abonnement Unibet Coolblue
pi_160919521


quote:
De zesde editie van The Passion vindt plaats in Amersfoort. De stad zal op 24 maart 2016 het decor vormen voor de eigentijdse muzikale vertelling van het paasverhaal. Tijdens de live-uitzending zal de gebruikelijke processie worden gehouden, waarbij ruim duizend deelnemers met het verlichte kruis naar het hoofdpodium lopen. De gemeente Amersfoort vindt het een eer dit bijzondere event te ontvangen.

Burgemeester Bolsius: “Het is voor Amersfoort een enorme uitdaging om dit grote live-event in de stad te ontvangen. Miljoenen mensen bekijken de vertelling thuis, terwijl tienduizenden naar de stad komen om het van dichtbij mee te maken. Ook voor veel Amersfoorters is het een unieke gebeurtenis in hun eigen stad."

Geloofsgemeenschappen
The Passion vertelt over het lijden, sterven én opstaan van Jezus. Arjan Lock, directeur van de EO legt uit waarom de keuze op de Keistad is gevallen: “Amersfoort is een mooie stad en kent een groot aantal geloofsgemeenschappen. Wij vinden het geweldig als al deze verschillende gemeenschappen en kerken aanhaken bij The Passion. Op die manier wordt het paasverhaal breed gedragen en verteld.”

Prachtig decor
The Passion is een samenwerking van de omroepen EO en KRO en wordt geproduceerd door Eye2Eye Media. Taco Rijssemus, mediadirecteur van de KRO-NCRV, licht toe: “The Passion maakt het paasverhaal voor elke Nederlander weer toegankelijk. Wij geloven dat dat nog steeds belangrijk is. Ik ben ervan overtuigd dat de stad Amersfoort een prachtig decor vormt voor The Passion.”

Vluchtelingen
Voor Amersfoort is 2016 ook het jaar waarin de toestroom en opvang van vele vluchtelingen uit België tijdens de eerste wereldoorlog wordt herdacht. In de uitvoering van The Passion worden verwijzingen naar deze gebeurtenis opgenomen, waardoor dit voor Amersfoort op een mooie manier bij elkaar komt.
http://www.thepassion.nl/nieuws/thepassion2016-amersfoort



quote:
Martijn Fischer gaat de rol van Jezus spelen in het Paasspektakel The Passion. De 48-jarige musicalacteur zal acteren en zingen in de jaarlijkse opvoering van het verhaal rond de lijdensweg van Jezus. Dit werd dinsdag onthuld door middel van een online publieksactie.

Amersfoort zal op 24 maart 2016 het decor vormen voor de eigentijdse muzikale vertelling van het paasverhaal. Door de stad trekt een processie met een groot verlicht kruis richting het Eemplein. Het evenement, dat voor het zesde jaar op rij gehouden wordt én wordt uitgezonden op tv, trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Martijn Fischer had afgelopen jaren veel succes met zijn vertolking van André Hazes. Eerst in de musical Hij Gelooft in Mij en afgelopen jaar in de film Bloed, Zweet en Tranen. Voor deze rol ontving hij een Gouden Kalf.

Inhoud
,,Ik voldoe niet aan het archetypische beeld dat mensen van Jezus hebben. Die tengere man met die lange baard", zegt Fischer over zijn deelname aan The Passion. ,,Het gaat wat mij betreft echt om de inhoud, om het levensverhaal van Jezus en wat ons dat kan leren."

The Passion vertelt over het lijden, sterven én opstaan van Jezus. De organisatie is in handen van de EO en de KRO. In 2011 werd The Passion voor het eerst opgevoerd in Gouda. Toen met Syb van der Ploeg als Jezus. Afgelopen jaar zagen 3,6 miljoen mensen hoe Jim de Groot zijn invulling aan Jezus gaf in Enschede.

#WieisJezus
De hoofdrolspeler van het populaire paasevenement werd op unieke wijze bekendgemaakt: het publiek kreeg de primeur. Vanaf dinsdagmorgen 8.30 uur konden fans bijdragen aan de onthulling van Jezus door via Facebook en Twitter de post met #WieisJezus te delen. Zo ontvouwde zich op www.thepassion.nl een filmpje waarin de kijker kon ontdekken wie de rol van Jezus vertolkt in The Passion 2016.
http://www.ad.nl/ad/nl/38(...)in-The-Passion.dhtml



quote:
Sofie van den Enk neemt rol verslaggever op zich
Als verslaggever in The Passion wil presentator Sofie het naadje van de kous weten van de mensen die met het lichtgevende kruis door Amersfoort lopen: “Ik vind het fascinerend dat mensen meelopen in zo’n processie en daar iets vinden van troost of warmte. Wát willen ze met elkaar delen, daar ben ik zo benieuwd naar.” Ze vervolgt: “Is het sterk of zwak om te geloven? Ik ben er oprecht niet over uit. Ik weet het niet. Daarom is het zo’n cadeau dat ik de verslaggeving van The Passion mag doen. Dan kan ik me er weer eens helemaal in storten en wie weet wat het me brengt. Ik vind het echt gaaf.” http://www.thepassion.nl/nieuws/sofieverslaggever


quote:
Lenette van Dongen verteller in The Passion
Cabaretière Lenette van Dongen is op 24 maart te zien in The Passion als verteller. Zij neemt de bezoekers op het plein en de kijkers thuis mee in de paasvertelling: “Ik vind het een hele leuke uitdaging en heb er zin in. De verhalen zitten door mijn jeugd verweven. De eenzaamheid van de juiste keuze is iets in het verhaal dat mij aanspreekt. Iedereen gaat de ene kant op en jij voelt dat je de andere kant op moet gaan.” http://www.thepassion.nl/nieuws/lenetteverteller

quote:
Howard Komproe maakt cast The Passion compleet
Howard Komproe is stand-up comedian. Hij tourde door het land met verschillende shows en maakt deel uit van de Comedytrain. “Ik vind het heel spannend om in de rol van Pilatus het volk toe te spreken. Ik doe dat dagelijks als mijzelf, maar nu vanuit een bepaalde rol. Hoe dat zal zijn, daar ben ik nieuwsgierig naar”, zegt Howard. In de huid van politicus Pilatus is hij degene die moet besluiten of Jezus wordt veroordeeld of niet. http://www.thepassion.nl/nieuws/howard_komproe_pilatus


quote:
Xander de Buisonjé speelt Judas
Xander de Buisonjé vindt het een enorme uitdaging om de Judasrol op zich te nemen in The Passion. ”De rol van Judas kenmerkt zich door verraad maar vooral ook de enorme eenzaamheid en het isolement. Hij kan zichzelf niet meer aankijken en niet meer met zichzelf leven. Dat het zo erg was, dat wist ik ook niet. Dat vind ik juist wel mooi', vertelt Xander. De zanger zegt niet veel vlieguren in acteren te hebben en krijgt dramalessen om zich voor te bereiden op zijn rol. http://www.thepassion.nl/nieuws/xanderspeeltjudas


quote:
Ellen ten Damme lijkt geboren voor de rol van Maria, ondanks dat ze niet gelovig is. “Ik ben fan van Jezus”, vertelde Ellen dinsdag aan tafel bij Eva Jinek. We kennen de veelzijdige Ellen als actrice en zangeres.

Moeder Maria
Ze kijkt uit naar haar rol als moeder Maria: “Ik heb heel veel zin om in dit grootse muziek-evenement een waardige Maria neer te zetten, die als moeder aller moeders troost biedt aan zo velen. Ik vind het spannend en ook heel mooi om in de Maria-rol live te zingen tussen al dat publiek op het plein.” http://www.televizier.nl/(...)n-2016.8762603.lynkx


quote:
Acteur Mark van Eeuwen speelt dit jaar de rol van Petrus in het muzikale spektakel The Passion van de EO en de KRO.
The Passion wordt opgevoerd op Witte Donderdag 24 maart in Amersfoort. Aan de hand van bekende Nederlandstalige popnummers wordt het paasverhaal over de laatste uren in het leven van Jezus verteld, een rol van Martijn Fischer. Zangeres Ellen ten Damme vertolkt de rol van Maria. Cabaretière Lenette van Dongen is de verteller van het lijdensverhaal van Jezus.

Xander de Buisonjé speelt tijdens de komende editie de rol van Judas de verrader. Sofie van den Enk neemt de taak van verslaggever op zich. De KRO-presentatrice ondervraagt de mensen die met het lichtgevende kruis door Amersfoort lopen.

Met Mark van Eeuwen erbij is de cast nu op één acteur na compleet. Binnenkort wordt bekend wie de rol van Pilatus gaat spelen. http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)el-The-Passion.dhtml


quote:
Arie Slob uit Zwolle, oud-fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Tweede Kamer, speelt mee in The Passion die dit jaar op Witte Donderdag in Amersfoort wordt gehouden. Hij is één van de discipelen, de volgelingen van Jezus.
Arie Slob is gevraagd voor het mega-evenement dat al sinds 2011 een enorme kijkcijferhit is. Hij moest er wel even over nadenken. "Uiteindelijk heb ik me laten overhalen, want het is ook wel een hele belevenis. Het is het evangelie dat verteld wordt, ook voor mensen die daar niet heel veel mee hebben."
Eigentijdse vorm
Slob maakt zich niet zo druk om de kritiek. "Je moet naar eigentijdse vormen zoeken om met elkaar bezig te zijn, en daar is dit een heel mooi voorbeeld van."
Er zijn al repetities geweest in Amersfoort en er zijn ook 's avonds en 's nachts opnamen gemaakt. Dat was best zwaar, want overdag moest hij gewoon weer aan het werk als directeur van het Historisch Centrum Overijssel in Zwolle. http://www.rtvoost.nl/nie(...)58460173#prettyPhoto
Noot noot.
pi_160919529
Ik hoor een sirene.
Noot noot.
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:56:27 #3
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919535
Hij moet meedoen met 'It takes two'.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160919538
De maan? Is het helder in A'foort of toch gewoon niet live?
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 20:56:33 #5
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160919540
quote:
11s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:55 schreef Jojoortje het volgende:
Jack van Houten.
GTST is een paar deurtjes verder
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:56:35 #6
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919541
Monnickendam, zijn ze zo weer terug bij de Mariënhof :D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160919542
Ik vind het tot nog toe best een leuke show
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:56:50 #8
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919554
Daar beneden, goede plek om een jonko te klappen
:')
pi_160919556
Oh dat was hier.
Noot noot.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:56:57 #10
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160919562
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:56 schreef tralalala het volgende:
De maan? Is het helder in A'foort of toch gewoon niet live?
Maan O+ ? Waar ?
Isn't it ironic, don't you think
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:56:57 #11
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160919563
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:56 schreef tralalala het volgende:
De maan? Is het helder in A'foort of toch gewoon niet live?
complottheoriën enzo
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:56:58 #12
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919564
Ze staan naar het huis van Miss Montreal te kijken _O-
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160919565
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:56 schreef Leandra het volgende:
Monnickendam, zijn ze zo weer terug bij de Mariënhof :D
Lekkere volgorde :') Eerst de stad in lopen en dan toch maar terug om weer een riedeltje te zingen
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:57:01 #14
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919567
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:56 schreef tralalala het volgende:
De maan? Is het helder in A'foort of toch gewoon niet live?
Dit is niet live, deels..
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160919571
5 voor 12 op de klok :')
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:57:16 #16
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919576
Hee de klok staat fout
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160919579
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:57 schreef Renesite het volgende:

[..]

Dit is niet live, deels..
Ja oké, maar wist niet dat dus dagen tussen zaten. :o
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:57:28 #18
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919580
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:56 schreef Leandra het volgende:
Ze staan naar het huis van Miss Montreal te kijken _O-
Daar staat maar 1 huis hoor en een paar kantoren
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:57:29 #19
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160919582
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:57 schreef iBenny het volgende:
5 voor 12 op de klok :')
_O-
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:57:33 #20
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_160919584
Deze Jezus kan het laatste avondmaal wel overslaan.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:57:40 #21
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919590
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:56 schreef tralalala het volgende:
De maan? Is het helder in A'foort of toch gewoon niet live?
Die delen in de stad zijn volgens mij niet live....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:57:48 #22
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160919591
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:57 schreef Martinello het volgende:
Deze Jezus kan het laatste avondmaal wel overslaan.
_O-
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:57:54 #23
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919595
Is die bolle jezus :')?
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:57:59 #24
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919601
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:57 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Daar staat maar 1 huis hoor en een paar kantoren
Dat huis dus ;)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160919603
Klotenummer overigens dit
pi_160919604
Het is al 5 voor 12 voor Jezus.
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:58:09 #27
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919606
Monden en zang niet synchroon.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160919608
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:58 schreef Paxcon het volgende:
Klotenummer overigens dit
Eens
pi_160919609
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:57 schreef Martinello het volgende:
Deze Jezus kan het laatste avondmaal wel overslaan.
Een blik knakworsten waarschijnlijk :D
pi_160919611
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:57 schreef Martinello het volgende:
Deze Jezus kan het laatste avondmaal wel overslaan.
:D
Ze smelten de kazen!
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:58:28 #31
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919621
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:57 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat huis dus ;)
Serieus?
Als kind noemde ik dat altijd het huisje van roodkapje, omdat het zo'n klein huisje is met een miniparkje ernaast
:')
pi_160919625
Hij moet naar Jeruzalem? Hij zit wel echt compleet verkeerd.
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 20:58:37 #33
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919626
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:58 schreef MrBadGuy het volgende:

[..]

Een blik knakworsten waarschijnlijk :D
biertjuh?
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160919628
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:57 schreef Martinello het volgende:
Deze Jezus kan het laatste avondmaal wel overslaan.
_O-
pi_160919639
"Hou me niet tegen" :D
pi_160919641
Denk dat het niet koud genoeg is, ze zingen andere jaren rauwer.. mooier.

Lijkt wel een musical, zo netjes
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:58:58 #37
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919642
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:58 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Serieus?
Als kind noemde ik dat altijd het huisje van roodkapje, omdat het zo'n klein huisje is met een miniparkje ernaast
Ja serieus... ik vind die aanbouw trouwens foeilelijk, maar dat heeft zij niet gedaan :)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 20:59:08 #38
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919646
Is Martijn nu elke keer buiten adem?
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 20:59:09 #39
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160919647
Wie is dit lijk?
pi_160919650
Ik vind Jezus totaal niet geloofwaardig, kan niet goed acteren.
pi_160919653
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:59 schreef Sked het volgende:
Wie is dit lijk?
_O-
  † In Memoriam † donderdag 24 maart 2016 @ 20:59:25 #42
137787 Snowsquall
Noord Brabant
pi_160919655
Alleen Ellen is het kijken waard :9
Ik kan het je wel uitleggen maar het niet voor je begrijpen........
pi_160919663
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:59 schreef Sked het volgende:
Wie is dit lijk?
Mevrouw Stemband dus :{
Noot noot.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:59:40 #44
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919666
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:58 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja serieus... ik vind die aanbouw trouwens foeilelijk, maar dat heeft zij niet gedaan :)
Ja eerst was het echt ienieminie
:')
pi_160919672
Oh deze verhaaltjes zijn altijd tergend
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 20:59:50 #46
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919673
quote:
19s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:59 schreef Jojoortje het volgende:

[..]

Mevrouw Stemband dus :{
bijna
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  † In Memoriam † donderdag 24 maart 2016 @ 20:59:53 #47
137787 Snowsquall
Noord Brabant
pi_160919678
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:59 schreef Sked het volgende:
Wie is dit lijk?
Lenette v dongen
Ik kan het je wel uitleggen maar het niet voor je begrijpen........
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:00:00 #48
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160919683
Oh god, nog een enge feminist ook
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:00:02 #49
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160919684
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:59 schreef Snowsquall het volgende:
Alleen Ellen is het kijken waard :9
En Sofie.
Isn't it ironic, don't you think
pi_160919688
Wat een treurnis :') - http://live.thepassion.nl/
pi_160919689
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:59 schreef Paxcon het volgende:
Oh deze verhaaltjes zijn altijd tergend
eo propaganda w/
Ze smelten de kazen!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:00:08 #52
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160919690
Als Martijn zou vermageren en een speeltje tussen z'n tanden had, had 'ie iets weg van professor Moriarty.
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160919692
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:59 schreef Snowsquall het volgende:
Alleen Ellen is het kijken waard :9
Wacht het nummer van Judas nog even af, al is het moeilijk om het beter te gaan doen dan Jim en Jeroen
pi_160919694
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:59 schreef Snowsquall het volgende:
Alleen Ellen is het kijken waard :9
En Sofie O+ :9~
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:00:16 #55
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919699
Nee Sophie, je staat op de Utrechtseweg... niet in de Utrechtsestraat.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:00:18 #56
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919701
Is die vertelster een BN-er ofzo?
:')
pi_160919708
Utrechtseweg...

Ik woon er 15 jaar, maar ik ken de helft niet :')
pi_160919712
Was er vorig jaar niet iemand die keihard zijn/haar kop stootte tegen het kruis? _O-
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:00:38 #59
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919716
Er is iets sterkers dan religieus geweld... religie!
:')
pi_160919720
#ikloopmee :')________!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:00:48 #61
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919724
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:00 schreef Studiotje het volgende:
Utrechtseweg...

Ik woon er 15 jaar, maar ik ken de helft niet :')
Utrechtseweg ken je toch wel man
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:00:52 #62
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919727
Maar dat vertrek bij het Belgenmonument was dus ook niet live, als ze nu al zo ver op de Utrechtseweg zijn.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:01:00 #63
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160919731
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:00 schreef Leandra het volgende:
Nee Sophie, je staat op de Utrechtseweg... niet in de Utrechtsestraat.
*Sofie
pi_160919733
WAT TOEVALLIG JAAAAAAAAAA
pi_160919734
Goh, een vluchteling..
pi_160919735
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:00 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Utrechtseweg ken je toch wel man
Nop.

Ik ken niks van naam joh :')
pi_160919737
Toevallig net een Syrier
pi_160919741
Heeeel toevallig dit
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:01:14 #69
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919742
Kan ik ook via fok meelopen?
#ikloopmee
:')
pi_160919743
Altijd komt er een vluchteling aan bod tijdens dit soort domme gesprekjes.
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 21:01:19 #71
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919744
Wat is Sofie vandaag niet knap :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160919745
oh de voorspelde excuus vluchteling :D
Ze smelten de kazen!
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:01:23 #73
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919748
Leg een mens op een pers en pers er tranen uit. Joe.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:01:31 #74
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919752
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:01 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Kan ik ook via fok meelopen?
#ikloopmee
jij wel
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160919754
Toevallig een Syrische vluchteling. Die ook nog eens oke Nederlands spreekt :')
pi_160919756
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:01 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat is Sofie vandaag niet knap :{
Inderdaad, vergeleken met de OP echt matig nu
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:01:40 #77
434262 Pixxie.
Embrace messy hair
pi_160919758
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:00 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Er is iets sterkers dan religieus geweld... religie!
Echt he :')
“She’s got the whole dark forest living inside of her.” - Tom Waits
pi_160919759
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:01 schreef Mexicanobakker het volgende:
Wat is Sofie vandaag niet knap :{
Wou het net zeggen. Normaal ziet er best leuk uit
pi_160919767
Als ik een pepertje snijd en daarna aan m'n kruis ga zitten, brand die net zo..
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:01:49 #80
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160919770
Hé Ahmed Aboutaleb
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160919773
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:01 schreef iBenny het volgende:
Toevallig een Syrische vluchteling. Die ook nog eens oke Nederlands spreekt :')
Vast een tandarts uit Aleppo
pi_160919775
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:01 schreef Paxcon het volgende:
Heeeel toevallig dit
Idd :N
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:02:08 #83
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919783
De Arabisch-Nederlandse gemeente _O-
Die staan altijd te zingen in de stad en doen pogingen moslims van de Islam af te praten
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:02:09 #84
4681 kasper
Pecunia non olet
pi_160919784
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:01 schreef tralalala het volgende:
WAT TOEVALLIG JAAAAAAAAAA
Idd, wel heel doorzichtig dit. _O-
Zwarte Piet, wie kent 'm niet?
pi_160919790
Ja hoor de excuussyriër
pi_160919791
morgen vermoord door zijn moslim gemeenschap omdat hij meeliep met ongelovige honden
Ze smelten de kazen!
pi_160919793
Milf
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:02:29 #88
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919796
Dit is echt onderaan de Utrechtseweg bijna, vlak voor de Kersenbaan, ik zag die vrachtwagen met geluidsmeuk enzo daar vanmiddag ook al staan.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160919797
Pornoblond haar.
Noot noot.
pi_160919799
Die word gepest op school dinsdag.
pi_160919800
#ikloopmee *O*
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:02:37 #92
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919805
Goed verhaal weer ;(
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160919806
Dit is eng
pi_160919811
na de vluchteling komt nu de homo :')
pi_160919813
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:01 schreef Stickertje het volgende:
oh de voorspelde excuus vluchteling :D
Elk jaar weer... het publiek is zo blank als wat, maar elke keer weten ze toevallig weer een kleurling voor de camera te krijgen :D
pi_160919817
Dit semi-spontane :')
pi_160919818
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:02 schreef Leandra het volgende:
Dit is echt onderaan de Utrechtseweg bijna, vlak voor de Kersenbaan, ik zag die vrachtwagen met geluidsmeuk enzo daar vanmiddag ook al staan.
Ik ken het niet :'( :'(
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:03:00 #98
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160919820
De bonusmoeder is helemaal rood aangelopen
pi_160919822
De moeders waren in de bonus deze week.
pi_160919823
Ik sla de rest van deze cringeshow over.
pi_160919827
Religekkies
pi_160919829
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:02 schreef Studiotje het volgende:
Die word gepest op school dinsdag.
*wordt.

Het is maar goed dat je kleuterjuf bent.
Noot noot.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:03:11 #103
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160919830
Waar heeft iedereen het over "in Leiden leven' wat is daar nu weer zo erg aan
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160919841
Ik ben een bolusmoeder :D
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:03:21 #105
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160919842
Sofie is wel een lekkere minx.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:03:23 #106
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919845
De trein naar Amersfoort zat ook vol met pittige kapsels die 'lekker gek' zaten te doen :T
:')
pi_160919846
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:02 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Ik ken het niet :'( :'(
Ga met een uitgeprinte paardenlul in beeld lopen.
_O_ TV SC zal je dankbaar zijn
pi_160919849
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:03 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
Waar heeft iedereen het over "in Leiden leven' wat is daar nu weer zo erg aan
:') _O-
Ze smelten de kazen!
pi_160919855
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:02 schreef BillDauterive het volgende:
na de vluchteling komt nu de homo :')
Heeft graag paaseitjes in zijn mond :D
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:03:42 #110
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_160919857
Wat is die Van Dongen oud geworden. Ik schrik ervan.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:03:46 #111
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919859
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:03 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
Waar heeft iedereen het over "in Leiden leven' wat is daar nu weer zo erg aan
:')
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:03:47 #112
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160919860
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:03 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
Waar heeft iedereen het over "in Leiden leven' wat is daar nu weer zo erg aan
Ze bedoelen volgens mij "in lijden leven", dat je wel leeft maar dat het niet zo leuk is.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_160919861
JAAAAAA *O*
pi_160919862
Heel Holland Bakt _O_
pi_160919863
Dat is dan tien euro Jezus. :(
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:03:51 #116
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160919864
Alsof de bakkerij nog open is :')
pi_160919865
Heel Holland baktgoden
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:03:55 #118
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919867
OMG!
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:03:57 #119
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919868
janny en robert :D
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160919870
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:03 schreef tralalala het volgende:

[..]

Ga met een uitgeprinte paardenlul in beeld lopen.
_O_ TV SC zal je dankbaar zijn
Ja fuck 't, dat is piemeltje ver dat.
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 21:04:00 #121
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919871
Hopelijk Sonja bakkert ie

Hhb genot
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160919872
HHB :D
"You can call me Susan if it makes you happy"
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:04:05 #123
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_160919873
Hij haalt z'n ontbijt.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:04:08 #124
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160919876
Wie is deze belegen theemuts in de overgang?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_160919877
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:03 schreef Sked het volgende:
Alsof de bakkerij nog open is :')
We wonen niet allemaal in Arnhem.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:04:28 #126
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919887
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:04 schreef Mani89 het volgende:
Wie is deze belegen theemuts in de overgang?
die van koffietijd geloof ik
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:04:29 #127
358523 IkStampOpTacos
Tacostamper extraordinaire
pi_160919888
Dit topic _O-
It's my life, it's now or never, I ain't gonna live forever.
-
Headstrong to take on anyone.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:04:35 #128
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919894
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:02 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Ik ken het niet :'( :'(
Mijn hemel, woon je in Noord ofzo? :P

Was bij het begin van de Appelweg (zoek maar op op de kaart Utrechtseweg/Appelweg) ;)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:04:42 #129
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919896
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:04 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

die van koffietijd geloof ik
uh bijna ja
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 21:04:43 #130
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919897
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:04 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

We wonen niet allemaal in Arnhem.
Sow
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160919899
Jammer dat Martine er ook nog niet bij staat om een vileine opmerking te maken
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:04:59 #132
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160919910
Wat een tyfuslelijke jas heeft dat mens aan.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:05:01 #133
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919911
Jezus klinkt zo een beetje als een jihadist, zo rebels
:')
pi_160919912
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:04 schreef Leandra het volgende:

[..]

Mijn hemel, woon je in Noord ofzo? :P

Was bij het begin van de Appelweg (zoek maar op op de kaart Utrechtseweg/Appelweg) ;)
Appelweg?

En jep, kattenbroek :7
  FOK!mycroftheld donderdag 24 maart 2016 @ 21:05:05 #135
128465 verified  bondage
niet meer aanwezig op FOK!
pi_160919913
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:02 schreef Leandra het volgende:
Dit is echt onderaan de Utrechtseweg bijna, vlak voor de Kersenbaan, ik zag die vrachtwagen met geluidsmeuk enzo daar vanmiddag ook al staan.
Ik heb ze het zien opbouwen, kwam er met de trein langs van en naar Assen. Zag er niet per se verkeerd uit, heb er alleen weinig mee :+
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:05:07 #136
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160919916
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:04 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

We wonen niet allemaal in Arnhem.
Gelukkig niet.

We hebben al genoeg uitschot.
pi_160919917
Doe 's liedjes zingen. Dat verhaal boeit me vrij weinig eigenlijk
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:05:37 #138
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919934
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:05 schreef iBenny het volgende:
Doe 's liedjes zingen. Dat verhaal boeit me vrij weinig eigenlijk
Liever niet :N
:')
pi_160919935
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:03 schreef Tinkepink het volgende:
Wat is die Van Dongen oud geworden. Ik schrik ervan.
Ze is ook al wel een tijdje redelijk uit de picture geweest. Zie ook de berichten hier, bijna niemand kent haar nog blijkbaar. :o Of ik word oud. :')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:05:38 #140
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919936
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:03 schreef Tinkepink het volgende:
Wat is die Van Dongen oud geworden. Ik schrik ervan.
Ze is 57.... valt mee toch?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:05:38 #141
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160919937
Mijn gaydar slaat helemaal op tilt van deze vrouw.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_160919944
Dat harkt die in 1 stuk naar binnen, zonder te kauwen.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:05:50 #143
260839 vuvuzela
pwèèèèèp
pi_160919945
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:05 schreef iBenny het volgende:
Doe 's liedjes zingen. Dat verhaal boeit me vrij weinig eigenlijk
De liedjes staan wel op youtube ;)
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:05:51 #144
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160919947
Ja we kunnen wel zien dat jij van brood houdt.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_160919948
Dat brood past zestig keer in je lichaam bedoel je
pi_160919951
"Kijk. Dit brood is mijn lichaam"

Tjongejonge :')
pi_160919954
Lekker brietje er bij.
Noot noot.
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:06:06 #148
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919959
Geloof maar in mijnnnnnnnn
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:06:10 #149
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160919962
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:05 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ze is 57.... valt mee toch?
57? Haha, mijn oma van 82 ziet er beter uit
pi_160919963
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:05 schreef Mani89 het volgende:
Mijn gaydar slaat helemaal op tilt van deze vrouw.
Lenette van Dongen was gehuwd met cabarethistoricus Jacques Klöters.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:06:12 #151
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919965
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:05 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Appelweg?

En jep, kattenbroek :7
:'(
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160919967
Ze hebben wel een beetje kutnummers uitgezocht
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:06:17 #153
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160919969
Hahaha deze acteerkunsten. _O-
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:06:22 #154
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160919970
Ik denk dat een bolletje meer bij zijn lichaam past.
Isn't it ironic, don't you think
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:06:23 #155
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919971
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:03 schreef Tinkepink het volgende:
Wat is die Van Dongen oud geworden. Ik schrik ervan.
Sinds de de grote stad achter zich heeft gelaten is ze juist spontaner en vrijer geworden vind ik.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160919972
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:06 schreef Leandra het volgende:

[..]

:'(
Sorry :@
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:06:26 #157
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160919973
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:06 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Lenette van Dongen was gehuwd met cabarethistoricus Jacques Klöters.
Ja hoor.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:06:28 #158
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919977
Beetje gay dit :o
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160919979
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:05 schreef iBenny het volgende:
"Kijk. Dit brood is mijn lichaam"

Tjongejonge :')
Groot brood dan :D
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:06:37 #160
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160919982
Ik kijk vanaf nu ook mee.
pi_160919983
Zou het nog beter worden?
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:06:43 #162
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160919986
Zit xander er weer bij :')
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:06:46 #163
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919988
Die mensen op het Eemplein staan nu echt al meer dan een half uur een beetje filmpjes te kijken :')
:')
pi_160919991
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:06 schreef KingRoland het volgende:
Ik kijk vanaf nu ook mee.
Leuk!
pi_160919992
Zoveel mooie plekjes in de binnenstad.

Zit je in een fucking gracht.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:06:53 #166
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919993
Oh, de waterlijn... dat is wel leuk.
Doen als je in Amersfoort bent, rondvaartje met de waterlijn maken, opstappen in de Krommestraat.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:06:55 #167
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160919996
Wanneer komt Syb weer om alle negers uit te lachen?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_160919997
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:06 schreef KingRoland het volgende:
Ik kijk vanaf nu ook mee.
Heel goed
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:07:00 #169
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920001
Is dat Jezus? wat heeft hij opeens veel gegeten zeg
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:07:00 #170
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920002
En joram :')
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:07:04 #171
123170 alors
zlata1234
pi_160920005
Origineel van dit liedje met Elske O+
know'm sayin?
×
word? word.
pi_160920006
quote:
11s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:06 schreef Renesite het volgende:
Beetje gay dit :o
een stokbrood dat op een penis lijkt helpt ook niet
Ze smelten de kazen!
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:07:06 #173
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920007
Tijd voor een stokbroodje.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160920012
Tot nu toe is het bijna net zo slecht als vorig jaar, Jeroen redde de show nog een beetje vorig jaar.
pi_160920014
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:06 schreef Mani89 het volgende:
Wanneer komt Syb weer om alle negers uit te lachen?
Syb uit de kast?
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:07:13 #176
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920015
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:06 schreef Studiotje het volgende:
Zoveel mooie plekjes in de binnenstad.

Zit je in een fucking gracht.
Eemplein is alleen geschikt omdat er zoveel ruimte is.. :N
:')
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:07:20 #177
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160920022
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:06 schreef Mani89 het volgende:
Wanneer komt Syb weer om alle negers uit te lachen?
Ik wacht vooral op Shirma
pi_160920023
Stomme vraag misschien, maar zijn deze scenes ook live?
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:07:30 #179
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920029
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:07 schreef Sked het volgende:

[..]

Ik wacht vooral op Shirma
Shirmagodin
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:07:31 #180
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920032
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:07 schreef KingRoland het volgende:
Is dat Jezus? wat heeft hij opeens veel gegeten zeg
Vind het eigenlijk wel mooi dat hij er zo niet-standaard uit ziet
:')
pi_160920033
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:06 schreef KingRoland het volgende:
Ik kijk vanaf nu ook mee.
*O*
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:07:37 #182
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920036
Shirma zou ook een dikke Jezus zijn
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:07:37 #183
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920037
Dit is niet het eerste nummer dat ik niet ken..
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160920042
Ik mis een type Jack dit jaar
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:07:51 #185
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_160920044
De gelovige weerman is er ook bij.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
pi_160920045
Jezus wat slecht
pi_160920047
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:06 schreef Mani89 het volgende:
Wanneer komt Syb weer om alle negers uit te lachen?
http://www.dumpert.nl/med(...)ieb_pwnd_negert.html

_O_
pi_160920048
N
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:07 schreef Kapitein_Schavuit het volgende:
Stomme vraag misschien, maar zijn deze scenes ook live?
Nee. Net was te zien dat ze om vijf voor 12 zongen
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:08:00 #189
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920051
Wijn en brood. Alleen ik heb geen rode wijn in huis ;(
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:08:02 #190
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160920053
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:07 schreef Kapitein_Schavuit het volgende:
Stomme vraag misschien, maar zijn deze scenes ook live?
Nee dit is ongeveer 2000 jaar geleden gebeurd.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:08:02 #191
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920054
Ze zitten op de rondvaartboot :')
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:08:07 #192
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160920058
Mag die in de rode jas al wel alcohol.
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_160920059
Ooh dat is bij die kerk die toen goed fikkie kon vatten.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:08:08 #194
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920061
Elk jaar slechter
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160920062
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:06 schreef Studiotje het volgende:
Zoveel mooie plekjes in de binnenstad.

Zit je in een fucking gracht.
Zo zie je Amersfoort ook eens van een andere kant, als alleen met hufters in wegmisbruikers :')
Ze smelten de kazen!
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:08:17 #196
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920068
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:07 schreef Kapitein_Schavuit het volgende:
Stomme vraag misschien, maar zijn deze scenes ook live?
ja en nee

Alleen het lopen is straks live en delen op het podium. Dit met jezus in de stad is al een paar dagen geleden opgenomen las ik hier net
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:08:19 #197
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920071
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:07 schreef Martinello het volgende:
De gelovige weerman is er ook bij.
echt gristenhoofd ook ja
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160920073
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:07 schreef Martinello het volgende:
De gelovige weerman is er ook bij.
Reinier van de Berg heet ie toch?
pi_160920074
Wijn met schroefdop en een supermarkt stokbroodje. Mocht niet teveel kosten allemaal...
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:08:30 #200
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920080
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:07 schreef Kapitein_Schavuit het volgende:
Stomme vraag misschien, maar zijn deze scenes ook live?
Jezus leeft niet meer, dus ik acht de kans zeer klein.

Nizno kan dit bevestigen.
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 21:08:33 #201
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160920084
Dit lied ken ik niet
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160920089
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:08 schreef Silven het volgende:
Wijn met schroefdop en een supermarkt stokbroodje. Mocht niet teveel kosten allemaal...
Brood kwam van de bakkerij _O_
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:08:56 #203
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920094
Alleen maar onbekende liedjes. Ze zijn niet alleen onbekend, maar ook heel erg slecht.
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:08:58 #204
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920097
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:08 schreef Silven het volgende:
Wijn met schroefdop en een supermarkt stokbroodje. Mocht niet teveel kosten allemaal...
De sterrencast heeft genoeg belastingcenten gekost.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:09:05 #205
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160920104
De boot ligt nu wel vrij dicht bij het Eemplein... vroeger zat er een begrafenisondernemer in het pand waar de boot voor ligt, en de brug aan de andere kant van de boot was de heksenbrug.... daarvandaan werden ze in het water gemieterd om te kijken of ze zouden blijven drijven.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160920114
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:08 schreef Nizno het volgende:

[..]

ja en nee

Alleen het lopen is straks live en delen op het podium. Dit met jezus in de stad is al een paar dagen geleden opgenomen las ik hier net
Klopt, het laatste avondmaal (nu te zien) zelfs al eind februari.
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:09:14 #207
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920116
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:08 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Jezus leeft niet meer, dus ik acht de kans zeer klein.

Nizno kan dit bevestigen.
O+
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160920129
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:09 schreef Leandra het volgende:
De boot ligt nu wel vrij dicht bij het Eemplein... vroeger zat er een begrafenisondernemer in het pand waar de boot voor ligt, en de brug aan de andere kant van de boot was de heksenbrug.... daarvandaan werden ze in het water gemieterd om te kijken of ze zouden blijven drijven.
:o
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:09:44 #209
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920132
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:09 schreef Leandra het volgende:
De boot ligt nu wel vrij dicht bij het Eemplein... vroeger zat er een begrafenisondernemer in het pand waar de boot voor ligt, en de brug aan de andere kant van de boot was de heksenbrug.... daarvandaan werden ze in het water gemieterd om te kijken of ze zouden blijven drijven.
Jaaa jij hebt ook de rondvaartboot tour gedaan _O_
:')
pi_160920141
Ouch.
Noot noot.
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:10:04 #211
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920146
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:09 schreef Leandra het volgende:
De boot ligt nu wel vrij dicht bij het Eemplein... vroeger zat er een begrafenisondernemer in het pand waar de boot voor ligt, en de brug aan de andere kant van de boot was de heksenbrug.... daarvandaan werden ze in het water gemieterd om te kijken of ze zouden blijven drijven.
Kan geen toeval zijn 8-)
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160920151
Clouseau - Altijd heb ik je lief
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:10:17 #213
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160920154
Ik kan Ellen haar tieten helemaal niet zien.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 21:10:19 #214
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160920155
Ellen heeft een ambetante snik
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160920156
Zelf Ellen laat het hangen...
Geef toch eens gas.
pi_160920165
Oei, missertje
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:10:36 #218
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_160920167
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:08 schreef BillDauterive het volgende:

[..]

Reinier van de Berg heet ie toch?
Dacht het wel.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:10:36 #219
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920168
Alweer een liedje, is wel saai zo lang op mute -O-
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:10:42 #220
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160920175
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:09 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Jaaa jij hebt ook de rondvaartboot tour gedaan _O_
Nee joh, dat weet ik al 30 jaar ofzo :D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160920183
Bedroevend slecht!
pi_160920189
Veelzijdige vrouw die Ellen, zo zing je Sinterklaasliedjes op een marktplein en zo speel je Maria O+
"You can call me Susan if it makes you happy"
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:11:00 #223
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920191
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:10 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Alweer een liedje, is wel saai zo lang op mute -O-
pi_160920193
wat een zeiknummers allemaal
Ze smelten de kazen!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:11:05 #225
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160920194
origineel is beter
Isn't it ironic, don't you think
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:11:17 #226
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920206
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:11 schreef jcdragon het volgende:
origineel is beter
Mani en ik vinden jouw UI geweldig.
pi_160920207
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:11 schreef Stickertje het volgende:
wat een zeiknummers allemaal
Ja, die nummers zijn echt vreselijk
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:11:23 #228
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160920209
Ik ken Ellen alleen van die videoclip waar ze zoent met Katja Schuurman.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:11:26 #229
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920210
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:09 schreef Binge-watch het volgende:

[..]

Klopt, het laatste avondmaal (nu te zien) zelfs al eind februari.
Wtf
I like the way you look at me with those beautiful eyes
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:11:43 #230
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_160920215
Toch ziet Ellen er nog goed uit voor haar 48 jaartjes.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
pi_160920221
Ik ken ook bijna geen nummer.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:11:51 #232
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160920222
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:11 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Mani en ik vinden jouw UI geweldig.
:P
Isn't it ironic, don't you think
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 21:11:53 #233
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160920224
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:11 schreef Stickertje het volgende:
wat een zeiknummers allemaal
Elk jaar
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160920226
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:11 schreef jcdragon het volgende:
origineel is beter
Kracht van de Passion was juist dat ze er een gave twist aangaven inderdaad.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:11:55 #235
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160920227
Van onze belastingcenten gofferdomme
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160920229
Ik wil een vlammend nummer zo hoor.
Noot noot.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:11:57 #237
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920232
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:10 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nee joh, dat weet ik al 30 jaar ofzo :D
:D
Ja was deel van die rondvaart geloof ik. Of anders van monumentendag in het huis van Cohen
:')
pi_160920233
Beste nummer tot nu toe
pi_160920234
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:11 schreef Martinello het volgende:
Toch ziet Ellen er nog goed uit voor haar 48 jaartjes.
Dat wel.
Noot noot.
pi_160920235
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:11 schreef Martinello het volgende:
Toch ziet Ellen er nog goed uit voor haar 48 jaartjes.
Ik zou haar doen :9~ O+
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:12:15 #241
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920240
quote:
19s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:11 schreef Jojoortje het volgende:
Ik wil een vlammend nummer zo hoor.
Jij bent zelf heel vlammend
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:12:18 #242
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920242
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:11 schreef Anastasis het volgende:
Ik ken ook bijna geen nummer.
Deze ken ik gelukkig wel, maar die van Stef bos net en die ene hiervoor kende ik niet.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160920243
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:11 schreef Martinello het volgende:
Toch ziet Ellen er nog goed uit voor haar 48 jaartjes.
Is zij 48? :o
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:12:23 #244
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160920244
Ben nog niet gewend aan deze Jezus na bijna 3 kwartier. Gaat niet meer goedkomen geloof ik zucht...

Ellen kan ook veel meer dan dit!
If you can dream it, you can do it...
pi_160920253
Eemplein heeft er nog nooit zo mooi uitgezien, en zo druk :')
pi_160920256
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:12 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Jij bent zelf heel vlammend
11.gif
Noot noot.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:12:55 #247
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160920258
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:11 schreef Martinello het volgende:
Toch ziet Ellen er nog goed uit voor haar 48 jaartjes.
Milf? :9
Isn't it ironic, don't you think
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:12:56 #248
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160920259
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:12 schreef Books1 het volgende:
Ben nog niet gewend aan deze Jezus na bijna 3 kwartier. Gaat niet meer goedkomen geloof ik zucht...

Ellen kan ook veel meer dan dit!
In de tijd van Jezus bestond er ook geen obesitas, totaal ongeloofwaardig derhalve.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:12:57 #249
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160920260
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:10 schreef Renesite het volgende:

[..]

Kan geen toeval zijn 8-)
Ik vind het al erg zat dat ik z'n naam niet meer weet....
Hij had de "grote" ingang van z'n pand aan de Muurhuizen, en het kon dus wel eens voorkomen dat je even moest wachten tot hij "uitgeladen" had... wat vooral 's avonds laat een beetje morbide kon zijn :X
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160920261
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:12 schreef Books1 het volgende:
Ben nog niet gewend aan deze Jezus na bijna 3 kwartier. Gaat niet meer goedkomen geloof ik zucht...

Ellen kan ook veel meer dan dit!
jezus is dan ook niet meer dan 5 minuten in beeld geweest
Ze smelten de kazen!
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:13:03 #251
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160920267
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:12 schreef Books1 het volgende:
Ben nog niet gewend aan deze Jezus na bijna 3 kwartier. Gaat niet meer goedkomen geloof ik zucht...

Ellen kan ook veel meer dan dit!
Ja, ze kan ook circustrucjes enzo, maar daar lijkt me dit geen plek voor
pi_160920270
Band is wel goed altijd
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:13:13 #253
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920275
ja hoor jezus gaat een doodlopende weg in lopen, lekker handig.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160920277
Hier ging iets mis
pi_160920278
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:12 schreef jcdragon het volgende:

[..]

Milf? :9
Ze heeft geen kinderen, mature :P
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:13:20 #256
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920281
Tot nu toe is het heel erg slecht
pi_160920282
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:12 schreef Books1 het volgende:
Ben nog niet gewend aan deze Jezus na bijna 3 kwartier. Gaat niet meer goedkomen geloof ik zucht...

Ellen kan ook veel meer dan dit!
Volgens mij is dat juist het probleem. Ze kan gewoon niet meer dan dit.
Noot noot.
pi_160920287
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:13 schreef KingRoland het volgende:
Tot nu toe is het heel erg slecht
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:13:29 #259
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_160920288
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:12 schreef jcdragon het volgende:

[..]

Milf? :9
Volgens mij heeft ze geen kinderen.
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
pi_160920291
Even wat eten en drinken gepakt.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:13:32 #261
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920292
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:12 schreef Mani89 het volgende:

[..]

In de tijd van Jezus bestond er ook geen obesitas, totaal ongeloofwaardig derhalve.
Helemaal wel. Brood, wijn, vis. Allemaal vet en gluten enzo. Dikmakers.
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160920293
Dadelijk gaat Xander zichzelf ophangen ;(
"You can call me Susan if it makes you happy"
pi_160920294
verhaal gaat over jezus, en het persoon die we het meest in beeld zien is mvr stemband
Ze smelten de kazen!
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:13:34 #264
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920295
Beeetje mat en saai ;(
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:13:34 #265
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920296
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:12 schreef Studiotje het volgende:
Eemplein heeft er nog nooit zo mooi uitgezien, en zo druk :')
Het lijkt echt 3x zo groot
Ik kan me niet eens goed oriënteren... waar is de voorkant??
:')
pi_160920301
Volgend jaar Anouk als Maria ofzo.
Noot noot.
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:13:45 #267
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920303
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:13 schreef KingRoland het volgende:
Tot nu toe is het heel erg slecht
Na Groningen kan het ook niet meer beter.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160920304
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:13 schreef opperkleurder het volgende:
Even wat eten en drinken gepakt.
brood en wijn?
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:13:50 #269
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920306
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:13 schreef opperkleurder het volgende:
Even wat eten en drinken gepakt.
Laat ons weten wat precies
pi_160920307
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:13 schreef KingRoland het volgende:
Tot nu toe is het heel erg slecht
Amateurtoneel
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:13:55 #271
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160920310
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:13 schreef opperkleurder het volgende:
Even wat eten en drinken gepakt.
Wat heb je voor eten en drinken gepakt?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:14:06 #272
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920314
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:13 schreef Nizno het volgende:

[..]

Na Groningen kan het ook niet meer beter.
Er gaat dan ook niets boven Groningen.
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:14:08 #273
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_160920315
Zeer matig tot nu toe. Alleen Slob is goed.
pi_160920319
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:13 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Het lijkt echt 3x zo groot
Ik kan me niet eens goed oriënteren... waar is de voorkant??
Voorkant is eh... daar!
pi_160920321
Niet Judas :(
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:14:15 #276
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920322
quote:
6s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:13 schreef Jojoortje het volgende:
Volgend jaar Anouk als Maria ofzo.
Als dat al zou gebeuren zou ik niet kijken.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160920326
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:13 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Laat ons weten wat precies
Biologische chips (gezouten) en een Gageleer een bier met gagel.
pi_160920327
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:13 schreef Nizno het volgende:

[..]

Na Groningen kan het ook niet meer beter.
Rotterdam/Gouda waren ook prima
pi_160920328
Judas klinkt veelbelovend...
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:14:27 #280
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920330
Bullshit preek telkens
Laat de acteurs het verhaal doen ON STAGE ipv op film :')
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:14:27 #281
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160920331
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:13 schreef opperkleurder het volgende:
Even wat eten en drinken gepakt.
Wel delen.
Isn't it ironic, don't you think
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:14:27 #282
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920332
Jongens, als jullie eten of drinken gaan pakken laat ons weten WAT precies.

Dank.
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:14:33 #283
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920335
quote:
14s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:14 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Er gaat dan ook niets boven Groningen.
1 ding dat zeker is!
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 21:14:34 #284
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160920336
Die treinen van de NS staan daar gewoon stil.

En wij maar in overvolle treinen zitten.
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:14:35 #285
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920338
quote:
14s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:14 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Er gaat dan ook niets boven Groningen.
Eens Roland!
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:14:39 #286
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160920342
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:11 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

:D
Ja was deel van die rondvaart geloof ik. Of anders van monumentendag in het huis van Cohen
Volgens mij bestaat de Waterlijn nog geen 30 jaar... met 20 jaar heb je het wel ongeveer gehad ;)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160920344
quote:
7s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:14 schreef ootjekatootje het volgende:
Judas klinkt veelbelovend...
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:14:46 #288
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160920345
Ellen heeft normaal wel een flinke stem die pit heeft.

Die Andre Hazes is imo gewoon geen Jezus!
If you can dream it, you can do it...
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:14:52 #289
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920349
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:14 schreef tralalala het volgende:

[..]

Rotterdam/Gouda waren ook prima
Zaten die nog na Groningen dan?
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160920350
quote:
14s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:14 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Er gaat dan ook niets boven Groningen.
O+
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:14:59 #291
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_160920354
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:14 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Biologische chips (gezouten) en een Gageleer een bier met gagel.
Lekker man, geniet ze :)
pi_160920356
Volgend jaar Marcel van Di-rect!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:15:01 #293
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160920357
Vinden jullie Ksander ook een mooie man?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 21:15:06 #294
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160920360
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:14 schreef KingRoland het volgende:
Jongens, als jullie eten of drinken gaan pakken laat ons weten WAT precies.

Dank.
ja ik ga zo nootjes pakken.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:15:07 #295
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160920361
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:14 schreef Books1 het volgende:
Ellen heeft normaal wel een flinke stem die pit heeft.

Die Andre Hazes is imo gewoon geen Jezus!
imo
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 21:15:10 #296
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160920363
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:14 schreef KingRoland het volgende:
Jongens, als jullie eten of drinken gaan pakken laat ons weten WAT precies.

Dank.
Stokbroodje Ailoli :@
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160920364
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:14 schreef Nizno het volgende:

[..]

Als dat al zou gebeuren zou ik niet kijken.
Komt niet echt geloofwaardig over dan he...
Noot noot.
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 21:15:14 #298
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160920365
Helaas kan Xander wel zingen al is t een lul
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160920366
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:15 schreef Mani89 het volgende:
Vinden jullie Ksander ook een mooie man?
Nee sorry
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:15:19 #300
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160920367
Wagenwerkplaats dit..

Ik fietste daar net langs en zag mensen in tuxedo's daar buiten staan (waar dit is opgenomen). Ook poppetjes die auto's naar binnen loodste :?
Soort van VIP meeting ofzo?
:')
pi_160920368
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:14 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Lekker man, geniet ze :)
dank, wat heb jij zelf?
  donderdag 24 maart 2016 @ 21:16:50 #302
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160920419
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 21:13 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Het lijkt echt 3x zo groot
Ik kan me niet eens goed oriënteren... waar is de voorkant??
De voorkant van wat?
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')