Wel zorgen dat je reserve fles vol is, heb het toch echt al gehad dat beide flessen leeg bleken te zijn en toen nog even 20km moesten rijden op zoek naar een nieuwe. Hetzelfde voor briketten trouwens, die zijn ook wel eens op.quote:Op maandag 16 mei 2016 23:18 schreef HJSimpson het volgende:
De flavorizer bars zitten alleen in die grotere buitenkeukens van Weber.
Ik meen te herinneren dat de q serie deze "ingebouwd" hebben in het vleesrooster.
@ CarltonBanks de uitdaging van hoe vol is de gasfles is heel simpel op te lossen door een 2de gasfles aan te schaffen
In een uur gaar je nooit van je leven rauwe ribs gaar! Tenzij je ribben van een kuikentje gebruikt of je eten met een kettingzaag in stukken zaagtquote:Op zondag 8 mei 2016 20:19 schreef Fer het volgende:
Eigenlijk gril ik voornamelijk. Deksel is meer temp controle en voor betere garing. Heel incidenteel probeer ik weleens een hele kip of ongegaarde spareribs, dan smoor ik hem wat en gaar iets van een uur.
Overigens ben ik er al van overtuigd, dat de smaak vooral van het schroeien komt en af en toe opvlammende vleessappen die op de kolen sipelen. Sowieso brand houtskool iets van 600 graden, dan branden enige smaakmakers zo op.
De Q1000 heeft maar 1 brander, dat lijkt mij wel een nadeel. Heeft ie wel flavour bars erin?
Dan zou ik toch echt voor de Big Green kiezen, maar die kosten ook wel wat meer.quote:Op maandag 30 mei 2016 17:17 schreef Pap89 het volgende:
Zit zelf ook nog te twijfelen.
Tussen een gasbbq of een kamado (Big Green Egg/ Black Basterd keramische bbq bijvoorbeeld)
Dit dus, maar bij een Schnitzel op de bbq kan ik me niet zoveel voorstellen.quote:Op donderdag 2 juni 2016 15:48 schreef Soohr het volgende:
Na jaren van bbq met houtskool sinds een maand over op gas,
Dat is toch wel heel erg makkelijk en gooi nu veel vaker iets op de bbq.
ook voor 1 schnitzel is het al de moeite.
Aanbraden van vleesje zonder pan omdat je toch al lekker in de tuin zit en geen zin hebt om dan binnen in de keuken te staan.quote:Op donderdag 2 juni 2016 15:56 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Dit dus, maar bij een Schnitzel op de bbq kan ik me niet zoveel voorstellen.
Maar een schnitzel? Met een korst van ei en broodkruim?quote:Op donderdag 2 juni 2016 16:07 schreef Soohr het volgende:
[..]
Aanbraden van vleesje zonder pan omdat je toch al lekker in de tuin zit en geen zin hebt om dan binnen in de keuken te staan.
nee, dan heb je allemaal broodkruimels verspreid in je bbq liggen wat je weer moet schoonmaken.quote:Op donderdag 2 juni 2016 16:09 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Maar een schnitzel? Met een korst van ei en broodkruim?
Ooit op gas gegrild? De meeste gebruikers zijn er erg tevreden over.quote:Op donderdag 15 juni 2017 22:40 schreef Zolderkamer het volgende:
Ik stook altijd gewoon een vuurtje en als de vlammen weg zijn het vlees er op en tegelijk een blok hout er op waarbij de kunst is dat ie niet in de fik vliegt... een gas bbq is hetzelfde als waar je je pan op zet in de keuken naar mijn mening..
Jazeker.. wel vaker.. maar het is niet mijn ding.. bbqen op puur kooltjes ook niet trouwens..quote:Op vrijdag 16 juni 2017 20:51 schreef Fer het volgende:
[..]
Ooit op gas gegrild? De meeste gebruikers zijn er erg tevreden over.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |