Ijskoude melk Ruim een halve liter op een dag sowiesoquote:
Hoeveel sneetjes brood eet je dan?quote:Op zondag 29 mei 2016 22:33 schreef Skeletor. het volgende:
De welbekende "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommer, botervis-Philadelphia bieslook-gele snoeptomaat,,gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat. Erbij nog wat snoeptomaatjes, banaan en een Abate-peer.
Jij snapt het: zoveel mogelijk beleg op zo min mogelijk broodquote:Op maandag 30 mei 2016 06:54 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Twee, elk in zes stukken gesneden, twaalf in totaal.
Whaha, inderdaad !quote:Op maandag 30 mei 2016 08:45 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Jij snapt het: zoveel mogelijk beleg op zo min mogelijk brood
Dank! Ga ik eens doen voor de lunch denk ik .quote:Op maandag 30 mei 2016 06:54 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Twee, elk in zes stukken gesneden, twaalf in totaal.
Zeker weten een aanrader! Je hebt de foto's gezien? Ik weet niet hoeveel topics terug.quote:Op maandag 30 mei 2016 14:30 schreef Helsinki het volgende:
[..]
Dank! Ga ik eens doen voor de lunch denk ik .
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op maandag 30 mei 2016 19:16 schreef Woelwater het volgende:
PizzaaaLekker!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wij hebben Thais besteld, wat verschillende kleine gerechtjes. Pittige kipsate, viskoekjes, huisgemaakte loempia's, kroepoek (ook huisgemaakte) en noedels met kip. Was erg lekker!
Lekkerquote:Op maandag 30 mei 2016 21:53 schreef QuattroF het volgende:
[..]
Lekker!
Wij hebben Thais besteld, wat verschillende kleine gerechtjes. Pittige kipsate, viskoekjes, huisgemaakte loempia's, kroepoek (ook huisgemaakte) en noedels met kip. Was erg lekker!
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Tyf op, ik geloof er niks van ! Pics or it didn't happen.quote:Op woensdag 1 juni 2016 22:58 schreef Hyaenidae het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-plukje rucola-schijfje komkommer, camembert-plukje rucola-schijfje komkommer, rauwe ham-Philadelphia kruiden-reepje rode snoeptomaat, Italiaanse worst van de slager-Philadelphia kruiden-reepje gele snoeptomaat, waterkers, Alpenworstvan de slager-Philadelphia kruiden-reepje gele snoeptomaat, gerookte zalmfilet-Philadelphia kruiden-reepje rode snoeptomaat, gele paprika. Erbij nog meer gele snoeptomaatjes, banaan, peer.
Nope de middelste is gewoon een kip in knoflook gebakken met Chinese paddenstoelen die ik niet op het bord schepte. Dus zie je meer jus dan 'groente'.quote:Op woensdag 1 juni 2016 20:53 schreef derLudolf het volgende:
Is dat de onvolprezen Nasi a La Iwanius?
Ik zou zo graag mijn hamburger op een hard broodje eten! Ik snap niet waarom het altijd op van die zachte meuk wordt geserveerd.quote:Op woensdag 1 juni 2016 20:52 schreef PluisigNijntje het volgende:
Avondeten was een Lebowski burger bij Lebowski (Utrecht). Prima te eten, wel met diepvries french fries en zo'n droog sesambroodje. Maar was lekker! Met een glaasje Carmenere.
Inderdaad. Ik ken maar een of twee tentjes die dat wel goed doen. Maar die zitten dan weer in the middle of nowhere.quote:Op donderdag 2 juni 2016 13:05 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Ik zou zo graag mijn hamburger op een hard broodje eten! Ik snap niet waarom het altijd op van die zachte meuk wordt geserveerd.
Zacht is wel lekker, maar dan moet ie wel even getoast worden!quote:Op donderdag 2 juni 2016 13:05 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Ik zou zo graag mijn hamburger op een hard broodje eten! Ik snap niet waarom het altijd op van die zachte meuk wordt geserveerd.
Poah.... Wat viesquote:Op donderdag 2 juni 2016 13:11 schreef emmyemmy het volgende:
Vanavond gepofte aardappel met zure room, spekjes en bosui
Daarbij een ribeye en een simpele salade met honing mosterd dressing
heb serieus kostneigingen van gepofte aardappel met zure roomquote:
grapje toch?quote:
Voor foto's is het nu te laat, zal proberen er volgende keer aan te denken.quote:Op donderdag 2 juni 2016 07:02 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Tyf op, ik geloof er niks van ! Pics or it didn't happen.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Toetje ging niet meer door want kreeg ineens bezoek. Werd toen thee met een bonbon.quote:Op donderdag 2 juni 2016 20:48 schreef FutureFairytale het volgende:
Gebakken rijst met saté.
IJsje en wat happen chocoladevla toe.
Waar kun je verse peper halen?quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op vrijdag 3 juni 2016 23:38 schreef Skeletor. het volgende:
Hmpf.Hoeveel drank had je daarbij op?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
quote:Op vrijdag 3 juni 2016 23:38 schreef Skeletor. het volgende:
Hmpf.ik zou er doodziek van worden als je dat elke avond moet eten.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ooit weleens van variatie gehoord? Zonder Philadelphia und so weiter?Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
Ik krijg het na 6 bier nog niet weg. Smakeloos.quote:
Ik doelde op de typfoutenquote:Op zaterdag 4 juni 2016 07:22 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ik krijg het na 6 bier nog niet weg. Smakeloos.
elke dag schapenbrie en Philadelphia met snoeptomaatjes en een peer?quote:Op zaterdag 4 juni 2016 07:29 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik doelde op de typfouten
Op de Philadelphia na zie ik gewoon lekkere hapjes, niks mis mee
Ze hoeft alleen maar iedere avond haar post te kopiërenquote:
ik schat zo in: iets met schapenbrie, komkommer en heelveel Phildelphia en een peer met snoeptomaatjes. Als toetje een banaan.quote:Op zaterdag 4 juni 2016 11:55 schreef Helsinki het volgende:
Maisbrood met oude kaas en een glas Arizona ijsthee. Geen idee wat het vanavond wordt.
Je verwart hem met een andere userquote:Op zaterdag 4 juni 2016 12:47 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
ik schat zo in: iets met schapenbrie, komkommer en heelveel Phildelphia en een peer met snoeptomaatjes. Als toetje een banaan.
Heb je aandelen in die roomkaas oid?
beetje zieligquote:Op zaterdag 4 juni 2016 13:13 schreef houdjemond het volgende:
Ik word een beetje moe van mensen die skeletor steeds afzeiken hier.
ik wil haar niet afzeiken. Ik denk wel dat het ook een gewoonte is van haar om altijd hetzelfde te eten. Als je dat kunt verdragen dan kun je meerdere dingen eten het valt me op dat altijd hetzelfde voor haar lekker blijft. Kudo's voor haar, ik kan dat nietquote:Op zaterdag 4 juni 2016 13:43 schreef emmyemmy het volgende:
Ja lekker dan, iemand die niet alles kan eten wegens een aandoening lekker afzeiken om wat ie eet. Ga een hobby zoeken ofzo.
ooit weleens van Crohn gehoord? Joh laat haar lekker. Fijn voor haar dat ze dit kan hebben!quote:Op zaterdag 4 juni 2016 07:21 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
ik zou er doodziek van worden als je dat elke avond moet eten.
Ooit weleens van variatie gehoord? Zonder Philadelphia und so weiter?
Dat je dat kan verdragen, gadverredamme zeg.quote:Op zaterdag 4 juni 2016 15:10 schreef habitue het volgende:
Je zou het niet verwachten he, een relletje in een "wat eet je nu" topic.
Ik eet nu een broodje kaas met branston pickle.
Je bent zelf niet te verdragen!quote:Op zaterdag 4 juni 2016 15:34 schreef Njosnavelin het volgende:
[..]
Dat je dat kan verdragen, gadverredamme zeg.
Geloof niet dat ik me aangesproken voel .quote:Op zaterdag 4 juni 2016 12:47 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
ik schat zo in: iets met schapenbrie, komkommer en heelveel Phildelphia en een peer met snoeptomaatjes. Als toetje een banaan.
Heb je aandelen in die roomkaas oid?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.En daarnaast ook even een ijsje gehaald (citroen / watermeloen):
Raarquote:
quote:
Heb het laatst ook gehoord van iemand, die was er ook positief over. Ook maar eens kopenquote:Op zaterdag 4 juni 2016 23:53 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Valt reuze mee probeer t eens, écht lekker
Ot: glaasje rode wijn
quote:Op zaterdag 4 juni 2016 18:28 schreef Helsinki het volgende:
[..]
Geloof niet dat ik me aangesproken voel .
Vanmiddag bij PANINO mi gusta in Arnhem geluncht:
[ afbeelding ]Dat ijsjeSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.En daarnaast ook even een ijsje gehaald (citroen / watermeloen):
[ afbeelding ]
Net een twisterijsje nog gegeten
Had vanavond laat lasagne bij een Italiaan en een half puntje cheesecake.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Ik snap nooit zo waarom vegetarische spullen altijd op echt vlees moeten lijken.....quote:Op zaterdag 4 juni 2016 23:53 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
[ afbeelding ]
Valt reuze mee probeer t eens, écht lekker
Het hoeft van mij ook niet maar deze is toevallig nogal lekker, reepjes eten toch lekkerder dan driehoekjes he?quote:Op zondag 5 juni 2016 10:56 schreef LordLynx het volgende:
[..]
Ik snap nooit zo waarom vegetarische spullen altijd op echt vlees moeten lijken.....
ot: vanillekwark met frambozen en een espresso macchiato
Wij doen altijd Tuc met zelfgemaakte ham- preisalade. Ook erg lekker.quote:Op zaterdag 4 juni 2016 23:26 schreef uniekhoorn het volgende:
tuc koekjes met selleriesalade
morgen en overmorgen uit eten... en 2 maal ontbijtbuffet...
Nomz, hier ook. Had jullie Jumbo ze ook van boer Geert?quote:
Ja en ik wist niet dat hij dat heeft. Maar dan nog kun je wel iets van variatie doen.quote:Op zaterdag 4 juni 2016 15:03 schreef Ole het volgende:
[..]
ooit weleens van Crohn gehoord? Joh laat haar lekker. Fijn voor haar dat ze dit kan hebben!
Tuinbonenquote:Op zondag 5 juni 2016 13:21 schreef Helsinki het volgende:
Oef, geen trek met dit weer maar een schaaltje aardbeien gaat er wel in. Dus dat eet ik nu . Vanavond gebakken aardappeltjes, kaasburger, gegrilde groenten en wat tuinbonen denk ik.
Volgens mij had ik een andere sticker op het bakje .quote:Op zondag 5 juni 2016 13:11 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Nomz, hier ook. Had jullie Jumbo ze ook van boer Geert?
[ afbeelding ]
klinkt als een heerlijke combi!quote:Op zaterdag 4 juni 2016 20:15 schreef Vieve6 het volgende:
Tomatencrèmesoep met basilicum & een spinaziesalade met appel, geitenkaas, zongedroogde tomaatjes en pecannoten.
Nu koffie met pure choco!
Zijn dat dumplings of is dat ei?quote:Op zondag 5 juni 2016 18:28 schreef Iwanius het volgende:
Vroege (11:30 uur) lunch:
[ afbeelding ]
Blijft toch goed vullend en niet te zwaar die mixed bowls.
Acclimatiseren de rest van de middag:
[ afbeelding ]
Het vroege avondeten.
Volgens mij is dat siu kauquote:
Recept volgens gehaktballen, niet eerder aan deze vergelijking gedacht !quote:
Zo, avontuurlijk hoor!quote:Op zondag 5 juni 2016 21:51 schreef Skeletor. het volgende:
Straks maar weer de "tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-schijfje komkommer, kruidenbrie-schijfje komkommwr, botervis-Philadelphia bieslook-rode snoeptomaat, gerookte zalmfilet-Philadelphia bieslook-gele snoeptomaat, gerookte palingfilet-Philadelphia bieslook. Geen zin vandaag in extra snoeptomaatjes! Dus banaan, wat aardbeien en een peer.
Oh ja, de paling komt van een andere leverancier. Hoezo geen variatie .
Nou, het huis stond op zijn grondvesten te schudden!quote:Op zondag 5 juni 2016 22:39 schreef PluisigNijntje het volgende:
[..]
Zo, avontuurlijk hoor!
Ik ben trouwens wel benieuwd naar die botervis, koop je dat ook gewoon als klaar beleg?
Ah, oke. Ik ook niet, vandaar juistquote:Op maandag 6 juni 2016 08:28 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Nou, het huis stond op zijn grondvesten te schudden!
Botervis komt hier van de visboer. Ik heb het nooit als gewoon beleg gezien.
Groenten in zoetzure saus met omeletreepjes en rijst werd het hier.quote:Op maandag 6 juni 2016 12:14 schreef Helsinki het volgende:
Vanochtend bruine bolletjes met oude kaas, rauwe ham en een schaaltje aardbeien. Nu yoghurt met aardbeitjes, paar crackers en een kiwi.
Geen idee wat het vanavond op m'n werk wordt.
Nee, dat is de garnalen (Sui Kau) versie van de welbekende wantan ballen (soep)quote:
Ik zie dat er nog stoeltjes vrij zijn.quote:Op dinsdag 7 juni 2016 13:53 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Veldsla, simpele dressing, gerookte forel. Geroosterde broodjes met zoute boter. Petit Chablis erbij. Van mij mag het altijd vakantie zijn....
Lekker, en jaloers!quote:Op dinsdag 7 juni 2016 13:53 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Veldsla, simpele dressing, gerookte forel. Geroosterde broodjes met zoute boter. Petit Chablis erbij. Van mij mag het altijd vakantie zijn....
Het wordt hartige taart met snijbiet, kruiden en jonge kaas:quote:Op dinsdag 7 juni 2016 12:00 schreef Helsinki het volgende:
Bij de bakker van die bruine puntjes gehaald . Eet er nu eentje met graskaas en eentje met een gekookt ei en Sriracha.
Vanavond iets simpels maar moet het allemaal nog bedenken .
Eierdag vandaag ! Hier roerei met kaas, augurkjes erbij. Lekker Crohn-vriendelijk voedsel.quote:
Lekker. Bij mij is het elke dag eierdag. Gekookt, scrambled, gebakken. Eiquote:Op dinsdag 7 juni 2016 18:01 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Eierdag vandaag ! Hier roerei met kaas, augurkjes erbij. Lekker Crohn-vriendelijk voedsel.
En de gerookte forel is door een meeuw weggekaapt? (aangezien ik'm niet op de foto zie)quote:Op dinsdag 7 juni 2016 13:53 schreef RobinOok het volgende:
Veldsla, simpele dressing, gerookte forel. Geroosterde broodjes met zoute boter. Petit Chablis erbij. Van mij mag het altijd vakantie zijn....
Volgens zie ik 'm in de veldsla zwemmen.quote:Op dinsdag 7 juni 2016 20:24 schreef Iwanius het volgende:
[..]
En de gerookte forel is door een meeuw weggekaapt? (aangezien ik'm niet op de foto zie)
En laat me raden. Gehaktballen (volgens de bijbalmethode) ook gefrituurd? Dat is wel veel gefrituur.quote:Op woensdag 8 juni 2016 17:28 schreef golfer het volgende:
Gehaktballen volgens de Librijemethode, bloemkool op 2 manieren: geroosterd uit de oven en gefrituurd met een beslagje en daarbij ook nog kort gefrituurde courgettini.
Bedoel je courgetti? Is dat lekker gefrituurd?quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |