abonnement Unibet Coolblue
pi_161988788
JM, mooie foto's inderdaad. Wat doe je nu met die foto's, hang je ze op, maak je er albums van? ik kan me voorstellen dat jullie alles bij elkaar best veel mooie foto's hebben. Ik ben nog steeds een beetje zoekende. Fotoalbums maken, vind ik veel werk; het komt er niet van, de foto's stapelen zich (digitaal weliswaar) op, en I ontwikkelt en groeit maar door.

Hilmo, loslaten he. :7 . Het is best lastig ook om een goede balans te vinden. Want ze moeten het ook allemaal zelf ontdekken, maar zien tegelijkertijd vaak helemaal de gevaren niet.

Deze week zaten we dus in een Landal park (Miggelenberg, geloof dat iemand dat vroeg?). En I kon daar heerlijk rondstruinen en spelen, terwijl wij op een terras zaten. Ze vond het geweldig. Maar nu weer terug in hartje grote stad is dat weer even omschakelen. Ik ging vanochtend met haar door de stad om ons vaste rondje boodschappen te doen. En waar ze anders heel keurig naast me loopt, ging ze er nu de hele tijd vandoor. In de Hema was ik haar twee keer kwijt. Ik sta bij de kassa; zij rent echt binnen een minuut naar de andere kant van het pand, waar de deuren openstaan en die komen uit op een vrij drukke straat, waar weliswaar geen auto's rijden maar wel veel fietsers en scooters. Dat was echt even sprinten erachter aan. (Een oude mevrouw zag het aan en zei: 'Ja, ze zijn net als water. Ik weet het nog goed'. O+ .). Wat dat betreft heeft het verhaal van die driejarige peuter die laatst werd doodgereden wel indruk gemaakt... pfff.

Op vakantie waren we trouwens ook bij Paleis het Loo. Heel erg aan te raden. Niet om het paleis zelf (daar kun je weinig beginnen met een dreumes/peuter), maar wel vanwege de enorme tuinen erachter, en deze maand is ook het landgoed park open. Daar kun je prachtig wandelen. I vond de fonteinen erg mooi.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_161988896
Vies worden vind ik an sich best, maar mijn kind laten 'wandelen' in een bos met bermen die vooral uit brandnetels bestonden ging me weer wat ver vanmiddag -O- deceptie. Dacht ik even leuk een schaduwrijk uitje te hebben verzonnen.

Volgende keer maar naar een park ofzo! Dat lijkt me beter.

Klinkt fijn Franny! Maar logisch van de omschakeling -O- vrijheid inleveren is ook niet tof.
pi_161991799
Toen Djenna nog alleen was, was ik ook super voorzichtig met haar. Het is een beetje als Pinkpop. De eerste modder of regenbui is bagger... maar ach, als het eenmaal vies/nat is boeit het eigenlijk ook niet meer :D

Hier zijn ze ook al een paar dagen klef van de zonnebrand in combi met zand overal op en aan het lijf. Ach voor ze naar bed gaan eerst even door de wasstraat en dan zijn ze weer fris O+

In de mooie maanden ligt er wel altijd overal zand doir het hele huis. Daar is bijna niet tegenop te stofzuigen/poetsen. Maar ach O+ ...

Over kinderen kwijtraken kunnen we voortaan ook meepraten :{
Van Djenna zijn we gewend dat die altijd braaf volgt. Maar Boaz trekt rustig zijn eigen plan :{ :') ... dus die waren we straks in het centrum ook even 30 seconden kwijt toen we een ijsje wilden eten. Mijn hart jongens.. echt waar

En net weer. Mijn man gaat de hond uitlaten. Ik ben de tafel aan het afruimen. Djenna ligt op de bank Peppa Pig te kijken en Boaz vond het wel een plan om zijn papa achterna te gaan :') ... gelukkig wonen we in een vrij rustige buurt maar het is me een handenbindertje soms. Maar heeft ook echt wel zo zijn charme O+
pi_161992400
Franny: we hebben een collage van ixxi die we soms updaten (je kunt daarvan losse delen bestellen en die vervangen of je collage uitbreiden) en een fotolijstje met 4 foto's die regelmatig wisselen. Verder kijken we ze best vaak digitaal, en is het nog steeds het idee om een album te maken :+ Maar ik wil dat dan natuurlijk ook weer helemaal mooi enzo, the pressure :{w Voor anderen vind ik het fijn om te doen, zelf komt het er niet van.

Weglopende kinders :X De onze vindt de wagen gelukkig meestal nog prima, en anders gaat hij inderdaad ook z'n eigen weg zeg maar..

Klusmarathon dag 1 zit er op! Miljoen kunststof schrootjes van het schuine dak getrokken, inkopen gedaan en halve zolder leeggemaakt voor klusdag 2 w/
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_161993323
Dat je na een lange dag buitenspelen, zandgraven en zonnebrand smeren even lekker samen met je dochter in bad gaat. En dat ze dan haar poephoofd trekt.

Wist je dat poep heel snel oplost in water? :X

:{
pi_161993400
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 20:07 schreef Roomsnoes het volgende:
Dat je na een lange dag buitenspelen, zandgraven en zonnebrand smeren even lekker samen met je dochter in bad gaat. En dat ze dan haar poephoofd trekt.

Wist je dat poep heel snel oplost in water? :X

:{
Hier dreven ineens stukken tomaat in bad.
En er is iemand dol op tomaat...
Dus werd er enthousiast TOMAAT geroepen. En ik nog enthousiaster nee gillen en kind uit bad plukken.
De poep zelf was hier ook opgelost :')
  zaterdag 7 mei 2016 @ 20:14:21 #32
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_161993470
:D

Frans is ook een badpoeper helaas ;( . Niet in de avond gepoept is poepbingo in bad :{ }:| .
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_161993577
:D :X

Bij poepverdenking gaat er hier een zwemluier aan :+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_161993709
Ik zwom tussen de blauwe besjes. Die slikt ze zonder kauwen door. :X
Hier geen verdenkingen vooraf. Ze houdt van het verrassingseffect.

Verder heerlijk gerommeld in de tuin. Lente :)
  zaterdag 7 mei 2016 @ 20:28:25 #35
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_161993777
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 20:18 schreef JufMariska het volgende:
:D :X

Bij poepverdenking gaat er hier een zwemluier aan :+
Zomg... Dat ik daar nou nooit aan gedacht heb :D .

Wat leuk dat ixxi! Ik zit me altijd al suf te zoeken naar iets waardoor ik makkelijk foto's kan wisselen!

Het ziet we wel uit alsof het alleen blijft zitten op een strakke muur, of niet?
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_161993885
;)

Neehoor! Je hangt 'm op met een powerstrip, maar je kunt natuurlijk de bovenrand (daar hang je de foto's weer aan) ophangen zoals het je uitkomt. Bij een heel hobbelige muur eerst een smal latje ophangen oid?
Reclamepraatje: (ik heb geen aandelen maar ben wel heel enthousiast :) ) ik vind de afdrukkwaliteit erg goed, prachtige matte afdrukken, supersimpel en niet duur O+ We hebben er 2, een met reisfoto's beneden en gezinsfoto's boven.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_161993898
Wahahaha die p00pverhalen

Hier doen we de kindjes samen in bad. Dan haalt mijn man Boaz meestal het eerste eruit om vervolgens op ons bed af te drogen.. pyjama aan etc. En dan blijf ik bij Djenna.

En gister hoorde ik ineens vanuit onze kamer mijn man keihard NEEEEEE roepen... had Boaz alles ondergepiest :+

Dat verwacht je als ie een baby is maar nu niet meer :+
  zaterdag 7 mei 2016 @ 20:49:56 #38
344469 Amsel
zonder t
pi_161994287
Hier ook ixxi's in huis! Eentje met gezinsfoto's, eentje met overige familie, en eentje met een collage van allerlei felgekleurde bloemenfoto's. Een goedkope manier ook voor grote wanddecoratie, wij zijn fan :)
  zondag 8 mei 2016 @ 08:38:14 #39
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_162002525
Oh daar ga ik ook naar kijken! Ixxi...

Ik ben Melba's foto's van zijn eerste verjaardag kwijt. Tenzij mijn harde schijf van mijn kapotte laptop revived kan worden -O- ik heb verder alle foto's op externe schijf, in de icloud en nog op de camera zelf, maar juist die van zijn verjaarfah heb ik blijkbaar op de laptop geïmporteerd en daarna allemaal automagisch verwijderd.

Mehhhh....
Kwak
pi_162002555
Nu wil ik ook een IXXI! :D.

Kwak, wat balen. ;(. Hopelijk zijn ze nog terug te halen!

Fijne Moederdag, allemaal! Ik kreeg een uitvergrote foto op aluminium, een kaartje (ook met fotootjes erop en 'beschreven' door I), en een groot gevingerverfd hart. O+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_162002601
Fijne moederdag allemaal!

Kwak balen van de fotos!

Wij gaan zo maar even naar de speeltuin nu de temperatuur nog lekker is 8-).
  zondag 8 mei 2016 @ 08:50:53 #42
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_162002615
Jullie poepverhalen :D :') nog geen ervaring mee maar ik zal niet te hard roepen :+

Wat zuur van de fotoo Kwak :(
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_162002629
DaD O+
En Kwak, wat balen... Vaak kan een bedrijf nog wel iets van een schijf halen, ik duim mee!

Ik kreeg een mooie tekening (dankzij DaD :* ) en er blijkt al eerder gemoederdagknutseld te zijn bij het kdv, dus dat heb ik nog tegoed O+ Oja, en ik kreeg bloemen van J ;)

Fijne moederdag y'all, en een dikke extra knuffel voor SQ :*
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  zondag 8 mei 2016 @ 08:57:23 #44
347468 Tante_Soesa
Nu met Sassefras
pi_162002664
Hier bloemen, een zelfgemaakte ketting, een zelfgemaakt schatkistje (een schat voor een schat) en uitslapende kindjes tot 8 uur :o! En ontbijt op bed O+

Kwak, ai! Wat zou dat zonde zijn :{
  zondag 8 mei 2016 @ 09:01:17 #45
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_162002698
Kwak, vaak kunnen foto's nog van een schijf gehaald worden, ook al staan ze er niet meer op. Heeft mijn vader ook een keer gedaan voor een vriendin. Hij is namelijk technisch rechercheur.

Fijne Moederdag allemaal!!
  zondag 8 mei 2016 @ 09:30:43 #46
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_162002987
quote:
0s.gif Op zondag 8 mei 2016 09:01 schreef Shopaholic1984 het volgende:
Kwak, vaak kunnen foto's nog van een schijf gehaald worden, ook al staan ze er niet meer op. Heeft mijn vader ook een keer gedaan voor een vriendin. Hij is namelijk technisch rechercheur.

Fijne Moederdag allemaal!!
Handig beroep! :D

Ik ga mn laptop naar een mannetje brengen...hij ging in 1 keer op zwart en als ik nu opstart blijft hij hangen op 'finding files' :? En klapt dan weer uit

Ze zijn ieg van de camera verwijderd en niet op de cloud gezet, maar er staat wel wat op FB (in mindere kwaliteit, maar goed).

Ik kreeg net een kdv knutsel en een lieve kaart van J. En vanavond koookt hij (vindt hij leuk en kan het goed maar normaal doe ik dat voor hij met M van het kdv thuiskomt of we doen het samen voor de gezelligheid, nu ga ik lekker met de pootjes omhoog O+). Biefstuk met frietjes O+

Melba heeft allemaal leuke features erbij! Hij wil s avonds niet goed slapen op de normale tijd, maar hij geeft nu wat later op de avond zelf aan dat het tijd is door te wijzen dat het licht buiten (de zon) "uit" is, dan moet de tv "uit" en roept hij 'dagdag' en trekt dan een duckface hoofd met frons als teken dat iedereen hem een kus moet geven. Echt veeg me op O+ ooknl de bezoekende ooms en tantes gisteren ontkwamen niet aan een kwijlkus _O-

En hij wil steeds 'kgeuren' (kleuren) O+. Probeert zelf in de tripp trapp te klimmen :X en had bedacht dat hij zijn kleine stoeltje voor de buitendeur kon zetten, erop klimmen, en de klink open doen (alleen zakte het stoeltje tijdens het klimmen in de convectorput en viel hij om dus huilepieps :X _O- O+ )

Ik geniet van deze fase.
Kwak
pi_162003252
Ik wist niet wat een convectorput was en dacht even dat je toastje in een soort astrofysisch verschijnsel was gevallen :') .

Klinkt allemaal fijn Kwak O+ wat een guit! En die tuinbroekfoto's ook superlief. Hopelijk krijg je je foto's nog terug.

Fijne moederdag allemaal! Mijn lief was het vorig jaar vergeten.. Ik ben benieuwd wat het nu wordt. Hij is nu beneden aan het rommelen, Annie drinkt naast mij op bed een papfles en Tas is z'n luier aan het volpoepen. Ohja en de KDVknutsel ben ik woensdag vergeten mee te nemen dus die komt nog :') :@ .
  zondag 8 mei 2016 @ 10:19:25 #48
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_162003576
Ja net zoiets als een wormhole is het. Of een zwart gat. Er verdwijnt in elk geval vanalles in :') cracottes, duplo's, noppers, sleutels, stiften...
Kwak
  zondag 8 mei 2016 @ 11:18:59 #49
335643 faptist
Maakt fouten
pi_162004402
Mnoh kwak, wat klink je gelukkig.
Instant feelgood gevoel hier.
En biefstuk met friet O+ Eens kijken of ik mijn man ook zo gek krijg.

Ik mocht uitslapen en werd om 09:15 wakker van een intens vrolijk kindje die onder aan de trap stond te roepen.
Het was nog net geen 'mama', maar close enough. Daarna klom ze zelf de trap op (man achter haar) en toen ik haar bij de laatste trede optilde poepte ze uit enthousiasme haar luier vol. :')
Man liep snel naar beneden ondertussen mompelend 'waarom ben je al op.. Nu is heel m'n planning in de war' dus ik ging na het verschonen weer richting bed met den Ro. Zij dacht daar alleen anders over toen zij zag dat de deur naar het dakterras openstond en roetsj daar ging ze. Binnen een paar seconden zag ik haar er naar toe klauteren. Ik snel erachter aan.. Tot ik me besefte dat ik nog in m'n onderbroek door het huis verplaatste. In een split second zag ik ook nog dat er op het dakterras een emmertje stond met kwasten, terpentine en andere schilderspullen en moest ik echt snel een beslissing maken.
Ik kon kiezen uit naakt naar buiten, met een hydrofiele luier voor naar buiten (wat het effect van naakt lopen echt niet minder zou doen lijken gezien ik +100 weeg) of snel terug naar slaapkamer en een verstofte badjas aantrekken. Ik koos toch maar voor het laatste. Sorry buren :') geweldige start van de dag. O+
pi_162004631
Mehehehehe fap :D ik moet altijd zo lachen om jouw beschrijvingen. Wat knap dat Ro de trap al opklimt! Ben nu wel benieuwd naar de planning van je man ;) .
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')