Panko! Altijd panko!quote:
Zal het onthoudenquote:Op vrijdag 10 juni 2016 22:42 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Panko! Altijd panko!
Eerst door een iets fijner gemaakte panko, dan tweede keer door gewone.
Ja, weet ik ook niet, maar elke keer weer heb ik een beetje spijt.quote:Op vrijdag 10 juni 2016 22:00 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Wat vind je er dan zo veel werk aan?
Ik heb dat met kaasfondue, vanwege de afwasquote:Op vrijdag 10 juni 2016 22:46 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, weet ik ook niet, maar elke keer weer heb ik een beetje spijt.
Misschien omdat je een dag/nacht moet wachten en daarn niet per definitie meer zin hebt.
Heb ik met bonen weken ook altijd. Spijt, de volgende dag.
Met wassen had ik dat vroeger ook. Maar nu een wasdroger, dan kun je het meteen afmaken. Veeeel fijner. Scheelt echt. Nou ja, okay, het zal mijn afwijking zijn, maar toch.
Kwarteleitjes! Altijd spijt. En toch koop ik ze steeds weer.quote:Op vrijdag 10 juni 2016 22:48 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
maar ik haat eieren pellen bijvoorbeeld.
Ik heb nog nachtmerries van pannen met honderden eieren die veel te vers waren en dan gekookt en gepeld moesten.... Zonder schade! (wel aan mijn vingers, want altijd vergis je je in de hoeveelheid koud water die nodig is om honderden eieren een beetje te koelen....quote:Op vrijdag 10 juni 2016 22:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Kwarteleitjes! Altijd spijt. En toch koop ik ze steeds weer.
Een braakzak? Ik vind pangasius echt een vreselijk smerig stuk vis.quote:Op zaterdag 11 juni 2016 17:37 schreef Kaas- het volgende:
Piet, heb je nog een tip voor wat ik bij pangasiusfilet moet serveren? Ik vind die vis gewoon chill en wil die vanavond op tafel hebben, maar ben voor de rest inspiratieloos.
Als de braakzak van Piet hem niet gaat worden, kun je er ook een vispakketje van maken. Groente die je lekker vind + citroen en de vis inpakken in aluminiumfolie en dan in de ovenquote:Op zaterdag 11 juni 2016 17:37 schreef Kaas- het volgende:
Piet, heb je nog een tip voor wat ik bij pangasiusfilet moet serveren? Ik vind die vis gewoon chill en wil die vanavond op tafel hebben, maar ben voor de rest inspiratieloos.
Heerlijk met een rode poon of rode mulquote:Op zaterdag 11 juni 2016 18:02 schreef Maraca het volgende:
[..]
Als de braakzak van Piet hem niet gaat worden, kun je er ook een vispakketje van maken. Groente die je lekker vind + citroen en de vis inpakken in aluminiumfolie en dan in de oven
Heb er couscous, spinazie, cherrytomaten en knoflook bij gehaald. Advies van een andere fokker.quote:Op zaterdag 11 juni 2016 18:02 schreef Maraca het volgende:
[..]
Als de braakzak van Piet hem niet gaat worden, kun je er ook een vispakketje van maken. Groente die je lekker vind + citroen en de vis inpakken in aluminiumfolie en dan in de oven
Koop de volgende keer een schelvis, poon, kabeljauw ofzo, daar kan je wat lekkers meequote:Op zaterdag 11 juni 2016 18:45 schreef Kaas- het volgende:
[..]
Heb er couscous, spinazie, cherrytomaten en knoflook bij gehaald. Advies van een andere fokker.
En 12 verschillende bieren.
Pangasius en tilapia zijn echt verschrikkelijk goor. Bovendien worden ze onder heel onfrisse omstandigheden gekweekt, en met veel chemicaliën. Niet erg goed voor dierenwelzijn dus en niet erg gezond.quote:Op zaterdag 11 juni 2016 17:37 schreef Kaas- het volgende:
Piet, heb je nog een tip voor wat ik bij pangasiusfilet moet serveren? Ik vind die vis gewoon chill en wil die vanavond op tafel hebben, maar ben voor de rest inspiratieloos.
Een varken leeft ook in de modder en vreet ook ons afval. Waarom mag het dan wel?quote:Op zaterdag 11 juni 2016 19:08 schreef Molo het volgende:
Water erin is niet het probleem, de vis zelf smaakt gewoon echt vies en dat is dan alleen wat je proeft. Vis is zoals eerder gezegd ook gewoon in ontzettend vieze omstandigheden gekweekt.
Daar komt ook een rioleringsstelsel van een zooi fabrieken uit in zijn voerbak?quote:Op zaterdag 11 juni 2016 19:24 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Een varken leeft ook in de modder en vreet ook ons afval. Waarom mag het dan wel?
Nou, ik heb net begrepen deze week dat varkens geen afval meer mogen krijgen als voer! Wat vroeger heel normaal was voor bijv restaurants, dat overgebleven voedsel naar de varkensboeren ging, dat mag nu dus niet meer.quote:Op zaterdag 11 juni 2016 19:24 schreef RobinOok het volgende:
Een varken leeft ook in de modder en vreet ook ons afval. Waarom mag het dan wel?
Ik weet wel dat er fabrikanten zijn die varkensvoer maken van overproductie en mislukte productie uit de levensmiddelenindustrie, koekjes die te bruin zijn of teveel breuk hebben, jam die niet wil stollen, etc etc.quote:Op zaterdag 11 juni 2016 19:36 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Nou, ik heb net begrepen deze week dat varkens geen afval meer mogen krijgen als voer! Wat vroeger heel normaal was voor bijv restaurants, dat overgebleven voedsel naar de varkensboeren ging, dat mag nu dus niet meer.
Iemand die zijn eigen varkentje slacht mag het misschien nog wel, maar voor de vleesindustrie is het verboden.
Maar dat zal wel 'schoon' eten zijn, waar ze vroeger ook bijv rot/beschimmeld eten kregen in van die grote tonnen.quote:Op zaterdag 11 juni 2016 19:45 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik weet wel dat er fabrikanten zijn die varkensvoer maken van overproductie en mislukte productie uit de levensmiddelenindustrie, koekjes die te bruin zijn of teveel breuk hebben, jam die niet wil stollen, etc etc.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |