paddy | zondag 29 mei 2016 @ 14:33 |
BronLijkt mij helemaal niets | |
#ANONIEM | zondag 29 mei 2016 @ 14:34 |
Wat een boer niet kent... | |
wcborstel | zondag 29 mei 2016 @ 14:37 |
Ach frikandel met wat curry en bladerdeeg worden volop verkocht in alle supermarkten. Nu vervangen ze het bladerdeeg voor wat taartdeeg. Zal ook wel weg te werken zijn. | |
Pietverdriet | zondag 29 mei 2016 @ 14:38 |
Een vlaai is geen taart en het is geen taartdeeg | |
MrSalazar | zondag 29 mei 2016 @ 14:40 |
Nee een vlaai is ultiem smerig. | |
Pietverdriet | zondag 29 mei 2016 @ 14:41 |
Waar eet jij vlaai? Bij multivlaai? | |
MrSalazar | zondag 29 mei 2016 @ 14:42 |
Typische kutreactie weer. Heb in Limburg gewoond, wijsneus. Vieze shit. | |
wcborstel | zondag 29 mei 2016 @ 14:42 |
Details... Principe blijft hetzelfde | |
Disana | zondag 29 mei 2016 @ 14:47 |
Dat kan toch niet lekker zijn, hompen frikandel verpakt in deeg? | |
MrSalazar | zondag 29 mei 2016 @ 14:49 |
Frikandellen sowieso Een viandel is beter. | |
BarryOSeven | zondag 29 mei 2016 @ 14:49 |
Mijn maag draait zich zowat om bij de gedachte. Laat maar. | |
Scuidward | zondag 29 mei 2016 @ 14:50 |
Ik zou best een puntje meepikken als ik hem bij een verjaardag tref. | |
karton2 | zondag 29 mei 2016 @ 14:51 |
Misschien ook wat mayonaise, curry en/of satésaus erop? | |
Isane | zondag 29 mei 2016 @ 14:51 |
wil t wel eens proberen | |
Disana | zondag 29 mei 2016 @ 14:52 |
Wat is een viandel? En nee, ik ben ook niet gek op frikandellen; na een paar happen verveelt de smaak. | |
MrSalazar | zondag 29 mei 2016 @ 14:53 |
Hetzelfde maar dan met een knapperige buitenkant zodat het nog enigszins eetbaar is. | |
H0D3NPYL | zondag 29 mei 2016 @ 14:56 |
Eerst die pizza, nu dit... | |
Pietverdriet | zondag 29 mei 2016 @ 14:56 |
Ik moet vooral aan Youp vt Hek denken, met zijn gemalen koeienkut verhaal | |
Disana | zondag 29 mei 2016 @ 14:56 |
Ik zie het | |
MrSalazar | zondag 29 mei 2016 @ 15:07 |
Je vergeet die frikandel met die 'disco-dip' | |
H0D3NPYL | zondag 29 mei 2016 @ 15:08 |
Dat proef je wss niet echt, ziet er wel vies uit | |
MrSalazar | zondag 29 mei 2016 @ 15:12 |
Nee denk alleen een licht zoetje. Die losers zouden zogenaamd ook ongefrituurde nasischijven met chilisaus hebben gegeten. Als ik ze tegenkom ga ik ze effe keihard op de bek rammen. | |
JR-Style-93 | zondag 29 mei 2016 @ 15:36 |
gewoon ketchup ipv curry en dan uitjes en is het gewoon frikandel speciaal | |
Ryan3 | zondag 29 mei 2016 @ 15:37 |
Bij de Appie liggen van die frikandelbroodjes met bladerdeeg; zal wel zoiets zijn, vermoed ik, maar dan in de vorm van een vlaai. | |
Toefjes | zondag 29 mei 2016 @ 15:42 |
Ik had laatst per abuis een frikandel XL meegekregen, zo'n ding van 35 cm. (de chinees achter de toonbank verstond waarschijnlijk Een grote frikandel ipv het door mij gewenste broodje frikandel, maar dit terzijde). Dat is al veel te veel, tot het ochtenduur last gehouden van maagzuur. Zo'n vlaai is hooguit interessant als je moet trakteren en je hebt geen leuke collega's. | |
Ryan3 | zondag 29 mei 2016 @ 16:47 |
Bij jou op het advocatenkantoor? | |
Toefjes | zondag 29 mei 2016 @ 17:06 |
Op de zorgboerderij, altijd lachen met mijn makkers daar. Dus ik denk dat ik ze de vlaai maar bespaar ook. | |
Ryan3 | zondag 29 mei 2016 @ 17:10 |
Hobby? | |
Ludachrist | zondag 29 mei 2016 @ 17:13 |
De Red Bull Frikandel zou ook een hit worden! | |
Ryan3 | zondag 29 mei 2016 @ 17:17 |
Zullen nu een paar users dit lezen, en denken, ja, duh, en, dat bestaat toch al? | |
#ANONIEM | zondag 29 mei 2016 @ 17:30 |
Die booster was idd goed ranzig | |
Nielsch | zondag 29 mei 2016 @ 17:31 |
Lekker, zou wel een stukje nemen. | |
Nielsch | zondag 29 mei 2016 @ 17:31 |
Moslim gespot. | |
Woestijnvos | zondag 29 mei 2016 @ 17:40 |
Gadverdamme ziet eruit om van te kotsen. | |
Elzies | maandag 30 mei 2016 @ 08:47 |
Ik herinner me nog de gepaneerde frikandel. Werd ook geen succes. | |
ImTheBase | maandag 30 mei 2016 @ 09:42 |
In Gent te vinden, de krokidel XXL | |
Szikha2 | maandag 30 mei 2016 @ 10:18 |
Apekoek | maandag 30 mei 2016 @ 10:19 |
Of wat dacht je van de Discodel | |
MrSalazar | maandag 30 mei 2016 @ 10:32 |
moest lachen | |
Elzies | maandag 30 mei 2016 @ 10:40 |
Een suiker frikandel. Ik gebruik ook suiker bij roereieren. Inderdaad erg lekker en het geeft een energieboost in de vroege ochtend. | |
Mylene | zondag 5 november 2017 @ 20:43 |
Even een schopje. Aldi 'verrast' met frikandellenvlaai AMSTERDAM - Supermarktketen Aldi legt vanaf morgen een opmerkelijke culinaire vondst in de schappen: een taart van frikandellen. Het idee is vakkundig afgekeken van een Limburgse bakker. Aldi kondigt de ’frikandellenvlaai’ aan in de folder. De creatie is gemaakt van ’brooddeeg en onze eigen Snack Fan frikandellen’ en currysaus. Acht mensen kunnen ervan smikkelen. „Tip: warm nog even op in de oven.” Bakkerij Engels staat bekend als de ’ontdekker’ van de frikandellenvlaai. Een Facebookpost daarover ging viraal en 17.000 mensen reageerden binnen 24 uur met teksten als „deze wil ik”. Later volgden bakkerij Van de Mortel uit Someren en bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk het voorbeeld. bron | |
#ANONIEM | zondag 5 november 2017 @ 20:47 |
Ben toch wel heel erg benieuwd naar de Voedingswaarde tabel van dat ding die er bij de Aldi komt te liggen Een normaal frikandelbroodje zit al tegen de 400kcal En niemand gaat zo'n ding "met 8 mensen" eten natuurlijk. [ Bericht 17% gewijzigd door #ANONIEM op 05-11-2017 20:49:16 ] | |
Hyperdude | zondag 5 november 2017 @ 20:56 |
Geen Hela Dan blief ik het niet. | |
Cherna | zondag 5 november 2017 @ 21:00 |
Dit vlaai noemen. Dan kun je een pizza ook wel een vlaai noemen. Er is maar een echte vlaai. Rijstevlaai met slagroom en vlokken van een goede warme bakker. 😊 [ Bericht 0% gewijzigd door Cherna op 05-11-2017 21:08:31 ] | |
Buurtzwaan | zondag 5 november 2017 @ 21:03 |
Doe mij maar de echte vlaai. | |
Aether | zondag 5 november 2017 @ 21:04 |
Lekker bij de Bitterballentaart. | |
Hathor | zondag 5 november 2017 @ 21:11 |
Rare combinatie hoor, je doet toch ook geen mayonaise op een softijsje? Of slagroom op een kroket. | |
Maverick_tfd | zondag 5 november 2017 @ 21:13 |
Kun je goed je bek aan branden | |
polderturk | zondag 5 november 2017 @ 21:27 |
Hierop is maar één mogelijk antwoord: | |
YazooW | zondag 5 november 2017 @ 21:33 |
Gewoon een oversized frikadelbroodje in de vorm van een vlaai/taart. Vervolgens een fotootje maken en op feestboek zetten en voor je het weet neemt de media het over. Niet omdat het zo'n interessant nieuws is maar omdat mensen graag klikken op dit soort onzin. | |
Drugshond | zondag 5 november 2017 @ 21:45 |
Nu snap ik waarom de zorgverzekering omhoog gaat. | |
#ANONIEM | zondag 5 november 2017 @ 21:52 |
Of eh.. je schuift het gewoon bij 5 miljoen huishoudens als folder door de bus. | |
LXIV | zondag 5 november 2017 @ 22:29 |
Als dat deeg niet zoet is, is het gewoon net als een broodje frikandel | |
MisterEuro | zondag 5 november 2017 @ 22:39 |
Gelukkig niet in België te verkrijgen. Lijkt mij vieze troep te zijn. Als ik dat ooit in handen krijg gaat het direct de vuilnisemmer in. | |
Prego | zondag 5 november 2017 @ 22:50 |
dit dus, dat hysterische gekots van sommigen hier Geen Hela curry | |
SpaceOddity | maandag 6 november 2017 @ 18:51 |
Vroeger at ik wel eens frikandel op een pannenkoek, vond ik erg lekker. Zou het nu nog wel eens willen proberen. Met die vlaai weet ik het niet... | |
Pietverdriet | maandag 6 november 2017 @ 18:58 |
Een hartige vlaai lijkt me helemaal niet verkeerd, maar zit dan eerder te denken aan ei met room, spekkies, preiringen en gruyère | |
PsychoWappie | donderdag 9 november 2017 @ 22:23 |
Heb hem nu thuis liggen die vlaai, die curry is volgens mij gewoon Hela en anders is het een hele hele goeie namaak Hela | |
#ANONIEM | vrijdag 10 november 2017 @ 00:07 |
Vlaai Lorraine? | |
Kim-Holland | vrijdag 10 november 2017 @ 00:19 |
De beste en lekkerste vlaaien komen uit Limburg! Sterker nog, buiten Limburg kennen ze geen vlaai. Nepvlaaien, dat wel. En nee, een taart is geen vlaai : | |
bloodymary1 | vrijdag 10 november 2017 @ 00:21 |
Is ie lekker? Zitten er ook uitjes in? | |
Kim-Holland | vrijdag 10 november 2017 @ 00:25 |
Ela, niet zo minachtend over Hela; Venlose Hela Curry bestaat vijftig jaar https://www.limburger.nl/(...)bestaat-vijftig-jaar | |
Kim-Holland | vrijdag 10 november 2017 @ 00:27 |
Met wat mosterd erbij is het Joppiesaus | |
borbit | vrijdag 10 november 2017 @ 00:49 |
Softijsje oorlog is best gebruikelijk recept. Zeg maar een softijsje in een frikandel bakje met mayo, curry, pinda en uitjes eroverheen. Om je frietjes in te dopen. Kun je hier in de buurt in iedergeval gewoon bestellen als ijsje speciaal. Kroket met slagroom lijkt een beetje raar. Maar op brood doe je er ook boter bij. Dat is bijna slagroom. | |
Hathor | vrijdag 10 november 2017 @ 00:55 |
Rare jongens daar. | |
richolio | vrijdag 10 november 2017 @ 01:03 |
Lijkt me eigenlijk best lekker | |
Deckard | vrijdag 10 november 2017 @ 16:30 |
De lekkerste vlaaien die ik heb gehad waren allemaal buiten Limburg. | |
bloodymary1 | vrijdag 10 november 2017 @ 16:32 |
Ik vind vlaaien sowieso niet lekker, met die kleffe rubberen bodems. En ik woon nog wel in Limburg. Maar heb liever een taart, met een goede zandtaartbodem. Maar deze vlaai lijkt me wel lekker. | |
Cherna | vrijdag 10 november 2017 @ 16:48 |
Niet dat ik van Limburg kom maar buiten Limburg zijn die vlaaien niet echt lekker. Je moet natuurlijk wel bij een warme bakker zijn en niet bij de AH, Hema etc. | |
Cherna | vrijdag 10 november 2017 @ 16:50 |
Dat is net zoals die Tompouche van de Hema. Niet te eten met die schuim. Als liefhebber van een Tompouche moet ik 8 km rijden. En dan moet je nog bestellen ook. Er gaat niets boven een goede warme bakker. En elk soort gebak of vlaai moet je weer bij een andere bakker zijn. Voor een Tompouche en een rijstevlaai met slagroom en vlokken en frites met zuurvlees kunnen ze me in de nacht voor wakker maken. [ Bericht 9% gewijzigd door Cherna op 10-11-2017 16:57:30 ] | |
bloodymary1 | vrijdag 10 november 2017 @ 17:04 |
Vlaai van de bakker vind ik ook niet lekker. Smaken verschillen toch. Ze gaan hier als warme broodjes over de toonbank, dus het zal wel aan mij liggen. friet met zuurvlees vind ik hier ook niet zo lekker hoor, doe mij maar een Belgisch frietje stoofvlees! | |
MPC60 | vrijdag 10 november 2017 @ 17:21 |
Ik zou het best willen proberen. | |
Cherna | vrijdag 10 november 2017 @ 17:34 |
Smaken verschillen nu eenmaal. En als er een markt is voor een frikandellenvlaai dan is dat prima. Ik kan mij er niets bij voorstellen maar dat heeft er ook mee te maken dat ik sowieso geen liefhebber ben van een frikandel. | |
Eenskijken | vrijdag 10 november 2017 @ 18:18 |
lijkt mij wel lekker! ik eet sowieso frikandelbroodjes koud op dus ik wil 'm wel proberen. was vandaag in de winkel maar ik zag niets. iemand 'm al gezien? | |
Pietverdriet | vrijdag 10 november 2017 @ 19:03 |
De winkel? Het is een Aldi product | |
PsychoWappie | vrijdag 10 november 2017 @ 19:26 |
Nee is zonder uien en prima, meer dan prima te eten | |
vuvuzela | vrijdag 10 november 2017 @ 19:27 |
Viel me niet tegen! Alleen de buitenkant/korst is wat droog. | |
PsychoWappie | vrijdag 10 november 2017 @ 19:32 |
Ja maar dat is toch bij alle vlaaien zo? Die korst eet ik nooit op niet | |
Eenskijken | vrijdag 10 november 2017 @ 19:34 |
dus elke aldi verkoopt het? ik heb er nog geen gezien | |
Geralt | vrijdag 10 november 2017 @ 20:08 |
De Aldi is toch die goedkope-mensen-winkel? Dus winkel ja. | |
Eenskijken | vrijdag 10 november 2017 @ 20:19 |
goedkope mensen winkel? ik zie ook zakenlui in de aldi en lidl rondlopen hoor... | |
torentje | vrijdag 10 november 2017 @ 20:39 |
In het nette pak of in de casual look en met een triomfantelijk blik in de ogen dat ze de goedkope winkels bestemd voor het minder fortuinlijk volk gevonden hebben? | |
BasEnAad | vrijdag 10 november 2017 @ 20:41 |
Och ja, het jaarlijkse Frikandellenberichtje, na de pannenkoek, de pizza en de discodel is er nu de frikandellenvlaai. Niet te vreten natuurlijk. Ik ben benieuwd wie het volgende originele frikandellenrecept bedenkt. | |
#ANONIEM | vrijdag 10 november 2017 @ 20:49 |
De goedkope-mensen-winkel is de gewoon de Appie met AH-basic. De Aldi is de echte eckte bang-for-buck-winkel [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-11-2017 20:50:20 ] | |
Red_85 | vrijdag 10 november 2017 @ 21:00 |
Lidl. Ook goedkoop, maar toch wel ok. Ook als je je bij ah aan basic houdt, kom je toch duur uit door het vers. Of je gaat naar de turk voor het vers. | |
Jaroon | zaterdag 11 november 2017 @ 08:24 |
Dat je familie op bezoek hebt en je jezelf hoort zeggen "wil iemand een stukje frikandellenvlaai?" [ Bericht 1% gewijzigd door Jaroon op 11-11-2017 10:51:21 ] | |
Jaroon | zaterdag 11 november 2017 @ 08:26 |
Gewoon mensen die nadenken waarschijnlijk. | |
Pietverdriet | zaterdag 11 november 2017 @ 08:43 |
| |
Spanky78 | zaterdag 11 november 2017 @ 08:48 |
Slim bedacht, gewoon een groot frikandel broodje. Ze hebben er in ieder geval een gratis-reclamehit mee. | |
Elzies | zaterdag 11 november 2017 @ 09:17 |
Precies, zo verschrikkelijk nieuw is dit concept toch niet? Zal het zeker eens gaan proeven wanneer ik het tegenkom, maar ik geniet liever van een frikandel op een broodje of langs een bord patat. Of als speciaal met uitjes en curry. | |
Jaroon | zaterdag 11 november 2017 @ 10:52 |
Dat je in "casual look" dat gaat kopen is ernstig. | |
torentje | zaterdag 11 november 2017 @ 11:49 |
Ja, de zakenlui denken er dan waarschijnlijk over na, hoe ze op een gemakkelijk manier de domme klanten een poot kunnen uitdraaien. | |
Jaroon | zaterdag 11 november 2017 @ 11:54 |
Het ging over daar bepaalde inkopen doen en daar raar over denken. Ik kom ook bij de Aldi. | |
Pietverdriet | zaterdag 11 november 2017 @ 15:40 |
https://www.geenstijl.nl/5139345/diagonaalgebak/ Fotoserie frikandelvlaai | |
Perrin | zaterdag 11 november 2017 @ 15:44 |
Jouw enthousiasme verbaast me een beetje.. | |
Pietverdriet | zaterdag 11 november 2017 @ 15:46 |
Ik vind het gewoon grappig, zou echter nooit een kadaverstaafvlaai eten | |
Pleun2011 | zaterdag 11 november 2017 @ 15:46 |
Binnenkort ook even proberen. Die extra calorieën sporten we er wel weer af | |
nogeenoudebekende | zaterdag 11 november 2017 @ 15:47 |
Mijn Aldi had hem helemaal niet binnen gekregen. . | |
Cherna | zaterdag 11 november 2017 @ 15:50 |
Zouden mensen dit nu eten als een maaltijd of tussendoortje bij een lekkere bak koffie 😁😁 zoals dat voor een vlaai normaal is. | |
voetbalmanager2 | zaterdag 11 november 2017 @ 17:01 |
Helaas, vandaag lag 'ie er voor het laatst | |
Jaroon | zaterdag 11 november 2017 @ 17:14 |
Heb jij er 1 gegeten? | |
voetbalmanager2 | zaterdag 11 november 2017 @ 17:18 |
Ik heb de recensie gezien en er daarna geen gekocht. Een frikandellenvlaai is geen blijvertje, maar als het te pruimen was het ik het voor een keertje wel willen proberen. Tevens heb ik nog geen oven in mijn nieuwe huis en dat maakt het sowieso minder eetbaar. | |
Jaroon | zaterdag 11 november 2017 @ 17:20 |
Bij een frikandellenvlaai kun je gewoon de buren vragen om hulp denk ik. | |
Lunatiek | zaterdag 11 november 2017 @ 17:25 |
Ze zullen gelijk de huisarts bellen om je in paviljoen 5 op te laten nemen. Zulke mafklappers heb ik als collega. Hartig gebak als saucijzenbroodjes en Surinaamse hap om 10 uur 's ochtends bij de koffie serveren in plaats van een zoete vlaai of taart. Die zouden de frikavlaai zeker ook bestellen | |
Jaroon | zaterdag 11 november 2017 @ 17:26 |
Als je het al koopt denk ik dat de weg verder makkelijk is. | |
ChronoVisor | zaterdag 11 november 2017 @ 17:35 |
Mensen welke dit kopen. | |
#ANONIEM | zaterdag 11 november 2017 @ 20:25 |
! Wollah habibi [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 11-11-2017 20:25:40 ] | |
8777 | zaterdag 11 november 2017 @ 20:32 |
Geprobeerd maar was niet te vreten | |
PsychoWappie | zondag 12 november 2017 @ 17:58 |
Ajoh, was prima te kaaien voor dat geld. Deeg was idd wat aan de droge kant, maar de smaak van de vulling was meer dan prima. | |
Mani89 | zondag 12 november 2017 @ 18:03 |
#whitepeoplethings | |
Kopiko | zondag 12 november 2017 @ 18:12 |
Je schijnt er winderig van te worden. | |
8777 | zondag 12 november 2017 @ 18:14 |
Ik weet niet hoor, viel me gewoon een beetje tegen had er meer van verwacht. | |
Infection | zondag 12 november 2017 @ 18:18 |
PsychoWappie | zondag 12 november 2017 @ 23:18 |
Wat had je er dan meer van verwacht van brooddeeg, currysaus en frikandellen? | |
Ceviche | zondag 12 november 2017 @ 23:23 |
Ik vond hem wel okee, gewoon een frikandelbroodje in een andere vorm. | |
Eenskijken | maandag 13 november 2017 @ 01:50 |
hoe bedoel je? Productie is nu alweer gestopt? | |
voetbalmanager2 | maandag 13 november 2017 @ 01:56 |
Inderdaad. | |
nils7 | maandag 13 november 2017 @ 12:43 |
Hij was niet om te vreten. Een verkwanseling van de Frikadel om nog maar te zwijgen om de term vlaai te gebruiken. Meer zoals een frikadellenbroodje, daar leek dit nauwelijks op. | |
voetbalmanager2 | dinsdag 14 november 2017 @ 11:13 |
Nieuwe stunt Aldi: na de frikandellen nu de kruidnootjesvlaai De frikandellenvlaai-hype is amper voorbij of Aldi komt alweer met de volgende pr-stunt: de kruidnootjesvlaai. De komst van Sinterklaas is de reden om deze speciale taart te introduceren, zo stelt de supermarkt. De taart kost 2,49 euro en is gevuld met speculaas-bavarois en een laagje pudding, bestrooid met kruidnootjes. Van vrijdag 17 november tot en met zondag 19 november ligt het exemplaar in de schappen. ,,Sinterklaas komt zaterdag aan in Nederland en dat is dé ultieme reden om bij een mok warme chocolademelk een stuk kruidnootjesvlaai te eten", meldt de keten. Afgelopen weekend gingen de frikandellenvlaaien als warme broodjes over de toonbank. Aldi overweegt daarom de taart volgend jaar nieuw leven in te blazen. Hoeveel exemplaren er precies van zijn verkocht, wilde de zegsvrouw niet kwijt. ,,Over aantallen laten we ons niet uit, máár ze waren zondag overal uitverkocht.” https://www.ad.nl/economi(...)otjesvlaai~aa3713d2/ |