abonnement Unibet Coolblue
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 22:04:10 #1
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160922270


quote:
De zesde editie van The Passion vindt plaats in Amersfoort. De stad zal op 24 maart 2016 het decor vormen voor de eigentijdse muzikale vertelling van het paasverhaal. Tijdens de live-uitzending zal de gebruikelijke processie worden gehouden, waarbij ruim duizend deelnemers met het verlichte kruis naar het hoofdpodium lopen. De gemeente Amersfoort vindt het een eer dit bijzondere event te ontvangen.

Burgemeester Bolsius: “Het is voor Amersfoort een enorme uitdaging om dit grote live-event in de stad te ontvangen. Miljoenen mensen bekijken de vertelling thuis, terwijl tienduizenden naar de stad komen om het van dichtbij mee te maken. Ook voor veel Amersfoorters is het een unieke gebeurtenis in hun eigen stad."

Geloofsgemeenschappen
The Passion vertelt over het lijden, sterven én opstaan van Jezus. Arjan Lock, directeur van de EO legt uit waarom de keuze op de Keistad is gevallen: “Amersfoort is een mooie stad en kent een groot aantal geloofsgemeenschappen. Wij vinden het geweldig als al deze verschillende gemeenschappen en kerken aanhaken bij The Passion. Op die manier wordt het paasverhaal breed gedragen en verteld.”

Prachtig decor
The Passion is een samenwerking van de omroepen EO en KRO en wordt geproduceerd door Eye2Eye Media. Taco Rijssemus, mediadirecteur van de KRO-NCRV, licht toe: “The Passion maakt het paasverhaal voor elke Nederlander weer toegankelijk. Wij geloven dat dat nog steeds belangrijk is. Ik ben ervan overtuigd dat de stad Amersfoort een prachtig decor vormt voor The Passion.”

Vluchtelingen
Voor Amersfoort is 2016 ook het jaar waarin de toestroom en opvang van vele vluchtelingen uit België tijdens de eerste wereldoorlog wordt herdacht. In de uitvoering van The Passion worden verwijzingen naar deze gebeurtenis opgenomen, waardoor dit voor Amersfoort op een mooie manier bij elkaar komt.
http://www.thepassion.nl/nieuws/thepassion2016-amersfoort



quote:
Martijn Fischer gaat de rol van Jezus spelen in het Paasspektakel The Passion. De 48-jarige musicalacteur zal acteren en zingen in de jaarlijkse opvoering van het verhaal rond de lijdensweg van Jezus. Dit werd dinsdag onthuld door middel van een online publieksactie.

Amersfoort zal op 24 maart 2016 het decor vormen voor de eigentijdse muzikale vertelling van het paasverhaal. Door de stad trekt een processie met een groot verlicht kruis richting het Eemplein. Het evenement, dat voor het zesde jaar op rij gehouden wordt én wordt uitgezonden op tv, trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Martijn Fischer had afgelopen jaren veel succes met zijn vertolking van André Hazes. Eerst in de musical Hij Gelooft in Mij en afgelopen jaar in de film Bloed, Zweet en Tranen. Voor deze rol ontving hij een Gouden Kalf.

Inhoud
,,Ik voldoe niet aan het archetypische beeld dat mensen van Jezus hebben. Die tengere man met die lange baard", zegt Fischer over zijn deelname aan The Passion. ,,Het gaat wat mij betreft echt om de inhoud, om het levensverhaal van Jezus en wat ons dat kan leren."

The Passion vertelt over het lijden, sterven én opstaan van Jezus. De organisatie is in handen van de EO en de KRO. In 2011 werd The Passion voor het eerst opgevoerd in Gouda. Toen met Syb van der Ploeg als Jezus. Afgelopen jaar zagen 3,6 miljoen mensen hoe Jim de Groot zijn invulling aan Jezus gaf in Enschede.

#WieisJezus
De hoofdrolspeler van het populaire paasevenement werd op unieke wijze bekendgemaakt: het publiek kreeg de primeur. Vanaf dinsdagmorgen 8.30 uur konden fans bijdragen aan de onthulling van Jezus door via Facebook en Twitter de post met #WieisJezus te delen. Zo ontvouwde zich op www.thepassion.nl een filmpje waarin de kijker kon ontdekken wie de rol van Jezus vertolkt in The Passion 2016.
http://www.ad.nl/ad/nl/38(...)in-The-Passion.dhtml



quote:
Sofie van den Enk neemt rol verslaggever op zich
Als verslaggever in The Passion wil presentator Sofie het naadje van de kous weten van de mensen die met het lichtgevende kruis door Amersfoort lopen: “Ik vind het fascinerend dat mensen meelopen in zo’n processie en daar iets vinden van troost of warmte. Wát willen ze met elkaar delen, daar ben ik zo benieuwd naar.” Ze vervolgt: “Is het sterk of zwak om te geloven? Ik ben er oprecht niet over uit. Ik weet het niet. Daarom is het zo’n cadeau dat ik de verslaggeving van The Passion mag doen. Dan kan ik me er weer eens helemaal in storten en wie weet wat het me brengt. Ik vind het echt gaaf.” http://www.thepassion.nl/nieuws/sofieverslaggever


quote:
Lenette van Dongen verteller in The Passion
Cabaretière Lenette van Dongen is op 24 maart te zien in The Passion als verteller. Zij neemt de bezoekers op het plein en de kijkers thuis mee in de paasvertelling: “Ik vind het een hele leuke uitdaging en heb er zin in. De verhalen zitten door mijn jeugd verweven. De eenzaamheid van de juiste keuze is iets in het verhaal dat mij aanspreekt. Iedereen gaat de ene kant op en jij voelt dat je de andere kant op moet gaan.” http://www.thepassion.nl/nieuws/lenetteverteller

quote:
Howard Komproe maakt cast The Passion compleet
Howard Komproe is stand-up comedian. Hij tourde door het land met verschillende shows en maakt deel uit van de Comedytrain. “Ik vind het heel spannend om in de rol van Pilatus het volk toe te spreken. Ik doe dat dagelijks als mijzelf, maar nu vanuit een bepaalde rol. Hoe dat zal zijn, daar ben ik nieuwsgierig naar”, zegt Howard. In de huid van politicus Pilatus is hij degene die moet besluiten of Jezus wordt veroordeeld of niet. http://www.thepassion.nl/nieuws/howard_komproe_pilatus


quote:
Xander de Buisonjé speelt Judas
Xander de Buisonjé vindt het een enorme uitdaging om de Judasrol op zich te nemen in The Passion. ”De rol van Judas kenmerkt zich door verraad maar vooral ook de enorme eenzaamheid en het isolement. Hij kan zichzelf niet meer aankijken en niet meer met zichzelf leven. Dat het zo erg was, dat wist ik ook niet. Dat vind ik juist wel mooi', vertelt Xander. De zanger zegt niet veel vlieguren in acteren te hebben en krijgt dramalessen om zich voor te bereiden op zijn rol. http://www.thepassion.nl/nieuws/xanderspeeltjudas


quote:
Ellen ten Damme lijkt geboren voor de rol van Maria, ondanks dat ze niet gelovig is. “Ik ben fan van Jezus”, vertelde Ellen dinsdag aan tafel bij Eva Jinek. We kennen de veelzijdige Ellen als actrice en zangeres.

Moeder Maria
Ze kijkt uit naar haar rol als moeder Maria: “Ik heb heel veel zin om in dit grootse muziek-evenement een waardige Maria neer te zetten, die als moeder aller moeders troost biedt aan zo velen. Ik vind het spannend en ook heel mooi om in de Maria-rol live te zingen tussen al dat publiek op het plein.” http://www.televizier.nl/(...)n-2016.8762603.lynkx


quote:
Acteur Mark van Eeuwen speelt dit jaar de rol van Petrus in het muzikale spektakel The Passion van de EO en de KRO.
The Passion wordt opgevoerd op Witte Donderdag 24 maart in Amersfoort. Aan de hand van bekende Nederlandstalige popnummers wordt het paasverhaal over de laatste uren in het leven van Jezus verteld, een rol van Martijn Fischer. Zangeres Ellen ten Damme vertolkt de rol van Maria. Cabaretière Lenette van Dongen is de verteller van het lijdensverhaal van Jezus.

Xander de Buisonjé speelt tijdens de komende editie de rol van Judas de verrader. Sofie van den Enk neemt de taak van verslaggever op zich. De KRO-presentatrice ondervraagt de mensen die met het lichtgevende kruis door Amersfoort lopen.

Met Mark van Eeuwen erbij is de cast nu op één acteur na compleet. Binnenkort wordt bekend wie de rol van Pilatus gaat spelen. http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)el-The-Passion.dhtml


quote:
Arie Slob uit Zwolle, oud-fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Tweede Kamer, speelt mee in The Passion die dit jaar op Witte Donderdag in Amersfoort wordt gehouden. Hij is één van de discipelen, de volgelingen van Jezus.
Arie Slob is gevraagd voor het mega-evenement dat al sinds 2011 een enorme kijkcijferhit is. Hij moest er wel even over nadenken. "Uiteindelijk heb ik me laten overhalen, want het is ook wel een hele belevenis. Het is het evangelie dat verteld wordt, ook voor mensen die daar niet heel veel mee hebben."
Eigentijdse vorm
Slob maakt zich niet zo druk om de kritiek. "Je moet naar eigentijdse vormen zoeken om met elkaar bezig te zijn, en daar is dit een heel mooi voorbeeld van."
Er zijn al repetities geweest in Amersfoort en er zijn ook 's avonds en 's nachts opnamen gemaakt. Dat was best zwaar, want overdag moest hij gewoon weer aan het werk als directeur van het Historisch Centrum Overijssel in Zwolle. http://www.rtvoost.nl/nie(...)58460173#prettyPhoto
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:04:26 #2
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160922280
Het is volbracht.
Isn't it ironic, don't you think
pi_160922283
Weten we al waar het volgend jaar is?
pi_160922294
Ellen ten Damme _O_
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:04:50 #5
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160922295
Mag ik de tieten van Do posten?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_160922297
Het weer is wel vaker ruk geweest tijdens The Passion of niet?
Noot noot.
pi_160922299
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:04 schreef tralalala het volgende:
Weten we al waar het volgend jaar is?
Aleppo
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 22:04:57 #8
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160922300
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:03 schreef Paxcon het volgende:

[..]

Woon je ook in Groningen?
sinds gisteren weer op een kleine 20km afstand
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:03 schreef Renesite het volgende:

[..]

Nou, hopelijk wel in toonbare kleding woman!
as always!
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 22:05:13 #9
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160922308
Leiden heeft niet het laatste woord. Groningen wel.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 22:05:16 #10
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160922312
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:04 schreef Nizno het volgende:

[..]

sinds gisteren weer op een kleine 20km afstand

[..]

as always!
Oh echt? Cool.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160922313
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:04 schreef tralalala het volgende:
Weten we al waar het volgend jaar is?
schilderswijk in amsterdam zou wel een leuke locatie zijn
Ze smelten de kazen!
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:05:30 #12
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_160922316
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:04 schreef tralalala het volgende:
Weten we al waar het volgend jaar is?
Damascus
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:05:31 #13
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160922318
Er was toch ook een keer sneeuw :')
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160922321
Message!
pi_160922323
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:05 schreef Stickertje het volgende:

[..]

schilderswijk in amsterdam zou wel een leuke locatie zijn
Molenbeek
pi_160922324
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:05 schreef Stickertje het volgende:

[..]

schilderswijk in amsterdam zou wel een leuke locatie zijn
hmmmwat?
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_160922326
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:04 schreef Nizno het volgende:

[..]

sinds gisteren weer op een kleine 20km afstand

[..]

as always!
Nice :Y
pi_160922328
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:05 schreef Stickertje het volgende:

[..]

schilderswijk in amsterdam zou wel een leuke locatie zijn
Betondorp, waar hij geboren is :Y
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 22:05:52 #19
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160922334
quote:
6s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:05 schreef Renesite het volgende:

[..]

Oh echt? Cool.
yep.. omstandigheden wat minder maar erg blij met mijn huisje.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 22:05:58 #20
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160922337
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:04 schreef tralalala het volgende:
Weten we al waar het volgend jaar is?
Ik heb hier en daar gehoord dat Arnhem het wil gaan doen

Fuckers.
pi_160922338
Is dit de wederopstanding van Johan Cruijff?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_160922340
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:05 schreef spijkerbroek het volgende:

[..]

hmmmwat?
kut.. bedoel den haag

randstad een pot nat
Ze smelten de kazen!
pi_160922342
Is hij nu dood?
pi_160922345
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:05 schreef zeefje het volgende:
Er was toch ook een keer sneeuw :')
2011 wellicht?
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 22:06:12 #25
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160922346
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:05 schreef Paxcon het volgende:

[..]

Nice :Y
Nee dat is iets verder dan 20 KM van de stad af.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160922349
Viesdikke Jezus.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_160922354
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:04 schreef tralalala het volgende:
Weten we al waar het volgend jaar is?
Nee. Ik gok ergens in het zuiden, want daar is The Passion nog niet geweest. Ik gok op Zeeland.
pi_160922355
Verdomt dat ging snel.
pi_160922356
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:06 schreef Nizno het volgende:

[..]

Nee dat is iets verder dan 20 KM van de stad af.
:') _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2016 22:06:35 ]
pi_160922357
Gaat een beetje fout?
pi_160922358
Heftig buikje
Twiddel
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:06:35 #32
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160922361
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:06 schreef vencodark het volgende:

[..]

2011 wellicht?
Geen idee. Maar wel een keer
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160922362
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:02 schreef jcdragon het volgende:

[..]

Echt?
Verhalen en legendes neigen er naar om alles steeds mooier te maken. Maar als romeinse en hebreeuwse geschriften onafhakelijk van elkaar het zelfde zeggen dan zal er een deel echt gebeurt zijn.
Wie dit leest is gek
pi_160922364
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:06 schreef Paxcon het volgende:
Is hij nu dood?
Hij gaat zo herrijzen
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 22:06:42 #35
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160922366
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:06 schreef Paxcon het volgende:
Is hij nu dood?
Nee joh er zijn al 3 dagen om en we zitten zelfs in Rotterdam
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 22:06:48 #36
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160922369
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:05 schreef Nizno het volgende:

[..]

yep.. omstandigheden wat minder maar erg blij met mijn huisje.
Komt all goud!
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160922370
Oh dit is weer een filmpje
pi_160922372
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:06 schreef BillDauterive het volgende:

[..]

Nee. Ik gok ergens in het zuiden, want daar is The Passion nog niet geweest. Ik gok op Zeeland.
Jeuj!
pi_160922375
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:06 schreef Paxcon het volgende:
Is hij nu dood?
Spoiler dude, spoiler.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:06:55 #40
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160922376
Ineens staan ze in Rotterdam bij twee tongende mensen?
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 22:06:55 #41
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_160922380
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:06 schreef Paxcon het volgende:
Is hij nu dood?
oh nu al?
shit, gemist
Ze smelten de kazen!
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 22:07:08 #43
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160922383
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:06 schreef iBenny het volgende:
Gaat een beetje fout?
ja hij rent door heel NL zo te zien.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:07:13 #44
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160922386
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:06 schreef vencodark het volgende:

[..]

Jeuj!
Kom jij uit Zeeland O+
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160922388
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:06 schreef zeefje het volgende:
Ineens staan ze in Rotterdam bij twee tongende mensen?
Magic !
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 22:07:23 #46
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160922392
quote:
14s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:06 schreef Renesite het volgende:

[..]

Komt all goud!
tuulk
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160922397
Soooow, die wil ik wel troosten
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:07:36 #48
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160922399
Best wel creepy
Isn't it ironic, don't you think
pi_160922402
Marshmallow man :')
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_160922403
Jezus met een pondje meer :+ .
pi_160922405
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:07 schreef jcdragon het volgende:
Best wel creepy
Inderdaad, een freak die opeens opduikt.
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:07:54 #52
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160922409
Trui een maatje groter was ook geen overbodige luxe. Iets met een rolmops of rollade
If you can dream it, you can do it...
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 22:07:56 #53
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160922411
Was die de brug die iemand zocht ter herkenning?
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:08:02 #54
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_160922414
de witte reus
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:08:09 #55
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160922418
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:04 schreef Mani89 het volgende:
Mag ik de tieten van Do posten?
Ja doe maar. Ik moet nog vingeren.
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160922420
Deze show duurt wel lang zeg
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 22:08:17 #57
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160922422
Is dit weer van Marco?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 22:08:33 #58
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160922435
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:08 schreef Paxcon het volgende:
Deze show duurt wel lang zeg
Bijna afgelopen :)
pi_160922440
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:08 schreef zeefje het volgende:

[..]

Ja doe maar. Ik moet nog vingeren.
:9~
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_160922443
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:08 schreef Sked het volgende:

[..]

Bijna afgelopen :)
Ik was al bang dat we tot Pauw doorgingen
pi_160922448
Gelukkig is een nabeschouwing bij Pauw nu niet mogelijk.
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:09:09 #62
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160922449
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:08 schreef Mexicanobakker het volgende:
Is dit weer van Marco?
Uiteraard.
KuikenGuppy
pi_160922451
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:07 schreef zeefje het volgende:

[..]

Kom jij uit Zeeland O+
Ja!
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:09:15 #64
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160922453
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:08 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

:9~
:9
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 22:09:18 #65
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160922454
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:08 schreef zeefje het volgende:

[..]

Ja doe maar. Ik moet nog vingeren.
Dat worden DMs
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160922465
Slechtste Passion ooit.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_160922468
Gaat Pauw straks alleen maar over JC?
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:09:37 #68
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160922470
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:09 schreef vencodark het volgende:

[..]

Ja!
Ik niet
Maar wel groot fan O+
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160922475
KEES GOD _O_ _O_ _O_
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 22:09:45 #70
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160922478
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:08 schreef zeefje het volgende:

[..]

Ja doe maar. Ik moet nog vingeren.
Doe Maar?
Wie moet t zijn dan Henny of Ernst?
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 22:09:52 #71
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160922484
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:09 schreef Paxcon het volgende:
Gaat Pauw straks alleen maar over JC?
Ja
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:10:00 #72
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160922488
quote:
9s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:09 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat worden DMs
Ah ja. Dat zal het lot wel zijn
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160922489
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:09 schreef Sked het volgende:

[..]

Ja
Hmmm
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:10:05 #74
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160922491
Eindconclusie hier.

Dit was toch echt een van de mindere versies!
If you can dream it, you can do it...
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:10:07 #75
130755 Kinga
versier hier
pi_160922495
Het einde is niet eens spectaculair... Ik raad de Amerikaanse versie aan... leuke liedjes en goede zangers.
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 22:10:12 #76
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160922499
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:09 schreef Paxcon het volgende:
Gaat Pauw straks alleen maar over JC?
Net als de passion ja
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:10:21 #77
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160922503
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:09 schreef Nizno het volgende:

[..]

Doe Maar?
Wie moet t zijn dan Henny of Ernst?
Tieten van do
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160922505
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:09 schreef superniger het volgende:
Slechtste Passion ooit.
Beter dan met Shirma , kwam niet over...
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 22:10:24 #79
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160922507
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:10 schreef Books1 het volgende:
Eindconclusie hier.

Dit was toch echt een van de mindere versies!
Net als vorig jaar :Y
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160922508
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:10 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Net als de passion ja
hehe
pi_160922515
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:08 schreef Mexicanobakker het volgende:
Is dit weer van Marco?
Marco Borsato - Als Rennen Geen Zin Meer Heeft :Y
pi_160922528
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:10 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Net als de passion ja
Das logisch..
pi_160922531
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:09 schreef superniger het volgende:
Slechtste Passion ooit.
Smaken verschillen blijkbaar, ik vond het een van de beste Passions, goed gecast en goed gezongen :)
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_160922532
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:10 schreef Books1 het volgende:
Eindconclusie hier.

Dit was toch echt een van de mindere versies!
Minste denk ik zelfs, al was vorig jaar ook al weinig soeps.
pi_160922533
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:10 schreef Books1 het volgende:
Eindconclusie hier.

Dit was toch echt een van de mindere versies!
Net wanneer ik eens kijk. :')
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:11:13 #86
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160922538
Ik vind dit concept al 3 jaar net zo uitgekauwd als de afgelopen 7 jaar serious request
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  † In Memoriam † donderdag 24 maart 2016 @ 22:11:28 #87
137787 Snowsquall
Noord Brabant
pi_160922544
Ellen, godin :9 :9 :9 :* :* :* *; *; *;
Ik kan het je wel uitleggen maar het niet voor je begrijpen........
pi_160922548
gratis dvd jaaaaa
pi_160922557
Nederland van Boven _O_ oude afleveringen zeker?
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 22:12:10 #90
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160922565
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:11 schreef Paxcon het volgende:
gratis dvd jaaaaa
uiteraard bestellen we die. Ies Gratiez
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160922566
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:11 schreef Paxcon het volgende:
gratis dvd jaaaaa
Dat krijg je wel een telefoontje van de EO of je lid wilt worden, maar dat vertellen ze er helaas nooit bij
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_160922568
We hebben een puzzelstukjeseiland :o ? #Nederlandvanboven
pi_160922570
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:11 schreef zeefje het volgende:
Ik vind dit concept al 3 jaar net zo uitgekauwd als de afgelopen 7 jaar serious request
Bedankt.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:12:19 #94
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160922571
Even wat informatie inwinnen bij de pastoor brb
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 22:12:34 #95
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160922581
Marginaal beter dan de vorige 2 jaar vooral door de zangkwaliteit en decor

Xander was goed
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:12:36 #96
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160922582
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:12 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Bedankt.
Voor het besef?
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160922590
"Wilt u meer informatie over Pasen? Ga dan naar www.paashaas.nl "
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_160922641
Het was gezellig mensen
pi_160922657
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:12 schreef TLC het volgende:

[..]

Dat krijg je wel een telefoontje van de EO of je lid wilt worden, maar dat vertellen ze er helaas nooit bij
Andries Knevel blijft bij je voordeur staan en gaat niet weg voordat je lid bent. Echt vervelend, ik trap daar echt nooit meer in. Dan maar geen gratis dvd.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:14:56 #100
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160922662
Isn't it ironic, don't you think
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:14:57 #101
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_160922663
Graag volgend jaar een andere "Jezus" deze beste man heeft niet de uitstraling en de kracht in zijn stem :) .
ohw NOOIT MEER mag hij dit nummer verkrachten .
It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:16:08 #102
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_160922693
Mooie editie. Goed gezongen over het algemeen.
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:16:39 #103
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_160922707
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:14 schreef Lord Dreamer het volgende:
Graag volgend jaar een andere "Jezus" deze beste man heeft niet de uitstraling en de kracht in zijn stem :) .
ohw NOOIT MEER mag hij dit nummer verkrachten .
Niet zeuren, hij deed het prima. En er is elk jaar een nieuwe Jezus dus je krijgt je zin.
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
pi_160922747
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:11 schreef tralalala het volgende:
Nederland van Boven _O_ oude afleveringen zeker?
Helaas spijtig genoeg wel
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:18:21 #105
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_160922759
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:16 schreef Strani het volgende:

[..]

Niet zeuren, hij deed het prima. En er is elk jaar een nieuwe Jezus dus je krijgt je zin.
Nee het was niet prima, bij vlagen niet te verstaan en overstemt door anderen. Let wel hij speelt Jesus , niet een of andere dokwerker
It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_160922794
Ze hebben iets nieuws geprobeerd qua opbouw en tekst dit jaar. Andere jaren was de uitzending woord voor woord hetzelfde. Qua liedjes snap ik niet dat ze succesvolle nummers niet hergebruiken, dit jaar viel de selectie enigszins tegen.
pi_160922827
Gevallen of gevlogen vond ik toen zo mooi :@
Noot noot.
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:21:25 #108
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_160922844
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:18 schreef Lord Dreamer het volgende:

[..]

Nee het was niet prima, bij vlagen niet te verstaan en overstemt door anderen. Let wel hij speelt Jesus , niet een of andere dokwerker
Ik had totaal geen problemen met de verstaanbaarheid en vond 'Open' juist een erg mooi moment. Maar goed, misschien focus ik meer op de positieve kanten bij shows als deze.
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
pi_160922871
https://twitter.com/Mvan_berkel/status/713106784563687425


"Een tikkie naar rechts bij jou, Henk.
Ja, prima zo. Niks meer aan doen.
En nou zakken, zakken, zakken..."

[ Bericht 24% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2016 22:23:23 ]
pi_160922901
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:22 schreef d4v1d het volgende:
[ afbeelding ]

"Een tikkie naar rechts bij jou, Henk.
Ja, prima zo. Niks meer aan doen.
En nou zakken, zakken, zakken..."
:D
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:23:30 #111
4178 Lord Dreamer
I Rule In Hell
pi_160922915
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:21 schreef Strani het volgende:

[..]

Ik had totaal geen problemen met de verstaanbaarheid en vond 'Open' juist een erg mooi moment. Maar goed, misschien focus ik meer op de positieve kanten bij shows als deze.
Tja , ik vond open tegen vallen omdat ik de kracht misten na het ingetogen begin. Ohw ik vond die op de route stukjes ook niets, de interviews .. maar misschien omdat ze gewoon te gemaakt waren. "Maria"zong trouwens wel erg goed en Xander deed het prima in mijn ogen.
It is a sad day, it is a red day. It is going to be a black day. When the sun rises........
Some day you shall flee, Panted and weak - Master, Passion, Greed.
pi_160922919
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:22 schreef d4v1d het volgende:
https://twitter.com/Mvan_berkel/status/713106784563687425
[ afbeelding ]

"Een tikkie naar rechts bij jou, Henk.
Ja, prima zo. Niks meer aan doen.
En nou zakken, zakken, zakken..."
Maurice _O_
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:24:50 #113
181667 Strani
Wie dit leest is gek
pi_160922946
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:23 schreef Lord Dreamer het volgende:

[..]

Tja , ik vond open tegen vallen omdat ik de kracht misten na het ingetogen begin. Ohw ik vond die op de route stukjes ook niets, de interviews .. maar misschien omdat ze gewoon te gemaakt waren. "Maria"zong trouwens wel erg goed en Xander deed het prima in mijn ogen.
Nou, toch nog wat positiefs dan :)

De route-interviews vind ik meestal ook wat minder trouwens.
Op 02-02-2020 20:20:20 schreef Strani iets
#Hashtag4sale
pi_160922988
vond het tegenvallen en zowel muzikaal als de spelers, jammer, volgend jaar maar weer dan.
Do what you love, love what you do!
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:27:23 #115
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_160923013
Ik zou wel 's een echte volkszanger zoals Jannes of Frans Duijts als Jezus willen zien. :@
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:28:28 #116
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160923032
Ik blijf hangen op Nederland van boven. Best geinig :).
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:28:54 #117
192229 XDo
Orgasm beat it!
pi_160923037
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:04 schreef Mani89 het volgende:
Mag ik de tieten van Do posten?
Ja doe even. Net gemist
It's nothing, returned Mrs Chick. It's merely change of weather. We must expect change.
pi_160923050
Wordt deze hedendaagse vertelling van die charlatan serieus zo goed bekeken op tv?

Ik sta er eigenlijk van te kijken hoe veel achterlijke mensen er anno 2016 nog zijn die in dergelijke sprookjes geloven.

Met zn water in wijn veranderen en iemand een oor aan naaien. Flikker toch op man. Jezus zeg :(
"The only sight worse than a sad dwarf is a very sad dwarf"
"Met dubbel s welteverstaan"
pi_160923071
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:27 schreef Van_Poppel het volgende:
Ik zou wel 's een echte volkszanger zoals Jannes of Frans Duijts als Jezus willen zien. :@
Het gaat mij niet echt om de bekende figuren, maar meer of ze het goed kunnen brengen, vorig jaar was Pilatus goed gedaan.

Dit jaar, mwhaaaah net niet allemaal.

Ze kunnen ook onbekende personen daar neerzetten natuurlijk, van mij hoeft dat BN-er sowieso niet
Do what you love, love what you do!
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:31:17 #120
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_160923094
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:30 schreef kree het volgende:

[..]

Het gaat mij niet echt om de bekende figuren, maar meer of ze het goed kunnen brengen, vorig jaar was Pilatus goed gedaan.

Dit jaar, mwhaaaah net niet allemaal.

Ze kunnen ook onbekende personen daar neerzetten natuurlijk, van mij hoeft dat BN-er sowieso niet
Ik vond Pilatus het eigenlijk het best doen hoor; hij was het meest geloofwaardig
pi_160923122
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:31 schreef Tengano het volgende:

[..]

Ik vond Pilatus het eigenlijk het best doen hoor
jawel zeg niet dat het nu super slecht was, maar vond hem dus vorig jaar beter, met die krullenbol, geen idee wie het ook alweer was. :)
Do what you love, love what you do!
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:34:11 #122
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_160923175
Dave Roelvink als Barabas!!! _O_
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:35:11 #123
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_160923206
Volgend jaar: Arie Boomsma als Judas
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:36:28 #124
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160923238
quote:
10s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:35 schreef Tengano het volgende:
Volgend jaar: Arie Boomsma als Judas
Die kan toch niet zingen :')
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  donderdag 24 maart 2016 @ 22:37:08 #125
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_160923255
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:36 schreef zeefje het volgende:

[..]

Die kan toch niet zingen :')
Dave Roelvink toch ook niet :')
pi_160940924
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 22:37 schreef Tengano het volgende:

[..]

Dave Roelvink toch ook niet :')
Die hoefde niet te zingen.
  zaterdag 26 maart 2016 @ 20:30:38 #127
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160964237
De Amerikaanse versie is nu bezig op Fox. Word in ieder geval een stuk beter gezongen.

New Orleans
If you can dream it, you can do it...
pi_160964252
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 20:30 schreef Books1 het volgende:
De amerikaanse versie is nu bezig op Fox. Word in ieder geval een stuk beter gezongen.
Hij staat inmiddels ook op Netflix
pi_160964318
quote:
2s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 20:31 schreef iBenny het volgende:

[..]

Hij staat inmiddels ook op Netflix
Ook op de NL Netflix?

Is de versie van dit jaar het terugkijken waard? Zat in het buitenland dus niet kunnen kijken.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_160964498
Dit is wel veel mooier dan de Nederlandse versie.
pi_160964543
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 20:33 schreef roos85 het volgende:

[..]

Ook op de NL Netflix?

Is de versie van dit jaar het terugkijken waard? Zat in het buitenland dus niet kunnen kijken.
Yes en yes.

Ik vond hem beter dan de Nederlandse
pi_160964848
Treffende liedjes wel.
En een appetijtelijk paaseitje als Jezus ook.
Wat mot je, vroeg ze dan en zette alsnog een slotje.
Ga toch weg gek, zeiken doe je maar in feedback.
Soms kreeg ze van alles naar haar hoofd. Cholera, tyfus en ebola.
Doe mij maar een Whoppermenu. Met cola. ©Biogarde
pi_160964944
The Reason _O_
pi_160965020
1. "When Love Takes Over" Yolanda Adams
2. "Love Can Move Mountains" (featuring Jencarlos, Prince Royce, Chris Daughtry, Shane Harper & Michael W. Smith) The Passion Cast
3. "My Love Is Your Love[14]" Trisha Yearwood
4. "Home" Jencarlos & Prince Royce
5. "With Arms Wide Open" Jencarlos
6. "Hands" Trisha Yearwood
7. "Bring Me to Life" Chris Daughtry
8. "Calling All Angels" Jencarlos
9. "I Won't Give Up" Trisha Yearwood
10. "Demons[14]" Chris Daughtry & Jencarlos
11. "The Reason" Prince Royce
12. "You'll Never Walk Alone" Trisha Yearwood
13. "We Don't Need Another Hero" Seal & Jencarlos
14. "Mad World" Seal
15. "Broken" Trisha Yearwood
16. "Unconditionally[23]" Jencarlos
pi_160965023
quote:
2s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 20:41 schreef iBenny het volgende:

[..]

Yes en yes.

Ik vond hem beter dan de Nederlandse
Tnx
Morgen maar eens kijken :Y
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  zaterdag 26 maart 2016 @ 20:59:02 #136
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160965057
Goed gekozen liedjes en goed gezongen. Sfeer is anders, warmer en liefdevoller dan in Nederland is mijn persoonlijke mening.

Of je de nl'se versie van dit jaar wil zien is aan jezelf maar ik was geen groot fan deze versie 😇
If you can dream it, you can do it...
pi_160965058
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 20:57 schreef opperkleurder het volgende:
1. "When Love Takes Over" Yolanda Adams
2. "Love Can Move Mountains" (featuring Jencarlos, Prince Royce, Chris Daughtry, Shane Harper & Michael W. Smith) The Passion Cast
3. "My Love Is Your Love[14]" Trisha Yearwood
4. "Home" Jencarlos & Prince Royce
5. "With Arms Wide Open" Jencarlos
6. "Hands" Trisha Yearwood
7. "Bring Me to Life" Chris Daughtry
8. "Calling All Angels" Jencarlos
9. "I Won't Give Up" Trisha Yearwood
10. "Demons[14]" Chris Daughtry & Jencarlos
11. "The Reason" Prince Royce
12. "You'll Never Walk Alone" Trisha Yearwood
13. "We Don't Need Another Hero" Seal & Jencarlos
14. "Mad World" Seal
15. "Broken" Trisha Yearwood
16. "Unconditionally[23]" Jencarlos
Mad World was best wel indrukwekkend
pi_160965083
Was dit playback of loopt mijn scherm achter op het geluid?

pi_160965095
quote:
14s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 20:59 schreef iBenny het volgende:

[..]

Mad World was best wel indrukwekkend
Een van mijn favoriete liedjes. Ik ben benieuwd.
Wat mot je, vroeg ze dan en zette alsnog een slotje.
Ga toch weg gek, zeiken doe je maar in feedback.
Soms kreeg ze van alles naar haar hoofd. Cholera, tyfus en ebola.
Doe mij maar een Whoppermenu. Met cola. ©Biogarde
pi_160965108
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 20:59 schreef Mr.Ping het volgende:
Was dit playback of loopt mijn scherm achter op het geluid?

Het was absoluut live ^O^
pi_160965117
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 20:59 schreef Books1 het volgende:
Goed gekozen liedjes en goed gezongen. Sfeer is anders, warmer en liefdevoller dan in Nederland is mijn persoonlijke mening.

Of je de nl'se versie van dit jaar wil zien is aan jezelf maar ik was geen groot fan deze versie 😇
Ik heb zelf weinig met 'het geloof', maar die sfeer is zeker mooi om te zien.
Wat mot je, vroeg ze dan en zette alsnog een slotje.
Ga toch weg gek, zeiken doe je maar in feedback.
Soms kreeg ze van alles naar haar hoofd. Cholera, tyfus en ebola.
Doe mij maar een Whoppermenu. Met cola. ©Biogarde
pi_160965131
Ze coveren zelfs Lee Towers nu _O_ _O_
  Redactie Frontpage / Weblog zaterdag 26 maart 2016 @ 21:06:19 #143
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160965245
ik kijk ook nu
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_160965276
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 21:06 schreef Paul het volgende:
ik kijk ook nu
Paulus.
Wat mot je, vroeg ze dan en zette alsnog een slotje.
Ga toch weg gek, zeiken doe je maar in feedback.
Soms kreeg ze van alles naar haar hoofd. Cholera, tyfus en ebola.
Doe mij maar een Whoppermenu. Met cola. ©Biogarde
pi_160965277
quote:
7s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 21:01 schreef Janetje het volgende:

[..]

Ik heb zelf weinig met 'het geloof', maar die sfeer is zeker mooi om te zien.
Dit ja.

Had het idee dat de Amerikanen er meer een gezelliger / samen-zijn spektakel van wilde maken en dat de Nederlanders liever wat serieuzer en politieker zijn.
  Redactie Frontpage / Weblog zaterdag 26 maart 2016 @ 21:08:57 #146
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160965303
Zelfs traantjes bij Jezus
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_160965318
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 21:08 schreef Paul het volgende:
Zelfs traantjes bij Jezus
Goede acteur
  Redactie Frontpage / Weblog zaterdag 26 maart 2016 @ 21:10:17 #148
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160965337
Deze Passion is idd wel ff beter dan in NL _O-
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  zaterdag 26 maart 2016 @ 21:11:46 #149
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160965381
Mad World met Seal supertoffe versie.
If you can dream it, you can do it...
pi_160965466
Zo.
Wat mot je, vroeg ze dan en zette alsnog een slotje.
Ga toch weg gek, zeiken doe je maar in feedback.
Soms kreeg ze van alles naar haar hoofd. Cholera, tyfus en ebola.
Doe mij maar een Whoppermenu. Met cola. ©Biogarde
pi_160965715
Wel fijn dat de reclamebreaks er uit zijn gehaald.
  zaterdag 26 maart 2016 @ 21:32:02 #152
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160965886
Supermooie Passion neergezet in New Orleans!
If you can dream it, you can do it...
pi_160965983
Wat krijg je als je Jezus en André Hazes combineert? De Kwis met Martijn Fischer natuurlijk! Zometeen om 21.35 uur bij de VARA op NPO 1.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_160965999
Al hadden ze dat bij Cojones ook al wat meegedaan.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_160968064
Wel mooi dat de US-versie wordt gevolgd door 'Ice age' en 'Muppets from space'.
Wat mot je, vroeg ze dan en zette alsnog een slotje.
Ga toch weg gek, zeiken doe je maar in feedback.
Soms kreeg ze van alles naar haar hoofd. Cholera, tyfus en ebola.
Doe mij maar een Whoppermenu. Met cola. ©Biogarde
pi_160973403
Ik heb hier zo hard om moeten lachen

Mvan_berkel twitterde op donderdag 24-03-2016 om 21:54:40 "Een tikkie naar rechts bij jou, Henk.Ja, prima zo. Niks meer aan doen. En nou zakken, zakken, zakken..." #tp16 https://t.co/pbFHX2RpZJ reageer retweet


[ Bericht 20% gewijzigd door Postbus100 op 27-03-2016 13:26:46 ]
Somebody that I used to know
pi_160996906
Net de Amerikaanse Passion gekeken. Je kan merken dat ze daar meer gevoel hebben voor theater/musical en het neerzetten van sfeer: echt goed gedaan. Ook goede liedjes gekozen, Seal zong fantastisch en er waren veel meer meezingliedjes, dat geeft meer sfeer.

Overigens vond ik het einde niet zo mooi, dat deden ze in NL beter.
pi_161000854
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2016 13:42 schreef Anastasis het volgende:
Net de Amerikaanse Passion gekeken. Je kan merken dat ze daar meer gevoel hebben voor theater/musical en het neerzetten van sfeer: echt goed gedaan. Ook goede liedjes gekozen, Seal zong fantastisch en er waren veel meer meezingliedjes, dat geeft meer sfeer.

Overigens vond ik het einde niet zo mooi, dat deden ze in NL beter.
Ja, onder de streep vond ik de Amerikaanse versie beter (tegen m'n verwachting in) dan de Nederlandse. Goede cast en toffere nummers. Het zingen en acteren wordt met veel meer passie gedaan ( ;) ). Ik vond het "Judas"-nummer (Bring Me To Life van Evanescence) in die fabriekshal ook geweldig gedaan. Het einde was inderdaad wel heel cheesy.
pi_161001543
Vorig jaar waren de liedjes veel mooier; dit jaar zat er niet een mooie bij de Nederlandse versie.

De liedjes van de USA-versie redden dit jaar The Passion.
We Don't Need Another Hero‬ door Seal and Jencarlos....zo mooi gedaan!
  Redactie Frontpage maandag 28 maart 2016 @ 18:18:38 #160
1150 crew  SunChaser
Leuker wordt het niet
pi_161003009
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2016 13:42 schreef Anastasis het volgende:
Net de Amerikaanse Passion gekeken. Je kan merken dat ze daar meer gevoel hebben voor theater/musical en het neerzetten van sfeer:
De regie is door dezelfde man gedaan als in Nederland. Ze hebben gewoon een grotere keus
pi_161066948
quote:
0s.gif Op maandag 28 maart 2016 18:18 schreef SunChaser het volgende:

[..]

De regie is door dezelfde man gedaan als in Nederland. Ze hebben gewoon een grotere keus
Dat van die regisseur, dat wist ik. De keus is daar wel ruimer, maar de liedjes in NL komen van een beperkt aantal artiesten. Ik bedoel, jaarlijks tig Borsato-nummers.
pi_161070284
Tina Turner in NL kan toch ook?
pi_161070414
Er komt een moment dat ze Engelse nummers in het Nederlands gaan brengen
pi_161070436
quote:
14s.gif Op donderdag 31 maart 2016 12:01 schreef iBenny het volgende:
Er komt een moment dat ze Engelse nummers in het Nederlands gaan brengen
Niks mis mee.
  Redactie Frontpage / Weblog zondag 19 februari 2017 @ 10:02:52 #165
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_168996247
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')