haar toffe nieuwe features altijd eerst aan de oma's showt. Heel flauw }:|

Edit: ik wilde nog tegen Jagar zeggen dat je het hartstikke goed doet :* Is het een optie dat je een keer een (mid)dagje alleen op stap gaat? Om even op te laden?

[ Bericht 14% gewijzigd door kazy op 09-06-2016 10:05:12 ]
pi_162860578
:W Hoi! Ik lees nog steeds mee, maar het is best wel druk met 3 kindjes en werk dus reageren doe ik veeeeel te weinig!

Eerst maar even koffie voor alle slechte nachten c_/

LuDann gefeliciteerd zeg! En veel succes vandaag met het examen!

Poep, ik heb het idee dat tandjespoep niet persee zuur hoeft te zijn. K. is dan wel geen baby meer, maar heeft pas 4 tanden dus die doet vrolijk mee met het tandenleed en heeft wel steeds veel meer poepluiers op het moment dat er tandjes op doorkomen staan. Record was hier 10 poepbroeken op 1 dag 8)7

5 maandan Xanteh! Tijd gaat zooooo snel he!

Hier gaat het goed! N. is super lief en tevreden, maar ontwikkeld zich geloof ik iets minder snel dan zijn broer en zus deden, dus ik ben af en toe een beetje onzeker over of we wel genoeg met hem oefenen enzo. Dus ik gaf mijn moeder (die past vandaag op) de opdracht hem vandaag veel op zijn buik te leggen, zodat hij een beetje kan oefenen. Stuurt ze een minuut later al 2 foto's door van hem met zijn hoofdje super ver omhoog :D Mijn baby pest mij, nu al!
Zwangerschapsdocent bij de vereniging Samen Bevallen ❤
pi_162864684
Kazy, volgend weekend hebben we geen bezoek (dit weekend schoonouders), dan ga ik denk ik een middagje naar de sauna ofzo. En net heb ik lekker met baby meegeslapen. Nu moet ik een boatload boodschappen gaan doen :X ....

Wij waren net bij kdv nummer 2 waar we een plek aangeboden hebben gekregen. Geweldige buitenspeelplek, maar binnen erg klein. Ruimtes van misschien 15m2 waar 1 of 2 leiders met 10 kinderen van 0-2 zitten. Ze zijn veel buiten, maar dit vond ik erg krap.

Ik vind het maar lastig hoe de keuze tee maken van welk kdv hij heen moet gaan. Bij geen van beiden heb ik echt het gevoel dat dit het is, ofzo. Jammer genoeg.
  donderdag 9 juni 2016 @ 13:52:48 #182
327807 Mariposas
יה&#14
pi_162864975
Wow, 15m2 voor 10 kinderen?! In Nederland is een oppervlakte van minimaal 3,5 m2 netto per kind verplicht. Ook als je veel buiten bent vind ik het echt nog heel erg krap.
Toch maar verder zoeken?
No hay mal que dure cien aņos ni cuerpo que lo aguante
pi_162865039
Bestaat er in Duitsland niet zoiets als een gastouder Jagar? En kan je niet afwachten of er nog ergens anders plaats is? Wellicht is het een optie om toch voor een van deze twee te kiezen voorlopig, en dan ondertussen verder te zoeken tot je iets vindt wat wel bij je wensen aansluit?
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_162866892
Er zijn ook gastouders, maar dat vind ik eigenlijk niet zo'n fijn principe.

Het is hier erg lastig om een plek te vinden, dus ik denk inderdaad bij een van die twee beginnen en ogen en oren openhouden.

Die 15m2 is alleen de kamer van de groep, maar eigenlijk bewegen de kinderen zich vrij tussen de groepen, behalve met eten, kringgesprek en dat soort dingen. Plus, zelfs bij slecht weer zijn ze minstens een aantal uur buiten. Dat is natuurlijk wel fijn!
pi_162874305
Vanmorgen naar het CB geweest. Qua groei helemaal op de lijntjes, qua ontwikkeling liep hij zelfs wat voor :)
Nu wel wat koorts door de prikjes :'(
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_162874355
De ruimte van het KDV is misschien niet zo groot, maar lijkt me wel fijn als ze veel naar buiten gaan, Jagärtrut. En verder zoeken kan altijd nog!
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_162875186
Hoe ging het vandaag Lu?

Lastig lijkt me dat jagar.. ik ben niet thuis in de kdv's dus heb verder ook geen tips daarin, klinkt logisch wat hierboven gezegd wordt though, als plekken zo lastig zijn..

LeSage fijn dat je mini het zo goed doet! Arme schat, hopelijk voelt ie zich snel beter. Zo sneu he.

Hier gaat alles z'n gangetje met E. Ik vind het zo mooi om te zien hoe ze zich ontwikkelt, en alles is zo bijster interessant, zo cute O+.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_162875422
Nieuwe low: van vermoeidheid en andere emoties in eens om vrijwel niets zo hard histerisch moeten lachen dat baby 2 kamers verderop huilend wakker schrikt. Nu maar in bed..

Kleinzusje: ik ben erg goed in thuis zijn, maar veel uitdaging klinkt ook goed. Ik denk uiteindelijk dat mini blij is als jij blij bent..
pi_162877387
Fijn dat de ontwikkeling goed gaat LeSage! Koorts van de prikjes is alleen niet fijn, vooral niet met het warme weer! Hopelijk is hij morgen weer wat beter!

Jagar, het lijkt me wel fijn inderdaad dat ze zich vrij kunnen bewegen tussen de groepen, dan valt het misschien nog mee met de ruimte.. Het klinkt alleen wel klein ja..

Wat fijn dat je zo'n mooi aanbod krijgt Hetzusjevan! & als je zelf goed in je vel zit door het leuke en uitdagende werk, dan lijkt me dat dat alleen maar een positieve uitwerking kan hebben op je kindje. :)
pi_162877442
Oh LuDann, hoe was je Theorie examen nog gegaan?!
pi_162883793
:W

Jagar :* Ik hoop dat je even bij hebt kunnen slapen.

Hier vanochtend chaos. Man is gisteravond naar Pinkpop vertrokken en ik ga vanmiddag met mijn ouders een weekendje met baby naar Beekse Bergen. Het hele huis ligt dus overhoop met spullen die mee moeten enzo. L. vindt het allemaal best. Die kletst en geeft kusjes en duwt bellenblaas in je handen ("DIE! DIE!"). Het is zo'n lekker ding op het moment. O+
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_162884537
Veel plezier Kris!

Mooi aanbod zusjevan! Je moet doen wat voor jou (en E.) goed voelt. En of het teveel/te weinig/fijn/enz is, beoordeel jij. Dat is zo persoonlijk! Ik zou er zelf niet aan moeten denken om 4 dagen niet bij Twix te zijn maar een vriendin van mij is echt een gelukkiger mens geworden sinds ze weer 4 dagen werkt.

Twix, dat kleine, goedlachse jongetje van mij. Hij is wat gegroeid! *G* Nog niet enorm fantastisch veel maar hij is eindelijk weer iets zwaarder (230 gram tov 2 maanden geleden). Hij blijft voorlopig onder controle bij de kinderarts maar ze is voor nu tevreden. En wij ook!
pi_162885888
Ja, wat fijn dat hij weer groeit Malteser! Je kleine stoere Twixje. O+
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  vrijdag 10 juni 2016 @ 11:20:00 #194
409579 LuDann
All the way
pi_162885972
Zusje, heel herkenbaar dilemma! Ik ga straks ook 4 dagen werken waarschijnlijk en al kijk ik erg uit naar de baan zelf (ik knijp mezelf af en toe nog in mijn arm, kan nog steeds moeilijk geloven dat ik zulk tof werk mag gaan doen!), dat voelt toch minder fijn. 4 dagen opvang en 3 dagen thuis, ik had het liever andersom gehad.

Oh Jagar, herkenbaar. Ik heb ook wel eens zo'n hysterisch gierende slappe lach gehad. Bij bij ging die dan over in hysterisch janken. :') Dat luchtte dan wel weer op.

Kris, dat klinkt als gezellige chaos. O+

Malteser, wat fijn dat Twix wel een beetje gegroeid is.

Mijn theorieexamen... ja. Achteraf gezien had ik het moeten afzeggen. Het was namelijk een spoedcursus, we begonnen om 7 uur met theorie stampen en 6 uur later (met 3 keer 5 minuten pauze) deden we examen. Ik had het er echt moeilijk mee, ben letterlijk in mijn stoel in slaap gevallen een paar keer. :') Maar, wel gehaald! Op het nippertje.
pi_162886894
Hetzusjevan, wat een mooi aanbod van je werkgever! En je vindt vast een manier die voor jullie werkt.

Kris, fijn weekend! Lekker quality time met de kleine en opa&oma.

Twix die weer groeit! Ik lees al een tijdje mee en vind jullie mannetje zo stoer, Malteser! Ondanks de problemen blijf jij ook zo positief, echt knap.

Gefeliciteerd, LuDann! Klinkt pittig, zo'n dag, maar wel mooi gehaald :)

Hier heeft S. geen koorts meer, maar is nog wel moe en uit zijn doen. Dus we maken er maar een chilldagje van.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_162887626
Goed bezig Twix! Ludann ook! En hetzusjevan die een mooi aanbod kreeg! :)

Hier moest T. Weer eens een keer in zijn badje, dat was heul niet leuk liggend. Toen hij eenmaal mocht zitten en het water er allemaal uitgeslagen werd had ik geen kind meer aan 'm. Dadelijk wel maar even de trekker/dweil door de badkamer halen 😬.

Normaal gaat hij mee onder de douche, maar hij spartelt zo van plezier dat dat geen plezier is voor buikzusje en ook niet voor mij! Dat is de komende weken dus alleen aan pappa toevertrouwd.
  vrijdag 10 juni 2016 @ 12:43:20 #197
327807 Mariposas
יה&#14
pi_162887787
Ik zet 'm tegenwoordig onder de douche, ideaal nu hij kan zitten. Badjes vind ik maar gedoe.
No hay mal que dure cien aņos ni cuerpo que lo aguante
pi_162888051
A viel gister in slaap in haar badje! :o Ik stond haar haartjes te wassen en ze lag achterover op m'n andere arm en ik dacht, wat is ze toch rustig... lag ze daar :z En boos natuurlijk dat ze eruit moest!

Verder de hele nacht op geweest. Ze heeft dinsdag wss teveel banaan gekregen op het kdv dus ze had buikpijn en heeft - ondanks verwoedde pogingen daartoe - niet kunnen poepen sinds dinsdagavond. Zo zielig! Kreeg net wel via whatsapp een foto van een enorme berg poep in haar luier :') ... dus dat is gelukkig tijdig opgelost voor de draagworkshop morgen (gezellig :))!
pi_162888314
Fijn van de groei Malteser!

En toch wel mooi het theorie examen op zak, LuDann.
En ik kan mij voorstellen dat je heel veel zin hebt in je baan, maar tegelijkertijd 4 dagen opvang minder fijn voelt. Echter, kindjes vinden het over het algemeen heel leuk op de opvang. :)

Ik vind het badje juist nog ideaal, maar hier een erg ruime badkamer waardoor het badje + standaard z'n eigen plek heeft vlakbij het grote bad, dus afvoerslang van badje hangt gewoon in het bad en douchekop van het bad kan ik ook gebruiken voor vullen + afspoelen. :)

Ik keek naar de tussendoortjes / snacks van ella's kitchen in de supermarkt. Wat duur! Ik wacht wel een aanbieding af :{

Oh, en ik heb de yepp mini besteld, ik hoop morgen al in huis!
En de eerste kunstgras proefstukjes zijn binnen, zodat we een keuze kunnen maken voor een stukje gras in de tuin *O* We kunnen F. nu nergens laten kruipen, binnenkort heeft ze in elk geval 2,6 x 4,5 meter :) *O*
pi_162888558
Het is precies zoals je het zegt Lu. Dilemma, dilemma. Bedankt voor de adviezen allemaal, ik heb nog even om erover na te denken.

Oh en Lu gefeliciteerd met het behalen van je theorie. Klinkt als een super zware dag overigens, pff.

Malteser wat fijn dat Twix weer gegroeid is, dat is een goed teken :).

Haha Kris wat leuk en gezellig, veel plezier! Mijn vriend gaat morgen een dag naar Pinkpop. Voelt raar om niet mee te gaan maar ik vond de line-up niet de moeite waard dit jaar, en al helemaal niet om m'n beeb voor af te staan. Rammstein had ik wel graag willen zien maar ok.

Oh in bad gaan is hier wel tof, maar niet in het kleine babybad. Ik laat een laagje water in het grote bad lopen en dan leg ik mini op d'r buik in bad, met mijn hand onder haar nek om d'r op te vangen als ze het niet volhoudt. Vind ze fantastisch. Houdt ze niet lang vol maar na een kort bad is ze ook schoon. Als ik meer tijd heb laat ik het bad voller lopen en heb ik zo'n badstoeltje en hou ik d'r ook vast in het water. We moeten binnenkort ook écht een keer gaan babyzwemmen met d'r. Nog steeds niet aan toegekomen :@.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')