abonnement Unibet Coolblue
pi_162326756
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2016 16:21 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Eea zal afhangen van hoe coulant de gemeente Enschede en de sponsors zich opstellen. Als die een beetje schappelijk zijn zal je nog drastisch moeten saneren (echt botte bijlstijl) maar als dat vakkundig gebeurt kan je dat als club prima overleven. En dan moet je niet eens raar staan te kijken als ze binnen 3-4 jaar weer meedoen voor Europees voetbal.

Zelfs een faillissement hoeft niet het definitieve einde te zijn. Je kan in principe gewoon een nieuw 'Twente' beginnen. Rangers is in Schotland ook uit de as herrezen. Je hebt er wel competente mensen voor nodig en een achterban in de vorm van lokale geldschieters (van sponsors kan je nauwelijks meer spreken in zo'n situatie :') ), supporters en gemeente.

Al met al een bijzonder hachelijke situatie voor de club maar met wat geluk en kunde kán je het te boven komen.
Ik krijg steeds meer het gevoel dat Dick Wessels zich er tegenaan gaat bemoeien als de nood echt aan de man gaat komen. Die baas van Asito die ook geld als drek heeft, heeft ook al aangegeven dat de Twentse ondernemers FC Twente niet zomaar zullen laten vallen. Wat dat betreft heb ik wel redelijk goede hoop op een enigszins goede afloop.
A mind with a heart of it's own
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')