abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 26 april 2016 @ 12:16:15 #301
73386 Fazz
onderweg
pi_161723505
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 april 2016 11:24 schreef watmoetikkiezen het volgende:
Hier krijgt L altijd een ochtendvoeding als hij wakker is voor ik wegga., zoniet, dan haalt papa hem dus uit bed en dan krijgt hij m niet. Hij krijgt dus in ieder geval op za/zo/wo een ochtendvoeding en op de andere dagen soms, maar vaak ook niet.
Ik voed m ook altijd voor zijn middagslaapje en voor het naar bed gaan als ik thuis ben (en als we ook thuis zijn). Als ik er niet ben dan brengt papa, oma of de leidster KDV hem naar bed en hij weet zelf al dat hij dan geen melk krijgt. De fles pakt hij niet, dus als ik er niet ben is er geen melk. Simpel en dat accepteert hij prima.

Wat ik wil zeggen met dit warrige verhaal is dat je dus niet heel rigide af hoeft te bouwen als je dat niet wilt. Je kunt ook prima overgaan op geen bv als jij eerder weg bent en wel bv op een weekenddag
Hier krijgt hij bij geen bv wel altijd een fles, al denk ik wel dat die ochtendfles dan geen must is.
Ik weet nog niet of ik al helemaal wil afbouwen, eerst dit maar. F wordt volgende maand 2 en ergens vind ik het wel goed zo.

Ik probeer al een hele tijd om zwanger te worden en ergens in mn hoofd zit de gedachte dat het voeden het misschien wel tegenhoudt, ondanks dat ik wel menstrueer. Kan dat wel of is dat een kromme kronkel?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')