quote:Op vrijdag 3 juni 2016 12:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Deze worstjes heten Chistorra
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Chistorra
Worden uit varkensvlees, soms met rund vermengt, varkensvetspek, knoflook, zout, paprika en soms peterselie gemaakt, gegrilld of gebakken gegeten
Wauw thnxquote:Op vrijdag 3 juni 2016 12:33 schreef Pietverdriet het volgende:
Hier te bestellen
http://www.hollandaluz.nl(...)-chorizo-100-gr.html
http://www.pacomertraiteu(...)orizo/chistorra.html
Begrijp dat de Lidl ze soms heeft als ze een spaanse week hebben
Ze hadden daar 10 verschillende soorten worst liggen. Denk niet dat ik ze telefonisch duidelijk ga maken wat ik bedoelquote:
Als je ze zelf eens wilt maken, je hebt schapendarm nodig. Ik ga binnenkort weer eens worst maken en zal een voor een deel deze eens proberen, post dan wel een recept.quote:
Ja, cool! Is goed.quote:Op vrijdag 3 juni 2016 16:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als je ze zelf eens wilt maken, je hebt schapendarm nodig. Ik ga binnenkort weer eens worst maken en zal een voor een deel deze eens proberen, post dan wel een recept.
Is chorizo niet gedroogd? Ik bak chorizo trouwens ook, wordt ie lekker pittig van en is erg lekker door de paellaquote:Op vrijdag 3 juni 2016 17:06 schreef Bramito het volgende:
Als ze vingerdik waren inderdaad chistorra, anders waarschijnlijk gewoon chorizo. Er is sowieso niet veel verschil, vooral als je niet uit Pais Vasco, Navarra of Aragon komt.
Ook, maar die verkopen ze ook gewoon vers. Zeer populair op de bbq. Chistorra verkopen ze dan ook weer gedroogd. Chistorra is typisch voor Pais Vasco, Navarra en de pyreneeën van Aragon. Elke regio heeft natuurlijk de beste En zoals met absoluut alle producten/gerechten in Spanje heeft/had ieder huishouden z'n eigen recept.quote:Op vrijdag 3 juni 2016 17:17 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Is chorizo niet gedroogd? Ik bak chorizo trouwens ook, wordt ie lekker pittig van en is erg lekker door de paella
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |