abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 27 mei 2016 @ 23:16:05 #101
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_162555408
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 12:39 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:
Ik ben in een relatie best wel sletterig.

Als vrijgezel ben ik haast seksloos, omdat ik pas los kan gaan en sletterig kan zijn bij een man bij wie ik me vertrouwd voel.

Ik hou van het gevoel dat een man mij ziet als zijn mooie lieve meisje waarmee hij bij zijn familie kan zitten en daarna als we samen zijn, zijn slet in bed.
Daar hou ik niet van, heb last van een Madonna - hoer complex. Dus good girl OF !!! sletterige hoer. En niks ertussen in, lekker zwart wit, lekker simpel.

O-) *) of oO/ ~O>

[ Bericht 13% gewijzigd door LeesFoknl op 27-05-2016 23:17:15 (puntjes op de "i" gezet.) ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  zaterdag 28 mei 2016 @ 15:35:53 #102
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_162566070
In het dagelijks leven zo'n preutse bibliothecaresse, maar 's avonds een pornoster. :9~
  zaterdag 28 mei 2016 @ 15:36:27 #103
330313 Gary_Oak
Smell ya later!
pi_162566084
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 20:04 schreef jaha het volgende:

[..]

Daar hoort wel een bepaalde blik in hun ogen bij: een soort menging van verlegenheid en stout willen zijn, plus rode wangetjes.
Als een vrouw me zo aankijkt, dan ben ik ook meteen 100% verliefd :@
Dit! :D
pi_162572448
Dus veel mensen zijn het er wel over eens denk ik. Niet te sletterig met teveel mannen, maar voor jou zo'n beetje zonder grenzen :P
Dit bericht is intellectueel eigendom van Baas_bas. Het aanpassen, censureren of verwijderen is derhalve niet toegestaan. De lezer is zelf aansprakelijk voor de opvatting van de inhoud van de post. Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleent.
  zaterdag 28 mei 2016 @ 21:03:29 #105
37769 erodome
Zweefteef
pi_162573993
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 20:22 schreef Baas_bas het volgende:
Dus veel mensen zijn het er wel over eens denk ik. Niet te sletterig met teveel mannen, maar voor jou zo'n beetje zonder grenzen :P
Zolang je je maar beseft dat dit niet vaak voorkomt, gaat om de uitzondering die de regel bevestigd.
Over het algemeen gesproken hebben mensen niet zo'n aan en uit knopje op hun libido en zijn degene die expirimenteel van aard zijn en op de langere termijn een hoger libido houden ook mensen die tussen relatie's in ook aan seks doen. Of het zijn relatiehoppers, dat kan ook, maar ook dat levert een groter aantal bedpartners op.

Heb hetzelfde verhaal al zo vaak voorbij zien komen. Jongen vindt meisje, lief en leuk ding, lekker "kuis", geeft niet te snel, heeft amper bedpartners gehad. Eerste half jaar is iedereen gelukkig, daarna neemt de seks af. Jongen gaat klagen op het internet of gaat opzoek naar manieren dat libido weer omhoog te krijgen. Wat niet gaat lukken, misschien wat kleine oplevingen, maar niet veel meer dan dat.

Alleen bij jonkies waarbij de seksualiteit nog aan het vormen is kan dat anders lopen, maar daarna zie je vrijwel altijd hetzelfde patroon.
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
  dinsdag 31 mei 2016 @ 00:31:31 #106
18676 Puntenjager
Experto crede
pi_162635560
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 12:39 schreef TaksiZonderSuiker het volgende:
Ik ben in een relatie best wel sletterig.

Als vrijgezel ben ik haast seksloos, omdat ik pas los kan gaan en sletterig kan zijn bij een man bij wie ik me vertrouwd voel.

Ik hou van het gevoel dat een man mij ziet als zijn mooie lieve meisje waarmee hij bij zijn familie kan zitten en daarna als we samen zijn, zijn slet in bed.
De ideale vrouw! Ze bestaat *O*
I've got 99 problems, but a bitch ain't one.
pi_162810778
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 11:22 schreef JustTalkLove het volgende:
De redenering dat een HOER minder waarde (aantrekking) voor je heeft, alsook een PREUTSE vrouw vind ik helemaal VERKEERD. En van de pot gerukt.

Een HOER (of nymfomane) is ook een mens, die toevallig enorm van seks geniet. Wat is daar fout aan ? Aan zoveel zin in seks. Of het nu voor het geld, dan wel de seks is, maakt niet uit.
Heel dat idee van sletterigheid bestaat niet !
Zoals TS zijn redenering van de pot gerukt is, is die ook van jou hoor ;).
Een hoer doet het voor het geld, niet voor het genot. Mss geniet ze ff ervan, of niet, maar het geld komt op de eerste plaats. En dat maakt net een verschil, nl de drijfveer achter de seks. Want het zegt iets over die persoon, welke waarde ze hecht aan seks. Er is daar geen goed of slecht, maar mensen mogen echt eens gaan beseffen dat de waarde die mensen aan seks geven, anders kunnen zijn.

Veel mensen voelen zich lekker stoer als ze losse seks hebben, het geeft hen een ego boost.
Maar het zijn net de mensen die onzeker zijn en die ego boost nodig hebben om zich goed te voelen, die zulke seks hebben. Op die manier gebruik je seks om je goed te voelen en draait het niet om de seks, maar om het goed voelen en dat toont aan welke waarde je hecht aan seks.
Zoals je zelf zegt: "Seks devalueert zowiezo je identiteit ergens. Niet ? Ofwel laat je jezelf "gebruiken" of je "gebruikt" een ander." Als jij je wilt laten gebruiken om u goed te voelen, doe gerust, maar dan zijt ge wel een slet in mijn ogen.

Dus ik vind dat sletterigheid weldegelijk bestaat, maar niet alleen gekoppeld is aan het aantal sekspartners dat er geweest zijn.
Als je seks hebt om de seks, dan doe je echt wel andere zaken dan dat je seks hebt om uw ego te boosten en u zelfzekerder voelen zonder te werken aan jezelf.
En ja, zo zitten er hier veel hoor, ze beseffen het wss zelf niet ;)

quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 11:11 schreef LeesFoknl het volgende:
Eentje die goed "los" is geweest die hoeft vaak ook niet meer zo. Die heeft het wel gezien en gehad.
Ja, dat zijn nog de slechtste gevallen, dan kunnen ze de seut in de relatie worden.

quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 21:03 schreef erodome het volgende:
Heb hetzelfde verhaal al zo vaak voorbij zien komen. Jongen vindt meisje, lief en leuk ding, lekker "kuis", geeft niet te snel, heeft amper bedpartners gehad.
Eerste half jaar is iedereen gelukkig, daarna neemt de seks af. Jongen gaat klagen op het internet of gaat opzoek naar manieren dat libido weer omhoog te krijgen. Wat niet gaat lukken, misschien wat kleine oplevingen, maar niet veel meer dan dat.
Of je hebt bovenstaande situatie, waarbij de vrouw genoeg gedaan heeft en beslist dat het genoeg geweest is en je met zo iemand zit.Leuk om weten dat het voor uw tijd dan wel vlot ging maar in uw relatie niet.

Ergens ben ik het wel niet eens met je dat je je libido niet in de hand hebt.
Het hangt allemaal af van de waarde die je geeft aan seks.
  dinsdag 7 juni 2016 @ 11:53:11 #108
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_162811425
Conso888 wat is een seut?
Jouw standpunt hoe je tegenover sex staat is duidelijk. Dat respecteer ik hoewel het niet het mijne is.
Ik geef je wel gelijk in je opmerking dat een hoer het doet vanwege het geld. Hoewel men dat ook kan nuanceren. De vrouwen die echt uit noodzaak, survival of een ietsje beter leven voor hen, hun kinderen of gezin in een zeer armoedig bestaan doen, doen het ook voor het geld maar dromen tegelijkertijd van een goede man die hen accepteert en hen uit de ellende haalt, of in ieder geval helpt. Dat begint al vaak door zo een vrouw respect te geven!

:W :W
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_162811734
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 11:23 schreef conso888 het volgende:
Een hoer doet het voor het geld, niet voor het genot.
En dit is ook van de pot gerukt hoor conso888 ;)

Ik ben tijdje geleden een hoer tegengekomen, die het voor het geld inderdaad deed, maar ze deed die seks niet uit vrije wil. Ze werd hiertoe gedwongen.

Weet je. Op zulk moment, verdient die vrouw ook "respect". Ook al heeft ze al met duizenden mannen seks gehad. Zaad in haar mond, kut, kont gehad en waar nog allemaal. Je zou kunnen zeggen, ze is een 'slet'. Maar dat is niet respectvol om te zeggen !

Waarmee ik maar zeggen wil mensen die van seks genieten, verdienen ook RESPECT ! Of die seks nu uit liefde of lust is, maakt niet uit. (zolang je hierbij wel maar rekening probeert te houden met anderen). En 'probeer', omdat in geval een steek eens ergens toch wordt gelaten, dit niet het einde van de wereld hoeft te zijn.

Dat meisje is ondertussen uit die gedwongen prostitutie geraakt. Ze heeft een nieuwe vriend. Met welke ogen dient die haar aan te kijken ? Als NIEUW ? Of als BESMET ? Optie a) Hij ziet haar graag voor wie ze is. Hij vergeet haar verleden, haar 'gedwongen' sletterigheid. Optie b). Hij kan dit verleden niet loslaten. Hij blijft aan die seks met al die mannen vroeger denken, aan haar vroeger hoer zijn.

Mijn antwoord is: "Laat los".

Voetnoot: Er zijn ook hoeren die deze job doen, omdat ze ervan genieten. Van die seks. En dat ze er ook hun brood mee verdienen, is op dat moment mooi meegenomen. Van je hobby ergens je beroep kunnen maken, noem ik dit ;)

Kortom, er zijn vele combinaties mogelijk. De werkelijkheid is allemaal niet zo zwart wit. Die is gekleurd, geschakeerd.
pi_162834765
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 11:53 schreef LeesFoknl het volgende:
Ik geef je wel gelijk in je opmerking dat een hoer het doet vanwege het geld. Hoewel men dat ook kan nuanceren. De vrouwen die echt uit noodzaak, survival of een ietsje beter leven voor hen, hun kinderen of gezin in een zeer armoedig bestaan doen, doen het ook voor het geld maar dromen tegelijkertijd van een goede man die hen accepteert en hen uit de ellende haalt, of in ieder geval helpt. Dat begint al vaak door zo een vrouw respect te geven!
Maar nu geef je me eigenlijk gelijk dat je moet zien naar de reden achter de seks?
Dat het daar mee begint? Thx ;)!

quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 12:06 schreef JustTalkLove het volgende:
Ik ben tijdje geleden een hoer tegengekomen, die het voor het geld inderdaad deed, maar ze deed die seks niet uit vrije wil. Ze werd hiertoe gedwongen.
Weet je. Op zulk moment, verdient die vrouw ook "respect". Ook al heeft ze al met duizenden mannen seks gehad. Zaad in haar mond, kut, kont gehad en waar nog allemaal.
Je zou kunnen zeggen, ze is een 'slet'. Maar dat is niet respectvol om te zeggen !
Waarmee ik maar zeggen wil mensen die van seks genieten, verdienen ook RESPECT ! Of die seks nu uit liefde of lust is, maakt niet uit. (zolang je hierbij wel maar rekening probeert te houden met anderen).
Nu moet je eens goed lezen wat je zelf geschreven hebt. Ik vind dat uw redenering totaal niet aan elkaar hangt, omdat je zaken gaat aanhalen die geen steek houden met elkaar.
Eerst zeg je dat je een hoer kent die het niet doet uit vrije wil en dan moeten we haar respecteren omdat ze geniet van seks? Klopt niet hé.
En ik zal zo iemand ook geen slet noemen, juist omdat ik respect heb voor zo iemand en het jammer vind dat ze dat moest meemaken.

Wat betreft respect en rekening houden met anderen, dat is nu net wat ik mis oa op dit forum naar mensen die wel waarde hechten aan seks.
Dus alvorens respect te eisen kan daar mss eens aan gewerkt worden ;).

quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 12:06 schreef JustTalkLove het volgende:
Mijn antwoord is: "Laat los".
De leuze van de 21e eeuw, maar eigenlijk bestaat loslaten niet ;). Er bestaat alleen maar aanvaarden.

quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 12:06 schreef JustTalkLove het volgende:
Kortom, er zijn vele combinaties mogelijk. De werkelijkheid is allemaal niet zo zwart wit. Die is gekleurd, geschakeerd.
Juist daarom dat je moet zien naar de reden van de seks ;).
Maar velen snappen dat gewoon niet.
pi_162835197
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2016 09:16 schreef conso888 het volgende:
Eerst zeg je dat je een hoer kent die het niet doet uit vrije wil en dan moeten we haar respecteren omdat ze geniet van seks? Klopt niet hé.
Het klopt wel. Maar jij las dit verkeerd. De eerste hoer (in mijn voorbeeld) had seks uit onvrije wil. Ze genoot niet van de seks. En deed het voor het geld. Niet haar geld. Het geld voor haar pooier. De tweede hoer heeft seks niet enkel voor het geld, maar ook omdat ze van die seks geniet. Die heeft van haar beroep 'hoer', haar hobby gemaakt.

quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2016 09:16 schreef conso888 het volgende:
En ik zal zo iemand ook geen slet noemen, juist omdat ik respect heb voor zo iemand en het jammer vind dat ze dat moest meemaken.
Dat zeg jij. Maar anderen zullen haar wel "minderwaardig" vinden. En daar doelde ik op. Er zit een dubbele connotatie aan het woord slet. Langs de ene kant super (ze maakt al je dromen waar, is seksueel heel toegankelijk, dit verhoogt haar waarde). Langs de ene andere kant oh nee (ze mag niet op teveel mannen zitten, te seksueel toegankelijk zijn, dan verlaagt haar waarde). Deze connotatie is tegenstrijdig. En voor mij (bijgevolg) onzin.

quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2016 09:16 schreef conso888 het volgende:
Wat betreft respect en rekening houden met anderen, dat is nu net wat ik mis oa op dit forum naar mensen die wel waarde hechten aan seks. Dus alvorens respect te eisen kan daar mss eens aan gewerkt worden ;).
Akkoord. Dat jij wel waarde aan seks hecht. Ik kan daar respect voor opbrengen. Maar kan jij ook respect opbrengen voor mensen die dit niet doen ? Die gewoon eens even seks voor de seks hebben (zonder dat daar verdere waarde achter zit). Kan jij dat ook ? Of kun je daar geen respect opbrengen.

Als je daar geen respect voor op kan brengen, zwijg dan over respect (vind ik zelf).

quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2016 09:16 schreef conso888 het volgende:
De leuze van de 21e eeuw, maar eigenlijk bestaat loslaten niet ;). Er bestaat alleen maar aanvaarden.
Beide bestaan. En door iets te aanvaarden, kun je het beter (gemakkelijker) loslaten.

quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2016 09:16 schreef conso888 het volgende:
Juist daarom dat je moet zien naar de reden van de seks ;). Maar velen snappen dat gewoon niet.
En jij snapt dan weer niet, dat er niet altijd een "reden" achter seks zit. Dat seks gewoon even seks kan zijn. Waar je van geniet. Een ervaring rijker. Zonder daar verder allerlei betekenis zitten achter te zoeken of aan mee te geven. Dat kan, maar hoeft niet.

[ Bericht 2% gewijzigd door JustTalkLove op 08-06-2016 12:51:43 ]
pi_162882233
Zo sletterig mogelijk. ^O^ :9
As the officer took her away, she recalled that she asked,
"Why do you push us around?"
And she remembered him saying,
"I don't know, but the law's the law, and you're under arrest."
pi_162909333
quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2016 09:43 schreef JustTalkLove het volgende:
Het klopt wel. Maar jij las dit verkeerd.
Dit is een mooi voorbeeld van hoe mensen altijd maar vanuit hun ego vertrekken en weinig ruimte laten voor anderen.
Wie zegt dat ik het verkeerd gelezen heb? Waarom zou jij je niet verkeerd uitgedrukt kunnen hebben? Nee, het is altijd die andere die het mis doet, tssss

quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2016 09:43 schreef JustTalkLove het volgende:
Dat zeg jij. Maar anderen zullen haar wel "minderwaardig" vinden.
Tuurlijk zeg ik dat, omdat ik antwoord. Als ik vertrek vanuit de reden tot seks, leef ik ook mee met die persoon en kom ik tot die conclusie. Was dat niet de bedoeling?

quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2016 09:43 schreef JustTalkLove het volgende:
Akkoord. Dat jij wel waarde aan seks hecht. Ik kan daar respect voor opbrengen. Maar kan jij ook respect opbrengen voor mensen die dit niet doen ? Die gewoon eens even seks voor de seks hebben (zonder dat daar verdere waarde achter zit). Kan jij dat ook ? Of kun je daar geen respect opbrengen.

Als je daar geen respect voor op kan brengen, zwijg dan over respect (vind ik zelf).
Ik kan respect hebben voor mensen die gewoon seks om de seks hebben en heel goed weten van zichzelf wat ze doen. Meestal zijn dat ook de mensen in een open relatie die er ook eerlijk kunnen over babbelen en zich niet aangevallen voelen als je zegt dat seks wel een waarde heeft voor mij.
Ik heb weinig respect voor mensen die andere proberen te overtuigen van hun gelijk, omdat ze vinden van zichzelf dat ze seks en liefde kunnen scheiden alleen maar als ze single zijn. Van zodra ze in een relatie zitten, zijn ze claimerig en zouden ze het niet aankunnen dat hun partner seks heeft met iemand anders.
Sorry, kan ik geen respect voor opbrengen. Het zijn geen slechte personen, maar ik heb het liefst geen hypocrieten rond mij in mijn leven.

quote:
0s.gif Op woensdag 8 juni 2016 09:43 schreef JustTalkLove het volgende:
En jij snapt dan weer niet, dat er niet altijd een "reden" achter seks zit. Dat seks gewoon even seks kan zijn. Waar je van geniet. Een ervaring rijker. Zonder daar verder allerlei betekenis zitten achter te zoeken of aan mee te geven. Dat kan, maar hoeft niet.
Ik snap dat zeer goed hoor, maar voor hoeveel % van de mensheid is dat zo? Dat % zal heel laag liggen.
Dat zijn in mijn ogen de mensen met een echte open relatie en die ook openstaan voor mensen die geen open relatie willen of kunnen hebben.
Maar mensen die seks hebben om hun ego te boosten zonder dat zelf te beseffen, zitten daar alleszinds niet bij en gaat dat niet over de meerderheid van mensen die er zo fier op zijn?
Ik denk het wel...

[ Bericht 70% gewijzigd door conso888 op 11-06-2016 08:07:44 ]
pi_162919123
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2016 07:48 schreef conso888 het volgende:
Dit is een mooi voorbeeld van hoe mensen altijd maar vanuit hun ego vertrekken en weinig ruimte laten voor anderen. Wie zegt dat ik het verkeerd gelezen heb? Waarom zou jij je niet verkeerd uitgedrukt kunnen hebben? Nee, het is altijd die andere die het mis doet, tssss
Wie schreef er (als eerste): "Nu moet je eens goed lezen wat je zelf geschreven hebt. Ik vind dat uw redenering totaal niet aan elkaar hangt, omdat je zaken gaat aanhalen die geen steek houden met elkaar."

Dat was jouw oordeel. Je las me verkeerd. Ik verduidelijkte. Je las me terug verkeerd. Toen ik je er de derde keer simpel op wees, dat je me niet correct begrepen hebt, kaats je dat oordeel terug en schrijf je: "Dit is een mooi voorbeeld van hoe mensen altijd maar vanuit hun ego vertrekken en weinig ruimte laten voor anderen. Wie zegt dat ik het verkeerd gelezen heb? Waarom zou jij je niet verkeerd uitgedrukt kunnen hebben?"

Dat laatste kan zeker. Maar evengoed kan jij me me verkeerd begrepen hebben. Kortom, kijk niet enkel naar jezelf, vertrek niet enkel vanuit jezelf. Kijk ook naar de ander. Vertrek ook vanuit de ander zijn waarheid. De mate waarin je je eigen waarheid loslaten kan, en kan inleven in de waarheid van een ander dat helpt. Ik zeg wel de mate, we zijn allen ook maar 'mensen'. Met onze grenzen. We zijn geen super mensen :)

quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2016 07:48 schreef conso888 het volgende:
Tuurlijk zeg ik dat, omdat ik antwoord. Als ik vertrek vanuit de reden tot seks, leef ik ook mee met die persoon en kom ik tot die conclusie. Was dat niet de bedoeling?
Een bedoeling ? Welke bedoeling. Het meisje die seks uit onvrije wil had is geen slet voor je. Maar een vrouw die seks heeft uit vrije wil en hiervan geniet, wel ? Zie jij dat zo ? Wanneer is iemand een slet voor je ?

Voor mij is dit niet zo. Ik vind heel het woord slet gewoon fout en totaal zinloos. Zoals eerder aangegeven. Slet is voor mij geen scheldwoord. Een slet verdient ook respect. Ook al strookt haar manier van leven misschien niet met de jouwe. Heeft ze meer losbandige seks. Seks zonder reden. Hetzij zo. Dat geeft toch niet .Seks kan ook gewoon seks zijn. Misschien niet voor jou. Maar wel voor haar.

quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2016 07:48 schreef conso888 het volgende:
Ik kan respect hebben voor mensen die gewoon seks om de seks hebben en heel goed weten van zichzelf wat ze doen. Meestal zijn dat ook de mensen in een open relatie die er ook eerlijk kunnen over babbelen en zich niet aangevallen voelen als je zegt dat seks wel een waarde heeft voor mij.
Ik heb weinig respect voor mensen die andere proberen te overtuigen van hun gelijk, omdat ze vinden van zichzelf dat ze seks en liefde kunnen scheiden alleen maar als ze single zijn. Van zodra ze in een relatie zitten, zijn ze claimerig en zouden ze het niet aankunnen dat hun partner seks heeft met iemand anders.Sorry, kan ik geen respect voor opbrengen. Het zijn geen slechte personen, maar ik heb het liefst geen hypocrieten rond mij in mijn leven.
Ik ga akkoord met het idee, dat je best zelf probeert uit te voeren, wat je beweert. Als je bv je kind verbied om te roken (omdat dit slecht is), rook je best zelf ook niet. Of anders verbied het niet meer. Gezien je het zelf doet. Ik kan me daarin vinden.

Dit topic gaat echter over 'slet' zijn. Sletterigheid. Slet in de betekenis van 'een vrouw houdt van seks'. Daar kun je toch altijd respect voor opbrengen. Of gaat dat niet voor je ? Zoniet, speelt (naar mijn gevoel) je eigen EGO je meer parten hierin. Je kan het die vrouw niet vergeven, dat ze even sletterig was of is. Dit strookt niet met je eigen zienswijzen.

quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2016 07:48 schreef conso888 het volgende:
Ik snap dat zeer goed hoor, maar voor hoeveel % van de mensheid is dat zo? Dat % zal heel laag liggen.
Wij weten dit niet. Wat al die anderen denken, hoe die zijn. Ik vind het vrij zinloos hierbij stil te staan. Wat maakt dat uit voor jezelf ? Wat de rest (meerderheid) doet ? Niets toch.

quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2016 07:48 schreef conso888 het volgende:
Dat zijn in mijn ogen de mensen met een echte open relatie en die ook openstaan voor mensen die geen open relatie willen of kunnen hebben. Maar mensen die seks hebben om hun ego te boosten zonder dat zelf te beseffen, zitten daar alleszinds niet bij en gaat dat niet over de meerderheid van mensen die er zo fier op zijn? Ik denk het wel...
Terug die meerderheid. Wat ik zinloos vind om bij stil te staan. Je tweede opmerking, dat mensen seks kunnen hebben om hun ego op te boosten. So what ? Laat ze. Als jij jezelf daar niet goed bij voelt, heb dan zulke seks niet. Maar laat die anderen met gerust, die daar wel plezier aan beleven. Wat is het probleem hier ? Geen toch. Tenzij je daar zelf een probleem mee hebt. Maar zo ja, ligt dat probleem wel bij jou (je ego). Niet zozeer bij die ander. Het ligt bij jou, omdat je die ander niet vrij laten kan. Loslaten kan.

De reden dat ik in dit topic schrijf (waar ik dus een probleem mee heb), is met het woordje 'slet'. Ik vind dat een scheld woord voor een vrouw. En dat stoort mij. Door dergelijke titel op een vrouw, die geniet van seks, te plakken, straf je meteen haar gedrag af. Stigmatiseert men haar. En waarom ? Omdat ze van seks geniet. Is dat zo een zonde ? Ik vind dat maar raar. Een raar woord dus. Het woordje slet.

[ Bericht 2% gewijzigd door JustTalkLove op 11-06-2016 17:05:21 ]
pi_163022767
Als ik binnen een dag al kan neuken gaat het gauw vervelen.
N A P O L I
C A M P A N I A
  woensdag 15 juni 2016 @ 11:35:17 #116
37769 erodome
Zweefteef
pi_163028492
quote:
14s.gif Op woensdag 15 juni 2016 00:27 schreef Aiciu het volgende:
Als ik binnen een dag al kan neuken gaat het gauw vervelen.
Dat vind ik uitermate vreemd om eerlijk te zijn.
Waarom gaat het dan snel vervelen, maar dezelfde seks krijgen alleen dan 2 maanden later niet? Of heb je altijd zo'n houdbaarheidsdatum aan je gevoelens, dat je maar max een paar maanden geinteresseerd was? Hoe moet dat dan als je ooit een langdurige relatie aan wil gaan?
Als je altijd doet wat je altijd deed zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.
pi_163036591
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 11:35 schreef erodome het volgende:

[..]

Dat vind ik uitermate vreemd om eerlijk te zijn.
Waarom gaat het dan snel vervelen, maar dezelfde seks krijgen alleen dan 2 maanden later niet? Of heb je altijd zo'n houdbaarheidsdatum aan je gevoelens, dat je maar max een paar maanden geinteresseerd was? Hoe moet dat dan als je ooit een langdurige relatie aan wil gaan?
Ik ben er meestal na 2 of 3 keer alweer klaar mee.
En als ik zo om me heen kijk naar mensen in een relatie, dan zijn het voor mij te veel offers en te weinig plezier, dus wat mij betreft blijf ik vrijgezel :P
N A P O L I
C A M P A N I A
  woensdag 15 juni 2016 @ 17:19:37 #118
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_163036731
Een prinses in de keuken, dame op straat en een slet in bed. En dat dan in 1 vrouw....
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_163109824
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2016 16:53 schreef JustTalkLove het volgende:
Een bedoeling ? Welke bedoeling. Het meisje die seks uit onvrije wil had is geen slet voor je. Maar een vrouw die seks heeft uit vrije wil en hiervan geniet, wel ? Zie jij dat zo ? Wanneer is iemand een slet voor je ?
Eerst en vooral, voor mij is een slet niet vrouwelijk ;). Voor mij kan een man ook een slet zijn.
En een slet is in mijn ogen iemand die seks heeft om zijn/haar ego te boosten. Als ze maar aandacht krijgen.
Mogen ze gerust doen hé, maar het strookt niet met mijn waarden dus wil ik ook dat ook niet in mijn leven op gebied van relaties.

quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2016 16:53 schreef JustTalkLove het volgende:
Wij weten dit niet. Wat al die anderen denken, hoe die zijn. Ik vind het vrij zinloos hierbij stil te staan. Wat maakt dat uit voor jezelf ? Wat de rest (meerderheid) doet ? Niets toch.
[..]
Terug die meerderheid. Wat ik zinloos vind om bij stil te staan. Je tweede opmerking, dat mensen seks kunnen hebben om hun ego op te boosten. So what ?
Het zijn net die mensen die het luidst roepen naar deze die zo geen seks hebben ;). Ik laat die mensen met rust, maar dan wil ik ook gerust gelaten worden door hen.
Je herkent ze hier op het forum ook direct eigenlijk.
Zoals ik al zei ook, dat gaat niet over fout of goed, het gaat over interesses, waarden, ...
Ze mogen zij zo doen, maar dat ze de andere dan ook met rust laten.
Het zijn ook meestal deze die roepen dat je geen oordeel mag hebben over anderen, maar die wel altijd klaarstaan met een oordeel over deze die hun pad niet volgen.
Ja, dat stoort mij...
pi_163110435
quote:
0s.gif Op woensdag 15 juni 2016 17:19 schreef sanger het volgende:
Een prinses in de keuken, dame op straat en een slet in bed. En dat dan in 1 vrouw....
Precies dit ja! :D
Maar ze mag ook best de slet in de keuken uithangen af en toe hoor..
pi_163111204
Ik hou wel van iemand met ervaring in bed, die weet wat ze doet en wat ze wil. Durft ze ook gewoon aan te geven en geen schaamte voor der lichaam ofzo. Zelfde bij mannen.
  maandag 20 juni 2016 @ 10:33:42 #122
65960 sanger
|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|-|
pi_163157279
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 15:25 schreef Koettie het volgende:
Ik hou wel van iemand met ervaring in bed, die weet wat ze doet en wat ze wil. Durft ze ook gewoon aan te geven en geen schaamte voor der lichaam ofzo. Zelfde bij mannen.
Ja, vooral dat geen schaamte voor het lichaam hebben. Dat maakt haar veel vrijer. Maar aan de andere kant hoeft dit niet te betekenen dat ze met haar lichaam te koop moet lopen.

[ Bericht 0% gewijzigd door sanger op 20-06-2016 10:50:38 ]
Everything you want is on the other side of fear.
Ik ben niet onhandelbaar, ik ben gewoon een grote uitdaging.
pi_163160183
Maagdentopic
pi_163194113
Er zijn m.i. veel dingen belangrijk, maar haar vroegere promiscuïteit is er daar niet een van. Wat me persoonlijk wel irriteert zijn vrouwen met een lange kerfstok op dit vlak die ongevraagd en out of context overdreven gedetaileerde opmerkingen maken over wat ze in het verleden met anderen hebben uitgespookt.

Nou ja, "vrouwen [...] die" is misschien wat overdreven, want op mijn laatste ex na heb ik dit nooit meegemaakt. Het lijkt dus niet om hele volksstammen te gaan.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')