abonnement Unibet Coolblue
pi_166771814
quote:
0s.gif Op donderdag 3 november 2016 20:16 schreef emmyemmy het volgende:
[ afbeelding ]

Hamburgers met zelfgemaakte broodjes en een zelfgemaakte hartige whisky (laphroaig) karamel saus.
Nom nom nom :9 Hoe was de saus? en heb je daar een recept van? Heb thuis nog een fles laphroig staan.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
  zondag 20 november 2016 @ 16:31:17 #277
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_166780523


Typhusgoudvispuddingvormpjes. -O-
pi_166781586
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2016 16:31 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

Typhusgoudvispuddingvormpjes. -O-
heeft toch iets kunstzinnigs :+
pi_166783028
Euhh, wat zou het moeten zijn? :D
  zondag 20 november 2016 @ 18:37:51 #280
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_166783713
Een goudvis, duh! *)
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_166783753
Goudvispudding lekker! :+
  zondag 20 november 2016 @ 18:57:31 #282
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_166784220
quote:
0s.gif Op zondag 20 november 2016 16:31 schreef RobinOok het volgende:
Typhusgoudvispuddingvormpjes. -O-
Sorry, moest hier wel ff om lachen. :D

Mede omdat het herkenbaar aanvoelt.
  zondag 11 december 2016 @ 14:53:57 #283
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167256587




Lang leve mijn Turkse slager. Ik koop op een dikke plak entrecote van net geen 6 onse voor net geen 6 euro. Daar eten we dan 's avond lekker van (gerookt, gegrilld met friet en rode kool). En de volgende dag nog genoeg voor 2 broodjes. Beide met rode ui, koriander en snel gepicklede chilies, hoisinsaus en een zelfgefrobeld sausje van mayo, fijngesneden koriandersteeltjes, beetje fijngesneden ui, peper, zout, limoensap en wat maissiroop. (omdat ie wat te zurig was, maar was niet zo'n goed idee, kreeg het instant een hele rare, grijze kleur van, wat voor de smaak dan weer niet uitmaakt, maar het was wel raar om te zien)

En het andere broodje had ik ook nog belegd met kaas en extra chilipeper en even laten smeltje onder de grill. (eigenlijk te kort, maar was bang dat het vlees ging garen)

Yeaaaaaah. Lang leve de Turk! Dat lukt me niet als ik mijn vlees bij Appie koop. >:)
  zondag 11 december 2016 @ 15:01:45 #284
43844 Yankee
Is tegenwoordig Drent
pi_167256743
Fantastisch, juichen om bio-industrie meuk _O-
.
  zondag 11 december 2016 @ 15:05:20 #285
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167256845
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 15:01 schreef Yankee het volgende:
Fantastisch, juichen om bio-industrie meuk _O-
Ja, heerlijke, sappige plofkoe! *O*
  zondag 11 december 2016 @ 17:32:55 #286
43844 Yankee
Is tegenwoordig Drent
pi_167259975
quote:
0s.gif Op zondag 11 december 2016 15:05 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ja, heerlijke, sappige plofkoe! *O*
:D ziet er wel zeer aangenaam uit
.
  zondag 11 december 2016 @ 17:40:22 #287
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167260119
quote:
14s.gif Op zondag 20 november 2016 18:11 schreef Myraela het volgende:
Euhh, wat zou het moeten zijn? :D
Vorige keer overheen gelezen. Of gedacht dat ik nog wel ging antwoorden, de bijbehorende blogpast is namelijk al weken bbbbbbijna klaar. Die over Osmanthus bloemknopjes en dit was Champagne jelly met Osmanthus. Uit de vorm geslagen goudvisjes.... Dag later en mbv heet water kwamen ze er beter uit, maar dan met minder strakke lijnen, want smeltend:

  zondag 11 december 2016 @ 21:18:34 #288
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_167266205
Heerlijke foto's weer Robin :Y)
  donderdag 29 december 2016 @ 15:10:53 #289
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167708461
Bedankt. :)
Ik ben de laatste tijd een beetje verslaafd geraakt aan steak sandwiches. :D



Brood, aardoliemayonaise, sjalot, koriander, peper, zout. :9
  donderdag 29 december 2016 @ 15:15:07 #290
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167708608
Enneuh, ik moest weer veel te lang zoeken naar dit topic. Kom op koks, posten!!!
  donderdag 29 december 2016 @ 15:53:13 #291
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_167710127
Aardoliemayonaise???
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  donderdag 29 december 2016 @ 16:01:03 #292
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167710412
Op facebook vragen ze daar ook al naar. Ik had echt verwacht dat iedereen dat wel gewoon zou snappen. Zeker hier. :D

Maar het was dus kant-en-klare truffelmayonaise van de appie. Zonder truffel, maar met truffelaroma, een restproduct uit de olieraffinaderij. Vandaar dat wij het thuis dus aardoliemayonaise noemen. :P
  donderdag 29 december 2016 @ 16:02:15 #293
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_167710470
Ow bah ;(

Zonde van je vlees muts
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  donderdag 29 december 2016 @ 16:06:55 #294
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167710614
Welnee.
  donderdag 29 december 2016 @ 20:10:20 #295
313219 vinnypassy
Everything is in our mind.
pi_167718762
Ziet er weer goed uit Robin, snap je fascinatie voor steak sandwich wel. :9

Is hier ff heel druk en daarmee ook zo druk in mijn hoofd dat ik de laatste tijd vergeet goede foto's te maken. Dus in 2017 ga ik wel weer voor wat meer posts in dit topic zorgen :)
pi_167723268
quote:
0s.gif Op donderdag 29 december 2016 15:15 schreef RobinOok het volgende:
Enneuh, ik moest weer veel te lang zoeken naar dit topic. Kom op koks, posten!!!
Maar het is winter -O- zo donker!
  donderdag 29 december 2016 @ 22:43:22 #297
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167724925
quote:
1s.gif Op donderdag 29 december 2016 22:03 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Maar het is winter -O- zo donker!
Ja, dat is waar. :{
Ik hou van de winter, behalve dan dat je je avondeten niet kunt fotograferen!
  zondag 1 januari 2017 @ 00:54:48 #298
118556 RandomMoron
our common boredom
pi_167800323

(hopelijk is de afbeelding te zien) Gyoza/potstickers gevuld met kool/tofu/gember/peper/lenteui/knoflook

[ Bericht 49% gewijzigd door RandomMoron op 01-01-2017 16:42:39 ]
pi_167822938
Lap cheong met gember en peultjes

Staat ook in het boek van Fuchsia Dunlop...al heb ik de gember er duidelijk iets vroeger in gedaan :-P

Momenteel een favoriet gerecht wegens minimale inspanning (3 minuten snijden/schoonmaken, 2 minuten koken)

pi_167823139
quote:
7s.gif Op maandag 2 januari 2017 08:02 schreef realAIVD het volgende:
Lap cheong
O blegh, daar heb ik nog steeds nachtmerries van.. Mijn vader at die dingen ook altijd en stoomde ze dan mee in de rijstkoker.. En dan lag er altijd precies rijst op mijn bord waar die worst in had gelegen.. Gadver... :P :+
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')