abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_161134177
registreer om deze reclame te verbergen
zDcmZd5.png

Wat is dit nou weer? :?

Gewoon, een bak en kook rubriek, je bent toch niet blind? :{

Ja, maar ouwe, daar hebben we CUL voor hč. :')

Zeg snotjong, dat weten we hier ook wel en dit is net even anders. }:|

Oh ja joh, vertel... :')

Nou, omdat we geen reet meer onthouden, gaan we hier zelf tips en recepten uitwisselen zodat het allemaal makkelijk terug te vinden is. Al die apparaten van tegenwoordig met moeilijke aan / uit knoppen schiet ook al niet op. ;(

Pfff, nou succes ermee ouwe. :W

Ja bedankt en nou opbokken want we raken ook steeds sneller geirriteerd! :(

De bedoeling is dus, dat er tips en recepten gepost worden, die makkelijk, snel én lekker zijn.
Mag ook gezond zijn, maar hoeft zéker niet, want we zijn toch al oud.

We hebben wel iets anders te doen dan urenlang in de keuken staan om dingen te maken die anderen dan weer binnen 5 minuten naar binnen schoffelen. Of die kruiswoordpuzzels niet af moeten, of de geraniums zichzelf water geven, nee toch. :{w

Maar goed. Neem bijvoorbeeld de tostie met zonder gat van chufi, of de smoothies van FANN, daar willen we de werkwijze van zien. Of dingen waarvan je denkt, dat is verdomde handig, dat ga ik voortaan ook zo doen.

Zoals 'banketbakkersroom'. Hoop gedoe terwijl het heel simpel kan en net zo lekker en minder vet is:

35 gr custard
35 gr suiker
400 ml melk


Flikker alles in een pan, 1 x flink roeren zodat je geen klonten krijgt en dan af en toe roeren tot het aan de kook is. Dan nog een minuut door laten pruttelen en blijven roeren, anders zal het zeker aanbranden. Dan mieter je de hele prut in een bak koud water en blijft roeren tot de zooi lauw is.

Klaar. :9~

Kom dan met die tips! :9

Cuando haya sol, hay CHUFI
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
pi_161158298
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 april 2016 22:01 schreef Lucky2Bastard het volgende:

[..]

Leuk! Hier iemand in de familie die binnenkort jenever gaat stoken van een oeroud recept. Weliswaar iets aangepast aan de smaak van tegenwoordig, maar toch. Dat moet dan in exclusieve kerstpakketten en dergelijke terecht komen. Gaat ie bij die jongens van Wispe bier doen.

In diezelfde familie is er nu eentje bezig met een of andere bijencursus. :{
Be the kind of woman that when your feet hit the floor each morning the devil says "Oh Crap, She's up!"
pi_161158463
quote:
10s.gif Op zondag 3 april 2016 22:35 schreef Annagh het volgende:

[..]

In diezelfde familie is er nu eentje bezig met een of andere bijencursus. :{
Ja, da's waar ook. :D
Mus domesticus
pi_161199626
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
14s.gif Op zaterdag 2 april 2016 23:04 schreef killerkip69 het volgende:
De topic titel sprak me aan :+ dus ff posten maar...

Hier nog 'n simpel recept voor rundvleeskroketten

* Snijd gekookt rundvlees en magere ham zeer fijn.

* Maak 'n sterk ingekookte bechamelsaus van:

* 50gr boter
* 50gr bloem
* 1/2 L melk
* p/z
* nootmuskaat

* Roer het vlees door de saus met 1 eierdooier.
* Laat de massa afkoelen.
* Verdeel de koude ragout in porties van 60 a 70gr ofzo...
* Rol deze door de bloem en vorm er kleine koekjes van, of ballen, ovale koekjes, rechthoekjes enz...
* Wentel ze door 'n mengsel van ei en olie en bedek de kroketten met paneermeel of oud broodkruim.

PS: Vervang eventueel de bechamelsaus door 1/2 l in bouillon gekookte rijst.

Simpele, flikker maar alles in 'n pan recepten, gotta love it :) Bedankt voor de recepten, het is eens wat anders ;)

gr...
^O^ Had dit recept over het hoofd gezien. Het zijn vaak de simpelste gerechten die het lekkerste smaken. :Y
Mus domesticus
  woensdag 13 april 2016 @ 02:57:23 #5
337566 MaryMouse
Lucky's Mouse
pi_161392732
Bitterballen, croquetten ...

Serranohamkroketjes
200 g serranoham, zeer fijn gesneden
2 sjalotjes, zeer fijn gesneden
2 eieren, losgeklopt
2 el peterselie, fijn gehakt
3½ el bloem
250 ml koude melk
paneermeel
Sjalotjes even smoren in olie+boter, bloem toevoegen, roeren en bloem garen maar niet bruinen, koude melk toevoegen en tot eengladde roux roeren. Ham en peterselie erdoor mengen.
Massa in een beboterde platte schaal gieten in circa 2 uur in de koeling laten opstijven.
Maak kroketjes van de massa. Wentel ze door de bloem, dan door de losgeklopte eieren en op het laatst door de paneermeel. Op een schaal in de koeling laten opstijven.
Vlak voor gebruik in hete olijfolie goudbruin afbakken.
You better lose yourself in the music
The moment, you own it, you better never let it go
pi_161405111
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2016 20:33 schreef knokkels het volgende:
Een of ander Egyptisch gehaktgerecht.

Oven op grillstand, full blast!

200 gram rundergehakt
peper, zout, veel teentjes knoflook, fijn gesneden. komijnpoeder erbij zodat je het goed ruikt, gedroogde munt erbij (als tegenwicht voor de komijnpoeder, chilipoeder. Uitje snipperen en die er ook bij. flink stuk aluminiumfolie en uiteinden omvouwen. gehakt met bovenstaande ingrediënten erin, half dichtvouwen , olijfolie erin en dichtvouwen als een toffeewrapper. Onder de grill, on full blast in de oven voor een uurtje (in een ovenschaal van metaal deed ik hem, dan lekt het vocht er niet te erg uit).

En dan krijg je een ÜBERlekkere bonk vlees waar je een tijdje mee bezig bent.
Dat was smullen! Heb er ook wat soepgroente doorheen gemieterd, want dat is zo lekker Egyptisch. :P Binnenkort maak ik het weer. :9~

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mus domesticus
pi_161983154
registreer om deze reclame te verbergen
Frikandellen:

175 gram varkensgehakt
75 gram kippengehakt
1 ei
1,5 eetlepel ketjap manis
1 grote theelepel zout
2 eetlepels paneermeel
1 ui aan stukken snijden

1 theelepel zwarte peper
0,5 theelepel komijn
0,25 theelepel koriander (ketoembar)
Mespunt kruidnagelpoeder
Mespunt nootmuskaat
Mespunt cayennepeper
1 theelepel mosterd

Meng alle ingrediënten met een blender tot pulp. Buisjes ter grootte van een frikandel vullen met het mengsel (daar gebruikte ik buisjes van vitamine c tabletten voor), 8 minuten in kokend water leggen, daarna af laten koelen. Duw de frikandellen uit het buisje. Invriezen, of direct frituren.

Smakelijk. :Y)
Mus domesticus
  donderdag 26 mei 2016 @ 23:47:28 #8
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_162530012
quote:
14s.gif Op woensdag 13 april 2016 18:47 schreef Lucky2Bastard het volgende:

[..]

Dat was smullen! Heb er ook wat soepgroente doorheen gemieterd, want dat is zo lekker Egyptisch. :P Binnenkort maak ik het weer. :9~

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Béétje laat......... Maar wow! Dat ziet er goed uit :P
Recept kreeg ik van de neef van de eigenaar van de Visserman in Callantsoog.
Mouthwatering
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
  donderdag 26 mei 2016 @ 23:48:49 #9
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_162530043
quote:
14s.gif Op zaterdag 7 mei 2016 11:06 schreef Lucky2Bastard het volgende:
Frikandellen:

175 gram varkensgehakt
75 gram kippengehakt
1 ei
1,5 eetlepel ketjap manis
1 grote theelepel zout
2 eetlepels paneermeel
1 ui aan stukken snijden

1 theelepel zwarte peper
0,5 theelepel komijn
0,25 theelepel koriander (ketoembar)
Mespunt kruidnagelpoeder
Mespunt nootmuskaat
Mespunt cayennepeper
1 theelepel mosterd

Meng alle ingrediënten met een blender tot pulp. Buisjes ter grootte van een frikandel vullen met het mengsel (daar gebruikte ik buisjes van vitamine c tabletten voor), 8 minuten in kokend water leggen, daarna af laten koelen. Duw de frikandellen uit het buisje. Invriezen, of direct frituren.

Smakelijk. :Y)
wat is het verschil tussen invriezen en dán frituren of gewoon out of the tube frituren?
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
pi_162532170
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 23:48 schreef knokkels het volgende:

[..]

wat is het verschil tussen invriezen en dán frituren of gewoon out of the tube frituren?
Dat je bij invriezen langer moet wachten tot je het kan eten. :D
Mus domesticus
  vrijdag 27 mei 2016 @ 09:48:16 #11
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_162533571
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 07:47 schreef Lucky2Bastard het volgende:

[..]

Dat je bij invriezen langer moet wachten tot je het kan eten. :D
Goffer, ik zal nog eens iets vragen _O-

Klinkt "nogal" logisch
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
pi_164146739
Iemand nog iets lekkers te melden?
Cuando haya sol, hay CHUFI
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
pi_165393831
Romige Plantaardige kip met pasta, chamignonnetje prei en blauwe stinkkaas... :P

1 Prei
half bakje champignonnetjes
1 pakje plantaardige Kip
stuk stinkkaas
Olijolie
Half litertje water

en een wijntje voor tijdens het koken... :+

1 Prei in ringetjes snijden
De champignonnetjes in plakjes snijden
Pakje romige kip zooi van Maggi,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
spg1l3.jpg

Als Lien meesleest...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Beetje olijfolie in de pan, eerst de stukje kip (kleingesneden) 2 minuutjes roerbakken,
daarna de prei en champignonnetjes erij en nog 2 minuutjes roerbakken.

ujbiwhdzyisou.jpg

Na 2 minuutjes pakje Maggi en half litertje water erbij doen, langzaam ongeveer
15 minuutjes laten koken, af en toe roeren.

Ondertussen drink je je wijntje, doe je de afwas, breng je de vuilniszak naar beneden
vooral als je last hebt van een muis in je keuken zoals ik nu :(


Als het zo goed als klaar is doe je er nog een flink stuk stinkkaas doorheen,
lekker laten smelten en doorheen roeren.

cf7t4wcq0t5ew.jpg

Dan schep je je bord vol, doe je er voor de gezelligheid nog een beetje peterselie bij,
schenk je nog een wijntje in en dan kan je eten.... :D

o6pumacqgvtus.jpg

Die pakjes van Maggi zijn wel érg zout trouwens :o , volgende keer doe ik het gewoon met
Macaroni en een Roomsausje, de kaas hou ik er wel in O+
pi_165398178
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 00:00 schreef FANN het volgende:
Romige Plantaardige kip met pasta, chamignonnetje prei en blauwe stinkkaas... :P

1 Prei
half bakje champignonnetjes
1 pakje plantaardige Kip
stuk stinkkaas
Olijolie
Half litertje water

en een wijntje voor tijdens het koken... :+

1 Prei in ringetjes snijden
De champignonnetjes in plakjes snijden
Pakje romige kip zooi van Maggi,
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[ afbeelding ]

Als Lien meesleest...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Beetje olijfolie in de pan, eerst de stukje kip (kleingesneden) 2 minuutjes roerbakken,
daarna de prei en champignonnetjes erij en nog 2 minuutjes roerbakken.

[ afbeelding ]

Na 2 minuutjes pakje Maggi en half litertje water erbij doen, langzaam ongeveer
15 minuutjes laten koken, af en toe roeren.

Ondertussen drink je je wijntje, doe je de afwas, breng je de vuilniszak naar beneden
vooral als je last hebt van een muis in je keuken zoals ik nu :(


Als het zo goed als klaar is doe je er nog een flink stuk stinkkaas doorheen,
lekker laten smelten en doorheen roeren.

[ afbeelding ]

Dan schep je je bord vol, doe je er voor de gezelligheid nog een beetje peterselie bij,
schenk je nog een wijntje in en dan kan je eten.... :D

[ afbeelding ]

Die pakjes van Maggi zijn wel érg zout trouwens :o , volgende keer doe ik het gewoon met
Macaroni en een Roomsausje, de kaas hou ik er wel in O+
Niet verkeerd! Zonder prei dan..... :P
pi_165398894
en met echte kip
Cuando haya sol, hay CHUFI
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
pi_165402856
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 09:31 schreef soapie het volgende:

[..]

Niet verkeerd! Zonder prei dan..... :P
quote:
0s.gif Op zondag 18 september 2016 10:45 schreef chufi het volgende:
en met echte kip
Kan allemaal :+
pi_166782920
Stamppot Koolraap met kaas en ananas

Basic:
stamppot maken van aardappel en koolraap.. ( ik had er ook nog wortels en uien door)
spekkies uitbakken en door de stamppot mengen.
blikje ananas uit laten lekken en door de stamppot mengen (ananassap ook te gebruiken als vocht om de stamp te stampen)
worst opwarmen zoals voorgeschreven
alles op smaak brengen met peper zout en mosterd.
en eten maar

of zoals gisteren in een ovenschotel met een laagje kaas en wat paneermeel de oven in .
Smullen
Cuando haya sol, hay CHUFI
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
  maandag 8 mei 2017 @ 23:06:16 #18
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_170788345
Wat je niet moet doen met Gnocchi

De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
  maandag 8 mei 2017 @ 23:10:26 #19
181124 chufi
mas y mas
pi_170788472
quote:
0s.gif Op maandag 8 mei 2017 23:06 schreef knokkels het volgende:
Wat je niet moet doen met Gnocchi

:D

Ik eet ze gekookt al nooit :+
Cuando haya sol, hay CHUFI
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
  maandag 8 mei 2017 @ 23:11:56 #20
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_170788516
quote:
0s.gif Op maandag 8 mei 2017 23:10 schreef chufi het volgende:

[..]

:D

Ik eet ze gekookt al nooit :+
Ik heb ze nog nooit gehad _O- :P
Toch dacht ik meteen aan jullie 40+'ers. Zie het als een waarschuwing van een nog net 40-'er :P
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
  maandag 8 mei 2017 @ 23:14:33 #21
181124 chufi
mas y mas
pi_170788598
quote:
0s.gif Op maandag 8 mei 2017 23:11 schreef knokkels het volgende:

[..]

Ik heb ze nog nooit gehad _O- :P
Toch dacht ik meteen aan jullie 40+'ers. Zie het als een waarschuwing van een nog net 40-'er :P
Lief van je Knokkels.. EN weer een kik van een vergeten topic
Cuando haya sol, hay CHUFI
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
  maandag 8 mei 2017 @ 23:14:49 #22
181124 chufi
mas y mas
pi_170788606
Waar blijft L2B?
Cuando haya sol, hay CHUFI
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
  maandag 8 mei 2017 @ 23:15:24 #23
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_170788621
quote:
0s.gif Op maandag 8 mei 2017 23:14 schreef chufi het volgende:

[..]

Lief van je Knokkels.. EN weer een kik van een vergeten topic
Een relevante nog wel. *)
Of moest dit topic dan een eenzame dood sterven? :o
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
  maandag 8 mei 2017 @ 23:15:49 #24
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_170788632
quote:
0s.gif Op maandag 8 mei 2017 23:14 schreef chufi het volgende:
Waar blijft L2B?
Die zit aan de frikandelen, of pizza. Of Egyptisch gehakt :P
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
  maandag 8 mei 2017 @ 23:16:50 #25
181124 chufi
mas y mas
pi_170788663
quote:
0s.gif Op maandag 8 mei 2017 23:15 schreef knokkels het volgende:

[..]

Die zit aan de frikandelen, of pizza. Of Egyptisch gehakt :P
Is ie op vakantie?
Cuando haya sol, hay CHUFI
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
  maandag 8 mei 2017 @ 23:21:26 #26
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_170788814
quote:
0s.gif Op maandag 8 mei 2017 23:16 schreef chufi het volgende:

[..]

Is ie op vakantie?
Nope, ik ben recepten aan het opnoemen hier waar hij direct of indirect mee te maken had. :P
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
  maandag 8 mei 2017 @ 23:25:03 #27
181124 chufi
mas y mas
pi_170788912
quote:
0s.gif Op maandag 8 mei 2017 23:21 schreef knokkels het volgende:

[..]

Nope, ik ben recepten aan het opnoemen hier waar hij direct of indirect mee te maken had. :P
IC .. MaryMouse was soms ook wel goed met receptjes .. Goed Ik had vandaag iets bij elkaars gehusseld zooitje vegatarisch..... Niks bijzonders...
Cuando haya sol, hay CHUFI
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
  maandag 8 mei 2017 @ 23:38:08 #28
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_170789269
quote:
0s.gif Op maandag 8 mei 2017 23:25 schreef chufi het volgende:

[..]

IC .. MaryMouse was soms ook wel goed met receptjes .. Goed Ik had vandaag iets bij elkaars gehusseld zooitje vegatarisch..... Niks bijzonders...
Vandaag uit eten geweest omdat een kennis morgen weer terugvliegt naar de VS.
Hoofdgerecht: Thaise fishcurry met zeeduivel, Thaise curry, pompoen, krielaardappel, sugarsnaps, taugé,koriander en gele rijst met papadums
Nagerecht: CHOCOLADE PASSIE:
pure chocoladetaartje, crémeux van passievrucht, mascarpone, yoghurtijs

Had wel wat meer mogen zijn, maar ik ben dan ook een bodemloze put _O-

Morgen gewoon aan de rijst, brocolli of sperciebonen met geroosterde varkensschouderkarbonade :9
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
  maandag 8 mei 2017 @ 23:40:25 #29
181124 chufi
mas y mas
pi_170789323
Dat laatste lijkt me het lekkerst idd :9
Cuando haya sol, hay CHUFI
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
  maandag 8 mei 2017 @ 23:51:39 #30
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_170789604
quote:
0s.gif Op maandag 8 mei 2017 23:40 schreef chufi het volgende:
Dat laatste lijkt me het lekkerst idd :9
Dat was best goddelijk inderdaad. :Y
Ironisch genoeg had ik exact dat dessert al een paar dagen in mijn hoofd _O-
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
  maandag 8 mei 2017 @ 23:53:42 #31
181124 chufi
mas y mas
pi_170789667
Ik doelde oa op je karbo's voor morgen
Cuando haya sol, hay CHUFI
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
  maandag 8 mei 2017 @ 23:58:03 #32
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_170789762
quote:
0s.gif Op maandag 8 mei 2017 23:53 schreef chufi het volgende:
Ik doelde oa op je karbo's voor morgen
whehehehe :D Ow ja
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
  dinsdag 9 mei 2017 @ 00:03:23 #33
181124 chufi
mas y mas
pi_170789869
Dat het mag smaken :+
Cuando haya sol, hay CHUFI
Muziek, Music y Musica
Proud to be 40+
Come On
  dinsdag 9 mei 2017 @ 00:09:31 #34
38344 knokkels
Radio49 voor je kanus! O+
pi_170789954
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 mei 2017 00:03 schreef chufi het volgende:
Dat het mag smaken :+
Jammer van de halve marinade. Geen zin om naar de winkel te gaan, dus miste wat honing en wat andere kruiden. Nou ja, de eerste smaakte best :Y
De Man Die Met Grote Kracht Bomen Uit De Grond Rukt
tailfox:
De DJ-master die laat zien dat je geen 10 vingers nodig hebt om geweldig te draaien. Ik presenteer u knokkels
markvanrinsum: *O* team knokkels *O*
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')