abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 6 juli 2016 @ 12:18:40 #301
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_163554965
quote:
1s.gif Op woensdag 6 juli 2016 12:03 schreef Skull-splitter het volgende:
64GB en zonder al teveel apps en muziek pakweg 8GB over. Hoe de neuk wil je met 16GB nog beginnen dan?

Daarnaast hoef je natuurlijk geen nieuwe telefoon te kopen...
Zoals gezegd, het zal wel definitie zijn.

Ik heb ongeveer 25 niet apple apps. Photo's en Camera + whatsapp/messages zijn de enige die veel ruimte in beslag nemen. Twitter, Slack en Linkedin nog een beetje. De overige apps zijn grofweg allemaal 50 mb en kleiner. Het enige wat ik moet doen is iedere paar maanden een groepschat op Whatsapp weggooien, die veroorzaakt alleen meerdere GB aan media per maand. Het zou fijn zijn als whatsapp de mogelijkheid bood zulke dingen na 2 dagen zelf weg te gooien.

Zou ik bij de volgende telefoon (en ja die koop ik direct, deze wordt 2 als de 7 komt) 32 GB krijgen dan hoef ik niet meer iedere 2 maanden die chat leeg te gooien, maar iedere 6. Dat is me die 100 euro meer niet waard. Het probleem is sowieso een whatsapp design flaw (of gebruiker als whatsapp het wel kan).

Waar ik me wel op verheug is een telefoon zonder koptelefoon aansluiting. Zeker als hij daardoor echt dunner gaat worden? of een grotere batterij krijgt?
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')