abonnement bol.com Unibet Coolblue
  vrijdag 8 april 2016 @ 13:09:27 #1
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161277467
quote:
Paypal cancelt nieuw hoofdkantoor vanwege transgender WC’s
Alles in onze maatschappij dat vertrouwd aanvoelt, zal in het kader van de nieuwe politieke correctheid dienen te verdwijnen.

Dat gaat zelfs zo ver dat Paypal plannen voor een nieuw hoofdkantoor vaarwel zegt omdat er in North Carolina geen uniseks WC’s komen.

Binnen onze maatschappij wordt in het kader van politieke correctheid steeds meer ruimte gemaakt voor allerlei bestaansvormen die vaak weinig te maken hebben met het geslacht waarmee een individu is geboren.

Bij een Facebook bijvoorbeeld, kun je kiezen uit 50 verschillende soorten geslachten.

Dit nieuwe keuzemenu werd afgelopen donderdag gelanceerd in voorlopig alleen Amerika. Daar hebben vanaf nu 159 miljoen Facebook gebruikers de keuze uit meer dan 50 geslachtssoorten.

Onderaan dit artikel staat een lijst met alle omschrijvingen waaruit je kunt kiezen. Woorden zoals fluid gender (vloeibaar geslacht), bi-gender, intersex of transsexual moeten dan duidelijk maken wat voor iemand jij bent.

Daarnaast kun je dan nog kiezen of je een “haar”, “hem” of “hen” bent.

Volgens Facebook wordt deze optie geïntroduceerd omdat er een duidelijke behoefte bestaat bij het publiek om te kunnen kiezen uit meer opties dan alleen maar vrouwelijk of mannelijk.

Of mensen het nu leuk vinden of niet, het transgender concept zal de wereld gaan veroveren, want het vormt onderdeel van het loslaten van iedere vorm van identiteit, hetzij als individu, hetzij als land.

Eén van de weinige dingen waar nog een soort van houvast mee ontstaat, zijn de dames en heren WC’s. Ook daar wordt nu aan alle kanten aan getornd.

Aparte WC’s zijn namelijk een doorn in het oog van de transgenders:

Zo’n unisekstoilet is overigens geen apart transgendertoilet, maar een gezamenlijke wc voor man en vrouw, ter verbetering van de ‘transvriendelijkheid’ in het Nederlandse onderwijs, aldus het COC. Al zijn er los van een onofficieel sociaal contract geen regels over mannetjes en vrouwtjes op toiletdeuren. Het Arbeidsomstandighedenbesluit uit 1999 schrijft echter wel het volgende voor: “in een bedrijf of inrichting waar 10 of meer werknemers gelijktijdig werkzaam plegen te zijn, zijn de toiletten naar seksen gescheiden.”

In New York zijn ze inmiddels al zo ver dat er hoge boetes op staan wanneer transgenders geen gebruik kunnen maken van hun recht, inclusief het naar de WC van hun keuze gaan. Staat in je paspoort dat je een man bent, maar voel je je vandaag enigszins vloeibaar en neig je meer naar een Dames WC, dan moet dat kunnen en oh wee wanneer iemand daar iets tegen probeert te doen.

Unisex WC’s worden daar de norm en de boetes voor het overtreden van transgenderregels in New York zijn niet misselijk zoals we in een eerder artikel schreven:

Zo kun je vanaf vandaag in New York een boete krijgen van 250.000 Dollar als je bewust iemand beledigt die transgender is.

Dit hoef je dan nog niet eens te doen door die ander uit te schelden of iets dergelijks; een transgender vrouw "hij" noemen, is al voldoende. Ook als je weigert om een transgender toegang te verlenen tot het damestoilet.

De richtlijnen zoals die zijn opgesteld door de New York City Commission on Human Rights gelden in hoofdzaak voor verhuurders, werkgevers en bedrijven, maar zullen inclusief bijbehorende boetes ongetwijfeld hun invloed hebben op de vrije meningsuiting in de stad.

Je kunt erop wachten natuurlijk dat deze nieuwe regels een hele serie schadeclaims en aanklachten zal opleveren wanneer de transgenders gebruik gaan maken van hun nieuwe “rechten”.

De Amerikaanse staat North Carolina ligt echter een beetje dwars en heeft net een wet aangenomen waarbij gescheiden WC’s van kracht blijven en je gebruik dient te maken van de WC die overeenkomt met het geslacht zoals dat in je paspoort staat.

En daar betalen ze nu onmiddellijk een toch wel hoge prijs voor. Want het bedrijf Paypal stond op het punt een nieuw hoofdkantoor te openen in North Carolina met 400 arbeidsplaatsen, maar heeft daar nu op het allerlaatste moment van afgezien.

Paypal vindt de rechten van transgenders belangrijker dan haar vestiging in North Carolina en de daarmee gepaard gaande 400 arbeidsplaatsen.


De politiek zeer correct CEO of Paypal, Dan Schulman, zei: “Om werkgever te worden in North Carolina, waar medewerkers binnen onze teams volgens de wet geen gelijke rechten krijgen is onhoudbaar. Deze nieuwe wet roept discriminatie op en het overtreedt de waarden en principes die de kern vormen van de missie en de cultuur van Paypal”.

Zover is de waanzin binnen onze maatschappij nu al gekomen. En het zijn uiteraard vaak de grote bedrijven in handen van de elite, zoals een Google, Facebook en Paypal die in toenemende mate de burgers wel eens zullen leren hoe politieke correctheid eruit ziet.

Want die politieke correctheid is een geducht wapen van de elite en ze zullen het in de nabije toekomst nog heel vaak gaan inzetten.

Er is maar één goed antwoord mogelijk tegen dit soort instituten en dat is om er, waar mogelijk, met een grote boog omheen te lopen.

mozeskriebel ... de wereld wordt met de dag geschifter en geschifter.

En over facebook met hun genderlist van 50 stuks. Waarschijnlijk is het voor al die alienrassen die hier op aarde gestationeerd zijn.
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  Moderator vrijdag 8 april 2016 @ 13:30:35 #2
249559 crew  Lavenderr
pi_161277835
Eens met de TT.
pi_161278135
Hoe leert google, facebook en paypal mij dan hoe politieke correctheid eruit ziet?

Beetje dom artikel weer.
Conscience do cost.
  vrijdag 8 april 2016 @ 14:28:05 #4
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161279042
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2016 13:45 schreef ems. het volgende:
Hoe leert google, facebook en paypal mij dan hoe politieke correctheid eruit ziet?

Beetje dom artikel weer.
In sommige landen door je account op te heffen, je aan te geven bij politie en andere instanties, je posts te verwijderen, om je op die manier te dwingen pc te zijn.

GERMANY ORDERS RAIDS IN HOMES OF CITIZENS WRITING ANTI-MUSLIM MIGRANT SOCIAL MEDIA POSTS
Spokesmen Redlich also mentioned that they had found several unconstitutional symbols but did not divulge specifics
http://www.infowars.com/g(...)-social-media-posts/ wen er alvast maar aan
There is only one religion
pi_161282242
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2016 14:28 schreef Dance99Vv het volgende:

[..]

In sommige landen door je account op te heffen, je aan te geven bij politie en andere instanties, je posts te verwijderen, om je op die manier te dwingen pc te zijn.
Heeft niet zoveel met pc te maken maar des te meer met de regels van het bedrijf zelf. Je kan die dingen natuurlijk ook niet op google/facebook/paypal zetten en je eigen website regelen.

En als je je echt zo stoort aan hun 'gedragsregels' kan je net zo goed helemaal geen gebruik maken van hun diensten.
quote:
GERMANY ORDERS RAIDS IN HOMES OF CITIZENS WRITING ANTI-MUSLIM MIGRANT SOCIAL MEDIA POSTS
Spokesmen Redlich also mentioned that they had found several unconstitutional symbols but did not divulge specifics
http://www.infowars.com/g(...)-social-media-posts/ wen er alvast maar aan
Ook dit heeft niets te maken met de eerdergenoemde bedrijven maar juist met de overheid. Het is niet google die de politie stuurt, het is de politie die google utiliseert om hun ding te doen.

Dit is een beetje klagen over dat de groenteboer geen steak verkoopt.
Conscience do cost.
  vrijdag 8 april 2016 @ 17:09:52 #6
189978 controlaltdelete
Ik reageer niet op trollen
pi_161282660
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2016 13:09 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

mozeskriebel ... de wereld wordt met de dag geschifter en geschifter.

En over facebook met hun genderlist van 50 stuks. Waarschijnlijk is het voor al die alienrassen die hier op aarde gestationeerd zijn.
Ja joh, terwijl de wereld zich concentreert op andere zaken dendert de LGBT en P-trein lekker verder :{
Als je in discussie gaat met een trol, wint hij. Als je een trol beledigt, wint hij. Als je tekeer gaat tegen een trol, wint hij. Het enige waar trollen niet tegen kunnen, is te worden genegeerd.
  zaterdag 9 april 2016 @ 13:50:59 #7
334494 Dance99Vv
Praise Bastet
pi_161302349
Ah we hebben weer een datum, 28 mei2016 financieeldoom day, us dollar collepse.
Nou zien we nogal vaak dit soort berichten en gaat het in de finaciele wereld niet echt goed maar ik ben benieuwd of dit keer er iets van te zien/merken is. *O*
There is only one religion
  zaterdag 9 april 2016 @ 14:24:41 #8
172669 Papierversnipperaar
Cafeïne is ook maar een drug.
pi_161302948
The Guardian ontrafelt weer een nieuw complot:

quote:
The sugar conspiracy

In 1972, a British scientist sounded the alarm that sugar – and not fat – was the greatest danger to our health. But his findings were ridiculed and his reputation ruined. How did the world’s top nutrition scientists get it so wrong for so long?
Free Assange! Hack the Planet
[b]Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:[/b]
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_161303317
Heeft niemand hier trouwens een complot gezien in het gezeik rondom het referendum afgelopen week? Oldenzaal met de te weinig stemplekken, stemlocaties die maar halve dagen open waren, vanuit de media met alle voor propaganda, etc etc?

En dan lees ik nu net dit:

http://www.telegraaf.nl/b(...)tm_campaign=facebook

quote:
LEEUWARDEN - De gemeente Weststellingwerf heeft woensdag een telfout gemaakt bij het referendum over het associatieverdrag tussen de EU en Oekraïne. Bij het tellen van de stemmen op het stembureau Noordwolde-Zuid zijn alle 252 uitgebrachte stemmen namelijk als een voorstem geregistreerd en aan het Centraal Stembureau doorgegeven.

Nu blijkt dat er in werkelijkheid maar 83 voorstemmen geteld zijn en maar liefst 169 personen een tegenstem hebben uitgebracht.

Dat schrijft Omroep Friesland. Volgens woordvoerder Maarten Hoekstra van Weststellingwerf heeft de voorzitter van het stembureau de stemmen wel correct geteld, maar de uiteindelijke uitslag verkeerd opgeschreven op het zogenoemde proces-verbaal dat naar het Hoofdstembureau in Leeuwarden gestuurd is.
  Moderator zaterdag 9 april 2016 @ 16:46:20 #10
249559 crew  Lavenderr
pi_161305799
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2016 14:41 schreef Scrummie het volgende:
Heeft niemand hier trouwens een complot gezien in het gezeik rondom het referendum afgelopen week? Oldenzaal met de te weinig stemplekken, stemlocaties die maar halve dagen open waren, vanuit de media met alle voor propaganda, etc etc?

En dan lees ik nu net dit:

http://www.telegraaf.nl/b(...)tm_campaign=facebook

[..]

Dat schrééuwt complot.
pi_161305960
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2016 13:09 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

mozeskriebel ... de wereld wordt met de dag geschifter en geschifter.

En over facebook met hun genderlist van 50 stuks. Waarschijnlijk is het voor al die alienrassen die hier op aarde gestationeerd zijn.
Mijn god, gaan we ons druk maken hoe ze 2500 km verderop omgaan met scheiding van geslachten?
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_161306035
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 april 2016 13:09 schreef Lambiekje het volgende:
De Amerikaanse staat North Carolina ligt echter een beetje dwars en heeft net een wet aangenomen waarbij gescheiden WC’s van kracht blijven en je gebruik dient te maken van de WC die overeenkomt met het geslacht zoals dat in je paspoort staat.

En daar betalen ze nu onmiddellijk een toch wel hoge prijs voor. Want het bedrijf Paypal stond op het punt een nieuw hoofdkantoor te openen in North Carolina met 400 arbeidsplaatsen, maar heeft daar nu op het allerlaatste moment van afgezien.

Paypal vindt de rechten van transgenders belangrijker dan haar vestiging in North Carolina en de daarmee gepaard gaande 400 arbeidsplaatsen.

Nou, die wet ging wel ietsie verder dan dat:

Deze omstreden 'HB2-wet' verbiedt werknemers om juridische stappen te ondernemen als zij op de werkplaats worden achtergesteld of gepest omdat zij homoseksueel, biseksueel of transgender zijn.

De wet werd in maart aangenomen door de Republikeinse gouverneur Pat McCrory. De staat verbiedt het lokale overheden ook wetten aan te nemen die LHBT beschermen en discriminatie tegengaan.

Bovendien verplicht de nieuwe wet transgenders gebruik te maken van het openbare toilet dat overeenkomt met het geslacht dat in hun paspoort staat.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  zaterdag 9 april 2016 @ 17:43:13 #13
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161307255
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2016 16:52 schreef Wantie het volgende:

[..]

Mijn god, gaan we ons druk maken hoe ze 2500 km verderop omgaan met scheiding van geslachten?
je weet toch dat wij 1 stap achterlopen op Amerika

En daarnaast het man vrouw gedoe is veel dichterbij. In het verkrachtingsdistrict Zweden
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161307329
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2016 17:43 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

je weet toch dat wij 1 stap achterlopen op Amerika

En daarnaast het man vrouw gedoe is veel dichterbij. In het verkrachtingsdistrict Zweden
Wat dit betreft loopt Amerika juist altijd, in een aantal staten, ver achter op ons.
pi_161307480
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2016 17:43 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

je weet toch dat wij 1 stap achterlopen op Amerika

En daarnaast het man vrouw gedoe is veel dichterbij. In het verkrachtingsdistrict Zweden
Wat heeft dit met verkrachting te maken?
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
pi_161307499
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2016 17:43 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

je weet toch dat wij 1 stap achterlopen op Amerika

Ah, vandaar dat het homohuwelijk als eerste in de VS geaccepteerd werd.

ooh, wacht...
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  zaterdag 9 april 2016 @ 19:08:14 #17
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161309213
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2016 17:46 schreef Scrummie het volgende:

[..]

Wat dit betreft loopt Amerika juist altijd, in een aantal staten, ver achter op ons.
drugs zijn ze weer voor op ons.

We liepen voor maar hebben als rap verkloot met die sneue ruggegraatloze Rutte

[ Bericht 1% gewijzigd door Dance99Vv op 09-04-2016 20:10:35 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
pi_161309625
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2016 19:08 schreef Lambiekje het volgende:

[..]

drugs zijn ze weer voor op ons.
Dus we liepen eerst voor op hun..

Kortom, je hele argumentatie raakt kant noch wal..
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  zaterdag 9 april 2016 @ 22:36:38 #19
293036 DeMolay
Asmodeus & Me
pi_161316356
Het word complot is pas na JFK misbruikt voor een agenda , daarvoor was het algemene weten ! :D
TTT [img]http://symboldictionary.net/library/graphics/symbols/tripletau.jpg[/img]
Δημοσθένης
http://www.youtube.com/watch?v=18FgnFVm5k0&fmt=37&hd=1&autoplay=1
  zondag 10 april 2016 @ 15:29:16 #20
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_161328307
Toch grappig dat ook nu weer de mensen die het hardst roepen dat "ze" onze identiteit willen afpakken nu zelf afkeurend staan tegenover gender-keuzevrijheid. Dat betekent juist nog meer individuele vrijheid!
pi_161331170
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2016 15:29 schreef ChrisCarter het volgende:
Toch grappig dat ook nu weer de mensen die het hardst roepen dat "ze" onze identiteit willen afpakken nu zelf afkeurend staan tegenover gender-keuzevrijheid. Dat betekent juist nog meer individuele vrijheid!
Klopt, daarnaast wordt er in Nederland niet moeilijk gedaan over welk toilet je als transgender gebruikt.
Groepsimmuniteit mag wel het resultaat zijn, maar niet het doel... - Vallon
  zondag 10 april 2016 @ 19:09:51 #22
293036 DeMolay
Asmodeus & Me
pi_161333474
Toch grappig dat ook nu weer de mensen die het hardst roepen dat "ze" onze identiteit willen afpakken nu zelf afkeurend staan tegenover gender-keuzevrijheid. Dat betekent juist nog meer individuele vrijheid!

nee...is wel genuanceerder !
TTT [img]http://symboldictionary.net/library/graphics/symbols/tripletau.jpg[/img]
Δημοσθένης
http://www.youtube.com/watch?v=18FgnFVm5k0&fmt=37&hd=1&autoplay=1
  maandag 11 april 2016 @ 20:07:28 #23
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161356554
http://www.salon.com/2016(...)e_boss_took_a_stand/

Dat transgender bullshit wordt al bespottelijker
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
  maandag 11 april 2016 @ 20:43:48 #24
450551 ChrisCarter
Ti Ta Toverland
pi_161358017
quote:
0s.gif Op maandag 11 april 2016 20:07 schreef Lambiekje het volgende:
http://www.salon.com/2016(...)e_boss_took_a_stand/

Dat transgender bullshit wordt al bespottelijker
Wat is er bespottelijk aan opkomen voor je eigen identiteit? :)

Heb jij zoveel last van andere genders dan?
  maandag 11 april 2016 @ 21:11:41 #25
52357 Lambiekje
Everything is upside down
pi_161359195
quote:
7s.gif Op maandag 11 april 2016 20:43 schreef ChrisCarter het volgende:

[..]

Wat is er bespottelijk aan opkomen voor je eigen identiteit? :)

Heb jij zoveel last van andere genders dan?
ik heb geen respect voor dergelijke ridiculiteit.

Dat er aparte toiletten en bullshit wordt bedacht.

Prima wat iemand van zichzelf vindt maar de politiek moet zich er niet bemoeien.

[ Bericht 10% gewijzigd door Lambiekje op 11-04-2016 21:24:30 ]
Everything is backwards, everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, psychiatrists destroy minds, scientists destroy truth, media destroys information, religions destroy spirituality and governments destroy freedom.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')