abonnement Unibet Coolblue
pi_163125699
Heerlijk golfer!
Namen jullie nog wat sambal erbij? Leuke optie :)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 18 juni 2016 @ 23:32:29 #152
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_163126314
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 23:17 schreef FutureFairytale het volgende:
Heerlijk golfer!
Namen jullie nog wat sambal erbij? Leuke optie :)
Yups. Alle 3 de soorten geprobeerd en eentje was echt heel pedis.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zaterdag 18 juni 2016 @ 23:59:07 #153
36221 Kopstoot
Ik houd nog steeds van Janine.
pi_163127369
Leuk! Ga bij de gastrobar Indonesia zeker vaker komen. Kwam er 2? weken terug toevallig terecht op een mooie zaterdag en dat beviel uitstekend, buiten gezeten, dus de ketels met sambal niet gezien, de 3 soorten werden wel netjes buiten op een schaaltje gezet. Blauw gaat Agus en zijn maatje wel missen, hoewel ik zelf nooit in blauw was.
"Als ze de uitkeringen nu hoger maken, hoef ik ook niet zo veel meer te doen.."
  zondag 19 juni 2016 @ 00:03:46 #154
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163127524
Ziet er goed uit!
pi_163127575
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 23:32 schreef golfer het volgende:

[..]

Yups. Alle 3 de soorten geprobeerd en eentje was echt heel pedis.
Leuke review!
Hier wil ik ook wel eens naar toe.
Make my day!
  zondag 19 juni 2016 @ 00:32:06 #156
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_163128297
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 juni 2016 23:59 schreef Kopstoot het volgende:
Leuk! Ga bij de gastrobar Indonesia zeker vaker komen. Kwam er 2? weken terug toevallig terecht op een mooie zaterdag en dat beviel uitstekend, buiten gezeten, dus de ketels met sambal niet gezien, de 3 soorten werden wel netjes buiten op een schaaltje gezet. Blauw gaat Agus en zijn maatje wel missen, hoewel ik zelf nooit in blauw was.
Agus vertelde inderdaad dat ie bij die andere Blauw had gewerkt hiervoor. Daar hebben we trouwens ook wel een keer erg goed gegeten.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 19 juni 2016 @ 00:39:48 #157
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163128483
Vraagje: hoe zit het met de pittigheid als er zoveel kaaskoppen komen eten?
  zondag 19 juni 2016 @ 00:42:24 #158
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_163128542
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 00:39 schreef RobinOok het volgende:
Vraagje: hoe zit het met de pittigheid als er zoveel kaaskoppen komen eten?
Er is wel rekening met de belanda's gehouden, hoewel er ook opvallend veel indo's zaten te eten.
Het is mild kruidig (wel de echte goede kruiden). Je kunt het dus met die verschillende sambals (citroen, trassie en ??) zelf zo pittig maken als je wilt.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_163129859
Ziet er super uit, golfer _O_
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  zondag 19 juni 2016 @ 08:32:53 #160
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_163131505
Omnom, ik heb nu nog meer zin om te gaan!
Kwak
pi_163136143
Die sambals zijn lekker :9
pi_163136468
De straat. Azie. Toch ook een plek nu we het hebben over lekker Aziatisch eten.
pi_163137587
Afgelopen week bij Rijntje gegeten aan de Pr Margrietlaan in Hillegersberg, Rotterdam.



Ik heb geen foto's gemaakt dus een korte impressie:

Voorgerecht:
Tafelgenoot: Oesters (stond niet op de kaart)
Ik : Salade met gebakken pijlstaartinktvis

Wijn : Sauvignon Blanc

Hoofdgerecht:
Beiden : Gebakken diamanthaas (jodenhaas) met tuinboontjes en portsaus.
Bijgerechten: Simpele salade en aardappeltje uit de oven.

wijn : Merlot

Desert:
Tafelgenoot: koffie
Ik : mille-feuille van Aardbeiden en mascarpone creme + dessertwijn

Lokatie:
Voorheen zat hier de kroeg Malle Babbe maar sinds kort dus Rijntje en het is er een stuk op vooruit gegaan. :P Aankleding is leuk en je zit wel dicht op elkaar waardoor het wat rumoerig wordt maar dat vonden we niet erg of storend eigenlijk. Tafeltje wat we hadden was aan de rand van de half open keuken wat wel een leuk inkijkje gaf hoe men daar met elkaar bezig was. Ze hebben een kleine kaart die maandelijks wisselt. Ik hou hier persoonlijk wel.
8

Bediening:
Twee dames en een gastheer die zo nu en dan bijsprong. Net te weinig bediening voor als de zaak vol is had ik het idee. Aan de andere kant is het een klein restaurant met veel tafels dus meer personeel zal elkaar waarschijnlijk in de weg lopen.

Door de drukte was men niet altijd even alert op het wijn schenken. Ik ben daar nogal zeikerig in dus vandaar dat het me opviel. :P Voor de rest prima bediening. dikke 7

Voedsel:
- De inktvissalade vond ik lekker maar niet uitzonderlijk. Beetje teveel dressing zelfs. 7tje
- Oesters waren ook prima heb ik begrepen (zelf ben ik niet van de oesters)
- Diamanthaas was heerlijk bereid, de combinatie met de tuinboontjes en juiste hoeveelheid portsaus maakte het een dikke 8
- mille-feuille vond ik echt geweldig. Heerlijk vers en krokant absolute 9

Omdat we vlak bij de keuken zaten zagen we de twee koks (man en vrouw) in de weer. Ze waren ontzettend geconcentreerd en rustig. Zo te zien alles onder controle en kwam een plezierige sfeer vanaf.

Kosten:

¤105,70 exclusief tip.

Cijfer: 8/10

Leuk restaurant aan de Rotte en helaas regende het flink anders kan je heerlijk buiten eten. Wel iets om terug te komen. ^O^
  zondag 19 juni 2016 @ 17:50:14 #164
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163142211
quote:
7s.gif Op zondag 19 juni 2016 14:40 schreef Tem het volgende:
Leuk restaurant aan de Rotte en helaas regende het flink anders kan je heerlijk buiten eten. Wel iets om terug te komen. ^O^
Klinkt leuk, maar voor mij toch te ver. Verkeerde kant van de snelweg. Mwah.
  zondag 19 juni 2016 @ 17:56:16 #165
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_163142329
Wij blijven meestal ook hangen in de 3km rondom ons huis. :')
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_163142839
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 17:56 schreef Isegrim het volgende:
Wij blijven meestal ook hangen in de 3km rondom ons huis. :')
Voor jullie op de fiets ongeveer 3.4 km :(

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-06-2016 18:27:03 ]
pi_163142865
quote:
0s.gif Op zondag 19 juni 2016 17:50 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Klinkt leuk, maar voor mij toch te ver. Verkeerde kant van de snelweg. Mwah.
Wij zitten ook aan de andere kant van de snelweg maar toch redelijk dichtbij.
  zondag 19 juni 2016 @ 21:18:40 #168
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163147455
De laatste uit Frankrijk, die van onze laatste avond:


Ferme Auberge Du Roc


Korte versie had ik al gegeven in de slowchat, maar het was niet zo goed dus: weinig (voor dat geld), eend te gaar, omelet te gaar, aardappelen te vet, taart niet gaar. Beetje allemaal net of helemaal niet.

Ik geef ze een zesje.
Ferme Auberge du Roc, Philippe Lapeyre, 24170 Saint Pompon.
Dordogne, Frankrijk.
  zondag 19 juni 2016 @ 22:45:47 #169
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_163150375
quote:
7s.gif Op zondag 19 juni 2016 18:25 schreef Tem het volgende:

[..]

Voor jullie op de fiets ongeveer 3.4 km :(
Te ver! :')
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_163220284
Vanmiddag voor de lunch naar het frietkot van Sergio Herman geweest.

5,5 euro voor het frietje van het seizoen met Parmezaan, tomatenpoeder en een limoen-basilicumsaus.

Viel goed in de smaak, wel lang wachten voor het klaar is.
pi_163247762
Waar: Roopram roti Rotterdam
Wanneer: Zojuist
Wat at je: Roti, kip, aardappel, kousenband en ei
Kosten: 8,50 voor het gerecht volgens mij
Cijfer: 8



De laatste keer dat ik roti buiten de deur heb gegeten is echt al jaaaaaren geleden, voor de rest maak ik het altijd zelf. Ik wilde het dus weer een keer ergens anders eten om te weten of mijn smaken nog wel een beetje klopte. Niet dus. Maar anyhow, deze vond ik wel erg lekker.

Het is een ruime zaak. Bestellen en afhalen bij de bali waar wat Surinaamse vrouwtjes vrolijk naar elkaar schreeuwen. Een jankend kind op de achtergrond, maar al met al wel netjes en prima.

Enige nadeel vond ik dat de kip in gebroken stukken was, waardoor er allemaal splinters in zaten. Bij de eend was dit nog erger. Je kunt wel kipfilet nemen, maar ik vind vlees aan bot meestal lekkerder. Alleen waarom niet gewoon hele drumsticks? Maar misschien hoort het wel zo bij roti.
pi_163247842
Is inderdaad vaker zo, echt van die raffelbrokken...
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_163248091
quote:
0s.gif Op woensdag 22 juni 2016 18:58 schreef opperkleurder het volgende:
het frietkot van Sergio Herman
Treurig. Van eerlijke friet een soort haute-cuisine willen maken. Met bijbehorende hoge prijzen en luttele hoeveelheden. Ik schat het bakje op hooguit 10 frietjes. De rest daar bovenop is hoogdravende vergezochte onzin. Sergio zal de ballen wel weer uit zijn pantalon lachen.

[ Bericht 4% gewijzigd door Bart2002 op 23-06-2016 20:24:52 ]
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163248177
quote:
14s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:04 schreef Myraela het volgende:
Maar misschien hoort het wel zo bij roti.
Gewoon een kip aan stukken hakken bespaart arbeidsloon en basismateriaal. Men gebruikt graag het hele beest. Dat hoort bij "authentiek" eten.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163248253
En voor die tien frietjes en die prijs vind ik dat er veel te veel saus op zit. Ik heb een hekel aan friet die verzuipt in de saus.
Nomnomnomnomnomnomnomnomnomnom
pi_163248438
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:26 schreef PluisigNijntje het volgende:
En voor die tien frietjes en die prijs vind ik dat er veel te veel saus op zit. Ik heb een hekel aan friet die verzuipt in de saus.
Je kan niet aan de foto zien of het een laag bakje is of een duivels geconstrueerde puntzak die door het servetje gaat. Als dat zo is dan heb ik niets gezegd. ;) En het zou zomaar kunnen dat hij met die limoen-basilicumsaus over de friet een gat in de markt heeft aangeboord. Binnenkort verkrijgbaar bij elk frietkot bij u in de buurt.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163248560
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:19 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Treurig. Van eerlijke friet een soort haute-cuisine willen maken. Met bijbehorende hoge prijzen en luttele hoeveelheden. Ik schat het bakje op hooguit 10 frietjes. De rest daar bovenop is hoogdravende vergezochte onzin. Sergio zal de ballen wel weer uit zijn pantalon lachen.
Was veel meer dan 10 frietjes, zeker 20.
pi_163248810
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:40 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Was veel meer dan 10 frietjes, zeker 20.
We zullen als we daar een eens komen eens tellen.

Ondertussen betaal je voor dit:

Je kunt culinaire frietjes in een prachtige ambiance. Het interieur is bedacht door Studio Piet Boon en de medewerkers lopen in kleding van Robine Lempers van Fashion for Companies. Er komen in brons gegoten fornuizen van Frederik Molenschot, de servetten krijgen cartoons van Kamagurka en Cor Unum ontwierp handgedraaide keramische potten voor de sauzen.

Voor de poppenkast en niet voor het bakje friet met vergezochte fantasietopping. Iedereen moet dat zelf weten natuurlijk of je daar in mee gaat. Het is niet zo dat er geen alternatief bestaat voor de helft.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163248880
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:50 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

We zullen als we daar een eens komen eens tellen.

Ondertussen betaal je voor dit:

Je kunt culinaire frietjes in een prachtige ambiance. Het interieur is bedacht door Studio Piet Boon en de medewerkers lopen in kleding van Robine Lempers van Fashion for Companies. Er komen in brons gegoten fornuizen van Frederik Molenschot, de servetten krijgen cartoons van Kamagurka en Cor Unum ontwierp handgedraaide keramische potten voor de sauzen.

Voor de poppenkast en niet voor het bakje friet met vergezochte fantasietopping. Iedereen moet dat zelf weten natuurlijk of je daar in mee gaat. Het is niet zo dat er geen alternatief bestaat voor de helft.
Voor een normaal diepvriesfrietje met saus betaal je ook al snel 3 euro. Dan betaal ik liever een paar euro meer. 5.5 is inderdaad duur, maar goed een lekker broodje heb je ook niet voor dat geld.
pi_163248901
Lekker boeiend. Het is best tof dat iemand een keer wat anders probeert met iets zo simpels als een patatje. Iedereen snapt heus wel dat het een stuk duurder is dan een normaal patatje.
pi_163248916
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:53 schreef opperkleurder het volgende:
een lekker broodje heb je ook niet voor dat geld.
Bij de toko wel twee hoor. :9
pi_163248932
quote:
14s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:53 schreef Myraela het volgende:
het een stuk duurder is dan een normaal patatje
Het is een normaal patatje. Alleen met pretentie en een dure entourage en rare strooisels en sauzen.
Maar goed. Ook dit zullen we weer normaal moeten gaan vinden om geen ruzie te krijgen. :)
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163248958
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:55 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Het is een normaal patatje. Alleen met pretentie en een dure entourage en rare strooisels en sauzen.
Is wel goede friet en een prima portie. Ik was wel vol hoor. En het oog wil ook wat.

Maar goed het staat je vrij om naar Piet Patat op de hoek te gaan.
pi_163248994
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:56 schreef opperkleurder het volgende:
Maar goed het staat je vrij om naar Piet Patat op de hoek te gaan.
Dat doe ik ook. Maar ik vind ook dat het geen taboe moet zijn om over dit soort modeverschijnselen de twijfels te ventileren.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163249006
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:55 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Het is een normaal patatje. Alleen met pretentie en een dure entourage en rare strooisels en sauzen.
Maar goed. Ook dit zullen we weer normaal moeten gaan vinden om geen ruzie te krijgen. :)
De gemiddelde patatzaak verkoopt baggerpatat, dat is de standaard. Dus voor een beetje goede patat zou ik zo al extra betalen. Als je dan 2 euro extra moet betalen om eens wat anders te eten dan mayonaise (waar je meestal fritessaus krijgt), dan zie ik het probleem niet.
pi_163249047
quote:
14s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:59 schreef Myraela het volgende:

[..]

De gemiddelde patatzaak verkoopt baggerpatat, dat is de standaard. Dus voor een beetje goede patat zou ik zo al extra betalen. Als je dan 2 euro extra moet betalen om eens wat anders te eten dan mayonaise (waar je meestal fritessaus krijgt), dan zie ik het probleem niet.
Voor 0,75 cent minder krijg je een meer normalere saus, o.a. echt mayo, peper, pinda en bernaise
pi_163249111
quote:
14s.gif Op donderdag 23 juni 2016 20:59 schreef Myraela het volgende:

[..]

De gemiddelde patatzaak verkoopt baggerpatat, dat is de standaard. Dus voor een beetje goede patat zou ik zo al extra betalen. Als je dan 2 euro extra moet betalen om eens wat anders te eten dan mayonaise (waar je meestal fritessaus krijgt), dan zie ik het probleem niet.
Is ook weer waar. Ik ga er geen halszaak van maken. Maar een goede patat/friet kan men ook maken zonder de 3e alinea uit #178. Dat kost ook een vermogen waar de patat niet beter van wordt.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163249139
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:02 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Is ook weer waar. Ik ga er geen halszaak van maken. Maar een goede patat kan men ook maken zonder de 3e alinea uit #178. Dat kost ook een vermogen waar de patat niet beter van wordt.
De beste friet haal je nog altijd op het Jourdanplein in Brussel. Een simpele kiosk waar je buiten in de rij staat. Maar een goede Andalouse of tartaarsaus is in Nederland nauwelijks te vinden.
pi_163249355
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:04 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

De beste friet haal je nog altijd op het Jourdanplein in Brussel. Een simpele kiosk waar je buiten in de rij staat. Maar een goede Andalouse of tartaarsaus is in Nederland nauwelijks te vinden.
Patat/Friet is geen culinair hoogstandje natuurlijk. Als men echte reepjes aardappel gebruikt en goede (als in niet ranzige) olie. Met een beetje zout en lekkere mayonaise is ie eigenlijk niet voor verbetering vatbaar. En dat snappen ze in hun frietkotjes bij onze Zuiderburen uitstekend. Waar ik dan weer denk dat Sergio een heel andere insteek heeft.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  donderdag 23 juni 2016 @ 21:39:59 #190
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_163250092
De beste friet die ik ooit gehad heb was de friet zuurvlees van Beluga op t Preuvenemint in Maastricht een jaar of 5 geleden. Als Hans besluit om een friettent te openen sta ik vooraan.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  donderdag 23 juni 2016 @ 21:41:03 #191
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163250123
Zit niet te zeiken over 5,5 euro man. Dat is geen haute-cuisine prijs. Ik betaal dat zo ongeveer voor een zak chips bij een tankstation. Een frietje bij de Efteling zal vast niet (veel) goedkoper zijn.
pi_163250213
Zeker Golden Wonder chips.
pi_163250533
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:41 schreef RobinOok het volgende:
Zit niet te zeiken over 5,5 euro man.
Bedoel je mij vrouw?
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163250545
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:44 schreef Tem het volgende:
Zeker Golden Wonder chips.
:)
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
pi_163250582
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:00 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Voor 0,75 cent minder krijg je een meer normalere saus, o.a. echt mayo, peper, pinda en bernaise
Een "normale " saus.

Echt hè; iets nieuws en innovatiefs doen stuit in Nederland altijd op zulke reacties.

Alles moet maar " normaal " zijn. Het mag niet van de standaard afwijken en al helemaal niet " duur " zijn :')

Ik vind het juist leuk dat Sergio het frietje eens anders bekijkt. Het ziet er goed uit. Ik ga het zeker proberen.
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
  donderdag 23 juni 2016 @ 22:02:20 #196
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_163250779
Ik vind t vooral jammer dat t zo ver weg ligt. Maar mocht ik een keer in de buurt zijn ga ik er zeker langs.
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  donderdag 23 juni 2016 @ 22:18:16 #197
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163251269
quote:
0s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:54 schreef Bart2002 het volgende:

[..]

Bedoel je mij vrouw?
Ja, gij ja!
pi_163251582
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 21:41 schreef RobinOok het volgende:
Een frietje bij de Efteling zal vast niet (veel) goedkoper zijn.
Laster! :{w

¤2,80 :7
Inclusief één saus naar keuze, overigens.
Let me see you stripped down to the bone
pi_163251625
quote:
1s.gif Op donderdag 23 juni 2016 22:18 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja, gij ja!
Dan weet ik dat.
Het was niet eens zozeer de prijs. En je moet de prijs natuurlijk niet gaan vergelijken met de prijs van een zak sjips bij de benzinepomp. Het heeft beide zeer zijdelings met aardappel te maken maar daar houdt het mee op. Mijn bezwaar is niet eens zozeer de prijs. Maar ik lees over die "bronzen" ovens en kekke outfitjes en designerservetjes en een "Piet Boon" interieur en "handgedraaide keramische potten". En dan ga ik zo'n beetje rekenen en dan concludeer ik dat er dan verdomd weinig budget overschiet voor het basismateriaal (kurk aardappel) waar het in de kern eigenlijk om draait. Dus hoe we tot de conclusie komen dat het "goed" is is beyond me. Daar mag ik graag over zeuren. Het sop is de kool niet waard en elders wordt ook meuk verkocht zonder de entourage, maar toch: zoiets zit me niet lekker. En ik houd van (een beetje) zeuren.
vrijdag 9 december 2016 15:58 schreef Ringo het volgende:
Welke discussie? Ik zie alleen maar harige kerels die elkaar de rug inzepen.
  donderdag 23 juni 2016 @ 22:31:52 #200
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_163251695
Ja, je mag best zeuren, maar niet over de prijs.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')