abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 8 april 2016 @ 13:09:27 #1
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161277467
quote:
Paypal cancelt nieuw hoofdkantoor vanwege transgender WC’s
Alles in onze maatschappij dat vertrouwd aanvoelt, zal in het kader van de nieuwe politieke correctheid dienen te verdwijnen.

Dat gaat zelfs zo ver dat Paypal plannen voor een nieuw hoofdkantoor vaarwel zegt omdat er in North Carolina geen uniseks WC’s komen.

Binnen onze maatschappij wordt in het kader van politieke correctheid steeds meer ruimte gemaakt voor allerlei bestaansvormen die vaak weinig te maken hebben met het geslacht waarmee een individu is geboren.

Bij een Facebook bijvoorbeeld, kun je kiezen uit 50 verschillende soorten geslachten.

Dit nieuwe keuzemenu werd afgelopen donderdag gelanceerd in voorlopig alleen Amerika. Daar hebben vanaf nu 159 miljoen Facebook gebruikers de keuze uit meer dan 50 geslachtssoorten.

Onderaan dit artikel staat een lijst met alle omschrijvingen waaruit je kunt kiezen. Woorden zoals fluid gender (vloeibaar geslacht), bi-gender, intersex of transsexual moeten dan duidelijk maken wat voor iemand jij bent.

Daarnaast kun je dan nog kiezen of je een “haar”, “hem” of “hen” bent.

Volgens Facebook wordt deze optie geïntroduceerd omdat er een duidelijke behoefte bestaat bij het publiek om te kunnen kiezen uit meer opties dan alleen maar vrouwelijk of mannelijk.

Of mensen het nu leuk vinden of niet, het transgender concept zal de wereld gaan veroveren, want het vormt onderdeel van het loslaten van iedere vorm van identiteit, hetzij als individu, hetzij als land.

Eén van de weinige dingen waar nog een soort van houvast mee ontstaat, zijn de dames en heren WC’s. Ook daar wordt nu aan alle kanten aan getornd.

Aparte WC’s zijn namelijk een doorn in het oog van de transgenders:

Zo’n unisekstoilet is overigens geen apart transgendertoilet, maar een gezamenlijke wc voor man en vrouw, ter verbetering van de ‘transvriendelijkheid’ in het Nederlandse onderwijs, aldus het COC. Al zijn er los van een onofficieel sociaal contract geen regels over mannetjes en vrouwtjes op toiletdeuren. Het Arbeidsomstandighedenbesluit uit 1999 schrijft echter wel het volgende voor: “in een bedrijf of inrichting waar 10 of meer werknemers gelijktijdig werkzaam plegen te zijn, zijn de toiletten naar seksen gescheiden.”

In New York zijn ze inmiddels al zo ver dat er hoge boetes op staan wanneer transgenders geen gebruik kunnen maken van hun recht, inclusief het naar de WC van hun keuze gaan. Staat in je paspoort dat je een man bent, maar voel je je vandaag enigszins vloeibaar en neig je meer naar een Dames WC, dan moet dat kunnen en oh wee wanneer iemand daar iets tegen probeert te doen.

Unisex WC’s worden daar de norm en de boetes voor het overtreden van transgenderregels in New York zijn niet misselijk zoals we in een eerder artikel schreven:

Zo kun je vanaf vandaag in New York een boete krijgen van 250.000 Dollar als je bewust iemand beledigt die transgender is.

Dit hoef je dan nog niet eens te doen door die ander uit te schelden of iets dergelijks; een transgender vrouw "hij" noemen, is al voldoende. Ook als je weigert om een transgender toegang te verlenen tot het damestoilet.

De richtlijnen zoals die zijn opgesteld door de New York City Commission on Human Rights gelden in hoofdzaak voor verhuurders, werkgevers en bedrijven, maar zullen inclusief bijbehorende boetes ongetwijfeld hun invloed hebben op de vrije meningsuiting in de stad.

Je kunt erop wachten natuurlijk dat deze nieuwe regels een hele serie schadeclaims en aanklachten zal opleveren wanneer de transgenders gebruik gaan maken van hun nieuwe “rechten”.

De Amerikaanse staat North Carolina ligt echter een beetje dwars en heeft net een wet aangenomen waarbij gescheiden WC’s van kracht blijven en je gebruik dient te maken van de WC die overeenkomt met het geslacht zoals dat in je paspoort staat.

En daar betalen ze nu onmiddellijk een toch wel hoge prijs voor. Want het bedrijf Paypal stond op het punt een nieuw hoofdkantoor te openen in North Carolina met 400 arbeidsplaatsen, maar heeft daar nu op het allerlaatste moment van afgezien.

Paypal vindt de rechten van transgenders belangrijker dan haar vestiging in North Carolina en de daarmee gepaard gaande 400 arbeidsplaatsen.


De politiek zeer correct CEO of Paypal, Dan Schulman, zei: “Om werkgever te worden in North Carolina, waar medewerkers binnen onze teams volgens de wet geen gelijke rechten krijgen is onhoudbaar. Deze nieuwe wet roept discriminatie op en het overtreedt de waarden en principes die de kern vormen van de missie en de cultuur van Paypal”.

Zover is de waanzin binnen onze maatschappij nu al gekomen. En het zijn uiteraard vaak de grote bedrijven in handen van de elite, zoals een Google, Facebook en Paypal die in toenemende mate de burgers wel eens zullen leren hoe politieke correctheid eruit ziet.

Want die politieke correctheid is een geducht wapen van de elite en ze zullen het in de nabije toekomst nog heel vaak gaan inzetten.

Er is maar één goed antwoord mogelijk tegen dit soort instituten en dat is om er, waar mogelijk, met een grote boog omheen te lopen.

mozeskriebel ... de wereld wordt met de dag geschifter en geschifter.

En over facebook met hun genderlist van 50 stuks. Waarschijnlijk is het voor al die alienrassen die hier op aarde gestationeerd zijn.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator vrijdag 8 april 2016 @ 13:30:35 #2
249559 crew  Lavenderr
pi_161277835
Eens met de TT.
pi_161278135
Hoe leert google, facebook en paypal mij dan hoe politieke correctheid eruit ziet?

Beetje dom artikel weer.
Conscience do cost.
  vrijdag 8 april 2016 @ 14:28:05 #4
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161279042
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2016 13:45 schreef ems. het volgende:
Hoe leert google, facebook en paypal mij dan hoe politieke correctheid eruit ziet?

Beetje dom artikel weer.
In sommige landen door je account op te heffen, je aan te geven bij politie en andere instanties, je posts te verwijderen, om je op die manier te dwingen pc te zijn.

GERMANY ORDERS RAIDS IN HOMES OF CITIZENS WRITING ANTI-MUSLIM MIGRANT SOCIAL MEDIA POSTS
Spokesmen Redlich also mentioned that they had found several unconstitutional symbols but did not divulge specifics
http://www.infowars.com/g(...)-social-media-posts/ wen er alvast maar aan
There is only one religion
pi_161282242
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2016 14:28 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

In sommige landen door je account op te heffen, je aan te geven bij politie en andere instanties, je posts te verwijderen, om je op die manier te dwingen pc te zijn.
Heeft niet zoveel met pc te maken maar des te meer met de regels van het bedrijf zelf. Je kan die dingen natuurlijk ook niet op google/facebook/paypal zetten en je eigen website regelen.

En als je je echt zo stoort aan hun 'gedragsregels' kan je net zo goed helemaal geen gebruik maken van hun diensten.
quote:
GERMANY ORDERS RAIDS IN HOMES OF CITIZENS WRITING ANTI-MUSLIM MIGRANT SOCIAL MEDIA POSTS
Spokesmen Redlich also mentioned that they had found several unconstitutional symbols but did not divulge specifics
http://www.infowars.com/g(...)-social-media-posts/ wen er alvast maar aan
Ook dit heeft niets te maken met de eerdergenoemde bedrijven maar juist met de overheid. Het is niet google die de politie stuurt, het is de politie die google utiliseert om hun ding te doen.

Dit is een beetje klagen over dat de groenteboer geen steak verkoopt.
Conscience do cost.
  vrijdag 8 april 2016 @ 17:09:52 #6
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161282660
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2016 13:09 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

mozeskriebel ... de wereld wordt met de dag geschifter en geschifter.

En over facebook met hun genderlist van 50 stuks. Waarschijnlijk is het voor al die alienrassen die hier op aarde gestationeerd zijn.
Ja joh, terwijl de wereld zich concentreert op andere zaken dendert de LGBT en P-trein lekker verder :{
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zaterdag 9 april 2016 @ 13:50:59 #7
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161302349
Ah we hebben weer een datum, 28 mei2016 financieeldoom day, us dollar collepse.
Nou zien we nogal vaak dit soort berichten en gaat het in de finaciele wereld niet echt goed maar ik ben benieuwd of dit keer er iets van te zien/merken is. *O*
There is only one religion
  zaterdag 9 april 2016 @ 14:24:41 #8
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_161302948
The Guardian ontrafelt weer een nieuw complot:

quote:
The sugar conspiracy

In 1972, a British scientist sounded the alarm that sugar – and not fat – was the greatest danger to our health. But his findings were ridiculed and his reputation ruined. How did the world’s top nutrition scientists get it so wrong for so long?
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_161303317
Heeft niemand hier trouwens een complot gezien in het gezeik rondom het referendum afgelopen week? Oldenzaal met de te weinig stemplekken, stemlocaties die maar halve dagen open waren, vanuit de media met alle voor propaganda, etc etc?

En dan lees ik nu net dit:

http://www.telegraaf.nl/b(...)tm_campaign=facebook

quote:
LEEUWARDEN - De gemeente Weststellingwerf heeft woensdag een telfout gemaakt bij het referendum over het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne. Bij het tellen van de stemmen op het stembureau Noordwolde-Zuid zijn alle 252 uitgebrachte stemmen namelijk als een voorstem geregistreerd en aan het Centraal Stembureau doorgegeven.

Nu blijkt dat er in werkelijkheid maar 83 voorstemmen geteld zijn en maar liefst 169 personen een tegenstem hebben uitgebracht.

Dat schrijft Omroep Friesland. Volgens woordvoerder Maarten Hoekstra van Weststellingwerf heeft de voorzitter van het stembureau de stemmen wel correct geteld, maar de uiteindelijke uitslag verkeerd opgeschreven op het zogenoemde proces-verbaal dat naar het Hoofdstembureau in Leeuwarden gestuurd is.
  Moderator zaterdag 9 april 2016 @ 16:46:20 #10
249559 crew  Lavenderr
pi_161305799
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2016 14:41 schreef Scrummie het volgende:
Heeft niemand hier trouwens een complot gezien in het gezeik rondom het referendum afgelopen week? Oldenzaal met de te weinig stemplekken, stemlocaties die maar halve dagen open waren, vanuit de media met alle voor propaganda, etc etc?

En dan lees ik nu net dit:

http://www.telegraaf.nl/b(...)tm_campaign=facebook

[..]

Dat schrééuwt complot.
pi_161305960
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2016 13:09 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

mozeskriebel ... de wereld wordt met de dag geschifter en geschifter.

En over facebook met hun genderlist van 50 stuks. Waarschijnlijk is het voor al die alienrassen die hier op aarde gestationeerd zijn.
Mijn god, gaan we ons druk maken hoe ze 2500 km verderop omgaan met scheiding van geslachten?
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_161306035
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2016 13:09 schreef Lambiekje het volgende:
De Amerikaanse staat North Carolina ligt echter een beetje dwars en heeft net een wet aangenomen waarbij gescheiden WC’s van kracht blijven en je gebruik dient te maken van de WC die overeenkomt met het geslacht zoals dat in je paspoort staat.

En daar betalen ze nu onmiddellijk een toch wel hoge prijs voor. Want het bedrijf Paypal stond op het punt een nieuw hoofdkantoor te openen in North Carolina met 400 arbeidsplaatsen, maar heeft daar nu op het allerlaatste moment van afgezien.

Paypal vindt de rechten van transgenders belangrijker dan haar vestiging in North Carolina en de daarmee gepaard gaande 400 arbeidsplaatsen.

Nou, die wet ging wel ietsie verder dan dat:

Deze omstreden 'HB2-wet' verbiedt werknemers om juridische stappen te ondernemen als zij op de werkplaats worden achtergesteld of gepest omdat zij homoseksueel, biseksueel of transgender zijn.

De wet werd in maart aangenomen door de Republikeinse gouverneur Pat McCrory. De staat verbiedt het lokale overheden ook wetten aan te nemen die LHBT beschermen en discriminatie tegengaan.

Bovendien verplicht de nieuwe wet transgenders gebruik te maken van het openbare toilet dat overeenkomt met het geslacht dat in hun paspoort staat.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  zaterdag 9 april 2016 @ 17:43:13 #13
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161307255
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2016 16:52 schreef Wantie het volgende:

[..]

Mijn god, gaan we ons druk maken hoe ze 2500 km verderop omgaan met scheiding van geslachten?
je weet toch dat wij 1 stap achterlopen op Amerika

En daarnaast het man vrouw gedoe is veel dichterbij. In het verkrachtingsdistrict Zweden
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161307329
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2016 17:43 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

je weet toch dat wij 1 stap achterlopen op Amerika

En daarnaast het man vrouw gedoe is veel dichterbij. In het verkrachtingsdistrict Zweden
Wat dit betreft loopt Amerika juist altijd, in een aantal staten, ver achter op ons.
pi_161307480
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2016 17:43 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

je weet toch dat wij 1 stap achterlopen op Amerika

En daarnaast het man vrouw gedoe is veel dichterbij. In het verkrachtingsdistrict Zweden
Wat heeft dit met verkrachting te maken?
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_161307499
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2016 17:43 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

je weet toch dat wij 1 stap achterlopen op Amerika

Ah, vandaar dat het homohuwelijk als eerste in de VS geaccepteerd werd.

ooh, wacht...
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  zaterdag 9 april 2016 @ 19:08:14 #17
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161309213
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2016 17:46 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Wat dit betreft loopt Amerika juist altijd, in een aantal staten, ver achter op ons.
drugs zijn ze weer voor op ons.

We liepen voor maar hebben als rap verkloot met die sneue ruggegraatloze Rutte

[ Bericht 1% gewijzigd door Dance99Vv op 09-04-2016 20:10:35 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161309625
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2016 19:08 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

drugs zijn ze weer voor op ons.
Dus we liepen eerst voor op hun..

Kortom, je hele argumentatie raakt kant noch wal..
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  zaterdag 9 april 2016 @ 22:36:38 #19
293036 DeMolay
Asmodeus & Me
pi_161316356
Het word complot is pas na JFK misbruikt voor een agenda , daarvoor was het algemene weten ! :D
TTT [img]http://symboldictionary.net/library/graphics/symbols/tripletau.jpg[/img]
Δημοσθένης
http://www.youtube.com/watch?v=18FgnFVm5k0&fmt=37&hd=1&autoplay=1
  zondag 10 april 2016 @ 15:29:16 #20
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_161328307
Toch grappig dat ook nu weer de mensen die het hardst roepen dat "ze" onze identiteit willen afpakken nu zelf afkeurend staan tegenover gender-keuzevrijheid. Dat betekent juist nog meer individuele vrijheid!
pi_161331170
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2016 15:29 schreef ChrisCarter het volgende:
Toch grappig dat ook nu weer de mensen die het hardst roepen dat "ze" onze identiteit willen afpakken nu zelf afkeurend staan tegenover gender-keuzevrijheid. Dat betekent juist nog meer individuele vrijheid!
Klopt, daarnaast wordt er in Nederland niet moeilijk gedaan over welk toilet je als transgender gebruikt.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  zondag 10 april 2016 @ 19:09:51 #22
293036 DeMolay
Asmodeus & Me
pi_161333474
Toch grappig dat ook nu weer de mensen die het hardst roepen dat "ze" onze identiteit willen afpakken nu zelf afkeurend staan tegenover gender-keuzevrijheid. Dat betekent juist nog meer individuele vrijheid!

nee...is wel genuanceerder !
TTT [img]http://symboldictionary.net/library/graphics/symbols/tripletau.jpg[/img]
Δημοσθένης
http://www.youtube.com/watch?v=18FgnFVm5k0&fmt=37&hd=1&autoplay=1
  maandag 11 april 2016 @ 20:07:28 #23
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161356554
http://www.salon.com/2016(...)e_boss_took_a_stand/

Dat transgender bullshit wordt al bespottelijker
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 11 april 2016 @ 20:43:48 #24
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_161358017
quote:
0s.gif Op maandag 11 april 2016 20:07 schreef Lambiekje het volgende:
http://www.salon.com/2016(...)e_boss_took_a_stand/

Dat transgender bullshit wordt al bespottelijker
Wat is er bespottelijk aan opkomen voor je eigen identiteit? :)

Heb jij zoveel last van andere genders dan?
  maandag 11 april 2016 @ 21:11:41 #25
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161359195
quote:
7s.gif Op maandag 11 april 2016 20:43 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Wat is er bespottelijk aan opkomen voor je eigen identiteit? :)

Heb jij zoveel last van andere genders dan?
ik heb geen respect voor dergelijke ridiculiteit.

Dat er aparte toiletten en bullshit wordt bedacht.

Prima wat iemand van zichzelf vindt maar de politiek moet zich er niet bemoeien.

[ Bericht 10% gewijzigd door Lambiekje op 11-04-2016 21:24:30 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  dinsdag 12 april 2016 @ 22:33:58 #26
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161387112
Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert is er niet over te spreken dat SBS6-journalist Alberto Stegeman ongestoord een militaire kazerne kon oplopen om vervolgens weg te rijden met een militaire jeep.
[..]
Hennis schrijft in de Kamerbrief dat het niet "mogelijk en wenselijk" is om alle defensielocaties volgens de hoogste beveiligingscategorie te bewaken en te beveiligen.

http://www.nu.nl/politiek(...)kazerne-in-kwam.html
-----------

Ah dat is niet mogelijk. Maar de triggerhappy politie wordt wel uitgerust worden met automatische wapens.

Kortom bij 3km te hard rijden is het wel mogelijk maar militaire equipment beveiligen niet.

Het is weer glashelder waar de prios liggen. Wij de burgers zijn de terrorist.

Nederland is eng fout ultrafascistisch land met onmetelijke stomme domme mensen, corrupte politici en criminele medici & wetenschappers
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161387423
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2016 22:33 schreef Lambiekje het volgende:

Ah dat is niet mogelijk. Maar de triggerhappy politie wordt wel uitgerust worden met automatische wapens.
Uitsluitend speciale eenheden. Dus niet doorsnee oom agent.

Wat is er eigenlijk mis met automatische wapens?
quote:
Kortom bij 3km te hard rijden is het wel mogelijk maar militaire equipment beveiligen niet.
Een camera ophangen is natuurlijk wat makkelijker dan meerdere complete basissen beschermen. Dat gezegd te hebben, ja, dat moet beter beveiligd zijn.
quote:
Het is weer glashelder waar de prios liggen. Wij de burgers zijn de terrorist.
Het is weer glashelder dat je geen idee hebt waar je over praat en dat je alle strohalmen grijpt om hier angst te kunnen zaaien.

[ Bericht 4% gewijzigd door Dance99Vv op 13-04-2016 11:18:01 ]
Conscience do cost.
pi_161387436
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2016 22:33 schreef Lambiekje het volgende:
Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert is er niet over te spreken dat SBS6-journalist Alberto Stegeman ongestoord een militaire kazerne kon oplopen om vervolgens weg te rijden met een militaire jeep.
[..]
Hennis schrijft in de Kamerbrief dat het niet "mogelijk en wenselijk" is om alle defensielocaties volgens de hoogste beveiligingscategorie te bewaken en te beveiligen.

http://www.nu.nl/politiek(...)kazerne-in-kwam.html
-----------

Ah dat is niet mogelijk. Maar de triggerhappy politie wordt wel uitgerust worden met automatische wapens.

Kortom bij 3km te hard rijden is het wel mogelijk maar militaire equipment beveiligen niet.

Het is weer glashelder waar de prios liggen. Wij de burgers zijn de terrorist.

Nederland is eng fout ultrafascistisch land met onmetelijke stomme domme mensen, corrupte politici en criminele medici & wetenschappers
Dikgedrukte ben ik met je eens.
Verder.. Lees eens wat beter voor je al schuimbekkend hier je gal komt spuien.

[ Bericht 4% gewijzigd door Dance99Vv op 13-04-2016 11:19:14 ]
Nait Soezn Moar Broezn
  dinsdag 12 april 2016 @ 22:53:09 #29
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161387981
Politie en marechaussee zijn massaal aanwezig bij Schiphol wegens een verdachte situatie.

Een woordvoerder van de marechaussee laat aan AT5 weten dat er een persoon is aangehouden na een melding van een verdachte situatie. Er is nu een deel van Schiphol en een deel buiten Schiphol afgesloten voor onderzoek.

The new normal.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161388469
Corrigeer me als ik het verkeerd heb maar als ik het goed begrijp dan zijn politie en marechaussee speciaal opgericht om zich te bezigen met verdachte situaties en is daar dus weinig nieuws aan.
Conscience do cost.
  dinsdag 12 april 2016 @ 23:13:36 #31
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161388817
Daar denken ze op At5 en NH anders over. Je komt Schiphol niet meer in als je een vlucht moet hebben, het wemelt er van politie en de stoere jongens van de marechaussee. Zal wel een storm in een glas water zijn, better safe than sorry met die vreselijke aanslagen van Brussel in ons achterhoofd. Mooi ook hoe vaak ze dat al herhaald hebben zodat we een beetje aan the new normal kunnen wennen.

Oh oh de explosieven dienst komt er ook al aan hoor ik net :{
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  Moderator dinsdag 12 april 2016 @ 23:15:56 #32
249559 crew  Lavenderr
pi_161388912
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:05 schreef ems. het volgende:
Corrigeer me als ik het verkeerd heb maar als ik het goed begrijp dan zijn politie en marechaussee speciaal opgericht om zich te bezigen met verdachte situaties en is daar dus weinig nieuws aan.
Ze doen gewoon hun werk idd.
  Moderator dinsdag 12 april 2016 @ 23:16:37 #33
249559 crew  Lavenderr
pi_161388939
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:13 schreef controlaltdelete het volgende:
Daar denken ze op At5 en NH anders over. Je komt Schiphol niet meer in als je een vlucht moet hebben, het wemelt er van politie en de stoere jongens van de marechaussee. Zal wel een storm in een glas water zijn, better safe than sorry met die vreselijke aanslagen van Brussel in ons achterhoofd. Mooi ook hoe vaak ze dat al herhaald hebben zodat we een beetje aan the new normal kunnen wennen.

Oh oh de explosieven dienst komt er ook al aan hoor ik net :{
Ben je nu sarcastisch aan het doen of meen je dit allemaal serieus?
pi_161389191
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:13 schreef controlaltdelete het volgende:
Daar denken ze op At5 en NH anders over. Je komt Schiphol niet meer in als je een vlucht moet hebben, het wemelt er van politie en de stoere jongens van de marechaussee. Zal wel een storm in een glas water zijn, better safe than sorry met die vreselijke aanslagen van Brussel in ons achterhoofd. Mooi ook hoe vaak ze dat al herhaald hebben zodat we een beetje aan the new normal kunnen wennen.

Oh oh de explosieven dienst komt er ook al aan hoor ik net :{
Ja meid, 't is allemaal een toneelstukje he. Maar stel je nou eens voor dat er echt iets ernstigs aan de hand is en jij bent er toevallig in de buurt. Dan zijn deze mensen wél de mensen die misschien jouw leven redden. Kan je er wel zo belachelijk over doen. :')

Man man man.
Nait Soezn Moar Broezn
  dinsdag 12 april 2016 @ 23:22:17 #35
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161389193
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:16 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ben je nu sarcastisch aan het doen of meen je dit allemaal serieus?
De gewone politie krijgt automatische wapens.

Programma s maken zoals 'onder de radar'

Nederland is een corrupt politiebananenstaat

[ Bericht 4% gewijzigd door Dance99Vv op 13-04-2016 11:22:54 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator dinsdag 12 april 2016 @ 23:27:01 #36
249559 crew  Lavenderr
pi_161389406
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:22 schreef Lambiekje het volgende:

[..]


De gewone politie krijgt automatische wapens.

Programma s maken zoals 'onder de radar'

Nederland is een corrupt politiebananenstaat
Tot er straks echt een bom afgaat op Schiphol en er wéér vele slachtoffers te betreuren zijn. Dan piep je wel anders.

[ Bericht 3% gewijzigd door Dance99Vv op 13-04-2016 11:23:17 ]
  dinsdag 12 april 2016 @ 23:28:26 #37
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161389486
EU creëert vluchtelingen stroom. NATO, VS destabiliseren het midden oosten. Wij de westerling storen aan moslims. Moslims misdragen zich. Wijken worden express vermeden. Escalatie.

Ben je nu werkelijk waar dat blind.

In EU wordt problem-reaction-solution in optima forma uitgerold.

Fascismus muss sein

[ Bericht 40% gewijzigd door Dance99Vv op 13-04-2016 11:24:14 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator dinsdag 12 april 2016 @ 23:30:12 #38
249559 crew  Lavenderr
pi_161389580
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:28 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

EU creëert vluchtelingen stroom. NATO, VS destabiliseren het midden oosten. Wij de westerling storen aan moslims. Moslims misdragen zich. Wijken worden express vermeden. Escalatie.

Ben je nu werkelijk waar dat blind.

In EU wordt problem-reaction-solution in optima forma uitgerold.

Fascismus muss sein
Het is goed met je. I'm out. Geloof wat je geloven wil.
  dinsdag 12 april 2016 @ 23:34:13 #39
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161389799
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:27 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Tot er straks echt een bom afgaat op Schiphol en er wéér vele slachtoffers te betreuren zijn. Dan piep je wel anders.
door de agent met grof wapentuig uit te rusten voorkom je nada niets.

Wat wel gebeurd is dat wietrokers, 3km-te-hardrijders, zwartrijders over hoop worden geknalt.

De zogenaamde moslim terrorist wordt geen haarbreed in de weg gezeten. We financieren het juist met belastingcenten.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  dinsdag 12 april 2016 @ 23:38:58 #40
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161390015
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:34 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

door de agent met grof wapentuig uit te rusten voorkom je nada niets.

Wat wel gebeurd is dat wietrokers, 3km-te-hardrijders, zwartrijders over hoop worden geknalt.

De zogenaamde moslim terrorist wordt geen haarbreed in de weg gezeten. We financieren het juist met belastingcenten.
Word up. Je bent zo gek nog niet laat ze maar lullen.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161390123
Ben ik ff blij dat ik geen wiet meer rook, geen auto rij en nooit zwart rij met 't OV. Winning _O_
Nait Soezn Moar Broezn
  dinsdag 12 april 2016 @ 23:45:33 #42
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161390341
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:41 schreef Divje het volgende:
met 't OV.
Je loopt groot gevaar Divje wake up :o
There is only one religion
pi_161390460
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:45 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Je loopt groot gevaar Divje wake up :o
Dan ga ik wel weer fietsen. Grotere kans dat ik dan dood ga dan door één of andere stadswacht met een klappertjespistool maar oke.
Nait Soezn Moar Broezn
  dinsdag 12 april 2016 @ 23:56:42 #44
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161390784
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:41 schreef Divje het volgende:
Ben ik ff blij dat ik geen wiet meer rook, geen auto rij en nooit zwart rij met 't OV. Winning _O_
die 3 voorbeelden was om aan te geven dat er zeer serieus de mogelijkheid bestaat dat je beschadigd wordt voor volstrekt onschuldige vergrijpjes.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 13 april 2016 @ 00:50:49 #45
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161391787
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:56 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

die 3 voorbeelden was om aan te geven dat er zeer serieus de mogelijkheid bestaat dat je beschadigd wordt voor volstrekt onschuldige vergrijpjes.
There is only one religion
pi_161393201
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:56 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

die 3 voorbeelden was om aan te geven dat er zeer serieus de mogelijkheid bestaat dat je beschadigd wordt voor volstrekt onschuldige vergrijpjes.
Nee die voorbeelden zijn zoals we gewend zijn van jou weer volledig uit de lucht gegrepen en je hebt inderdaad geen idee waar je het over hebt.
  woensdag 13 april 2016 @ 07:20:08 #47
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161393234
quote:
10s.gif Op woensdag 13 april 2016 07:10 schreef Chewie het volgende:

[..]

Nee die voorbeelden zijn zoals we gewend zijn van jou weer volledig uit de lucht gegrepen en je hebt inderdaad geen idee waar je het over hebt.
en waarom denk jij dat.

Ik weet dondersgoed waar ik het over heb.


Het is echt verbijsterend om te zien dat simpele lui het allemaal maar baggetaliseren.

Dat Nederland nu zo wegzakt in politiestaat en corruptie en criminaliteit erger bij dag wordt wordt valt jullie aan te rekenen

[ Bericht 1% gewijzigd door Dance99Vv op 13-04-2016 11:27:20 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161393277
quote:
1s.gif Op woensdag 13 april 2016 07:20 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Dat Nederland nu zo wegzakt in politiestaat en corruptie en criminaliteit erger bij dag wordt wordt valt jullie aan te rekenen
Fearmongering op z'n best.

[ Bericht 3% gewijzigd door Dance99Vv op 13-04-2016 11:27:41 ]
pi_161393348
quote:
1s.gif Op woensdag 13 april 2016 07:20 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

en waarom denk jij dat.

Ik weet dondersgoed waar ik het over heb.

Het is echt verbijsterend om te zien dat simpele lui het allemaal maar baggetaliseren.

Dat Nederland nu zo wegzakt in politiestaat en corruptie en criminaliteit erger bij dag wordt wordt valt jullie aan te rekenen
Omdat jij gezien je uitspraken over worden neergeschoten als je 3 km te hard rijd, zwart rijd in de trein of wiet rookt heel duidelijk beïnvloed bent door opgeklopte berichten uit het AD over mogelijk boa's te bewapenen, al ging dat over pepperspray en tasers maar goed dat is natuurlijk voor onheilsprofeet lambiekje iets te mild..

Het is dus wel weer duidelijk dat jij je snel bang laat maken door de msm

[ Bericht 3% gewijzigd door Dance99Vv op 13-04-2016 11:28:04 ]
pi_161394855
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:34 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

door de agent met grof wapentuig uit te rusten voorkom je nada niets.
Waarom niet?
quote:
Wat wel gebeurd is dat wietrokers, 3km-te-hardrijders, zwartrijders over hoop worden geknalt.
Nee, dat is niet gebeurt.
quote:
De zogenaamde moslim terrorist wordt geen haarbreed in de weg gezeten. We financieren het juist met belastingcenten.
Een leugen.
Conscience do cost.
pi_161395451
quote:
1s.gif Op woensdag 13 april 2016 07:20 schreef Lambiekje het volgende:
Dat Nederland nu zo wegzakt in politiestaat en corruptie en criminaliteit erger bij dag wordt wordt
dat spreekt elkaar tegen.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_161395488
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:28 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

EU creëert vluchtelingen stroom. NATO, VS destabiliseren het midden oosten. Wij de westerling storen aan moslims. Moslims misdragen zich. Wijken worden express vermeden. Escalatie.

En die escalatie is vervolgens weer een hoax..
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  woensdag 13 april 2016 @ 11:41:26 #53
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_161396350
Als je dit topic zo leest zou je denken dat er elke dag razzia's zijn en vele doden door politiekogels en geweld. En die situatie bij Schiphol "the new normal" noemen... dan zeggen ze dat de MSM aan fearmongering zou doen maar ik gaf er 0.0 aandacht aan, dat bericht. Maar juist de "new normal" roepers zijn hierin de (sensatiebeluste?) Fearmongerers.

Zodra politiegeweld en doden daardoor daadwerkelijk op niveautje brazillie/mexico komen neem ik gerust mijn woorden terug. Lijkt me een veilig statement ;)
  woensdag 13 april 2016 @ 11:52:43 #54
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161396550
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2016 11:41 schreef ChrisCarter het volgende:
Als je dit topic zo leest zou je denken dat er elke dag razzia's zijn
Die zijn er ook bijna dagelijks in belgie en frankrijk, om terrorisme te voorkomen, volgens de media zijn er heel wat aanslagen voorkomen .

quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2016 11:41 schreef ChrisCarter het volgende:

Zodra politiegeweld en doden daardoor daadwerkelijk op niveautje brazillie/mexico komen neem ik gerust mijn woorden terug. Lijkt me een veilig statement ;)
Het zijn natuurlijk wel de BNW-ers die een toekomst beeld hebben waar gewaarschuwd wordt dat we dat niveautje niet willen , amerika is dan het grote voorbeeld van hoe het niet moet.
There is only one religion
  woensdag 13 april 2016 @ 11:58:30 #55
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161396678
The new normal heeft de media zelf bedacht, ik hoorde het zelfs gisteravond weer voorbij komen op At5 terwijl ze inzoemen op de marechaussee.

[ Bericht 27% gewijzigd door Dance99Vv op 13-04-2016 12:02:39 ]
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 13 april 2016 @ 12:08:29 #56
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161396868
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2016 11:58 schreef controlaltdelete het volgende:
The new normal heeft de media zelf bedacht, ik hoorde het zelfs gisteravond weer voorbij komen op At5 terwijl ze inzoemen op de marechaussee.
Where do we go from here, where do we go from here
uzis on a street corner
I heard in on the telegraph there's uzis on a street corner

We place our faith in human rights
In the paper wars that tie the red tape tight
I know that I would rather be out of this conspiracy

Marillion - White Russian :P
There is only one religion
pi_161396970
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2016 11:58 schreef controlaltdelete het volgende:
The new normal heeft de media zelf bedacht, ik hoorde het zelfs gisteravond weer voorbij komen op At5 terwijl ze inzoemen op de marechaussee.
En je bezigt het hier, toch? Je bent dus beïnvloed door de MSM, AT5 in dit geval. En dan anderen ervan beschuldigen dat ze beïnvloed zijn. Schiet mij maar lek.
  Moderator woensdag 13 april 2016 @ 12:14:07 #58
249559 crew  Lavenderr
pi_161396993
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2016 11:58 schreef controlaltdelete het volgende:
The new normal heeft de media zelf bedacht, ik hoorde het zelfs gisteravond weer voorbij komen op At5 terwijl ze inzoemen op de marechaussee.
Maar die media geloof jij toch niet? Nu ineens wel?
  woensdag 13 april 2016 @ 12:18:33 #59
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161397085
Het gaat er niet om wat ik geloof maar hoe de media het brengt met hun new normal. Ik heb het niet verzonnen, deze klapper gebruiken ze ook bij die LGBT en P - shit trouwens. Ik ben de zon opzoeken en lunchen erna lekker weer verder aan het werk, aloa 8-)
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  Moderator woensdag 13 april 2016 @ 12:19:43 #60
249559 crew  Lavenderr
pi_161397113
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2016 12:18 schreef controlaltdelete het volgende:
Het gaat er niet om wat ik geloof maar hoe de media het brengt met hun new normal. Ik heb het niet verzonnen, deze klapper gebruiken ze ook bij die LGBT en P - shit trouwens. Ik ben de zon opzoeken en lunchen erna lekker weer verder aan het werk, aloa 8-)
Have fun en eet ze :W
  woensdag 13 april 2016 @ 12:28:59 #61
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_161397296
P-shit?

Sowieso die zaken "shit" noemen getuigt wel weer van een bepaalde vooringenomenheid. Snap dat het dan lastiger is om objectiever naar bepaalde zaken te kijken. :)
pi_161397627
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  woensdag 13 april 2016 @ 13:08:34 #63
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161397950
The new normal

Ik bracht het gisteren al in de SC ter sprake, duitse satire over erdogan.
Het zou door de meeste niet eens opgemerkt zijn als erdo er zelfs niet zo'n ruchtbaarheid aan gegeven zou hebben.
Waar gaat het nou eigenlijk om? nou dit filmpje

'Satire Erdogan misdaad'
BERLIJN - Het satirische filmpje over de Turkse president Recep Tayyip Erdogan dat onlangs werd getoond op de Duitse televisie was een misdaad tegen de menselijkheid. Dat heeft de Turkse vicepremier Numan Kurtulmus gezegd, meldt de Duitse zender ARD.
De gewraakte opname, die door de satirist Jan Böhmermann werd omschreven als een ,,lasterdicht'', heeft tot felle kritiek van de lichtgeraakte Turkse president geleid. Hij wil dat Duitsland Böhmermann vervolgt. Kurtulmus doet nog een schepje bovenop die eis door het filmpje te betitelen als een ,,zware misdaad tegen de menselijkheid''.

Duitsland heeft een wet die belediging van een bevriend staatshoofd strafbaar stelt. Als de aanklager tot vervolging wil overgaan moet hij daarvoor wel toestemming krijgen van de regering, aldus de ARD.

http://www.telegraaf.nl/b(...)ogan_misdaad___.html

Jan Böhmermann is inmiddels maar ondergedoken

BERLIJN - De Duitse televisiekomiek Jan Böhmermann is dinsdag uit angst voor boze aanhangers van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan ondergedoken en staat onder politiebescherming. Dat meldt het Duitse opinieblad Focus op zijn website.

Böhmermann laat de volgende aflevering van Neo Magazin Royal, zijn satirische tv-programma op de publieke omroep ZDF, in overleg met de productiemaatschappij voorlopig op de plank liggen.

Erdogan heeft aangifte van belediging gedaan tegen Böhmermann. De vicepremier van Turkije sprak zelfs van een misdaad tegen de menselijkheid. De televisienar droeg op 31 maart in Neo Magazin Royal een hekeldicht op de Turkse president voor. Hij maakte Erdogan onder meer uit voor pedofiel.

Voor vervolging van Böhmermann voor belediging van een bevriend staatshoofd moet de Duitse regering toestemming geven. Berlijn heeft al laten weten dat aan de vrijheid van meningsuiting, de persvrijheid en de artistieke vrijheid in Duitsland niet kan worden getornd.

http://www.telegraaf.nl/b(...)_ondergedoken__.html

Zelfs de EU bemoeit zich inmiddels met de zaak.

Satirerel zorgt voor onbegrip Juncker

STRAATSBURG - De rel die is ontstaan rond een satire van de Duitse televisiekomiek Jan Böhmermann over de Turkse president Recep Tayyip Erdogan stuit op verbazing en onbegrip bij de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker. In een debat in het Europees Parlement in Straatsburg zei hij woensdag dat ,,dit ons niet dichter tot elkaar brengt, maar juist verder verwijdert''.

Erdogan deed aangifte van belediging tegen Böhmermann. De televisienar droeg op 31 maart in Neo Magazin Royal een hekeldicht op de Turkse president voor. Hij maakte Erdogan onder meer uit voor pedofiel.

Turkije en de EU maakten onlangs afspraken om gezamenlijk de migratieproblematiek aan te pakken. Onderdeel van de deal is dat de gesprekken over toetreding tot de EU van Turkije worden versneld. Juncker hamerde erop dat de fundamentele rechten van de EU overeind blijven, zoals de persvrijheid. Hij zei dan ook dat in het kader van de toetredingsgesprekken ,,Turkije ons tegemoet zal moeten komen''.
http://www.telegraaf.nl/b(...)egrip_Juncker__.html

Ja de new normal houdt meer in dan alleen uzi's on a street corner :P
There is only one religion
pi_161398119
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2016 11:58 schreef controlaltdelete het volgende:
The new normal heeft de media zelf bedacht, ik hoorde het zelfs gisteravond weer voorbij komen op At5 terwijl ze inzoemen op de marechaussee.
Tis weer 'n stomme buzzword/marketing slogan om de idiotische verhalen te verkopen.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  woensdag 13 april 2016 @ 13:47:40 #65
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161398805
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2016 13:16 schreef Tingo het volgende:

[..]

Tis weer 'n stomme buzzword/marketing slogan om de idiotische verhalen te verkopen.
Ja man, ze hebben er vast een reclame bureau achter gezet.
There is only one religion
pi_161399636
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2016 13:47 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Ja man, ze hebben er vast een reclame bureau achter gezet.
Reclamebureau's, Casting-agencies, noem nog eens wat wat volgens de meesten onderdeel van een complot is :P
Nait Soezn Moar Broezn
  woensdag 13 april 2016 @ 14:29:22 #67
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_161399668
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2016 13:47 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Ja man, ze hebben er vast een reclame bureau achter gezet.
reclame, propaganda en indoctrinatie zijn allemaal neefjes van elkaar.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_161399683
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2016 13:16 schreef Tingo het volgende:

[..]

Tis weer 'n stomme buzzword/marketing slogan om de idiotische verhalen te verkopen.
Net als "hoax" en "fake" dat zijn voor de youtubefilmpjes. Daar klikken ook allemaal mensen gretig op 8-)
Conscience do cost.
  woensdag 13 april 2016 @ 14:47:31 #69
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161399966
quote:
14s.gif Op woensdag 13 april 2016 14:29 schreef jogy het volgende:

[..]

reclame, propaganda en indoctrinatie zijn allemaal neefjes van elkaar.
Vandaar dat het zo goed gaat met de economie, word een hele industrie omheen gemaakt. :D
There is only one religion
  woensdag 13 april 2016 @ 14:52:03 #70
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_161400066
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2016 14:47 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Vandaar dat het zo goed gaat met de economie, word een hele industrie omheen gemaakt. :D
Het 'herstel' van de economie is wel een goed voorbeeld van propaganda trouwens. Als de economie vorig jaar met 2% kromp en nu met 1,5% dan staat er groot in de krant dat het beter gaat met de economie en al de ellende echt echt écht voorbij is. De werkeloosheidscijfers tellen de 'gedwongen' ZZP ers zonder opdrachten niet mee en als men ermee weg zou komen dan hadden ze zelfs nog proberen te verkopen dat het failliet van de V&D goed is voor de gemiddelde vrije tijd en de woningnood in de antikraak sector, of zo ;(.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  woensdag 13 april 2016 @ 16:26:40 #71
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_161402067
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 22:53 schreef controlaltdelete het volgende:
Politie en marechaussee zijn massaal aanwezig bij Schiphol wegens een verdachte situatie.

Een woordvoerder van de marechaussee laat aan AT5 weten dat er een persoon is aangehouden na een melding van een verdachte situatie. Er is nu een deel van Schiphol en een deel buiten Schiphol afgesloten voor onderzoek.

The new normal.
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 23:13 schreef controlaltdelete het volgende:
Daar denken ze op At5 en NH anders over. Je komt Schiphol niet meer in als je een vlucht moet hebben, het wemelt er van politie en de stoere jongens van de marechaussee. Zal wel een storm in een glas water zijn, better safe than sorry met die vreselijke aanslagen van Brussel in ons achterhoofd. Mooi ook hoe vaak ze dat al herhaald hebben zodat we een beetje aan the new normal kunnen wennen.

Oh oh de explosieven dienst komt er ook al aan hoor ik net :{
Het was een dronken dakloze pool die zei dat hij een terrorist was. Helaas begon de hond ook ergens door te blaffen dus was het hek van de dam. http://nos.nl/artikel/209(...)l-met-rugzakken.html
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  Moderator woensdag 13 april 2016 @ 17:03:17 #72
249559 crew  Lavenderr
pi_161402907
Wat een domme jongen. Laat hij de rest van zijn leven maar terugbetalen wat dit allemaal gekost heeft. Misschien een goed voorbeeld voor lui die ook denken lollig te zijn.
  woensdag 13 april 2016 @ 17:04:15 #73
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_161402929
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2016 17:03 schreef Lavenderr het volgende:
Wat een domme jongen. Laat hij de rest van zijn leven maar terugbetalen wat dit allemaal gekost heeft. Misschien een goed voorbeeld voor lui die ook denken lollig te zijn.
Iets met kale kippen.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow">Vrijheid</a>
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 14 april 2016 @ 08:55:27 #74
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161417348
quote:
Facebook: ‘Mensen delen té weinig persoonlijks’..
Facebook is angstig geworden door een -zoals ze het noemen- ‘verstorende trend’, die bestaat uit het feit, dat mensen met Facebookaccounts, steeds minder persoonlijke zaken delen met anderen. Er worden nog steeds veel zaken gepost op de FB-site, maar volgens een nieuw rapport van ‘The Information’, maar een steeds groter aantal mensen posten steeds meer over de ‘wereld buiten hen’, in plaats van ‘over hen’..!
Er wordt een verklaring gegeven door Facebook, als zouden mensen steeds meer ‘vrienden’ krijgen, ook hun eerdere levens, waardoor ze zouden vinden, dat recente informatie over hun persoonlijke leven, deze mensen feitelijk niets aan zou gaan. Maar dat is nogmaals een hypothese. Vanzelfsprekend heeft het bedrijf té weinig zelf-reflectie om te kijken naar haar eigen fratsen en grollen, die het de laatste jaren uithaalde. Waarbij vooral haar klanten nota bene, als kleine kinderen werden behandeld. Zoals het in eigendom nemen van persoonlijke foto’s en berichten door Facebook..!

Deze ontwikkeling schijnt niet zo gunstig te zijn voor Facebook, omdat dit fenomeen, deze ontwikkeling, ervoor zorgt dat de content van de site, daardoor kan instorten. Immers, wanneer iedere accountgebruiker, maar nieuws doorpost van anderen, die het weer van anderen hebben, is er natuurlijk weinig nieuws te melden op de site.. Maar de vraag is natuurlijk of dit geen kul-redenering is van Facebook, aangezien mensen gewoon nog steeds veel delen, maar dan over wereld-wijde ontwikkelingen en hun zorgen en standpunten daarover..
[..]
Daarnaast is er sprake van een nieuwe feature, die binnenkort geïntroduceerd zou gaan worden, namelijk de ‘On This Day’-feature, waarbij je een persoonlijke gebeurtenis van preciés één jaar geleden kunt her-posten. Mensen worden hierdoor aangemoedigd, om een persoonlijk nostalgisch gevoel weer op te roepen, waardoor mensen méér in hun persoonlijke sfeer terecht zouden moeten komen.

http://www.wanttoknow.nl/(...)weinig-persoonlijks/
mmm. Hoe lang zal het duren voordat het strafbaar wordt dat je niet alles deelt op social media.

De Cirkel wordt gestaag realiteit. Later dit jaar in de bios met Tom Hanks
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161417460
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2016 08:55 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

mmm. Hoe lang zal het duren voordat het strafbaar wordt dat je niet alles deelt op social media.

de msm is poeslief vergeleken met wat jij hier op internet slingert?

Hoe kom je van zo'n artikel opeens tot die absurde conclusie? Het is al niet eens verplicht om op social media te zitten en dat gaat ook nooit gebeuren.

[ Bericht 16% gewijzigd door Dance99Vv op 14-04-2016 15:12:10 ]
  donderdag 14 april 2016 @ 09:10:24 #76
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_161417516
Ja maar! In het bestselling boek van Eggers wordt het voorspeld! En dat boek wordt nu verfilmd. In Hollywood! Met Tom Hanks! Dus open je ogen!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_161418156
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2016 08:55 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

mmm. Hoe lang zal het duren voordat het strafbaar wordt dat je niet alles deelt op social media.

De Cirkel wordt gestaag realiteit. Later dit jaar in de bios met Tom Hanks
Kul. Nog steeds genoeg lui die geen Facebook of Twitter hebben. Niemand wordt gedwongen om er aan mee te doen.
pi_161418374
Dus volgens lambiekje word de cirkel werkelijkheid omdat facebook vind dat mensen te weinig persoonlijke informatie delen, rara wat klopt er niet in zijn redenatie? _O- _O- _O-
  donderdag 14 april 2016 @ 10:15:24 #79
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_161418390
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2016 09:57 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Kul. Nog steeds genoeg lui die geen Facebook of Twitter hebben. Niemand wordt gedwongen om er aan mee te doen.
Zoals ik. En ik heb nog geen gedachtepolitie aan m'n deur gehad.

Bovendien is social media op zichzelf niet zo'n issue bij de 30+ generatie maar zou men zich drukker moeten maken om de generatie 12-18 die hun hele hebben en houden delen via de instagrams en snapchats. Daar schuilt wel het gevaar in van o.a. datamining en "wat op internet staat krijg je er nooit af". (Subtiele verwijzing naar het AI topic :@ )
  donderdag 14 april 2016 @ 12:12:38 #80
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161420522
quote:
10s.gif Op donderdag 14 april 2016 09:06 schreef Chewie het volgende:

[..]


de msm is poeslief vergeleken met wat jij hier op internet slingert?

Hoe kom je van zo'n artikel opeens tot die absurde conclusie? Het is al niet eens verplicht om op social media te zitten en dat gaat ook nooit gebeuren.
daar vergis jij baarlijk in

[ Bericht 9% gewijzigd door Dance99Vv op 14-04-2016 15:14:08 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161422638
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2016 12:12 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

daar vergis jij baarlijk in
:') Lekker onderbouwing ook weer

[ Bericht 42% gewijzigd door Dance99Vv op 14-04-2016 15:15:56 ]
  donderdag 14 april 2016 @ 15:26:47 #82
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161425280
quote:
18s.gif Op donderdag 14 april 2016 09:10 schreef Copycat het volgende:
Ja maar! In het bestselling boek van Eggers wordt het voorspeld! En dat boek wordt nu verfilmd. In Hollywood! Met Tom Hanks! Dus open je ogen!
Wel, sommige zeer bekende boeken zijn ook verfilmd die toch een aardig beeld van de toekomst gaven, ik noem 1984 , animal farm. :P
There is only one religion
  donderdag 14 april 2016 @ 15:31:20 #83
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_161425364
Ja. Het jaar 1984 herinner ik me nog als de dag van gisteren. Wat een ellende was dat, met al die newspeak en die oorlogen met Oceanië. En Big Brother ons maar watchen. Via John de Mol. Je dacht dat het niet erger kon. Maar toen kwam de dag dat de varkens toch meer gelijk bleken dan de oude knollen.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 14 april 2016 @ 15:37:12 #84
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161425497
quote:
9s.gif Op donderdag 14 april 2016 15:31 schreef Copycat het volgende:
Ja. Het jaar 1984 herinner ik me nog als de dag van gisteren. Wat een ellende was dat, met al die newspeak en die oorlogen met Oceanië. En Big Brother ons maar watchen. Via John de Mol. Je dacht dat het niet erger kon. Maar toen kwam de dag dat de varkens toch meer gelijk bleken dan de oude knollen.
Je hebt er een aardig trauma aan overgehouden merk ik :o
There is only one religion
  donderdag 14 april 2016 @ 15:39:43 #85
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_161425554
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2016 15:37 schreef Dance99Vv het volgende:

Je hebt er een aardig trauma aan overgehouden merk ik :o
Ja, wat wil je? Ik ga sinds 1984 in grauwe lompen gehuld. Met een grote broer die al mijn stappen nauwgezet volgt en waar nodig bestraft. En dan die arrogante kutvarkens er nog bij.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_161425942
Wil nog wel graag weten van Lambiekje wat de overeenkomst is tussen een fictief bedrijf wat over alle informatie beschikt die er is en een bestaand bedrijf die vind dat er te weinig informatie gedeeld word (waarschijnlijk omdat dit slecht is voor de advertentie inkomsten).

En hoe hij dan tot de aanname komt dat het binnenkort wel strafbaar zal zijn als je te weinig informatie deelt, want zoals lambiekje het stelt is het domweg angstzaaierij en daar doet toch volgens lambiekje alleen de msm aan en toch zeker niet lambiekje zelf?
  donderdag 14 april 2016 @ 16:00:28 #87
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161426128
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2016 15:53 schreef Chewie het volgende:
Wil nog wel graag weten van Lambiekje wat de overeenkomst is tussen een fictief bedrijf wat over alle informatie beschikt die er is en een bestaand bedrijf die vind dat er te weinig informatie gedeeld word (waarschijnlijk omdat dit slecht is voor de advertentie inkomsten).

En hoe hij dan tot de aanname komt dat het binnenkort wel strafbaar zal zijn als je te weinig informatie deelt, want zoals lambiekje het stelt is het domweg angstzaaierij en daar doet toch volgens lambiekje alleen de msm aan en toch zeker niet lambiekje zelf?
Misschien moet dat bestaande bedrijf dan is wat minder censureren. Daarnaast zijn er mensen die de MSM verdoemen, maar het grappige is dat als de MSM iets meldt het drie weken later op Niburu staat en er dan moord en brand geschreeuwd wordt.
There is only one religion
pi_161426355
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2016 16:00 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Misschien moet dat bestaande bedrijf dan is wat minder censureren.
Ja als je over alle informatie wil beschikken moet je eigenlijk helemaal niks censureren.

Maar ik blijf van mening dat lambiekjes opmerking na aanleiding van dat artikel pure angstzaaierij is die ook nog eens nergens op gebaseerd is. Facebook heeft die macht niet (itt tot dat fictieve bedrijf) en een social media waar je in moet loggen met digid zie ik echt niet zo snel komen
  donderdag 14 april 2016 @ 16:11:41 #89
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_161426419
Is is geen eens! Godver!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_161426500
Ik ga mijn reactie niet aanpassen
pi_161426615
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2016 16:00 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Misschien moet dat bestaande bedrijf dan is wat minder censureren. Daarnaast zijn er mensen die de MSM verdoemen, maar het grappige is dat als de MSM iets meldt het drie weken later op Niburu staat en er dan moord en brand geschreeuwd wordt.
Dat bestaande bedrijf mag censureren wat ze willen natuurlijk, het is een bedrijf namelijk. Als het je niet bevalt of tegen je principes in gaat ben je vrij om wat anders te gebruiken, wat meer aan jouw wensen voldoet.
pi_161428025
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2016 08:55 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

mmm. Hoe lang zal het duren voordat het strafbaar wordt dat je niet alles deelt op social media.

De Cirkel wordt gestaag realiteit. Later dit jaar in de bios met Tom Hanks
Aah, wanttoknow, waar Guido je helemaal gaat uitpluizen qua ip-adres en emailaccount als je niet reageert volgens het stramien van de site.
Enge bedoening daar.

Maar dat terzijde: wat je stukje beschrijft is dat Facebook kan instorten, net als Hyves en consorten hebben gedaan, doordat de gebruikers het platform niet gebruiken zoals het is bedoeld.

Dat heeft niets te maken met strafbaarheid van wat je wel of niet op internet plaatst.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  donderdag 14 april 2016 @ 18:48:58 #93
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161428927
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2016 17:43 schreef Wantie het volgende:

[..]

Aah, wanttoknow, waar Guido je helemaal gaat uitpluizen qua ip-adres en emailaccount als je niet reageert volgens het stramien van de site.
Enge bedoening daar.

Maar dat terzijde: wat je stukje beschrijft is dat Facebook kan instorten, net als Hyves en consorten hebben gedaan, doordat de gebruikers het platform niet gebruiken zoals het is bedoeld.

Dat heeft niets te maken met strafbaarheid van wat je wel of niet op internet plaatst.
je ziet dus niet de tendens
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161429028
quote:
1s.gif Op donderdag 14 april 2016 18:48 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

je ziet dus niet de tendens
Jij bent de enige die erover fantaseert. Waarom maak je niet je eigen social network? Met blackjack en hoeren, natuurlijk.
Conscience do cost.
  donderdag 14 april 2016 @ 18:59:52 #95
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161429149
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2016 15:53 schreef Chewie het volgende:
Wil nog wel graag weten van Lambiekje wat de overeenkomst is tussen een fictief bedrijf wat over alle informatie beschikt die er is en een bestaand bedrijf die vind dat er te weinig informatie gedeeld word (waarschijnlijk omdat dit slecht is voor de advertentie inkomsten).

En hoe hij dan tot de aanname komt dat het binnenkort wel strafbaar zal zijn als je te weinig informatie deelt, want zoals lambiekje het stelt is het domweg angstzaaierij en daar doet toch volgens lambiekje alleen de msm aan en toch zeker niet lambiekje zelf?
Facebook is face value misschien commercieel. Maar dat is een façade.

Waarom is de gedachte zo raar in je ogen.

Data mining is het nieuwe goud. Trek het wat door, paar overnames later en de circel is geheel niet vreemd. Denk dat het sneller realiteit wordt dan je vermoed
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161429177
Data nieuwe goud? Data is al tijden bijzonder belangrijk.
  donderdag 14 april 2016 @ 19:10:01 #97
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161429359
quote:
1s.gif Op donderdag 14 april 2016 18:59 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Facebook is face value misschien commercieel. Maar dat is een façade.

Waarom is de gedachte zo raar in je ogen.

Data mining is het nieuwe goud. Trek het wat door, paar overnames later en de circel is geheel niet vreemd. Denk dat het sneller realiteit wordt dan je vermoed
Dat heeft Zembla even geleden onderzocht.

Wie kent u het beste? Er zijn bedrijven, zogeheten datahandelaren, die misschien wel meer van u weten dan uw partner of uw beste vriend. Ze zijn op de hoogte van uw interesses en uw geheimen. Deze datahandelaren volgen u namelijk onophoudelijk via uw computer, uw tablet en uw smartphone. Dat doen ze met behulp van geavanceerde 'trackers' die ze op websites hebben geplaatst. Deze trackers leggen alles vast wat u op het internet doet. Ze zien bijvoorbeeld welke kleding u bekijkt of koopt en wat uw vakantiebestemming wordt. Ook als u surfend op het web oplossingen zoekt voor uw relatieproblemen, schulden, stress en ziekte, de datahandelaren kijken met u mee. Want uw interesses en uw gedrag op internet zijn goud waard. Met al die gegevens wordt een profiel van u gemaakt, dat voor veel geld verkocht wordt aan marketeers, kredietbeoordelaars, verzekeraars en andere geïnteresseerden. Mag dat zomaar? En hoe kunt u zich daar tegen beschermen? Zembla onderzoekt de handel in onze data

Wat ze allemaal van je weten zonder dat je het weet. Schrikbarend.

Zembla
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161429440
quote:
1s.gif Op donderdag 14 april 2016 18:59 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Facebook is face value misschien commercieel. Maar dat is een façade.

Waarom is de gedachte zo raar in je ogen.

Data mining is het nieuwe goud. Trek het wat door, paar overnames later en de circel is geheel niet vreemd. Denk dat het sneller realiteit wordt dan je vermoed
Dan gebruik je het niet. Opgelost :)

Volgende onderwerp.
Conscience do cost.
  donderdag 14 april 2016 @ 20:03:29 #99
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161430465
quote:
0s.gif Op donderdag 14 april 2016 19:13 schreef ems. het volgende:

[..]

Dan gebruik je het niet. Opgelost :)

Volgende onderwerp.
nu is het nog allemaal vrijblijvend. Als het biljoenen industrie wordt, zoals misdadige vaccins, dan wordt het dwangmatig opgelegd en opgedrongen.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161434575
quote:
0s.gif Op woensdag 13 april 2016 13:47 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Ja man, ze hebben er vast een reclame bureau achter gezet.
PR companies? Nee natuurlijk niet - niks te maken met media en politiek.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_161434670
quote:
14s.gif Op woensdag 13 april 2016 14:29 schreef jogy het volgende:

[..]

reclame, propaganda en indoctrinatie zijn allemaal neefjes van elkaar.
En military intelligence,,poliitek, 'entertainment' / media industries.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_161438354
quote:
1s.gif Op donderdag 14 april 2016 18:48 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

je ziet dus niet de tendens
Omdat die er niet is.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_161442830
quote:
1s.gif Op donderdag 14 april 2016 18:59 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

Facebook is face value misschien commercieel. Maar dat is een façade.

Waarom is de gedachte zo raar in je ogen.

Data mining is het nieuwe goud. Trek het wat door, paar overnames later en de circel is geheel niet vreemd. Denk dat het sneller realiteit wordt dan je vermoed
Ah jij snapt dus gewoon weer eens niet dat wat FB nu signaleert haaks staat op wat er in dat boek beschreven word? En dat daardoor je aanname weer eens, zoals we eigenlijk wel van je gewend zijn, volslagen idioot is
  vrijdag 15 april 2016 @ 17:14:08 #104
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161449124
Tourists in Japan to use fingerprints as 'currency' instead of cash

Gekkigheid en van de pot gerukt. Ze rotten maar mooi op met hun fingerprints. De enige vinger die ze van mij krijgen voor dit idee is de middelste. Wat nou als je stompjes hebt for ever what reason? :o
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  vrijdag 15 april 2016 @ 17:18:30 #105
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_161449189
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 17:14 schreef controlaltdelete het volgende:
Tourists in Japan to use fingerprints as 'currency' instead of cash

Gekkigheid en van de pot gerukt. Ze rotten maar mooi op met hun fingerprints. De enige vinger die ze van mij krijgen voor dit idee is de middelste. Wat nou als je stompjes hebt for ever what reason? :o
Volledig mee eens.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_161449671
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 17:18 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Volledig mee eens.
Zo te lezen gaat om een keuze. Wat mij betreft in dat soort gevallen prima, indien voorlichting oke is, en de bijkomende voorwaarden ook.

Zou er zelf ook niet aan mee doen overigens, maar voor de mensen die het willen kan dit prima zijn.
  vrijdag 15 april 2016 @ 18:24:08 #107
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161450277
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2016 17:48 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Zo te lezen gaat om een keuze. Wat mij betreft in dat soort gevallen prima, indien voorlichting oke is, en de bijkomende voorwaarden ook.

Zou er zelf ook niet aan mee doen overigens, maar voor de mensen die het willen kan dit prima zijn.
Daar heb je straks geen keuze meer in, vingerafdruk of gezichtsherkenning wordt al op steeds grotere schaal toegepast. De software is er al voor, de uitvoering ervan wordt al neergelegt, gewoon een kwestie van tijd nu voor het algemeen goed wordt.
There is only one religion
pi_161450307
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 18:24 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Daar heb je straks geen keuze meer in, vingerafdruk of gezichtsherkenning wordt al op steeds grotere schaal toegepast. De software is er al voor, de uitvoering ervan wordt al neergelegt, gewoon een kwestie van tijd nu voor het algemeen goed wordt.
True. Maar dat hoeft niet per se slecht te zijn. Op de iPhone bijv. is je vingerafdruk alleen aanwezig op je telefoon zelf, encrypted. We weten hoe moeilijk het al is voor de FBI om een iPhone binnen te komen, dus als het op die manier gaat, zou ik er wel vertrouwen in hebben.

Ik ben in elk geval niet per se tegen dit soort technologie.
pi_161450460
Er zit een groot nadeel aan: als je wachtwoord geraden wordt, dan kun je die eenvoudig wijzigen. Maar als iemand je vingerafdruk heeft en middels een imitatie weet in te loggen, dan kun je dat niet voorkomen.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_161450595
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 18:33 schreef Wantie het volgende:
Er zit een groot nadeel aan: als je wachtwoord geraden wordt, dan kun je die eenvoudig wijzigen. Maar als iemand je vingerafdruk heeft en middels een imitatie weet in te loggen, dan kun je dat niet voorkomen.
Klopt. Andere kant; een wachtwoord raden is wat makkelijker dan iemands vingerafdruk verkrijgen (en gebruiken).
  Moderator vrijdag 15 april 2016 @ 19:04:03 #111
249559 crew  Lavenderr
pi_161451121
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 april 2016 17:48 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Zo te lezen gaat om een keuze. Wat mij betreft in dat soort gevallen prima, indien voorlichting oke is, en de bijkomende voorwaarden ook.

Zou er zelf ook niet aan mee doen overigens, maar voor de mensen die het willen kan dit prima zijn.
Oh, nou dan is er toch geen probleem?
pi_161451542
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 19:04 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Oh, nou dan is er toch geen probleem?
Wat mij betreft niet nee.
  Moderator vrijdag 15 april 2016 @ 19:21:32 #113
249559 crew  Lavenderr
pi_161451602
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 19:19 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Wat mij betreft niet nee.
Goed dat jij even doorscrollde anders had menigeen gedacht dat er helemaal geen keuze was. Zo komen de leugens of halve waarheden in de wereld.
pi_161454281
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 18:40 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Klopt. Andere kant; een wachtwoord raden is wat makkelijker dan iemands vingerafdruk verkrijgen (en gebruiken).
Maar je laat hem overal achter en fouten in de herkenningssoftware kunnen het mogelijk maken om de afdruk remote te stelen.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_161455062
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 20:48 schreef Wantie het volgende:

[..]

Maar je laat hem overal achter en fouten in de herkenningssoftware kunnen het mogelijk maken om de afdruk remote te stelen.
Ja, maar met achtergelaten vingerafdrukken kan je in elk geval mijn iPhone niet ontgrendelen. Fouten in software kan uiteraard ook, maar ik heb wel vertrouwen in de manier zoals ze dat bij Apple doen (niet alleen qua vinger afdrukken, überhaupt qua encryptie/privacy).
  vrijdag 15 april 2016 @ 21:46:46 #116
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161456297
Daarnaast zijn vingerafdrukken helemaal niet zo geheim, want alles wat je aanraakt beschikt over je vingerafdruk, eigenlijk laat je je nieuwe biometrische wachtwoord overal slingeren. Dat is niet te voorkomen of je moet de hele dag handschoenen gaan dragen. De Duitse hacker Jan Krissler toonde enkele jaren geleden al aan dat een vingerafdruk is te vervalsen, hij bouwde in twee dagen een nepvinger waarop hij een vingerafdruk toepaste die iemand had achtergelaten op een koffiemok en daarmee was de iPhone 5S van Apple te ontgrendelen.

Vingerafdruk nog onveiliger dan een wachtwoord

Waarschijnlijk heb je nog sneller een vingerafdruk te pakken dan dat je achter het ww van iemand komt. Vingerafdrukken zijn dus eigenlijk gebruikersnamen en geen wachtwoorden.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161456983
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 21:46 schreef controlaltdelete het volgende:
Daarnaast zijn vingerafdrukken helemaal niet zo geheim, want alles wat je aanraakt beschikt over je vingerafdruk, eigenlijk laat je je nieuwe biometrische wachtwoord overal slingeren. Dat is niet te voorkomen of je moet de hele dag handschoenen gaan dragen. De Duitse hacker Jan Krissler toonde enkele jaren geleden al aan dat een vingerafdruk is te vervalsen, hij bouwde in twee dagen een nepvinger waarop hij een vingerafdruk toepaste die iemand had achtergelaten op een koffiemok en daarmee was de iPhone 5S van Apple te ontgrendelen.

Vingerafdruk nog onveiliger dan een wachtwoord

Waarschijnlijk heb je nog sneller een vingerafdruk te pakken dan dat je achter het ww van iemand komt. Vingerafdrukken zijn dus eigenlijk gebruikersnamen en geen wachtwoorden.
Die 'nepvinger' was niet 'zomaar' te bouwen voor jan en alleman. Bovendien werkt dat alleen op de 5S als ik het goed heb, de sensor is in de 6 al veel beter/veiliger. Komt nog bij dat als iemand mijn telefoon steelt, ik de telefoon al lang voordat hij én mijn vinger afdruk bemachtigd heeft, én deze weet na te maken, vanaf huis de telefoon al gewist en geblokkeerd heb. De FBI kon er al niet inkomen, ik gok een willekeurige telefoondief al helemaal niet.

En ik claim ook nergens dat het 100% veilig is. Ik gaf alleen maar aan dat dat japanse proefje optioneel is, je bent nergens toe verplicht als toerist. Als jij (dus niet jij, maar iemand, ik zeg het er maar even bij) dat niet wil, doe je er niet aan mee. Heb je wel genoeg vertrouwen (zoals ik in Apple, bijvoorbeeld) doe je er wel aan mee. Vrije keuze.
  vrijdag 15 april 2016 @ 22:15:00 #118
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161457407
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 22:02 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Die 'nepvinger' was niet 'zomaar' te bouwen voor jan en alleman. Bovendien werkt dat alleen op de 5S als ik het goed heb, de sensor is in de 6 al veel beter/veiliger. Komt nog bij dat als iemand mijn telefoon steelt, ik de telefoon al lang voordat hij én mijn vinger afdruk bemachtigd heeft, én deze weet na te maken, vanaf huis de telefoon al gewist en geblokkeerd heb. De FBI kon er al niet inkomen, ik gok een willekeurige telefoondief al helemaal niet.

En ik claim ook nergens dat het 100% veilig is. Ik gaf alleen maar aan dat dat japanse proefje optioneel is, je bent nergens toe verplicht als toerist. Als jij (dus niet jij, maar iemand, ik zeg het er maar even bij) dat niet wil, doe je er niet aan mee. Heb je wel genoeg vertrouwen (zoals ik in Apple, bijvoorbeeld) doe je er wel aan mee. Vrije keuze.
Vrije keuze voor nu, maar is dat ook nog over een aantal jaar? En ja ik had ook niets anders verwacht dat jij vertrouwen hebt in Apple :O
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161457442
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 22:15 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Vrije keuze voor nu, maar is dat ook nog over een aantal jaar? En ja ik had ook niets anders verwacht dat jij vertrouwen hebt in Apple :O
En waarom heb jij geen vertrouwen in Apple? Of mag ik dat weer niet vragen?

En geen idee of dat nog over een aantal jaar is, kan niet in de toekomst kijken. Jij ook niet. Of?
  vrijdag 15 april 2016 @ 22:23:47 #120
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161457740
Apple, Samsung, whatever ik heb in beiden geen vertrouwen. Er komt nog een tijd dat ik mijn mobiel de plemp insmijt. Het is niets meer dan een gadget voor de massa to spy on you. Gros kan al niet meer zonder.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161457823
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 22:23 schreef controlaltdelete het volgende:
Apple, Samsung, whatever ik heb in beiden geen vertrouwen. Er komt nog een tijd dat ik mijn mobiel de plemp insmijt. Het is niets meer een gadget voor de massa to spy on you. Gros van de massa kan al niet meer zonder.
Beiden? Dat zijn de enige twee partijen? Haha.

En doe je ding, niemand houd je tegen (he, alweer vrije keuze!).

[ Bericht 10% gewijzigd door Dance99Vv op 15-04-2016 22:50:43 ]
pi_161459013
Dreigen met dat je je mobieltje weg doet maar het vervolgens niet doen. Wat non-conformistisch en rebels 8-)
Conscience do cost.
  vrijdag 15 april 2016 @ 23:28:29 #123
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161459693
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 23:05 schreef ems. het volgende:
Dreigen met dat je je mobieltje weg doet maar het vervolgens niet doen. Wat non-conformistisch en rebels 8-)
Dreig ik niet mee hoor. Gebruik het ding niet eens zoveel, het meeste voor muziek te luisteren als ik onderweg ben en af en toe een wa'je, heb er ook zo weinig mogelijk apps op geïnstalleerd.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161459822
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 21:11 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Ja, maar met achtergelaten vingerafdrukken kan je in elk geval mijn iPhone niet ontgrendelen.
Techniek staat niet stil he...
C!T heeft jaren geleden al aangetoond hoe je op vrij eenvoudige wijze vingerafdrukken, gezichtsherkenning, iris-herkenning, etc. kunt kraken.
Inmiddels zijn de technieken wel verbeterd dat het niet meer zo eenvoudig is als toen, maar ook de technologie om iets te kraken staat niet stil.

[qoute]
Fouten in software kan uiteraard ook, maar ik heb wel vertrouwen in de manier zoals ze dat bij Apple doen (niet alleen qua vinger afdrukken, überhaupt qua encryptie/privacy).
[/quote]

Foutloze software bestaat niet.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_161459863
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 18:25 schreef Scrummie het volgende:
We weten hoe moeilijk het al is voor de FBI om een iPhone binnen te kome
Nee, dat weten we niet.
We weten enkel dat ze de telefoon hebben kunnen kraken..
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_161461205
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 23:34 schreef Wantie het volgende:

[..]

Nee, dat weten we niet.
We weten enkel dat ze de telefoon hebben kunnen kraken..
Nee, die hack hebben ze gekocht van een ander bedrijf. FBI kan zelf nog altijd niets.
pi_161461227
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 23:33 schreef Wantie het volgende:

[..]

Techniek staat niet stil he...
C!T heeft jaren geleden al aangetoond hoe je op vrij eenvoudige wijze vingerafdrukken, gezichtsherkenning, iris-herkenning, etc. kunt kraken.
Inmiddels zijn de technieken wel verbeterd dat het niet meer zo eenvoudig is als toen, maar ook de technologie om iets te kraken staat niet stil.

Klopt, maar dat blijft toch altijd? Ik voel me veilig genoeg in elk geval wat betreft mijn telefoon. En stelen heeft geen zin.

quote:
Foutloze software bestaat niet.
Nope, gelukkig niet.
pi_161461297
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 00:41 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Nee, die hack hebben ze gekocht van een ander bedrijf. FBI kan zelf nog altijd niets.
Niet relevant, de telefoon is dus te hacken.
En als 1 partij dat kan zijn er meer die dat kunnen. En door de voortschrijding van techniek wordt dat hacken steeds eenvoudiger.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_161461397
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 00:48 schreef Wantie het volgende:

[..]

Niet relevant, de telefoon is dus te hacken.
En als 1 partij dat kan zijn er meer die dat kunnen. En door de voortschrijding van techniek wordt dat hacken steeds eenvoudiger.
Ik beweer ook niet dat het niet te hacken is. En wat je zegt werkt net zo goed de andere kant op, zoals je zelf al zei.

Het is in elk geval moeilijk genoeg dat indien mijn telefoon gestolen word, ze er niets aan hebben.
pi_161461513
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 00:42 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Klopt, maar dat blijft toch altijd? Ik voel me veilig genoeg in elk geval wat betreft mijn telefoon. En stelen heeft geen zin.

Dat hangt er van af, met behulp van je apple-id is je anti-diefstal-functie uit te schakelen en als die apple-id te openen zou zijn met enkel een vingerafdruk, dan is het hacken van die vingerafdruk voldoende.
En dan heb je sowieso een uitdaging, omdat je dan geen mogelijkheid hebt om de authenticatie te wijzigen.
Dat heb je wel bij andere vormen van authenticatie, bijv. een 2 traps authenticatie.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  zaterdag 16 april 2016 @ 06:40:25 #131
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161462765
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 17:14 schreef controlaltdelete het volgende:
Tourists in Japan to use fingerprints as 'currency' instead of cash

Gekkigheid en van de pot gerukt. Ze rotten maar mooi op met hun fingerprints. De enige vinger die ze van mij krijgen voor dit idee is de middelste. Wat nou als je stompjes hebt for ever what reason? :o
hiermee is de film 'In Time' opeens niet zo gek meer
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zaterdag 16 april 2016 @ 06:45:47 #132
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161462777
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 18:25 schreef Scrummie het volgende:

[..]

True. Maar dat hoeft niet per se slecht te zijn. Op de iPhone bijv. is je vingerafdruk alleen aanwezig op je telefoon zelf, encrypted. We weten hoe moeilijk het al is voor de FBI om een iPhone binnen te komen, dus als het op die manier gaat, zou ik er wel vertrouwen in hebben.

Ik ben in elk geval niet per se tegen dit soort technologie.
het is een kuttechnologie.

Wat voor fout tolerantie sta je toe.

Indien te strak afgesteld. Kan je na middagje klussen in je tuin het ding niet meer gebruiken.

Meerdere mensen per dag krijgen hun paspoort niet geregeld omdat het systeem zegt dat ze er al in zitten

Vingerafdrukken is geheel niet uniek en extreem makkelijk te faken.

Ik zou deze betaalmethode finaal torpederen.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161463011
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 01:07 schreef Wantie het volgende:

[..]

Dat hangt er van af, met behulp van je apple-id is je anti-diefstal-functie uit te schakelen en als die apple-id te openen zou zijn met enkel een vingerafdruk, dan is het hacken van die vingerafdruk voldoende.
En dan heb je sowieso een uitdaging, omdat je dan geen mogelijkheid hebt om de authenticatie te wijzigen.
Dat heb je wel bij andere vormen van authenticatie, bijv. een 2 traps authenticatie.
Dat hangt er niet vanaf, want je Apple ID kan je niet met je vinger afdruk openen of instellingen wijzigen. Even uit mijn hoofd, maar ik geloof dat je nadat je de vinger afdruk voorbij bent vervolgens je wachtwoord moet invoeren. Dus in feite is het 2 traps authenticatie.

Ik zou bijna gaan hopen dat mijn telefoon een keer gestolen word, dan breng ik hier wel verslag uit :P
pi_161463015
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 april 2016 06:45 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

het is een kuttechnologie.

Wat voor fout tolerantie sta je toe.

Indien te strak afgesteld. Kan je na middagje klussen in je tuin het ding niet meer gebruiken.

Meerdere mensen per dag krijgen hun paspoort niet geregeld omdat het systeem zegt dat ze er al in zitten

Vingerafdrukken is geheel niet uniek en extreem makkelijk te faken.

Ik zou deze betaalmethode finaal torpederen.
En dat recht heb je! Niemand die je tegen houd :).
pi_161463420
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 08:12 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Dat hangt er niet vanaf, want je Apple ID kan je niet met je vinger afdruk openen of instellingen wijzigen. Even uit mijn hoofd, maar ik geloof dat je nadat je de vinger afdruk voorbij bent vervolgens je wachtwoord moet invoeren. Dus in feite is het 2 traps authenticatie.

Ik zou bijna gaan hopen dat mijn telefoon een keer gestolen word, dan breng ik hier wel verslag uit :P
De kwestie ging niet over hoe Apple het regelt, maar of vingerafdruk-authenticatie veilig genoeg is.
Dat Apple dus 2-traps authenticatie gebruikt en niet volledig op vingerafdruk vertrouwt geeft aan dat ze op de hoogte zijn van het nadeel en dat hebben ondervangen.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  zaterdag 16 april 2016 @ 10:01:54 #136
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_161464011
In nrc.next van vandaag een boeiend artikel over risico's of voordelen van de slimme stad.
Zit achter een betaalmuur, dus kan het niet delen, maar is ook via Blendle te lezen.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zaterdag 16 april 2016 @ 15:16:54 #137
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161468825
quote:
14s.gif Op zaterdag 16 april 2016 10:01 schreef Copycat het volgende:
In nrc.next van vandaag een boeiend artikel over risico's of voordelen van de slimme stad.
Zit achter een betaalmuur, dus kan het niet delen, maar is ook via Blendle te lezen.
Ja echt een voordeel als je huizen bouwt en opleverd met zonnepanelen(15 jaar geleden), alleen waren ze vergeten het op het net aan te sluiten, daar kwamen ze dan na 15 jaar achter :|W
Zal wel 1 van de risico's wezen. Maar slim is het wel .
http://www.telegraaf.nl/b(...)an_te_sluiten__.html
There is only one religion
  zaterdag 16 april 2016 @ 16:30:52 #138
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_161469918
Het artikel van nrc.next is qua insteek anders, echt BNW.

Heb de intro en nog een stukje even gekopieerd:

quote:
Slimme stad of dataslurper?

Technologie

Overheden gaan steeds verder met het digitaal sturen van gedrag van burgers. Met hulp van ‘slimme’ lantaarnpalen, smartphones en drones bijvoorbeeld. „Dit kan fascisme 2.0 creëren.”

Als het aan de gemeente Amsterdam ligt, komen er binnenkort ‘slimme’ lantaarnpalen in de stad. „Als straatverlichting vervangen moet worden, denken we erover na om exemplaren neer te zetten waar allerlei sensoren aan hangen”, zegt Rutger Rienks, programmamanager van de gemeente.

<...>

Niet iedereen is blij met de steeds groeiende verzameling van data door steden en bedrijven. „Overheden die op grote schaal data verzamelen kunnen een nieuw soort totalitaire samenleving inluiden”, zegt Dirk Helbing, hoogleraar technologische sociale wetenschappen aan de TU Delft en de ETH in Zürich.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  zaterdag 16 april 2016 @ 19:11:27 #139
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161473037
quote:
11s.gif Op zaterdag 16 april 2016 16:30 schreef Copycat het volgende:
Het artikel van nrc.next is qua insteek anders, echt BNW.

Heb de intro en nog een stukje even gekopieerd:

[..]

Ah ik begrijp nu dat het ietsje verder gaat dan een slimme meter in de meterkast. oO<
Welkom in de smart city, waar lantarenpalen kunnen meeluisteren met wat je zegt: 'Dit kan een fascisme 2.0 creëren'
There is only one religion
  zaterdag 16 april 2016 @ 19:16:24 #140
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161473142
quote:
11s.gif Op zaterdag 16 april 2016 16:30 schreef Copycat het volgende:
Het artikel van nrc.next is qua insteek anders, echt BNW.

Heb de intro en nog een stukje even gekopieerd:

[..]

dat zei ik, paar jaar gelden, al...

Als een msm krant al fascisme 2.0 noemt hoe veel verderen is de realiteit.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161473267
quote:
11s.gif Op zaterdag 16 april 2016 16:30 schreef Copycat het volgende:
Het artikel van nrc.next is qua insteek anders, echt BNW.

Heb de intro en nog een stukje even gekopieerd:

[..]

Dat kan het ook ja.

1Vandaag had net een heel item over complotdenken onder jongeren. Het zou zorgelijke vormen aannemen en het wordt zelfs als potentieel gevaar gezien. Er zou zelfs genocide uit voort kunnen vloeien.

Gelukkig was daar een gepromoveerde op dit onderwerp om wat nuance op te werpen, want het was echt gewoon eng hoe ze een bepaalde groep probeerden te framen.
  zaterdag 16 april 2016 @ 19:32:23 #142
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161473519
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 april 2016 19:16 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

dat zei ik, paar jaar gelden, al...

Als een msm krant al fascisme 2.0 noemt hoe veel verderen is de realiteit.

Het is ook niet nieuw, en de realiteit is al verder.
Wat nieuw is ,is dat lagere overheden zich er actief mee gaan bezighouden.
There is only one religion
pi_161473580
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 19:21 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]
1Vandaag had net een heel item over complotdenken onder jongeren. Het zou zorgelijke vormen aannemen en het wordt zelfs als potentieel gevaar gezien. Er zou zelfs genocide uit voort kunnen vloeien.
Ik vond het wel komisch om een keer de NOS te zien praten over complotten zoals de complotters praten over NOS.
Conscience do cost.
pi_161473669
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 19:35 schreef ems. het volgende:

[..]

Ik vond het wel komisch om een keer de NOS te zien praten over complotten zoals de complotters praten over NOS.
Dat is misschien komisch, maar ik begin een beetje het gevoel te krijgen dat je over een tijdje bepaalde zaken niet niet meer mag bekritiseren en / of wantrouwen en dat je als staatsgevaarlijk wordt weggezet.

Dat stukje over Singapore ook uit dat NRC Next artikel :o

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 16-04-2016 19:42:58 ]
  zaterdag 16 april 2016 @ 19:51:33 #145
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_161473946
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 19:40 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Dat is misschien komisch, maar ik begin een beetje het gevoel te krijgen dat je over een tijdje bepaalde zaken niet niet meer mag bekritiseren en / of wantrouwen en dat je als staatsgevaarlijk wordt weggezet.

Dat stukje over Singapore ook uit dat NRC Next artikel :o
Het is toch gebruikelijk om kritiek op echte complotten (Irak en niet bestaande massavernietigingswapens bijvoorbeeld) weg te zetten als "slechts een complottheorie"?
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
  zaterdag 16 april 2016 @ 20:00:19 #146
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161474156
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 19:21 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Dat kan het ook ja.

1Vandaag had net een heel item over complotdenken onder jongeren. Het zou zorgelijke vormen aannemen en het wordt zelfs als potentieel gevaar gezien. Er zou zelfs genocide uit voort kunnen vloeien.

Gelukkig was daar een gepromoveerde op dit onderwerp om wat nuance op te werpen, want het was echt gewoon eng hoe ze een bepaalde groep probeerden te framen.
Ik heb het gezien. Was inderdaad fraai stukje generaliseren, complotisten weg zetten als gevaar, ondemocratisch, radicalisering net zoals terroristen. Agendapunt dat er nu op school voorlichting moet worden gegeven zodat deze enge ideeën verbannen worden. Says enough lijkt me.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161474311
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 20:00 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Ik heb het gezien. Was inderdaad fraai stukje generaliseren, complotisten weg zetten als gevaar, ondemocratisch, radicalisering net zoals terroristen. Agendapunt dat er nu op school voorlichting moet worden gegeven zodat deze enge ideeën verbannen worden. Says enough lijkt me.
Ik zat met stijgende verbazing te kijken.

quote:
7s.gif Op zaterdag 16 april 2016 19:51 schreef Papierversnipperaar het volgende:

[..]

Het is toch gebruikelijk om kritiek op echte complotten (Irak en niet bestaande massavernietigingswapens bijvoorbeeld) weg te zetten als "slechts een complottheorie"?
Nog wel ja. Straks wordt je er voor opgepakt.

[ Bericht 30% gewijzigd door #ANONIEM op 16-04-2016 20:09:27 ]
  zaterdag 16 april 2016 @ 20:11:47 #148
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_161474441
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 19:40 schreef J0kkebr0k het volgende:

Dat stukje over Singapore ook uit dat NRC Next artikel :o
Ik vond China schokkender:

quote:
Eind vorig jaar lanceerde de communistische partij een uitgebreid systeem om met behulp van data de gehoorzaamheid van burgers aan het regime te stimuleren: sesame credits . Op basis van onder meer data over gedrag op sociale media en aankopen op websites krijgen burgers een ‘socialekredietscore’ toegekend. Als je aankopen doet die de staat waardevol vindt, zoals werkschoenen of lokaal geproduceerde landbouwproducten, gaat je score omhoog. Als je stoute anime -stripboeken uit Japan koopt, daalt je score. Met een hoge score kunnen Chinezen makkelijker leningen afsluiten en krijgen ze sneller toegang tot overheidsdiensten.
:o

Kijk EenVandaag later terug, maar als ze die gepromoveerde in die reportage ook aan het woord laten, bieden ze zelf toch ook tegenwicht aan het framen?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_161474653
quote:
2s.gif Op zaterdag 16 april 2016 20:11 schreef Copycat het volgende:

[..]

Ik vond China schokkender:
:o
Ja, die had ik er bij moeten zetten. Wilde zeggen "Singapore en China".

quote:
Kijk EenVandaag later terug, maar als ze die gepromoveerde in die reportage ook aan het woord laten, bieden ze zelf toch ook tegenwicht aan het framen?
Dat klopt, dat ontken ik ook niet.
  zaterdag 16 april 2016 @ 20:24:44 #150
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161474759
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 20:06 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Ik zat met stijgende verbazing te kijken.

[..]

Nog wel ja. Straks wordt je er voor opgepakt.
Cameron zei het al in 2014 tijdens een UN speech


UK Prime Minister David Cameron told the U.N. that “non-violent extremism” is just as dangerous as terrorism and must be eradicated using all means at the government’s disposal. He references 9/11 and 7/7 Truthers as examples of the type of extremism that must be dealt in a similar fashion to ISIS.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161474774
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 20:24 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Cameron zei het al in 2014 tijdens een UN speech


UK Prime Minister David Cameron told the U.N. that “non-violent extremism” is just as dangerous as terrorism and must be eradicated using all means at the government’s disposal. He references 9/11 and 7/7 Truthers as examples of the type of extremism that must be dealt in a similar fashion to ISIS.
Klopt inderdaad. Heb ik gezien. Eng mannetje. Brrrr..
  zaterdag 16 april 2016 @ 20:26:38 #152
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_161474800
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 20:20 schreef J0kkebr0k het volgende:

Dat klopt, dat ontken ik ook niet.
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 19:21 schreef J0kkebr0k het volgende:
Gelukkig was daar een gepromoveerde op dit onderwerp om wat nuance op te werpen, want het was echt gewoon eng hoe ze een bepaalde groep probeerden te framen.
Wie zijn de 'ze' dan?

Enfin, ik kijk en kom er morgenochtend even terug ^O^ .
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_161474869
quote:
11s.gif Op zaterdag 16 april 2016 20:26 schreef Copycat het volgende:

[..]

[..]

Wie zijn de 'ze' dan?

Enfin, ik kijk en kom er morgenochtend even terug ^O^ .
De NOS.

En plezier. ^O^
  zaterdag 16 april 2016 @ 20:46:40 #154
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161475343
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 19:35 schreef ems. het volgende:

[..]

Ik vond het wel komisch om een keer de NOS te zien praten over complotten zoals de complotters praten over NOS.
het zal vast zwaar gehandicapt geweest zijn
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161475584
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2016 20:00 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

Ik heb het gezien. Was inderdaad fraai stukje generaliseren, complotisten weg zetten als gevaar, ondemocratisch, radicalisering net zoals terroristen. Agendapunt dat er nu op school voorlichting moet worden gegeven zodat deze enge ideeën verbannen worden. Says enough lijkt me.
Haha
Conscience do cost.
  zaterdag 16 april 2016 @ 20:54:48 #156
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161475592
quote:
2s.gif Op zaterdag 16 april 2016 20:11 schreef Copycat het volgende:
Kijk EenVandaag later terug, maar als ze die gepromoveerde in die reportage ook aan het woord laten, bieden ze zelf toch ook tegenwicht aan het framen?
Nee hooguit damage control. Anders is het niets anders dan staatspropaganda (zie bussenmaker in de reportage) zo kunnen ze nog beweren objectief te zijn.
There is only one religion
  zaterdag 16 april 2016 @ 21:37:26 #157
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161477088
Bafomet in het torentje? Macaber cadeautje van balkenende.

pi_161478753
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 april 2016 21:37 schreef Manke het volgende:
Bafomet in het torentje? Macaber cadeautje van balkenende.



Mja, apart wel. :D
  zondag 17 april 2016 @ 07:56:14 #159
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161484987
http://www.activistpost.c(...)ket-fast-bikers.html

Zo het kan dus nog fascistischer
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zondag 17 april 2016 @ 10:27:43 #160
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161487100
De kern van wat David heeft ontdekt, is dat de CIA is gevestigd in Zwitserland en dat deze wordt aangestuurd door het Vaticaan. Of althans de ons welbekende afdeling van de Jezuïeten in het Vaticaan.

Dit komt natuurlijk ook exact overeen met het organisatieschema van satan op aarde zoals wij dat al jaren geleden hebben gepubliceerd.

Karen Hudes legt in onderstaande video in detail een aantal redenen uit, waardoor je mag aannemen dat het hoofdkwartier van deze organisatie zich inderdaad in Zwitserland bevindt.

Dat niet alleen, maar dat de CIA ook de organisatie is die verantwoordelijk is voor alle “terroristische aanslagen” die worden uitgevoerd en dat degene die dit soort operaties uitvoeren eveneens in Zwitserland zijn gestationeerd , waar ze na hun acties ook weer terugkeren.

Zwitserland is natuurlijk ook de thuisbasis voor de Centrale Bank der Centrale Banken, ook wel het speelgoed van de Rothschilds genoemd, de Bank for International Settlements (BIS).

http://www.niburu.co/inde(...)et-complot&Itemid=33

----------------

Het zal ook niet zo zijn
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161487200
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 07:56 schreef Lambiekje het volgende:
http://www.activistpost.c(...)ket-fast-bikers.html

Zo het kan dus nog fascistischer
Wat heeft dat met fascisme te maken dan?
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  zondag 17 april 2016 @ 10:59:08 #162
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161487731
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 10:32 schreef Wantie het volgende:

[..]

Wat heeft dat met fascisme te maken dan?
de agent die dergelijke totaal bespottelijke overtredingen gaat beboeten verdiend niets aan dan zeer zware mishandeling.
De agent zou tegen de gemeente of staat moeten zeggen aan dergelijke fascisme werk ik niet mee.

Jij vind het dus okay dat het beboet wordt.? Je bent niet wijs.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161488238
quote:
1s.gif Op zondag 17 april 2016 10:59 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

de agent die dergelijke totaal bespottelijke overtredingen gaat beboeten verdiend niets aan dan zeer zware mishandeling.
De agent zou tegen de gemeente of staat moeten zeggen aan dergelijke fascisme werk ik niet mee.

Jij vind het dus okay dat het beboet wordt.? Je bent niet wijs.
Wat heeft een bespottelijke overtreding te maken met fascisme?
Of is de term 'fascisme' voor jou gewoon een buzzwoord dat je gebruikt voor alles waar je het niet mee eens bent.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  zondag 17 april 2016 @ 14:08:04 #164
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161492449
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 11:21 schreef Wantie het volgende:

[..]

Wat heeft een bespottelijke overtreding te maken met fascisme?
Of is de term 'fascisme' voor jou gewoon een buzzwoord dat je gebruikt voor alles waar je het niet mee eens bent.
controle op dergelijke nonvergrijpen is niets anders dan fascistische politiestaat.

Dat in ons corrupte bananenrepubliek nu de agent wordt uitgerust met automatische wapens en stadswachten met pistolen is ook niets anders dan een indicatie dat Nederland een misselijke politiestaat aan het worden is.

Eenmaal een feit dan worden stap voor stap nonvergrijpen als zeer ernstige overtredingen gezien, waarbij ongewaarschuwde de wapens in je rug worden leeggeschoten.

Zoek maar op, in Amerika is dat al dagelijkse kost. Agenten die helemaal losgaan op nonvergrijpen.

Ik vind het beangstigend dat naïevelingen zoals jij een dergelijke situatie baggetaliseren. En het zelfs een goed idee vinden om nonvergrijpen te beboeten. Heel eng.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161494204
quote:
1s.gif Op zondag 17 april 2016 14:08 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

controle op dergelijke nonvergrijpen is niets anders dan fascistische politiestaat.

Dat in ons corrupte bananenrepubliek nu de agent wordt uitgerust met automatische wapens en stadswachten met pistolen is ook niets anders dan een indicatie dat Nederland een misselijke politiestaat aan het worden is.

Eenmaal een feit dan worden stap voor stap nonvergrijpen als zeer ernstige overtredingen gezien, waarbij ongewaarschuwde de wapens in je rug worden leeggeschoten.

Zoek maar op, in Amerika is dat al dagelijkse kost. Agenten die helemaal losgaan op nonvergrijpen.

Ik vind het beangstigend dat naïevelingen zoals jij een dergelijke situatie baggetaliseren. En het zelfs een goed idee vinden om nonvergrijpen te beboeten. Heel eng.
Toch weet je niet uit te leggen wat er dan fascistisch aan is.
Ik bagatelliseer niets, ik vraag je enkel waarom je die term gebruikt.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  zondag 17 april 2016 @ 14:53:46 #166
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_161494294
quote:
1s.gif Op zondag 17 april 2016 10:59 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

de agent die dergelijke totaal bespottelijke overtredingen gaat beboeten verdiend niets aan dan zeer zware mishandeling.
De agent zou tegen de gemeente of staat moeten zeggen aan dergelijke fascisme werk ik niet mee.

Jij vind het dus okay dat het beboet wordt.? Je bent niet wijs.
Die fietsers mogen wat jou betreft maar lekker doen wat ze willen? Lekker op volle vaart wandelaars van de paden af rossen en zo.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zondag 17 april 2016 @ 16:04:11 #167
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161496740
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 14:53 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Die fietsers mogen wat jou betreft maar lekker doen wat ze willen? Lekker op volle vaart wandelaars van de paden af rossen en zo.
iemand anders letsel toebrengen iets anders dan harder dan 30km/u fietsten.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  zondag 17 april 2016 @ 16:15:22 #168
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_161497088
quote:
1s.gif Op zondag 17 april 2016 16:04 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

iemand anders letsel toebrengen iets anders dan harder dan 30km/u fietsten.
Een auto ongeluk veroorzaken is ook iets anders dan met 200km/h over de snelweg vliegen.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  zondag 17 april 2016 @ 20:39:02 #169
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161504740
Voor degene die het interesseert straks om 21:05

Invasie van de drones

Drones worden niet alleen steeds slimmer, maar ook met de dag goedkoper. Wat gebeurt er wanneer het luchtruim ineens toegankelijk wordt voor iedereen? Voor militairen, terroristen, hobbyisten of pakjesbezorgers. Hoe gaan we om met het feit dat we niet hoeven te weten wie zo’n drone bestuurt en wat de intenties van de vliegende robot zijn? Hoe verandert deze technologische innovatie onze relatie tot elkaar en de wereld om ons heen?
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161506507
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 20:39 schreef controlaltdelete het volgende:
Voor degene die het interesseert straks om 21:05

Invasie van de drones

Drones worden niet alleen steeds slimmer, maar ook met de dag goedkoper. Wat gebeurt er wanneer het luchtruim ineens toegankelijk wordt voor iedereen? Voor militairen, terroristen, hobbyisten of pakjesbezorgers. Hoe gaan we om met het feit dat we niet hoeven te weten wie zo’n drone bestuurt en wat de intenties van de vliegende robot zijn? Hoe verandert deze technologische innovatie onze relatie tot elkaar en de wereld om ons heen?

De drones zeker wat betere kwaliteits beelden dan de CCTV cameras op Brussels airport kunnen maken.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_161508043
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 20:39 schreef controlaltdelete het volgende:
Voor degene die het interesseert straks om 21:05

Invasie van de drones

Drones worden niet alleen steeds slimmer, maar ook met de dag goedkoper. Wat gebeurt er wanneer het luchtruim ineens toegankelijk wordt voor iedereen? Voor militairen, terroristen, hobbyisten of pakjesbezorgers. Hoe gaan we om met het feit dat we niet hoeven te weten wie zo’n drone bestuurt en wat de intenties van de vliegende robot zijn? Hoe verandert deze technologische innovatie onze relatie tot elkaar en de wereld om ons heen?

Gezien. Erg interessant, zoals Tegenlicht meestal wel is :)
  zondag 17 april 2016 @ 22:11:04 #172
293036 DeMolay
Asmodeus & Me
pi_161508692
uitzending gemist link voor een lullo :P
TTT [img]http://symboldictionary.net/library/graphics/symbols/tripletau.jpg[/img]
Δημοσθένης
http://www.youtube.com/watch?v=18FgnFVm5k0&fmt=37&hd=1&autoplay=1
pi_161510451
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 22:11 schreef DeMolay het volgende:
uitzending gemist link voor een lullo :P
Echt gewoon letterlijk 2 klikken. :{

http://www.npo.nl/vpro-tegenlicht/17-04-2016/VPWON_1246108
  zondag 17 april 2016 @ 22:50:41 #174
293036 DeMolay
Asmodeus & Me
pi_161510490
ik zit hier he !,,, ik wist _O-

Mijn dank Jokkebrok ;)
TTT [img]http://symboldictionary.net/library/graphics/symbols/tripletau.jpg[/img]
Δημοσθένης
http://www.youtube.com/watch?v=18FgnFVm5k0&fmt=37&hd=1&autoplay=1
pi_161511024
quote:
14s.gif Op zondag 17 april 2016 21:57 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Gezien. Erg interessant, zoals Tegenlicht meestal wel is :)
Ik ook. Is er wet tegen als je een uit de lucht schieten?
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_161511063
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 23:05 schreef Tingo het volgende:

[..]

Ik ook. Is er wet tegen als je een uit de lucht schieten?
Denk het wel. Je mag niet zomaar iemand zijn/haar eigendom slopen.
pi_161511130
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 23:05 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Denk het wel. Je mag niet zomaar iemand zijn/haar eigendom slopen.
Ook niet als de eigenaar van zulke technologie fout bezig is?
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_161511238
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 23:08 schreef Tingo het volgende:

[..]

Ook niet als de eigenaar van zulke technologie fout bezig is?
Je mag niet voor eigen rechter spelen.
  zondag 17 april 2016 @ 23:14:19 #179
153313 Orwell
aka Huig Molenaar
pi_161511291
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 23:11 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Je mag niet voor eigen rechter spelen.
niet van de wi-bo-cri's, nee.
Huig
pi_161511341
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 23:11 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Je mag niet voor eigen rechter spelen.
Waarschijnlijk is er ook technologie (zonder 't gebruik van kogels) of zo om de drone uit de lucht te halen. Radio frequency apparatuur of zo.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  zondag 17 april 2016 @ 23:17:16 #181
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161511360
Er vliegen steeds vaker drones boven Nederland

Stukje is uit 2013 dacht ik.

Politie gaat nog dit jaar drones inzetten

Agenten gaan de drones onder meer gebruiken bij het oplossen van misdrijven en om toezicht te houden op grote mensenmassa's.

De politie wil de onbemande toestellen op diverse manieren gebruiken. Zo kan een drone bij een gijzeling uit de lucht beelden maken van de plek waar mensen worden vastgehouden. Ook kan een drone opnames maken van een verdachte die op de vlucht is en zich in een tuin heeft verstopt.

Hopelijk levert het duidelijkere beelden op bij al die aanslagen.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zondag 17 april 2016 @ 23:18:10 #182
293036 DeMolay
Asmodeus & Me
pi_161511378
no prob ! 10 jaar geleden laser
TTT [img]http://symboldictionary.net/library/graphics/symbols/tripletau.jpg[/img]
Δημοσθένης
http://www.youtube.com/watch?v=18FgnFVm5k0&fmt=37&hd=1&autoplay=1
pi_161511452
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 23:16 schreef Tingo het volgende:

[..]

Waarschijnlijk is er ook technologie (zonder 't gebruik van kogels) of zo om de drone uit de lucht te halen. Radio frequency apparatuur of zo.
Vast wel, maar denk niet dat het legaal is want wat stoort het nog meer behalve drones?
pi_161511635
quote:
0s.gif Op zondag 17 april 2016 23:21 schreef J0kkebr0k het volgende:

[..]

Vast wel, maar denk niet dat het legaal is want wat stoort het nog meer behalve drones?
Tis ook niet 'legaal' om zoiets te gebruiken voor crimineel activiteiten.
Zou zeker 'n leuke voor de rijdende rechter zijn.
My neighbour uses his drone to watch me in the shower. :)
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
pi_161542649
Er is blijkbaar een complot in de handendroogindustrie tegen Dyson:

Dyson, claimt dat zij een met de Airblade een hygienischer handendroogappraat apparaat hebben ontwikkeld. De onderzoeken wijzen echter dat deze drogers virussen juist verder verspreiden. Dyson betwist vervolgens de juistheid van de gebruikte testmethode en verwijt de papierenhanddoekfabrikanten van vals spel en angst zaaien.

Furthermore, Dyson suspect there might be foul play in the dark underbelly of the hand-drying industry. A spokesman for Dyson told The Independent: “The paper towel industry has scaremongered with this [type of] research for the past four years.

http://www.iflscience.com(...)er-towels-study-says

Redactioneel commentaar onderaan het artikel: laten we maar eens beginnen met onze handen op de juiste manier wassen.
  dinsdag 19 april 2016 @ 12:51:30 #186
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161547327
quote:
10s.gif Op dinsdag 19 april 2016 08:57 schreef Fixers het volgende:
Er is blijkbaar een complot in de handendroogindustrie tegen Dyson:

Dyson, claimt dat zij een met de Airblade een hygienischer handendroogappraat apparaat hebben ontwikkeld. De onderzoeken wijzen echter dat deze drogers virussen juist verder verspreiden. Dyson betwist vervolgens de juistheid van de gebruikte testmethode en verwijt de papierenhanddoekfabrikanten van vals spel en angst zaaien.

Furthermore, Dyson suspect there might be foul play in the dark underbelly of the hand-drying industry. A spokesman for Dyson told The Independent: “The paper towel industry has scaremongered with this [type of] research for the past four years.

http://www.iflscience.com(...)er-towels-study-says

Redactioneel commentaar onderaan het artikel: laten we maar eens beginnen met onze handen op de juiste manier wassen.
Zo kan ik me nog het gevecht om patenten-gebruik herinneren tussen samsung en i-phone(apple),
wat bijna resulteerde in het van de markt halen van de samsung smartphones. Het zette alleen kwaad bloed bij de consumenten.Maar er zijn heuse rechtszaken over gevoerd. >:)
(note: ze gebruikten mekaars patenten)
There is only one religion
pi_161547396
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2016 12:51 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Zo kan ik me nog het gevecht om patenten-gebruik herinneren tussen samsung en i-phone(apple),
wat bijna resulteerde in het van de markt halen van de samsung smartphones. Het zette alleen kwaad bloed bij de consumenten.Maar er zijn heuse rechtszaken over gevoerd. >:)
(note: ze gebruikten mekaars patenten)
En terecht, die rechtszaken.
  dinsdag 19 april 2016 @ 12:55:49 #188
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161547460
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 april 2016 12:53 schreef Scrummie het volgende:

[..]

En terecht, die rechtszaken.
Hoezo terecht, vertel.
Ging alleen om te proberen om het alleenrecht en marktaandeel in het voordeel van apple te laten uitpakken.
There is only one religion
pi_161547520
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2016 12:55 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Hoezo terecht, vertel.
Ging alleen om te proberen om het alleenrecht en marktaandeel in het voordeel van apple te laten uitpakken.
Nee, daar ging het niet om. Als ik iets maak, wat uniek is, en een bedrijf waarvan de top zegt 'maak dat van scrummie na' dan klaag ik dat bedrijf ook aan.

Niks mis met (veel) patenten ook.
  dinsdag 19 april 2016 @ 12:59:59 #190
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161547608
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 april 2016 12:57 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Nee, daar ging het niet om. Als ik iets maak, wat uniek is, en een bedrijf waarvan de top zegt 'maak dat van scrummie na' dan klaag ik dat bedrijf ook aan.

Niks mis met (veel) patenten ook.
zoals ik al zei ze gebruikten elkaars patenten, dat was waarom de rechtszaken uiteindelijk gestopt waren. konden ze beiden niet op de markt . :D
There is only one religion
pi_161547723
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2016 12:59 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

zoals ik al zei ze gebruikten elkaars patenten, dat was waarom de rechtszaken uiteindelijk gestopt waren. konden ze beiden niet op de markt . :D
Nee hoor. Maar geen zin in deze off-topic discussie.
  dinsdag 19 april 2016 @ 13:09:03 #192
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161547902
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 april 2016 13:03 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Nee hoor. Maar geen zin in deze off-topic discussie.
Even opgezocht en je hebt gelijk, samsung heeft in de buidel moeten tasten. Maar het gebeurd dus vaak dat binnen een bepaalde branch er gevechten plaats vinden om de ander van de markt te weren.
There is only one religion
  dinsdag 19 april 2016 @ 13:34:09 #193
420375 Baconbus
Babuganesh.
pi_161548631
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2016 13:09 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Even opgezocht en je hebt gelijk, samsung heeft in de buidel moeten tasten. Maar het gebeurd dus vaak dat binnen een bepaalde branch er gevechten plaats vinden om de ander van de markt te weren.
Soms heeft de één zelfs een inside man bij de ander en zetten ze een heel innovatief project op om de concurrent te laten investeren in een bodemloze put.
wooblabalurg
  dinsdag 19 april 2016 @ 14:14:29 #194
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161549616
Speciale eenheden in actie

Hoe gaat het eraan toe binnen een arrestatieteam? In de nieuwe zesdelige documentaireserie Onder de radar: Speciale Eenheden van Jessica Villerius, bekend van de documentaires ‘Code Rood’ en ‘vel over probleem’, zie je alles wat er bij de Dienst Speciale Interventies komt kijken.

Niet eerder kregen filmmakers exclusieve toegang tot de Dienst Speciale Interventies (DSI). deze anti-terreur eenheid bestaat uit de arrestatieteams en anti-terreurteams van de politie en defensie. Dit laatste maakt Nederland ook uniek in de wereld, want nergens anders ter wereld werken defensie en de politie op deze wijze samen als het aankomt op terreurbestrijding en grof geweld.



Woensdagavond, ned 3, 21:15
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161549653
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2016 14:14 schreef controlaltdelete het volgende:
Speciale eenheden in actie

Hoe gaat het eraan toe binnen een arrestatieteam? In de nieuwe zesdelige documentaireserie Onder de radar: Speciale Eenheden van Jessica Villerius, bekend van de documentaires ‘Code Rood’ en ‘vel over probleem’, zie je alles wat er bij de Dienst Speciale Interventies komt kijken.

Niet eerder kregen filmmakers exclusieve toegang tot de Dienst Speciale Interventies (DSI). deze anti-terreur eenheid bestaat uit de arrestatieteams en anti-terreurteams van de politie en defensie. Dit laatste maakt Nederland ook uniek in de wereld, want nergens anders ter wereld werken defensie en de politie op deze wijze samen als het aankomt op terreurbestrijding en grof geweld.



Woensdagavond, ned 3, 21:15
Wat is het complot?
  dinsdag 19 april 2016 @ 14:17:42 #196
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161549688
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2016 14:16 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Wat is het complot?
Nederland veranderd in een politiestaat :{w
There is only one religion
pi_161549892
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 april 2016 14:17 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Nederland veranderd in een politiestaat :{w
Haha.
  dinsdag 19 april 2016 @ 14:31:44 #198
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161549969
Het plaatsen van de triomf bogen van baal is gewoon baal verering (een ander nut heeft het niet) en past wel in het Conspiracy en illuminati plaatje.

Ttip ook in het bijbelse eindtijd plaatje:
http://www.cogwriter.com/latin-america-in-prophecy-brasil.htm
What About the North American - European Trade Pact?

Joe Brown and Scott Winnail reported:

Coming: A New Trade Block. Fifty-five U.S. Senators and Congressmen currently serve as advisors to a “working group” for the Transatlantic Common Market between the U.S. and the European Union. “An economist from the World Bank has argued in print that the formation of the Transatlantic Common Market is designed to follow the blueprint of Jean Monet, a key intellectual architect of the European Union, recognizing that economic integration must inevitably lead to political integration.” The idea of this union came to light in April 2007, when President Bush, German Chancellor Merkel, and European Commission President Barroso launched the Transatlantic Economic Council. Efforts are already underway to create a North American Community, including the U.S., Mexico and Canada. This community is to be based on security and economic issues and is intended to be in place by 2010 (WorldNetDaily.com, July 20, 2005; September 25, 2006). The Transatlantic Common Market is intended to combine the North American Community with the EU, creating the world’s most formidable trade bloc—a trade bloc that would be so large that its trading policies would automatically become policies for the world. Plans for this new “common market” are proceeding and are intended to pass through in a “treaty” form, much like the most recent EU Treaty, in order to avoid the scrutiny and debate that often come with more “formal” agreements (January 16, 2008). Revelation 18 warns of a future Beast, known as Babylon the Great, through which “the merchants of the earth have become rich through the abundance of her luxury” (v. 3).
  dinsdag 19 april 2016 @ 14:40:13 #199
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161550105
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 20 april 2016 @ 10:23:53 #200
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161569141
Interview met Robin de Ruiter.

Putin, Merkel, Hollande, Obama en de rest zijn allemaal vrienden en broeders van elkaar. Dit alles werpt een heel ander licht op de oorlog in Syrië. In tegenstelling tot wat iedereen gelooft, is het belangrijk te weten, dat de strijd tussen Putin en het Westen niet van ideologische aard is. Het is een doodeenvoudige strijd tussen twee rivaliserende takken binnen de elite. Waarschijnlijk om olie en gasvoorraden. Dit verschijnsel doet zich vaker voor onder de elite. Ze vechten onder elkaar, maar hebben elkaar tegelijkertijd nodig, ze zijn allen verbonden met het einddoel: een Nieuwe Wereldorde.

Volgens uitspraken van vijf eminente Grootmeester die zich onlangs hebben teruggetrokken en niet langer deel uitmaken van de vrijmetselarij, is de elite verdeeld in twee fronten. Een grote meerderheid die ons met een derde wereldoorlog, een werelddictatuur wil opleggen en een andere groep die probeert de Nieuwe Wereldorde te verwezenlijken met onze instemming, zonder geweld te gebruiken. Bijvoorbeeld ons totaal afhankelijk te maken van een speciaal computersysteem. Dit kan onder andere door het invoeren van een cashloze samenleving


Op dit moment lees ik één van zijn boeken. In zijn voorwoord geeft ie oa. aan hoe het antisemitisme verward wordt met het antizionisme, niets heeft te maken met kritiek of haat tegen de joden maar met kritiek op de politiek van de zionisten. Afijn, iedereen met interesse in bnw-zaken zou eens wat van hem moeten gaan lezen.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161569941
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 10:23 schreef controlaltdelete het volgende:
In zijn voorwoord geeft ie oa. aan hoe het antisemitisme verward wordt met het antizionisme, niets heeft te maken met kritiek of haat tegen de joden maar met kritiek op de politiek van de zionisten. Afijn, iedereen met interesse in bnw-zaken zou eens wat van hem moeten gaan lezen.
Tja bekend excuus van antisemieten, het gaat om zionisten..

En ondertussen gelooft hij dat de protocollen van sion echt zijn..
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  woensdag 20 april 2016 @ 11:32:53 #202
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161570494
Deja vu bovenal zzz... bovendien er zijn nog gekkere zaken waarvan men denkt dat het echt is zoals de verhaaltjes van de msm :{w
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161570532
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 11:32 schreef controlaltdelete het volgende:
Deja vu bovenal zzz... bovendien er zijn nog gekkere zaken waarvan men denkt dat het echt is zoals de verhaaltjes van de msm :{w
En dat is je excuus om een antisemitische schrijver te promoten..
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  woensdag 20 april 2016 @ 11:46:49 #204
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161570805
Je hebt geen idee waar je het over hebt maar succes vandaag met debunken. Werk ze ^O^
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 20 april 2016 @ 12:03:31 #205
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161571219
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 11:03 schreef Wantie het volgende:

[..]

Tja bekend excuus van antisemieten, het gaat om zionisten..

En ondertussen gelooft hij dat de protocollen van sion echt zijn..
denk ik ook, maar niet dat het geschreven is door joden, wel om de schuld bij hun te leggen, waardoor ze er een 'antisemitische hoax' van hebben gemaakt . Lees de allerlaatste regel maar '33e graad', geschreven door vrijmetselaars dus. Het lijkt ook over lucifer en de antichrist te gaan, joden hebben daar niks mee, vrijmetselaars wel, met lucy iig.

Oh ja, de film lucy gaat over lucifer, dat werd me snel duidelijk :)
pi_161572574
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 12:03 schreef Manke het volgende:

[..]

denk ik ook, maar niet dat het geschreven is door joden, wel om de schuld bij hun te leggen, waardoor ze er een 'antisemitische hoax' van hebben gemaakt . Lees de allerlaatste regel maar '33e graad', geschreven door vrijmetselaars dus. Het lijkt ook over lucifer en de antichrist te gaan, joden hebben daar niks mee, vrijmetselaars wel, met lucy iig.

Oh ja, de film lucy gaat over lucifer, dat werd me snel duidelijk :)
Critici wijzen erop dat personen als Robin hun jodenhaat verhullend door de protocollen toe te schrijven aan de illuminatie.

Maar dat is natuurlijk onzin.
Uit de discussie over de protocollen op bnw bleek al wat de werkelijke oorsprong is en de antisemitische grondslag van het boek.
Maar zoals CAD laat zien besluiten sommigen om daar de ogen voor te sluiten.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  woensdag 20 april 2016 @ 13:05:37 #207
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161572765
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 10:23 schreef controlaltdelete het volgende:
Interview met Robin de Ruiter.

Putin, Merkel, Hollande, Obama en de rest zijn allemaal vrienden en broeders van elkaar. Dit alles werpt een heel ander licht op de oorlog in Syrië. In tegenstelling tot wat iedereen gelooft, is het belangrijk te weten, dat de strijd tussen Putin en het Westen niet van ideologische aard is. Het is een doodeenvoudige strijd tussen twee rivaliserende takken binnen de elite. Waarschijnlijk om olie en gasvoorraden. Dit verschijnsel doet zich vaker voor onder de elite. Ze vechten onder elkaar, maar hebben elkaar tegelijkertijd nodig, ze zijn allen verbonden met het einddoel: een Nieuwe Wereldorde.

Volgens uitspraken van vijf eminente Grootmeester die zich onlangs hebben teruggetrokken en niet langer deel uitmaken van de vrijmetselarij, is de elite verdeeld in twee fronten. Een grote meerderheid die ons met een derde wereldoorlog, een werelddictatuur wil opleggen en een andere groep die probeert de Nieuwe Wereldorde te verwezenlijken met onze instemming, zonder geweld te gebruiken. Bijvoorbeeld ons totaal afhankelijk te maken van een speciaal computersysteem. Dit kan onder andere door het invoeren van een cashloze samenleving


Op dit moment lees ik één van zijn boeken. In zijn voorwoord geeft ie oa. aan hoe het antisemitisme verward wordt met het antizionisme, niets heeft te maken met kritiek of haat tegen de joden maar met kritiek op de politiek van de zionisten. Afijn, iedereen met interesse in bnw-zaken zou eens wat van hem moeten gaan lezen.
teruggetrokken grootmeesters van de vrijmetselarij, eigenlijk verliest het hiermee z'n volledige geloofwaardigheid. Later even verder kijken.
  woensdag 20 april 2016 @ 13:22:18 #208
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_161573186
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 12:03 schreef Manke het volgende:
denk ik ook, maar niet dat het geschreven is door joden, wel om de schuld bij hun te leggen, waardoor ze er een 'antisemitische hoax' van hebben gemaakt . Lees de allerlaatste regel maar '33e graad', geschreven door vrijmetselaars dus. Het lijkt ook over lucifer en de antichrist te gaan, joden hebben daar niks mee, vrijmetselaars wel, met lucy iig.
Ik als vrijmetselaar besluit om mijn snode wereldplannen openbaar te maken, omdat?.. = Rare redenatie 1.
Ik besluit mijn exacte plannen niet onder mijn eigen naam naar buiten te brengen, omdat dat immers dom zou zijn?.. Rare redenatie 2.
Dus ik geef gewoon de Joden maar de schuld, omdat?.. = Rare redenatie 3.
Ik als vrijmetselaar besluit om toch maar een aantal incriminerende verwijzingen achter te laten voor de slimme zoeker, omdat?.. Daar het hele verhaal wat spannender van wordt? = Rare redenatie 4.

Geloof je dat serieus?
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  woensdag 20 april 2016 @ 13:56:02 #209
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161574016
quote:
6s.gif Op woensdag 20 april 2016 13:22 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Ik als vrijmetselaar besluit om mijn snode wereldplannen openbaar te maken, omdat?.. = Rare redenatie 1.
Ik besluit mijn exacte plannen niet onder mijn eigen naam naar buiten te brengen, omdat dat immers dom zou zijn?.. Rare redenatie 2.
Dus ik geef gewoon de Joden maar de schuld, omdat?.. = Rare redenatie 3.
Ik als vrijmetselaar besluit om toch maar een aantal incriminerende verwijzingen achter te laten voor de slimme zoeker, omdat?.. Daar het hele verhaal wat spannender van wordt? = Rare redenatie 4.

Geloof je dat serieus?
ik geloof er niet heilig in dat het echt is (ik hoop van niet eigenlijk) , maar als het echt is, dan is het geschreven door de 'illuminati' (om het maar zo te noemen} , niet vrijmetselaars achteraf gezien, want er staat dat zij gebruikt zullen worden om het doel te bereiken.

Maar als je inhoudelijk kijkt, dan zijn een aantal zaken redelijk actueel.

En de leider en de god waar het over spreekt is redelijk in lijn met de nwo theorie en openbaringen uit de bijbel.

De punten die je opnoemt, goeie ja :) weet het niet.
Het draait allemaal om deceptie. En wie zich in duivelse zaken verdiept, heeft de garantie om misleid te worden.
  woensdag 20 april 2016 @ 14:04:23 #210
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161574240
Wat ook wel raar is, is dat erin staat dat zij alle media in handen zullen hebben, ook van de 'tegenstander', en wie heeft tegenwoordig zo goed als alle media in de zak?
pi_161574528
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 12:03 schreef Manke het volgende:

[..]

Het lijkt ook over lucifer en de antichrist te gaan, joden hebben daar niks mee, vrijmetselaars wel, met lucy iig.

Oh ja, de film lucy gaat over lucifer, dat werd me snel duidelijk :)
Ik kijk de serie Lucifer.
Daar zijn ze een stuk minder subtiel dus.
Of is dit een complot om the anti christ/ de duivel aangenamer te maken onder de mensen :P
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
  Moderator woensdag 20 april 2016 @ 14:41:55 #212
249559 crew  Lavenderr
pi_161575131
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 14:04 schreef Manke het volgende:
Wat ook wel raar is, is dat erin staat dat zij alle media in handen zullen hebben, ook van de 'tegenstander', en wie heeft tegenwoordig zo goed als alle media in de zak?
John de Mol? En die is niet joods :P
  woensdag 20 april 2016 @ 14:46:33 #213
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_161575244
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 13:56 schreef Manke het volgende:
Maar als je inhoudelijk kijkt, dan zijn een aantal zaken redelijk actueel.
Als je inhoudelijk kijkt had Nostradamus het ook verdacht goed gegokt allemaal. ;)

Heb je overigens bewijs gevonden dat de voorspelling goed maakt, of ben je uit alle macht de huidige situatie in de voorspelde situatie aan het proppen?

Tevens bevestigen goede voorspellingen in het boek niet per sé het bestaan van de een complot, het bevestigd alleen dat diegene die het schreef óf verstand van zaken had óf een uitzonderlijk goede fantasie.

Heinlein beschreef begin jaren '60 ook beeld-bellen en flatscreens; goede voorspeller of toevalstreffer?

quote:
Het draait allemaal om deceptie. En wie zich in duivelse zaken verdiept, heeft de garantie om misleid te worden.
Heel mysterieus, maar weinig zeggend :)
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 14:04 schreef Manke het volgende:
Wat ook wel raar is, is dat erin staat dat zij alle media in handen zullen hebben, ook van de 'tegenstander', en wie heeft tegenwoordig zo goed als alle media in de zak?
Niemand heeft 'de media' in zijn of haar zak. :N
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  woensdag 20 april 2016 @ 14:58:23 #214
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161575532

Interview met meneer De Ruiter, met de zachte g. Mooi ook hoe hij aangeeft waarom Nederlanders passief zijn in deze zaken in tegenstelling tot andere landen. Ik heb het nog niet in zijn geheel geluisterd, voor het gros van de zogenaamde bnw'ers op het forum, zal het wel niet de moeite waard zijn want de man is een antisemiet und so weiter :O
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  Moderator woensdag 20 april 2016 @ 15:25:29 #215
249559 crew  Lavenderr
  woensdag 20 april 2016 @ 15:32:23 #216
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161576308
quote:
ach..geloof je het toch niet. Je gelooft wel meer niet . Nu genoeg over deze meneer wat mij betreft. Voor wie geïnteresseerd is die doet er iets mee,

[ Bericht 14% gewijzigd door Dance99Vv op 20-04-2016 16:28:38 ]
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 20 april 2016 @ 15:33:19 #217
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161576339
quote:
14s.gif Op woensdag 20 april 2016 14:46 schreef SicSicSics het volgende:

[..]

Als je inhoudelijk kijkt had Nostradamus het ook verdacht goed gegokt allemaal. ;)

Heb je overigens bewijs gevonden dat de voorspelling goed maakt, of ben je uit alle macht de huidige situatie in de voorspelde situatie aan het proppen?

Tevens bevestigen goede voorspellingen in het boek niet per sé het bestaan van de een complot, het bevestigd alleen dat diegene die het schreef óf verstand van zaken had óf een uitzonderlijk goede fantasie.

Heinlein beschreef begin jaren '60 ook beeld-bellen en flatscreens; goede voorspeller of toevalstreffer?

[..]

Heel mysterieus, maar weinig zeggend :)

[..]

Niemand heeft 'de media' in zijn of haar zak. :N
de grootste slachtoffers van misleiding zijn de misleiders van lucifer's clubjes :) we kunnen niet ontkennen dat ze niks met spiritualiteit en of rituelen doen, http://www.vrijmetselarij(...)?pg=9&lg=nl&ste=norm zie laatste paar zinnen

Ik heb er geen bewijs in gevonden, ik weet niet of dit complot echt is, maar ik zie parallellen met andere samenzweringen en christelijke eindtijd theorieën.
Waarom kreeg je in de soviet unie ter plekke de kogel als je betrapt werd met dit boek in je bezit? (so I heard)
  woensdag 20 april 2016 @ 15:41:19 #218
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161576552
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 14:16 schreef schommelstoel het volgende:

[..]

Ik kijk de serie Lucifer.
Daar zijn ze een stuk minder subtiel dus.
Of is dit een complot om the anti christ/ de duivel aangenamer te maken onder de mensen :P
ken de serie niet, maar het zet lucifer wel in een goed en vrolijk daglicht als ik de beschrijving lees.
ze zeggen dat star wars ook bedoeld is om mensen de nwo en z'n leider makkelijker te laten aanvaarden (first order, omgekeerd kruis als lichtzwaard bijvoorbeeld ) .

Lucy had op een gegeven moment alle kennis sinds de big bang, en deed dat iconische vinger aanraken met de evolutionaire voorouder van de mens zoals in dat schilderij met God en Adam. Lucy is god en kreeg alle kennis (verlichting) , en evolutie, en niet creationisme is zijn religie.
  woensdag 20 april 2016 @ 15:41:46 #219
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_161576568
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 15:33 schreef Manke het volgende:
de grootste slachtoffers van misleiding zijn de misleiders van lucifer's clubjes :) we kunnen niet ontkennen dat ze niks met spiritualiteit en of rituelen doen, http://www.vrijmetselarij(...)?pg=9&lg=nl&ste=norm zie laatste paar zinnen
Dat doe ik ook niet en zij ook niet ;)
quote:
Ik heb er geen bewijs in gevonden, ik weet niet of dit complot echt is, maar ik zie parallellen met andere samenzweringen en christelijke eindtijd theorieën.
Waarom kreeg je in de soviet unie ter plekke de kogel als je betrapt werd met dit boek in je bezit? (so I heard)
Dat komt vaak omdat veel (moderne) complottheorieen leunen op de Protocollen en Christelijke eindtijdtheorien weer verwijzen naar de Illuminatie of de Vrijmetselaars (en de Joden of de VN of ... nuja... alles wat misschien past) als boeman. Men speelt redelijk wat leentjebuur bij elkaar.

In de Sovjet Unie kreeg je niet direct de kogel, tenminste dat is redelijk onwaarschijnlijk. Wel had men het boek verboden omdat men vond dat het de aandacht van 'het echte kwaad' (he kapitalisme) afgeleid werd door alleen de Joden te beschuldigen.

Christenen waren weer geen fan van Communisten omdat het Communisme min of meer godsdienst verboden had.

En je insinuatie cirkeltje is rond. :)
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  woensdag 20 april 2016 @ 15:48:20 #220
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161576723
quote:
dit inderdaad

Iedereen die de duivel en z'n werk/complotten via mensen probeert te ontmaskeren (dat doet Robin toch?) , zonder leiding van de gene wie de duivel heeft gemaakt, wordt zelf misleid en loopt te misleiden.
  woensdag 20 april 2016 @ 15:58:32 #221
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161576995
Hij heeft wel meer boeken geschreven dan die bloedlijnen. Maar ja je kunt lang wachten voordat zulke zaken de algemene media behalen dus ook de zogenaamde criticussen alhier overstag gaan.

[ Bericht 33% gewijzigd door Dance99Vv op 20-04-2016 16:27:09 ]
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161577166
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 15:58 schreef controlaltdelete het volgende:
Hij heeft wel meer boeken geschreven dan die bloedlijnen. Maar ja je kunt lang wachten voordat zulke zaken de algemene media behalen
Omdat die meer geschreven heeft mag je hem niet meer afrekenen op die onzin?

Je laat je ook wel heel erg kennen ,

[ Bericht 12% gewijzigd door Dance99Vv op 20-04-2016 16:30:36 ]
  woensdag 20 april 2016 @ 16:07:34 #223
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_161577212
quote:
10s.gif Op woensdag 20 april 2016 16:05 schreef Chewie het volgende:
Omdat die meer geschreven heeft mag je hem niet meer afrekenen op die onzin?
Volgens die redenatie heb ik al bijna gelijk! 8-)
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_161578847
quote:
10s.gif Op woensdag 20 april 2016 16:05 schreef Chewie het volgende:

[..]

Omdat die meer geschreven heeft mag je hem niet meer afrekenen op die onzin?

Tja, beetje oogkleppen, struisvogelgedrag, ....
Het gewoon niet onder ogen willen zien.

Robin was een van de reaguurders op het blog van Aart Liberty, een rasechte jodenhater.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  woensdag 20 april 2016 @ 17:25:37 #225
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161578910
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 17:21 schreef Wantie het volgende:

[..]

Tja, beetje oogkleppen, struisvogelgedrag, ....
Het gewoon niet onder ogen willen zien.

Robin was een van de reaguurders op het blog van Aart Liberty, een rasechte jodenhater.
je snapt het echt niet he.. mbt joden en haat.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161578968
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 17:25 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

je snapt het echt niet he.. mbt joden en haat.
Ik snap het wel en begrijp ook wel waarom jij het wilt bagatelliseren.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  woensdag 20 april 2016 @ 17:43:44 #227
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161579243
Ondertussen, rijdt de LGBT en P-trein rustig verder.

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-36087908

Toilettengezever, benieuwd wanneer er een live-aid-for-toilets komt of dat Bruce een singalong doet met Bono en Bob Geldwolf, jankes dat dit nog kan in 2016. Heal the world, toilets for all, let's make a better place :+

[ Bericht 19% gewijzigd door Dance99Vv op 20-04-2016 18:05:01 ]
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161579727
Begrijp nog steeds niet zo goed wat die LGBT onzin met BNW te maken heeft en waarom specifieke posters zich daar zo druk om maken.
Conscience do cost.
  woensdag 20 april 2016 @ 18:09:42 #229
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161579836
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 17:29 schreef Wantie het volgende:

[..]

Ik snap het wel en begrijp ook wel waarom jij het wilt bagatelliseren.
je snapt het niet anders zeg je het niet. Dan had het je anders geformuleerd.

Wat jij doet is de geconditioneerde stelling poneren.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 20 april 2016 @ 18:54:15 #230
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161581010
Jewish transgender man gives birth and embraces life as a single ‘abba’

We got a lot of seahorse toys, for obvious reasons,” Rafi told JTA. -O-
“I didn’t want them to assume that I identified as female because I was having a baby,” he said.

wait a minute, je noemt jezelf een (trans) man maar baart een kind? Niks is te gek in 2016 en we zijn niet eens op de helft 8)7
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 20 april 2016 @ 18:55:30 #231
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_161581042
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 18:54 schreef controlaltdelete het volgende:
Jewish transgender man gives birth and embraces life as a single ‘abba’

We got a lot of seahorse toys, for obvious reasons,” Rafi told JTA. -O-
“I didn’t want them to assume that I identified as female because I was having a baby,” he said.

wait a minute, je noemt jezelf een (trans) man maar baart een kind? Niks is te gek in 2016 en we zijn niet eens op de helft 8)7
So what?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_161581068
Blijft eng, iets nieuws wat je niet kent.
Nait Soezn Moar Broezn
pi_161581426
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 18:54 schreef controlaltdelete het volgende:
Jewish transgender man gives birth and embraces life as a single ‘abba’

We got a lot of seahorse toys, for obvious reasons,” Rafi told JTA. -O-
“I didn’t want them to assume that I identified as female because I was having a baby,” he said.

wait a minute, je noemt jezelf een (trans) man maar baart een kind? Niks is te gek in 2016 en we zijn niet eens op de helft 8)7
De sterilisatieeis begint in meer landen te verdwijnen. In Nederland is dat al bijna 2 jaar niet meer van toepassing.

Maar wat is hier het complot achter?
  woensdag 20 april 2016 @ 19:17:09 #234
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161581677
http://www.niburu.co/inde(...)binnenland&Itemid=22

Zo een weer is duidelijk dat Nederland een systeemfout is. Wat een kwalijke corruptie.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161581739
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 19:01 schreef controlaltdelete het volgende:
Enger is het volk wat zoiets toejuicht want vrijheid bla bla moet kunnen wie het niet doet is homofoob
Je kan ook iets gewoon irrelevant vinden en niet toejuichen noch afbranden.

Ook ik vind mensen die hun geslacht veranderen een beetje maf, net als mannen die op mannen vallen. Begrijp ik helemaal niets van. Maar waarom zou ik me daar precies druk om moeten maken? Lig jij er wakker van als iemand die je niet kent zo graag z'n piem wilt herinrichten?
Conscience do cost.
  woensdag 20 april 2016 @ 19:20:03 #236
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161581759
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 19:04 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Dat heeft toch niets met debunken te maken? :? Ik snap gewoon oprecht niet waarom je hier zo'n punt/probleem van maakt. Wat is er voor jou nou allemaal zo erg aan?
Niet de persoon zelf die mag zichzelf verminken tot Groningsche bosneger.

Het bespottelijke beleid daarom heen. Dat je dus transtoiletten moet hebben, dat je travestieten moet aannemen. Een neger omdat het moet.

En dat je al met de intertoys gids gepushed wordt tot...
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 20 april 2016 @ 19:23:08 #237
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161581859
Omdat jullie niet zien wat het plan erachter is zoals zo vaak, o.a. dat het normaal wordt gevonden dat half wat het dan ook is kinderen op de wereld zetten zodat het traditionele gezin verdwijnt. Niet alleen dit agendapunt, dat geldt haast voor alles wat hier aan de orde komt Verder ga ik er niet op in, het zal wel hommeles worden, de homofoobkaart komt er vast weer aan Moet ook nog verder aan mijn bunker want ik ben bang voor terroristen O-)

quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 19:17 schreef Lambiekje het volgende:
http://www.niburu.co/inde(...)binnenland&Itemid=22

Zo een weer is duidelijk dat Nederland een systeemfout is. Wat een kwalijke corruptie.
De schrijver Robin de Ruiter kaartte dit ook aan. Al die kinderen die spoorloos verdwijnen. Ook NL heeft daar zijn aandeel in idd.

[ Bericht 3% gewijzigd door Dance99Vv op 20-04-2016 23:51:48 ]
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
pi_161582208
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 19:20 schreef Lambiekje het volgende:

Het bespottelijke beleid daarom heen. Dat je dus transtoiletten moet hebben,
Eh nee dat je de keuze moet hebben om het toilet te kiezen wat je wil en niet welk toilet je moet nemen die bij je geslacht op je geboorteakte staat.

quote:
dat je travestieten moet aannemen. Een neger omdat het moet.

Geen verplichting lambiekje en dat weet je zelf ook wel maar ja dan is het niet zo spannend natuurlijk :')
pi_161582271
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 19:23 schreef controlaltdelete het volgende:
Omdat jullie niet zien wat het plan erachter is zoals zo vaak, o.a. dat het normaal wordt gevonden dat half wat het dan ook is kinderen op de wereld zetten zodat het traditionele gezin verdwijnt. Niet alleen dit agendapunt, dat geldt haast voor alles wat hier aan de orde komt Verder ga ik er niet op in, het zal wel hommeles worden, de homofoobkaart komt er vast weer aan Moet ook nog verder aan mijn bunker want ik ben bang voor terroristen O-)

En wat is volgens "helder licht" CAD dan het plan er achter en wat is volgens jou het "traditionele gezin" (gokje gebaseerd op tv gezinnen uit de msm :') )

Voor iemand die zich zo zorgen zegt te maken over de zogenaamde elite en hoe die onze vrijheid beperkt ben je zelf niet zo voor vrijheid voor anderen blijkt wel uit je opmerking "dat het normaal wordt gevonden dat half wat het dan ook is kinderen op de wereld zetten zodat het traditionele gezin verdwijnt"

Nu ben je van mij zo vrij om te zijn als je zelf wil en het heel abnormaal te vinden dat zo'n en ik quote "half wat het dan ook is" kinderen krijgt maar waarom zou je het niet willen toestaan? Vind je het niet een beetje elitair van je om je eigen normen en waarden op te willen leggen aan een ander?

[ Bericht 11% gewijzigd door Dance99Vv op 20-04-2016 23:54:44 ]
pi_161582309
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 19:23 schreef controlaltdelete het volgende:
Omdat jullie niet zien wat het plan erachter is zoals zo vaak, o.a. dat het normaal wordt gevonden dat half wat het dan ook is kinderen op de wereld zetten zodat het traditionele gezin verdwijnt.
Je snapt hopelijk wel dat de nuclear family een concept is van ná de tweede wereldoorlog, zoveel traditioneel is er niet aan.
  woensdag 20 april 2016 @ 19:47:36 #241
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_161582689
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 19:23 schreef controlaltdelete het volgende:
Omdat jullie niet zien wat het plan erachter is zoals zo vaak, o.a. dat het normaal wordt gevonden dat half wat het dan ook is kinderen op de wereld zetten zodat het traditionele gezin verdwijnt. Niet alleen dit agendapunt, dat geldt haast voor alles wat hier aan de orde komt Verder ga ik er niet op in, het zal wel hommeles worden, de homofoobkaart komt er vast weer aan Moet ook nog verder aan mijn bunker want ik ben bang voor terroristen O-)

[..]

De schrijver Robin de Ruiter kaartte dit ook aan. Al die kinderen die spoorloos verdwijnen. Ook NL heeft daar zijn aandeel in idd.
Als je dat niet met ons wil delen gaan we dat niet zien nee. Maar kom op, hoe gaat die kleine groep transgenders hier nou zo veel invloed op hebben?

[ Bericht 3% gewijzigd door Dance99Vv op 20-04-2016 23:56:03 ]
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_161582958
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 19:47 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]
Maar kom op, hoe gaat die kleine groep transgenders hier nou zo veel invloed op hebben?
En zelfs als het een gigantische groep is: Hoe heeft dat invloed op mij?

En "traditioneel gezin" is nogal aan verandering onderhevig. We kunnen ook traditioneel terug gaan naar de tijd dat jij niet meer was dan een kinderwerper.
Conscience do cost.
  woensdag 20 april 2016 @ 20:09:36 #243
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_161583407
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 19:55 schreef ems. het volgende:

[..]

En zelfs als het een gigantische groep is: Hoe heeft dat invloed op mij?

En "traditioneel gezin" is nogal aan verandering onderhevig. We kunnen ook traditioneel terug gaan naar de tijd dat jij niet meer was dan een kinderwerper.
Ja dat laatste wil ik ook graag weten. Het traditionele gezin verandert constant, ook zonder hulp van gender agenda's.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  woensdag 20 april 2016 @ 20:55:17 #244
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161584875
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 20:09 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Ja dat laatste wil ik ook graag weten. Het traditionele gezin verandert constant, ook zonder hulp van gender agenda's.
medicatie en vaccins

[ Bericht % gewijzigd door Dance99Vv op 20-04-2016 23:56:43 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 20 april 2016 @ 20:57:14 #245
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161584949
http://www.bovendien.com/(...)len-jaren-ons-nieuws

Wat een prachtartikel. Wat een hypocriet kloteland is Nederland.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161585034
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 20:55 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

medicatie en vaccins
en fascisten, niet te vergeten.
Conscience do cost.
  Moderator woensdag 20 april 2016 @ 21:24:32 #247
249559 crew  Lavenderr
pi_161586080
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 19:23 schreef controlaltdelete het volgende:
Omdat jullie niet zien wat het plan erachter is zoals zo vaak, o.a. dat het normaal wordt gevonden dat half wat het dan ook is kinderen op de wereld zetten zodat het traditionele gezin verdwijnt. Niet alleen dit agendapunt, dat geldt haast voor alles wat hier aan de orde komt Verder ga ik er niet op in, het zal wel hommeles worden, de homofoobkaart komt er vast weer aan Moet ook nog verder aan mijn bunker want ik ben bang voor terroristen O-)

[..]

De schrijver Robin de Ruiter kaartte dit ook aan. Al die kinderen die spoorloos verdwijnen. Ook NL heeft daar zijn aandeel in idd.
De fantast Robin de Ruiter bedoel je.

[ Bericht 3% gewijzigd door Dance99Vv op 20-04-2016 23:57:48 ]
  woensdag 20 april 2016 @ 21:24:49 #248
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_161586091
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 20:55 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

medicatie en vaccins
Voetbal en popcorn!

What? :?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  Moderator woensdag 20 april 2016 @ 21:25:22 #249
249559 crew  Lavenderr
pi_161586121
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 20:55 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

medicatie en vaccins
Kul-praat.
pi_161586777
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 19:36 schreef Fixers het volgende:

[..]

Je snapt hopelijk wel dat de nuclear family een concept is van ná de tweede wereldoorlog, zoveel traditioneel is er niet aan.
Nuclear family niet traditioneel is.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  woensdag 20 april 2016 @ 21:42:46 #251
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161586934
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 21:24 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

De fantast Robin de Ruiter bedoel je.
Lees bovenstaande link van Biek en neem zulke info eens goed in je op ipv het nieuws na te praten, De Ruiter legt deze zaken ook bloot.

[ Bericht 8% gewijzigd door Dance99Vv op 20-04-2016 23:59:15 ]
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 20 april 2016 @ 21:43:07 #252
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161586952
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 21:25 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Kul-praat.
door vaccins en medicatie kan je raar in je hoofd worden.

Maar je mag het natuurlijk zelf weten

[ Bericht 2% gewijzigd door Dance99Vv op 21-04-2016 00:00:04 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator woensdag 20 april 2016 @ 21:44:35 #253
249559 crew  Lavenderr
pi_161587005
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 21:42 schreef controlaltdelete het volgende:

[..]

. Lees bovenstaande link van Biek en neem zulke info eens goed in je op ipv het nieuws na te praten, De Ruiter legt deze zaken ook bloot.
Heb inmiddels het één en ander van Robin de Ruiter gelezen. Zou jij ook eens moeten doen. De man is een antisemiet en een fantast.

[ Bericht 15% gewijzigd door Dance99Vv op 21-04-2016 00:00:33 ]
  woensdag 20 april 2016 @ 21:44:46 #254
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161587021
Ik heb eenvandaag teruggekeken over complotdenken ( afg. Zaterdag). Man man man wat was dat tenenkrommend.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 20 april 2016 @ 21:51:50 #255
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161587307
Nee.

[ Bericht 99% gewijzigd door jogy op 20-04-2016 23:20:36 ]
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  Moderator woensdag 20 april 2016 @ 21:55:04 #256
249559 crew  Lavenderr
pi_161587482
quote:
Lees nou eens wat van hem. Denk dat je je mening bijstelt.

[ Bericht 25% gewijzigd door jogy op 20-04-2016 23:20:52 ]
  woensdag 20 april 2016 @ 22:02:48 #257
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161587931
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 21:55 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Lees nou eens wat van hem. Denk dat je je mening bijstelt.
Wie weet heb ik dat al gedaan of ben ik ermee bezig.

[ Bericht 9% gewijzigd door jogy op 20-04-2016 23:21:38 ]
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  woensdag 20 april 2016 @ 22:13:15 #258
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161588507
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 21:55 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Lees nou eens wat van hem. Denk dat je je mening bijstelt.
ja nog meer de andere kant op.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 20 april 2016 @ 22:38:38 #259
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161589800
NPO 3 komt in de eerste week van mei elke werkdag op prime time met het tv-experiment Dictator, afgeleverd door BNN. Hierin is te zien hoe acht jongeren hun comfortabele leventje opgeven. Dat heeft de omroep laten weten. De jongeren denken mee te doen aan een interessant experiment, waarmee één van hen tienduizend euro kan winnen. “Maar wat ze niet weten is dat ze gevangen worden gezet in de historische strafkolonie in Veenhuizen“, legt een woordvoerder uit.
Zodra de deur achter ze dichtvalt, vallen ze ten prooi aan een onzichtbare macht: de Dictator, die stap voor stap hun identiteit ontneemt.
http://www.mediacourant.n(...)in-tv-show-dictator/
---------
Zo hoe fucking duidelijk wil je het hebben dat Nederland een fascistische politiestaat is en dag bij dag erger wordt.

Lekker als spelelement introduceren
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  woensdag 20 april 2016 @ 22:42:05 #260
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_161589932
quote:
0s.gif Op woensdag 20 april 2016 21:38 schreef Tingo het volgende:

[..]

Nuclear family niet traditioneel is.
Wat dan wel?
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  donderdag 21 april 2016 @ 00:57:29 #261
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_161593335
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 21:44 schreef Lambiekje het volgende:
Ik heb eenvandaag teruggekeken over complotdenken ( afg. Zaterdag). Man man man wat was dat tenenkrommend.
Dan weet je wat je te doen staat , als je iemand over een complot hoort spreken kan je daar het beste NIET ( beter nooit ) gedetailleerd naar kijken omdat er dan iets mis met je is .

Dankzij die informatie kan je voortaan meteen doorskippen naar de echte oorzaak dat iemand over een complot begint , zijn eigen angsten en natuurlijk niet de daden van de overheid .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
  donderdag 21 april 2016 @ 02:40:20 #262
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161594146
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 00:57 schreef Summers het volgende:

[..]

Dan weet je wat je te doen staat , als je iemand over een complot hoort spreken kan je daar het beste NIET ( beter nooit ) gedetailleerd naar kijken omdat er dan iets mis met je is .

Dankzij die informatie kan je voortaan meteen doorskippen naar de echte oorzaak dat iemand over een complot begint , zijn eigen angsten en natuurlijk niet de daden van de overheid .
Vond het duidelijk dat er wel een bepaalde richting op gepraat werd.
There is only one religion
pi_161594243
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 18:09 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

je snapt het niet anders zeg je het niet. Dan had het je anders geformuleerd.

Wat jij doet is de geconditioneerde stelling poneren.
ik begrijp dat dat de enige manier is waarop je kunt reageren.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_161594246
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 22:38 schreef Lambiekje het volgende:
Zo hoe fucking duidelijk wil je het hebben dat Nederland een fascistische politiestaat is en dag bij dag erger wordt.

sinds wanneer volg jij de msm en geloof jij wat daarin verkondigd wordt?
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  donderdag 21 april 2016 @ 07:22:33 #265
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161594535
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 02:40 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Vond het duidelijk dat er wel een bepaalde richting op gepraat werd.
... Staatsindoctrinatie mag onder geen beding om zeep geholpen worden. Helaas is de geest al uit de fles. Alleen met fascistisch geweld kan dat 'gestopt' worden lijkt mij voor overheden. Achterhaalde lariekoek in wolter-noordhoff schoolboeken wordt niet meer gepikt. Daarom ook dat spelerige 'Dictator' Tv-programma. We moeten er aangewend raken.

Gister heb ik nog naar 'Darknet' gekeken. Dat zaken gefilterd moeten worden qua plaatjes.Tjeemig wat een plaatjes moeten er gecategoriseerd worden. 1.8 miljard plaatjes per dag worden er geplaatst op internet. Wat voor gruwelijke shit qua er voor bij in flashes

En dan Gaggle een soort van Google voor scholieren. Dat is niet meer te sturen.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  donderdag 21 april 2016 @ 07:25:40 #266
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161594555
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 03:59 schreef Wantie het volgende:

[..]

ik begrijp dat dat de enige manier is waarop je kunt reageren.
snap je nu werkelijk waar niet waarom z'n programma gemaakt wordt
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  donderdag 21 april 2016 @ 08:53:37 #267
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_161595246
quote:
1s.gif Op woensdag 20 april 2016 22:38 schreef Lambiekje het volgende:
NPO 3 komt in de eerste week van mei elke werkdag op prime time met het tv-experiment Dictator, afgeleverd door BNN. Hierin is te zien hoe acht jongeren hun comfortabele leventje opgeven. Dat heeft de omroep laten weten. De jongeren denken mee te doen aan een interessant experiment, waarmee één van hen tienduizend euro kan winnen. “Maar wat ze niet weten is dat ze gevangen worden gezet in de historische strafkolonie in Veenhuizen“, legt een woordvoerder uit.
Zodra de deur achter ze dichtvalt, vallen ze ten prooi aan een onzichtbare macht: de Dictator, die stap voor stap hun identiteit ontneemt.
http://www.mediacourant.n(...)in-tv-show-dictator/
---------
Zo hoe fucking duidelijk wil je het hebben dat Nederland een fascistische politiestaat is en dag bij dag erger wordt.

Lekker als spelelement introduceren
Ik zie het eerder als een waarschuwing. Bewustwording voor de gevaren.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
pi_161595615
quote:
14s.gif Op donderdag 21 april 2016 08:53 schreef jogy het volgende:

[..]

Ik zie het eerder als een waarschuwing. Bewustwording voor de gevaren.
Ja, dat zal het zijn, zo'n BNN programma waar een handvol mensen naar kijkt.
  donderdag 21 april 2016 @ 10:02:01 #269
34614 jogy
Hersenflatulent
pi_161596167
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 09:21 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Ja, dat zal het zijn, zo'n BNN programma waar een handvol mensen naar kijkt.
3 melancholische oude jongeren met een klein standbeeld van Bart de graaf.
Iedereen is de hoofdrolspeler van zijn eigen comedie.
'Goatboy is hurt by your indifference'
&lt;a href="https://www.youtube.com/watch?v=M9srplWe_QQ" target="_blank" rel="nofollow"&gt;Vrijheid&lt;/a&gt;
[b]Dean Radin presenteert: "Science and the taboo of psi"[/b]
  donderdag 21 april 2016 @ 12:02:13 #270
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161598521
quote:
Nieuwe EU maatregel gaat de persvrijheid nog sterker beknotten
Met overgrote meerderheid heeft het EU parlement een EU richtlijn ( wet) aangenomen, die nu door de nationale regeringen binnen 2 jaar moet worden ingevoerd en die de persvrijheid ( weer ) aanzienlijk beperkt. Het is in ons land zoals gebruikelijk muisstil, want Rutte kan zich na zijn afgang met het GeenPeil referendum niet nog meer onrust permitteren en zullen de gevolgen pas duidelijk ( of onder het tapijt geschoven ) worden, als Nederland niet langer voorzitter van de EU is ( einde juni) en inmiddels de Britten hebben laten weten of zij nog langer willen leven onder de dictatuur van een door een stel wereldvreemde ondemocratisch gekozen en slechts op eigen belang beluste figuren onder leiding van führer Merkel.

http://www.geennieuws.com(...)g-sterker-beknotten/
Censuur en weer een stap richting ultrafascisme.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  donderdag 21 april 2016 @ 12:04:10 #271
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161598569
quote:
Turks wordt officiële EU-taal
Ondanks dat geen stemgerechtigde gestemd heeft voor toetreden en/of lidmaatschap van Turkije, stemde een ruime meerderheid van 375 Europarlementariërs nu dus wel vóór het toevoegen van Turks als officiële EU-taal. Dat terwijl officiële Europese talen als die uit Wales en Catalonië die status nog niet eens hebben! Dat voegt trouwens ook zo’n 30 miljoen euro toe aan het jaarlijks budget, maar bevestigt vooral het kennelijk reeds genomen besluit dat Turkije gaat toetreden tot de EU. De signalen zijn in ieder geval duidelijk.
http://langleveeuropa.nl/(...)t-officiele-eu-taal/
Yeah ! Turkije komt bij Europa!
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  donderdag 21 april 2016 @ 13:36:44 #272
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_161600621
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 12:02 schreef Lambiekje het volgende:
Censuur en weer een stap richting ultrafascisme.
Kun jij uitleggen wat er precies gecensureerd wordt Lambiek?

Wat mag/ kan de pers zometeen niet meer, wat het nu wel kan?
Wat hebben de Panama papers met deze EU-richtlijn van doen?
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
  donderdag 21 april 2016 @ 13:53:01 #273
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_161600951
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 12:04 schreef Lambiekje het volgende:
Yeah ! Turkije komt bij Europa!
Populistische retoriek Lambiek :D
Er is helemaal niets besloten. Het gaat om een gebaar naar de Turks-Cyprioten die zelfs (meer) afstand willen nemen van Turkije. Bovendien staat dit in een rapport wat, zoals gewoonlijk, politiek gezien uiterst kritisch is naar Turkije. Oa. vanwege de genocide kwestie en de behandeling van journalisten.
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
pi_161601749
Wat ik ook wel bijzonder vind in BNW is de focus op de meest bizarre complotten en word een bericht als deze, wat overduidelijk een vorm van overheidspropaganda is, genegeerd. En dan doel ik vooral op het feit dat iedereen die daar klant is/was crimineel word genoemd (gelukkig geeft tweakers nog enige nuance).

Ook wel een prima voorbeeld van angstzaaien en propaganda bij elkaar.

quote:
De Nederlandse politie en het Openbaar Ministerie hebben een communicatienetwerk voor smartphones met pgp-encryptie offline gehaald. Het netwerk werd volgens de politie door criminelen gebruikt om versleuteld met elkaar te communiceren.

Het gaat volgens de politie om het netwerk van de grootste aanbieder van deze diensten in Nederland, dat beheerd werd door een bedrijf uit Nijmegen. Dat bedrijf verkocht voor zo'n 1500 euro per toestel smartphones die van ondersteuning voor pgp-encryptie voorzien waren. De dienst liet het dataverkeer vervolgens via zijn eigen servers verlopen, waardoor de communicatie verder afgeschermd werd voor de autoriteiten.

De politie zegt naar aanleiding van het onderzoek verschillende servers in Nederland gekopieerd te hebben en met de analyse van de gegevens 'zicht te krijgen op de onderlinge communicatie tussen leden van criminele groepen'. Uit het bericht van de politie valt op te maken dat het netwerk 19.000 geregistreerde gebruikers had. Die krijgen nu automatisch de melding dat de politie onderzoek doet en zich richt op personen die verdacht worden van ernstige delicten.

De eigenaar van het bedrijf wordt verdacht van witwassen. Volgens politie en OM gebeurt het regelmatig dat 'criminele dienstverleners' vervolgd worden voor witwassen.

Opvallend is dat de actie in samenwerking met de Canadese politie is gehouden. De Toronto Police heeft eveneens een server buiten werking gesteld. Vorige week bleek dat de Canadese politie een master-key van BlackBerry's had om de ping-to-ping-messaging te ontsleutelen. Niet bekend is of het in het geval van het Nijmeegse netwerk om BlackBerry's ging. De politie was niet bereikbaar voor commentaar.
http://tweakers.net/nieuw(...)minelen-offline.html

https://www.politie.nl/ni(...)rk-uit-de-lucht.html

En hier het bedrijf waar het over gaat
https://www.ennetcom.com/nl/over-ons/

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 21-04-2016 14:34:19 ]
pi_161602645
AIVD: ’Er komt een grote aanslag aan’

De onderling wedijverende terreurorganisaties Islamitische Staat en Al-Qaeda willen allebei binnen kort tijd een grootschalige, spectaculaire aanslag uitvoeren in Europa en Amerika, om daarmee te bewijzen dat zij het leiderschap hebben over de wereldwijde jihadistische beweging.
Meer..
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
  Moderator donderdag 21 april 2016 @ 15:48:40 #276
249559 crew  Lavenderr
pi_161603117
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 15:23 schreef schommelstoel het volgende:
AIVD: ’Er komt een grote aanslag aan’

De onderling wedijverende terreurorganisaties Islamitische Staat en Al-Qaeda willen allebei binnen kort tijd een grootschalige, spectaculaire aanslag uitvoeren in Europa en Amerika, om daarmee te bewijzen dat zij het leiderschap hebben over de wereldwijde jihadistische beweging.
Meer..
'Ronduit verontrustend is de constatering dat in Nederland radicale moslims rondlopen die zoeken naar wapens. ,,Niet altijd is duidelijk met welk primair doel die wapens gezocht worden”, aldus de AIVD. Die wapens zouden ook gebruikt kunnen worden voor ‘gewone’ criminele activiteiten. De groep jihadisten in Nederland vertoont overlap met criminele kringen. ,,Wapens in handen van jihadisten hoeven niet per se voor terroristische aanslagen te worden gebruikt, maar gezien voorbeelden in onder andere Canada, de Verenigde Staten en Frankrijk is de kans hierop wel reëel.”

Oh dat is een geruststelling. Gewone criminele activiteiten :+
  donderdag 21 april 2016 @ 15:53:25 #277
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_161603209
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 15:48 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

'Ronduit verontrustend is de constatering dat in Nederland radicale moslims rondlopen die zoeken naar wapens. ,,Niet altijd is duidelijk met welk primair doel die wapens gezocht worden”, aldus de AIVD. Die wapens zouden ook gebruikt kunnen worden voor ‘gewone’ criminele activiteiten. De groep jihadisten in Nederland vertoont overlap met criminele kringen. ,,Wapens in handen van jihadisten hoeven niet per se voor terroristische aanslagen te worden gebruikt, maar gezien voorbeelden in onder andere Canada, de Verenigde Staten en Frankrijk is de kans hierop wel reëel.”

Oh dat is een geruststelling. Gewone criminele activiteiten :+
"Wat gaat u doen meneer, met dat geweer? Oh een overval plegen? Prettige dag verder dan!"
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  donderdag 21 april 2016 @ 16:03:11 #278
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161603405
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 15:53 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

"Wat gaat u doen meneer, met dat geweer? Oh een overval plegen? Prettige dag verder dan!"
Alsof we daar op zitten te wachten, of het nou soon in a place near you is of soon in a supermarkt near you, vind het beiden niet iets om naar uit te kijken.
There is only one religion
  donderdag 21 april 2016 @ 16:04:25 #279
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_161603432
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 16:03 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

Alsof we daar op zitten te wachten, of het nou soon in a place near you is of soon in a supermarkt near you, vind het beiden niet iets om naar uit te kijken.
Nope, zeker niet.
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
  donderdag 21 april 2016 @ 16:08:43 #280
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_161603526
Edit: whoops, wrong timestamp:

Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_161603577
Bericht van de AIVD klinkt meer als een smeekbede om meer geld.

En als er dan geen aanslag is kunnen ze vol trots melden dat het gelukt is.
  donderdag 21 april 2016 @ 16:15:31 #282
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161603685
quote:
11s.gif Op donderdag 21 april 2016 16:10 schreef Chewie het volgende:
Bericht van de AIVD klinkt meer als een smeekbede om meer geld.

En als er dan geen aanslag is kunnen ze vol trots melden dat het gelukt is.
I don't know where, i dont know when, but samething is gonna happen.
Robin Williams kan zo bij de AIVD, kan code rood met een beetje humor gebracht worden, en ja daar hangt een prijskaartje aan. :P
There is only one religion
  donderdag 21 april 2016 @ 16:17:04 #283
47122 ATuin-hek
theguyver's sidekick!
pi_161603723
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 16:15 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

I don't know where, i dont know when, but samething is gonna happen.
Robin Williams kan zo bij de AIVD, kan code rood met een beetje humor gebracht worden, en ja daar hangt een prijskaartje aan. :P
Ja hij leek me wel toepasselijk :P Ook de "beep. Oh what's that? A gun. Get on the plane, get on the plane."
Egregious professor of Cruel and Unusual Geography
Onikaan ni ov dovah
pi_161604785
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 16:17 schreef ATuin-hek het volgende:

[..]

Ja hij leek me wel toepasselijk :P Ook de "beep. Oh what's that? A gun. Get on the plane, get on the plane."
Eigenlijk zijn die shows van Robin Williams en George Carlin tijdloos als je het zo bekijkt.
You have to stop the Q-tip when there's resistance!
  donderdag 21 april 2016 @ 20:14:51 #285
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161609466
Prince dood op de verjaardag van de queen, toeval, of een mensenoffer? Zelfde vraag geldt voor Robin Williams en Whitney Houston en d'r dochter.
Zijn wel heel veel bekenden overleden de laatste periode.
pi_161609538
quote:
1s.gif Op donderdag 21 april 2016 20:14 schreef Manke het volgende:
Prince dood op de verjaardag van de queen, toeval, of een mensenoffer? Zelfde vraag geldt voor Robin Williams en Whitney Houston en d'r dochter.
Zijn wel heel veel bekenden overleden de laatste periode.
Toen Williams, Houston en haar dochter overleden, was de queen ook jarig?
  donderdag 21 april 2016 @ 20:19:01 #287
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161609588
quote:
1s.gif Op donderdag 21 april 2016 20:17 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Toen Williams, Houston en haar dochter overleden, was de queen ook jarig?
geen idee.

Enkel mensenoffer. Ben een beetje lui met typen :P

Prince is dood en de naam van prins William telt op tot 666.
  donderdag 21 april 2016 @ 20:24:47 #288
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_161609727
quote:
1s.gif Op donderdag 21 april 2016 20:19 schreef Manke het volgende:

geen idee.

Enkel mensenoffer. Ben een beetje lui met typen :P

Prince is dood en de naam van prins William telt op tot 666.
Geen speld tussen te krijgen: illuminti!
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
pi_161609886
quote:
9s.gif Op donderdag 21 april 2016 20:24 schreef Copycat het volgende:

[..]

Geen speld tussen te krijgen: illuminti!
Nou, ik lees weinig berichten in de MSM over de dood van niet-beroemde mensen behalve dan die Dashia die door de machinist voor zijn rijdende trein geduwd is.
En allemaal filmpjes van Prince op YouTube dus dat is ook knap toevallig, DWDD met een itempje en het zou mij niet verbazen als de Engelse koningin binnen nu en 15 jaar overlijdt want dan is het wel héél duidelijk
pi_161609893
quote:
9s.gif Op donderdag 21 april 2016 20:24 schreef Copycat het volgende:

[..]

Geen speld tussen te krijgen: illuminti!
  donderdag 21 april 2016 @ 20:32:59 #291
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_161609960
Het is juist frappant dat er amper iets van Prince te vinden is op YouTube. Hij wilde ook geen slaaf zijn van Sony. Hij bevocht de powers that be en verloor.

Voortaan ga ik ook spaties voor mijn leestekens zetten . Uit respect !
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 21 april 2016 @ 20:33:36 #292
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161609986
quote:
9s.gif Op donderdag 21 april 2016 20:24 schreef Copycat het volgende:

[..]

Geen speld tussen te krijgen: illuminti!
Prince dood op de Queen's verjaardag, en haar kleinzoon, ook een prince, heeft in z'n naam 666.
Wel toevallig allemaal.
  donderdag 21 april 2016 @ 20:36:28 #293
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_161610074
quote:
1s.gif Op donderdag 21 april 2016 20:33 schreef Manke het volgende:

Prince dood op de Queen's verjaardag, en haar kleinzoon, ook een prince, heeft in z'n naam 666.
Wel toevallig allemaal.
Toeval bestaat niet ! Ze zijn ons weer aan het bespelen . En die 666 is het duidelijkste bewijsstuk hiervan .
Purple Rain was een aanklacht tegen de chemtrails . En nu is le petit prince mort .
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 21 april 2016 @ 20:42:15 #294
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161610268
quote:
9s.gif Op donderdag 21 april 2016 20:36 schreef Copycat het volgende:

[..]

Toeval bestaat niet ! Ze zijn ons weer aan het bespelen . En die 666 is het duidelijkste bewijsstuk hiervan .
Purple Rain was een aanklacht tegen de chemtrails . En nu is le petit prince mort .
en het bijbelse antichrist beest komt uit de zee en Engeland ligt in de zee zomg !
  donderdag 21 april 2016 @ 20:44:17 #295
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_161610339
quote:
1s.gif Op donderdag 21 april 2016 20:42 schreef Manke het volgende:

en het bijbelse antichrist beest komt uit de zee en Engeland ligt in de zee zomg !
Ik bedoel maar ! Het is zo duidelijk , als je het maar durft te zien .
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  donderdag 21 april 2016 @ 20:46:17 #296
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161610417
Ik neem aan dat jullie de draak aan het steken zijn, verre van serieus dus is het eigenlijk offtopic geneuzel. Persoonlijk ben ik geen fan van de man, werkt me op mijn zenuwen die muziek. Al heb ik um wel eens live gezien toen ik nog een jong meisje was, toen was ie nog met The Revolution.
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  donderdag 21 april 2016 @ 20:56:05 #297
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161610765
Zowel Harry als William zijn te herleiden naar 666,maar alleen Harry met alleen zijn eigen naam en volgens het Hebreeuwse alfabet:





Niet fact checked, kan zomaar van alles gemanipuleerd zijn voor de sensatie.

Dit is alleen plausibel als Harry koning wordt, maar dit is voor William weggelegd.

[ Bericht 9% gewijzigd door Manke op 21-04-2016 22:08:08 ]
  donderdag 21 april 2016 @ 22:00:20 #298
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161613288
A suburban Denver school district is arming its security staff with military-style semiautomatic rifles in case of a school shooting or other violent attack, a move that appears unprecedented even as more schools arm employees in response to mass violence elsewhere.

The guards, who are not law enforcement officers, already carry handguns.

http://www.activistpost.c(...)ry-style-rifles.html

Ja ja kinder zijn veilig op school staatsgevang.

Een weer een stap richting ultrafascisme
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  donderdag 21 april 2016 @ 22:00:59 #299
40150 Manke
'tis but a scratch
pi_161613308
quote:
0s.gif Op donderdag 21 april 2016 20:46 schreef controlaltdelete het volgende:
Ik neem aan dat jullie de draak aan het steken zijn,
Copycat met mij.
Ik zag er een verband in en vond het wel in bnw passen.
Niet dat het meteen waar is.
  donderdag 21 april 2016 @ 22:02:21 #300
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161613356
quote:
1s.gif Op donderdag 21 april 2016 22:00 schreef Manke het volgende:

[..]

Copycat met mij.
Ik zag er een verband in en vond het wel in bnw passen.
Niet dat het meteen waar is.
Michael Jackson heeft ook eens uitgelaten over elite misstanden. Ook onklaar gemaakt
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161615947
Rijke,invloedrijke,well-connected mensen kunnen hun eigen dood faken.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')