abonnement Unibet Coolblue
pi_161405701
Spark wat is dat toch moeilijk, je lieve meisje ;( ik hoop ook dat er wat uit de onderzoeken komt, dan kunnen jullie tenminste wat doen

LB alvast gefeliciteerd O+
pi_161408305
Ook Teun hoort nu officieel in dit topic hij is vandaag 2 jaar geworden O+

Zaterdag het echte feestje vandaag even de buren op visite en opa en oma die hier hebben gegeten
  woensdag 13 april 2016 @ 20:54:06 #153
171422 LadyBlack
paint it black
pi_161409065
Wat een blije jarige! Gefeliciteerd Goitske!
pi_161409094
Gefeliciteerd Goitske, en LB ook alvast gefeliciteerd!
pi_161409303
LB alvast van harte!
Het prinsessenvirus is hier ook zo nu en dan, favoriete film frozen en Jan is prinses Anna of koningin Elsa

_O-
pi_161411362
Gefeliciteerd Goitske. Wat een vrolijkerd O+
  donderdag 14 april 2016 @ 06:27:02 #157
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_161416436
Gefeliciteerd LB! E alweer 3! *O*

Goitske nog gefeliciteerd met Teun *O* Wat een heerlijke foto!
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_161416467
Nog gefeliciteerd Goitske! *G*

En elvenprinses van LB is 3 vandaag *O*
pi_161416731
LB en Goitske gefeliciteerd *O*
pi_161416850
Gefeliciteerd nog Goitske!

Gefeliciteerd, LB!
Home is where the O+ is...
pi_161417067
Goitske, gefeliciteerd en welkom met Teun!! *O*

LB, wat schrijf je herkenbaar over E. nu met baby erbij. Maar het klinkt ook heel liefdevol O+ :*. Gefeliciteerd met je lieve elfje!
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_161417307
Gefeliciteerd Goitske! Officieel welkom voor Teun :)
3 jaar, wow LB, gefeliciteerd!!

Ik ging dinsdag B wat vroeger halen omdat hij op was van het weekend Texel, gingen ze net aan tafel voor snacks (16:30). Mijnheer wilde terecht niet mee op dat moment. Dus ik heb een half uur tussen 12 peuters gezeten. :D Er kwam eerst komkommer voorbij, daarna paprika, daarna leverworst en toen kaas. En dat ging netjes! 1 eraf pakken en doorgeven :P De leidster vertelde dat ze 's middags broodjes knakworst hadden, maar B eet als enige eerst het brood en daarna met lichte tegenzin de worst. Geef hem maar gewoon brood met kaas zei ze.... _O-
pi_161418295
Ook van harte gefeliciteerd Goitske en LB!

exode, leuk is dat he, om er even tussen te zitten. Het valt me ook altijd op hoe gedisciplineerd dat eigenlijk al gaat, en hoe volkomen vanzelfsprekend ze mee gaan in wat ze daar leren en zien bij anderen. Ook fijn dat ze zulke gezonde snacks doen. Bij I op het kdv krijgen de kinderen rond 17.00 een volkoren koekje. Ik vind dat wel prima hoor, ben eigenlijk er vanaf gestapt om me druk te maken over of het allemaal wel verantwoord genoeg is (al vind ik hagelslag als broodbeleg nog wel té ver gaan :+ ), maar als ik dit lees, dan vind ik ook wel jammer dat ze dat bij I niet doen. Verder overigens wel een heel fijn kdv.

I is gelukkig weer helemaal de oude. Ook het wegbrengen naar het kdv ging vanochtend weer goed en zonder te huilen bij het afscheid. Wat is het toch heerlijk om de vertrouwde blije I weer te zien. O+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
  donderdag 14 april 2016 @ 10:18:45 #164
129664 mousemicky
zeg maar MM...
pi_161418437
Hoera voor de jarigen *O*

Mijn peuter is op de PSZ, mijn baby slaapt in de tuin in de wandelwagen, en ik ga zo denk ik maar eens in het zonnetje zitten O+
pi_161418624
Goitkske gefelicitaat met je grote kleine!

Mm dat klinkt als een goed voornemen! Afgelopen ma en di had ik huisarrest ivm go leed.. maar heb er wel op en top van genoten *O* .. super mooi weer .. ik voel me kiplekket ondanks 17 weken zwanger.. gewoon genieten!

Over dat go leed trouwens.. dat is per vandaag opgelost :)
Kindjes gaan nu naar een oud-pszleidster waar ze in het verleden vaker zijn geweest omdat dit onze reserve go was zeg maar. Djenna was helemaal heppie de peppie toen ze gisteren te horen kreeg dat ze daar voortaan heen mag *O* . Ben nu al benieuwd met welke verhalen en avonturen ze straks thuis komt O+
pi_161418739
Ja leuk is dat he Franny, was 1 van de redenen waarom we voor deze KDV kozen. Ze hebben ook elke dag iets anders naast de boterhammen. 1 dag in de week is dat iets 'ongezonds' zoals een broodje knakworst. Vandaag is het een stokbroodje gezond zag ik. Op maandag hangt voor elke dag het overzicht ook wat betreft avondeten als je dat wenst.
Sowieso zijn we enorm blij met dit KDV, hij zit daar nu 6 weken maar nu zien we pas wat er bij het andere KDV eigenlijk allemaal niet zo fijn was. Goede keuze geweest dus.

Maar een volkoren koekje is ook prima toch? :) Overigens is B even een slechte eter weer, wilde gisteren zelfs geen toetje. Is weer een fase....want als hij honger zou hebben, eet hij wel en hij heeft van 18:30 tot 07:00 geslapen dus blijkbaar geen knorrende maag.

Oh en nog 1,5 week en dan 2 weekjes vakantie, yeaaaah! Zijn we alle2 zo aan toe. B gaat in die 2 weken 3 dagen naar het KDV, dus wij hebben 3 dagen voor onszelf. *O* :) :D ^O^
pi_161418774
Wat fijn Twinkle! Klinkt als een top oplossing.
pi_161418804
Fijn dat er een oplossing is Twinkle.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_161418838
Gefeliciteerd LB! Hoe vond ze de taart?

En Goitske ook gefeliciteerd met je peuter!

Dat klinkt fijn Twinkle! Ook super dat D. er zo blij van wordt :)
pi_161418846
Fijn dat het opgelost is Twinkle! En ook dat je je zo goed voelt, lekker van genieten!
pi_161419244
Exode, wat fijn dat je zo tevreden bent over het KDV O+

Franny, fijn dat I weer helemaal opgeknapt is O+

Twinkle, lekker dat je zo genoten hebt van je dagen. En blij om te lezen dat ze naar een andere go gaan.

Mm, geniet van je vrije tijd O+

Hier waren bij mijn ouders mieren in huis. En Riley vindt mieren geweldig.
Ze probeerde ze ook kunstjes te leren. Stond ze met benen wijd en vroeg de mier om door haar benen te lopen. Haar reactie: "Hij doet het niet"
Ook probeerde ze de mier een broodkruimel (twee keer zo groot als de mier) te voeren _O-
pi_161421412
Twinkle, top!

Exode, dat eten is hier ook vrij dramatisch. Met avondeten eet ze eigenlijk standaard maar een paar hapjes, met soms een uitzondering, als we sushi eten of zo. Andere maaltijden eet ze wel goed gelukkig.
Maar vervelender is dat ze al een week zo dramatisch slecht drinkt. Maakt niet uit wat we haar aanbieden. Ze neemt 1 slokje en dan wil ze niet meer. Plasluiers zijn ook heel minimaal. Vind het wat lastig, want ook hierbij denk ik: forceren gaat niet. We bieden ook wel voedsel aan waar al vocht in zit, zoals soep en yoghurt, en 's ochtends havermoutpap, en ik heb haar ook wat waterijsjes gegeven, maar dan nog is het bar weinig wat er in gaat.

Omen, geweldig! Dresseren van mieren. :D .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_161421879
Omentielvo _O- _O- Hilarisch!

Oh dat is wel naar Franny, drinkt ze van alles zo weinig?
Mijn moeder leerde mij toen B 6 maanden was de washandjes truc. Doordrenkt met water een washandje geven, B gaat er dan aan zuigen. Dat was als baby ideaal en de truc doen we nog steeds in bad als hij overdag weinig gedronken heeft. Samen overdreven drinken werkt hier ook trouwens. En soms doen we water in zijn speelbekers dan drinkt hij die op als onderdeel van zijn spel. Maar ik moet eerlijk bekennen dat wij B juist moeten remmen met drinken om het steeds doorlekken 's nachts te voorkomen.

De eetfase waar hij nu inzit is inderdaad met het avondeten en dan maakt het echt niet uit wat we eten. Wij houden dus al een tijdje geen rekening meer met B wat betreft eten. Het is nu sinds 1,5 week weer drama daarvoor at hij als een bootwerker ook 's avonds. Gaat echt in vlagen bij hem, geen peil op te trekken.
pi_161422043
Goitske en lb gefeliciteerd

Twinkle fijn dat het opgelost is.
Omen _O-
  donderdag 14 april 2016 @ 15:01:06 #175
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_161424783
Wat een fijne oplossing Twinkle. Zegt ook wel wat dat Djenna er zo blij mee is, denk ik?

Omen, wat schattig :D

Exode, hier is het eten ook wisselend in periodes, ik denk dat het samenhangt met groeispurtjes. De periodes dat ze als een bootwerker at kon ik aan het eind weer een nieuwe garderobe aanschaffen :)

Lastig van het drinken, Franny. Maar zou het niet zo zijn dat ze gedurende de dag wel genoeg vocht binnen krijgt? Ik meen me te herinneren dat peuters niet eens zo gek veel extra vocht nodig hebben naast het vocht dat al in het eten zit.

Wat hier ook goed werkt is water in haar theeserviesje doen. Dan gaat er behoorlijk wat water naar binnen. En water in de fles, maar dat zou ik niet aanraden, want het is er inmiddels ingeslopen dat ze thuis alleen nog maar water uit een flesje wil. Ook 's nachts, dan kan ik 3 keer 's nachts de fles vullen :{
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')