abonnement Unibet Coolblue
pi_161514189
Amsel, wat spannend! Ben zo benieuwd hoe dat gaat. Hoe heb je dat gedaan qua eruit vallen? Kussens erom heen ofzo? Hoe oud is ze nu? Met slaapzak of deken?
  maandag 18 april 2016 @ 08:07:09 #52
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_161514364
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 18:28 schreef geppie het volgende:

daarbij kan onze oudste dochter van 7 sindskort ook niet meer goed (in)slapen waardoor haar schoolprestaties achteruit hollen en zij zich steeds vaker afvraagt of we dreumes leuker vinden dan haar omdat we daar zoveel mee bezig zijn :{ :'(
Niet leuk....
Wij zijn met onze oudste (toen 8) bij iemand geweest met ontspanningsoefeningen om in slaap te kunnen vallen. Werkt als een tierelier (denk dat je rondvliegt als een vogel bijv. Of om de beurt een lichaamsdeel aanspannen en ontspannen of dat jij met een strandbal je kind 'in' de matras rolt. En wat hier de truck is: aan je knuffel voelen en frunniken). Onze oudste is vaak ook zo druk nog in zijn hoofd dat hij niet ontspant en dan dus niet goed inslaapt en weer wakker wordt of heel onrustig blijft slapen.
pi_161514598
quote:
1s.gif Op maandag 18 april 2016 07:26 schreef Hilmo het volgende:
Amsel, wat spannend! Ben zo benieuwd hoe dat gaat. Hoe heb je dat gedaan qua eruit vallen? Kussens erom heen ofzo? Hoe oud is ze nu? Met slaapzak of deken?
Ging goed! Ze werd wel wakker met dorst, zoals altijd, maar is er niet uit gevallen. Sowieso kruipt ze altijd helemaal omhoog en ligt dan met haar hoofd in de hoek, en het bed heeft daar een opstaande rand dus daar maakte ik me niet zoveel zorgen over. En er lagen inderdaad zachte dingen om het bed heen voor het geval dat ;) Ze slaapt in een slaapzak en voor de vorm ook onder een zomerdekbed. Slaapzak zodat haar bewegingen wat beperkt worden, en dekbed omdat ze het fijn vindt om zich daar helemaal snuggly onder te nestelen O+

Hoe zijn jullie nachten allemaal gegaan?
pi_161514682
Wat goed Amsel! Spannend zo'n groot bed ineens. Bij de oudste ook meteen in een eenpersoonsbed maar die was al 2,5 jaar.

Bedankt voor de tip Hobbesje! Zal er even naar kijken hier in de regio.

Vannacht was ze weer van 23.30 tot 01.15 wakker en toen weer van 05.00-05.30 en toch nog even geslapen tot 07.00. Net naar de opvang gebracht en ik begin pas om 14.30. Twijfel tussen schoonmaken of bijslapen. Neig naar het laatste maar de vloer is hier echt schmutzig }:|
No one can make you feel inferior without your consent - Eleanor Roosevelt
  maandag 18 april 2016 @ 08:56:20 #55
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_161514704
Geppie lekker gaan bijslapen. Die vloer kan er wel tegen :* .
pi_161515049
Bijslapen geppie :Y

:* Voor alle slechte nachten hier. Als ik hier zo bijlees dan besef ik wel hoeveel geluk wij hebben met de nachten nu. L slaapt meestal gewoon de hele nacht door tot 6:30/7:00. Af en toe wordt ze wel eens wakker (van een droom denk ik?), dan knuffelen we even en drinkt ze wat, maar daarna gaat ze gewoon weer verder slapen.

Wij zijn er ook over aan het denken om ofwel een dekbedje te kopen ipv slaapzak, ofwel het ledikantje om te bouwen tot peuterbed. Niet omdat het slapen slecht gaat dus, maar gewoon omdat ze zo'n grote meid is :D Is het handiger om met het een of het ander te beginnen?

L is trouwens vandaag een dagje bij schoonmoeder spelen om mij wat meer rust te geven zo tijdens de laatste loodjes. Héél erg fijn, maar ik vind het toch wel spannend, want ze is nog niet zo vaak alleen met sm geweest, en dan nu meteen een hele dag. Gaat dat wel goed met boterhammen eten enzo? Weet sm wel dat ze druifjes en snoeptomaat doormidden moet snijden? Zou ze het wel leuk vinden daar? Overbezorgde moeder-alert! :')
pi_161516145
Goed van de grote-bed-slapers!

Dyre, je kunt natuurlijk ook even bellen om te vragen hoe het gaat. Maar hopelijk heeft L het gewoon heel gezellig :)

Ik heb vannacht tot 2 uur heerlijk geslapen. Daarna ben ik geëindigd met J op me op de bank. Hij had geen koorts meer, maar wel last van zijn mond en zijn buik borrelde ook heel erg.
Maar: onze schommel is zojuist geplaatst ^O^ dus J kon nog even schommelen voor zijn dutje. Dat koppie, echt priceless. Het neemt best veel ruimte in in de tuin, maar hij vindt het zó leuk!
pi_161516606
Oooh een schommel in de tuin, dat is ook super natuurlijk! O+
Jammer dat de nacht zo kort was voor je, hebben jullie op de bank wel verder kunnen slapen?

Sm heeft inmiddels al wat foto's doorgestuurd, ze hebben al lekker gewandeld en zijn naar de hertjes geweest, dus ik geloof dat ze het wel naar haar zin heeft :) Let it gooooooooo...
  maandag 18 april 2016 @ 22:49:23 #59
335643 faptist
Maakt fouten
pi_161537460
Away, geppie ..
Mijn digitale bewondering voor jullie. :*
Ik hoop dat er iets simpels ten grondslag ligt wat snel gevonden en opgelost kan worden.
Ik geloof dat razz het zei over die middenoorontsteking, want dat punt wilde ik ook aangeven. Blijkbaar was dat de reden dat ik vroegah slecht sliep.
Heel veel sterkte en succes!

Geppie
Die konijnenjas O+
Zelfgemaakt of zelfgekocht?
Gottahave'emall
En verder ben ik stiekem een beetje in love. Wat een prachtig koppie heeft ze O+

F die lammetjes de fles geeft. Wat een stoere vent! En hoe prachtig dat er een foto van is. Kostbaar moment O+

Zingende dreumessen. Zo lief!
Kan me heel goed voorstellen dat je dan bij de deur even blijft luisteren.
Wat een mooi vooruitzicht O+

Ro heeft de waterpokken. Ze heeft er niet eens zo heel erg veel last van. Behalve van de plekjes in het haar en onder de luier. Er zittende echt een paar satanaanhangers bij hoor. De meest gemene plekjes hebben ze gevonden; in de mond naast haar kiesje die er net doorheen komt, tussen teentjes en tussen haar been/schaamlip.

En ik hoor nu al 25 minuten de babyfoon af en aanslaan , omdat er eventjes een frustratiekreet wordt geuit en dan weer verder wordt geslapen. Ik weet dus niet of ik nou moet gaan slapen of beter even kan wachten...
Moeilijk moeilijk.
Gelukkig is fok er op zulke momenten en dan ben ik zo blij met jullie.
Lotgenoten. Toekomstbrengers.
Wat ben ik blij om te lezen dat het bij jullie ook weleens even kommer en kwel is en dat dit niet betekent dat je dan minder van je kind houdt.
Ik wens iedereen een nacht met diepe slaap!
  maandag 18 april 2016 @ 23:33:45 #60
335643 faptist
Maakt fouten
pi_161539090
En nu ik wakker lig in een donkere kamer bedenk ik me opeens;
Away, Kan jouw kind misschien bang zijn in het donker?
pi_161539857
Ah faptist, waterpokken, wat zielig!

Ik ben zo verliefd O+ Zwager en schoonzus uit Australië zijn over, samen met hun dochtertje van net 1 jaar, en ze logeren een paar nachtjes bij ons. Meisje had direct na aankomst een poepluier en moest binnen 5 minuten nadat ze bij ons binnen waren gestapt al nodig in bad. Onze dreumes liet zich niet van de wijs brengen, heeft eerst vanaf de kant alles nat gespetterd, en besloot toen dat haar kleren uit moesten en dat ze erbij ging in bad. Ze hebben zo leuk samen gespeeld, ik smolt echt helemaal O+
pi_161542361
quote:
0s.gif Op maandag 18 april 2016 09:28 schreef Dyre het volgende:

Wij zijn er ook over aan het denken om ofwel een dekbedje te kopen ipv slaapzak, ofwel het ledikantje om te bouwen tot peuterbed. Niet omdat het slapen slecht gaat dus, maar gewoon omdat ze zo'n grote meid is :D Is het handiger om met het een of het ander te beginnen?

Er zijn geen vaste regels voor geloof ik. :D . Omdat ik hier veel lees dat grotere dreumesjes en peuters overstappen op grote(re) bedden dacht ik op een gegeven moment ook: oh, dat is kennelijk nu nodig of dat hoort op een bepaalde leeftijd? Maar I slaap hier met ruim 2 jaar nog steeds in haar ledikantje (ook nog met alle spijlen omhoog, we hebben de kant die wel omlaag kan, ook nog gewoon hoog) en dat gaat prima. Ik denk dat ik het ook nog een poos zo laat. Ze groeit er nog helemaal niet uit, het is groot genoeg, dus ik zie geen reden voor een overstap. Ze heeft sinds een tijdje wel een dekbed en geen slaapzak meer. Dat vindt ze wel heel leuk; ze was al een tijdje bezig met steeds op ons bed liggen en dan het dekbed over zich heen trekken. Maar dat merk je denk ik dus vanzelf wel, als ze daar aan toe is.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_161542810
Inderdaad, sommige zijn eerder toe aan een groter bed dan anderen.. ik zou pas veranderen als de oude situatie niet meer bevalt en het kind zelf wil..
W ging over naar een groter bed nadat ze een aantal keer uit bed was geklommen. Toen was ze 2,5. Ze wilde perse haar slaapzak aanhouden, maar met slaapzak aan uit bed klimmen vonden we met een ledikantje te gevaarlijk. We hebben toen samen op internet gekeken. Toen ik aan haar vroeg welk bed ze het mooist vond wees ze dezelfde aan die ik voor haar wilde kopen. We zijn toen naar de IKEA gegaan en ze rende zelf al meteen naar het goede bed. Samen in elkaar gezet, ze deed de schroefjes op de goede plek en dan draaide ik ze aan. Was een schot in de roos, want sindsdien sliep ze heel veel beter... Ze slaapt in een peuterbedje, eerst nog heel lang in slaapzak met een dekentje, maar nu met een 1-persoons dekbed.. Zijn pas op dekbed overgegaan toen ze s nachts geen luier meer wilde, dan is een pyama met dekbed een stuk handiger
Maar met L denk ik dat het nog wel even duurt voor hij aan zo'n bed toe is, maar die is ook pas 1,5 natuurlijk..
  dinsdag 19 april 2016 @ 15:18:30 #64
73386 Fazz
onderweg
pi_161550874
Wat leuk Amsel O+ Ik word ook altijd zo blij als mijn kind leuk speelt met kinderen van mijn vriendinnen O+

Beterschap voor Ro, Fap :* Waterpokken klinkt zo naar... vooralsnog is het ons bespaard gebleven maar het zal ongetwijfeld nog komen...

F slaapt in een ledikant en voorlopig laten we dat ook zo. Genoeg ruimte nog! Het is een oud ledikantje waar de spijlen niet uit kunnen. Heel hoog is ie niet dus in theorie zou hij er al zelf uit kunnen klimmen. Dat heeft hij 1x gedaan maar daarna niet meer, ik ga het ook vooral niet stimuleren :+ De slaapzak een paar maanden geleden verruild voor een dekbed. Dat is heel handig want in de ochtend wil hij graag 'piengen in bed' en met slaapzak springt zo lastig ;)
pi_161552031
Hier gaat het wel goed. Lucas is weer happy na z'n ziekgedoe en wij komen weer wat bij. Slapen gaat goed, op huils bij het inslapen na, lijkt toch nog wat verlatingsangst.
Ik heb het nog wel wat lastig met het bepalen van mijn gevoel en planning nu uk 3 dagen naar het kdv gaat. Het is fijn, maar ik voel me er ook wat schuldig over, het zou 'makkelijker'/logischer zijn als ik een baan voor 3 dagen had. Mijn werk enzo is niet zo meetbaar, dus 3 dagen lijkt/voelt ook wel veel, maar ik merk ook dat ik voor het eerst in tijden wel aan losse werkdingen toe kom, dat is ook wel heel fijn. Nouja, bla enzo :')

En beuh
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  dinsdag 19 april 2016 @ 16:09:07 #66
149959 SQ
snelle trees
pi_161552091
quote:
2s.gif Op dinsdag 19 april 2016 08:23 schreef Franny_G het volgende:

[..]

Er zijn geen vaste regels voor geloof ik. :D . Omdat ik hier veel lees dat grotere dreumesjes en peuters overstappen op grote(re) bedden dacht ik op een gegeven moment ook: oh, dat is kennelijk nu nodig of dat hoort op een bepaalde leeftijd? Maar I slaap hier met ruim 2 jaar nog steeds in haar ledikantje (ook nog met alle spijlen omhoog, we hebben de kant die wel omlaag kan, ook nog gewoon hoog) en dat gaat prima. Ik denk dat ik het ook nog een poos zo laat. Ze groeit er nog helemaal niet uit, het is groot genoeg, dus ik zie geen reden voor een overstap. Ze heeft sinds een tijdje wel een dekbed en geen slaapzak meer. Dat vindt ze wel heel leuk; ze was al een tijdje bezig met steeds op ons bed liggen en dan het dekbed over zich heen trekken. Maar dat merk je denk ik dus vanzelf wel, als ze daar aan toe is.
mauwtje ligt zelfs nog steeds op de middelste stand :D ze doet ook totaal geen uitbraakpogingen, dus mijn rug zegt dankie :P
disclaimer
pi_161553207
Wow sq! Nou hebben wij die optie niet, maar echt al half jaar minstens op laagste stand.

Jm kan me voorstellen dat die balans vinden heel pittig is. Eigen bedrijf lijkt me echt heel moeilijk.

De woordenschat komt op gang nu. Zo grappig en leuk.
  dinsdag 19 april 2016 @ 17:23:43 #68
335643 faptist
Maakt fouten
pi_161553787
Middelste stand? My god. Waar gaat dit over? :D

En woordenschat; hier ook.
Paard/baard
Mama/papa
Bal
O+

En het lopen gaat ook goed wanneer wij niet kijken :')
pi_161554032
Woordenschat: L kan al héél veel woorden.. maar op t moment gebruikt hij er vooral 2:
auto en poes, afhankelijk van of de poes in de buurt is gebruikt hij beide woorden denk ik zo om de minuut als hij wakker is... Hij kletst ineens ook de godganse dag..
Zo af en toe komen er ook andere woorden voorbij..

(hij is mama weer vergeten helaas, ik ben tegenwoordig 'apa')
pi_161554050
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 april 2016 17:23 schreef faptist het volgende:
Middelste stand? My god. Waar gaat dit over? :D

En woordenschat; hier ook.
Paard/baard
Mama/papa
Bal
O+

En het lopen gaat ook goed wanneer wij niet kijken :')
Tempo waarmee het kind verwekt is stand van de ledikant
pi_161555383
Js heeft ook heel lang op de middelste stand gelegen, totdat ik op een nacht een rare boem hoorde ;) :')

Slaapzakje gaf m'n peuter zelf aan op een gegeven moment, ben benieuwd of Js dat ook gaat doen..

Verder heeft Js een ontstoken talgkliertje, zo zielig! Het is echt een hele bult en je voelt gewoon de spanning die erop staat... En een pus dat eruit komt eet smakelijk trouwens niet normaal meer... Over anderhalve week terug en dan kan ze controleren of het idd alleen een harde bult van de pus/ jet ontstoken talgkliertje is... Toch wel stiekem wat spannend....
  dinsdag 19 april 2016 @ 19:32:57 #72
335643 faptist
Maakt fouten
pi_161556990
Loj,
Iew. Waar heeft hij dat?
:@ ik geniet altijd van pukkels omdat ik die spanning leuk vind in een huid.
Moet er dan ook altijd aan zitten.
Net zoals die waterpokken van ro.. Moet me echt inhouden om er niet aan te pulken. maar goed. Goor verhaal.
:D
pi_161557216
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 april 2016 19:32 schreef faptist het volgende:
Loj,
Iew. Waar heeft hij dat?
:@ ik geniet altijd van pukkels omdat ik die spanning leuk vind in een huid.
Moet er dan ook altijd aan zitten.
Net zoals die waterpokken van ro.. Moet me echt inhouden om er niet aan te pulken. maar goed. Goor verhaal.
:D

Er zijn heel veel YouTube-filmpjes voor mensen zoals jij (en ik) *O*

Zoek eens op 'Worlds biggest zit' en 'popping zits' O+
pi_161557822
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 april 2016 16:09 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

mauwtje ligt zelfs nog steeds op de middelste stand :D ze doet ook totaal geen uitbraakpogingen, dus mijn rug zegt dankie :P
Ja, dat is wel echt zoiets waarvan je denkt 'dit gaat prima' tot het moment dat ze er een keertje uitkukelt. Zo ging het hier in ieder geval. Ik hoorde op een ochtend ineens een bonk en toen kind met bloedneus. Snel dat ding omlaag gezet.
Dus het zal me niet helemaal verbazen als dit ook zo gaat met het moment waarop we besluiten dat die spijlen toch maar omlaag moeten. :P . :+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_161558203
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 april 2016 19:41 schreef MevrouwCactus het volgende:

[..]

Er zijn heel veel YouTube-filmpjes voor mensen zoals jij (en ik) *O*

Zoek eens op 'Worlds biggest zit' en 'popping zits' O+
Jullie sporen niet :D

En nee ik google/youtube het niet!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')