Oude discussie en voor de duidelijkheid: Ik doe niet aan "quanto costa"
Totaal onbelangrijk voor mij. Anders moet ik gewoon thuisblijven.
quote:
Op zaterdag 9 juli 2016 09:24 schreef Cat22 het volgende:Komt een beetje denigrerend over op mij. Kun je me uitleggen wat het verschil is tussen de uitleg van de ober en jouw idee achter deze topic reeks?
V.w.b het laatste gewoon delen met de FOK! gemeenschap op culinair gebied.M.b.t het eerste bedoelde ik op een wat schertsende toon omdat een ieder die er die avond was, al kennis had van het merk Krug en het eten bij Parkheuvel. En het aangedikte/verwervings verhaaltje van deze jonge ober duurde ook te lang en volgens mij kom je daar vooral om van elkaars gezelschap te genieten en bijbehorende dranken en spijzen,en niet om plichtmatig een iets te lange wervingsverhaaltje, over hoe bijzonder het wel niet is, aan te horen. Hij deed het ook niet 1 keer maar in totaal 3 keer.
quote:
Op zaterdag 9 juli 2016 12:18 schreef golfer het volgende:Lijkt mij sterk dat als er zo'n proeverij gegeven wordt dat helemaal in het geheim gedaan wordt en er nergens, maar ook nergens iets na te zoeken of te vinden is over deze, volgens jouw besloten, proeverij op 7 juli. Niet bij Parkheuvel, niet bij de overige "genodigden", niet bij Krüg.
Alleen die betaalde op 10 maart en 26 april zijn terug te vinden.
En laat het menu van 10 maart nou precies hetzelfde zijn al hetgeen jij beweert op 7 juli te hebben gegeten:
http://www.quotenet.nl/Ni(...)heuvel-foto-s-175121Lijkt mij sterk dat een sterrenkok als Van Loo maanden later nog een keer precies hetzelfde presenteert.
Maar jij beweert dus dat deze proeverij georganiseerd is door bepaalde gasten en niet door Krüg of Parkheuvel zelf...oké.
Mjah,leuk maar je moet je toch beter inlezen alvorens je een vage beschuldiging wilt uiten want jij leest wat je wilt lezen i.p.v goed te lezen. Het zogenaamd veranderde stuk waar jij naar memoreerde was een edit vanwege grammaticale fouten in het geschreven foto stuk en wat ik dus achteraf veranderde en niet het laatste stuk waar jij graag naar verwijst en gebruikt om je gelijk kracht bij te zetten.
Je ziet ook in mijn recensie zoals Myrella terecht opmerkte een andere opzet en gerechten itt in dat Quote stuk.Wij hadden 6 i.p.v 4 gerechten zoals dat Quote stuk wordt vermeld. En om even in jouw woorden te blijven: " Lijkt mij sterk dat een sterrenkok als Van Loo op onze avond, als dat een van die avonden was waar jij naar memoreert,dezelfde opstelling qua drank en gerechten zou doen als op 1 van de 'Quote' avonden."Punt is als jij alleen je vasthoudt aan een eenzijdig stuk uit ditmaal Quote,leef je uit,maar wees dan wel voorzichtiger met het zaaien van twijfel dan wel dusdanig iets opschrijven zodat er richting mij iets van een beschuldiging wordt geuit die achteraf als los zand in elkaar steekt.
En anders staat de deur nog altijd open via PM of DM even mij ergens over te verwittigen dan wel te vragen.
Waar?
© Wordpress
© Tripadvisor Ballroom RotterdamWitte de Withstraat 88b
3012 BT Rotterdam
Wat at / dronk je?
Eerst even de dorst lessen buiten alvorens we naar binnen gaan.
Gevuld met garnalen deze eigentijdse gefrituurde balletjes die hierna nog een keer werden uitgevraagd,gewoon omdat
het erg lekker was. Het halve eitje gevuld met een eendenlever mouse was ook lekker.
Een kleine bouillon om verder op te warmen. Lekker.
De opnieuw bestelde gin-tonic met op de achtergrond 'Miep' en haar vriendin
die ons vergezelde deze dag na haar terugkeer uit Parijs.
Gin tonic glas i.c.m. dit mosselen-krokant buikspek gerechtje dat prima smaakte. Hierna nog 2x uitgevraagd.
Toen was het de beurt aan deze eigentijdjes ‘hutspot’met een in knoflook gegrild stuk garnaal. Ook goed.
Tot slot deze spaghetti schotel met een heerlijke drassige tomatensaus i.c.m.6 balletjes gehakt die ook goed
waren. Misschien geen niveau Bird maar dit waren geen diepvries balletjes maar gewoon vers bereidt en
i.c.m. de goed gekookte spaghetti (goede beet) een mooie afsluiter van dit bezoek.Impressies / Op of aanmerkingenIk kende deze horeca zaak niet te meer ik geen frequente bezoeker ben van de Witte de
Withstraat maar eerlijk is eerlijk Ballroom is de moeite van een tweede of derde bezoek
waard als je praat over het culinaire maar ook over de algehele setting.(inrichting-bediening)
Prijzen zijn voor zo een brasserie best wel stevig maar de kwaliteit qua eten is goed,
Gewoon goed en het is lekker.Wat wil een mens nog meer.
Cijfer :
8- / 10
[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-07-2016 21:02:29 ]