abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_162083818
quote:
0s.gif Op woensdag 27 april 2016 00:13 schreef Tingo het volgende:
Over fakery.....

The dogfight images that are too good to be true
http://www.telegraph.co.u(...)good-to-be-true.html

“They are iconic photographs of First World War aerial dogfights that have been used in books, magazines and newspapers all over the world to capture the daring exploits of the pilots.”

“The photographs are stunning in their clarity, even as the biplanes carry out daring acrobatics – which is perhaps not surprising, given that all of them are carefully manufactured fakes.”
-----------------------
Hopelijk 't zo lang niet duurt voordat 't in de Telegraaf of zo is dat andere 'iconic' beelden gefaked zijn.
Tis ook goed bekend dat er veel fotos van andere oorlogs situaties gefaked zijn.

….................

Hier is 'n interessante voorbeeldje van CGI 1974 style.

Voor 't vinden van 't info met dank aan:
http://www.aamorris.net/p(...)entertainmentcomplex

Ik heb niet alles gekeken/gelezen maar tot nu toe is 't zeer informatief.
  woensdag 11 mei 2016 @ 09:33:33 #2
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162084606
quote:
1s.gif Op woensdag 11 mei 2016 07:52 schreef Lambiekje het volgende:
'Drinken zoetstoffen tijdens zwangerschap kan leiden tot overgewicht baby'

http://www.nu.nl/gezondhe(...)vergewicht-baby.html

--------------

Niet alleen de baby.

Duh. Al zolang zoetstoffen gebruikt worden wordt het in verband gebracht met obesitas
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 11 mei 2016 @ 21:12:26 #3
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162100490
quote:
EU: '250.000 boete per geweigerde vluchteling'
eumobsterzz.jpgOmdat de populariteit van EU-instituties al jaren achtereen aan populariteit verliest, is de EU een laatste charme-offensief gestart. Naast die nieuwe limousine-service van 10 mio per jaar voor zichzelf, komt het nu met een nieuw lekkermakertje. Landen die weigeren mee te werken aan het nivelleren van door de EU geïmporteerd vluchtelingenleed, worden geacht 250.000 (tweehonderdvijftigduizend) euro PER VLUCHTELING (mirror) af te tikken. Ten eerste omdat fuck you kutprovinciaal. Ten tweede om landen er als een soort moreel maffiakartel toe te dwingen de prijs te betalen voor het schrijftafel-idealisme waar deze vluchtelingencrisis door ontstaan is. "According to four people familiar with the proposal, this contribution was set at ¤250,000 per asylum seeker in Monday’s commission draft. But those involved in the talks say it may well be adjusted in deliberations over coming days. “The size of the contribution may change but the idea is to make it appear like a sanction” (...)" Even voor de schaal. Het zou Polen, waar Jan Modaal 756 euro per maand verdient, 1,5 miljard euro kosten om die al dan niet economische Vluchtiërs die de EU hen wil laten opnemen (= 6200 stuks) buiten de deur te houden. Op Oost-Duitsland na (hoewel, Pegida komt daar vandaan) voelen voormalige Sovjetstaten het aan hun water wanneer iets de verkeerde kant op kruipt. Het Oostfront even goed in de gaten blijven houden dus. Dit is gewoon niets anders dan een morele maffiapraktijk om de bevolking linksom of rechtsom te laten betalen voor een onhoudbare notie van moraliteit. Maar goed, EU, vooral blijven pushen. Ook in Oost-Europië kennen ze het fenomeen 'referendum'.
http://www.geenstijl.nl/m(...)_per_geweigerde.html
Jongens jongens jongens. Je hoeft maar met je ogen te knipperen en je mist weer een stap naar ultrafascisme.

Dat bedrag van 250.000 is een domme Nederlander die handen vallen van de corrupte medici niet eens waard voor verzekaars.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 11 mei 2016 @ 21:16:07 #4
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162100640
quote:
Bangmakerij Britten Bij Brexit
U herinnert zich ons referendum, u herinnert EU-voorzitter Juncker: Een Nederlands nee tijdens het Oekraïne-referendum op 6 april „kan de deur openen naar een grote continentale crisis”. Dat is uiteraard onzin, geuit als leugen door onze favoriete leugenaar. Volgens de EU vice-voorzitter (PvdAer Timmermans, november 2015) is oorlog zelfs het enige alternatief voor de EU. U herinnert zich het referendum in 2005? Toenmalig D66 Minister van Economische Zaken Brinkhost zei dat bij een Nee, ‘het licht uit zou gaan’. Ze zeggen dit met als enige doel u bang te maken zodat u braaf de EU blijft volgen als oplossing brengend instituut.

En nu zijn de Britten aan de beurt.

Het Brexit referendum komt op een slecht moment voor de EU

Het kan u haast niet zijn ontgaan, het Britse referendum komt op een lastig moment voor de EU, de toekomst ziet er niet goed uit voor de EU.

De EU stapelt faal op faal: Nederland zei onlangs dus voor de tweede keer nee tegen de EU, Denemarken zei eind 2015 Nee tegen de EU in een referendum, Polen zegt nee tegen de EU, Finland is bezig met een euro referendum, bijna de helft van de Europeanen wil nu keuze over lidmaatschap met de EU, Timmermans komt met boetes van 250.000 euro per asielzoeker voor lidstaten terwijl er nu 3 miljoen onderweg zijn, de succesvolle afpersing door Erdogan, nu Turks als officiële EU-taal, de EU verstrekte 132 miljoen gratis EU-visums, TTIP en CETA is immer dodelijk in het nieuws, naheffingen en belastingverhogingen, de gewenste introductie van federale belastingen, de EU-FBI en EU-NSA, Glyfosaat, een flink en compleet falend EU Patentbureau, Griekenland wordt weer afgeperst voor het opnieuw redden van bankiers, demonstraties, demonstraties, demonstraties, demonstraties, etc, etc. De EU is een feest van groots falend beleid.

http://langleveeuropa.nl/2016/05/bangmakerij-britten-bij-brexit/
De waanzin van Europa houd maar niet op. Al die bespottelijke maatregelingen, boetes en dreigenmenten.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 11 mei 2016 @ 21:49:12 #5
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_162101953
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 21:16 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

De waanzin van Europa houd maar niet op. Al die bespottelijke maatregelingen, boetes en dreigenmenten.
Goedzo stort maar in :Y



[ Bericht 28% gewijzigd door Summers op 11-05-2016 22:12:39 ]
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  donderdag 12 mei 2016 @ 07:56:51 #6
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_162109752
Als de Finnen aan het werk gaan komt het goed! _O- :D
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  donderdag 12 mei 2016 @ 20:29:31 #7
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162130027
Petro-dollar war: raketschild Europa nu actief

Gefeliciteerd Europeaan! U bent weer een stukje veiliger en dat dankzij een totaal onzelfzuchtige Amerikaanse miljarden-investering in een zogenaamd "raket-schild" in Roemenië. Zogenaamde "rogue states" zouden namelijk eventueel, misschien boze dingen richting protectoraat Europa kunnen schieten. Landen als het zeer gevaarlijke Irrrran!


"Wacht", hoor ik u denken, "het geopolitieke sprookje uit de Bush-jaren over het fictieve Iraanse atoombom-programma is toch laatst naar de vuilbak van de moderne geschiedenis verwezen?". Ja, klopt. Sancties opgeheven, Iran vrijgepleit maar dat betekent niet dat NATO en media het operationeel worden van het raketschild niet ongehoord ongeloofwaardig gaan verkopen met de "Iran-dreiging". Natuurlijk, geen enkele Iraanse raket is op dit moment in Staat Europa te bereiken, en slechts een blik op de kaart leert dat de plaatsing van de radar-installaties geografisch ietwat merkwaardig ligt en ja, er valt geen enkel rationeel argument te bedenken waarom Iran Europa zou aanvallen. Iran dat al eeuwen lang zijn zijn buren met rust laat.

Het is daarom niet verwonderlijk dat Vladimir Poetin al in 2007 in zijn legendarische speech voor de Münchener Veiligheidsconferentie (Zapruder berichtte) zich zorgen maakte om dit, duidelijk op Rusland, en met soortgelijke systemen (in aanbouw) in Korea, Japan, Israel en Polen, ook op China gerichte anti-ICBM wapen. Het toverwoord is "nuclear primacy", ofwel het winnen van een atoomoorlog door een eerst-slag en het afvangen van de vijandelijke tegenstoot. Bijna tien jaar na de waarschuwing van Poetin, en een dankzij de Amerikaanse coup in de Oekraïne en de daarop volgende annexatie/her-Ruslandisering van het Krim schiereiland kunstmatig verslechterde verhouding tussen het westen en Rusland, is het zover: de (op papier verdedigingsbondgenootschap) NATO kan langzaam "nuclear primacy" opnemen in het "strategische concept".

--------

Tja
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_162136704
quote:
0s.gif Op woensdag 11 mei 2016 21:49 schreef Summers het volgende:

[..]

Goedzo stort maar in :Y

[ afbeelding ]
EU is toch al dood. :+
pi_162159128
quote:
1s.gif Op dinsdag 10 mei 2016 23:18 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

dat is nog wel het minst erge wat er verkeerd is aan de zorg.

Maar inderdaad schandalig.
Ja de psychiatrie bijvoorbeeld. En de medicijnen. Ik kan maar niet begrijpen dat men kinderen en volwassenen zomaar vol spuiten en pillen geven omdat je wat stil / druk bent.
Een vreselijke miljarden industrie die medicijnen. Medicijnen die mensen laat moorden. Die kinderen de dood in jagen en ouderen en waar men verslaafd aan raken.

Kijk eens voor de lol bij de bijwerking van Diazapam ( Valium). Vreselijk. En dan nog niet te spreken van Seroquel. Puur vergif. En dat geven ze ouderen, gehandicapten en mensen die niet lekker in hun vel zitten.

En dan ook nog het gebruik van isoleercellen. Gehandicapten opsluiten. Ouderen pillen geven ( zijn ze van die lastpakken af denken ze), gehandicapten aan de muur vastmaken omdat er te weinig personeel is.

En allemaal vanwege het het geld. Its all about the money. Ik zag laatst een docu op youtube

DIe kinderen worden zo gemaakt door de medicijnen en gebrek aan profesionaliteit in de zorg. Triest hoor. En dat te denken dat er meer dodelijke slachtoffers ( kinderen) aan psychiatrische medicijnen zijn dan Amerikaanse soldaten sinds WOII

Ik begrijp het echt niet. Psychiatrie is gevaarlijk. Meteen drastisch veranderen . Maar goed...
pi_162164513
Sinds 'n paar jaren terug heb ik vaker leesbril af en toe voor de echte kleine lettertjes af en toe nodig.
Lang geleden had ik wat over eye exercises gehoord....en recentelijk kwam ik deze tegen:
https://www.youtube.com/channel/UCktyBLISztJb6ZD8XCRj4VQ

Er is echt heel veel over te vinden.
Ik denk dat het total good sense maakt dat het zou werken.
Ik heb 't maar 'n paar keren gedaan en het helpt echt met tired eyes vind ik.
Misschien het handige info is voor mensen die moet vaak naar de opticien.

Als je 'pinhole glasses' ff googlen kom je ook bij heel veel info over.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  vrijdag 13 mei 2016 @ 22:17:41 #11
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162166047
Shell en Exxon hebben in 2005 een geheime afspraak gemaakt met een hoge ambtenaar op het ministerie van Economische Zaken over het niveau van de gaswinning voor de lange termijn. Die afspraak is niet gedeeld met de Tweede Kamer. Dat blijkt uit documenten die de NOS heeft verkregen met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur(Wob).
http://nos.nl/artikel/210(...)nning-groningen.html

--------

Wat is Nederland toch een heerlijk corrupt kloteland.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  vrijdag 13 mei 2016 @ 23:33:17 #12
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_162168661
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2016 22:17 schreef Lambiekje het volgende:
Shell en Exxon hebben in 2005 een geheime afspraak gemaakt met een hoge ambtenaar op het ministerie van Economische Zaken over het niveau van de gaswinning voor de lange termijn. Die afspraak is niet gedeeld met de Tweede Kamer. Dat blijkt uit documenten die de NOS heeft verkregen met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur(Wob).
http://nos.nl/artikel/210(...)nning-groningen.html

--------

Wat is Nederland toch een heerlijk corrupt kloteland.
Wat doe je dan überhaupt nog hier?
Je hebt het hier echt gigantisch slecht.

[ Bericht 15% gewijzigd door jogy op 14-05-2016 12:48:30 ]
Er staat nog een vraag voor u open!!
  zaterdag 14 mei 2016 @ 05:47:00 #13
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_162172262
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_162172498
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2016 21:41 schreef Tingo het volgende:
Sinds 'n paar jaren terug heb ik vaker leesbril af en toe voor de echte kleine lettertjes af en toe nodig.
Lang geleden had ik wat over eye exercises gehoord....en recentelijk kwam ik deze tegen:
https://www.youtube.com/channel/UCktyBLISztJb6ZD8XCRj4VQ

Er is echt heel veel over te vinden.
Ik denk dat het total good sense maakt dat het zou werken.
Ik heb 't maar 'n paar keren gedaan en het helpt echt met tired eyes vind ik.
Misschien het handige info is voor mensen die moet vaak naar de opticien.

Als je 'pinhole glasses' ff googlen kom je ook bij heel veel info over.
Wat, BIG OPTICS, is er nu ook al een complot van opticiens en lenzenslijpers?

Pinhole glasses, of camera's werken op een heel eenvoudig natuurkundig principe dat iedere fotograaf veelvuldig gebruikt: een kleine lensopening laat maar een klein bundeltje fotonen door. Deze lopen min of meer parallel aan elkaar waardoor een lens haast overbodig is om te focussen. Draai je van een cameralens het diafragma dicht, dan merk je dat: een grotere scherptediepte. Je kan zo eenvoudig een camera obscura maken: neem een groot blik, stop daar in het donker een vel fotopapier in, prik een gaatje in de zijkant en belicht het papier voor de aangegeven tijd. Na ontwikkelen heb je dan een behoorlijk scherpe foto.

Als je het liever in youtubeformaat hebt, want als het op youtube staat is het waar natuurlijk. Verteld ook gelijk waarom pinholes niet de oplossing zijn voor slechte ogen en lenzen wel.

  zaterdag 14 mei 2016 @ 10:03:16 #15
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162173661
Women could be forced to sign up to US military draft by 2018

Women might be forced to sign up with the US military draft by 1 January 2018 if government approves a new proposal from the armed services committee, moving one step closer to ensuring both genders would be subject to serve during war.

In het kader van gelijkheid voor alle sekse of hebben ze kanonnenvoer nodig straks wanneer het los gaat? :o
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162174283
Lijkt me een slecht idee gezien hun fysieke beperkingen.
Conscience do cost.
pi_162175291
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 08:01 schreef Fixers het volgende:

[..]

Wat, BIG OPTICS, is er nu ook al een complot van opticiens en lenzenslijpers?

Pinhole glasses, of camera's werken op een heel eenvoudig natuurkundig principe dat iedere fotograaf veelvuldig gebruikt: een kleine lensopening laat maar een klein bundeltje fotonen door. Deze lopen min of meer parallel aan elkaar waardoor een lens haast overbodig is om te focussen. Draai je van een cameralens het diafragma dicht, dan merk je dat: een grotere scherptediepte. Je kan zo eenvoudig een camera obscura maken: neem een groot blik, stop daar in het donker een vel fotopapier in, prik een gaatje in de zijkant en belicht het papier voor de aangegeven tijd. Na ontwikkelen heb je dan een behoorlijk scherpe foto.

Als je het liever in youtubeformaat hebt, want als het op youtube staat is het waar natuurlijk. Verteld ook gelijk waarom pinholes niet de oplossing zijn voor slechte ogen en lenzen wel.


Nee, dat zeg ik niet.
Ik post wat info over eye exercises diat misschien hulpvol is voor sommige mensen.
Wie zegt dat alles op youtube waar is? Of misschien probeer je gewoon maar wat te insinuate.
Misschien heb jij zelf wat meer dan eye exercises nodig.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_162175306
Dan is het misschien handiger om dat te posten in een of ander medisch topic in plaats van een complot-topic, maar misschien is dat te logisch.
Conscience do cost.
pi_162175426
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 11:53 schreef ems. het volgende:
Dan is het misschien handiger om dat te posten in een of ander medisch topic in plaats van een complot-topic, maar misschien is dat te logisch.
De 'algemeen complot' topic als 'n slow chat topic door Izzy begonnen was.
Ik zie 't als algmeen info. Dag.

[ Bericht 0% gewijzigd door Tingo op 14-05-2016 12:27:54 ]
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  zaterdag 14 mei 2016 @ 13:09:21 #20
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_162176926

Wat kun je hier nog op zeggen? Wake up!
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_162177014
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 13:09 schreef controlaltdelete het volgende:

Wat kun je hier nog op zeggen? Wake up!
Ik ben al wakker. De wekker ging vanochtend gewoon af.
pi_162177109
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 13:09 schreef controlaltdelete het volgende:

Wat kun je hier nog op zeggen? Wake up!
Kijk de film chaplin eens ;)
Die met Robert Downing jr als Charlie Chaplin
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
  zaterdag 14 mei 2016 @ 13:24:36 #23
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162177302
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 13:09 schreef controlaltdelete het volgende:

Wat kun je hier nog op zeggen? Wake up!
Blijft een briljant filmpje en toen al relevant.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_162177321
Ondanks z'n democratie-fetish :P
Conscience do cost.
  zaterdag 14 mei 2016 @ 13:28:50 #25
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_162177450
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 13:25 schreef ems. het volgende:
Ondanks z'n democratie-fetish :P
_O-. Ik ben nog niet zo cynisch dat ik denk dat democratie een gefaald concept is. Maar freedom ipv democracy had het misschien nog iets tijdlozer gemaakt.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')