abonnement Unibet Coolblue
pi_162644224



Wat is Roamler?

Roamler is een app voor je telefoon waarbij het er om draait dat je opdrachten uitvoert voor de opdrachtgever. Hetzij voor geld hetzij voor de xp die je kan verdienen, waardoor je in een hoger lvl komt.

De bedragen die je per opdracht krijgt zijn zeer verschillend. In theorie variëren de bedragen van 2 tot 50 euro maar in de praktijk is 25 euro toch wel de max. Maar opdrachten van een euro of 2 a 3 zijn meer gangbaar, De prijzen lopen wel op maar het heeft er erg mee te maken wat voor opdracht het is. Is het een onderzoek naar een weekaanbieding en er wordt niet bij vermeld dat de inzending sluit als er genoeg opdrachten binnen zijn kan je er van uitgaan dat hij zaterdagmiddag meer waard is dan maandagochtend. Of je er op wilt wachten is aan jou, en houd er daarbij rekening mee dat zolang jij de opdracht niet reserveert, anderen hem kunnen claimen en hij dus weg is. Probeer voor jezelf te beredeneren wie de opdrachtgever is en welk gewin ze halen uit de gegevens va de opdracht en je kan beter inschatten hoe je een opdracht moet doen en of de beloning zal oplopen.

Er zijn verschillende soorten opdrachten,

*opdrachten die je thuis kan uitvoeren door iets creatief te doen. Voor deze opdrachten krijg je alleen xp's en geen geld
*opdrachten die je op straat kunt doen: een voorbeeld is fotografeer een skatespot, op deze manier brengen ze alle skatespots in kaart. Voor dit soort opdrachten krijg je ook geen geld maar wel xp's
*en als laatste de opdrachten voor geld en xp. Dit is natuurlijk waar het allemaal omdraait. Uiteindelijk kan iedereen wel wat geld gebruiken
Uitleg over de opdrachten voor geld
Een opdrachtgever kan heel veel verschillende opdrachten geven.

Wekelijks keert de ''babymelk check'' terug. Dit is een vrij simpele opdracht die ongeveer 3 minuten kost. Je maakt een foto van het schap en beantwoord de vragen die je op je scherm krijgt en telt de producten die aanwezig zijn.
Er zijn ook babymelk check + opdrachten, iets meer werk en iets meer beloning. Je begint net de babymelkcheck en als je klaar bent vraag je naar de voorraad bij de servicesbalie of het magazijn.

Nog een voorbeeld van een opdracht is, 'de kaascheck'. Vanmiddag was dit bijvoorbeeld een opdracht, het was de bedoeling om een foto te maken van een actiekoeling in de opgegeven AH en die naar Roamler te sturen.

Een ander voorbeeld zijn de terraschecks. Hier is het de bedoeling dat je om een drankje vraagt in de opgegeven locatie. Je moet dan een foto maken van de kaart en van het drankje. Zo controleren ze of een drankje wel in het juiste glas wordt geschonken. Je beloning is dan xp's geld en de vergoeding wat je voor het drankje kwijt was.
Voor sommige opdrachten heb je een toestemmingsbrief in je app voor andere opdrachten ben je anoniem.


Waarom doen bedrijven dit?

Bedrijven gebruiken liever Roamler-gebruikers als 'misteryshopper' dan dat ze een professioneel persoon moeten gaan inhuren. Op deze manieren zien ze op het hoofdkantoor heel gemakkelijk en snel hoe er in een vestiging wordt omgegaan met bepaalde producten.
Hoe word ik een Roamler?
Een Roamler kun je op 2 manieren worden.
1.Probeer een account aan te maken op een locatie waar nog maar weinig andere Roamlers zijn.
2. Een invite krijgen van een andere Roamler.
Dit lijkt heel simpel, je vraagt even aan een Roamler of hij/zij je even wilt inviten, maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Als je lvl 3 bent op Roamler kun pas je iemand anders inviten. Maar je stuurt niet zomaar naar een willekeurig iemand een invite.

Waarom niet? Omdat met elke opdracht die de Roamler-gebruiker uitvoert diegene die de invite heeft verstuurd ook namelijk 2% van zijn inkomsten binnenkrijgt van Roamler zelf. Plus 2 euro wanneer deze persoon level 2 bereikt. Daarom is het belangrijk dat diegene die een invite weg kan geven zeker weet dat jij er echt gebruik van gaat maken omdat het anders zonde zou zijn. Invites weggeven in je eigen gebied is niet handig!

Invites
Je kunt een DM/PM sturen naar 1 van de volgende users als je een invite zou willen en er ook echt voor in wilt zetten om een actieve Roamler te zijn.

Wie hebben er momenteel een invite te vergeven?
- Tinos85
- loezzzje
- Sunri5e
- pl4kkie
- dekkered
- liesje1979
- eenjongen...
- IJsbeertje21
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: screenshots
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 31 mei 2016 @ 14:35:09 #2
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_162644257
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 14:31 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

ik neem het ook heel serieus, ik doe grofweg zo'n 100 opdrachten per week.

maar dan een vraag aan jou:
de ene keer afkeuren omdat ik de sfeer/aard van de opdracht niet goed doorheb als ik een vraag letterlijk heb beantwoord, en de andere keer afkeuren omdat ik een vraag niet letterlijk heb beantwoord...... is dat in jouw ogen een voorbeeld van 'op alle slakken zout leggen'?
En ga je daar ook op een normale toon over in gesprek bij de berichten of ga je meteen met je bokshandschoenen aan staan?

Ik blijf er bij, neem eens afstand ik vind je lichtelijk geobsedeerd.

Verder heb ik weinig behoefte om er zo op in te gaan, je zoekt echt naar medestanders in je obsessie en daar ga ik niet in mee.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  dinsdag 31 mei 2016 @ 14:44:40 #3
381517 Zapata
held op sokken
pi_162644454
Net een uitnodiging gehad voor Smartspotter en ze vragen om mijn burgerservicenummer.
Dat lijkt me niet super verstandig, ik vind mijn bankrekeningnummer eigenlijk al link maar snap dat dat nodig is.

Maar ik zie dus ook dat de verbinding helemaal niet beveiligd is!
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 31 mei 2016 @ 14:45:43 #4
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_162644476
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 14:44 schreef Zapata het volgende:
Net een uitnodiging gehad voor Smartspotter en ze vragen om mijn burgerservicenummer.
Dat lijkt me niet super verstandig, ik vind mijn bankrekeningnummer eigenlijk al link maar snap dat dat nodig is.

Maar ik zie dus ook dat de verbinding helemaal niet beveiligd is!
Ik ben er ook nog niet achter wat ze met het BSN willen, heb geen jaaropgaaf ofzo gehad dat ze dat gebruikten. En ook niet in de aangifte dat er iets over stond.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  † In Memoriam † dinsdag 31 mei 2016 @ 14:46:08 #5
21636 Feestkabouter
pi_162644485
dinsdag 31 mei 2016 14:31 schreef Anne het volgende:[/b]

[..]

Ik heb een totaal andere beleving gelukkig.

De app was bijvoorbeeld niet werkend te krijgen op mijn Blackberry. Na vele tips van een van de medewerkers is het mij toch gelukt en heb ik als dank (om het te testen) een invite gekregen om uit te delen, terwijl ik dus net de app pas had geïnstalleerd en nog niks met Roamler had gedaan.

Daarnaast wilde ik afgelopen weekend bijvoorbeeld geen Skype-gesprek voeren, om voor Roamler Works aan de slag te gaan. Dit hebben ze ook op een andere manier voor mij opgelost.

Een mooie samenwerking en een hoop behulpzaamheid dus juist :Y.

Maar zoiets werkt wel twee kanten op. Mijn twee centjes :Y).
[/quote]

mooi dat jij het zo ervaart.

klopt dat het 2 kanten op werkt.
ik ben verbaal erg sterk en laat het echt heel duidelijk blijken als ik het ergens niet mee eens ben. dat is een directheid waar ze misschien niet zo goed tegen kunnen (en ik weet niet hoe ik het bij mijzelf moet veranderen).
maar als ik commentaar heb op iets geef ik er nagenoeg wel altijd bij aan hoe het dan in mijn ogen beter/makkelijker/efficienter kan. in die zin is het dus opbouwende kritiek, het is niet zo dat ik alleen maar bash.

en ik gebruik ook bewust NIET het argument dat ik het als intensieve Roamler verdien om goed gehoord te worden, dat vind ik ook echt niet. ik wil de argumenten die ik heb voor zichzelf laten spreken, ik ben ervan overtuigd dat ze sterk genoeg zijn. ik vind dat de dingen die ik benoem net zo hard gelden voor mij als voor iemand die slechts 1 opdracht per week uitvoert.
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 14:35 schreef Nizno het volgende:

[..]

En ga je daar ook op een normale toon over in gesprek bij de berichten of ga je meteen met je bokshandschoenen aan staan?

Ik blijf er bij, neem eens afstand ik vind je lichtelijk geobsedeerd.

Verder heb ik weinig behoefte om er zo op in te gaan, je zoekt echt naar medestanders in je obsessie en daar ga ik niet in mee.
mijn houding en intentie is, als ik iets benoem: het voor het bedrijf en alle Roamlers beter maken.
ik meld 'goh ik merk dit en dat', en dan merk ik helaas zeer vaak van hen een afstandelijke houding en zeer weinig erkenning voor wat ik noem.
het komt op mij over alsof ze terughoudend zijn om een foutje of onvolmaaktheid te erkennen, omdat ze dan misschien bang zijn een lading claims over zich heen te krijgen van mensen.
nou is het al een beetje een bijzondere situatie omdat zij zelf de opdrachten beoordelen terwijl zij zelf de opdrachten ook hebben uitgezet, dus het is al een underdog positie voor ons als Roamlers om te vinden dat een opdracht slecht of onduidelijk is opgesteld.

ik geef absoluut toe dat ik niet goed ben in het loslaten van dingen.
en daarnaast is het financieel (en trouwens ook gewoon bij de uitvoering van de opdrachten) leuk om te doen, dus in die zin maak ik toch de overweging om voorlopig WEL bij Roamler betrokken te blijven.
maar dan wel met dien verstande dat ik zal blijven aangeven wat ik vind.
  dinsdag 31 mei 2016 @ 14:47:50 #6
381517 Zapata
held op sokken
pi_162644514
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 14:45 schreef Nizno het volgende:

[..]

Ik ben er ook nog niet achter wat ze met het BSN willen, heb geen jaaropgaaf ofzo gehad dat ze dat gebruikten. En ook niet in de aangifte dat er iets over stond.
IK ga sowieso niet eens mijn bankrekening nummer via e en onbeveiligde verbinding sturen laat staan mijn bsn.
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 31 mei 2016 @ 14:48:54 #7
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_162644539
Als je het in de app net zo doet als hier kan ik me eerlijk gezegd wel een beetje voorstellen dat de medewerker het gesprek niet prettig vindt.

Voor mij is de hele manier van posten hier al een reden dat ik minder in dit topic te vinden ben. Ik vind het gewoon niet gezellig meer.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 31 mei 2016 @ 14:49:52 #8
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_162644563
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 14:47 schreef Zapata het volgende:

[..]

IK ga sowieso niet eens mijn bankrekening nummer via e en onbeveiligde verbinding sturen laat staan mijn bsn.
Je kunt ze een mail sturen met die opmerking, misschien dat ze er een oplossing voor hebben.
En anders zal het toch de keuze zijn om SS niet te gebruiken, zonder BSN betalen ze namelijk niet uit.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  † In Memoriam † dinsdag 31 mei 2016 @ 14:50:28 #9
21636 Feestkabouter
pi_162644577
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 14:44 schreef Zapata het volgende:
Net een uitnodiging gehad voor Smartspotter en ze vragen om mijn burgerservicenummer.
Dat lijkt me niet super verstandig, ik vind mijn bankrekeningnummer eigenlijk al link maar snap dat dat nodig is.

Maar ik zie dus ook dat de verbinding helemaal niet beveiligd is!
ander ding: een particulier bedrijf mag ons burgerservicenummer helemaal niet bewaren/opslaan.

ik weet dat van iemand die een dienst wilde opzetten waarbij hij mensen zich op basis van BSN wilde laten identificeren.

ik weet niet waar de grenzen van de regel liggen, waarschijnlijk mag een werkgever die loonheffing en premies afdraagt bijvoorbeeld wel gewoon je BSN bewaren, maar zoals ik het heb begrepen doet Smartspotter iets wat niet mag (en ik denk dat er veel bedrijven zijn die die regel overtreden).

kritische vraag die je dus eens zou kunnen stellen is: waarom willen jullie mijn BSN hebben en wat doen jullie ermee?
en weet je zeker dat je daarmee geen regels overtreedt?

ik heb er niet zo'n probleem mee (ook al ben ik over veel dingen wel een zeikerd), mijne hebben ze gewoon.
  † In Memoriam † dinsdag 31 mei 2016 @ 14:53:11 #10
21636 Feestkabouter
pi_162644632
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 14:48 schreef Nizno het volgende:
Als je het in de app net zo doet als hier kan ik me eerlijk gezegd wel een beetje voorstellen dat de medewerker het gesprek niet prettig vindt.

ik weet het, ik ben direct.

maar in dit topic zijn ze geen deelnemer he ;)
(was mijn mening in elk geval)
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 31 mei 2016 @ 14:55:31 #11
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_162644680
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 14:53 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

ik weet het, ik ben direct.

maar in dit topic zijn ze geen deelnemer he ;)
(was mijn mening in elk geval)
En wil dat dan zeggen dat dat een reden kan zijn om zo van leer te trekken hier in het topic?
Gezellig babbelen over de opdrachten en verdiensten en soms een frustratiepost dat houdt het een stukje hoger in de categorie sfeer.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  † In Memoriam † dinsdag 31 mei 2016 @ 14:58:32 #12
21636 Feestkabouter
pi_162644740
quote:
3s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 14:33 schreef Anne het volgende:

[..]

Dan heb je waarschijnlijk met twee verschillende werknemers te maken gehad? :).

Ik geef ook niet hetzelfde antwoord als mijn collega; ik ben geen robot.
Ik geef waarschijnlijk niet eens hetzelfde antwoord op een vraag, zoals ik dat vorige week heb gedaan.

Het zijn mensen, die ook nog een namens een bedrijf en klant werkzaam zijn, die waarschijnlijk ook nog eens (misschien wel verschillende) eisen stellen. Misschien vergeet je dat een beetje ;).
het zijn inderdaad 2 verschillende medewerkers geweest.
en dat kan gebeuren, houd ik in mijn reacties rekening mee. ik kaart daarom aan dat ik eerder het ene signaal en argument van het bedrijf Roamler (in zijn geheel) heb gehad, en dan nu het andere signaal en argument, en dat ik dat niet vind rijmen met elkaar.... en dat ik dat zelfs strijdig vind met elkaar. en dat ik daar ten eerste duidelijkheid over wil en ten tweede minimaal 1 afkeuring omgedraaid wil zien.
en dan komt er geen duidelijkheid. en dat vind ik dan niet eerlijk.
en er komt overigens ook geen goedkeuring.
  † In Memoriam † dinsdag 31 mei 2016 @ 15:03:28 #13
21636 Feestkabouter
pi_162644863
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 14:55 schreef Nizno het volgende:

[..]

En wil dat dan zeggen dat dat een reden kan zijn om zo van leer te trekken hier in het topic?
Gezellig babbelen over de opdrachten en verdiensten en soms een frustratiepost dat houdt het een stukje hoger in de categorie sfeer.
wie bepaalt dat er alleen gezellig gebabbeld mag worden?
ik denk dat ik het qua taalgebruik aardig netjes houd. ik weet dat ik een zeer uitgesproken mening heb, maar ik die probeer ik in elk geval netjes en duidelijk uit te leggen en te onderbouwen. en ik erken mijn zwaktes en probleemkanten ook, dus enige relativering is aan mijn zijde volgens mij ook aanwezig.

maar net als dat ik de suggestie krijg om wat afstand van Roamler te nemen, zou jij nu toch net zo goed ook even wat afstand van dit topic kunnen nemen als je de sfeer nu niet zo fijn vindt?
ik snap echt even niet wat ik verkeerd doe als ik mijn concrete ervaringen die geheel ontopic zijn hier deel en bespreek.
pi_162644869
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 14:53 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

ik weet het, ik ben direct.

maar in dit topic zijn ze geen deelnemer he ;)
(was mijn mening in elk geval)
Ik ben ook direct. Ik vind jou namelijk niet direct, maar eerder een calimero :@.
Ik lees continu "niet eerlijk" in je verhalen en dat begint een beetje te irriteren aan deze kant van de computer. Ik heb namelijk echt het beeld van een huilende volwassen kerel voor mij en ik hou niet van volwassen kerels die huilen omdat ze hun zin niet krijgen.

Meldt het in de app; doen ze er niks mee? Dat is dan hun goed recht (ze hoeven immers geen verantwoording aan jou af te leggen). Niet mee eens? Dan moet je ermee stoppen. Maar zit niet continu in deze reeks je gal te spuien en mensen daarin mee te trekken (tenminste; je doet daar een poging toe). Zoals je merkt zijn niet heel veel mensen het met je eens in zijn geheel.

Ik ben er nu dus zelf ook wel weer klaar mee :Y).
  Moderator / Kerstkaart terrorist dinsdag 31 mei 2016 @ 15:06:37 #15
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_162644928
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 15:03 schreef Feestkabouter het volgende:

[..]

wie bepaalt dat er alleen gezellig gebabbeld mag worden?
ik denk dat ik het qua taalgebruik aardig netjes houd. ik weet dat ik een zeer uitgesproken mening heb, maar ik die probeer ik in elk geval netjes en duidelijk uit te leggen en te onderbouwen. en ik erken mijn zwaktes en probleemkanten ook, dus enige relativering is aan mijn zijde volgens mij ook aanwezig.

maar net als dat ik de suggestie krijg om wat afstand van Roamler te nemen, zou jij nu toch net zo goed ook even wat afstand van dit topic kunnen nemen als je de sfeer nu niet zo fijn vindt?
ik snap echt even niet wat ik verkeerd doe als ik mijn concrete ervaringen die geheel ontopic zijn hier deel en bespreek.
Ik ben ook al een tijdje niet echt aanwezig in het topic, zoals ik ook al meldde omdat ik de sfeer niet meer leuk vind en er dus ook geen behoefte aan heb.
Ik kwam even langs en zag een opmerking waar ik even op reageerde. En daarmee heb ik gezegd wat ik kwijt wilde en ben ik dus ook weer weg.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_162644941
quote:
99s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 14:48 schreef Nizno het volgende:
Als je het in de app net zo doet als hier kan ik me eerlijk gezegd wel een beetje voorstellen dat de medewerker het gesprek niet prettig vindt.

Voor mij is de hele manier van posten hier al een reden dat ik minder in dit topic te vinden ben. Ik vind het gewoon niet gezellig meer.
Mee eens, ik post weinig mee, maar die ellenlange betogen over wat wel en niet leuk is, maken het echt niet leuk om mee te lezen.

De meesten zien roamler hier als een leuk tijdverdrijf, niet als werkgever.
  † In Memoriam † dinsdag 31 mei 2016 @ 15:11:30 #17
21636 Feestkabouter
pi_162645002
quote:
3s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 15:03 schreef Anne het volgende:

Meldt het in de app; doen ze er niks mee? Dat is dan hun goed recht (ze hoeven immers geen verantwoording aan jou af te leggen).

Niet mee eens? Dan moet je ermee stoppen. Maar zit niet continu in deze reeks je gal te spuien en mensen daarin mee te trekken (tenminste; je doet daar een poging toe).
Ik vraag me af hoe het juridisch zit.
Ja ik zal meteen zeggen dat ik slecht tegen oneerlijkheid kan. Issue van mezelf.
Maar als je enerzijds als bedrijf geld belooft voor een opdracht, en ik aanvaard die opdracht (dat is een zeer specifieke stap in het proces), dan is er een overeenkomst. en die moet worden nagekomen.

En volgens mij zit ik niet continu mijn gal te spuwen maar is dat slechts heel af en toe zo geweest (ik heb in de laatste maanden alles gelezen in dit topic en maar zeer sporadisch gepost, en dat wat ik heb gepost was vaak juist POSITIEF over Roamler, ik ging tegen de mensen in die vonden dat er niks te doen was).
en toevallig door hoe de lijn van dingen/reacties gisteren en vandaag loopt komen er nu effe wat veel negatieve dingen ter sprake.

en het daarin meetrekken is niet wat ik doe, het is tenminste niet mijn bedoeling. ik respecteer elke andere mening. volgens mij laat ik dat ook vandaag in enkele reacties blijken.
het is niet mijn bedoeling om mensen mee te trekken, het is mijn bedoeling om te inventariseren of meer mensen bepaalde ervaringen met mij delen, om een wat sterker signaal aan Roamler te geven en daarmee de ervaring voor iedereen te verbeteren.
gezien eerdere bashing op Roamler door andere mensen in dit topic weet ik dat ik niet de enige ben die wat suggesties/feedback heeft, en naar die mensen was ik een beetje op zoek.

ben je blij met Roamler en maak je je niet druk om bepaalde aspecten ervan? prima.
  † In Memoriam † dinsdag 31 mei 2016 @ 15:12:28 #18
21636 Feestkabouter
pi_162645024
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 15:07 schreef sibella2 het volgende:

[..]

De meesten zien roamler hier als een leuk tijdverdrijf, niet als werkgever.
ok, dat begrijp ik. dat levert een andere beleving op, dat snap ik.

neemt niet weg dat er ook in een hobby dingen nog leuker kunnen worden toch?
ik hoop dat ik er ook voor de mensen die zich er niet druk om maken en zich nergens aan kan storen toch stiekem aan kan bijdragen dat het uiteindelijk nog leuker wordt.

[ Bericht 18% gewijzigd door Feestkabouter op 31-05-2016 15:18:15 ]
pi_162651171
ik zou het leuker vinden als ik weer wat rondjes kon maken. tegenwoordig (en dat komt waarschijnlijk omdat er veel meer roamlers bij zijn gekomen) moet ik om 8 uur 's ochtends al opdrachten accepteren omdat als ik ze om 11 uur wil doen, ze allemaal al weg zijn. maarja dat is nu eenmaal zo, wil niet zeggen dat ik er niet van baal.

ik doe hetzelfde Anne, bij de AH promo check maak ik wat fake foto's door de opdracht heen. vind het a relaxed om eerst naar het snoepschap te gaan, vervolgens naar de wasmiddelen en dan weer terug naar het snoepschap. en ondertussen door de winkel lopen op zoek naar actieplekken. dan zit de jumbo promo check beter in elkaar. toch vind ik de AH opdracht wel fijner om te doen omdat ik daar 8 van de 10 actieplekken meestal wel kan vinden. bij de Jumbo zijn ze er heel vaak niet.
pi_162652427
Iemand tips voor de chipscheck bij een honkbalvereniging? Hier is die te doen voor 10 euro en dat lokt mij wel maar aan de de andere kant vraag ik me af hoe je dat onopvallend kan doen...
pi_162669265
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 20:19 schreef Miek95 het volgende:
Iemand tips voor de chipscheck bij een honkbalvereniging? Hier is die te doen voor 10 euro en dat lokt mij wel maar aan de de andere kant vraag ik me af hoe je dat onopvallend kan doen...
Ik durf (ook) niet :P. Dus geen tips van mijn kant.

Wel net even een klein opdrachtje in mijn pauze gedaan voor SmartSpotter, hier bij de Plus.
  woensdag 1 juni 2016 @ 15:15:01 #22
241597 FunkyHomosapien
de macht, de mat.
pi_162669824
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 20:19 schreef Miek95 het volgende:
Iemand tips voor de chipscheck bij een honkbalvereniging? Hier is die te doen voor 10 euro en dat lokt mij wel maar aan de de andere kant vraag ik me af hoe je dat onopvallend kan doen...
dat je een foto maakt voor een schoolopdracht ofzo?
't logo goudgeel, oppervlag in kersenrood; symbool van de strijd tegen een systeem dat je hersens doodt.
pi_162704332
19e plaats (4600XP)
¤ 272,50 verdiend
108 goedgekeurde opdrachten
pi_162710404
305e plaats (440XP)
¤ 40,94 verdiend
11 goedgekeurde opdrachten
Je hebt 68 opdracht(en) minder gedaan dan de gemiddelde level 10 Roamler

Beetje jammer. :+
pi_162710465
Zal ik dan ook maar even meedoen? Ik sta tenminste een keer niet op 0.

271e plaats (510XP)
¤ 64 verdiend
13 goedgekeurde opdrachten
Je hebt 7 opdracht(en) meer gedaan dan de gemiddelde level 3 Roamler
pi_162710511
Klopt het dat de tijd bij Roamler, dat je een opdracht mag reserveren, áltijd 2 uur blijft?
Ongeacht welk level je bent?

Ik zie trouwens wel eens opdrachten rond 21:00 uur verschijnen (bij zowel Roamler als SmartSpotter), die dan alleen nog die dag gedaan kunnen worden.
En dan vraag ik mij af hoe dat kan :?.

Iemand die dus om 19:00 uur een opdracht heeft gereserveerd, terwijl de winkel om 18:00 uur al dicht was :?.
pi_162711110
quote:
3s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 10:30 schreef Anne het volgende:
Klopt het dat de tijd bij Roamler, dat je een opdracht mag reserveren, áltijd 2 uur blijft?
Ongeacht welk level je bent?

Ik zie trouwens wel eens opdrachten rond 21:00 uur verschijnen (bij zowel Roamler als SmartSpotter), die dan alleen nog die dag gedaan kunnen worden.
En dan vraag ik mij af hoe dat kan :?.

Iemand die dus om 19:00 uur een opdracht heeft gereserveerd, terwijl de winkel om 18:00 uur al dicht was :?.
het blijft altijd 2 uur ja. opdrachten kun je volgens mij altijd accepteren ongeacht of de winkels wel of niet open zijn. ik heb ook op zaterdag nog wel eens babymelk opdracht gereserveerd en de winkels gaan om 5 uur dicht dus dan moet ik ze weer annuleren.
pi_162712044
En jullie nog wat babymelk kunnen pakken? Ik heb alleen de babymelk+ zag geen gewone staan in de app...
pi_162712142
De gewone heb ik ook niet gezien nee.
pi_162712156
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 12:09 schreef loezzzje het volgende:
De gewone heb ik ook niet gezien nee.
Denk dat de babymelkcheck binnenkort over is...
pi_162712334
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 12:10 schreef Miek95 het volgende:

[..]

Denk dat de babymelkcheck binnenkort over is...
ik denk het ook. er is overal weer heel veel voorraad. maakt de opdrachten nu heel makkelijk maar betekend wel dat het binnenkort voorbij is.
  † In Memoriam † vrijdag 3 juni 2016 @ 21:29:42 #32
21636 Feestkabouter
pi_162725468
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 12:09 schreef loezzzje het volgende:
De gewone heb ik ook niet gezien nee.
heb ze wel gezien, maar het zijn er sowieso een stuk minder dan eerder omdat de AH opdrachten speciale opdrachten zijn geworden (dat je langs de servicebalie moet).
en daarnaast denk ik dat het target al lager is (aantal locaties per regio dat ze onderzocht willen hebben).

heb er 9 gedaan (in verschillende categorieen), paar andere opdrachten erbij, vandaag weer 87 euro.
  † In Memoriam † vrijdag 3 juni 2016 @ 21:31:56 #33
21636 Feestkabouter
pi_162725526
quote:
3s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 10:30 schreef Anne het volgende:
Klopt het dat de tijd bij Roamler, dat je een opdracht mag reserveren, áltijd 2 uur blijft?
Ongeacht welk level je bent?

Ik zie trouwens wel eens opdrachten rond 21:00 uur verschijnen (bij zowel Roamler als SmartSpotter), die dan alleen nog die dag gedaan kunnen worden.
En dan vraag ik mij af hoe dat kan :?.

Iemand die dus om 19:00 uur een opdracht heeft gereserveerd, terwijl de winkel om 18:00 uur al dicht was :?.
bij Works opdrachten is de tijd soms langer.

dat reserveren komt bij mij ook voor: kijk ik om 19 uur op mijn foon en zie ik de Kruidvat onder mij ertussen staan dan is mijn reflex om hem te accepteren...... en dan besef ik 2 tellen later dat ik er niks meer mee kan helaas.
pi_162729695
Ik heb al een tijd een smartspotter account, maar toch blijf ik bij Roamler..
Smartspotter lijkt altijd zo megaveel voor weinig geld. Klopt het dat smartspotter gewoon meer werk is of beeld ik me dat in?
pi_162732198
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 23:40 schreef daniquehx het volgende:
Ik heb al een tijd een smartspotter account, maar toch blijf ik bij Roamler..
Smartspotter lijkt altijd zo megaveel voor weinig geld. Klopt het dat smartspotter gewoon meer werk is of beeld ik me dat in?
ik zag vandaag nog een opdracht bij SS open staan, 25 vragen voor 1,50 dus dat moet ik idd met je eens zijn. alhoewel SS wel heel vaak lang opdrachten heeft open staan en dan de vergoedingen ook flink omhoog gooit. bij roamler is altijd alles gelijk weg. heb vandaag 3 bier opdrachten gedaan voor SS. foto maken van reguliere schap en actie plek en hoppa 4,50 per opdracht verdiend.
  † In Memoriam † zondag 5 juni 2016 @ 03:03:29 #36
21636 Feestkabouter
pi_162756379
Ik denk dat alle Roamlers vandaag naar het strand waren of zo: de hele middag heb ik verschillende babymelk opdrachten zien staan in de app. Ikzelf heb tussen de middag even snel 8 opdrachtjes kunnen doen, 26,50 euro, maar verder had ik geen tijd voor alles wat open stond.
pi_162758561
Even 6 shifts gedaan. Toen had ik het wel weer gehad :').

Gisteren had ik die opdracht ook geaccepteerd, maar uiteindelijk op de bank in slaap gevallen :').
Beetje een drukke dag gehad gisteren.
pi_162797738
Meer mensen vandaag de "Mix!" opdracht van Smartspotter bij Vomar vandaag gedaan? Volgens hun zou Knorr mix in de aanbieding zijn maar in de folder stond alleen Maggi mix en bij het reguliere schap stond ook nergens dat Knorr in de aanbieding was. Dus opdracht was afgekeurd omdat ik die van Maggi gefotografeerd had. Bij deze supermarkt hadden ze al eens eerder verkeerde merken in de opdrachten genoemd maar ook na een mail van mijn kant blijven ze voet bij stuk houden dat ze op zoek waren naar Knorr mix.
Tok.
pi_162799477
Nee niet gedaan, maar het valt mij op dat dat bij Smart wel vaker verkeerd gaat. Vorige week zou volgens hen bij de Hoogvliet Karvan Cevitam Go in de aanbieding zijn, maar dat klopte niet want alleen de gewone Karvan Cevitam was in de aanbieding.
  One tough cookie maandag 6 juni 2016 @ 21:10:27 #40
169210 liesje1979
pi_162799581
quote:
14s.gif Op zondag 5 juni 2016 10:47 schreef Anne het volgende:
Even 6 shifts gedaan. Toen had ik het wel weer gehad :').

Gisteren had ik die opdracht ook geaccepteerd, maar uiteindelijk op de bank in slaap gevallen :').
Beetje een drukke dag gehad gisteren.
Waren er weer shifts? Jammer, gemist. -O-
pi_162799614
Er zijn nu weer shifts. Ik heb er al bijna 7 klaar...
pi_162799930
Ik heb er even 5 gedaan.
pi_162799980
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 23:40 schreef daniquehx het volgende:
Ik heb al een tijd een smartspotter account, maar toch blijf ik bij Roamler..
Smartspotter lijkt altijd zo megaveel voor weinig geld. Klopt het dat smartspotter gewoon meer werk is of beeld ik me dat in?
Nee, nu na er een paar gedaan te hebben; Smartspotter is veeeeel meer werk.
pi_162800051
Smartspotter juist veel minder werk! Ik doe iedere week bij Boni en Hoogvliet opdrachten met 10 vragen voor 4 of 5 euro per stuk, bij Roamler is dat echt niet vaak...
pi_162800346
quote:
0s.gif Op maandag 6 juni 2016 21:24 schreef Miek95 het volgende:
Smartspotter juist veel minder werk! Ik doe iedere week bij Boni en Hoogvliet opdrachten met 10 vragen voor 4 of 5 euro per stuk, bij Roamler is dat echt niet vaak...
Nou, ik heb net 2 opdrachten gedaan, waarin stond "dit is een redelijk eenvoudige opdracht!", voor 1,50 euro per stuk; minstens 13 vragen ieder en minstens 5 foto's.

Dat vind ik die 1,50 euro dus niet waard; die laat ik voortaan mooi links liggen.
pi_162800436
Oh dat zijn de promotieopdrachten, daar wacht ik nog even mee totdat die wat meer waard zijn...
pi_162800929
Ik probeer bij Roamler nog steeds op level 3 te komen, dan kan ik kijken of ik goed genoeg ben voor de Roamler Works. :D
pi_162801096
quote:
0s.gif Op maandag 6 juni 2016 21:34 schreef Miek95 het volgende:
Oh dat zijn de promotieopdrachten, daar wacht ik nog even mee totdat die wat meer waard zijn...
Ga ik ook maar eens doen dan :P.
pi_162801121
quote:
0s.gif Op maandag 6 juni 2016 21:48 schreef einschtein het volgende:
Ik probeer bij Roamler nog steeds op level 3 te komen, dan kan ik kijken of ik goed genoeg ben voor de Roamler Works. :D
Is wel redelijk vlot te doen, toch? Hoeveel moet je nog?
pi_162801355
Zo 9 shifts gedaan, mooi begin van de week. :-)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')