Nee, zo een:quote:Op vrijdag 2 september 2016 17:40 schreef oh-oh het volgende:
Is dat zo een airfryer? Daar maken mensen elke dag patat en snacks in en dan is het in ene wel gezond toch?
ooh, vanalles, vlees, kip, stokbrood, vis, frietenquote:Op vrijdag 2 september 2016 17:21 schreef Lienekien het volgende:
Wat maak je gewoonlijk klaar in die air grill?
Goed planquote:Op vrijdag 2 september 2016 11:26 schreef pandora54 het volgende:
Over een poosje weer erwtensoep uit de sc. Ik verheug me nu al
Afdekken met aluminiumfolie helpt meestal wel tegen verbranden van de bovenkant.quote:Op vrijdag 2 september 2016 17:46 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ooh, vanalles, vlees, kip, stokbrood, vis, frieten
dat probeer ik de volgende keer eens, kan ik ook de temp wat hoger zettenquote:Op vrijdag 2 september 2016 18:14 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Afdekken met aluminiumfolie helpt meestal wel tegen verbranden van de bovenkant.
Het is volgens die mensen wel vetvrij jaquote:Op vrijdag 2 september 2016 17:40 schreef oh-oh het volgende:
Is dat zo een airfryer? Daar maken mensen elke dag patat en snacks in en dan is het in ene wel gezond toch?
Wat mij betreft moet iedereen zelf weten wat ze in de koekert gooien. Moet altijd zo lachen om de reacties in die FB groep dat dingen weer sneller gaar/klaar zijn op fornuisquote:Op vrijdag 2 september 2016 20:20 schreef Sorella het volgende:
Wat maakt het nu uit of iemand een alu bakje vis, fudge, brood, appelmoes of lasagna in de cooker wil maken om het uit te proberen. Met uitproberen zijn de raarste, lekkerste, vieste, beste etc. dingen uitgevonden
P.s. 1 keer erwtensoep in de slowcooker gemaakt en dat was ook meteen de laatste keer niet omdat het vies was maar meer omdat die stomme erwten niet gaar werden en ja meer als 8 uur geslowcooked.
ben je eruit gegooid?quote:Op vrijdag 2 september 2016 20:28 schreef Lienekien het volgende:
Ik zou de spliterwten er ook niet zo gauw weer rauw in doen. Voordeel van in de slowcooker maken vind ik wel dat het niet aankoekt als je er erwtensoep in maakt.
Lasagne uit de sc was vies. Ik mis die FB-groep echt niet.
Nee, zelf eruit gestapt. Ik trok al die flauwekul niet meer.quote:
de ketjap en tomaat geven in dit geval al wat vocht. Een klein scheutje water of vocht is al genoeg. Met meer word het vaak snel waterig in de slowcooker. Er verdampt bijna niets.quote:Op zaterdag 3 september 2016 12:36 schreef Manke het volgende:
Ok
Bedankt voor de tip, ga ik ook proberen.
Kan dat wel, slowcooken zonder water?
Ik snap jequote:Op zaterdag 3 september 2016 07:30 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Nee, zelf eruit gestapt. Ik trok al die flauwekul niet meer.
heeeel slowquote:Op zaterdag 3 september 2016 20:34 schreef Molo het volgende:
Gewoon zulke mensen langzaam in hun eigen sop laten gaar koken
Geprint :-) komt op de lijst om te makenquote:
Maar is het vocht er wel volgens recept bij doen nou echt een bezwaar in de sc? Ik doe bijv. de rendang in de sc zoals ik in de pan zou doen. Ja, je hebt een hoop 'saus' over, maar dat vries ik in en dan doe ik er later iets leuks mee.quote:Op zaterdag 3 september 2016 21:24 schreef oh-oh het volgende:
Ik had er dus geen extra vocht bij en ik had gewoon een lap rund erin gemikt die ik gepulled heb toen ie gaar was
Nou dat vocht wordt alleen maar meer, niet minder, dus tot je gerecht onderstaat, dan wordt het dan altijd soep dus dat doe ik echt niet. Roeren doe ik altijd wel vanaf dat het goed warm is, en ik doe nooit extra kooktijd eigenlijk.quote:Op zondag 4 september 2016 08:53 schreef Sorella het volgende:
Ik weet het ook niet, de ene zegt voeg vocht toe tot het vlees/groente/aardappels onderstaat dus heb je een hele sloot saus wat voor een hachee wel lekker is maar voor bv een goulash weer niet. De ander zegt weer van voeg een klein beetje vocht toe maar mijn ervaring is dan dat bv vlees toch uitgedroogde randjes krijgt dus moet je het regelmatig roeren waardoor de slowcook tijd weer vermeerdert wordt met minimaal 15 minuten per omroer.
ik heb het zo geprobeerd, maar het was een zompige zooi, dat is het niet.quote:Op vrijdag 2 september 2016 18:14 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Afdekken met aluminiumfolie helpt meestal wel tegen verbranden van de bovenkant.
Het is wel het idee dat je de folie de laatste tien minuten weghaalt zodat het laagje nog krokant kan worden.quote:Op vrijdag 9 september 2016 17:54 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ik heb het zo geprobeerd, maar het was een zompige zooi, dat is het niet.
ja, na 4 uur is het wel krokantquote:Op dinsdag 13 september 2016 13:12 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Het is wel het idee dat je de folie de laatste tien minuten weghaalt zodat het laagje nog krokant kan worden.
Werd het wel krokant na vier uur in de slowcooker?
Zeker niet dagelijks, maar er zijn mensen die rustig hun aardappelen, groenten en vlees er in 1 keer in kwakken.( )quote:Op donderdag 15 september 2016 17:34 schreef Rijst het volgende:
Zit er aan te denken om er 1 aan te schaffen. Hoevaak gebruiken jullie het?
Deze komen over een half uur uit de slowcooker. Als ze smaken zoals ze ruiken ben ik een tevreden mens.quote:Op donderdag 1 september 2016 23:56 schreef oh-oh het volgende:
Ik zweer echt bij deze: http://watikgegetenheb.bl(...)-ketjapmarinade.html
En???quote:Op donderdag 15 september 2016 17:41 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Deze komen over een half uur uit de slowcooker. Als ze smaken zoals ze ruiken ben ik een tevreden mens.
We koken volgende week voor 10 personen.quote:Op zaterdag 17 september 2016 19:50 schreef oh-oh het volgende:
[..]
Indo pulled pork is hier ook bij mijn favo's.
Die houden we erin!quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |