abonnement Unibet Coolblue
pi_164499347
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:27 schreef Trusten het volgende:

[..]

Die hadden ze hier toevallig bij de Aldi

[ afbeelding ]
Nou, na een zoektocht heb ik ze eindelijk gevonden: bij de kookwinkel om de hoek :') Suikerbrood staat nu in de tweede rijs :Y)
Somebody that I used to know
pi_164503287




Goddelijk _O_ (op de zwartgeblakerde bovenkant na)
Somebody that I used to know
pi_164503330
Ooooh mag ik een plakje? :Y)
Ook Levine's recept?
pi_164503438
quote:
1s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 22:04 schreef computergirl het volgende:
Ooooh mag ik een plakje? :Y)
Ook Levine's recept?
Ik heb de foto's ook al naar verschillende mensen geappt en iedereen aast op een plakje :7

Ik heb dit recept gevolgd: http://allrecipes.nl/recept/13729/fries-suikerbrood.aspx , maar het komt allemaal ongeveer op hetzelfde neer.
Somebody that I used to know
  zondag 14 augustus 2016 @ 05:08:44 #205
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_164514433
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 09:12 schreef qltel het volgende:
Ik heb gisteravond maar eens wat witte broodjes gebakken..

[ afbeelding ]
^O^ ziet gut aus ;)
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_164515582
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 juli 2016 22:10 schreef Buddy_Vedder het volgende:

[..]

Zie het als een familieafwijking, ik kan me er enorm aan ergeren als ik het brood bekijk en ik zie dat er een afwijking inzit.

Trouwens iets heel anders, ik ga mijzelf een kitchenaid cadeau doen, ik twijfel tussen de k5 heavy duty(315 watt) of een artisan bowl lift, wat zou jullie voorkeur zijn?

Ik werk nu met een oude machine van een pools merk(250 watt) een ware hell.
Voor brood geen van beide. Lang leve no-knead bread :7 Luiheid ftw _O_

Voor andere baksels voldoet zo'n artisan prima. Dus voor cakes, taarten, koekjes en co.
mag het weten
pi_164548133
Heerlijk al dat suikerbrood!

Ik heb dit weekend triangels gebakken, naar recept van Levine, maar dan met volkorenmeel en gewoon wit meel en zonder walnoten.

pi_164548155
quote:
0s.gif Op zondag 7 augustus 2016 21:27 schreef Trusten het volgende:

[..]

Die hadden ze hier toevallig bij de Aldi

[ afbeelding ]
Hebben ze dat standaard, of is het zo'n tijdelijk product?
pi_164550144
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2016 13:20 schreef SnoepTomaatje het volgende:

[..]

Hebben ze dat standaard, of is het zo'n tijdelijk product?
Ik heb het een keer bij de Welkoop gekocht. Ik vond het een vreemde winkel voor dit soort producten, maar ze hadden ook broodbakmixen en broodzakken.
freedom is just another word for nothing left to lose
pi_164557543
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2016 13:20 schreef SnoepTomaatje het volgende:

Hebben ze dat standaard, of is het zo'n tijdelijk product?
Ik denk tijdelijk, niet eerder gezien en lag in die bakken vooraan bij de kassa's
pi_164557723
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2016 18:42 schreef Trusten het volgende:

[..]

Ik denk tijdelijk, niet eerder gezien en lag in die bakken vooraan bij de kassa's
Ik ga deze week even kijken, al kan ik me niet herinneren dat ik het er gezien heb, maar nu kan ik er gericht naar zoeken natuurlijk.

Een Welkoop hebben we hier niet helaas.
pi_164569802
Bij mijn aldi hadden ze ze niet.
Somebody that I used to know
  Moderator vrijdag 19 augustus 2016 @ 08:57:50 #213
39093 crew  jitzzzze
Banaan in je oor
pi_164702047
:o }:| :X :{
Desem stond buiten de koelkast om dit weekend flink mee te bakken, zitten er fruitvliegjes in.
(Dekseltje met minigaatje)
Krijg ik nou wormen :@ moet ik weggooien en helemaal overnieuw beginnen
pi_164702051
quote:
1s.gif Op vrijdag 19 augustus 2016 08:57 schreef jitzzzze het volgende:
Ik ben bijna door mijn T65 bloem heen maar heb nog hoopjes t55 staan.

Is dat uitwisselbaar of maakt het wel echt iets uit?
google

T45, T55, T65, T80, T110, T130, T150 en T170
Dit zijn meelsamenstellingen uit Frankrijk. T55 is wat ook wel ‘strong flour’ wordt genoemd en een hoog percentage aan eiwitten heeft. Dit wordt veel gebruikt als een ‘all purpose flour’ voor brood en croissants. Het is gelig van kleur.
T45 is de lichtste bloem, het bevat de minste vetten, heeft een lage bindkracht, rijst het snelst en is zeer geschikt voor het bakken van cake en patisserie.
T65 wordt gebruikt voor het bakken van ouderwets brood en ambachtelijk stokbrood. T80 is bruine bloem en T110 tot en met T170 zijn volkorenbloemen, verkrijgbaar in verschillende soorten uitmalingen. Het nummer achter de T staat voor de hoeveelheid as die wordt teruggevonden van de bloem na 2 uur verhitting in een oven van 900 °C. (Dit is de proef om de uitmalingsgraad te bepalen). Dus hoe hoger het T-nummer, hoe rijker de bloem is aan zemelen, vezels, vitaminen, mineralen en spoorelementen.
pi_164998158
4 dagen voor één brood: https://www.weekendbakery(...)yle-sourdough-bread/
Vandaag stap 1, eens kijken of er as zaterdag wat lekkers uit komt
pi_165085851
En Computergirl?

upload pics
pi_165086017
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2016 18:30 schreef Martijn1P het volgende:
En Computergirl?

[ link | afbeelding ]upload pics
uiterlijk was die van mij geen foto waard, maar smaakt goed en best mooie structuur :9
pi_165088171
quote:
10s.gif Op zondag 4 september 2016 18:37 schreef computergirl het volgende:

[..]

uiterlijk was die van mij geen foto waard, maar smaakt goed en best mooie structuur :9
Dat is t belangrijste
pi_165098642
quote:
2s.gif Op zaterdag 13 augustus 2016 22:08 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

Ik heb de foto's ook al naar verschillende mensen geappt en iedereen aast op een plakje :7

Ik heb dit recept gevolgd: http://allrecipes.nl/recept/13729/fries-suikerbrood.aspx , maar het komt allemaal ongeveer op hetzelfde neer.
Boh, ziet er heerlijk uit. Zou ik de gembersiroop kunnen skippen danwel vervangen voor iets anders?
pi_165098996
quote:
0s.gif Op maandag 5 september 2016 09:36 schreef Negentiendertig het volgende:

[..]

Boh, ziet er heerlijk uit. Zou ik de gembersiroop kunnen skippen danwel vervangen voor iets anders?
hou je niet van gember?
pi_165099035
quote:
1s.gif Op maandag 5 september 2016 10:03 schreef computergirl het volgende:

[..]

hou je niet van gember?
Oh, dat is het niet, maar ik heb het niet in huis, de rest wel, en kom niet meer langs een supermarket vanavond.
pi_165099072
quote:
0s.gif Op maandag 5 september 2016 10:06 schreef Negentiendertig het volgende:

[..]

Oh, dat is het niet, maar ik heb het niet in huis, de rest wel, en kom niet meer langs een supermarket vanavond.
aha, gemberpoeder zou je als vervanging kunnen nemen als je dat wel in huis hebt. Theelepel max, halve tl? En klein beetje extra vocht
pi_165099177
quote:
1s.gif Op maandag 5 september 2016 10:08 schreef computergirl het volgende:

[..]

aha, gemberpoeder zou je als vervanging kunnen nemen als je dat wel in huis hebt. Theelepel max, halve tl? En klein beetje extra vocht
Ah, kijk, bedankt. Dan probeer ik dat, ben benieuwd of het wat wordt :D
pi_165099222
Heb je niet ergens achter in de kast nog potje stemgember if bakgember btw? Zit ook siroop in
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')