abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_162083818
quote:
0s.gif Op woensdag 27 april 2016 00:13 schreef Tingo het volgende:
Over fakery.....

The dogfight images that are too good to be true
http://www.telegraph.co.u(...)good-to-be-true.html

“They are iconic photographs of First World War aerial dogfights that have been used in books, magazines and newspapers all over the world to capture the daring exploits of the pilots.”

“The photographs are stunning in their clarity, even as the biplanes carry out daring acrobatics – which is perhaps not surprising, given that all of them are carefully manufactured fakes.”
-----------------------
Hopelijk 't zo lang niet duurt voordat 't in de Telegraaf of zo is dat andere 'iconic' beelden gefaked zijn.
Tis ook goed bekend dat er veel fotos van andere oorlogs situaties gefaked zijn.

….................

Hier is 'n interessante voorbeeldje van CGI 1974 style.

Voor 't vinden van 't info met dank aan:
http://www.aamorris.net/p(...)entertainmentcomplex

Ik heb niet alles gekeken/gelezen maar tot nu toe is 't zeer informatief.
  woensdag 11 mei 2016 @ 09:33:33 #2
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162084606
quote:
1s.gif Op woensdag 11 mei 2016 07:52 schreef Lambiekje het volgende:
'Drinken zoetstoffen tijdens zwangerschap kan leiden tot overgewicht baby'

http://www.nu.nl/gezondhe(...)vergewicht-baby.html

--------------

Niet alleen de baby.

Duh. Al zolang zoetstoffen gebruikt worden wordt het in verband gebracht met obesitas
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 11 mei 2016 @ 21:12:26 #3
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162100490
quote:
EU: '250.000 boete per geweigerde vluchteling'
eumobsterzz.jpgOmdat de populariteit van EU-instituties al jaren achtereen aan populariteit verliest, is de EU een laatste charme-offensief gestart. Naast die nieuwe limousine-service van 10 mio per jaar voor zichzelf, komt het nu met een nieuw lekkermakertje. Landen die weigeren mee te werken aan het nivelleren van door de EU geïmporteerd vluchtelingenleed, worden geacht 250.000 (tweehonderdvijftigduizend) euro PER VLUCHTELING (mirror) af te tikken. Ten eerste omdat fuck you kutprovinciaal. Ten tweede om landen er als een soort moreel maffiakartel toe te dwingen de prijs te betalen voor het schrijftafel-idealisme waar deze vluchtelingencrisis door ontstaan is. "According to four people familiar with the proposal, this contribution was set at ¤250,000 per asylum seeker in Monday’s commission draft. But those involved in the talks say it may well be adjusted in deliberations over coming days. “The size of the contribution may change but the idea is to make it appear like a sanction” (...)" Even voor de schaal. Het zou Polen, waar Jan Modaal 756 euro per maand verdient, 1,5 miljard euro kosten om die al dan niet economische Vluchtiërs die de EU hen wil laten opnemen (= 6200 stuks) buiten de deur te houden. Op Oost-Duitsland na (hoewel, Pegida komt daar vandaan) voelen voormalige Sovjetstaten het aan hun water wanneer iets de verkeerde kant op kruipt. Het Oostfront even goed in de gaten blijven houden dus. Dit is gewoon niets anders dan een morele maffiapraktijk om de bevolking linksom of rechtsom te laten betalen voor een onhoudbare notie van moraliteit. Maar goed, EU, vooral blijven pushen. Ook in Oost-Europië kennen ze het fenomeen 'referendum'.
http://www.geenstijl.nl/m(...)_per_geweigerde.html
Jongens jongens jongens. Je hoeft maar met je ogen te knipperen en je mist weer een stap naar ultrafascisme.

Dat bedrag van 250.000 is een domme Nederlander die handen vallen van de corrupte medici niet eens waard voor verzekaars.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 11 mei 2016 @ 21:16:07 #4
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162100640
quote:
Bangmakerij Britten Bij Brexit
U herinnert zich ons referendum, u herinnert EU-voorzitter Juncker: Een Nederlands nee tijdens het Oekraïne-referendum op 6 april „kan de deur openen naar een grote continentale crisis”. Dat is uiteraard onzin, geuit als leugen door onze favoriete leugenaar. Volgens de EU vice-voorzitter (PvdAer Timmermans, november 2015) is oorlog zelfs het enige alternatief voor de EU. U herinnert zich het referendum in 2005? Toenmalig D66 Minister van Economische Zaken Brinkhost zei dat bij een Nee, ‘het licht uit zou gaan’. Ze zeggen dit met als enige doel u bang te maken zodat u braaf de EU blijft volgen als oplossing brengend instituut.

En nu zijn de Britten aan de beurt.

Het Brexit referendum komt op een slecht moment voor de EU

Het kan u haast niet zijn ontgaan, het Britse referendum komt op een lastig moment voor de EU, de toekomst ziet er niet goed uit voor de EU.

De EU stapelt faal op faal: Nederland zei onlangs dus voor de tweede keer nee tegen de EU, Denemarken zei eind 2015 Nee tegen de EU in een referendum, Polen zegt nee tegen de EU, Finland is bezig met een euro referendum, bijna de helft van de Europeanen wil nu keuze over lidmaatschap met de EU, Timmermans komt met boetes van 250.000 euro per asielzoeker voor lidstaten terwijl er nu 3 miljoen onderweg zijn, de succesvolle afpersing door Erdogan, nu Turks als officiële EU-taal, de EU verstrekte 132 miljoen gratis EU-visums, TTIP en CETA is immer dodelijk in het nieuws, naheffingen en belastingverhogingen, de gewenste introductie van federale belastingen, de EU-FBI en EU-NSA, Glyfosaat, een flink en compleet falend EU Patentbureau, Griekenland wordt weer afgeperst voor het opnieuw redden van bankiers, demonstraties, demonstraties, demonstraties, demonstraties, etc, etc. De EU is een feest van groots falend beleid.

http://langleveeuropa.nl/2016/05/bangmakerij-britten-bij-brexit/
De waanzin van Europa houd maar niet op. Al die bespottelijke maatregelingen, boetes en dreigenmenten.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 11 mei 2016 @ 21:49:12 #5
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_162101953
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 21:16 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

De waanzin van Europa houd maar niet op. Al die bespottelijke maatregelingen, boetes en dreigenmenten.
Goedzo stort maar in :Y



[ Bericht 28% gewijzigd door Summers op 11-05-2016 22:12:39 ]
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  donderdag 12 mei 2016 @ 07:56:51 #6
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_162109752
Als de Finnen aan het werk gaan komt het goed! _O- :D
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  donderdag 12 mei 2016 @ 20:29:31 #7
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162130027
Petro-dollar war: raketschild Europa nu actief

Gefeliciteerd Europeaan! U bent weer een stukje veiliger en dat dankzij een totaal onzelfzuchtige Amerikaanse miljarden-investering in een zogenaamd "raket-schild" in Roemenië. Zogenaamde "rogue states" zouden namelijk eventueel, misschien boze dingen richting protectoraat Europa kunnen schieten. Landen als het zeer gevaarlijke Irrrran!


"Wacht", hoor ik u denken, "het geopolitieke sprookje uit de Bush-jaren over het fictieve Iraanse atoombom-programma is toch laatst naar de vuilbak van de moderne geschiedenis verwezen?". Ja, klopt. Sancties opgeheven, Iran vrijgepleit maar dat betekent niet dat NATO en media het operationeel worden van het raketschild niet ongehoord ongeloofwaardig gaan verkopen met de "Iran-dreiging". Natuurlijk, geen enkele Iraanse raket is op dit moment in Staat Europa te bereiken, en slechts een blik op de kaart leert dat de plaatsing van de radar-installaties geografisch ietwat merkwaardig ligt en ja, er valt geen enkel rationeel argument te bedenken waarom Iran Europa zou aanvallen. Iran dat al eeuwen lang zijn zijn buren met rust laat.

Het is daarom niet verwonderlijk dat Vladimir Poetin al in 2007 in zijn legendarische speech voor de Münchener Veiligheidsconferentie (Zapruder berichtte) zich zorgen maakte om dit, duidelijk op Rusland, en met soortgelijke systemen (in aanbouw) in Korea, Japan, Israel en Polen, ook op China gerichte anti-ICBM wapen. Het toverwoord is "nuclear primacy", ofwel het winnen van een atoomoorlog door een eerst-slag en het afvangen van de vijandelijke tegenstoot. Bijna tien jaar na de waarschuwing van Poetin, en een dankzij de Amerikaanse coup in de Oekraïne en de daarop volgende annexatie/her-Ruslandisering van het Krim schiereiland kunstmatig verslechterde verhouding tussen het westen en Rusland, is het zover: de (op papier verdedigingsbondgenootschap) NATO kan langzaam "nuclear primacy" opnemen in het "strategische concept".

--------

Tja
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_162136704
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 21:49 schreef Summers het volgende:

[..]

Goedzo stort maar in :Y

[ afbeelding ]
EU is toch al dood. :+
pi_162159128
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 mei 2016 23:18 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

dat is nog wel het minst erge wat er verkeerd is aan de zorg.

Maar inderdaad schandalig.
Ja de psychiatrie bijvoorbeeld. En de medicijnen. Ik kan maar niet begrijpen dat men kinderen en volwassenen zomaar vol spuiten en pillen geven omdat je wat stil / druk bent.
Een vreselijke miljarden industrie die medicijnen. Medicijnen die mensen laat moorden. Die kinderen de dood in jagen en ouderen en waar men verslaafd aan raken.

Kijk eens voor de lol bij de bijwerking van Diazapam ( Valium). Vreselijk. En dan nog niet te spreken van Seroquel. Puur vergif. En dat geven ze ouderen, gehandicapten en mensen die niet lekker in hun vel zitten.

En dan ook nog het gebruik van isoleercellen. Gehandicapten opsluiten. Ouderen pillen geven ( zijn ze van die lastpakken af denken ze), gehandicapten aan de muur vastmaken omdat er te weinig personeel is.

En allemaal vanwege het het geld. Its all about the money. Ik zag laatst een docu op youtube

DIe kinderen worden zo gemaakt door de medicijnen en gebrek aan profesionaliteit in de zorg. Triest hoor. En dat te denken dat er meer dodelijke slachtoffers ( kinderen) aan psychiatrische medicijnen zijn dan Amerikaanse soldaten sinds WOII

Ik begrijp het echt niet. Psychiatrie is gevaarlijk. Meteen drastisch veranderen . Maar goed...
pi_162164513
Sinds 'n paar jaren terug heb ik vaker leesbril af en toe voor de echte kleine lettertjes af en toe nodig.
Lang geleden had ik wat over eye exercises gehoord....en recentelijk kwam ik deze tegen:
https://www.youtube.com/channel/UCktyBLISztJb6ZD8XCRj4VQ

Er is echt heel veel over te vinden.
Ik denk dat het total good sense maakt dat het zou werken.
Ik heb 't maar 'n paar keren gedaan en het helpt echt met tired eyes vind ik.
Misschien het handige info is voor mensen die moet vaak naar de opticien.

Als je 'pinhole glasses' ff googlen kom je ook bij heel veel info over.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  vrijdag 13 mei 2016 @ 22:17:41 #11
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162166047
Shell en Exxon hebben in 2005 een geheime afspraak gemaakt met een hoge ambtenaar op het ministerie van Economische Zaken over het niveau van de gaswinning voor de lange termijn. Die afspraak is niet gedeeld met de Tweede Kamer. Dat blijkt uit documenten die de NOS heeft verkregen met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur(Wob).
http://nos.nl/artikel/210(...)nning-groningen.html

--------

Wat is Nederland toch een heerlijk corrupt kloteland.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 13 mei 2016 @ 23:33:17 #12
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_162168661
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2016 22:17 schreef Lambiekje het volgende:
Shell en Exxon hebben in 2005 een geheime afspraak gemaakt met een hoge ambtenaar op het ministerie van Economische Zaken over het niveau van de gaswinning voor de lange termijn. Die afspraak is niet gedeeld met de Tweede Kamer. Dat blijkt uit documenten die de NOS heeft verkregen met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur(Wob).
http://nos.nl/artikel/210(...)nning-groningen.html

--------

Wat is Nederland toch een heerlijk corrupt kloteland.
Wat doe je dan überhaupt nog hier?
Je hebt het hier echt gigantisch slecht.

[ Bericht 15% gewijzigd door jogy op 14-05-2016 12:48:30 ]
Er staat nog een vraag voor u open!!
  zaterdag 14 mei 2016 @ 05:47:00 #13
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162172262
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_162172498
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2016 21:41 schreef Tingo het volgende:
Sinds 'n paar jaren terug heb ik vaker leesbril af en toe voor de echte kleine lettertjes af en toe nodig.
Lang geleden had ik wat over eye exercises gehoord....en recentelijk kwam ik deze tegen:
https://www.youtube.com/channel/UCktyBLISztJb6ZD8XCRj4VQ

Er is echt heel veel over te vinden.
Ik denk dat het total good sense maakt dat het zou werken.
Ik heb 't maar 'n paar keren gedaan en het helpt echt met tired eyes vind ik.
Misschien het handige info is voor mensen die moet vaak naar de opticien.

Als je 'pinhole glasses' ff googlen kom je ook bij heel veel info over.
Wat, BIG OPTICS, is er nu ook al een complot van opticiens en lenzenslijpers?

Pinhole glasses, of camera's werken op een heel eenvoudig natuurkundig principe dat iedere fotograaf veelvuldig gebruikt: een kleine lensopening laat maar een klein bundeltje fotonen door. Deze lopen min of meer parallel aan elkaar waardoor een lens haast overbodig is om te focussen. Draai je van een cameralens het diafragma dicht, dan merk je dat: een grotere scherptediepte. Je kan zo eenvoudig een camera obscura maken: neem een groot blik, stop daar in het donker een vel fotopapier in, prik een gaatje in de zijkant en belicht het papier voor de aangegeven tijd. Na ontwikkelen heb je dan een behoorlijk scherpe foto.

Als je het liever in youtubeformaat hebt, want als het op youtube staat is het waar natuurlijk. Verteld ook gelijk waarom pinholes niet de oplossing zijn voor slechte ogen en lenzen wel.

  zaterdag 14 mei 2016 @ 10:03:16 #15
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162173661
Women could be forced to sign up to US military draft by 2018

Women might be forced to sign up with the US military draft by 1 January 2018 if government approves a new proposal from the armed services committee, moving one step closer to ensuring both genders would be subject to serve during war.

In het kader van gelijkheid voor alle sekse of hebben ze kanonnenvoer nodig straks wanneer het los gaat? :o
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162174283
Lijkt me een slecht idee gezien hun fysieke beperkingen.
Conscience do cost.
pi_162175291
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 08:01 schreef Fixers het volgende:

[..]

Wat, BIG OPTICS, is er nu ook al een complot van opticiens en lenzenslijpers?

Pinhole glasses, of camera's werken op een heel eenvoudig natuurkundig principe dat iedere fotograaf veelvuldig gebruikt: een kleine lensopening laat maar een klein bundeltje fotonen door. Deze lopen min of meer parallel aan elkaar waardoor een lens haast overbodig is om te focussen. Draai je van een cameralens het diafragma dicht, dan merk je dat: een grotere scherptediepte. Je kan zo eenvoudig een camera obscura maken: neem een groot blik, stop daar in het donker een vel fotopapier in, prik een gaatje in de zijkant en belicht het papier voor de aangegeven tijd. Na ontwikkelen heb je dan een behoorlijk scherpe foto.

Als je het liever in youtubeformaat hebt, want als het op youtube staat is het waar natuurlijk. Verteld ook gelijk waarom pinholes niet de oplossing zijn voor slechte ogen en lenzen wel.


Nee, dat zeg ik niet.
Ik post wat info over eye exercises diat misschien hulpvol is voor sommige mensen.
Wie zegt dat alles op youtube waar is? Of misschien probeer je gewoon maar wat te insinuate.
Misschien heb jij zelf wat meer dan eye exercises nodig.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_162175306
Dan is het misschien handiger om dat te posten in een of ander medisch topic in plaats van een complot-topic, maar misschien is dat te logisch.
Conscience do cost.
pi_162175426
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 11:53 schreef ems. het volgende:
Dan is het misschien handiger om dat te posten in een of ander medisch topic in plaats van een complot-topic, maar misschien is dat te logisch.
De 'algemeen complot' topic als 'n slow chat topic door Izzy begonnen was.
Ik zie 't als algmeen info. Dag.

[ Bericht 0% gewijzigd door Tingo op 14-05-2016 12:27:54 ]
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  zaterdag 14 mei 2016 @ 13:09:21 #20
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162176926

Wat kun je hier nog op zeggen? Wake up!
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162177014
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 13:09 schreef controlaltdelete het volgende:

Wat kun je hier nog op zeggen? Wake up!
Ik ben al wakker. De wekker ging vanochtend gewoon af.
pi_162177109
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 13:09 schreef controlaltdelete het volgende:

Wat kun je hier nog op zeggen? Wake up!
Kijk de film chaplin eens ;)
Die met Robert Downing jr als Charlie Chaplin
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
  zaterdag 14 mei 2016 @ 13:24:36 #23
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162177302
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 13:09 schreef controlaltdelete het volgende:

Wat kun je hier nog op zeggen? Wake up!
Blijft een briljant filmpje en toen al relevant.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_162177321
Ondanks z'n democratie-fetish :P
Conscience do cost.
  zaterdag 14 mei 2016 @ 13:28:50 #25
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162177450
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 13:25 schreef ems. het volgende:
Ondanks z'n democratie-fetish :P
_O-. Ik ben nog niet zo cynisch dat ik denk dat democratie een gefaald concept is. Maar freedom ipv democracy had het misschien nog iets tijdlozer gemaakt.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_162177469
De meesten hebben het altijd over JFK, dat hij al vroeg door had wat de kracht van televisie was.

Chaplin was hierin zijn voorganger eigenlijk.
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
  zaterdag 14 mei 2016 @ 13:38:59 #27
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162177746
Ik zat net even stiekem te kijken hoe hij gestorven is. Gelukkig op 88 jarige leeftijd in zijn slaap. O+.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_162180225
Excellent in-depth analysis van de beelden met interessante informatie en commentaar over TV productie/opname technieken van de tijd.

"The OSWALD killing by JACK RUBY" - a TV soap opera?

http://cluesforum.info/viewtopic.php?f=28&t=1714
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  zaterdag 14 mei 2016 @ 18:22:48 #29
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162185177
Everything is fake

in our society today – or at least a great many things are. Our world is filled with an extraordinary amount of lies, deception, disinformation, misinformation, fakery, fraud, facades, mirages, propaganda and brainwashing. The good thing though is that once you awaken to the deception, you can use it as a tool for raising your consciousness. The idea that virtually everything is fake can be empowering rather than depressing. Sure, we’ve all felt overwhelmed, sad, angry and impotent at times when we’ve seen just how easily our (mis)leaders can fool the masses with sophistry and empty rhetoric, but they’ve all been placed there to challenge us to wake up more quickly and fully, and reclaim our world.
http://freedom-articles.t(...)-fake-top-40-part-1/
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zaterdag 14 mei 2016 @ 18:26:27 #30
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162185253
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 10:03 schreef controlaltdelete het volgende:
Women could be forced to sign up to US military draft by 2018

Women might be forced to sign up with the US military draft by 1 January 2018 if government approves a new proposal from the armed services committee, moving one step closer to ensuring both genders would be subject to serve during war.

In het kader van gelijkheid voor alle sekse of hebben ze kanonnenvoer nodig straks wanneer het los gaat? :o
fake boobs als schild.

Maar waarschijnlijk negers. Dus worden in wo2 ook in gezet als humanshield.

Het is weer een stap verder met fascisme
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 16 mei 2016 @ 12:09:41 #31
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162240302
Critics accuse the Bilderberg group of making important political and economic decisions without democratic process legitimacy, and not allowing the public any information pertaining to their conferences. More investigative critics will proclaim that the Bilderberg group is an ultra-left wing, progressive, Zionist political faction, and member of a shadow government cabal, which meets in secret and conspires directly, that is engage in secret group communications to discuss and plan, the means, motive, and opportunity from which they can undermine national sovereignty, and institute a New World Order of government built around a totalitarian justice system, and an economic theory of globalization.


2016 Bilderberg Meeting Location Announced

Since its inaugural meeting in 1954, Bilderberg has been an annual forum for informal discussions, designed to foster dialogue between Europe and North America. Every year, between 120-150 political leaders and experts from industry, finance, academia and the media are invited to take part in the meeting. About two thirds of the participants come from Europe and the rest from North America; one third from politics and government and the rest from other fields. The meeting is a forum for informal discussions about megatrends and major issues facing the world. The meetings are held under the Chatham House Rule, which states that participants are free to use the information received, but neither the identity nor the affiliation of the speaker(s) nor of any other participant may be revealed. Thanks to the private nature of the meeting, the participants are not bound by the conventions of their office or by pre-agreed positions. As such, they can take time to listen, reflect and gather insights. There is no detailed agenda, no resolutions are proposed, no votes are taken, and no policy statements are issued.

http://bilderbergmeetings.org/

Gaan de kopstukken binnenkort weer fijn keuvelen onder elkaar :o
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  maandag 16 mei 2016 @ 14:30:10 #32
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162243606
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 16 mei 2016 @ 14:34:55 #33
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162243715
http://www.niburu.co/inde(...)et-complot&Itemid=33

Opsluiting volk komt lekker snel dichterbij.

Uiteraard denkt de naïeve Nederlander dat t een leuke kinderboerderij is. De Nederlander gaat waarschijnlijk precies hetzelfde doen als 'boy with the striped pajama'.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 16 mei 2016 @ 15:17:22 #34
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162244791
http://www.joop.nl/nieuws/de-wereld-stikt-in-zijn-eigen-fijnstof

En waarom dacht men dat dekatalysator verplicht is ingevoerd en dat chemtrails gedownplayed wordt. Ziek moeten we worden.

http://www.duurzaambedrij(...)jker-dan-voorgangers


Sowieso het co2beleid is echt misdadig
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  dinsdag 17 mei 2016 @ 19:44:57 #35
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162277295
Chemtrails beginnen tegelijk met ontdekking onbekende planeet

http://www.niburu.co/inde(...)chemtrails&Itemid=24

Ja ja.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_162281574
edit: niet dus.

[ Bericht 49% gewijzigd door jogy op 17-05-2016 22:37:37 ]
  woensdag 18 mei 2016 @ 09:43:45 #37
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162288366
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 mei 2016 19:44 schreef Lambiekje het volgende:
Chemtrails beginnen tegelijk met ontdekking onbekende planeet

http://www.niburu.co/inde(...)chemtrails&Itemid=24

Ja ja.
Nog niet zo heel lang geleden op het journaal tijdens het weer werd gezegd dat we die dag veel last hadden van sluierbewolking. Op de achtergrond lieten ze foto's zien van chemtrails. Tja zo pakken ze het aan, no worries folks het is niets anders dan sluierbewolking :o
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  Moderator woensdag 18 mei 2016 @ 10:22:36 #38
249559 crew  Lavenderr
pi_162289151
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2016 09:43 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Nog niet zo heel lang geleden op het journaal tijdens het weer werd gezegd dat we die dag veel last hadden van sluierbewolking. Op de achtergrond lieten ze foto's zien van chemtrails. Tja zo pakken ze het aan, no worries folks het is niets anders dan sluierbewolking :o
contrails bedoel je.
  woensdag 18 mei 2016 @ 12:22:02 #39
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162291333
quote:
0s.gif Op woensdag 18 mei 2016 10:22 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

contrails bedoel je.
Waarschijnlijk niet.

Op zich wel een grappig artikel over contrails trouwens. En de commentaren zijn wel veelzeggend overigens. Alle chemtrail posts worden omhoog gestemd en alle contrail posts precies andersom.

http://www.dailymail.co.u(...)ne-trails-space.html
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 18 mei 2016 @ 14:21:06 #40
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162294022
100 procent Europarlementariers heeft kankerverwekkend glyfosaat in lichaam

Alle Europarlementariërs die deelnamen aan een urinetest zijn positief bevonden op de kankerverwekkende stof glyfosaat in hun lichaam. In totaal hebben 49 Europarlementariërs deelgenomen aan de test. In de urine van de politici werd gemiddeld 1,7 microgram glyfosaat per liter aangetroffen. Dat is zeventien keer zoveel als de Europese drinkwaternorm (0,1 microgram/liter).

Europarlementariërs uit diverse landen en van verschillende politieke partijen namen in april vrijwillig deel aan de test, om de wijdverspreidheid van landbouwgif glyfosaat aan te tonen. “Deze testresultaten bevestigen de vrees dat het onmogelijk is om glyfosaat te vermijden. Tel daarbij op dat de Wereldgezondheidsorganisatie het middel als ‘waarschijnlijk kankerverwekkend’ classificeert en je weet dat met het toestaan van glyfosaat een onverantwoord risico wordt genomen. Dit gif moet per direct van de markt,” zegt Partij voor de Dieren-Europarlementariër Anja Hazekamp, één van de deelnemers aan de test.

SP-Europarlementariër Anne-Marie Mineur, die eveneens meedeed aan de test, noemt de resultaten ‘een aansporing om onmiddellijk te stoppen met het gebruik van glyfosaat’. "Deze test toont aan dat we massaal glyfosaat binnenkrijgen, een stof waarover grote controverse bestaat. Glyfosaat wordt in verband gebracht met gezondheidsproblemen als kanker en Parkinson. In Europa gaan we uit van het voorzorgsbeginsel: als niet zeker is dat een product veilig is, dan moet je er niet aan beginnen," aldus Mineur.

Op 19 mei stemmen de lidstaten van de Europese Unie over de vraag of glyfosaat ook de komende tien jaar op de markt mag blijven. Nederland sprak zich eerder uit tegen toelating, maar die positie is wankel. Staatssecretaris Martijn van Dam liet onlangs aan de Tweede Kamer weten onder voorwaarden tóch voor een hernieuwde toelating van glyfosaat te willen stemmen. De Partij voor de Dieren vindt dit onaanvaardbaar en wil met een motie, die een dag voor de Europese stemming in de Tweede Kamer wordt behandeld, de staatssecretaris dwingen om tegen de toelating van glyfosaat te stemmen. Andere EU-landen die kritisch zijn over de toelating zijn Italië, Zweden en Frankrijk.


Zijn die Europarlementariërs toch nog ergens goed voor :{
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 18 mei 2016 @ 17:29:59 #41
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_162299138
quote:
Boefjes! :o

quote:
UN/WHO panel in conflict of interest row over glyphosate cancer risk | Environment | The Guardian

Chairman of UN’s joint meeting on pesticide residues co-runs scientific institute which received donation from Monsanto, which uses glyphosate

A UN panel that on Tuesday ruled that glyphosate was probably not carcinogenic to humans has now become embroiled in a bitter row about potential conflicts of interests. It has emerged that an institute co-run by the chairman of the UN’s joint meeting on pesticide residues (JMPR) received a six-figure donation from Monsanto, which uses the substance as a core ingredient in its bestselling Roundup weedkiller.

Professor Alan Boobis, who chaired the UN’s joint FAO/WHO meeting on glyphosate, also works as the vice-president of the International Life Science Institute (ILSI) Europe. The co-chair of the sessions was Professor Angelo Moretto, a board member of ILSI’s Health and Environmental Services Institute, and of its Risk21 steering group too, which Boobis also co-chairs.

In 2012, the ILSI group took a $500,000 donation from Monsanto and a $528,500 donation from the industry group Croplife International, which represents Monsanto, Dow, Syngenta and others, according to documents obtained by the US right to know campaign. Boobis was not able to comment on the issue, and ILSI’s office in Washington did not immediately respond to a request for more information.

But the news sparked furious condemnation from green MEPs and NGOs, intensified by the report’s release two days before an EU relicensing vote on glyphosate, which will be worth billions of dollars to industry.

Vito Buonsante, a lawyer for the ClientEarth group, said: “There is a clear conflict of interest here if the review of the safety of glyphosate is carried out by scientists that directly get money from industry. This study cannot in any way be reliably considered when deciding whether to approve glyphosate.”

The Green MEP Bart Staes said: “The timing of the release of this report by the FAO/WHO could be described as cynical, if it weren’t such a blatantly political and ham-fisted attempt to influence the EU decision later this week on the approval of glyphosate.”

The WHO says that from its side, the timing of the report’s release so close to the EU decision was coincidental, and was decided several months ago.

The debate over glyphosate, the most widely used herbicide in human history, has become a lightning rod in Brussels, because of its widespread use with crops genetically engineered to resist it. Its use has also been led to reports of associated damage to human health, nearby flora, insects and animals.

The debate over the scientific bona fides of the ILSI also has a fractious back story. In 2012, the European parliament suspended funding to the European food safety authority (Efsa) for six months over a string of conflicts of interest allegations involving ILSI members on the board of Efsa and on its committees.

Related: Supermarkets and garden centres ban Roundup weedkiller suspected of causing cancer

The dispute saw the resignation of the chair of the Efsa management board, as well as Moretto standing down as a member of the Efsa pesticides panel, for failing to declare links with the industry and ILSI. An advisory position held by Boobis at Efsa was discontinued in 2012. At that time, ILSI described itself as a “key partner for European industry”, but it now says that it is a non-profit guided by scientific and environmental concerns and that it does not lobby or make policy recommendations.

This description of the group was endorsed Dr Philippe Verger, a WHO official and secretary of the UN panel on glyphosate. He said that ILSI could best be called a “meeting place” for scientific discussions.

Verger told the Guardian: “ILSI is not an independent body. That is very clear. Private companies are supporting it and its structure. But the objective of ILSI and of the companies is to create a space for discussion and interaction between the private and public sectors. ILSI’s focus is not to discuss topics of economic interest for individual companies. It is more of a forum.”

The UN panel’s conflict of interest explainer says that it will exclude experts who have “forms of economic relations that may undermine [their] neutrality”.

Greenpeace was not convinced, however. Its EU food policy director, Franziska Achterberg, said: “Even Efsa – not exactly a poster child when it comes to impartiality – doesn’t allow scientists tied to ILSI to sit on its expert panels. Any decision affecting millions of people should be based on fully transparent and independent science that isn’t tied to corporate interests.”

In common with an Efsa assessment that also attracted anger from environmentalists, the JMPR’s decision was taken on the basis of confidential industry dossiers not available to the public.

A separate report last year by the International Agency for Research on Cancer (IARC) – WHO’s cancer agency – which only considered publicly available studies, concluded that glyphosate was probably carcinogenic to humans. But WHO officials maintain there is no contradiction between the two papers, noting that IARC was identifying a potential hazard, whereas the JMPR was quantifying the associated risk.

Verger said: “Every year we evaluate 10-30 compounds, and I can tell you that a lot of them are more dangerous and potent than glyphosate. We are a bit uncomfortable that there is so much interest in this assessment, [just] because this particular pesticide is used for GM crops.”

Bron: www.theguardian.com
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  donderdag 19 mei 2016 @ 07:18:15 #42
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162315997
50 Franse steden vol in protest..! NOS zwijgt!!
Pleinen worden bezet, banken gesloopt, auto’s in de hens gezet en de Franse politie kan de traangasbommen nauwelijks meer aanslepen. Nog steeds breiden de rellen zich uit en we hebben het hier over honderdduizenden actieve vechtende burgers tegen de gevestigde orde. Mensen gaan niet meer naar huis, wonen op straat en maken er één groot ‘feest’ van.

Kenmerkend voor deze beweging is dat deze volledig ongeorganiseerd is begonnen, waarbij met name de mensen in Parijs besloten de avond van de 31e maart gewoon op te blijven, wat feitelijk ‘Nuit Debout’ betekent. Daarnaast is deze beweging in de basis volledig geweldloos, waarbij er natuurlijk altijd uitwassen zijn.. Inmiddels komt deze beweging in meer dan 50 Franse steden bij elkaar, DAGELIJKS. En te demonstreren door vooral massaal bij elkaar te komen en te discussiëren over de toekomst en het huidige beleid van bezuinigen samen met de corruptie aan de kaak te stellen. De burger weer moed geven en inspiratie aanreiken. De weg van afbraak van de samenleving door de huidige politieke klasse is niet onaantastbaar, verandering is wel degelijk mogelijk.

Het allerbelangrijkste in onze ogen is het feit DAT er dus nu mensen opstaan. En niet zo’n beetje, maar MASSAAL.. Is dat de reden meneer Gelauff? Omdat u niet wilt dat dit ook in Nederland opvolging krijgt..? Hebben uw superieuren, van wellicht buiten de NOS, u dit bevolen..? Want het zijn geen partijen of bewegingen maar gewoon echt alle burgers die het gerotzooi ten koste van burgers, dat ook in Nederland massaal plaatsvindt, onder leiding van de ‘grote glimlach’ van Mark Rutte, gewoon helemaal zat zijn.

http://www.wanttoknow.nl/(...)eden-vol-in-protest/

Kijk kijk kijk. Frankrijk begint de onzin niet meer te pikken. Duitsland ook al dat hoge piefen worden weggehoond. Iedereen in Europa begint te kotsen van het ultrafascistische EU-geweld behalve in het domme achterlijke Nederland.

Tja wat wil je met inwoners die alles maar te lopen debunken en baggetaliseren. Strakke plassers krijgen van peerreviews. Of dat medici nobel werk verrichten. Tssk. En dat elke ouder in de rij staat op zijn of haar dochter te ruïneren en te steriliseren.

[ Bericht 70% gewijzigd door Lambiekje op 19-05-2016 07:26:22 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  donderdag 19 mei 2016 @ 08:53:07 #43
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162316747
quote:
7s.gif Op woensdag 18 mei 2016 17:29 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Boefjes! :o

[..]

Artikel gestolen voor het monsanto topic O+.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_162318410
quote:
1s.gif Op donderdag 19 mei 2016 07:18 schreef Lambiekje het volgende:
50 Franse steden vol in protest..! NOS zwijgt!!
Pleinen worden bezet, banken gesloopt, auto’s in de hens gezet en de Franse politie kan de traangasbommen nauwelijks meer aanslepen. Nog steeds breiden de rellen zich uit en we hebben het hier over honderdduizenden actieve vechtende burgers tegen de gevestigde orde. Mensen gaan niet meer naar huis, wonen op straat en maken er één groot ‘feest’ van.

Kenmerkend voor deze beweging is dat deze volledig ongeorganiseerd is begonnen, waarbij met name de mensen in Parijs besloten de avond van de 31e maart gewoon op te blijven, wat feitelijk ‘Nuit Debout’ betekent. Daarnaast is deze beweging in de basis volledig geweldloos, waarbij er natuurlijk altijd uitwassen zijn.. Inmiddels komt deze beweging in meer dan 50 Franse steden bij elkaar, DAGELIJKS. En te demonstreren door vooral massaal bij elkaar te komen en te discussiëren over de toekomst en het huidige beleid van bezuinigen samen met de corruptie aan de kaak te stellen. De burger weer moed geven en inspiratie aanreiken. De weg van afbraak van de samenleving door de huidige politieke klasse is niet onaantastbaar, verandering is wel degelijk mogelijk.

Het allerbelangrijkste in onze ogen is het feit DAT er dus nu mensen opstaan. En niet zo’n beetje, maar MASSAAL.. Is dat de reden meneer Gelauff? Omdat u niet wilt dat dit ook in Nederland opvolging krijgt..? Hebben uw superieuren, van wellicht buiten de NOS, u dit bevolen..? Want het zijn geen partijen of bewegingen maar gewoon echt alle burgers die het gerotzooi ten koste van burgers, dat ook in Nederland massaal plaatsvindt, onder leiding van de ‘grote glimlach’ van Mark Rutte, gewoon helemaal zat zijn.

http://www.wanttoknow.nl/(...)eden-vol-in-protest/

Kijk kijk kijk. Frankrijk begint de onzin niet meer te pikken. Duitsland ook al dat hoge piefen worden weggehoond. Iedereen in Europa begint te kotsen van het ultrafascistische EU-geweld behalve in het domme achterlijke Nederland.

Tja wat wil je met inwoners die alles maar te lopen debunken en baggetaliseren. Strakke plassers krijgen van peerreviews. Of dat medici nobel werk verrichten. Tssk. En dat elke ouder in de rij staat op zijn of haar dochter te ruïneren en te steriliseren.
Ik wil je/ jullie natte droom niet storen maar even wat feiten

Frankrijk loopt 15 jaar achter met hervormingen. En als we over hervormingen praten dan hebben we over machtwerking en liberalisering van zowel zeer essientieel onderdeel voor de Fransen zoals gezondheidszorg, werkgelegendheid, publiek dienstverlening, de post, energie voorziening , onderwijs en rechtspraak. En tot nu toe zelfs met Szarkozy en Chirac is er weinig veranderd ten opzichte van Duitsland, Nederland en Engeland.
Franse president Hollande is de eerste president die doorzet in hervorming van de arbeidswet die Nederland al veeeel eerder kent en Duitsland ook

De reactie van de Franse minderheid is hevig zoals ALTIJD met de Fransen ( ze zijn driftig en passionel en geweldadig want ze polderen niet zoals de Nederlanders)

Deze hervorming doet pijn, zoals dat pijn deed in Nederland en Duitsland en Engeland en er zijn ook protesten in Nederland en Duitsland geweest maar altijd in redelijk rustig. Wat de Fransen dus niet kunnen. Men noemt ze niet voor niets een volk vol passie

Er is geen sprake van revolutie want de reacties is precies zoals verwacht. Een voorbeeld van typisch Frans reactie was bijvoorbeeld met de homohuwelijk daar kwamen honderduizenden katholieken MASSAAL de straat op om te demonstreren en in Nederland totaal : 10 personen.

De Franse journaal doet daar uitgebreid verslag van inderdaad meer dan NOS maar ik vind het NOS niet slecht doen. De NOS redacteur maakt een keuze en toch komen de rellen wel degelijk in het nieuws maar vanuit de Nederlandse kant gezien zijn de kijkers een beetje blaze
En waarom? Omdat er elke weeek in Frankrijk een staking is met vaak fysiek geweld en matriele schade. Eigenaren van bedrijven worden vastgezet door het personel, blokkaden op de weg, boeren gooien mest bij de ingang van de gemeenten, varkenskoppen en lijken op de markt plaats gegooid en bij de burgemeester, honder kilo tomaten worden gegooid, melk leeggooid op snelweg, en zo zijn er honderden andere voorbeelden die maken het nieuws daardoor niet meer zo sensationel

Het is niet MASSAAAAAAAAL was het maar massaal want dan zou Hollande NIET zijn zin/ wet doorzetten. Het is de traditionel vakbond die meedoen, uiteraard de Franse communisten en Franse extreem links en uiteraard de anarchirsten ( grote groep) die zijn teven communist, extreem links, die groep is er altijd geweest en een klein minderheid ontevreden angstige werkeloze jongeren die zoasl elke generatie protesteren. De generatie van de provo deed dat bijvoorbeeld

Het is zooo herkenbaar voor Fransen. Echt revolutioner gezien is dat een Franse president (socialist notabene) iets behoorlijk rechts initiatiefs neemt en het gaat uitvoeren ook nog zonder het parlement. De manier wat de president doet is niet de eerste keer. Zonder het parlement akkoord iets doen is ook absoluut niet nieuw! want de president heeft die macht.
  donderdag 19 mei 2016 @ 11:28:22 #45
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162319602
Egyptair flight MS804 missing: live updates as plane vanishes with 66 on board 'almost certainly caused by attack

Alom op het nieuws, wellicht iets te vroeg voor een aantal mensen om twijfels te uiten maar mijn radar staat uit, over een aanslag wordt inmiddels al gesproken. Ik ben benieuwd naar de passengers list maar ik heb daar nog niets over vernomen. We zullen zien.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162319627
quote:
1s.gif Op donderdag 19 mei 2016 07:18 schreef Lambiekje het volgende:
50 Franse steden vol in protest..! NOS zwijgt!!

Leugentje.
Conscience do cost.
  donderdag 19 mei 2016 @ 18:14:05 #47
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162329475
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2016 10:37 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Ik wil je/ jullie natte droom niet storen maar even wat feiten

Frankrijk loopt 15 jaar achter met hervormingen. En als we over hervormingen praten dan hebben we over machtwerking en liberalisering van zowel zeer essientieel onderdeel voor de Fransen zoals gezondheidszorg, werkgelegendheid, publiek dienstverlening, de post, energie voorziening , onderwijs en rechtspraak. En tot nu toe zelfs met Szarkozy en Chirac is er weinig veranderd ten opzichte van Duitsland, Nederland en Engeland.
Franse president Hollande is de eerste president die doorzet in hervorming van de arbeidswet die Nederland al veeeel eerder kent en Duitsland ook

De reactie van de Franse minderheid is hevig zoals ALTIJD met de Fransen ( ze zijn driftig en passionel en geweldadig want ze polderen niet zoals de Nederlanders)

Deze hervorming doet pijn, zoals dat pijn deed in Nederland en Duitsland en Engeland en er zijn ook protesten in Nederland en Duitsland geweest maar altijd in redelijk rustig. Wat de Fransen dus niet kunnen. Men noemt ze niet voor niets een volk vol passie

Er is geen sprake van revolutie want de reacties is precies zoals verwacht. Een voorbeeld van typisch Frans reactie was bijvoorbeeld met de homohuwelijk daar kwamen honderduizenden katholieken MASSAAL de straat op om te demonstreren en in Nederland totaal : 10 personen.

De Franse journaal doet daar uitgebreid verslag van inderdaad meer dan NOS maar ik vind het NOS niet slecht doen. De NOS redacteur maakt een keuze en toch komen de rellen wel degelijk in het nieuws maar vanuit de Nederlandse kant gezien zijn de kijkers een beetje blaze
En waarom? Omdat er elke weeek in Frankrijk een staking is met vaak fysiek geweld en matriele schade. Eigenaren van bedrijven worden vastgezet door het personel, blokkaden op de weg, boeren gooien mest bij de ingang van de gemeenten, varkenskoppen en lijken op de markt plaats gegooid en bij de burgemeester, honder kilo tomaten worden gegooid, melk leeggooid op snelweg, en zo zijn er honderden andere voorbeelden die maken het nieuws daardoor niet meer zo sensationel

Het is niet MASSAAAAAAAAL was het maar massaal want dan zou Hollande NIET zijn zin/ wet doorzetten. Het is de traditionel vakbond die meedoen, uiteraard de Franse communisten en Franse extreem links en uiteraard de anarchirsten ( grote groep) die zijn teven communist, extreem links, die groep is er altijd geweest en een klein minderheid ontevreden angstige werkeloze jongeren die zoasl elke generatie protesteren. De generatie van de provo deed dat bijvoorbeeld

Het is zooo herkenbaar voor Fransen. Echt revolutioner gezien is dat een Franse president (socialist notabene) iets behoorlijk rechts initiatiefs neemt en het gaat uitvoeren ook nog zonder het parlement. De manier wat de president doet is niet de eerste keer. Zonder het parlement akkoord iets doen is ook absoluut niet nieuw! want de president heeft die macht.
Het zal zo zijn. Maar wij laten zonder slag of stoot onze verzorgingsstaat afbreken. Bejaarden, gehandicapten, jongeren, chronische zieken worden compleet aan lot overgelaten.

Dat noem ik geen hervorming.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  donderdag 19 mei 2016 @ 18:20:09 #48
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162329631
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 13:28 schreef jogy het volgende:

[..]

_O-. Ik ben nog niet zo cynisch dat ik denk dat democratie een gefaald concept is. Maar freedom ipv democracy had het misschien nog iets tijdlozer gemaakt.
democratie heeft nooit bestaan. Plutocratie, nepocratie of corruptocratie is eerder van toepassing.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_162329653
quote:
1s.gif Op donderdag 19 mei 2016 18:20 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

democratie heeft nooit bestaan.
Weer een leugentje. Op dreef vandaag.
Conscience do cost.
  donderdag 19 mei 2016 @ 18:30:58 #50
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162329925

Ted Gunderson, whistleblower, leeft natuurlijk niet meer.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  donderdag 19 mei 2016 @ 18:32:59 #51
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_162329964
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2016 18:30 schreef controlaltdelete het volgende:

Ted Gunderson, whistleblower, leeft natuurlijk niet meer.
83 geworden. Mooie leeftijd.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 19 mei 2016 @ 18:40:41 #52
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162330127

arsenic poisoning? Mr Gunderson klapte ook uit de school over chemtrails trouwens.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  donderdag 19 mei 2016 @ 19:28:46 #53
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_162331500
Aardig, veelomvattend stuk over hem:

http://www.process.org/di(...)f-a-public-paranoid/
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 19 mei 2016 @ 19:43:03 #54
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162332010
Mow vind ik niet, jij wel natuurlijk. Ik ben niet er niet van onder de indruk. Whistleblowers als gek wegzetten komt wel vaker voor.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162335710
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 18:26 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

fake boobs als schild.

Maar waarschijnlijk negers. Dus worden in wo2 ook in gezet als humanshield.

Het is weer een stap verder met fascisme
10 jaar of zo terug er waren verhalen over explosieven geimplamteerd in borsten en billen.

Rond zelfde tijd als de Christmas Day Underpant Bomber, Shoe Bomber, liquid bomb threats waren.
Ook alllemaal BS verhaaltjes.

The BB(Breast and Bottom) bomber....no sorry,just made that one up as a comedic interlude.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  donderdag 19 mei 2016 @ 21:52:03 #56
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162336243
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2016 19:43 schreef controlaltdelete het volgende:
Mow vind ik niet, jij wel natuurlijk. Ik ben niet er niet van onder de indruk. Whistleblowers als gek wegzetten komt wel vaker voor.
Eerlijk is eerlijk. Karaktermoord komt inderdaad voor. Michael Ruppert is er in ieder geval ééntje die ook kon bewijzen dat ze hem onterecht als gek weg wilde zetten toen hij weg ging bij de politie nadat hij de Iran contra affaire had blootgelegd.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_162337192
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2016 19:43 schreef controlaltdelete het volgende:
Mow vind ik niet, jij wel natuurlijk. Ik ben niet er niet van onder de indruk. Whistleblowers als gek wegzetten komt wel vaker voor.
Moet je echt 'brave' (moedig?) om 'n klokkenluider te zijn.
A career can be ruined if you don't make quite the right noises.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  vrijdag 20 mei 2016 @ 08:40:50 #58
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_162343960
Oud-NOS-journaliste: “De realiteit is vaak volslagen anders dan ons wordt voorgeschoteld”

quote:
‘We krijgen eenzijdige of verdraaide informatie’

De televisie is volgens haar steeds meer veranderd in een propagandamiddel voor het welzijn voor de grote industrieën, met name de grootaandeelhouders. De conclusie van Monshouwer is dat we eenzijdige of verdraaide informatie krijgen en nieuwe geschiedenisboeken kunnen schrijven.
In haar 30-jarige loopbaan bij de Nederlandse tv, waaronder het NOS Journaal, zat ze met haar neus bovenop veel opzienbarende gebeurtenissen en nieuwe ontwikkelingen. “Het werd me duidelijk dat de realiteit vaak volslagen anders is dan ons wordt voorgeschoteld,” schrijft ze.

“Als belastingbetaler en pensioenspaarder betalen we mee aan het ontwikkelen van producten, waar we wellicht niet voor zouden kiezen. Hierdoor zijn we wel medeplichtig aan misstanden in de grote industrieën en ellendige gebeurtenissen die we niet willen, zoals het uitlokken van ‘smerige’ oorlogen,” gaat ze verder.

Het is hypnose en komt diep in onze genen’

“Het gevoel dat iets niet klopte, dat had ik al lang, zoals bij de moord op de Kennedy’s en Martin Luther King jr. en Malcolm X (die onjuist als een misdadiger werd afgeschilderd),” schrijft ze. “En bij de verschrikkelijke Vietnamoorlog. En ja, ook bij die 6-daagse oorlog in Israël in 1967. Het was een zeer belangrijke tijd, waarin er voor het eerst vragen werden gesteld en mensen in opstand kwamen.”

“Alles was toen al voor-gecensureerd: het Journaal nam het nieuws over van bepaalde westerse persbureaus,” gaat de oud-journaliste verder. “Al het nieuws was dus pro-VS, pro-NAVO (lobby), pro-Europa (lobby) en anti-Sovjet (lobby), militaristisch (lobby) en pro-Israël. En zo lang ik leef is Rusland al zwart gemaakt door het Westen. Vijandvorming. Poetin is nu de boosdoener. En kijk eens naar Assad in Syrië? Al die zwartmakerij, het wordt steeds herhaald. Het is hypnose en komt diep in onze genen.”
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  vrijdag 20 mei 2016 @ 09:06:55 #59
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_162344273
Hoe corrupt zijn onze media? “Het NOS Journaal is het slechtste journalistieke programma”

quote:
Welke journalist is anno 2016 nog te vertrouwen? En hoe goed of slecht is de nieuwsvoorziening in de vaderlandse kranten en op televisie eigenlijk? Het antwoord komt van de fine fleur van onze journalistiek, onder wie Joris Luyendijk en Udo Ulfkotte. Dat schrijft onderzoeksjournalist Arnold Karskens in zijn nieuwe boek Journalist te koop, waarvoor hij 21 journalisten interviewde.

De journalisten die in het boek aan het woord komen, hebben een gezamenlijke zorg, constateert Karskens, namelijk dat de onafhankelijke journalistiek in deze tijd zwaar onder druk staat. Oorzaken zijn onder meer de oprukkende commercie, bezuinigingen op de redactiebudgetten, bemoeizuchtige voorlichters, valse inlichtingendiensten, indoctrinerende denktanks en redactionele lafheid.

Het NOS Journaal is, afgewogen tegen het budget, het slechtste journalistieke programma,” meent de onderzoeksjournalist. “Ver beneden de maat. Ze zijn doorgeefluik voor nieuws uit Den Haag, Brussel en Washington. Veel NOS’ers worden later voorlichter, ze likken zich in bij de macht. Niets ten nadele van sommige correspondenten, maar de redactie is niet goed. Daar zijn ze meer ambtenaar dan journalist. Voordat ze iets schrijven, kijken ze opzij om te zien wat collega’s denken. Dat zie je ook bij andere media: ze dekken zichzelf in.”

http://www.ninefornews.nl(...)alistieke-programma/
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_162344279
quote:
. En zo lang ik leef is Rusland al zwart gemaakt door het Westen. Vijandvorming. Poetin is nu de boosdoener. En kijk eens naar Assad in Syrië? Al die zwartmakerij, het wordt steeds herhaald. Het is hypnose en komt diep in onze genen.
Flikker op met dit nieuws echt waar. :r

Ik nodig jou en deze bimbo uit om naar Grozny te gaan. Kan ik je laten zien wat Rusland aangericht heeft.


Wat is de naam van deze ex journaliste? Ach laat maar. Enkeltje naar Rusland sturen
  vrijdag 20 mei 2016 @ 09:25:47 #61
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_162344633
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 09:07 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Flikker op met dit nieuws echt waar. :r

Ik nodig jou en deze bimbo uit om naar Grozny te gaan. Kan ik je laten zien wat Rusland aangericht heeft.


Wat is de naam van deze ex journaliste? Ach laat maar. Enkeltje naar Rusland sturen
Dat doet toch niks af aan de misleidende en corrupte kant van het westerse nieuws die wij als waarheid voorgeschoteld krijgen en waar we voor betalen ? Ik krijg geen geld om pro of voor te zijn en ik ga dus ook niet meedraaien , meevoelen meedenken en mee haten met de mensen die de burgers willen misinformeren en een bepaalde kant op willen manipuleren .

Daarom kijk ik het NOS bijna nooit meer , alleen maar staatpropaganda en van mijlenver is het allang duidelijk dat ze zich inlikken bij de macht en de microfoon zijn van de elite .
Het is een grote schande het msm nieuws .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  vrijdag 20 mei 2016 @ 09:27:22 #62
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162344659
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 09:07 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Flikker op met dit nieuws echt waar. :r

Ik nodig jou en deze bimbo uit om naar Grozny te gaan. Kan ik je laten zien wat Rusland aangericht heeft.


Wat is de naam van deze ex journaliste? Ach laat maar. Enkeltje naar Rusland sturen
Grozny ziet er nu best netjes uit toch?



Even buiten beschouwing gelaten dat Rusland er een handje van heeft om Tsjetsjenië de schuld te geven voor alles wat kut is volgens mij.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  vrijdag 20 mei 2016 @ 13:25:24 #63
33189 RM-rf
1/998001
pi_162351285
http://www.theguardian.co(...)s-a-year-study-finds

Het betreffende onderzoek:

How the Chinese Government Fabricates Social
Media Posts for Strategic Distraction, not Engaged
Argument∗

http://gking.harvard.edu/files/gking/files/50c.pdf?m=1463683069
"Whatever you feel like: Life’s not one color, nor are you my only reader" - Ausonius, Epigrammata 25
pi_162351646
quote:
5s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 09:27 schreef jogy het volgende:

[..]

Grozny ziet er nu best netjes uit toch?

[ afbeelding ]

Even buiten beschouwing gelaten dat Rusland er een handje van heeft om Tsjetsjenië de schuld te geven voor alles wat kut is volgens mij.
Ik zou zeggen ga naar Tsjetsjenie toe. Dat het allemaal mooi uit ziet zegt niets. Het is een kapot gemaakt land en zijn inwoners.
In 1944 bijna heel het volk uitgemoord door de russen. Daarna de twee oorlogen

Grozny is compleet verwoest. Rusland kon zijn gang gaan want Putin bracht op een bepaald moment ' international terrorisme' op de kaart.
Dus tja en dan natuurlijk die zogenaamde bomaanslagen op flat in moskau door Tsjetsjenen. Hahaha

Gevolg was dat Rusland lekker kon huishouden. Duizenden kinderen en vrouwen zijn omgekomen. We hebben het hier over genocide waar Hitler nog wat van kon leren bij wijze.

En daarbij heeft rusland lachtpartijen aangericht in Georgie , de Krim en ze komen er gewoon weg ook nog

Altijd maar die zielige russen. Oh wat zijn russen toch zielig. Russen hebben miljoenen mensen verloren tijdens WOII hoor!
Oh wat zielig zeg.

En de media is Anti putin in nederland. Oh gut wat zielig en Rusland is zo n voorbeeldig land en iedereen is tegen Rusland. Boehoe
En rusland kan wel doeltreffend bommen gooien op syrie hoor en amerika niet.

Hahaha mafkezen in nederland. En als putin zo fijn is dan gaan gaat men toch naar Rusland toe.

Toedeloe

Ja sorry dat pro Putin doe ik dus niet aan mee. Ga in tsjetsjenie kijken. Iederen geIn (!)heeft iemand verloren.
pi_162352567

Dejavu :D wat toen gebeurde met Georgie gebeurt nu met Oekraine

Rusland wil instabiliteit , instabiliteit en instabiliteit.
  vrijdag 20 mei 2016 @ 14:58:01 #66
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162354015
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 13:25 schreef RM-rf het volgende:
http://www.theguardian.co(...)s-a-year-study-finds

Het betreffende onderzoek:

How the Chinese Government Fabricates Social
Media Posts for Strategic Distraction, not Engaged
Argument∗

http://gking.harvard.edu/files/gking/files/50c.pdf?m=1463683069
Damn, je kan zeggen van de Chinezen wat je wil maar ze zijn wel grondig.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  vrijdag 20 mei 2016 @ 15:06:00 #67
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162354234
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 13:36 schreef Szikha2 het volgende:

[..]

Ik zou zeggen ga naar Tsjetsjenie toe. Dat het allemaal mooi uit ziet zegt niets. Het is een kapot gemaakt land en zijn inwoners.
In 1944 bijna heel het volk uitgemoord door de russen. Daarna de twee oorlogen

Grozny is compleet verwoest. Rusland kon zijn gang gaan want Putin bracht op een bepaald moment ' international terrorisme' op de kaart.
Dus tja en dan natuurlijk die zogenaamde bomaanslagen op flat in moskau door Tsjetsjenen. Hahaha

Gevolg was dat Rusland lekker kon huishouden. Duizenden kinderen en vrouwen zijn omgekomen. We hebben het hier over genocide waar Hitler nog wat van kon leren bij wijze.

En daarbij heeft rusland lachtpartijen aangericht in Georgie , de Krim en ze komen er gewoon weg ook nog

Altijd maar die zielige russen. Oh wat zijn russen toch zielig. Russen hebben miljoenen mensen verloren tijdens WOII hoor!
Oh wat zielig zeg.

En de media is Anti putin in nederland. Oh gut wat zielig en Rusland is zo n voorbeeldig land en iedereen is tegen Rusland. Boehoe
En rusland kan wel doeltreffend bommen gooien op syrie hoor en amerika niet.

Hahaha mafkezen in nederland. En als putin zo fijn is dan gaan gaat men toch naar Rusland toe.

Toedeloe

Ja sorry dat pro Putin doe ik dus niet aan mee. Ga in tsjetsjenie kijken. Iederen geIn (!)heeft iemand verloren.
Ik ben niet Pro-Putin. Ik vind Rusland wél een hele mooie spiegel voor het Westen over hoe propaganda gevoerd kan worden en welk effect het heeft op de mensen. Men gelooft meteen dat Rusland (en China) propaganda voert aan hun eigen inwoners maar zijn blind voor de de eigen bubbel waar we in zitten. 'het Westen' is niet roomser dan de Paus en doet het allemaal even hard. maar dan is het plotseling 'onzin' want hey; het Goede® Vrije© Westen™ is eerlijk tegen zijn inwoners. (allemaal ietwat gechargeerd, uiteraard. )
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_162366881
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 15:06 schreef jogy het volgende:

[..]

Ik ben niet Pro-Putin. Ik vind Rusland wél een hele mooie spiegel voor het Westen over hoe propaganda gevoerd kan worden en welk effect het heeft op de mensen. Men gelooft meteen dat Rusland (en China) propaganda voert aan hun eigen inwoners maar zijn blind voor de de eigen bubbel waar we in zitten. 'het Westen' is niet roomser dan de Paus en doet het allemaal even hard. maar dan is het plotseling 'onzin' want hey; het Goede® Vrije© Westen™ is eerlijk tegen zijn inwoners. (allemaal ietwat gechargeerd, uiteraard. )
Ik bedoel niet dat jij pro Putin bent maar in algemeen. Ik zie een vreemde trend ontstaan. En je hebt ook gelijk hoor. Ik was vannochtend beetje geïrriteerd haha.

Maar vergis je niet in Rusland. Men zegt allemaal wel dat Amerika achter alles zit en dat Amerika zijn eigen volk opblaast om wat dan ook voor elkaar te krijgen maar wat te denken van Rusland? In 1999? Dat is zelfs bewezen maar mensen hebben te weinig kennis in Rusland en kijken met hun neuzen alleen maar naar het Westen, het Nazi verleden. Ik begrijp het wel dat is jullie verleden immers. Maar er is meer dan Amerika. Zonnebok cultuur is erg populair.

Maar neem Hongarije bijvoorbeeld. Aantal jaren geleden was Hongarije : achterlijk land, kut land, dom land. En werd het uitgelachen en begreep men niet waarom Hongarije uberhaubt bij EU zou moeten horen. En was men bang dat er allemaal Hongaren hiernaartoe zouden komen. Ik weet nog wel de bepaalde wetten van Hongaarse president die hier op dit forum werden uitgelachen. En vond men het walgelijk. En was men boos op de corrupte Hongaarse regering
Maar nu.... nu is Hongarije een voorbeeldig land. Een land dat weet van aanpakken. Een land dat zijn Christelijke waarden wil beschermen ( nee gewoon neee)
En zie je dat de publieke mening in een rap tempo veranderd. Men heeft geen enkel kennis van het Hongaarse leven , de cultuur en geschiedenis. Omdat Hongarije een hekje om zijn land heeft geplaatst en vluchtelingen niet wil hebben is het van een kut land naar een prachtig voorbeeldig land gegaan in de ogen van users hier en het algemeen publiek. Kijk hoe makkelijk het publiek veranderd.

Ook met Rusland. Ook met China. China zit overal in. Heeft overal zijn tentakels uitgeslagen maar nee Amerika is veel belangrijker. Het is ook makkelijker uiteraard.

En we nemen Syrië bbijvoorbeeld. Sorry voor de lange post ( als je het wilt verplaatsen naar ander topic doe maar hoor) maar Syrië is een terroristsche staat. Maar dat is niet ineens ontstaan. Ook niet door de Arabische lente of door oorlog in Irak. Syrische bevolking is ook niet het slachtoffer van buitenlandse politiek of Islamitische terreur of wat men tegenwoordig allemaal uitkraamt. Gewoon niet. Maar mensen lijken dat maar niet te (willen) begrijpen
Syriërs vluchten ook niet uit Syrië zoals bijv Albaniërs hebben gedaan in 1991. Of Joden tijdens tweede wereldoorlog of mensen uit Burundi. De Syriërs zijn zelf schuldig. Klinkt hard maar is gewoon zo. De reden waarom ISIS delen van Syrië heeft ingepikt komt door de overheid en de regering die daartoe bereid was. De regering was namelijk bereidt om een deal te sluiten met terroristen om Amerikanen te vermoorden in Irak. Zij hielpen namelijk Al Qaeda en dat leidde tot een burgeroorlog en scheurde het land in stukken.
De Syriërs zijn ook helemala niet hulpeloos zoals ze doen voorkomen want zij ONDERSTEUNDE Islamitische terrorisme. Meer dan 8 jaar geleden bijvoorbeeld was er onderzoek onder Syrische bevoking en meer dan 75 % van de Syrische bevolking was voor steun van terroristische organistaties waaronder dus Hamas EN de Iraakse vechters die later ISIS zou worden. Minder dan 10% van de Syriers waren er tegen, tegen terrorisme dus.

De vraag is dus: waarom steunden de Syriers Islamitisch terrorisme? Die vraag is zo simpel : omdat ze Amerika en Europa dus het Westen haten. Meer dan 65% van de bevoling weigerde hulp ( medisch oa) van de Amerikanen. Ook zo'n 60% wilden GEEN Amerikaanse hulp voor de Irakeese vluchtelingen in Syrië

De Syriërs haten de Amerikanen en daarom wilden ze geen enkel hulp. Nog altijd haten de Syriërs Ameriaken en ook Europa hoor. Dat ze nu ineens naar Amerika willen of Duitsland , Nederland en de rest van Europa doet niets af van hun haat hahah
Ik vind persoonlijk dat als je Syrische moslims ( ja moslims) toelaat om naar Europa te mogen ( kom maar jongens) of naar Amerika dan breng je echt haat mee in je land.
Keiharde feiten. Zeker 1 op de 5 (!) Syriers steunen ISIS. Hoe ziek is dat. 1/3 steunt Al Nusra ( die banden heeft met Al Qaeda). Bijna allemaal Soenieten die het steunen. De Sjieten en Christenen steunen geen enkel van deze groepen.
CHristenen en Yazidis zij zijn diegene die echt worden vervolgd door ISIS. En ondanks zij de ware slachtoffers zijn worden in Europa en Amerika maar zeer weinig van deze mensen aanvaard om te blijven. Ook niet in Duitsland. In plaats daarvan zijn meer dan 90% van de Syrische vluchtelingen Soenitische vluchtelingen. Waarvan zeker 70% daarvan ISIS en Al Qaeda steunen.

En het houdt niet op want Syrische mannen steunen overduidelijk meer de kijk van ISIS van de vrouwen ( niet gek gezien de sex slavernij in de Islamitische staat maar ook de possitie van de vrouw die nog erger is dan in Saudie Arabie)
Maar je hebt gezien dat er vooral mannen naar Europa komen. Dus je kan wel raden hoe dat gaat aflopen.

Natuurlijk is er wel wat verschil, want waar ISIS de vrouwen als nog minder dan stront beschouwen is dat niet zo extreem bij Al Nusra bijvboorbeeld.
Maar ISIS, ja die krijgt de meeste steun van jonge mannen. Voilla het Syrische vluchtelingen in Europa. Ook de plekken waar Syrische vluchtelingen vandaan komen zijn uit steden waar echt de meeste steun voor terrorisme komt.

We krijgen allemaal smoesjes te horen van de overheid. Dat ze helemaal niet terroristisch zijn. Maar er is geen ENKEL teken dat zij het Islamitisch terreur verafschuwen noch hun haat richting het Westen.
Er is ook de vraag gesteld aan Syrische vluchtelingen waar zij denken waar de grootste bedreiging vandaan komt antwoord bijna 30% : Iran, daarna Israël en daarna Amerika. En amper 10% zegt : Islamtische terrorisme.
Raar he? Ze vluchtte toch voor ISIS en Islam terreur?? Bij Iraakse vluchtleingen en Palesijnse vluchtelingen zijn de cijfers voor Islamitisch terrorisme hoger dan bij Syrische vluctelngen
Nog meer beangstige cijfers want iets meer dan 70 % van Syrische vluchtelingen is TEGEN bommen op ISIS. 8)7
En dit zijn de vluchtelingen die zeggen te willen ontsnappen aan vreselijke wandaden van ISIS. :? :?

En om het nog leuker te maken Syrische vluchtelingen zijn 2x meer negatiever over Europese beleid dan Irakeese vluchtelingen. Kort gezegd : Syrische vluchtelingen zijn niet zo dol op ons blijkbaar. Ze zien meer kwaad in Europa dan ISIS.

Syrië is een grote puinhoop en eenramp omdat ze te maken hebben met moslim religieuzen die rivalen zijn en gewoon NIET met elkaar om kunnen gaan. Als je ze naar Europa brengt zal dat alleen maar meer leiden tot geweld maar dan hier in Europa. In plaats dat Europa zich richt op de meerderheid moslim vluchtelingen zou men moeten richten op Christelijke Syriers en de Yazidis die worden afgeslacht en verkocht als slaven door ISIS

Het zal tijd worden dat Europa , de regering , eens de minderheden beschermen in plaats van hun vervolgers. En dat Europa eens luistert naar Syrische Christenen die worden geterroriseerd door hun moslim landgenoten.
En deze Syrische christenen worden in Duitsland op dit moment ook weer terroriseerd door moslims. :')

Syrische moslims zijn een natie van terroristische aanhangers. Zij vernietigen hun eigen land. Laat ze niet meer vernietigen. Het zal echt tijd worden om de echte vluchtelingen te gaan helpen en laat de nep soenitische SYrische moslims vluchtelingen die terroristen liefhebben uit de grenzen van Europa svp
  zaterdag 21 mei 2016 @ 01:33:57 #69
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162372463
MSM Can’t Understand Why Consumers Want Non-GMO Despite Industry Science


mainstream media seems oddly perplexed.

A few days after a report released by the National Research Council claiming to “prove” that GMOs are safe to eat and are harmless, data still shows that customers want non-GMO food and they are doing whatever they can to get it.

Many outlets are now asking the question “why don’t consumers seem to care about the NRC report? Why don’t they seem to care about the ‘science!?!?!?'”
http://www.activistpost.c(...)ndustry-science.html
-----------

Dat is niet zo moeilijk. Men weet onbewust of bewust dat wetenschap bedrog is. Industrie bullshit.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zaterdag 21 mei 2016 @ 02:20:40 #70
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_162373130
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 01:33 schreef Lambiekje het volgende:
MSM Can’t Understand Why Consumers Want Non-GMO Despite Industry Science

mainstream media seems oddly perplexed.

A few days after a report released by the National Research Council claiming to “prove” that GMOs are safe to eat and are harmless, data still shows that customers want non-GMO food and they are doing whatever they can to get it.

Many outlets are now asking the question “why don’t consumers seem to care about the NRC report? Why don’t they seem to care about the ‘science!?!?!?'”
http://www.activistpost.c(...)ndustry-science.html
-----------

Dat is niet zo moeilijk. Men weet onbewust of bewust dat wetenschap bedrog is. Industrie bullshit.
De doorsnee persoon heeft geen flauw idee waar het eigenlijk om gaat. Dat is van veel grotere invloed hier. Mensen die dingen zeggen als 'ik wil geen genen in mijn voedsel!'.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zaterdag 21 mei 2016 @ 11:37:30 #71
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162376147
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 02:20 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

De doorsnee persoon heeft geen flauw idee waar het eigenlijk om gaat. Dat is van veel grotere invloed hier. Mensen die dingen zeggen als 'ik wil geen genen in mijn voedsel!'.
genocide zullen ze ook niet beseffen
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zaterdag 21 mei 2016 @ 11:39:21 #72
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_162376169
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 11:37 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

genocide zullen ze ook niet beseffen
Dat lijkt me dan weer iets onwaarschijnlijker :P
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_162376239
quote:
Niets nieuws natuurlijk. Maar, wat mij altijd een beetje tegen staat bij deze zogenaamde 'ik ga even vertellen hoe jullie voor de gek gehouden worden' mensen, is dat ze nooit met voorbeelden komen. Alleen de bij de massa bekende 'vreemde zaken' vertellen dat het vreemde zaken zijn. Nooit word genoemd wat zij dan schijnbaar weten, wat er wél echt is gebeurd. Beetje jammer.

Dat de NOS gekleurd nieuws brengt, staat al wel vast. Maar welk medium doet dat niet, vooral in deze tijd.
pi_162376802
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 01:33 schreef Lambiekje het volgende:
MSM Can’t Understand Why Consumers Want Non-GMO Despite Industry Science

Dat willen consumers dan ook helemaal niet.
Conscience do cost.
  zaterdag 21 mei 2016 @ 13:19:01 #75
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162377518
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 09:06 schreef Summers het volgende:
Hoe corrupt zijn onze media? “Het NOS Journaal is het slechtste journalistieke programma”

[..]

dat moge duidelijk zijn
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zondag 22 mei 2016 @ 14:09:54 #76
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162404280
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162404624
Maar wel vooral lekker views geven en sharen voor buzzfeed.
Conscience do cost.
  zondag 22 mei 2016 @ 14:58:58 #78
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162405701
Net alsof dat er iets toe doet. Gaat om de awesomeness hoe ze dit brengen aan hun miljoenenpubliek. Creeps zijn het. Een tool om het publiek te bespelen.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162406316
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 14:58 schreef controlaltdelete het volgende:
Net alsof dat er iets toe doet. Gaat om de awesomeness hoe ze dit brengen aan hun miljoenenpubliek. Creeps zijn het. Een tool om het publiek te bespelen.
Het publiek die dit ziet heeft toch een eigen wil?
pi_162407973
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 14:58 schreef controlaltdelete het volgende:
Net alsof dat er iets toe doet. Gaat om de awesomeness hoe ze dit brengen aan hun miljoenenpubliek. Creeps zijn het. Een tool om het publiek te bespelen.
Wow wee ! Golly gosh! Gee whiz! Ik wil ook zoiets! :)
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  zondag 22 mei 2016 @ 16:43:27 #81
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_162408351
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 14:58 schreef controlaltdelete het volgende:
Net alsof dat er iets toe doet. Gaat om de awesomeness hoe ze dit brengen aan hun miljoenenpubliek. Creeps zijn het. Een tool om het publiek te bespelen.
Hoeveel mensen hebben al een chip laten zetten hierdoor?

Oh en kleine hint: dit soort "hype"filmpjes zijn er al jaren. En dan heb ik het over de jaren 90. En er betaalt nog steeds niemand hier met een chip in zijn arm. :)
  zondag 22 mei 2016 @ 17:12:34 #82
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162409417
Nu nog niet maar over 10 jaar wellicht zoals de vrolijke buzzfeedrakker tussen neus en lippen even laat vallen.

Trouwens Buzzfeed maakt zich ook hard voor het rainbowgedoe, het verwijven van de man met hun kekke filmpjes waarin mannen bh'tjes aantrekken, op heels lopen en jongens samen mooie wenkbrauwen gaan epileren. How awesome :+
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162409526
Dat is inderdaad vrij belachelijk. Bijna net zo belachelijk als je 'hard' maken om tegen dingen te zijn die mensen die je niet kent doen in hun vrije tijd zonder daar anderen mee lastig te vallen.
Conscience do cost.
  zondag 22 mei 2016 @ 17:25:23 #84
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162409892
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 17:15 schreef ems. het volgende:
Dat is inderdaad vrij belachelijk. Bijna net zo belachelijk als je 'hard' maken om tegen dingen te zijn die mensen die je niet kent doen in hun vrije tijd zonder daar anderen mee lastig te vallen.
Tja, Buzzfeed trekt per vid toch ongeveer 1 tot 2 miljoen views waarin over het algemeen de stemming heerst dat BF geweldig is. Ze hebben 4.266.277 abonnees zie ik. Zijn er nogal wat die hun pulp volgen. Groot platform dus om troep aan de man (vrouw etc) te brengen.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162410580
Er is nogal een verschil tussen video's bekijken en je ethiek ervan laten afhangen maar dat zal wel weer te genuanceerd en niet spectaculair genoeg zijn.
Conscience do cost.
  zondag 22 mei 2016 @ 17:53:50 #86
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162410830
Dat denk je maar of wil je graag denken. Kijk maar eens op tv, bijv die verschrikkelijke lui van Geordie Shore, die dudes allemaal hun wenkbrauwtjes geplukt, skinny jeans aan halve wijven zijn het, kekke kapseltjes. Zien doet volgen zeker onder jonge mensen.

Introductie even geleden van de metroman die zich overal scheert natuurlijk. Al die popidolen die inmiddels als een half wijf erbij lopen, Justin(e) Bieber en dat jochie van One Direct-bandje. Ik noem maar wat uit de losse pols.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162411235
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 17:53 schreef controlaltdelete het volgende:
Dat denk je maar of wil je graag denken. Kijk maar eens op tv, bijv die verschrikkelijke lui van Geordie Shore, die dudes allemaal hun wenkbrauwtjes geplukt, skinny jeans aan halve wijven zijn het, kekke kapseltjes.
Wat maakt mij het nou uit hoe een stel idioten die ik nooit zal kennen en waar ik niet naar hoef te kijken zich gedragen?
quote:
Zien doet volgen zeker onder jonge mensen.
Valt nogal mee. Ik heb genoeg belachelijke mensen gezien in mijn leven en heb nooit echt de behoefte gehad om hun gedrag te kopiëren. Jersey shore met veel plezier gekeken destijds, desalniettemin lijk ik gelukkig niet in Ronnie.

Was dat voor jou anders dan?
quote:
Introductie even geleden van de metroman die zich overal scheert natuurlijk. Al die popidolen die inmiddels als een half wijf erbij lopen, Justin(e) Bieber en dat jochie van One Direct-bandje. Ik noem maar wat uit de losse pols.
Boeiend hoe zij erbij lopen :') Nu moet ik me naast hun seksualiteit me ook al druk gaan maken om wat voor kleren ze dragen?

Wat voor kleding draag je zelf trouwens? Dan kan ik even checken of dat wel vrouwelijk genoeg is.
Conscience do cost.
  Moderator zondag 22 mei 2016 @ 18:11:02 #88
249559 crew  Lavenderr
pi_162411312
Toch kan ik me niet voorstellen dat je je door iemand je gender aan laat praten. Nog minder geloof ik dat je er iets mee gaat doen. Je voelt toch zelf wie of wat je bent?
Ik begrijp ook nog steeds niets van die agenda. Wat heeft iemand er nu aan of jij man, vrouw of wat dan ook bent? Met dat gegeven kan niemand wat en het is ook privé. Niet iets om je druk om te maken laat staan mee bemoeien.
pi_162411480
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 18:11 schreef Lavenderr het volgende:
Toch kan ik me niet voorstellen dat je je door iemand je gender aan laat praten. Nog minder geloof ik dat je er iets mee gaat doen. Je voelt toch zelf wie of wat je bent?
Ik begrijp ook nog steeds niets van die agenda. Wat heeft iemand er nu aan of jij man, vrouw of wat dan ook bent? Met dat gegeven kan niemand wat en het is ook privé. Niet iets om je druk om te maken laat staan mee bemoeien.
Verkeerde topic Lavje ;)
  Moderator zondag 22 mei 2016 @ 18:18:31 #90
249559 crew  Lavenderr
pi_162411532
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 18:16 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Verkeerde topic Lavje ;)
Oh damn idd. Zal hem even verplaatsen.
pi_162411585
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 17:53 schreef controlaltdelete het volgende:
Dat denk je maar of wil je graag denken. Kijk maar eens op tv, bijv die verschrikkelijke lui van Geordie Shore, die dudes allemaal hun wenkbrauwtjes geplukt, skinny jeans aan halve wijven zijn het, kekke kapseltjes. Zien doet volgen zeker onder jonge mensen.

Introductie even geleden van de metroman die zich overal scheert natuurlijk. Al die popidolen die inmiddels als een half wijf erbij lopen, Justin(e) Bieber en dat jochie van One Direct-bandje. Ik noem maar wat uit de losse pols.
Je bent oud aan het worden cad. "Die jeugd van tegenwoordig..." :). Geeft niets hoor, ik vraag me ook vaak zat af waar 'die jeugd toch weer mee bezig is'. Of waar hun interesses liggen, of vooral hun desinteresse. Maar dat had de generatie boven mij weer toen ze mij zagen toen 15/16 was met gekleurd haar, belachelijk wijde broeken, gabberstaartjes, achterlijke Australian trainingspakken, en ga zo maar door. Elke generatie snapt niets van de volgende, dat was 100 jaar geleden zo, 50 jaar geleden, 25 jaar geleden, 10 jaar geleden en nu.

Overigens keek ik met alle plezier naar dom vermaak als Oh Oh Cherso (het lelijke broertje van) en heb ik, net als ems., nog nooit me misdragen op vakanties. Sterker nog, ik zou niet eens op die vakanties willen, dat is niets voor mij. Maar ik kan er wel naar kijken en om lachen.
  zondag 22 mei 2016 @ 18:34:57 #92
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_162411956
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 17:25 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Tja, Buzzfeed trekt per vid toch ongeveer 1 tot 2 miljoen views waarin over het algemeen de stemming heerst dat BF geweldig is. Ze hebben 4.266.277 abonnees zie ik. Zijn er nogal wat die hun pulp volgen. Groot platform dus om troep aan de man (vrouw etc) te brengen.
Eh Alex jones dan? die heeft zelf ook 1,5 miljoen abbo's en een eigen tv programma.
Nja. ga jij iemand vertellen hoe die zich moet kleden?
Aub begin dan met de duitsers, die lui kunnen zich echt niet kleden, marokkaanse jongeren met hun bontkraagjes etc..
Joh mij boeit het allemaal niet..
Maar ik snap je wel ;)

De Mens is nu eenmaal beinvloedbaar, vroeger kwam je niemand tegen die in flat earth geloofd, maar een aantal beroemdheden hielden zich er mee bezig en je ziet nu de een na de ander die theorie geloven..
Net zo iets!
Er staat nog een vraag voor u open!!
  zondag 22 mei 2016 @ 18:48:01 #93
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_162412226
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 18:20 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Je bent oud aan het worden cad. "Die jeugd van tegenwoordig..." :). Geeft niets hoor, ik vraag me ook vaak zat af waar 'die jeugd toch weer mee bezig is'. Of waar hun interesses liggen, of vooral hun desinteresse. Maar dat had de generatie boven mij weer toen ze mij zagen toen 15/16 was met gekleurd haar, belachelijk wijde broeken, gabberstaartjes, achterlijke Australian trainingspakken, en ga zo maar door. Elke generatie snapt niets van de volgende, dat was 100 jaar geleden zo, 50 jaar geleden, 25 jaar geleden, 10 jaar geleden en nu.

Overigens keek ik met alle plezier naar dom vermaak als Oh Oh Cherso (het lelijke broertje van) en heb ik, net als ems., nog nooit me misdragen op vakanties. Sterker nog, ik zou niet eens op die vakanties willen, dat is niets voor mij. Maar ik kan er wel naar kijken en om lachen.
Ik vind de Tv van tegenwoordig ook maar prutje!
Doe mij maar gewoon weer Waku Waku op de buis en Kopspijkers :P
Er staat nog een vraag voor u open!!
  zondag 22 mei 2016 @ 18:48:18 #94
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162412236
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 18:34 schreef theguyver het volgende:

[..]

Eh Alex jones dan? die heeft zelf ook 1,5 miljoen abbo's en een eigen tv programma.
Nja. ga jij iemand vertellen hoe die zich moet kleden?
Aub begin dan met de duitsers, die lui kunnen zich echt niet kleden, marokkaanse jongeren met hun bontkraagjes etc..
Joh mij boeit het allemaal niet..
Maar ik snap je wel ;)

De Mens is nu eenmaal beinvloedbaar, vroeger kwam je niemand tegen die in flat earth geloofd, maar een aantal beroemdheden hielden zich er mee bezig en je ziet nu de een na de ander die theorie geloven..
Net zo iets!
FYI ik heb niks met AJ. Als ik die gast tegenkom weet ik niet hoe snel ik moet wegklikken. FE is niets minder dan distraction daarom zie je mij niet in dat topic. Beroemdheden zijn de marionetten van de elite nogal wiedes dat er een paar zijn die dit propaganderen.

Weet nog even geleden op een kinderfeestje werd er muziekje opgezet van Rihanna of Beyonce en ze begonnen allemaal te bewegen alsof ze strippertjes waren. Tegenwoordig zijn er paalwedstrijden voor kinderen van 8 jaar in kort broekje en bloot shirtje. En toch durven beweren dat idolen geen invloed hebben maar dat zal dan wel aan de opvoeding liggen. Is gedeeltelijk ook zo ouders die hun kinderen naar die rotzooi laten kijken is eerder gewoonte dan uitzondering. Het seksualiseren van kinderen vandaar de P achter de LGBT-agenda.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zondag 22 mei 2016 @ 19:33:31 #95
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_162413289
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 18:48 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

FYI ik heb niks met AJ. Als ik die gast tegenkom weet ik niet hoe snel ik moet wegklikken. FE is niets minder dan distraction daarom zie je mij niet in dat topic. Beroemdheden zijn de marionetten van de elite nogal wiedes dat er een paar zijn die dit propaganderen.

Weet nog even geleden op een kinderfeestje werd er muziekje opgezet van Rihanna of Beyonce en ze begonnen allemaal te bewegen alsof ze strippertjes waren. Tegenwoordig zijn er paalwedstrijdenvoor kinderen van 8 jaar in kort broekje en bloot shirtje. En toch durven beweren dat idolen geen invloed hebben maar dat zal dan wel aan de opvoeding liggen. Is gedeeltelijk ook zo ouders die hun kinderen naar die rotzooi laten kijken is eerder gewoonte dan uitzondering. Het seksualiseren van kinderen vandaar de P achter de LGBT-agenda.
14 14-jarige doet mee aan NK paaldansen

Ooit gehoord van Elvis?
Die muziek kon toen echt niet!
Jongeren die schudden met hun heupen en wild dansen!!
Ongehoord voor die tijd, nu gaan ze weer een stapje verder!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_162418657
Over nostalgie gesproken. Weet je waar ik als kind naar keek?



Kolere zeg wat vreselijk. Die stem en wat een enge pop voor kinderen.
  maandag 23 mei 2016 @ 00:03:10 #97
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_162424191
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2016 21:36 schreef Szikha2 het volgende:
Over nostalgie gesproken. Weet je waar ik als kind naar keek?



Kolere zeg wat vreselijk. Die stem en wat een enge pop voor kinderen.
:{ nu je het zegt, jeez keek ik hier na vroeger... :'(

ben ooit zelfs bij een afl geweest :D
Er staat nog een vraag voor u open!!
  maandag 23 mei 2016 @ 07:43:14 #98
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162426612
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2016 00:03 schreef theguyver het volgende:

[..]

:{ nu je het zegt, jeez keek ik hier na vroeger... :'(

ben ooit zelfs bij een afl geweest :D
...en wat heeft u nu geleerd mvr Stemband
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 23 mei 2016 @ 07:47:21 #99
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162426642
http://www.waarkeekjijvro(...)bries-en-bondgenoten

...Het kan nog erger. Dit heb ik vroeger gekeken
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 23 mei 2016 @ 18:39:34 #100
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162441149
The agencies say in a news release the fish have met the key hurdle of being "as safe and nutritious for humans and livestock as conventional salmon."
The regulators also said genetically modified foods are becoming more common every day and are a regular part of Canadians diets.


Joepie wat een feest. Voor mij hoeft het niet zo.

Genetically modified ‘frankenfish’ salmon approved for sale in Canada
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162442447
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2016 18:39 schreef controlaltdelete het volgende:
The agencies say in a news release the fish have met the key hurdle of being "as safe and nutritious for humans and livestock as conventional salmon."
The regulators also said genetically modified foods are becoming more common every day and are a regular part of Canadians diets.


Joepie wat een feest. Voor mij hoeft het niet zo.

Genetically modified ‘frankenfish’ salmon approved for sale in Canada
Wat vind je dan van Dikbilkoeien? Die zijn genetisch zo misvormd dat ze niet zonder hulp van de dierenarts kunnen kalveren. Is geen greintje moderne genetische modificatie bij komen kijken, maar zijn geheel 'natuurlijk' zo gefokt.
  maandag 23 mei 2016 @ 22:30:07 #103
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162448394
'Te weinig zout verhoogt kans op hart- en vaatziekten'

http://www.nu.nl/gezondhe(...)-en-vaatziekten.html

........

Waarom verbaasd me dit niet.

Laat de zoute drop maar aandrukken.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 23 mei 2016 @ 22:57:57 #104
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162449315
Inside obama's white house

Op NPO 2, 4 delen. Echt inside zal het wel niet zijn :{
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  dinsdag 24 mei 2016 @ 00:19:49 #105
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162451688
Fuckerdefuckfuck, ik was even een beetje aan het googlen op 'androgen conspiracy' en dan kom ik dit tegen :{.

8 Ways Society Is Feminizing The Human Male

quote:
4. Beer

“Prior to the German Beer Purity Act of 1516, beer almost never contained hops.”
– Stephen Harrod Buhner

In his book The Natural Testosterone Plan, Stephen Harrod Buhner writes:
“Hops is best known for its use in beer. The majority of physicians and men overlook its potent chemicals and do not realize that beer itself can significantly alter the male androgen levels. German beer makers noticed long ago that the young women who picked hops in the fields commonly experienced early menstrual periods. Eventually, researchers discovered the reason – hops is perhaps one of the most powerfully estrogenic plants on Earth. Just 100 grams of hops (about 3.5 ounces) contains anywhere from thirty thousand to three hundred thousand IUs of estrogen, depending on the type of hops. Most of it is the very potent estrogen estradiol. Estradiol, as it is taken into the male body, causes a direct lowering of testosterone levels in the testes and an increase in SHBG levels, which then binds up even more free testosterone in the bloodstream. The estradiol in hops has also been found to directly interfere with the ability of the testes Leydig cells to produce testosterone. The presence of this highly estrogenic substance in beer is not an accident.”

Now think of any beer advertisement you’ve seen. Isn’t it curious that despite the powerful feminizing properties of hops in beer, that it is being portrayed as a “Man’s drink”?
Verklaard wel een hoop, als ik gezopen heb praat ik onzin, word ik sneller emotioneel en kan ik echt niet meer rijden :{.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  dinsdag 24 mei 2016 @ 00:48:56 #106
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162452079
quote:
1s.gif Op maandag 23 mei 2016 22:30 schreef Lambiekje het volgende:
'Te weinig zout verhoogt kans op hart- en vaatziekten'

http://www.nu.nl/gezondhe(...)-en-vaatziekten.html

........

Waarom verbaasd me dit niet.

Laat de zoute drop maar aandrukken.
Vreemd om dat al jaren geroepen wordt dat we teveel zout naar binnen krijgen.
Het recept van brood wordt steeds veranderd voornamelijk de hoeveelheid zout wordt steeds verlaagd.
Ook in andere producten wordt de hoeveelheid zout juist omlaag gebracht.
Ikzelf ben zeer matig in het gebruik van zout. Kook in basis zoutloos.
Blijkt nu uit dit onderzoek door WETENSCHAPPERS dat te weinig zout ook schadelijk kan zijn.
Je zou ze toch op de brandstapel gooien die wetenschappers , criminelen dat het zijn.
Zouden ze betaald worden door de zout-fbrikanten om mensen meer zout te laten gebruiken?
Meer omzet , geld. etc. a la lambiek. >:)
(sorry kon het niet laten voor een keer :@ )
There is only one religion
  dinsdag 24 mei 2016 @ 07:16:56 #107
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162453470
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 00:48 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Vreemd om dat al jaren geroepen wordt dat we teveel zout naar binnen krijgen.
Het recept van brood wordt steeds veranderd voornamelijk de hoeveelheid zout wordt steeds verlaagd.
Ook in andere producten wordt de hoeveelheid zout juist omlaag gebracht.
Ikzelf ben zeer matig in het gebruik van zout. Kook in basis zoutloos.
Blijkt nu uit dit onderzoek door WETENSCHAPPERS dat te weinig zout ook schadelijk kan zijn.
Je zou ze toch op de brandstapel gooien die wetenschappers , criminelen dat het zijn.
Zouden ze betaald worden door de zout-fbrikanten om mensen meer zout te laten gebruiken?
Meer omzet , geld. etc. a la lambiek. >:)
(sorry kon het niet laten voor een keer :@ )
Cholesterol leugen
Laag cholesterol is fouter dan hoge. Cholesterol is juist een smeermiddel.


Vet leugen
Plantaardige vet is fouter dan dierlijk vet.

suiker leugen.
Light producten zijn zoveel slechter als suiker.
Dat neemt overigens niet weg dat zomaar overal suiker in hoort te zitten. Zelfs hondenvoer, konijnenvoer.

Nu dan weer zout. Iedereen weet dat te veel zout, echt te veel, dodelijk is. Maar dat alles maar zoutarm is lijkt me ook geen goed plan.

Alles wordt zo verdraaid dat we met onze gezondheid knoeien zodat artsen weer klaar kunnen staan met hun verwerpelijke rotzooi van badpharma. Lekker pilletjes met aspartaam.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_162453816
quote:
9s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 00:19 schreef jogy het volgende:
Fuckerdefuckfuck, ik was even een beetje aan het googlen op 'androgen conspiracy' en dan kom ik dit tegen :{.

8 Ways Society Is Feminizing The Human Male

[..]

Verklaard wel een hoop, als ik gezopen heb praat ik onzin, word ik sneller emotioneel en kan ik echt niet meer rijden :{.
Je mist wat context: hoe potent is een IU oestrogeen, hoeveel IU zit er uiteindelijk in een glas bier en wat is de biologische beschikbaarheid daarvan in het lichaam?

Maar ja, biertieten zijn met recht tieten. :P
  dinsdag 24 mei 2016 @ 10:59:57 #109
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162456500
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 07:16 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Cholesterol leugen
Laag cholesterol is fouter dan hoge. Cholesterol is juist een smeermiddel.

Vet leugen
Plantaardige vet is fouter dan dierlijk vet.

suiker leugen.
Light producten zijn zoveel slechter als suiker.
Dat neemt overigens niet weg dat zomaar overal suiker in hoort te zitten. Zelfs hondenvoer, konijnenvoer.

Nu dan weer zout. Iedereen weet dat te veel zout, echt te veel, dodelijk is. Maar dat alles maar zoutarm is lijkt me ook geen goed plan.

Alles wordt zo verdraaid dat we met onze gezondheid knoeien zodat artsen weer klaar kunnen staan met hun verwerpelijke rotzooi van badpharma. Lekker pilletjes met aspartaam.
Ja Lambiek ik weet het ,lees die dingen ook.
Maar wie onderzoeken dat soort zaken? de door jouw altijd verdoemde wetenschappers.
Maar past het in je straatje dan hoor ik je niet over die wetenschappers. Nog een lekker zout dropje Lambiek ;) .
Dat was het punt wat ik naar je wilde maken. :*
There is only one religion
  dinsdag 24 mei 2016 @ 12:32:18 #110
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162458997
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 08:08 schreef Fixers het volgende:

[..]

Je mist wat context: hoe potent is een IU oestrogeen, hoeveel IU zit er uiteindelijk in een glas bier en wat is de biologische beschikbaarheid daarvan in het lichaam?

Maar ja, biertieten zijn met recht tieten. :P
Zolang ik maar niet ga lacteren :{.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_162460402
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 07:16 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Cholesterol leugen
Laag cholesterol is fouter dan hoge. Cholesterol is juist een smeermiddel.

Vet leugen
Plantaardige vet is fouter dan dierlijk vet.

suiker leugen.
Light producten zijn zoveel slechter als suiker.
Dat neemt overigens niet weg dat zomaar overal suiker in hoort te zitten. Zelfs hondenvoer, konijnenvoer.

Nu dan weer zout. Iedereen weet dat te veel zout, echt te veel, dodelijk is. Maar dat alles maar zoutarm is lijkt me ook geen goed plan.

Alles wordt zo verdraaid dat we met onze gezondheid knoeien zodat artsen weer klaar kunnen staan met hun verwerpelijke rotzooi van badpharma. Lekker pilletjes met aspartaam.
Ik kijk me niet erg veel uit wat ik eet of drink.
Je kan net zo goed doodgaan door 't stress van teveel zorgenmaken over wat je eet.
Alcohol verminderd stress. :) Spicy eten is heel goed voor je denk ik.
Ik heb ook heel veel bier gedronken en ik voel me niet erg vrouwelijk.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_162460749
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 13:24 schreef Tingo het volgende:
Ik heb ook heel veel bier gedronken en ik voel me niet erg vrouwelijk.
En toch ga je er slap van lullen, je kunt niet meer autorijden en je wordt soms erg emotioneel van bier. ;)
pi_162460770
quote:
9s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 00:19 schreef jogy het volgende:
Fuckerdefuckfuck, ik was even een beetje aan het googlen op 'androgen conspiracy' en dan kom ik dit tegen :{.

8 Ways Society Is Feminizing The Human Male

[..]

Verklaard wel een hoop, als ik gezopen heb praat ik onzin, word ik sneller emotioneel en kan ik echt niet meer rijden :{.
Kut.. hij was al gemaakt. :')
  dinsdag 24 mei 2016 @ 17:31:35 #114
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162467367
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162468055
Fast Food, Slow Death – Clarence Brewer

In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_162468267
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_162468291

The evolution will be colorized!!
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  woensdag 25 mei 2016 @ 07:32:12 #118
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162481186
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 18:17 schreef Wantie het volgende:

[..]

De tijd zal het leren welke gevolgen dit heeft voor zijn carrière....
dus je stelt voor dat het allemaal in het geniep door moet gaan?
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 25 mei 2016 @ 10:45:42 #119
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162483911
quote:
1s.gif Op woensdag 25 mei 2016 07:32 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

dus je stelt voor dat het allemaal in het geniep door moet gaan?
Dat zie ik hem niet zeggen. Het lijkt me best waarschijnlijk dat er een beerput lig in de (kinder)show business klaar om open getrokken te worden. Maar iedereen die in zijn eentje zijn mond open trekt is een makkelijk doelwit.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_162484380
quote:
1s.gif Op woensdag 25 mei 2016 07:32 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

dus je stelt voor dat het allemaal in het geniep door moet gaan?
Snap niet waar je dat nu weer vandaan haalt.
Ik geef enkel aan dat de tijd zal leren of dit gevolgen heeft voor zijn carriere.
Als hij vanaf nu geen rollen meer in hollywoodfilms krijgt, dan weten we genoeg.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  woensdag 25 mei 2016 @ 11:29:13 #121
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162484889
Mr Wood krijgt evengoed nog rollen, hij is op het matje geroepen of een waarschuwing gekregen om zijn mond niet voorbij te praten dus we zien hem weer gewoon terug op het witte doek waarschijnlijk. Dat Hollyweird gevuld is met pedo's achter de schermen is eigenlijk niets nieuws.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 25 mei 2016 @ 23:25:45 #122
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162504083
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 11:29 schreef controlaltdelete het volgende:
Mr Wood krijgt evengoed nog rollen, hij is op het matje geroepen of een waarschuwing gekregen om zijn mond niet voorbij te praten dus we zien hem weer gewoon terug op het witte doek waarschijnlijk. Dat Hollyweird gevuld is met pedo's achter de schermen is eigenlijk niets nieuws.
Bill Cosby is een fallen star oO/
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  donderdag 26 mei 2016 @ 19:29:25 #123
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162523052
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  donderdag 26 mei 2016 @ 20:36:57 #124
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162524799
21.05 NPO 3

Fed Up

Documentaire over alles wat de voedingsindustrie al dertig jaar niet wil dat we te zien krijgen. Fastfoodketens en de makers van verwerkt voedsel voegen al jaren extra suiker toe om eten beter verteerbaar te maken. Die toename is niet alleen een probleem voor lage-inkomensgroepen, die vaak worden geassocieerd met voeding gerelateerde gezondheidsproblemen, maar voor de hele samenleving. De documentaire laat zien dat we ziek worden van ons eten. Bij de mensen die lijden aan voeding gerelateerde ziekten is slechts 30 procent zwaarlijvigheid het probleem. De andere 70 procent - ook de slanke mensen - worden voor dezelfde medische problemen gesteld als de mensen met obesitas.

http://www.nrc.nl/next/20(...)3-2105-2245u-2466180
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 22:52:21 #125
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162554786
Police Now Using “Pre-Crime” Algorithm To Target And Label Innocent Citizens As Criminals

It was recently reported that the Chicago Police Department has implemented an Orwellian new program that targets innocent citizens based on indicators that they might be a person who has the potential to carry out a crime. Similar to dystopian films like Minority Report, a complex computer algorithm will track and catalog every citizen in the city, and use private data about each person to determine whether or not they could be a potential criminal.

Once an innocent civilian has been labeled as a threat, they are then notified that they have been marked as a potential criminal and that they are now under police surveillance.

This disturbing program has quietly been in place for over three years, and in that time, government agents have visited the homes of more than 1,300 innocent people who had high numbers on the list, to inform them that they are now regarded as potential criminals. According to the New York Times, Police Superintendent Eddie Johnson says that officials this year are stepping up those visits, with at least 1,000 more people.

“We are targeting the correct individuals. We just need our judicial partners and our state legislators to hold these people accountable,” Johnson insisted.

---------------

Ultrafascisme is coming
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 27 mei 2016 @ 23:17:43 #126
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162555442
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:52 schreef Lambiekje het volgende:
Police Now Using “Pre-Crime” Algorithm To Target And Label Innocent Citizens As Criminals

-knip-
---------------

Ultrafascisme is coming
Wel fijn als je een bronvermeldingslinkje erbij zet.
Overigens is dit geen nieuws is een tijdje terug al aangekaart/genoemd.
Ik was het al eerder tegengekomen op de site van Alex Jones infowars.
Waar de sub-news knop naar politie-staat ineens verwijderd is.
There is only one religion
  zaterdag 28 mei 2016 @ 01:59:24 #127
40150 Manke
'tis but a scratch
  zaterdag 28 mei 2016 @ 20:31:15 #128
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162572737
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 10:59 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Ja Lambiek ik weet het ,lees die dingen ook.
Maar wie onderzoeken dat soort zaken? de door jouw altijd verdoemde wetenschappers.
Maar past het in je straatje dan hoor ik je niet over die wetenschappers. Nog een lekker zout dropje Lambiek ;) .
Dat was het punt wat ik naar je wilde maken. :*
... Zoete dropjes zijn zouter dan zoute dropjes.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zaterdag 28 mei 2016 @ 20:31:52 #129
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162572762
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 23:17 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Wel fijn als je een bronvermeldingslinkje erbij zet.
Overigens is dit geen nieuws is een tijdje terug al aangekaart/genoemd.
Ik was het al eerder tegengekomen op de site van Alex Jones infowars.
Waar de sub-news knop naar politie-staat ineens verwijderd is.
activist post
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zaterdag 28 mei 2016 @ 20:46:09 #130
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162573363
BREAKING: Massive government study concludes cell phone radiation causes brain cancer

http://www.naturalnews.co(...)overnment_study.html

------------

Oei oei oei onze tienermeisjes en hun belgedrag.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zaterdag 28 mei 2016 @ 21:23:49 #131
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_162574646
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 20:46 schreef Lambiekje het volgende:
BREAKING: Massive government study concludes cell phone radiation causes brain cancer

http://www.naturalnews.co(...)overnment_study.html

------------

Oei oei oei onze tienermeisjes en hun belgedrag.
Dat commentaar van jou is best grappig, gezien het alleen de mannen ratten zijn die een mogelijk effect laten zien ;) Die mannen ratten leefden nog eens langer dan de controle mannen, dus ik denk dat hier mogelijk wat mafs aan de hand is.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  Kunstzinnigste/artistiekste user 2022 zondag 29 mei 2016 @ 22:41:15 #132
74056 crew  ToT
pi_162607097

En zo zijn er nog veel meer filmpjes te vinden met politici en dergelijke die het over "white genocide" hebben.
Nu weet ik van toen ik hier nog modje was, dat de New World Order een zo homogeen mogelijk ras over de hele wereld wilde hebben, met zo min mogelijk culturele verschillen. Geen aparte volken meer, geen unieke culturen; één grijze (althans lichtbruine) massa.
Het lijkt er op dat dit volop in gang is gezet met de bombardementen in het Midden-Oosten en de ontheemde volkeren hier een veilig thuis aan te bieden.
Het lijkt er ook op dat die toekomstige homogene massa wel eens islamitisch kan gaan worden als het allemaal zo door gaat.
Opvallend, want bijvoorbeeld de Rothschilds en diverse andere machtige families zijn Joods.
Dit beeld is dus erg tegenstrijdig.

Iemand die hier gedachten over heeft?
pi_162612117
Ik vind dat ook zo tegenstrijdig. Als de elite joods is, waarom sturen ze dan aan op een islamitische samenleving?

Het enige motief dat ik daar kan bedenken is het creëren van extra afstand en een wij/zij gevoel. Zodat de liberalere leden van de elite niet alsnog compassie gaat tonen met 'het volk' en zo de plannen tegenwerken.
  maandag 30 mei 2016 @ 10:25:36 #134
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_162613839
Je zou er natuurlijk voor kunnen pleiten dat het mixen niet op zichzelf staat.

Wij hebben hier ook betere educatie en met het stijgen van het niveau van opleiding, daalt over het algemeen de religieuze beleving.

We hebben het ook niet over volgende week, maar over een aantal generaties. Een natuurlijk verloop.

Ik zou het ook niet als conspiracy zien, maar als een toekomstvisie. Een van globalisatie en eenwording. Niet als een gestuurde grijze massa om te kunnen controleren.
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_162673098
quote:
0s.gif Op maandag 30 mei 2016 07:34 schreef Fixers het volgende:
Ik vind dat ook zo tegenstrijdig. Als de elite joods is, waarom sturen ze dan aan op een islamitische samenleving?

Het enige motief dat ik daar kan bedenken is het creëren van extra afstand en een wij/zij gevoel. Zodat de liberalere leden van de elite niet alsnog compassie gaat tonen met 'het volk' en zo de plannen tegenwerken.
Wie zegt dat 'de elite' joods is? Waarschijnlijker is het gewoon heel rijke mensen van alle soort 'religies' , nationaliteiten in een grote club.
Het lijkt iig dat de moslim volk de schuld krijgen voor al de neppe 'terreur' aanvallen.
Ik heb nog steeds geen 'geradicalisseerde jonge westerse moslim extremisten' in m'n buurt gezien - dat zie je alleen op TV en in de stomme, vuile MSM verhalen.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_162673128
Ik heb ook nooit leeuwen in mijn buurt gezien. Daarom kan ik concluderen dat ze alleen in CGI vorm op discovery channel bestaan.
Conscience do cost.
pi_162673813
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 17:59 schreef ems. het volgende:
Ik heb ook nooit leeuwen in mijn buurt gezien. Daarom kan ik concluderen dat ze alleen in CGI vorm op discovery channel bestaan.
En op YouTube _O_
pi_162674821
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 17:59 schreef ems. het volgende:
Ik heb ook nooit leeuwen in mijn buurt gezien. Daarom kan ik concluderen dat ze alleen in CGI vorm op discovery channel bestaan.
Je kan leeuwen in de zoo zien.
Careful you don't fall in the cage, it would be a shame having a lion shot for eating you...

[ Bericht 4% gewijzigd door Dance99Vv op 01-06-2016 22:58:59 ]
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  woensdag 1 juni 2016 @ 19:49:23 #139
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_162675106
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 19:35 schreef Tingo het volgende:

[..]

Je kan leeuwen in de zoo zien.
Careful you don't fall in the cage, it would be a shame having a lion shot for eating you.
Pff, dat zijn duidelijk hologrammen. Wist je dat niet?

[ Bericht 5% gewijzigd door Dance99Vv op 01-06-2016 23:05:25 ]
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  woensdag 1 juni 2016 @ 22:05:50 #140
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162679426
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 19:49 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Pff, dat zijn duidelijk hologrammen. Wist je dat niet?
gehele universum is een hologram
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 1 juni 2016 @ 23:05:35 #141
102177 fs180
ik rem voor katten
pi_162681359
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juni 2016 22:05 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

gehele universum is een hologram
wat is de godmode cheat?
  woensdag 1 juni 2016 @ 23:06:39 #142
102177 fs180
ik rem voor katten
pi_162681387
quote:
0s.gif Op maandag 30 mei 2016 07:34 schreef Fixers het volgende:
Ik vind dat ook zo tegenstrijdig. Als de elite joods is, waarom sturen ze dan aan op een islamitische samenleving?

Het enige motief dat ik daar kan bedenken is het creëren van extra afstand en een wij/zij gevoel. Zodat de liberalere leden van de elite niet alsnog compassie gaat tonen met 'het volk' en zo de plannen tegenwerken.
omdat in oorlog en liefde alles geoorloofd is, duhhh
pi_162681512
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 19:49 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Pff, dat zijn duidelijk hologrammen. Wist je dat niet?
Nee. Maak dan maar 'n topic over.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  donderdag 2 juni 2016 @ 07:46:26 #144
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_162684694
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 19:35 schreef Tingo het volgende:
Je kan leeuwen in de zoo zien.
Careful you don't fall in the cage, it would be a shame having a lion shot for eating you...
Je kunt ook naar processen van geradicalisseerde jonge westerse moslim extremisten gaan. Die zijn (mits niet té jong) gewoon openbaar.
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  donderdag 2 juni 2016 @ 10:06:30 #145
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162686536
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 23:05 schreef fs180 het volgende:

[..]

wat is de godmode cheat?
iddqd
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_162689647
quote:
Laat Vladje met rust.
  donderdag 2 juni 2016 @ 13:16:49 #147
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_162690208
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 12:52 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:

[..]

Laat Vladje met rust.
mja, plastische chirurgie moet ie zelf weten, maar het is wel duidelijk te zien.
  donderdag 2 juni 2016 @ 17:02:24 #148
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_162696034
quote:
2s.gif Op zondag 29 mei 2016 22:41 schreef ToT het volgende:

En zo zijn er nog veel meer filmpjes te vinden met politici en dergelijke die het over "white genocide" hebben.
Nu weet ik van toen ik hier nog modje was, dat de New World Order een zo homogeen mogelijk ras over de hele wereld wilde hebben, met zo min mogelijk culturele verschillen. Geen aparte volken meer, geen unieke culturen; één grijze (althans lichtbruine) massa.
Het lijkt er op dat dit volop in gang is gezet met de bombardementen in het Midden-Oosten en de ontheemde volkeren hier een veilig thuis aan te bieden.
Het lijkt er ook op dat die toekomstige homogene massa wel eens islamitisch kan gaan worden als het allemaal zo door gaat.
Opvallend, want bijvoorbeeld de Rothschilds en diverse andere machtige families zijn Joods.
Dit beeld is dus erg tegenstrijdig.

Iemand die hier gedachten over heeft?
Staat me niet meer zo bij.
Stond dat in TRU toen, of heb je voorbeeldje?

Ik ben voor een homogeen ras, religie.. tja dat is een lastige!
Religie is op zich prima maar.. het iemand kwaad doen vanuit geloofsovertuiging is het hele probleem, veel religieboekjes staan er vol mee.
Er staat nog een vraag voor u open!!
  donderdag 2 juni 2016 @ 17:06:06 #149
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_162696139
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 17:57 schreef Tingo het volgende:

[..]

Wie zegt dat 'de elite' joods is? Waarschijnlijker is het gewoon heel rijke mensen van alle soort 'religies' , nationaliteiten in een grote club.
Het lijkt iig dat de moslim volk de schuld krijgen voor al de neppe 'terreur' aanvallen.
Ik heb nog steeds geen 'geradicalisseerde jonge westerse moslim extremisten' in m'n buurt gezien - dat zie je alleen op TV en in de stomme, vuile MSM verhalen.
Tot voor kort werd bij bijna elk complot met het vingertje naar hun gewezen!

Schijnbaar was het maar een tijdelijke opwelling haal ik hier uit?

Naar wie gaan we nu wijzen dan?
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_162709378
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:16 schreef Manke het volgende:

[..]

mja, plastische chirurgie moet ie zelf weten, maar het is wel duidelijk te zien.
Tuurlijk!!
  vrijdag 3 juni 2016 @ 18:48:13 #151
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162721614
Barack Obama Warns Americans 'to Be Prepared for a Disaster

One more thing that I found particularly noteworthy about Obama's speech was that he said that there is now "a FEMA app" that can direct you to the nearest "FEMA shelter" in the event of a major emergency.

http://www.charismanews.c(...)pared-for-a-disaster

Het ruimen kan beginnen....
Wat is de uberfuhrer van plan.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 3 juni 2016 @ 20:52:20 #152
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162724427
Researchers in Amsterdam recently created robots that can ‘mate’ and create offspring in a roundabout way. Each robot is programmed with a genome that determines their software and hardware. They can communicate with each other through WiFi, and combine that information randomly to create a new genome, which is then sent to a 3D printer. Thus, a new robot is born in a way that resembles evolution in nature. So what could be so advantageous about teaching robots to reproduce themselves in this manner?

Right now these little robots seem novel and harmless, but when combined with other advances that are on the horizon, they could be a serious threat. Right now we already have artificial intelligence algorithms with the capability to learn and retain information, and we already have robots that can consume matter from the environment for energy. Altogether, science has laid the groundwork for machines that act like living creatures. They could in the very foreseeable future, think, eat, and reproduce.

http://www.activistpost.c(...)e-and-reproduce.html

--------

2029 komt aardig dichtbij
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_162724549
Elk jaar iets dichterbij lijkt het wel. Vreemd hoe dat werkt.
Conscience do cost.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 00:04:38 #154
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162730339
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 20:56 schreef ems. het volgende:
Elk jaar iets dichterbij lijkt het wel. Vreemd hoe dat werkt.
ik bedoel natuurlijk het jaar van the terminator.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zaterdag 4 juni 2016 @ 00:20:37 #155
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_162730776
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 00:04 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

ik bedoel natuurlijk het jaar van the terminator.
Is dat ook een Chinees jaar? :D
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_162730806
volgend jaar is jaar van the running man
  zaterdag 4 juni 2016 @ 10:17:11 #157
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_162734812
Hoe zit dat eigenlijk met het "Obama is the antichrist" verhaal? Zijn we allemaal al dood? :P
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  zondag 5 juni 2016 @ 09:21:47 #158
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162757558

Creepy shit tijdens de (feestelijke?) opening van de Gotthard tunnel. Luciferian of niks aan de hand lekker artistiek en anders?

Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zondag 5 juni 2016 @ 09:25:02 #159
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_162757580
Echt, alles is iets om bang van te worden, he? Creepy, satanisch, scary shit ...
Durf jij nog wel eens naar buiten?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zondag 5 juni 2016 @ 10:15:27 #160
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162758106

De feestelijke opening zonder commentaar. Vrolijke boel zeg tjonge jonge, leuk artistiek ook met al die bokkenhoorns. Deel II van de feestelijke opening is vast ergens te vinden. Gelukkig ben ik niet de enige die zich bij deze beelden achter de oren krabt terwijl de hooggeplaatsten donders goed weten waar ze bij aanwezig zijn.

Zo nu naar buiten met mijn rozenkrans, wijwater en bijbel. No worries folks!
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162758579
Ohja, iemand was nog bang voor de bijbelsprookjes.
Conscience do cost.
  zondag 5 juni 2016 @ 12:03:17 #162
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162759678
quote:
10s.gif Op zaterdag 4 juni 2016 10:17 schreef SicSicSics het volgende:
Hoe zit dat eigenlijk met het "Obama is the antichrist" verhaal? Zijn we allemaal al dood? :P
Nee dat niet , maar het christendom ligt aardig onder vuur en de signs are there.
There is only one religion
  zondag 5 juni 2016 @ 12:15:06 #163
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162759848
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 10:15 schreef controlaltdelete het volgende:

Zo nu naar buiten met mijn rozenkrans, wijwater en bijbel. No worries folks!
Ik kan je genesis 18 t/m20 aanraden om te lezen. O+
There is only one religion
  dinsdag 7 juni 2016 @ 08:52:11 #164
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_162808002
quote:
0s.gif Op zondag 5 juni 2016 12:03 schreef Dance99Vv het volgende:
Nee dat niet , maar het christendom ligt aardig onder vuur en de signs are there.
All welke sign are here? :)

Christendom ligt al redelijk lang onder vuur. Vind je het ook niet ietwat egocentrisch en eenzijdig om de hele wereld vanuit onze Joods-christelijke tradities de verdoemenis in te voorspellen?

Tevens is de regeerperiode van Obama de antichrist alweer voorbij. Niet echt de voorgenomen climax van zijn heerschappij om Jezus terug te laten keren, denk ik dan. :D
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_162809141
quote:
6s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 08:52 schreef SicSicSics het volgende:


Christendom ligt al redelijk lang onder vuur. Vind je het ook niet ietwat egocentrisch en eenzijdig om de hele wereld vanuit onze Joods-christelijke tradities de verdoemenis in te voorspellen?
Ik wil niet discussie verstoren maar er is echt niets Joods aan de Europese christelijke traditie. Sterker nog in de christelijke europa was de jood getto bewoner. Werden eeuwelang joodse boeken verbrand. Zij zaten achter de pest. Zij waren de moordenaars van jezus. Dienaars van satan. Synagoge van satan. En dan hebben we het nog niet over pogroms en als toetje de holocaust

Joods christelijke traditie? :)
  dinsdag 7 juni 2016 @ 10:55:25 #166
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_162810104
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 10:07 schreef Szikha2 het volgende:
Ik wil niet discussie verstoren maar er is echt niets Joods aan de Europese christelijke traditie. Sterker nog in de christelijke europa was de jood getto bewoner. Werden eeuwelang joodse boeken verbrand. Zij zaten achter de pest. Zij waren de moordenaars van jezus. Dienaars van satan. Synagoge van satan. En dan hebben we het nog niet over pogroms en als toetje de holocaust

Joods christelijke traditie? :)
Ik ben mij daar bewust van, maar het is een term die heden ten dage vaak in de mond genomen wordt. Veelal door politici om aan te geven dat onze westerse "beschaving" een Joods-christelijk fundament heeft.

Dat dit wat glas ijs is, doet daar niks aan af :)
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_162810375
quote:
De bewoners van Groningen, Drenthe en Friesland schrokken zich een hoedje toen maandagmiddag tweemaal vlak achter elkaar een grote knal te horen was in de Noordelijke provincies.

Vliegbasis Volkel had op Twitter al aangekondigd dat er een testvlucht zou plaatsvinden op maandag tussen 15:00 en 16:00 uur. De knallen kwamen echter van een QRA (Quick Reaction Alert), oftewel een spoedactie van twee F16. De straaljagers gingen door de geluidsbarrière boven Nijmegen. De knallen klonken als een explosie.

Woordvoerder van defensie Wilko ter Horst legt uit dat het om een onderschepping ging. ,, We hebben een burgervliegtuig waarmee het radiocontact verbroken was, onderschept en geholpen om het contact weer te herstellen."

Schrikreacties

Groninger Jan van Stralen was ten tijde van de knallen zijn huis aan het schilderen in de Noorderstationstraat. ,,Mijn huis stond te trillen. Het stof kwam naar beneden. Ik ben hier niet blij mee, want ook een van de scheuren in het huis, die door een aardbeving is veroorzaakt, lijkt nu groter."

In Den Andel liepen mensen naar buiten om te kijken of de aardappelpoederfabriek Rixona ontploft was. Aan de Lubeckweg in Groningen stapte een man uit zijn auto om zijn banden te controleren in de veronderstelling dat er eentje geklapt was.

Tot in het zuiden van Drenthe waren de knallen duidelijk te horen. Een vrouw die op een terras in Assen een ijsje aan het eten was dacht carbidschoten te horen. Ook op Twitter regende het reacties.
Dikgedrukte: ik moest toen ik dat las ineens aan ons BNW denken. Bij elke zogenaamde false flag of hoax word het aangehaald; het test gedrag van de elite.

Nu is er een test gemeld, en radiocontact verloren met een ander toestel. Wat nou als dat vliegtuig wel een flat was ingegaan? Hadden we hier dan weer met z'n allen geroepen dat het zo toevallig is dat er een test plaats vind ten tijde van een aanslag? Of is het toch niet zo toevallig?
  Moderator dinsdag 7 juni 2016 @ 11:43:07 #168
249559 crew  Lavenderr
pi_162811269
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 11:07 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Dikgedrukte: ik moest toen ik dat las ineens aan ons BNW denken. Bij elke zogenaamde false flag of hoax word het aangehaald; het test gedrag van de elite.

Nu is er een test gemeld, en radiocontact verloren met een ander toestel. Wat nou als dat vliegtuig wel een flat was ingegaan? Hadden we hier dan weer met z'n allen geroepen dat het zo toevallig is dat er een test plaats vind ten tijde van een aanslag? Of is het toch niet zo toevallig?

Dan was het ongetwijfeld een hoax of false flag geweest.
pi_162811548
quote:
6s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 10:55 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Ik ben mij daar bewust van, maar het is een term die heden ten dage vaak in de mond genomen wordt. Veelal door politici om aan te geven dat onze westerse "beschaving" een Joods-christelijk fundament heeft.

Dat dit wat glas ijs is, doet daar niks aan af :)
Aight ;)
pi_162817085
Vraag:
Dat wij leven in een simulatie, is daar al een topic over?
pi_162817090
Dit circus is binnenkort ook weer:

http://www.ad.nl/binnenla(...)onferentie~a0c0cb68/

quote:
Koning voor het eerst zonder Beatrix naar Bilderberg-conferentie

Koning Willem-Alexander vervangt zijn moeder, prinses Beatrix, vanaf donderdag in Dresden tijdens de Bilderberg-conferentie, waar de invloedrijkste mensen op aarde de wereldproblematiek bespreken. Dat bevestigt de Rijksvoorlichtingsdienst aan het AD.
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
  Moderator dinsdag 7 juni 2016 @ 15:37:21 #172
249559 crew  Lavenderr
pi_162817274
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 15:29 schreef opgebaarde het volgende:
Vraag:
Dat wij leven in een simulatie, is daar al een topic over?
Zijn er ooit wel geweest maar momenteel niet dus waarom open je er geen een?
pi_162818601
quote:
14s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 15:37 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Zijn er ooit wel geweest maar momenteel niet dus waarom open je er geen een?
Thanks. Ik ben de materie niet machtig maar ik vind het reuze interessant. Interesse is gewekt door een interview met onze held Elon Musk.

Ik vergeet het idee niet, ik bouw het tzt
  dinsdag 7 juni 2016 @ 16:36:14 #174
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162818713
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 16:30 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Thanks. Ik ben de materie niet machtig maar ik vind het reuze interessant. Interesse is gewekt door een interview met onze held Elon Musk.

Ik vergeet het idee niet, ik bouw het tzt
Machtig interessante materie en je kan zelfs nog een paar wetenschappelijke artikeltjes misbruiken om je punt te maken ( _O- ) Bijvoorbeeld: http://motherboard.vice.c(...)-is-a-giant-hologram

Heerlijk onderwerp O+
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  Moderator dinsdag 7 juni 2016 @ 16:39:29 #175
249559 crew  Lavenderr
pi_162818807
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 16:30 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Thanks. Ik ben de materie niet machtig maar ik vind het reuze interessant. Interesse is gewekt door een interview met onze held Elon Musk.

Ik vergeet het idee niet, ik bouw het tzt
Fascinerend onderwerp wat eigenlijk nooit verveelt. Kijk er naar uit ^O^
  dinsdag 7 juni 2016 @ 16:43:01 #176
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_162818913
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 15:29 schreef opgebaarde het volgende:
Vraag:
Dat wij leven in een simulatie, is daar al een topic over?
Zoek even naar de user Synthercell
En je komt meer dan genoeg topics tegen..

:)
Er staat nog een vraag voor u open!!
  dinsdag 7 juni 2016 @ 19:45:53 #177
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162823364
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 15:29 schreef ender_xenocide het volgende:
Dit circus is binnenkort ook weer:

http://www.ad.nl/binnenla(...)onferentie~a0c0cb68/

[..]

http://www.activistpost.c(...)s-tech-takeover.html

Agendapunt 9. The useless eaters
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 8 juni 2016 @ 15:24:07 #178
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162842079
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 juni 2016 19:45 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

http://www.activistpost.c(...)s-tech-takeover.html

Agendapunt 9. The useless eaters
9. Precariat and middle class

"Precariat" https://nl.wikipedia.org/wiki/Precariaat

"Precariaat is een sociologisch en economisch begrip. Het is een portmanteau van de woorden precair en proletariaat. Dit neologisme werd omschreven door hoogleraar ‘Economische zekerheid’ Guy Standing van de universiteit van Bath. Het verwijst naar de onzekerheid op sociaal, economisch, cultureel en politiek vlak van een groeiende groep in onze maatschappij, wat uitmondt in populisme en extremisme.[1]"

Dat zou dus betekenen dat iemand als Trump een door de elite ongewenst persoon is. en de vijand van mijn vijand....

Fuck.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 9 juni 2016 @ 07:37:06 #179
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162858659
quote:
9s.gif Op woensdag 8 juni 2016 15:24 schreef jogy het volgende:

[..]

9. Precariat and middle class

"Precariat" https://nl.wikipedia.org/wiki/Precariaat

"Precariaat is een sociologisch en economisch begrip. Het is een portmanteau van de woorden precair en proletariaat. Dit neologisme werd omschreven door hoogleraar ‘Economische zekerheid’ Guy Standing van de universiteit van Bath. Het verwijst naar de onzekerheid op sociaal, economisch, cultureel en politiek vlak van een groeiende groep in onze maatschappij, wat uitmondt in populisme en extremisme.[1]"

Dat zou dus betekenen dat iemand als Trump een door de elite ongewenst persoon is. en de vijand van mijn vijand....

Fuck.
like pim
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  donderdag 9 juni 2016 @ 16:27:21 #180
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162868221
quote:
EU Wil Alleen Facebook Of You Tube Toestaan Met ID Kaart
De Europese Commissie onder leiding van de Est Ansip wil dat gebruikers voortaan met hun ID kaart moeten inloggen op Internet platforms als Facebook en YouTube, volgens een interne notitie die de site Breitbart naar voren brengt.
[..]
Volgens de notitie van 25 maart 2016 ‘Online Platforms and the Digital Single Market’ is het beter dat met ID ingelogd wordt om misleiding van consumenten reviews te voorkomen. Fake reviews zouden in het nadeel van de consumenten zijn en het vertrouwen in de platforms kunnen schaden.

Met andere woorden onder het voorwendsel dat daarmee de consumentenbelangen gediend worden, moet diezelfde consument een deel van zijn privacy gaan inleveren!

bron
Alle jezus. Wat voor ultrafascistische Orwelliaanse politiestaat wordt Europa.
Fake reviews ?!

Eerst was het kiddypr0n maar ondertussen is het dus al opgevoerd naar een reactie op bol.com over een willekeurig boek.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_162868391
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2016 16:27 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Alle jezus. Wat voor ultrafascistische Orwelliaanse politiestaat wordt Europa.
Fake reviews ?!

Eerst was het kiddypr0n maar ondertussen is het dus al opgevoerd naar een reactie op bol.com over een willekeurig boek.
Er is zoveel mis met dit bericht dat ik niet eens de moeite ga doen om normaal te reageren. Echt bijzonder dat jij in dat soort teksten trapt, heel bijzonder, als zogenaamd kritisch denker.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 09-06-2016 16:36:29 ]
  donderdag 9 juni 2016 @ 16:45:28 #182
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162868567
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2016 16:27 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Alle jezus. Wat voor ultrafascistische Orwelliaanse politiestaat wordt Europa.
Fake reviews ?!

Eerst was het kiddypr0n maar ondertussen is het dus al opgevoerd naar een reactie op bol.com over een willekeurig boek.
Het originele stuk waar het op gebaseerd is https://regmedia.co.uk/2016/05/03/eu_draft_report.pdf

Als iemand zich geroepen voelt om het een beetje uit te pluizen :@.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_162868588
quote:
14s.gif Op donderdag 9 juni 2016 16:45 schreef jogy het volgende:

[..]

Het originele stuk waar het op gebaseerd is https://regmedia.co.uk/2016/05/03/eu_draft_report.pdf

Als iemand zich geroepen voelt om het een beetje uit te pluizen :@.
Wat dus een draft is he, geen officieel definitief stuk.
  donderdag 9 juni 2016 @ 16:47:39 #184
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162868597
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2016 16:47 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Wat dus een draft is he, geen officieel definitief stuk.
Ja dat klopt wel maar mits echt geeft het wel een mooi kijkje in de keuken van.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_162868610
quote:
14s.gif Op donderdag 9 juni 2016 16:47 schreef jogy het volgende:

[..]

Ja dat klopt wel maar mits echt geeft het wel een mooi kijkje in de keuken van.
Als die PDF echt is ja :'). Dit is de site die de PDF plaatst: https://regmedia.co.uk/
Ik heb niets met de EU (liever vandaag dan morgen kapot), maar daar heb ik nog meer vertrouwen in als zo'n site ;)

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 09-06-2016 16:48:36 ]
pi_162868636
quote:
14s.gif Op donderdag 9 juni 2016 16:47 schreef jogy het volgende:

[..]

Ja dat klopt wel maar mits echt geeft het wel een mooi kijkje in de keuken van.
Het zou nog een best echt draft rapport kunnen zijn, maar dit is hoe die er normaal (vrij recent) uitzien: http://www.europarl.europ(...)C%2bPDF%2bV0%2f%2fEN

Hier staan nog andere draft reports: http://www.europarl.europ(...)eports.html?action=2

25-5 (datum uit die gelinkte PDF) komt niet naar voren toe.

Of ik zit bij het verkeerde EU instituut te kijken, dat kan ook nog.

[ Bericht 18% gewijzigd door #ANONIEM op 09-06-2016 16:52:05 ]
  donderdag 9 juni 2016 @ 16:59:35 #187
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162868807
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2016 16:48 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Als die PDF echt is ja :'). Dit is de site die de PDF plaatst: https://regmedia.co.uk/
Ik heb niets met de EU (liever vandaag dan morgen kapot), maar daar heb ik nog meer vertrouwen in als zo'n site ;)
Tadaa. Blijkbaar heeft Breitbart (die is er het eerst mee gekomen) geen onzin gespuwd. (Nu nog dat polilegaleze ontcijferen _O-. )
https://ec.europa.eu/digi(...)nd-challenges-europe
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 9 juni 2016 @ 17:00:18 #188
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162868821
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2016 16:49 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Het zou nog een best echt draft rapport kunnen zijn, maar dit is hoe die er normaal (vrij recent) uitzien: http://www.europarl.europ(...)C%2bPDF%2bV0%2f%2fEN

Hier staan nog andere draft reports: http://www.europarl.europ(...)eports.html?action=2

25-5 (datum uit die gelinkte PDF) komt niet naar voren toe.

Of ik zit bij het verkeerde EU instituut te kijken, dat kan ook nog.
Oh die ook ja. Kunnen we er in ieder geval wel vanuit gaan dat het stuk echt is.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_162872083
quote:
11s.gif Op donderdag 9 juni 2016 16:59 schreef jogy het volgende:

[..]

Tadaa. Blijkbaar heeft Breitbart (die is er het eerst mee gekomen) geen onzin gespuwd. (Nu nog dat polilegaleze ontcijferen _O-. )
https://ec.europa.eu/digi(...)nd-challenges-europe
Ja, stuk is wel echt :). Gelukkig.

Even de eerste paar pagina's vluchtig doorgelezen, maar daar gaat het voornamelijk over het belang van investeringen in innovatie bevordering, investeringen in startups, etc. Belangrijk want Europa heeft een 'thriving' startup community, balblabla.

Daarna gezocht op het stukje van reviews en dat is dit:

quote:
As a remedy, in order to keep identification simple and secure, consumers should be able to choose the credentials by which they want to identify or authenticate themselves. In particular, online platforms should accept credentials issued or recognised by national public authorities, such as electronic or mobile IDs, national identity cards, or bank cards.
Het gaat er dus om dat er vrije keuze moet zijn, en daar hoort, volgens de EU, de mogelijkheid bij om in te kunnen loggen, in ons geval, met je DigiD. Dus, dat ligt heel wat genuanceerder dan dat Lambiekje gelooft en Breitbart (ofzo) brengt.

Nog niet alles gelezen, maar eigenlijk is het, op basis van wat ik gelezen heb, een vrij positief stuk. Ook erkennen ze dat er in 'the public' veel zorgen zijn over datacollectie en dat bedrijven/instanties daar een stuk opener/transparenter in moeten zijn.

Bijzonder, dat zo'n conspiracy site er dan 1 regel uitpikt, die verkeerd interpreteert, dat vind zijn weg naar Fok! door onze alles gelover (zolang het niet door artsen of mainstream media gemeld word) Lambiek, en wij zitten te doen wat zijn hersenen zouden moeten doen. Weer 10 minuten van mijn leven verknoeit aan dat figuur.
  vrijdag 10 juni 2016 @ 10:30:57 #190
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162884732
quote:
0s.gif Op donderdag 9 juni 2016 19:38 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Ja, stuk is wel echt :). Gelukkig.

Even de eerste paar pagina's vluchtig doorgelezen, maar daar gaat het voornamelijk over het belang van investeringen in innovatie bevordering, investeringen in startups, etc. Belangrijk want Europa heeft een 'thriving' startup community, balblabla.

Daarna gezocht op het stukje van reviews en dat is dit:

[..]

Het gaat er dus om dat er vrije keuze moet zijn, en daar hoort, volgens de EU, de mogelijkheid bij om in te kunnen loggen, in ons geval, met je DigiD. Dus, dat ligt heel wat genuanceerder dan dat Lambiekje gelooft en Breitbart (ofzo) brengt.

Nog niet alles gelezen, maar eigenlijk is het, op basis van wat ik gelezen heb, een vrij positief stuk. Ook erkennen ze dat er in 'the public' veel zorgen zijn over datacollectie en dat bedrijven/instanties daar een stuk opener/transparenter in moeten zijn.
Het probleem met die wollige stukken is dat je het altijd op meerdere manieren kan lezen en via dat polilegalese brengen ze zaken in een positief licht terwijl de negatieve zaken niet afgevangen worden. Maar dat het inderdaad zo op het eerste gezicht geen 'gedwongen' karakter heeft ben ik met je eens. Al zou ik bijvoorbeeld websites/social media niet vertrouwen met een ingescande versie van mijn ID of toegang tot mijn dig-id die dan via die omweg in de VS terecht komt of zo.

quote:
Bijzonder, dat zo'n conspiracy site er dan 1 regel uitpikt, die verkeerd interpreteert, dat vind zijn weg naar Fok! door onze alles gelover (zolang het niet door artsen of mainstream media gemeld word) Lambiek, en wij zitten te doen wat zijn hersenen zouden moeten doen. Weer 10 minuten van mijn leven verknoeit aan dat figuur.
Negatief interpreteert, dat is net iets anders. En het uitzoekwerk vond ik persoonlijk wel leuk, daar ben ik graag mee bezig in BNW. Kijken wat er nou wel en niet klopt aan de berichtgeving. (main/non main).
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_162884879
quote:
14s.gif Op vrijdag 10 juni 2016 10:30 schreef jogy het volgende:

[..]

Het probleem met die wollige stukken is dat je het altijd op meerdere manieren kan lezen en via dat polilegalese brengen ze zaken in een positief licht terwijl de negatieve zaken niet afgevangen worden. Maar dat het inderdaad zo op het eerste gezicht geen 'gedwongen' karakter heeft ben ik met je eens. Al zou ik bijvoorbeeld websites/social media niet vertrouwen met een ingescande versie van mijn ID of toegang tot mijn dig-id die dan via die omweg in de VS terecht komt of zo.

Dat wantrouwen snap ik en dat is nog terecht ook. Maar daarom blijft de keuze er, en vind de EU schijnbaar, volgens dat stuk, dat bedrijven meer opener en transparanter moeten zijn wat dat betreft.
Niet met je eens wat betreft verschillende interpretaties. Normaal wel, maar wat ik quote kan ik niet anders uitleggen.

quote:
[..]

Negatief interpreteert, dat is net iets anders. En het uitzoekwerk vond ik persoonlijk wel leuk, daar ben ik graag mee bezig in BNW. Kijken wat er nou wel en niet klopt aan de berichtgeving. (main/non main).
Nee, verkeerd interpreteert. Wat hij stelt is gewoon onwaar. En dat had hij kunnen weten.
Ik vind dingen uitzoeken ook leuk, maar dan wel omdat ik zelf achter iets aan zit ofzo. Elke post van Lambiek hier kan je zo'n beetje uit zoeken en tot de conclusie komen dat het net wat anders ligt dan hij stelt (en gelooft). Daar kan je vervolgens hele lange posts over schrijven, maar reageren doet ie niet, hij gaat alleen maar door met het volgende artikel plaatsen dat weer uitgezocht kan worden.

Maar goed, dat is mijn persoonlijke frustratie met een user als Lambiekje (al vind ik zijn volgelingen nog erger, die zouden domweg onder onze posts waarin wij het 1 en ander uitzoeken durven posten: "Goed bezig Lambiek, bedankt voor de informatie!". Ja hallo :').
  vrijdag 10 juni 2016 @ 11:33:30 #192
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162886270
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 juni 2016 10:36 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Dat wantrouwen snap ik en dat is nog terecht ook. Maar daarom blijft de keuze er, en vind de EU schijnbaar, volgens dat stuk, dat bedrijven meer opener en transparanter moeten zijn wat dat betreft.
Niet met je eens wat betreft verschillende interpretaties. Normaal wel, maar wat ik quote kan ik niet anders uitleggen.
Ik ben het nu wat aandachtiger aan het lezen en ze brengen het als een vrijwillige medewerking maar ik zie er wel veel insinuaties in staan die mij ook hevig doen vermoeden dat het een 'carrot / stick' situatie is. Oftewel een 'als niet goedschiks (vrijwillig) dan maar kwaadschiks (officiële regulering). Is het dan nog steeds vrijwillig? Als ik uitgenodigd wordt om mee te gaan naar het politiebureau (goedschiks/'vrijwillig') maar een weigering zou inhouden dat ik gewoon gearresteerd wordt dan heb je achter de streep niet echt een keuze behalve de manier waarop je meegaat. Leg ik het een beetje helder uit? Ik ben nu ergens bij pagina 10 en vanaf pagina 8/9 wordt het interessant in ieder geval.

quote:
[..]

Nee, verkeerd interpreteert. Wat hij stelt is gewoon onwaar. En dat had hij kunnen weten.
Ik vind dingen uitzoeken ook leuk, maar dan wel omdat ik zelf achter iets aan zit ofzo. Elke post van Lambiek hier kan je zo'n beetje uit zoeken en tot de conclusie komen dat het net wat anders ligt dan hij stelt (en gelooft). Daar kan je vervolgens hele lange posts over schrijven, maar reageren doet ie niet, hij gaat alleen maar door met het volgende artikel plaatsen dat weer uitgezocht kan worden.

Maar goed, dat is mijn persoonlijke frustratie met een user als Lambiekje (al vind ik zijn volgelingen nog erger, die zouden domweg onder onze posts waarin wij het 1 en ander uitzoeken durven posten: "Goed bezig Lambiek, bedankt voor de informatie!". Ja hallo :').
Het is inderdaad een persoonlijk dingetje. Al zie ik het niet echt als een volledig optioneel iets van de EU. Ze willen het op een bepaalde transparante manier, of zo je wil, een manier waar de eprivacy eigenlijk niet meer zou bestaan (maar dan alleen voor de gemiddelde niet internet savvy persoon) en proberen het in de eerste instantie op basis van aanmoedigen en vrijwilligheid maar dat is alleen maar ter behoeve van de schone schijn, als ik het een beetje cynisch bekijk.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  vrijdag 10 juni 2016 @ 11:36:04 #193
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162886325
Ik zie overigens wel veel positieve zaken wat betreft dataverwerking uit user activiteiten wat dus duidelijker naar voren moet komen zodat een user beter weet waar hij mee instemt. Pluspuntje.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  vrijdag 10 juni 2016 @ 11:48:48 #194
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162886613
Hm.

https://ec.europa.eu/digi(...)ust-services-and-eid

Lijkt een beetje op een 'trojaans paard' eigenlijk. Zet het hele systeem op en blijf oreren dat het vrijwillig is en zodra het geïmplementeerd is haal je het vrijwillige karakter weg en dan zit men daar met hun goede gedrag en enkel de mogelijkheid om via eidas een extra small fleshlight te bestellen. /bijvoorbeeld
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  vrijdag 10 juni 2016 @ 21:23:03 #195
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162901461
Education In A Police State: Schools Across The US Firing Guidance Counselors — Opt For Cops Instead

While the data shows that students have declining access to a kind and caring role model to guide them through their high school careers, the number of students who have access to a police officer is growing.

[..]

It seems that schools in America are starting to more closely resemble prisons than learning facilities. Think about it — children are locked in behind steel doors all day long as armed agents of the State patrol the grounds. A few minutes out of the day, the students are given a little yard time — and again, they are kept under the watch of armed state agents.
http://www.activistpost.c(...)ance-councelors.html
------------

Inderdaad school is een indoctrinatiegevangenis.

En uiteraard veranderd de Nederlandse school ook in die richting.

Precies wat van ultrafascistische maatschappij verlangd
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zaterdag 11 juni 2016 @ 16:28:12 #196
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162918383
In Search For Cures, Scientists Create Embryos That Are Both Animal And Human

en

Human-Animal Chimeras Are Gestating on U.S. Research Farms

Based on interviews with three teams, two in California and one in Minnesota, MIT Technology Review estimates that about 20 pregnancies of pig-human or sheep-human chimeras have been established during the last 12 months in the U.S., though so far no scientific paper describing the work has been published, and none of the animals were brought to term.

Wat een geweldige lui ook die wetenschappers.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162918467
Ja, die twee (dezelfde) berichten zegt natuurlijk alles over álle wetenschappers. :').
  Moderator zaterdag 11 juni 2016 @ 16:37:29 #198
249559 crew  Lavenderr
pi_162918605
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2016 16:32 schreef Scrummie het volgende:
Ja, die twee (dezelfde) berichten zegt natuurlijk alles over álle wetenschappers. :').
Het is wanhopig zoeken naar 'krenten in de pap'. Al moet er uren voor gespeurd worden, er wordt wel een wetenschapper of een dokter gevonden die niet deugt. Vervolgens deugen alle wetenschappers niet en zijn alle artsen fascisten.
  zaterdag 11 juni 2016 @ 16:46:05 #199
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162918849
Het is niet wanhopig zoeken als je openstaat voor list en bedrog, je gaat het pad op van op zoek naar de waarheid kom je allerlei zaken tegen zoals dit er ene van is. Maar geen kwaad woord over wetenschappers en medici want die zijn heilig natuurlijk, o ja vergeet de Joden en de transgenders niet :+

Kom eens met stevigere argumenten

[ Bericht 34% gewijzigd door Dance99Vv op 11-06-2016 20:36:14 ]
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162919021
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2016 16:46 schreef controlaltdelete het volgende:
Maar geen kwaad woord over wetenschappers en medici want die zijn heilig natuurlijk, o ja vergeet de Joden en de transgenders niet :+
Ja, die zijn echt heilig. Dat wordt echt gezegd hier.

:')
Conscience do cost.
  zondag 12 juni 2016 @ 07:26:13 #201
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162936001
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 juni 2016 16:37 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Het is wanhopig zoeken naar 'krenten in de pap'. Al moet er uren voor gespeurd worden, er wordt wel een wetenschapper of een dokter gevonden die niet deugt. Vervolgens deugen alle wetenschappers niet en zijn alle artsen fascisten.
diegene die met vaccins werken.

En nee je moet flink je best doen om überhaupt een integere wetenschapper of medici te vinden.

Als met alles... Alles is :the other way around. Alles is 180' anders dan naïeveling denkt dat is.

[ Bericht 13% gewijzigd door Lambiekje op 12-06-2016 07:37:49 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zondag 12 juni 2016 @ 11:14:18 #202
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_162938398
quote:
1s.gif Op zondag 12 juni 2016 07:26 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

diegene die met vaccins werken.

En nee je moet flink je best doen om überhaupt een integere wetenschapper of medici te vinden.

Als met alles... Alles is :the other way around. Alles is 180' anders dan naïeveling denkt dat is.
Net als die verdomde C# programmeurs. Daar moet je ook flink je best doen om een integere tussen te vinden.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zondag 12 juni 2016 @ 13:41:40 #203
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162941907
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 11:14 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Net als die verdomde C# programmeurs. Daar moet je ook flink je best doen om een integere tussen te vinden.
Die creëren alleen maar virussen spyware en achterdeuren voor de cia,nsa AIVD, fascisten zijn het :+
There is only one religion
  Moderator zondag 12 juni 2016 @ 13:48:07 #204
249559 crew  Lavenderr
pi_162942088
quote:
Waarom post je dit in een complotten topic? Zeker om straks weer lekker te kunnen zeiken als mensen hier zeggen dat het een hoax was of een false flag? Doorzichtig.
  Moderator zondag 12 juni 2016 @ 13:52:18 #206
249559 crew  Lavenderr
pi_162942109
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 13:51 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Waarom post je dit in een complotten topic? Zeker om straks weer lekker te kunnen zeiken als mensen hier zeggen dat het een hoax was of een false flag? Doorzichtig.
Zoals ik al schreef en in de TT staat: De wereld van vandaag.
Ik wil er nog wel aan toevoegen dat ik niet verwacht dat hier iemand false flag of hoax komt roepen. Wel zou er een complot achter kunnen steken. Al is het maar met twee man. Aan dit soort dingen gaat vaak een complot vooraf. Of het is een éénmansactie door een gek met een hekel aan homo's.
pi_162942840
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 13:51 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Waarom post je dit in een complotten topic? Zeker om straks weer lekker te kunnen zeiken als mensen hier zeggen dat het een hoax was of een false flag? Doorzichtig.
Orlando nightclub shooting: 'I used my bandana to stop the bleeding'
http://www.bbc.com/news/world-us-canada-36510756

Oh dear.

'The Voice' singer shot, killed after Orlando concert
http://www.wesh.com/news/(...)ndo-concert/40008938

Oh dear,oh dear.

Fans remember slain singer
http://www.wesh.com/news/fans-remember-slain-singer/40015630

They are obviously very upset about this tragic event.

[ Bericht 10% gewijzigd door Tingo op 12-06-2016 14:42:13 ]
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  zondag 12 juni 2016 @ 14:41:18 #208
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_162943252
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 14:25 schreef Tingo het volgende:

[..]

Orlando nightclub shooting: 'I used my bandana to stop the bleeding'
http://www.bbc.com/news/world-us-canada-36510756

Oh dear.

'The Voice' singer shot, killed after Orlando concert
http://www.wesh.com/news/(...)ndo-concert/40008938

Oh dear,oh dear.
Psycholoog Tingo on the case! Wat is er in jouw ogen precies mis mee?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zondag 12 juni 2016 @ 15:05:50 #209
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162943944
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 14:41 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Psycholoog Tingo on the case! Wat is er in jouw ogen precies mis mee?
Even wachten op de youtuber" We see again" in 3...2...1...

There is only one religion
pi_162944187
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 15:05 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Even wachten op de youtuber" We see again" in 3...2...1...

De MSM zegt al genoeg.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  zondag 12 juni 2016 @ 15:39:27 #211
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162945116
Edit: Oh, was al gepost zag ik.

[ Bericht 97% gewijzigd door #ANONIEM op 12-06-2016 15:43:05 ]
  zondag 12 juni 2016 @ 15:44:59 #213
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162945209
Breaking Orlando Gay Night Club PULSE Shooting "Mass Casualty Situation" of a Drill Gone Live!!


Matty4 truth(vriendje van We See) :)


Florida Gay Club Shooting - Real or Hoax? [Live Coverage]
Live streaming


[ Bericht 24% gewijzigd door Dance99Vv op 12-06-2016 15:56:31 ]
There is only one religion
  zondag 12 juni 2016 @ 16:02:40 #214
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_162945640
Zo nieuw record?
Er staat nog een vraag voor u open!!
  zondag 12 juni 2016 @ 16:18:13 #215
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162946146
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 16:02 schreef theguyver het volgende:
Zo nieuw record?
Ja goed he })
There is only one religion
pi_162947045
Zijn er niet al conflicting stories in de MSM...
sommige zeggen dat de shooter was doodgeschoten in 'n fire-fight andere zeggen dat hij zelfmoord heeft gepleegd.

Maar maakt niet uit - mensen gaat toch weer alles geloven.

[ Bericht 17% gewijzigd door Tingo op 12-06-2016 16:52:03 ]
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  zondag 12 juni 2016 @ 16:53:57 #217
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162947346
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 11:14 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Net als die verdomde C# programmeurs. Daar moet je ook flink je best doen om een integere tussen te vinden.
heel grappig. Jij zegt het om het zeggen. En daarnaast een ';' en je code werkt niet. Wetenschappers kunnen daarintegen wel fout op fout op fout werken. Ergo wetenschappers zijn slechte mensen en te arrogant om hun criminele strapatsen te erkennen.


Maar van wetenschap is feielijk gebleken crimineel fout te zijn. Klein verschilletje.

Jullie weigeren willens en wetens dat medische wetenschap door een door verrot is.

De wereld zou zo veel beter af zijn als wetenschap verbannen wordt. Verwerpelijk onkunde en werk in dienst voor de industrie.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zondag 12 juni 2016 @ 16:57:26 #218
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162947479
quote:
zal wel weer iemand flippen op medicatie.

Alle shootings waren onder invloed van medicatie.

En welke klootzakken schrijven de kutrommel voor? juist ja. artsen
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_162947489
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 16:02 schreef theguyver het volgende:
Zo nieuw record?
Ja, dodelijkste schietpartij in de VS ooit.
  zondag 12 juni 2016 @ 17:02:25 #220
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_162947631
quote:
1s.gif Op zondag 12 juni 2016 16:53 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

heel grappig. Jij zegt het om het zeggen. En daarnaast een ';' en je code werkt niet. Wetenschappers kunnen daarintegen wel fout op fout op fout werken. Ergo wetenschappers zijn slechte mensen en te arrogant om hun criminele strapatsen te erkennen.

Maar van wetenschap is feielijk gebleken crimineel fout te zijn. Klein verschilletje.

Jullie weigeren willens en wetens dat medische wetenschap door een door verrot is.

De wereld zou zo veel beter af zijn als wetenschap verbannen wordt. Verwerpelijk onkunde en werk in dienst voor de industrie.
Ik zeg het om een punt te maken over dat gegeneraliseer van je. In elke groep mensen heb je rotte appels zitten. Dat maakt alle mensen in die groep niet gelijk rot. Verder schrijf je gewoon weer klinkklare onzin. Wetenschappers kunnen niet fout op fout maken zonder consequenties.

Maar fijn dat je mij en een aantal anderen hier weer crimineel, een slecht mens en arrogant noemt ^O^ Maakt je alleen maar meer belachelijk.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  Moderator zondag 12 juni 2016 @ 17:05:37 #221
249559 crew  Lavenderr
pi_162947699
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 16:18 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Ja goed he })
Wat een rare reactie . Dat kun je toch niet maken?
pi_162947883
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 17:05 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Wat een rare reactie . Dat kun je toch niet maken?
:')
  Moderator zondag 12 juni 2016 @ 17:13:14 #223
249559 crew  Lavenderr
pi_162947903
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 17:12 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

:')
Vind jij van wel? Goed he zeggen bij deze slachtpartij?
pi_162948094
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 17:13 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Vind jij van wel? Goed he zeggen bij deze slachtpartij?
Hij reageert daar helemaal niet op. Ging over de snelheid waarop de eerste hoax video's verschijnen.
  zondag 12 juni 2016 @ 17:50:50 #225
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162949114
quote:
10s.gif Op zondag 12 juni 2016 17:18 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Hij reageert daar helemaal niet op. Ging over de snelheid waarop de eerste hoax video's verschijnen.
Dit :Y
There is only one religion
  zondag 12 juni 2016 @ 18:24:34 #226
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162950288
http://www.independent.co(...)-media-a7077936.html

Omar Mateen: Orlando gay club shooter identified by police - US media
Authorities confirm identity of killer as his father says 'this has nothing to do with religion'

Mateen's father, Mir Seddique, told NBC News his son had become angry a couple of months ago when he saw two men kissing in Miami, and he believed that could be related to the shooting.

He said the incident "has nothing to do with religion".

Ron Hopper, the FBI agent in charge of the operation, when asked if the gunman had a connection to radical Islamic terrorism, Hopper said authorities "have suggestions that individual has leanings towards that".

"This is an incident, as I see it, that we certainly classify as domestic terror incident," Orange County Sheriff Jerry Demings said.
There is only one religion
  zondag 12 juni 2016 @ 20:18:23 #227
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_162954682
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 17:50 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Dit :Y
had ook niet anders verwacht, het filmpje stond al klaar!
Er staat nog een vraag voor u open!!
  zondag 12 juni 2016 @ 20:27:32 #228
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162955093
’Aanslag op homofestival verijdeld’

LOS ANGELES - De politie in Los Angeles heeft zondagmiddag een zwaargewapende man opgepakt die naar eigen zeggen onderweg was naar een homofestival in de stad. Agenten die de auto van de man onderzochten tijdens een controle, troffen daar explosieven, verschillende geweren en een camouflageoutfit aan.

http://www.telegraaf.nl/b(...)de_verijdeld___.html

Het is wel raak daar in amerika en homo's
There is only one religion
  zondag 12 juni 2016 @ 21:34:46 #229
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162958745
50 killed in Florida nightclub, shooter pledged ISIS allegiance

Natuurlijk ISIS, wie anders? Gun control, war on terror en LGBT in één klapper :{
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zondag 12 juni 2016 @ 22:28:25 #230
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_162961540
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 21:34 schreef controlaltdelete het volgende:
50 killed in Florida nightclub, shooter pledged ISIS allegiance

Natuurlijk ISIS, wie anders? Gun control, war on terror en LGBT in één klapper :{
Echt he , ik zie al een american hero met de amerikaanse flag op zijn sweater in verschillende filmpjes . Natuurlijk was het een ak 15 , een lone wolf , moslimnaam , Obama speech , terrorisme .. ik wacht nog op dat het een complotdenker was want die heb ik nog niet gehoord .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  zondag 12 juni 2016 @ 22:56:46 #231
153970 Terecht
Apodictisch.
pi_162962870
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 22:28 schreef Summers het volgende:

[..]

Echt he , ik zie al een american hero met de amerikaanse flag op zijn sweater in verschillende filmpjes . Natuurlijk was het een ak 15 , een lone wolf , moslimnaam , Obama speech , terrorisme .. ik wacht nog op dat het een complotdenker was want die heb ik nog niet gehoord .
De kans dat hij een complotdenker was is groot, als het waar is dat hij met IS sympathiseerde.
  zondag 12 juni 2016 @ 23:16:45 #232
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_162963602
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 22:56 schreef Terecht het volgende:

[..]

De kans dat hij een complotdenker was is groot, als het waar is dat hij met IS sympathiseerde.
Ik zie de link tussen complotdenken en een islamitische staat willen niet . Van denken is in ieder geval nog nooit een hoofd eraf gevallen .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  zondag 12 juni 2016 @ 23:27:13 #233
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_162963968
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 23:16 schreef Summers het volgende:

[..]

Ik zie de link tussen complotdenken en een islamitische staat willen niet . Van denken is in ieder geval nog nooit een hoofd eraf gevallen .
De link tussen denken en doen is niet groot ;)
Er staat nog een vraag voor u open!!
  zondag 12 juni 2016 @ 23:44:18 #234
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_162964494
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 23:27 schreef theguyver het volgende:

[..]

De link tussen denken en doen is niet groot ;)
Wat denkt een complotdenker dan dat hem of haar zogenaamd dichterbij isis brengt :?
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  maandag 13 juni 2016 @ 01:59:14 #235
114112 Fiddlergurl
MegaFluiter!
pi_162966634
Ik ben in Orlando op dit moment, op vakantie. Ik lurk altijd op BNW, en wil meteen iets uit de wereld helpen: dit is geen false flag, of hoax, er zijn echte slachtoffers. Dus iedereen die hier straks komt blaten over neppe slachtoffers; mond houden. Ik ben hier, zie en hoor alles met mijn eigen ogen en oren.
“I'm just like anyone. I cut and I bleed. And I embarass easily.” M.J.J.
[quote]Op woensdag 12 augustus 2009 21:21 schreef ... het volgende:
Is fiddlergurl nog een kloon van Paul?
  maandag 13 juni 2016 @ 03:34:23 #236
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_162967131
quote:
1s.gif Op maandag 13 juni 2016 01:59 schreef Fiddlergurl het volgende:
Ik ben in Orlando op dit moment, op vakantie. Ik lurk altijd op BNW, en wil meteen iets uit de wereld helpen: dit is geen false flag, of hoax, er zijn echte slachtoffers. Dus iedereen die hier straks komt blaten over neppe slachtoffers; mond houden. Ik ben hier, zie en hoor alles met mijn eigen ogen en oren.
Dan begrijp je niet wat false flag betekend en dat zullen ze een burger of toerist niet gaan vertellen dus we zullen ons eigen ogen en oren moeten gebruiken bij alle msm berichten die wereldwijd uitvoerig bekeken en beoordeeld zal worden . Als je aanvullende informatie hebt of een oog getuigeverslag dan kunnen we dat meenemen .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  maandag 13 juni 2016 @ 07:34:54 #237
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162967432
http://www.activistpost.c(...)rlando-shooting.html


En jawel Orlando shootings is een hoax. Het zal ook niet

Het is al z'n gemaakte draaiboek.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 13 juni 2016 @ 07:37:26 #238
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162967446
quote:
1s.gif Op maandag 13 juni 2016 01:59 schreef Fiddlergurl het volgende:
Ik ben in Orlando op dit moment, op vakantie. Ik lurk altijd op BNW, en wil meteen iets uit de wereld helpen: dit is geen false flag, of hoax, er zijn echte slachtoffers. Dus iedereen die hier straks komt blaten over neppe slachtoffers; mond houden. Ik ben hier, zie en hoor alles met mijn eigen ogen en oren.
een hoax heeft ook slachtoffers.

Het is alleen wie is de mastermind en welk agenda zit er achter.

Wat direct duidelijk is fbi doet niets ondanks pre-knowledge
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_162967821
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 07:34 schreef Lambiekje het volgende:
http://www.activistpost.c(...)rlando-shooting.html

En jawel Orlando shootings is een hoax. Het zal ook niet

Het is al z'n gemaakte draaiboek.
Jij neemt ook maar alles klakkeloos aan wat in je straatje past

[ Bericht 1% gewijzigd door Dance99Vv op 13-06-2016 12:12:18 ]
  Moderator maandag 13 juni 2016 @ 10:20:45 #240
249559 crew  Lavenderr
pi_162969564
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 03:34 schreef Summers het volgende:

[..]

Dan begrijp je niet wat false flag betekend en dat zullen ze een burger of toerist niet gaan vertellen dus we zullen ons eigen ogen en oren moeten gebruiken bij alle msm berichten die wereldwijd uitvoerig bekeken en beoordeeld zal worden . Als je aanvullende informatie hebt of een oog getuigeverslag dan kunnen [b]we dat meenemen .[/b]
:D Het is toch echt niet te geloven. Mevrouw achter haar toetsenbord weet wel even te blaten dat ze het beter weet dan degene die er lijfelijk bij aanwezig was.

[ Bericht 1% gewijzigd door Dance99Vv op 13-06-2016 12:13:50 ]
  maandag 13 juni 2016 @ 10:26:36 #241
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_162969680
quote:
1s.gif Op maandag 13 juni 2016 07:37 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

een hoax heeft ook slachtoffers.

Het is alleen wie is de mastermind en welk agenda zit er achter.

Wat direct duidelijk is fbi doet niets ondanks pre-knowledge
Welke voorkennis?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  maandag 13 juni 2016 @ 12:01:04 #242
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_162972097
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 10:20 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

:D Het is toch echt niet te geloven. Mevrouw achter haar toetsenbord weet wel even te blaten dat ze het beter weet dan degene die er lijfelijk bij aanwezig was.

Ze zei anders niks bijzonders behalve dan andere mensen in andere landen vertellen wat ze wel en niet mogen zeggen en vinden van een gebeurtenis . Beetje simpel en iets waar een complotdenker nooit in zal trappen laat staan volgen .

[ Bericht 1% gewijzigd door Dance99Vv op 13-06-2016 12:15:00 ]
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  maandag 13 juni 2016 @ 12:24:44 #243
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162972636
quote:
Nederland staat niet meer in de top tien van landen die goed omgaan met de rechten van kinderen, volgens een ranglijst die de internationale kinderrechtenorganisatie KidsRights maandag publiceerde.
http://www.nu.nl/werk-en-(...)e-kinderrechten.html
Yeah. Agenda van uitfaseren van burgerrechten wordt geïmplementeerd.

Nederlands onderwijs is sowieso al een strafkamp en indoctrinatiegeweld

[ Bericht 8% gewijzigd door Dance99Vv op 13-06-2016 12:52:48 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 13 juni 2016 @ 12:27:01 #244
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162972693
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 10:20 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

:D Het is toch echt niet te geloven. Mevrouw achter haar toetsenbord weet wel even te blaten dat ze het beter weet dan degene die er lijfelijk bij aanwezig was.

je hebt sowieso meer info dan er bij zijn. Een f1-race is thuis beter te volgen dan op de tribune. Dus dat argument erbij zijn slaat nergens op.

Maar jij snapt het concept hoax ook niet.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator maandag 13 juni 2016 @ 12:27:58 #245
249559 crew  Lavenderr
pi_162972726
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 12:01 schreef Summers het volgende:

[..]

Ze zei anders niks bijzonders behalve dan andere mensen in andere landen vertellen wat ze wel en niet mogen zeggen en vinden van een gebeurtenis . Beetje simpel en iets waar een complotdenker nooit in zal trappen laat staan volgen .
Dat deed je wel. Je weet het beter dan degene die er daadwerkelijk bij aanwezig was. Waar komt die op niets gebaseerde arrogantie toch vandaan?
  Moderator maandag 13 juni 2016 @ 12:28:44 #246
249559 crew  Lavenderr
pi_162972744
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 12:27 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

je hebt sowieso meer info dan er bij zijn. Een f1-race is thuis beter te volgen dan op de tribune. Dus dat argument erbij zijn slaat nergens op.

Maar jij snapt het concept hoax ook niet.
Dus als jij onder een auto terechtkomt weet ik vanuit mijn huis beter wat jij mankeert dan jij?
  maandag 13 juni 2016 @ 12:31:59 #247
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162972823
De Pavlov reactie is wel sterk in deze.

Laten we er eens voor de 'lol' van uit gaan dat er mensen zijn die een schijtende stinkhekel hebben aan homo's voor welke reden dan ook, in plaats van meteen tijdens de schietpartij er van uit te gaan dat het een false flag/hoax is. Dit is echt een beetje 'duivelsvorming' wat deels komt uit het ongeloof dat een medemens in staat is om in het wilde weg mensen neer te schieten.

Wie weet is het wel een false flag of wat dan ook maar je kan het niet weten in zo'n korte tijd. de redenen dat sommige sites geven dat het verdacht maakt in hun ogen zijn ook de redenen wat het geloofwaardig maakt omdat er genoeg religieuze mafklappers zijn die geloven in de ideologie van ISIS (of andere extreme partijen) en helaas ook relatief makkelijk te overtuigen zijn om dit soort narigheid uit te halen.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_162972879
BNW is weer het mafklappers hokje geworden, en we waren zo goed op weg de laatste maanden _O-

Veel plezier er weer mee :).
pi_162973088
quote:
3s.gif Op maandag 13 juni 2016 12:31 schreef jogy het volgende:
De Pavlov reactie is wel sterk in deze.

Laten we er eens voor de 'lol' van uit gaan dat er mensen zijn die een schijtende stinkhekel hebben aan homo's voor welke reden dan ook, in plaats van meteen tijdens de schietpartij er van uit te gaan dat het een false flag/hoax is. Dit is echt een beetje 'duivelsvorming' wat deels komt uit het ongeloof dat een medemens in staat is om in het wilde weg mensen neer te schieten.

Wie weet is het wel een false flag of wat dan ook maar je kan het niet weten in zo'n korte tijd. de redenen dat sommige sites geven dat het verdacht maakt in hun ogen zijn ook de redenen wat het geloofwaardig maakt omdat er genoeg religieuze mafklappers zijn die geloven in de ideologie van ISIS (of andere extreme partijen) en helaas ook relatief makkelijk te overtuigen zijn om dit soort narigheid uit te halen.
Dat dus.

Helaas is de agenda van complotici het zo hard mogelijk roepen dat ALLES een hoax/falseflag is. Zodat ze kunnen verdienen aan de angst die ze zaaien voor de overheid. Het zou me niets verbazen als er een boel complotspreekbuizen in de VS beter worden van een florerende wapenhandel.
  maandag 13 juni 2016 @ 12:49:25 #250
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162973211
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 12:24 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Yeah. Agenda van uitfaseren van burgerrechten wordt geïmplementeerd.

Nederlands onderwijs is sowieso al een strafkamp en indoctrinatiegeweld en daarnaast ook niet zo verwonderlijk met ons pederastische politici en kinderporno producerend justitieelapparraat
Zo presteert Nederland minder goed op twee van de zeven indicatoren: faciliterende wetgeving en beschikbaar budget.

"KidsRights maakt zich dan ook zorgen over kinderen in Nederland die in armoede leven en over bezuinigingen die ook gezinnen treffen die van een minimuminkomen moeten rondkomen'", aldus de organisatie.

"Door de recente decentralisatie van de jeugdzorg in Nederland verschillen het aanbod en budget per gemeente, waardoor kinderen in Nederland mogelijk ongelijke toegang tot die jeugdzorg hebben."
http://www.nu.nl/werk-en-(...)e-kinderrechten.html

Heeft weinig met onderwijs te maken, maar meer met secundaire zaken als jeugdzorg en armoede.
Bezuinigingen en decentralisatie zijn hoofd-oorzaak volgens het artikel
There is only one religion
  maandag 13 juni 2016 @ 13:00:15 #251
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_162973465
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 12:27 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Dat deed je wel. Je weet het beter dan degene die er daadwerkelijk bij aanwezig was. Waar komt die op niets gebaseerde arrogantie toch vandaan?
Er werd niks inhoudelijks verteld over de aanslag , "ik ben in Orlando en ik zeg dat het waar is dus denk niet verder " gaat hem niet worden , voor jou is dat ( helaas ) voldoende om niet meer verder te kijken . Voor andere mensen niet .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_162973573
Lekker verder kijken naar mensen die zeggen dat het een hoax is en het dan 'onderzoek' noemen 8-)
Conscience do cost.
  maandag 13 juni 2016 @ 13:23:06 #253
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_162973974
quote:
De vijf redenen!

Je weet dat je kwaliteit leest als ze daarna een opsomming met 4 punten publiceren.
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_162974051
Graag hier verder over deze bewezen hoax:

BNW / Orlando HOAX
  maandag 13 juni 2016 @ 14:09:28 #255
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_162975170
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 13:26 schreef Scrummie het volgende:
Graag hier verder over deze bewezen hoax:

BNW / Orlando HOAX
Voorlopig gesloten :')
Maar hier verder BNW / Centraal: Verdachte aanslagen en rampen over de hele wereld #3

[ Bericht 6% gewijzigd door Dance99Vv op 13-06-2016 14:22:21 ]
There is only one religion
  maandag 13 juni 2016 @ 21:07:15 #256
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162987175
Oom agent wordt de nieuwe fascistische naziklootzak

http://www.niburu.co/inde(...)buitenland&Itemid=23


Mooi motto burgers bestelen of vrouwen aanranden.

Peter r de vries laat met interpesters mooi zien wat voor foute en zielig lui werken bij de politie.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 13 juni 2016 @ 21:48:47 #257
153970 Terecht
Apodictisch.
pi_162989509
quote:
0s.gif Op zondag 12 juni 2016 23:16 schreef Summers het volgende:

[..]

Ik zie de link tussen complotdenken en een islamitische staat willen niet . Van denken is in ieder geval nog nooit een hoofd eraf gevallen .
Complotdenken is net zo gewoon als ademhalen in het M-O, en dat zaait uit naar moslims wereldwijd. Complotten geven een oorzaak aan de machteloosheid van het M-O en de zwakke positie van moslims in het Westen, complotten wijzen daarvoor een zondebok aan (zionisten), deze zondebok bedreigt en perverteert de islam in zijn streven naar werelddominantie, derhalve is er noodzaak om een gemeenschap te creeren waar een zuivere vorm van islam bedreven wordt, een islamitische staat. IS heeft zelfs ook haar eigen eindtijdtheorie waar er bij de Syrische plaats Dabiq een apocalyptische veldslag geleverd zal worden tussen moslims en haar tegenstanders waarna Jezus als verlosser de moslims aan de overwinning helpt. De glossy van IS, Dabiq genaamd, is een directe referentie daarnaar.
  dinsdag 14 juni 2016 @ 01:53:10 #258
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_162996268
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 21:48 schreef Terecht het volgende:

[..]

Complotdenken is net zo gewoon als ademhalen in het M-O, en dat zaait uit naar moslims wereldwijd. Complotten geven een oorzaak aan de machteloosheid van het M-O en de zwakke positie van moslims in het Westen, complotten wijzen daarvoor een zondebok aan (zionisten), deze zondebok bedreigt en perverteert de islam in zijn streven naar werelddominantie, derhalve is er noodzaak om een gemeenschap te creeren waar een zuivere vorm van islam bedreven wordt, een islamitische staat. IS heeft zelfs ook haar eigen eindtijdtheorie waar er bij de Syrische plaats Dabiq een apocalyptische veldslag geleverd zal worden tussen moslims en haar tegenstanders waarna Jezus als verlosser de moslims aan de overwinning helpt. De glossy van IS, Dabiq genaamd, is een directe referentie daarnaar.
Complotdenken is wereldwijd net zo gewoon geworden als ademen , dat is geen moslim ding of een midden oosten ding of een islam ding . Dat is net zo goed een Europees ding of een Amerikaans ding .
Ik zie niet waarom ik speciaal de moslims en de islam eruit moet filteren als gevaarlijke voedingsbodem naar terrorisme , dat zie ik als mediafabeltje die zo vaak is herhaald dat mensen het ook echt zijn geloven , ook echt haat voelen en ook echt denken dat hun eigen haat de schuld van de ander is en dat die minder verdiend dan zijn medemens .

Mede mogelijk gemaakt met false flags en hoaxen wat eigenlijk een politiek gekozen moment is waar je op voorspelbare knoppen drukt om voorspelbare reacties en emoties los te maken bij het publiek .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_162996325
BNW / Centraal: Verdachte aanslagen en rampen over de hele wereld #3

[ Bericht 40% gewijzigd door jogy op 14-06-2016 09:31:38 ]
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  Moderator dinsdag 14 juni 2016 @ 11:29:31 #260
249559 crew  Lavenderr
pi_163003918
quote:
1s.gif Op maandag 13 juni 2016 01:59 schreef Fiddlergurl het volgende:
Ik ben in Orlando op dit moment, op vakantie. Ik lurk altijd op BNW, en wil meteen iets uit de wereld helpen: dit is geen false flag, of hoax, er zijn echte slachtoffers. Dus iedereen die hier straks komt blaten over neppe slachtoffers; mond houden. Ik ben hier, zie en hoor alles met mijn eigen ogen en oren.
Welkom, welkom !!
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  dinsdag 14 juni 2016 @ 13:16:34 #262
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_163004163
quote:
Komt erg overtuigend over!
Zekers als je merkt dat ze dit van een autocue lezen :D
Btw die Sylvana is nu de huidige pispaal van fok.nl :+
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_163005523
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 13:16 schreef theguyver het volgende:

[..]

Komt erg overtuigend over!
Zekers als je merkt dat ze dit van een autocue lezen :D
Btw die Sylvana is nu de huidige pispaal van fok.nl :+
Heel vreemd ;).

En dat filmpje: :') x 1000.
  dinsdag 14 juni 2016 @ 21:23:09 #264
153970 Terecht
Apodictisch.
pi_163016977
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 juni 2016 01:53 schreef Summers het volgende:

[..]

Complotdenken is wereldwijd net zo gewoon geworden als ademen , dat is geen moslim ding of een midden oosten ding of een islam ding . Dat is net zo goed een Europees ding of een Amerikaans ding .
Ik zie niet waarom ik speciaal de moslims en de islam eruit moet filteren als gevaarlijke voedingsbodem naar terrorisme , dat zie ik als mediafabeltje die zo vaak is herhaald dat mensen het ook echt zijn geloven , ook echt haat voelen en ook echt denken dat hun eigen haat de schuld van de ander is en dat die minder verdiend dan zijn medemens .

Mede mogelijk gemaakt met false flags en hoaxen wat eigenlijk een politiek gekozen moment is waar je op voorspelbare knoppen drukt om voorspelbare reacties en emoties los te maken bij het publiek .
Dat in het M-O en onder moslims complotdenken populairder is dan in de rest van de wereld blijkt uit peilingen en studies. Ik denk ook dat complottheorieen een belangrijke voedingsbodem zijn voor radicalisering. Het determinisme en strakke goed-kwaad schema dat complottheorieen hanteren sluit nauw aan bij de wereldbeschouwing van extremistische stromingen van de islam.
  donderdag 16 juni 2016 @ 10:54:16 #265
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_163055889
http://niburu.co/index.ph(...)et-complot&Itemid=33

Een geheel geen gekke gedachte. Willens en wetens moet het ultrafascistische superstaat Europa doogangen vinden. De britten en elders wordt men wakker en wordt het Europa niet meer gepikt. De elite is freaked out.

Gaat dus nog leuk worden volgende week,.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  donderdag 16 juni 2016 @ 11:31:32 #266
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_163056611
Als de elite nou zo machtig is en het volk heeft niets te vertellen... Waarom zijn er dan referenda met, voor de elite, onwelgevallige uitkomsten?

Ik bedoel, Kim Jong de derde is nog nooit met minder dan 100% van de stemmen herkozen. :*
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  donderdag 16 juni 2016 @ 11:56:19 #267
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_163057155
quote:
14s.gif Op donderdag 16 juni 2016 11:31 schreef SicSicSics het volgende:
Als de elite nou zo machtig is en het volk heeft niets te vertellen... Waarom zijn er dan referenda met, voor de elite, onwelgevallige uitkomsten?

Wat word er gedaan met die uitkomsten? Verdrag van Lissabon? En nu Ukraïne referendum?
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  donderdag 16 juni 2016 @ 12:12:54 #268
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_163057488
quote:
7s.gif Op donderdag 16 juni 2016 11:56 schreef Papierversnipperaar het volgende:
Wat word er gedaan met die uitkomsten? Verdrag van Lissabon? En nu Ukraïne referendum?
De uitslag van de grondwet bedoel je? Dat wetsvoorstel werd ingetrokken na de negatieve uitslag.
De uitslag van het Oekraïne referendum heeft nu al het effect dat men, ondanks dat het een raadgevend referendum is, niet meer zomaar kan goedkeuren zonder dat er mensen gaan piepen en wijzen.

Dat is best een forse uitkomst als je het mij vraagt.

Iets wat een globale elite die alle touwtjes in handen heeft toch niet zou tolereren? Dan was er toch wel én 100% opkomst geweest en een 100% positieve uitslag?
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  donderdag 16 juni 2016 @ 12:15:17 #269
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_163057544
quote:
6s.gif Op donderdag 16 juni 2016 12:12 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

De uitslag van de grondwet bedoel je? Dat wetsvoorstel werd ingetrokken na de negatieve uitslag.
En vervolgens kwam er een verdrag met dezelfde inhoud. Resultaat = 0
quote:
De uitslag van het Oekraïne referendum heeft nu al het effect dat men, ondanks dat het een raadgevend referendum is, niet meer zomaar kan goedkeuren zonder dat er mensen gaan piepen en wijzen.
Maar het gevolg is niet dat de EU geen zaken doet met Ukraine. Nog erger, NL zet zichzelf alleen maar buitenspel met dit referendum. Resultaat = 0
quote:
Dat is best een forse uitkomst als je het mij vraagt.
Ja, een forse nul.
quote:
Iets wat een globale elite die alle touwtjes in handen heeft toch niet zou tolereren? Dan was er toch wel én 100% opkomst geweest en een 100% positieve uitslag?
Het gaat niet om de getallen, het gaat om het effect.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  donderdag 16 juni 2016 @ 12:25:20 #270
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_163057747
Nog even buiten het feit om dat het de initiators van het Oekraïne referendum helemaal niet om het associatie verdrag ging...

quote:
7s.gif Op donderdag 16 juni 2016 12:15 schreef Papierversnipperaar het volgende:
En vervolgens kwam er een verdrag met dezelfde inhoud. Resultaat = 0

Maar het gevolg is niet dat de EU geen zaken doet met Ukraine. Nog erger, NL zet zichzelf alleen maar buitenspel met dit referendum. Resultaat = 0

Ja, een forse nul.
Cumulatief resultaat: Ontevreden Henk en Ingrids en een zeer moeilijk politiek klimaat op het moment.
quote:
Het gaat niet om de getallen, het gaat om het effect.
Volgens mij onderschat je de indirecte resultaten en hecht je teveel waarde aan de directe.

De directe resultaten waren namelijk van te voren bekend, zowel bij de aanvragers van het referendum als wel bij de politieke partijen.

Alleen Henk en Ingrid hebben zichzelf voorgespiegeld (of laten voorspiegelen?) dat het direct resultaat zou moeten hebben. Wie piepelt wie nou?
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  donderdag 16 juni 2016 @ 12:29:05 #271
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_163057805
quote:
6s.gif Op donderdag 16 juni 2016 12:25 schreef SicSicSics het volgende:
Nog even buiten het feit om dat het de initiators van het Oekraïne referendum helemaal niet om het associatie verdrag ging...

[..]

Cumulatief resultaat: Ontevreden Henk en Ingrids en een zeer moeilijk politiek klimaat op het moment.

[..]

Volgens mij onderschat je de indirecte resultaten en hecht je teveel waarde aan de directe.

De directe resultaten waren namelijk van te voren bekend, zowel bij de aanvragers van het referendum als wel bij de politieke partijen.

Alleen Henk en Ingrid hebben zichzelf voorgespiegeld (of laten voorspiegelen?) dat het direct resultaat zou moeten hebben. Wie piepelt wie nou?
Dus referenda worden niet gehouden om de bevolking invloed te laten hebben, maar om ze rustig te houden.

I rest my case.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  donderdag 16 juni 2016 @ 12:45:32 #272
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_163058065
quote:
7s.gif Op donderdag 16 juni 2016 12:29 schreef Papierversnipperaar het volgende:
Dus referenda worden niet gehouden om de bevolking invloed te laten hebben, maar om ze rustig te houden.

I rest my case.
Je begrijpt me verkeerd.
1. Referenda zijn raadgevend. Dat weet jij ook.
2. Referenda zoals die nu werden gehouden zijn gebruikt om de publieke opinie te sturen. Als je dat geen invloed vindt, dan snap je niet wat invloed is. ;)
3. Als jij vindt dat er rust uit de referenda is gekomen, dan snap ik sowieso niet waar jij je kennis vandaan haalt!
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  donderdag 16 juni 2016 @ 12:58:16 #273
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_163058275
quote:
6s.gif Op donderdag 16 juni 2016 12:45 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Je begrijpt me verkeerd.
1. Referenda zijn raadgevend. Dat weet jij ook.
2. Referenda zoals die nu werden gehouden zijn gebruikt om de publieke opinie te sturen. Als je dat geen invloed vindt, dan snap je niet wat invloed is. ;)
3. Als jij vindt dat er rust uit de referenda is gekomen, dan snap ik sowieso niet waar jij je kennis vandaan haalt!
Jij stelt vraagtekens bij de macht van de elite vanwege referenda. Ik zeg dat die referenda niets doen aan de macht van de elite.
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  donderdag 16 juni 2016 @ 13:03:20 #274
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_163058379
quote:
7s.gif Op donderdag 16 juni 2016 12:58 schreef Papierversnipperaar het volgende:
Jij stelt vraagtekens bij de macht van de elite vanwege referenda. Ik zeg dat die referenda niets doen aan de macht van de elite.
Ze houden "het volk" in ieder geval alles behalve tevreden en eensgezind. De referenda brokkelen de macht van de zittende politiek af. De referenda zijn een doorn in het oog van de Europese eenheid.

Ik zou er voor pleiten dat de referenda zeer zeker wel wat aan die macht doen.

Aan de andere kant is 'de macht van de elite' een vloeibare dooddoener waar zonder gestaafde feiten over gefilosofeerd kan worden, dus in die zin heb je altijd gelijk! :)
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  donderdag 16 juni 2016 @ 13:10:12 #275
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_163058517
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 10:54 schreef Lambiekje het volgende:
http://niburu.co/index.ph(...)et-complot&Itemid=33

Een geheel geen gekke gedachte. Willens en wetens moet het ultrafascistische superstaat Europa doogangen vinden. De britten en elders wordt men wakker en wordt het Europa niet meer gepikt. De elite is freaked out.

Gaat dus nog leuk worden volgende week,.
We gaan het meemaken. de datum dan, of de shit dan ook echt los gaat valt nog te bezien.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_163058681
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 10:54 schreef Lambiekje het volgende:
http://niburu.co/index.ph(...)et-complot&Itemid=33

Een geheel geen gekke gedachte. Willens en wetens moet het ultrafascistische superstaat Europa doogangen vinden. De britten en elders wordt men wakker en wordt het Europa niet meer gepikt. De elite is freaked out.

Gaat dus nog leuk worden volgende week,.
Waarom ben jij eigenlijk zo beïnvloedbaar door angstzaaiers?

Een week ook nog wel :')

En ik ken niburu al toen het nog voornamelijk een ufo site was (die mijn ouders dorp tot ufo central hadden gedoopt) en in al die tijd hebben ze nog helemaal nergens gelijk in gekregen.

Dus waarom blijf je dit soort slecht onderbouwde onzin zo kritiekloos voor waar aannemen?
pi_163058731
Het is ook nog wel een erg sterke aanname dat de "elite" allemaal hetzelfde doel zou nastreven.
pi_163059058
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 13:21 schreef Chewie het volgende:
Het is ook nog wel een erg sterke aanname dat de "elite" allemaal hetzelfde doel zou nastreven.
Die 'elite' (in de vorm van de Europese Commissie) heeft ruim 20 jaar gedaan over het harmoniseren van de definitie voor chocolade. Omdat de Britten van oudsher plantaardig vet, anders dan cacaoboter, toestaan in de productie. Terwijl de voedselwetten op het vasteland daar een stuk strikter in waren.

http://www.independent.co(...)ocolate-1952959.html

Als zoiets simpels al zo verdraaid lastig is om tot een gezamenlijk standpunt te komen. Dan vraag ik me af hoe de grotere dingen dan in vredesnaam gestuurd moeten worden door superstaat Europa.

(Overigens ik ben pro-euro, maar vind wel dat er grondig gesnoeid moet worden in bureaucratie.)
  donderdag 16 juni 2016 @ 13:58:15 #279
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_163059355
En wat als er niks gebeurt volgende week?

:P
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_163061585
quote:
0s.gif Op donderdag 16 juni 2016 13:58 schreef theguyver het volgende:
En wat als er niks gebeurt volgende week?

:P


Tot het volgende rampspoed bericht met nieuw "we gaan er allemaal aan" datum er aan komt.
  donderdag 16 juni 2016 @ 20:57:01 #281
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_163070703
quote:
1s.gif Op donderdag 16 juni 2016 13:38 schreef Fixers het volgende:

[..]

Die 'elite' (in de vorm van de Europese Commissie) heeft ruim 20 jaar gedaan over het harmoniseren van de definitie voor chocolade. Omdat de Britten van oudsher plantaardig vet, anders dan cacaoboter, toestaan in de productie. Terwijl de voedselwetten op het vasteland daar een stuk strikter in waren.

http://www.independent.co(...)ocolate-1952959.html

Als zoiets simpels al zo verdraaid lastig is om tot een gezamenlijk standpunt te komen. Dan vraag ik me af hoe de grotere dingen dan in vredesnaam gestuurd moeten worden door superstaat Europa.

(Overigens ik ben pro-euro, maar vind wel dat er grondig gesnoeid moet worden in bureaucratie.)
hoe in vredesnaam kun je pro Europa zijn
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_163071543
quote:
1s.gif Op donderdag 16 juni 2016 20:57 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

hoe in vredesnaam kun je pro Europa zijn
Ik werk voor een bedrijf met vestigingen in meerdere Europese landen dat handelt in producten van Europese makelij.
  vrijdag 17 juni 2016 @ 00:32:28 #283
114112 Fiddlergurl
MegaFluiter!
pi_163077108
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 13:00 schreef Summers het volgende:

[..]

Er werd niks inhoudelijks verteld over de aanslag , "ik ben in Orlando en ik zeg dat het waar is dus denk niet verder " gaat hem niet worden , voor jou is dat ( helaas ) voldoende om niet meer verder te kijken . Voor andere mensen niet .
Wat wil je zien dan? Foto's van afgeschoten mensen? Die heb ik niet voor je. Ik was op vakantie en werd geconfronteerd met allerlei zaken waar ik niet op zat te wachten. Ik heb al eerder op BNW laten weten dat ik iemand kende die familie heeft verloren tijdens 9/11 en werd genadeloos afgebekt. Het eerste wat ik dacht na bijgekomen te zijn en zeer dankbaar dat ik veilig in m'n hotel was: ik ga nu direct allerlei bullshit argumenten de kop indrukken.

Dus vraag ik me af: waar ben je naar op zoek? Specifiek?
“I'm just like anyone. I cut and I bleed. And I embarass easily.” M.J.J.
[quote]Op woensdag 12 augustus 2009 21:21 schreef ... het volgende:
Is fiddlergurl nog een kloon van Paul?
  vrijdag 17 juni 2016 @ 00:38:11 #284
114112 Fiddlergurl
MegaFluiter!
pi_163077185
quote:
0s.gif Op maandag 13 juni 2016 03:34 schreef Summers het volgende:

[..]

Dan begrijp je niet wat false flag betekend en dat zullen ze een burger of toerist niet gaan vertellen dus we zullen ons eigen ogen en oren moeten gebruiken bij alle msm berichten die wereldwijd uitvoerig bekeken en beoordeeld zal worden . Als je aanvullende informatie hebt of een oog getuigeverslag dan kunnen we dat meenemen .
Sorry voor dubbelpost, maar je zoekt een ooggetuige? Nou ik was gelukkig niet in die club. Wat ik heb gezien en gehoord: gillende mensen, politieagenten die massaal uitrukten, chaos en onduidelijkheid, afgesloten straat, honderden mensen op het politiebureau, robot van politie die zaken uit de auto van de verdachte haalde, ambulances die af en aan reden, mensen rijendik voor de deur bij ziekenhuis, in Universal grote verslagenheid vanwege omgekomen medewerker en zwaargewonde collega's, agenten in het hotel riepen op om alles te vertellen wat mogelijk verdacht was. Bloed op straat, huilende mensen. Nog meer?

Maar dit is voor jou toch niet genoeg, want ik heb hem niet zien schieten. In plaats van direct hoax, false flag, CGI te roepen, kun je ook accepteren dat er gekken in de wereld rondlopen die dit soort acties echt uitvoeren. Deal with it. Ik hoop, dat je er zelf nooit zo dichtbij hoeft te komen. Dat is geen fijn gevoel kan ik je vertellen. Wil je trouwens nog bewijs dat ik in Orlando was of geloof je dat wel?
“I'm just like anyone. I cut and I bleed. And I embarass easily.” M.J.J.
[quote]Op woensdag 12 augustus 2009 21:21 schreef ... het volgende:
Is fiddlergurl nog een kloon van Paul?
  vrijdag 17 juni 2016 @ 03:45:12 #285
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_163078249
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 00:32 schreef Fiddlergurl het volgende:

[..]

Wat wil je zien dan? Foto's van afgeschoten mensen? Die heb ik niet voor je. Ik was op vakantie en werd geconfronteerd met allerlei zaken waar ik niet op zat te wachten. Ik heb al eerder op BNW laten weten dat ik iemand kende die familie heeft verloren tijdens 9/11 en werd genadeloos afgebekt. Het eerste wat ik dacht na bijgekomen te zijn en zeer dankbaar dat ik veilig in m'n hotel was: ik ga nu direct allerlei bullshit argumenten de kop indrukken.

Dus vraag ik me af: waar ben je naar op zoek? Specifiek?
ALLES wat met de aanslag te maken heeft
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  vrijdag 17 juni 2016 @ 04:26:06 #286
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_163078269
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 00:38 schreef Fiddlergurl het volgende:

[..]

Sorry voor dubbelpost, maar je zoekt een ooggetuige? Nou ik was gelukkig niet in die club. Wat ik heb gezien en gehoord: gillende mensen, politieagenten die massaal uitrukten, chaos en onduidelijkheid, afgesloten straat, honderden mensen op het politiebureau, robot van politie die zaken uit de auto van de verdachte haalde, ambulances die af en aan reden, mensen rijendik voor de deur bij ziekenhuis, in Universal grote verslagenheid vanwege omgekomen medewerker en zwaargewonde collega's, agenten in het hotel riepen op om alles te vertellen wat mogelijk verdacht was. Bloed op straat, huilende mensen. Nog meer?

Maar dit is voor jou toch niet genoeg, want ik heb hem niet zien schieten. In plaats van direct hoax, false flag, CGI te roepen, kun je ook accepteren dat er gekken in de wereld rondlopen die dit soort acties echt uitvoeren. Deal with it. Ik hoop, dat je er zelf nooit zo dichtbij hoeft te komen. Dat is geen fijn gevoel kan ik je vertellen. Wil je trouwens nog bewijs dat ik in Orlando was of geloof je dat wel?
Ik begrijp heel goed dat er gekken op de wereld rondlopen , ik begrijp ook heel goed dat de machtigste mensen de grootste gekken zijn en heb geaccepteerd dat false flags en hoaxen erbij horen en dat je niks meer zomaar aan kan nemen van de msm .

Het is onzin om andere mensen te vertellen dat ze moeten geloven in een dader die het officiele verhaal naar voren schuift of in alle details .
Iedereen heeft baat bij de waarheid dus kom me niet vertellen dat dat alvast de msm versie moet zijn , dat kan je nooit weten voordat er onderzoek is gedaan en alles gecontroleerd hebt .
Er zijn namelijk mensen die NIET DIRECT roepen dat alles waar is omdat het van de msm en autoriteiten komt .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_163078724
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 00:38 schreef Fiddlergurl het volgende:

[..]

Sorry voor dubbelpost, maar je zoekt een ooggetuige? Nou ik was gelukkig niet in die club. Wat ik heb gezien en gehoord: gillende mensen, politieagenten die massaal uitrukten, chaos en onduidelijkheid, afgesloten straat, honderden mensen op het politiebureau, robot van politie die zaken uit de auto van de verdachte haalde, ambulances die af en aan reden, mensen rijendik voor de deur bij ziekenhuis, in Universal grote verslagenheid vanwege omgekomen medewerker en zwaargewonde collega's, agenten in het hotel riepen op om alles te vertellen wat mogelijk verdacht was. Bloed op straat, huilende mensen. Nog meer?

Maar dit is voor jou toch niet genoeg, want ik heb hem niet zien schieten. In plaats van direct hoax, false flag, CGI te roepen, kun je ook accepteren dat er gekken in de wereld rondlopen die dit soort acties echt uitvoeren. Deal with it. Ik hoop, dat je er zelf nooit zo dichtbij hoeft te komen. Dat is geen fijn gevoel kan ik je vertellen. Wil je trouwens nog bewijs dat ik in Orlando was of geloof je dat wel?
Complotten zijn een soort verdedigingsmechanisme, om maar vooral niet de realiteit onder ogen te hoeven zien. Zolang een aanslag of schietpartij in scène is gezet lopen de complotdenkers geen gevaar. In tegenstelling tot de echte wereld, waar je nu het risico loopt slachtoffer te worden van een dergelijk voorval. (Al schat ik de kans onder een bus te komen groter in)
  Moderator vrijdag 17 juni 2016 @ 09:00:57 #288
249559 crew  Lavenderr
pi_163079162
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 00:38 schreef Fiddlergurl het volgende:

[..]

Sorry voor dubbelpost, maar je zoekt een ooggetuige? Nou ik was gelukkig niet in die club. Wat ik heb gezien en gehoord: gillende mensen, politieagenten die massaal uitrukten, chaos en onduidelijkheid, afgesloten straat, honderden mensen op het politiebureau, robot van politie die zaken uit de auto van de verdachte haalde, ambulances die af en aan reden, mensen rijendik voor de deur bij ziekenhuis, in Universal grote verslagenheid vanwege omgekomen medewerker en zwaargewonde collega's, agenten in het hotel riepen op om alles te vertellen wat mogelijk verdacht was. Bloed op straat, huilende mensen. Nog meer?

Maar dit is voor jou toch niet genoeg, want ik heb hem niet zien schieten. In plaats van direct hoax, false flag, CGI te roepen, kun je ook accepteren dat er gekken in de wereld rondlopen die dit soort acties echt uitvoeren. Deal with it. Ik hoop, dat je er zelf nooit zo dichtbij hoeft te komen. Dat is geen fijn gevoel kan ik je vertellen. Wil je trouwens nog bewijs dat ik in Orlando was of geloof je dat wel?
Vreselijk voor je dat je dit hebt meegemaakt van dichtbij. Zoiets vergeet je niet snel.
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om de lui hier die zo onbeschaamd hoax lopen te roepen en zelfs de euvele moed hebben de slachtoffers belachelijk te maken te vertellen hoe het echt was.
  vrijdag 17 juni 2016 @ 09:06:24 #289
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_163079239
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 09:00 schreef Lavenderr het volgende:

Vreselijk voor je dat je dit hebt meegemaakt van dichtbij. Zoiets vergeet je niet snel.
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om de lui hier die zo onbeschaamd hoax lopen te roepen en zelfs de euvele moed hebben de slachtoffers belachelijk te maken te vertellen hoe het echt was.
En ze kan zich nu helaas op gaan maken voor nog meer ridiculisering en verdachtmakingen.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Moderator vrijdag 17 juni 2016 @ 09:08:12 #290
249559 crew  Lavenderr
pi_163079271
quote:
9s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 09:06 schreef Copycat het volgende:

[..]

En ze kan zich nu helaas op gaan maken voor nog meer ridiculisering en verdachtmakingen.
Helaas is dat realiteit hier.
  vrijdag 17 juni 2016 @ 09:32:36 #291
114112 Fiddlergurl
MegaFluiter!
pi_163079567
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 09:00 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Vreselijk voor je dat je dit hebt meegemaakt van dichtbij. Zoiets vergeet je niet snel.
Dankjewel dat je de moeite hebt genomen om de lui hier die zo onbeschaamd hoax lopen te roepen en zelfs de euvele moed hebben de slachtoffers belachelijk te maken te vertellen hoe het echt was.
Geen dank. Ik word er altijd doodmoe van. En laat ze me maar belachelijk maken of niet geloven, ik weet wat ik gezien heb.

Was niet echt leuk nee, het was onze huwelijksreis en de avond ervoor was er ook al gedoe omdat Christina Grimmie werd neergeschoten. Echt bizar. Maar goed, heel blij dat we niet verder betrokken zijn geraakt.
“I'm just like anyone. I cut and I bleed. And I embarass easily.” M.J.J.
[quote]Op woensdag 12 augustus 2009 21:21 schreef ... het volgende:
Is fiddlergurl nog een kloon van Paul?
pi_163079750
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 04:26 schreef Summers het volgende:

[..]

Iedereen heeft baat bij de waarheid dus kom me niet vertellen dat dat alvast de msm versie moet zijn , dat kan je nooit weten voordat er onderzoek is gedaan en alles gecontroleerd hebt .
En jij bent van mening dat het soort "onderzoek" dat je hier terugziet dat wel kan doen?
Conscience do cost.
  vrijdag 17 juni 2016 @ 09:49:40 #293
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_163079879
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 09:32 schreef Fiddlergurl het volgende:

[..]

Geen dank. Ik word er altijd doodmoe van. En laat ze me maar belachelijk maken of niet geloven, ik weet wat ik gezien heb.

Was niet echt leuk nee, het was onze huwelijksreis en de avond ervoor was er ook al gedoe omdat Christina Grimmie werd neergeschoten. Echt bizar. Maar goed, heel blij dat we niet verder betrokken zijn geraakt.
- off topic -
gefeliciteerd ^)
Er staat nog een vraag voor u open!!
  vrijdag 17 juni 2016 @ 09:50:55 #294
114112 Fiddlergurl
MegaFluiter!
pi_163079911
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 09:42 schreef ems. het volgende:

[..]

En jij bent van mening dat het soort "onderzoek" dat je hier terugziet dat wel kan doen?
Inderdaad. Een beetje rare filmpjes posten en fotootjes die half duidelijk zijn. Bah.
“I'm just like anyone. I cut and I bleed. And I embarass easily.” M.J.J.
[quote]Op woensdag 12 augustus 2009 21:21 schreef ... het volgende:
Is fiddlergurl nog een kloon van Paul?
  vrijdag 17 juni 2016 @ 09:51:08 #295
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_163079915
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 09:42 schreef ems. het volgende:

[..]

En jij bent van mening dat het soort "onderzoek" dat je hier terugziet dat wel kan doen?
Als je op relevante zaken let wel , als je gaat letten op grammatica , of op posters dan zorg je er zelf voor dat je niks ziet , geen kennis opdoet , niks leert en het de volgende keer niet herkent .
Eigen schuld dikke bult .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  vrijdag 17 juni 2016 @ 09:51:29 #296
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_163079925
quote:
6s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 09:49 schreef theguyver het volgende:

- off topic -
gefeliciteerd ^)
^O^
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_163079974
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 04:26 schreef Summers het volgende:

[..]

Ik begrijp heel goed dat er gekken op de wereld rondlopen ,
dat is mooi.

quote:
ik begrijp ook heel goed dat de machtigste mensen de grootste gekken zijn en heb geaccepteerd dat false flags en hoaxen erbij horen en dat je niks meer zomaar aan kan nemen van de msm .
ook prima

quote:
Iedereen heeft baat bij de waarheid dus kom me niet vertellen dat dat alvast de msm versie moet zijn
klopt, maar de praktijk is dat zonder dat er enig bewijs voor is er al wordt geroepen dat het zeer zeker een hoax is (false flag is zooo 2015, dus dat tref ja al niet meer aan op bnw), en als anderen daar sceptisch op reageren, dan zijn dat meteen msm-trollen.

echt onderzoek wordt al lang niet meer gedaan.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_163080019
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 09:50 schreef Fiddlergurl het volgende:

[..]

Inderdaad. Een beetje rare filmpjes posten en fotootjes die half duidelijk zijn. Bah.
precies, de mening van 911 noplaner 'we see' wordt op handen gedragen, maar een persoonlijke ervaring van een fokker wordt weggewuifd als nep en emphatisch fetisjisme...
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  vrijdag 17 juni 2016 @ 10:02:53 #299
114112 Fiddlergurl
MegaFluiter!
pi_163080132
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 09:51 schreef Copycat het volgende:

[..]

^O^
Dank u zeer!
“I'm just like anyone. I cut and I bleed. And I embarass easily.” M.J.J.
[quote]Op woensdag 12 augustus 2009 21:21 schreef ... het volgende:
Is fiddlergurl nog een kloon van Paul?
  vrijdag 17 juni 2016 @ 10:04:09 #300
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_163080166
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 09:54 schreef Wantie het volgende:

[..]

dat is mooi.

[..]

ook prima

[..]

klopt, maar de praktijk is dat zonder dat er enig bewijs voor is er al wordt geroepen dat het zeer zeker een hoax is (false flag is zooo 2015, dus dat tref ja al niet meer aan op bnw), en als anderen daar sceptisch op reageren, dan zijn dat meteen msm-trollen.

echt onderzoek wordt al lang niet meer gedaan.
Nee dat is het favoriete stokpaardje om dat te zeggen , in werkelijkheid zijn er de afgelopen jaren zoveel gebeurtenissen geweest waar je van kon leren om ervoor te zorgen dat je het de volgende keer vrijwel meteen herkent . Het is juist zoo 20ste eeuws om elk nieuwsbericht meteen aan te nemen voor waar zonder bewijs .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_163080238
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 juni 2016 10:04 schreef Summers het volgende:

[..]

Nee dat is het favoriete stokpaardje om dat te zeggen , in werkelijkheid zijn er de afgelopen jaren zoveel gebeurtenissen geweest waar je van kon leren om ervoor te zorgen dat je het de volgende keer vrijwel meteen herkent . Het is juist zoo 20ste eeuws om elk nieuwsbericht meteen aan te nemen voor waar zonder bewijs .
leuk geprobeerd, maar de kwestie hier is dat de hoax meteen als de ultieme waarheid wordt gezien zonder dat daar ook maar een greintje bewijs voor is.
Dat je msm niet meteen gelooft; heel goed!
Alleen wordt dat dus vervangen door meteen een alternatief te geloven..
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')