abonnement Unibet Coolblue
  Redactie Frontpage / Weblog zondag 20 maart 2016 @ 08:55:08 #1
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160803072


quote:
De zesde editie van The Passion vindt plaats in Amersfoort. De stad zal op 24 maart 2016 het decor vormen voor de eigentijdse muzikale vertelling van het paasverhaal. Tijdens de live-uitzending zal de gebruikelijke processie worden gehouden, waarbij ruim duizend deelnemers met het verlichte kruis naar het hoofdpodium lopen. De gemeente Amersfoort vindt het een eer dit bijzondere event te ontvangen.

Burgemeester Bolsius: “Het is voor Amersfoort een enorme uitdaging om dit grote live-event in de stad te ontvangen. Miljoenen mensen bekijken de vertelling thuis, terwijl tienduizenden naar de stad komen om het van dichtbij mee te maken. Ook voor veel Amersfoorters is het een unieke gebeurtenis in hun eigen stad."

Geloofsgemeenschappen
The Passion vertelt over het lijden, sterven én opstaan van Jezus. Arjan Lock, directeur van de EO legt uit waarom de keuze op de Keistad is gevallen: “Amersfoort is een mooie stad en kent een groot aantal geloofsgemeenschappen. Wij vinden het geweldig als al deze verschillende gemeenschappen en kerken aanhaken bij The Passion. Op die manier wordt het paasverhaal breed gedragen en verteld.”

Prachtig decor
The Passion is een samenwerking van de omroepen EO en KRO en wordt geproduceerd door Eye2Eye Media. Taco Rijssemus, mediadirecteur van de KRO-NCRV, licht toe: “The Passion maakt het paasverhaal voor elke Nederlander weer toegankelijk. Wij geloven dat dat nog steeds belangrijk is. Ik ben ervan overtuigd dat de stad Amersfoort een prachtig decor vormt voor The Passion.”

Vluchtelingen
Voor Amersfoort is 2016 ook het jaar waarin de toestroom en opvang van vele vluchtelingen uit België tijdens de eerste wereldoorlog wordt herdacht. In de uitvoering van The Passion worden verwijzingen naar deze gebeurtenis opgenomen, waardoor dit voor Amersfoort op een mooie manier bij elkaar komt.
http://www.thepassion.nl/nieuws/thepassion2016-amersfoort



quote:
Martijn Fischer gaat de rol van Jezus spelen in het Paasspektakel The Passion. De 48-jarige musicalacteur zal acteren en zingen in de jaarlijkse opvoering van het verhaal rond de lijdensweg van Jezus. Dit werd dinsdag onthuld door middel van een online publieksactie.

Amersfoort zal op 24 maart 2016 het decor vormen voor de eigentijdse muzikale vertelling van het paasverhaal. Door de stad trekt een processie met een groot verlicht kruis richting het Eemplein. Het evenement, dat voor het zesde jaar op rij gehouden wordt én wordt uitgezonden op tv, trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Martijn Fischer had afgelopen jaren veel succes met zijn vertolking van André Hazes. Eerst in de musical Hij Gelooft in Mij en afgelopen jaar in de film Bloed, Zweet en Tranen. Voor deze rol ontving hij een Gouden Kalf.

Inhoud
,,Ik voldoe niet aan het archetypische beeld dat mensen van Jezus hebben. Die tengere man met die lange baard", zegt Fischer over zijn deelname aan The Passion. ,,Het gaat wat mij betreft echt om de inhoud, om het levensverhaal van Jezus en wat ons dat kan leren."

The Passion vertelt over het lijden, sterven én opstaan van Jezus. De organisatie is in handen van de EO en de KRO. In 2011 werd The Passion voor het eerst opgevoerd in Gouda. Toen met Syb van der Ploeg als Jezus. Afgelopen jaar zagen 3,6 miljoen mensen hoe Jim de Groot zijn invulling aan Jezus gaf in Enschede.

#WieisJezus
De hoofdrolspeler van het populaire paasevenement werd op unieke wijze bekendgemaakt: het publiek kreeg de primeur. Vanaf dinsdagmorgen 8.30 uur konden fans bijdragen aan de onthulling van Jezus door via Facebook en Twitter de post met #WieisJezus te delen. Zo ontvouwde zich op www.thepassion.nl een filmpje waarin de kijker kon ontdekken wie de rol van Jezus vertolkt in The Passion 2016.
http://www.ad.nl/ad/nl/38(...)in-The-Passion.dhtml



quote:
Sofie van den Enk neemt rol verslaggever op zich
Als verslaggever in The Passion wil presentator Sofie het naadje van de kous weten van de mensen die met het lichtgevende kruis door Amersfoort lopen: “Ik vind het fascinerend dat mensen meelopen in zo’n processie en daar iets vinden van troost of warmte. Wát willen ze met elkaar delen, daar ben ik zo benieuwd naar.” Ze vervolgt: “Is het sterk of zwak om te geloven? Ik ben er oprecht niet over uit. Ik weet het niet. Daarom is het zo’n cadeau dat ik de verslaggeving van The Passion mag doen. Dan kan ik me er weer eens helemaal in storten en wie weet wat het me brengt. Ik vind het echt gaaf.” http://www.thepassion.nl/nieuws/sofieverslaggever


quote:
Lenette van Dongen verteller in The Passion
Cabaretière Lenette van Dongen is op 24 maart te zien in The Passion als verteller. Zij neemt de bezoekers op het plein en de kijkers thuis mee in de paasvertelling: “Ik vind het een hele leuke uitdaging en heb er zin in. De verhalen zitten door mijn jeugd verweven. De eenzaamheid van de juiste keuze is iets in het verhaal dat mij aanspreekt. Iedereen gaat de ene kant op en jij voelt dat je de andere kant op moet gaan.” http://www.thepassion.nl/nieuws/lenetteverteller

quote:
Howard Komproe maakt cast The Passion compleet
Howard Komproe is stand-up comedian. Hij tourde door het land met verschillende shows en maakt deel uit van de Comedytrain. “Ik vind het heel spannend om in de rol van Pilatus het volk toe te spreken. Ik doe dat dagelijks als mijzelf, maar nu vanuit een bepaalde rol. Hoe dat zal zijn, daar ben ik nieuwsgierig naar”, zegt Howard. In de huid van politicus Pilatus is hij degene die moet besluiten of Jezus wordt veroordeeld of niet. http://www.thepassion.nl/nieuws/howard_komproe_pilatus


quote:
Xander de Buisonjé speelt Judas
Xander de Buisonjé vindt het een enorme uitdaging om de Judasrol op zich te nemen in The Passion. ”De rol van Judas kenmerkt zich door verraad maar vooral ook de enorme eenzaamheid en het isolement. Hij kan zichzelf niet meer aankijken en niet meer met zichzelf leven. Dat het zo erg was, dat wist ik ook niet. Dat vind ik juist wel mooi', vertelt Xander. De zanger zegt niet veel vlieguren in acteren te hebben en krijgt dramalessen om zich voor te bereiden op zijn rol. http://www.thepassion.nl/nieuws/xanderspeeltjudas


quote:
Ellen ten Damme lijkt geboren voor de rol van Maria, ondanks dat ze niet gelovig is. “Ik ben fan van Jezus”, vertelde Ellen dinsdag aan tafel bij Eva Jinek. We kennen de veelzijdige Ellen als actrice en zangeres.

Moeder Maria
Ze kijkt uit naar haar rol als moeder Maria: “Ik heb heel veel zin om in dit grootse muziek-evenement een waardige Maria neer te zetten, die als moeder aller moeders troost biedt aan zo velen. Ik vind het spannend en ook heel mooi om in de Maria-rol live te zingen tussen al dat publiek op het plein.” http://www.televizier.nl/(...)n-2016.8762603.lynkx


quote:
Acteur Mark van Eeuwen speelt dit jaar de rol van Petrus in het muzikale spektakel The Passion van de EO en de KRO.
The Passion wordt opgevoerd op Witte Donderdag 24 maart in Amersfoort. Aan de hand van bekende Nederlandstalige popnummers wordt het paasverhaal over de laatste uren in het leven van Jezus verteld, een rol van Martijn Fischer. Zangeres Ellen ten Damme vertolkt de rol van Maria. Cabaretière Lenette van Dongen is de verteller van het lijdensverhaal van Jezus.

Xander de Buisonjé speelt tijdens de komende editie de rol van Judas de verrader. Sofie van den Enk neemt de taak van verslaggever op zich. De KRO-presentatrice ondervraagt de mensen die met het lichtgevende kruis door Amersfoort lopen.

Met Mark van Eeuwen erbij is de cast nu op één acteur na compleet. Binnenkort wordt bekend wie de rol van Pilatus gaat spelen. http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)el-The-Passion.dhtml


quote:
Arie Slob uit Zwolle, oud-fractievoorzitter van de ChristenUnie in de Tweede Kamer, speelt mee in The Passion die dit jaar op Witte Donderdag in Amersfoort wordt gehouden. Hij is één van de discipelen, de volgelingen van Jezus.
Arie Slob is gevraagd voor het mega-evenement dat al sinds 2011 een enorme kijkcijferhit is. Hij moest er wel even over nadenken. "Uiteindelijk heb ik me laten overhalen, want het is ook wel een hele belevenis. Het is het evangelie dat verteld wordt, ook voor mensen die daar niet heel veel mee hebben."
Eigentijdse vorm
Slob maakt zich niet zo druk om de kritiek. "Je moet naar eigentijdse vormen zoeken om met elkaar bezig te zijn, en daar is dit een heel mooi voorbeeld van."
Er zijn al repetities geweest in Amersfoort en er zijn ook 's avonds en 's nachts opnamen gemaakt. Dat was best zwaar, want overdag moest hij gewoon weer aan het werk als directeur van het Historisch Centrum Overijssel in Zwolle. http://www.rtvoost.nl/nie(...)58460173#prettyPhoto
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  Redactie Frontpage / Weblog zondag 20 maart 2016 @ 09:52:39 #2
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160803696
Ik ga er heen donderdag
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  zondag 20 maart 2016 @ 09:53:51 #3
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160803713
Ben weer benieuwd, vorig jaar zaten er mooie stukken in. :)
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
  zondag 20 maart 2016 @ 09:56:43 #4
190186 hierissieweer
Ik val liever op, dan af!
pi_160803748
Als je in Amersfoort woont ben je verplicht te gaan toch?
"Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan."
Hierissiedan, hierissieweers huisje!
  Redactie Frontpage / Weblog zondag 20 maart 2016 @ 09:59:21 #5
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160803773
quote:
0s.gif Op zondag 20 maart 2016 09:56 schreef hierissieweer het volgende:
Als je in Amersfoort woont ben je verplicht te gaan toch?
gifgoed.gif ?
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  Redactie Frontpage / Weblog zondag 20 maart 2016 @ 10:00:11 #6
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160803783
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2016 09:53 schreef KaBuf het volgende:
Ben weer benieuwd, vorig jaar zaten er mooie stukken in. :)
Dit was natuurlijk het beste in 2014


_O_
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  zondag 20 maart 2016 @ 10:07:52 #7
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160803882
quote:
0s.gif Op zondag 20 maart 2016 10:00 schreef Paul het volgende:

[..]

Dit was natuurlijk het beste in 2014


_O_
Nee man, Wit Licht van Jeroen vorig jaar _O_
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
  Redactie Frontpage / Weblog zondag 20 maart 2016 @ 10:08:17 #8
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160803887
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2016 10:07 schreef KaBuf het volgende:

[..]

Nee man, Wit Licht van Jeroen vorig jaar _O_
Nee _O_
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  Redactie Frontpage / Weblog zondag 20 maart 2016 @ 10:08:35 #9
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160803895
HET GAAT NU OVER THE PASSION OP NPO1
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_160804213
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2016 10:07 schreef KaBuf het volgende:

[..]

Nee man, Wit Licht van Jeroen vorig jaar _O_
Waar was het vorig jaar dan?
pi_160804231
Hoop dat het dit jaar mooier wordt dan vorig jaar :)
In Deventer is er donderdag ook nog een kleine Passion.
Twiddel
  zondag 20 maart 2016 @ 10:33:57 #12
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160804254
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2016 10:31 schreef loni55 het volgende:

[..]

Waar was het vorig jaar dan?
Enschede geloof ik.
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
  Redactie Frontpage / Weblog zondag 20 maart 2016 @ 11:12:05 #13
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160804951
quote:
1s.gif Op zondag 20 maart 2016 10:33 schreef KaBuf het volgende:

[..]

Enschede geloof ik.
Met veel regen
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  zondag 20 maart 2016 @ 11:22:13 #14
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_160805127
En veel vals gezang, nouja van eentje dan.
  Redactie Frontpage / Weblog zondag 20 maart 2016 @ 11:24:28 #15
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160805173
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  zondag 20 maart 2016 @ 11:27:24 #16
356891 Abed
hooggeleid
pi_160805219
quote:
Meer gelachen dan bij de Lama's.
'Als de vis gaat stinken moet je bij de kop beginnen' - Aad300
  Redactie Frontpage / Weblog zondag 20 maart 2016 @ 11:28:43 #17
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160805248
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_160805480
quote:
0s.gif Op zondag 20 maart 2016 11:22 schreef Cue_ het volgende:
En veel vals gezang, nouja van eentje dan.
Vorig jaar was heel slecht, wel vermakelijk trouwens :D _O-
SOONY
  Redactie Frontpage / Weblog zondag 20 maart 2016 @ 13:59:05 #19
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160808171
Vandaag is The Passion in Amerika :)

https://www.eo.nl/geloven(...)-in-the-passion-usa/

Lees hier alles over The Passion Amerika
Neem een kijkje achter de schermen bij The Passion in New Orleans
De eerste Amerikaanse editie van The Passion wordt op 20 maart live uitgezonden vanuit New Orleans. Binnen 48 uur zal deze editie wereldwijd vertaald te zien zijn op Netflix. Houd deze pagina in de gaten en kom alles te weten over het live evenement.

Tyler Perry, acteur en regisseur, is de verteller van het paasverhaal. De rol van Jezus wordt gespeeld door Jencarlos Canela. Trisha Yearwood, de bekende countryzangeres uit Nashville speelt Maria. De rol van Pilatus wordt gespeeld door Seal en American Idol finalist Chris Daughtry vertolkt de rol van Judas. Sing- en songwriter Prince Royce speelt Petrus. Michael W. Smith is één van de discipelen.


The Passion USA zit vol met hedendaagse hits. Het live event wordt geopend met 'When Love Takes Over' van David Guetta. Het lied wordt vertolkt door gospelzangeres Yolanda Adams. Beluister het lied hier.

Uitvoerend producent Adam Anders, bekend van de muziekproductie Glee wil bekende en grote hits gebruiken in een totaal nieuwe context: "Zoals 'Demons' van Imagine Dragons. Dat nummer is gewoon gemaakt voor het moment dat Judas Jezus verraadt. Dat geldt ook voor "My Love Is Your Love" van Whitney Houston.

De volledige setlist van The Passion USA 2016

1. "When Love Takes Over" - Yolanda Adams.
2. "Love Can Move Mountains" - The Passion Cast (Feat. Jencarlos, Prince Royce, Chris Daughtry, Shane Harper & Michael W. Smith)
3. "My Love Is Your Love" - Trisha Yearwood
4. "Home" - Jencarlos & Prince Royce
5. "With Arms Wide Open" - Jencarlos
6. "Hands" - Trisha Yearwood
7. "Bring Me To Life" - Chris Daughtry
8. "Calling All Angels" - Jencarlos
9. "I Won't Give Up" - Trisha Yearwood
10. "Demons" - Chris Daughtry & Jencarlos
11. "The Reason" - Prince Royce
12. "You'll Never Walk Alone" - Trisha Yearwood
13. "We Don't Need Another Hero" - Seal & Jencarlos
14. "Mad World" - Seal
15. "Broken" - Trisha Yearwood
16. "Unconditionally" - Jencarlos

The Passion New Orleans wordt op Palmzondag (20 maart) live uitgezonden bij FOX. Twee dagen na het live evenement in New Orleans, zal de Amerikaanse editie van The Passion wereldwijd te zien zijn via Netflix. Productent Jacco Doornbos: 'Het is haast niet te bevatten. Ik ben enorm blij dat het verhaal van The Passion door zo veel miljoenen mensen bekeken gaat worden. Daar was het ons ooit om begonnen. We schrijven ook nog eens geschiedenis doordat dit het eerste programma is dat binnen 48 uur na de live-uitzending wereldwijd te zien is op Netflix, vertaald en ondertiteld in twintig talen.'

De regie van zowel de Amerikaanse als Nederlandse editie van The Passion is dit jaar weer in handen van David Grifhorst. David was als regisseur eerder ook verantwoordelijk voor alle Nederlandse uitzendingen van The Passion.
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  zondag 20 maart 2016 @ 14:00:41 #20
356891 Abed
hooggeleid
pi_160808217
doe niet zo vervelond joh

[ Bericht 79% gewijzigd door Karina op 20-03-2016 14:17:50 ]
'Als de vis gaat stinken moet je bij de kop beginnen' - Aad300
pi_160828260
Heeft iemand gekeken?
  Moderator / Kerstkaart terrorist maandag 21 maart 2016 @ 08:23:42 #22
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160828286
quote:
1s.gif Op maandag 21 maart 2016 08:20 schreef iBenny het volgende:
Heeft iemand gekeken?
Net een stukje op WNL voorbij zien komen, toch even kijken tzt op netflix
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  maandag 21 maart 2016 @ 08:25:19 #23
181857 Jovatov
Si fallor, sum
pi_160828295
Nee, niet gezien. Was midden in de nacht.

De recensies die ik vond waren niet erg positief. In beide werden de reclameblokken ook gehekeld. En dat kan ik me ook goed voorstellen. 'Blijf kijken als Judas zometeen een verschrikkelijke beslissing moet maken.'

Verder is het wel een vrij exacte kopie van de Nederlandse, compleet met Jezus-op-het-dak-finale en New Orleans/Jeruzalemvergelijkingen.
  maandag 21 maart 2016 @ 18:07:03 #24
181857 Jovatov
Si fallor, sum
pi_160838602
Ruim zes miljoen kijkers in Amerika. Beter dan wat Fox normaal scoort op dat tijdstip, maar minder dan andere live musicals hebben gescoord.
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 23 maart 2016 @ 09:18:58 #25
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160880232
Wie gaan er morgen nog meer heen? :D
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_160880305
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 09:18 schreef Paul het volgende:
Wie gaan er morgen nog meer heen? :D
Nee, fiets is kapot.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 23 maart 2016 @ 09:39:46 #27
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160880512
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 09:23 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Nee, fiets is kapot.
Je kan met de bus :D Of ben je bang voor aanslagen?
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_160880532
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 09:39 schreef Paul het volgende:

[..]

Je kan met de bus :D Of ben je bang voor aanslagen?
Ja kan ook nog. Misschien kom ik dan wel.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160880745
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 09:39 schreef Paul het volgende:

[..]

Je kan met de bus :D Of ben je bang voor aanslagen?
Een bloederige Passion zou wel wat realistischer zijn ;)

Ik verwacht dat er verder niks zal gebeuren :)

[ Bericht 9% gewijzigd door MrBadGuy op 23-03-2016 10:03:01 ]
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 23 maart 2016 @ 10:03:50 #30
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160880928
quote:
11s.gif Op woensdag 23 maart 2016 09:53 schreef MrBadGuy het volgende:

[..]

Een bloederige Passion zou wel wat realistischer zijn ;)

Ik verwacht dat er verder niks zal gebeuren :)
Kan je niets zinnigs over zeggen
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_160880953
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 10:03 schreef Paul het volgende:

[..]

Kan je niets zinnigs over zeggen
Elke keer na een aanslag wordt er hysterisch gedaan over alle evenementen, tot nu toe is dat altijd goed verlopen. Natuurlijk kan er altijd wat gebeuren, maar het risico is niet anders dan andere jaren of dan bij de intocht van Sinterklaas (al zou ik die nog als risicovoller zien).
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 23 maart 2016 @ 10:07:28 #32
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160880996
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 10:05 schreef MrBadGuy het volgende:

[..]

Elke keer na een aanslag wordt er hysterisch gedaan over alle evenementen, tot nu toe is dat altijd goed verlopen. Natuurlijk kan er altijd wat gebeuren, maar het risico is niet anders dan andere jaren of dan bij de intocht van Sinterklaas (al zou ik die nog als risicovoller zien).
Het is wel druk een christelijk Paasfeest. En er is wel meer risico want IS heeft gezegd : "We beloven jullie donkere dagen. En wat jullie staat te wachten, zal nog zwaarder en bitterder zijn, als Allah het belieft."
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_160881082
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 10:07 schreef Paul het volgende:

[..]

Het is wel druk een christelijk Paasfeest. En er is wel meer risico want IS heeft gezegd : "We beloven jullie donkere dagen. En wat jullie staat te wachten, zal nog zwaarder en bitterder zijn, als Allah het belieft."
Voor media-aandacht is een live uitzending ideaal, maar ik zie niet in waarom dit jaar het risico groter zou zijn. Zo'n aanslag vereist iig enige voorbereiding, dus de aanslagen in België hebben de kans naar mijn idee de kans niet vergroot.
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 23 maart 2016 @ 10:16:28 #34
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160881155
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 10:11 schreef MrBadGuy het volgende:

[..]

Voor media-aandacht is een live uitzending ideaal, maar ik zie niet in waarom dit jaar het risico groter zou zijn. Zo'n aanslag vereist iig enige voorbereiding, dus de aanslagen in België hebben de kans naar mijn idee de kans niet vergroot.
Ja dat is waar. Dus wie komt er morgen? w/
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_160882379
Ik was bij het vooraf opnemen van één van die scenes :7 het schijnt dat ze in het bosbad tot drie of vier uur 's nachts zijn doorgegaan... :o

Hoe laat zal het Eemplein vol staan, denken jullie?
Somebody that I used to know
pi_160882473
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 10:16 schreef Paul het volgende:

[..]

Ja dat is waar. Dus wie komt er morgen? w/
Gezien de media-aandacht zal waarschijnlijk Gordon of Peter R. de Vries een aanslag komen plegen.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160882484
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 11:18 schreef Postbus100 het volgende:
Hoe laat zal het Eemplein vol staan, denken jullie?
Geen idee. Hoeveel mensen worden er verwacht?
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160904167
Ik ben gisteravond even wezen kijken want vanavond is het geen doen denk ik....Gelukkig komt de processie langs mijn huis, krijg ik nog iets mee.

Podium zag er erg gaaf uit op het water en de koppelpoort was prachtig verlicht. Martijn en Ellen waren volop aan het oefenen, kippenvel. O+
Dat zou jij wel willen weten.
  Redactie Frontpage / Weblog donderdag 24 maart 2016 @ 09:19:55 #39
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160904520
Kan je uberhaupt wel wat zien als bezoeker, lijkt wel of het podium helemaal in het water staat

GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_160904714
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 11:23 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Gezien de media-aandacht zal waarschijnlijk Gordon of Peter R. de Vries een aanslag komen plegen.
Zolang ze alleen van hunzelf de nieuwe messias proberen te maken vind ik het niet erg :D (alhoewel, daarna moeten we hun niet 2000 jaar gaan aanbidden natuurlijk :X )
pi_160904733
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 09:19 schreef Paul het volgende:
Kan je uberhaupt wel wat zien als bezoeker, lijkt wel of het podium helemaal in het water staat

[ afbeelding ]
Het is iig wel duidelijk hoe Jezus het podium gaat bereiken :D
  Redactie Frontpage / Weblog donderdag 24 maart 2016 @ 09:34:58 #42
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160904739
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  Redactie Frontpage / Weblog donderdag 24 maart 2016 @ 10:17:46 #43
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160905391
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  donderdag 24 maart 2016 @ 10:20:25 #44
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160905425
quote:
0s.gif Op zondag 20 maart 2016 10:00 schreef Paul het volgende:

[..]

Dit was natuurlijk het beste in 2014


_O_
Het absolute hoogtepunt van alle passions tot nu toe :Y.
KuikenGuppy
pi_160906427
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 10:20 schreef Burdie het volgende:

[..]

Het absolute hoogtepunt van alle passions tot nu toe :Y.
Deze vond ik eerlijk gezegd juist vrij matig, in de hofvijver en de Erasmusbrug vond ik veel betere afsluitingen.
pi_160907244
Ik ga toch maar niet vanavond. Ben bang dat mijn kater in het water valt ;(
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_160907352
Gister kon je nog op de brug staan, deze is inmiddels afgesloten. Ik weet niet of deze vanavond toch open is. Wat ik wel weet is dat je lekker op tijd moet komen wil je het een beetje goed kunnen zien oO<
Dat zou jij wel willen weten.
  donderdag 24 maart 2016 @ 12:48:10 #48
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160908395
Ik vraag me af of je het podium alleen vanaf het Eemplein kan zien of ook vanaf de Grote Koppel, weet iemand dat?
KuikenGuppy
  Redactie Frontpage / Weblog donderdag 24 maart 2016 @ 13:21:50 #49
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160909088
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 11:59 schreef Roguee het volgende:
Gister kon je nog op de brug staan, deze is inmiddels afgesloten. Ik weet niet of deze vanavond toch open is. Wat ik wel weet is dat je lekker op tijd moet komen wil je het een beetje goed kunnen zien oO<
Vind het maar een stomme locatie. Eerst heb je water, dan heb je daaromheen de rails van de camera en daarachter kan je staan.
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_160910259
Ik ben blij dat ieder jaar dit verhaal zo onder de aandacht word gebracht :)

Ben weer benieuwd !
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 16:20:20 #51
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160913076
RTLnieuws twitterde op donderdag 24-03-2016 om 16:17:46 Liveblog: Vanwege het overlijden van Johan Cruijff begint The Passion vanavond vijf minuten later https://t.co/Ns6CXrNmOB reageer retweet
pi_160913257
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 16:20 schreef Sked het volgende:
RTLnieuws twitterde op donderdag 24-03-2016 om 16:17:46 Liveblog: Vanwege het overlijden van Johan Cruijff begint The Passion vanavond vijf minuten later https://t.co/Ns6CXrNmOB reageer retweet
Wel vijf hele minuten :o !
  Redactie Frontpage / Weblog donderdag 24 maart 2016 @ 16:31:25 #53
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160913288
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  donderdag 24 maart 2016 @ 16:44:42 #54
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160913520
quote:
Staan er nu al mensen? :o
KuikenGuppy
  donderdag 24 maart 2016 @ 19:17:33 #55
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160916825
Lekker druk is het al!
KuikenGuppy
pi_160917334
Kwam er net langs. Erg veel politie en beveiliging op de been. Goede maatregelen getroffen dus. Zelfs alle vuilnisbakken waren afgesloten. :D
  Redactie Frontpage / Weblog donderdag 24 maart 2016 @ 19:40:54 #57
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160917389
Op rtv utrecht is er nu een voorbeschouwing
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_160917658
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 11:24 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Geen idee. Hoeveel mensen worden er verwacht?
20000 hoorde ik vanmorgen op de radio.

Ik ga denk ik straks ook nog even die kant op.
Somebody that I used to know
  donderdag 24 maart 2016 @ 19:53:24 #59
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160917684
Er loopt toch elk jaar een excuusmoslim mee in de optocht die ze dan gaan interviewen? Die zou ik dan wel extra in de gaten houden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Frontpage / Weblog donderdag 24 maart 2016 @ 19:54:33 #60
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_160917712
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 19:53 schreef Mani89 het volgende:
Er loopt toch elk jaar een excuusmoslim mee in de optocht die ze dan gaan interviewen? Die zou ik dan wel extra in de gaten houden.
_O-
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:00:01 #61
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160917856
Vanmiddag had Lenette een andere jas aan....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:01:41 #62
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160917905
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 16:44 schreef Burdie het volgende:

[..]

Staan er nu al mensen? :o
Ja, het was er vanmiddag al behoorlijk druk...
Generale repetitie zo ongeveer ;)
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 24 maart 2016 @ 20:01:44 #63
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_160917906
Hoe laat begint die onzin??
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:07:32 #64
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160918037
Sander de pwiesenjee :r
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160918168
GGMM zal waarschijnlijk live aanwezig zijn bij dit spektakel.
pi_160918357
Jongens ik zit al klaar voor deze topshow
pi_160918465
Ik ga ook weer kijken. Op het eerste oog is het niet zo'n sterke cast.
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 24 maart 2016 @ 20:27:47 #68
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_160918539
Vorige jaar stond Jezus in Enschede op de alfatoren een jaar later is Fc Twente bankroet.
Kan nooit goed zijn.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:29:21 #69
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160918581
Jongens dit of Cruyff?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160918590
Sow best druk
  Hardste schreeuwer 2022 donderdag 24 maart 2016 @ 20:30:25 #71
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_160918604
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:29 schreef tralalala het volgende:
Sow best druk
Er zou maar een bom ontploffen.
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
pi_160918635
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:29 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jongens dit of Cruyff?
Ik kies voor JC :Y
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:32:48 #73
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_160918676
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:29 schreef Mexicanobakker het volgende:
Jongens dit of Cruyff?
Ik kies hiervoor. Alles is inmiddels wel gezegd over Cruijff.
pi_160918738
Amersfoort *O* *O* *O*
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:34:48 #75
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160918740
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:32 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Ik kies hiervoor. Alles is inmiddels wel gezegd over Cruijff.
En vervolgens weer herkauwd en opnieuw gezegd.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160918757
En zaterdag op Fox de Amerikaanse versie van The Passion. Maar dat is niet live :P
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:35:15 #77
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160918758
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:20 schreef Paxcon het volgende:
Jongens ik zit al klaar voor deze topshow
Is wel iets voor jou inderdaad.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160918764
quote:
14s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:35 schreef Renesite het volgende:

[..]

Is wel iets voor jou inderdaad.
Ik kijk alleen met FOK!

Anders interesseert het me vrij weinig
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:36:20 #79
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160918780
Gaaf zo met de koppelpoort achter het podium O+.
KuikenGuppy
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:37:11 #80
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160918800
quote:
6s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:31 schreef MrBadGuy het volgende:

[..]

Ik kies voor JC :Y
:D
KuikenGuppy
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:37:13 #81
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160918802
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:35 schreef Paxcon het volgende:

[..]

Ik kijk alleen met FOK!

Anders interesseert het me vrij weinig
I see 8-) !
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160918824
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:37 schreef Renesite het volgende:

[..]

I see 8-) !
Jij hebt zeker nog op de Vismarkt gestaan een paar jaar terug?
pi_160918826
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:36 schreef Burdie het volgende:
Gaaf zo met de koppelpoort achter het podium O+.
Toch blijft het raar dat het podium in een rare hoek staat ten opzichte van het plein :')
pi_160918827
*O* Ik zit er klaar voor
know'm sayin?
×
word? word.
pi_160918832
Los
pi_160918837
Goan we
pi_160918838
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:34 schreef Studiotje het volgende:
Amersfoort *O* *O* *O*
Ga je niet langs de kant van de weg staan te kijken naar de christelijke propaganda?
Ze smelten de kazen!
pi_160918840
JAAAAAAA
pi_160918842
Kees _O_
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:38:42 #90
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160918843
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:38 schreef Paxcon het volgende:

[..]

Jij hebt zeker nog op de Vismarkt gestaan een paar jaar terug?
In de regen?
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160918844
Kees _O_
pi_160918846
KEES VAN DER BACON *O* *O*
pi_160918857
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:38 schreef Studiotje het volgende:
KEES VAN DER BACON *O* *O*
:D
pi_160918858
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:38 schreef Studiotje het volgende:
KEES VAN DER BACON *O* *O*
Verrek
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:39:12 #95
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160918863
Aysen!!!
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:39:12 #96
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_160918864
Spekgod _O_ _O_ _O_
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:39:17 #97
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160918866
Bizarre jezus
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160918868
quote:
10s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:38 schreef Renesite het volgende:

[..]

In de regen?
Ik heb geen idee :P Ik was er niet
pi_160918871
Sow koekoek, deze Jezus heeft een behoorlijk Avondmaal gehad...
know'm sayin?
×
word? word.
pi_160918872
Die ene van GTST _O_
pi_160918874
Gaybus
pi_160918876
Hazes _O_
pi_160918879
jezus mag wel eens minder water in wijn veranderen, hij ziet er opgeblazen uit
Ze smelten de kazen!
pi_160918881
Die meid komt mij ook bekend voor
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:39:40 #105
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160918887
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:39 schreef alors het volgende:
Sow koekoek, deze Jezus heeft een behoorlijk Avondmaal gehad...
Kan genoeg interen B-)
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160918890
Hey GTST chick!
pi_160918891
Amersfoort mijn stadsje O+
pi_160918892
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:39 schreef tralalala het volgende:
Die meid komt mij ook bekend voor
Saar Koningsberger? Of een look-a-like *)
pi_160918899
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:39 schreef Studiotje het volgende:
Amersfoort mijn stadsje O+
en dan zit je voor je pc :P
pi_160918900
Oh bah die ene kerel
pi_160918901
xander :')
Ze smelten de kazen!
pi_160918904
Kolere wat druk :')
pi_160918906
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:40 schreef Stickertje het volgende:
xander :')
Die inderdaad :r
pi_160918909
Alleen blanken mogen naar het plein, zien jullie dat?
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:40:28 #115
123170 alors
zlata1234
pi_160918913
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:39 schreef iBenny het volgende:
Die ene van GTST _O_
Daar was ze ook agent :D
know'm sayin?
×
word? word.
pi_160918915
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:39 schreef Studiotje het volgende:
Amersfoort mijn stadsje O+
O+
26-08-2016 never forget de zesde meet met Studiotje. O+
pi_160918918
De Romeinen? Is dit nou de moderne setting of niet?
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:40:38 #118
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160918921
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:39 schreef alors het volgende:
Sow koekoek, deze Jezus heeft een behoorlijk Avondmaal gehad...
Doet me denken aan Shirma en sjek
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:41:04 #119
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160918937
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:40 schreef alors het volgende:

[..]

Daar was ze ook agent :D
Is de bedoeling 8-)
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:41:08 #120
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160918943
Gaat te hard voor mobiel, kdoei
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160918945
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:40 schreef tralalala het volgende:
Alleen blanken mogen naar het plein, zien jullie dat?
Mooi beeld O+
pi_160918950
Hopelijk vergeet weer iemand de tekst. _O_
pi_160918952
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:41 schreef Mexicanobakker het volgende:
Gaat te hard voor mobiel, kdoei
Het is nog rustig :D
pi_160918958
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:41 schreef tralalala het volgende:
Hopelijk vergeet weer iemand de tekst. _O_
wie verloor de tekst vorig jaar? :')
Ze smelten de kazen!
pi_160918960
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:40 schreef tralalala het volgende:
Alleen blanken mogen naar het plein, zien jullie dat?
Het ziet wit van de mensen
pi_160918968
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:40 schreef tralalala het volgende:
Alleen blanken mogen naar het plein, zien jullie dat?
Het is witte donderdag!
pi_160918971
Goed opgelezen ^O^
pi_160918972
Ze gaan iemand martelen en keihard aan het kruis nagelen... 'een verhaal van hoop en liefde' :'(
"You can call me Susan if it makes you happy"
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:42:19 #129
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_160918979
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:38 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Toch blijft het raar dat het podium in een rare hoek staat ten opzichte van het plein :')
Klopt, ik vind het Eemplein ook eigenlijk helemaal niet zo geschikt hiervoor, maar soit...
KuikenGuppy
pi_160918980
Zat ik maar in de Pathe daar. Kon ik live kijken wat er gebeurd op 't plein er naast
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:42:30 #131
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160918988
Glennis Grace? O jezus doe er wat aan :{ :r :'( :r
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:42:46 #132
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160918998
Pasen gaat niet over de laatste uren van Jezus. Dat was Goede Vrijdag, niet?
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 20:42:46 #133
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160918999
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:42 schreef Studiotje het volgende:
Zat ik maar in de Pathe daar. Kon ik live kijken wat er gebeurd op 't plein er naast
op groot scherm?
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:42:48 #134
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919001
De oorsprong van dit feest ligt niet in het NT, domme kut.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160919005
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:42 schreef Renesite het volgende:
Glennis Grace? O jezus doe er wat aan :{ :r :'( :r
"Afscheid"
pi_160919007
Hopelijk dit jaar wel mooie filmlocaties, dat was vorig jaar echt slecht.
pi_160919010
Wende Snijders *;
pi_160919011
En toch...

Zou ik er niet staan.
Noot noot.
pi_160919019
Ik ben benieuwd hoe het af loopt.
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:43:23 #140
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919021
La cubanita, lekker
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:43:24 #141
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919023
quote:
9s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:42 schreef iBenny het volgende:

[..]

"Afscheid"
Voor eeuwig? Aaaah toe please?
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160919030
quote:
19s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:43 schreef Jojoortje het volgende:
En toch...

Zou ik er niet staan.
Bij de bierkraam
pi_160919041
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:43 schreef tralalala het volgende:

[..]

Bij de bierkraam
Ja daar wel.
Noot noot.
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:43:54 #144
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919042
quote:
9s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:42 schreef iBenny het volgende:

[..]

"Afscheid"
Dan hoor ik nog liever de versie van xander
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160919048
quote:
9s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:42 schreef iBenny het volgende:

[..]

"Afscheid"
Die is niet van Glennis. Heeft ze eigenlijk wel eigen muziek gemaakt? Ik ken alleen dat lied van het ESF
pi_160919049
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:42 schreef Burdie het volgende:

[..]

Klopt, ik vind het Eemplein ook eigenlijk helemaal niet zo geschikt hiervoor, maar soit...
True.. maar ja, het plein moet na 5 jaar ook eens gebruikt gaan worden :+
pi_160919050
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:43 schreef Mexicanobakker het volgende:
La cubanita, lekker
Dan heb jij nog nooit goede tapas op.
pi_160919054
explosieve inspraak avonden..
Ze smelten de kazen!
pi_160919063
Is het rraar dat ik geen idee heb wie deze vrouw is?
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:44:53 #150
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160919075
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:44 schreef tralalala het volgende:
Is het rraar dat ik geen idee heb wie deze vrouw is?
Nee, wie is zij?
Isn't it ironic, don't you think
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:45:00 #151
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160919078
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:44 schreef tralalala het volgende:
Is het rraar dat ik geen idee heb wie deze vrouw is?
ik weet het ook niet. Doet me denken aan Simone Kleinsma.
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160919080
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:43 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dan hoor ik nog liever de versie van xander
Het origineel van Glennis is echt vet veel beter
pi_160919083
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:44 schreef Stickertje het volgende:
explosieve inspraak avonden..
:D
pi_160919087
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:44 schreef tralalala het volgende:
Is het rraar dat ik geen idee heb wie deze vrouw is?
Lenette van Dongen (Zaandam, 1 december 1958) is een Nederlands cabaretière en zangeres.
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:45:20 #155
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919095
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:44 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Dan heb jij nog nooit goede tapas op.
:')

Ik heb oprecht nog nooit bij cubanita gegeten, wij gaan altijd naar de vrienden van Romario
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160919098
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:45 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:

[..]

ik weet het ook niet. Doet me denken aan Simone Kleinsma.
Ze doet mij denken aan mevrouw stemband :')
Ze smelten de kazen!
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:45:34 #157
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919101
Ik woon 1 km van die plek af en hier staan al popo's :') Wat is deze
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:45:35 #158
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160919102
Tof busje
If you can dream it, you can do it...
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:45:41 #159
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160919106
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:45 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

cabaretière
Ah, vandaar.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_160919107
Dit is live gezongen?
pi_160919108
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:45 schreef Stickertje het volgende:

[..]

Ze doet mij denken aan mevrouw stemband :')
DAT DUS.
Noot noot.
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:45:49 #162
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919114
Jezus is viesdik.
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:46:02 #163
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_160919118
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:45 schreef Stickertje het volgende:

[..]

Ze doet mij denken aan mevrouw stemband :')
Treffende vergelijking :D
pi_160919121
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:45 schreef Stickertje het volgende:

[..]

Ze doet mij denken aan mevrouw stemband :')
Die ging ook dood en stond daarna weer op :D
pi_160919122
Jezus is klein
pi_160919123
Teveel brood en wijn ;(
Noot noot.
pi_160919125
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:45 schreef Paxcon het volgende:
Dit is live gezongen?
Dat mag ik hopen, klinkt nergens naar.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:46:15 #168
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160919126
Alleen deze Jezus vind ik nog geen Jezus pfff
If you can dream it, you can do it...
pi_160919130
Xander kijkt zwoel als altijd
pi_160919131
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:45 schreef Paxcon het volgende:
Dit is live gezongen?
Dan zou het wel in beeld staan.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:46:22 #171
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160919133
Xander is toch Jezus?
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160919134
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:45 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Ik woon 1 km van die plek af en hier staan al popo's :') Wat is deze
Ze gaan een kruis sjouwen.. :')
pi_160919140
Zie ik nou Arie Slob? :D
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:46:29 #174
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919141
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:45 schreef Renesite het volgende:
Jezus is viesdik.
Echt he teringjantje
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:46:29 #175
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919143
Bij de Mariënhof.... das een eind van het Eemplein :D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160919150
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:45 schreef Paxcon het volgende:
Dit is live gezongen?
Lijkt niet he
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:46:51 #177
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919154
He Jack!
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160919159
Oh wel live dus
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:47:03 #179
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919164
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:46 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
Xander is toch Jezus?
Judas net als in het echte leven
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 20:47:15 #180
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919167
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:46 schreef Paxcon het volgende:
Zie ik nou Arie Slob? :D
yep die deed mee idd.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160919170
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:46 schreef Paxcon het volgende:
Oh wel live dus
Maar niet rechtstreeks geloof ik.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:47:21 #182
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160919171
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:47 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Judas net als in het echte leven
Hij lijkt meer op Jezus dan die andere wel
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:47:22 #183
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919172
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:46 schreef Leandra het volgende:
Bij de Mariënhof.... das een eind van het Eemplein :D
Misschien valt hij af :o
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160919177
Mooie plek, Mariënhof
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:47:31 #185
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919180
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:46 schreef Paxcon het volgende:
Oh wel live dus
Lijkt me sterk dat ze daar nu werkelijk lopen en dat het daar zo rustig is....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160919181
Dit is vorige week opgenomen :+
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:47:48 #187
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160919189
Playbackt of lijkt het zo?

Xander kom dr maar in!
If you can dream it, you can do it...
pi_160919194
Alles wat niet op het plein is en niet het kruis is is van tevoren opgenomen :P
pi_160919195
Bert Konterman zag ik ook
pi_160919197
Eerste nummer 3/10
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:48:02 #191
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919202
Deze gozer lijkt meer op André Hazes
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 20:48:07 #192
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919205
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:47 schreef tralalala het volgende:

[..]

Maar niet rechtstreeks geloof ik.
als het is net als in Groningen is het eerste stuk met een vertraging live, zodat de acteurs iets sneller bij het plein kunnen komen.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:48:17 #193
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919211
quote:
6s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:47 schreef Renesite het volgende:

[..]

Misschien valt hij af :o
Ja, als hij dat eind moet lopen (ze zijn nog de verkeerde kant op gelopen ook) komt hij wel als een slanke Jezus op het Eemplein aan :D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:48:19 #194
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919212
Godallemachtig hoeveel mensen staan daar wel :o
:')
pi_160919218
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:47 schreef Leandra het volgende:

[..]

Lijkt me sterk dat ze daar nu werkelijk lopen en dat het daar zo rustig is....
De fragmenten, op het gedeelte rond het podium na, zijn van te voren opgenomen. Is elk jaar zo.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:48:32 #196
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160919222
Die blije nichten in het witte koortje :P
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160919224
EEN TREIN
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:48:44 #198
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919226
Reclame van de NS!!!!
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:48:51 #199
85618 No-P
Dosis sola venenum facit
pi_160919229
Prachtig lied, matige uitvoering.
Sei wachsam,
Fall nicht auf sie rein! Paß auf, daß du deine Freiheit nutzt,
Die Freiheit nutzt sich ab, wenn du sie nicht nutzt!
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:48:53 #200
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919230
argh wie is dit, gaat zij dit jaar op ons geweten inspreken?
:')
pi_160919231
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:42 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
Pasen gaat niet over de laatste uren van Jezus. Dat was Goede Vrijdag, niet?
Witte donderdag = het laatste avondmaal van Jezus met zijn discipelen
Goede vrijdag = idd, de kruisiging van Jezus
Stille zaterdag = de klokken die niet meer luiden, Jezus in het graf
En dan is het Pasen en dat is de wederomstanding uit het graf :)
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:49:01 #202
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919237
De trein rijdt hier wel.

Daarom geen lege stoeltjes tifo
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:49:13 #203
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919243
Oh, precies dit stukje hoorde ik Lenette vanmiddag ook zeggen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160919244
Shit, trein kapodt..
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:49:20 #205
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919248
Benoemd ze Johan Cruyff ook nog? ;( !
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:49:25 #206
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160919251
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:48 schreef TLC het volgende:

[..]

Witte donderdag = het laatste avondmaal van Jezus met zijn discipelen
Goede vrijdag = idd, de kruisiging van Jezus
Stille zaterdag = de klokken die niet meer luiden, Jezus in het graf
En dan is het Pasen en dat is de wederomstanding uit het graf :)
ja maar dat zei ze niet
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160919253
Belgenmonument
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:49:30 #208
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919254
Belgenmonument.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:49:34 #209
383641 Books1
Follow your dreams...
pi_160919256
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:48 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, als hij dat eind moet lopen (ze zijn nog de verkeerde kant op gelopen ook) komt hij wel als een slanke Jezus op het Eemplein aan :D
Haha
If you can dream it, you can do it...
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:49:37 #210
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919259
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:49 schreef Renesite het volgende:
Benoemd ze Johan Cruyff ook nog? ;( !
Moet haast wel :r
:')
pi_160919260
Ja leuk. WO1-belgen vergelijken met de Syriers nu.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:49:39 #212
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160919263
Sophie O+
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_160919264
Geen idee waar dat ding staat :')
pi_160919265
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:49 schreef Renesite het volgende:
Benoemd ze Johan Cruyff ook nog? ;( !
Ja, die staat binnenkort ook weer op.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:49:48 #215
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919268
BELGIË GENOEMD!!!
:')
pi_160919269
Sophie O+
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:49:59 #217
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919270
Wat ziet Sofie er vreselijk uit vandaag
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160919271
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:49 schreef Renesite het volgende:
Benoemd ze Johan Cruyff ook nog? ;( !
Helemaal niet :( schandalig.
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 20:50:05 #219
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919275
processierups heeft zijn naam aan Jezus te danken?
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160919277
Lekker virtueel meelopen...
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:50:07 #221
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919278
Das ook nog een flinke wandeling naar het Eemplein trouwens... wel down hill, dat scheelt :+
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160919280
Laten we België idd ook even verder misbruiken voor het geloof :{
pi_160919281
Hont
pi_160919283
Virtuele meelopers :r
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:50:13 #225
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919284
In Groningen was Lieke van Lexmond. Ik vind Sophie leuker O+ !
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_160919285
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:49 schreef Studiotje het volgende:
Geen idee waar dat ding staat :')
je eigen stad niet kennen :')
Ze smelten de kazen!
pi_160919286
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:49 schreef KaBuf het volgende:
Sophie O+
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:50:19 #228
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160919292
Sofie O+
Isn't it ironic, don't you think
pi_160919293
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:50 schreef Leandra het volgende:
Das ook nog een flinke wandeling naar het Eemplein trouwens... wel down hill, dat scheelt :+
Waar is dat? :')
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:50:40 #230
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919304
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:49 schreef Studiotje het volgende:
Geen idee waar dat ding staat :')
Bij de Stichtse Rotonde, vlakbij het Berghotel.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:50:43 #231
123170 alors
zlata1234
pi_160919307
Wat ze aanheeft :')
know'm sayin?
×
word? word.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:50:44 #232
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919309
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:49 schreef Studiotje het volgende:
Geen idee waar dat ding staat :')
Op het eem over het water heen geloof ik
:')
pi_160919317
Ik vind de verhalenverteller niet zo goed
pi_160919318
Ik zou verwachten dat GGMM de rol van Judas in Amersfoort op zich zou nemen.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:51:02 #235
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160919319
Waarom is the Passion altijd ergens in de Bijbelbelt
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160919320
Pontius Pilatus

MES STEEK PIJN
pi_160919326
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:50 schreef Leandra het volgende:

[..]

Bij de Stichtse Rotonde, vlakbij het Berghotel.
Oooh, fucking hell, dat is ver :o
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:51:08 #238
155387 Martinello
Pretty, Pretty, Pretty Good
pi_160919327
Typecasting voor De Buisonjé
Just remember, it’s not a lie if you believe it.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:51:11 #239
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919330
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:50 schreef iBenny het volgende:
Ik vind de verhalenverteller niet zo goed
Ik mag haar hoofd niet
:')
pi_160919333
Was Jack v. Gelder ook niet ooit Pilatus? _O_
Noot noot.
pi_160919334
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:50 schreef Leandra het volgende:

[..]

Bij de Stichtse Rotonde, vlakbij het Berghotel.
Lekker over de kinderkopjes.
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 20:51:15 #242
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919336
quote:
14s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:50 schreef Renesite het volgende:
In Groningen was Lieke van Lexmond. Ik vind Sophie leuker O+ !
Lieke was leuk met de opmerking over in het Winschoterdiep te lopen (tja dat was ook een bijbelfiguur die liep over water) En een vraag aan iemand in rolstoel waarom hij mee liep.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160919342
een slechterik gespeld door een neger.. racisme!!11!!111!11
Ze smelten de kazen!
pi_160919344
quote:
5s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:51 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
Waarom is the Passion altijd ergens in de Bijbelbelt
Het was twee jaar geleden (ofzo) in Groningen
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:51:23 #245
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919346
quote:
5s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:51 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
Waarom is the Passion altijd ergens in de Bijbelbelt
Amersfoort is geen biblebelt :')
:')
pi_160919348
quote:
5s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:51 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:
Waarom is the Passion altijd ergens in de Bijbelbelt
Den Haag ligt echt in de Bijbelbelt ja.
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:51:33 #247
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919351
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:50 schreef opperkleurder het volgende:
Ik zou verwachten dat GGMM de rol van Judas in Amersfoort op zich zou nemen.
Schoten gevuurd
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:51:42 #248
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919353
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:51 schreef Nizno het volgende:

[..]

Lieke was leuk met de opmerking over in het Winschoterdiep te lopen (tja dat was ook een bijbelfiguur die liep over water) En een vraag aan iemand in rolstoel waarom hij mee liep.
Voor de rest mag ik dr niet :+
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:51:45 #249
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160919354
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:51 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:

[..]

Amersfoort is geen biblebelt :')
Weet ik veel, Veluwe toch ergens
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:51:52 #250
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_160919356
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:50 schreef iBenny het volgende:
Ik vind de verhalenverteller niet zo goed
Klopt, het komt een beetje geforceerd over.
pi_160919359
quote:
19s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:51 schreef Jojoortje het volgende:
Was Jack v. Gelder ook niet ooit Pilatus? _O_
MES STEEK PIJN
pi_160919361
Heeft ze het over Rutte? Politicus zonder ruggengraat? :D
pi_160919369
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:51 schreef Stickertje het volgende:
een slechterik gespeld door een neger.. racisme!!11!!111!11
Kamervragen.
Noot noot.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:52:12 #254
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160919370
Ellen :')
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_160919375
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:50 schreef Leandra het volgende:

[..]

Bij de Stichtse Rotonde, vlakbij het Berghotel.
Dat is bij Kamp Amersfoort toch? Straks chillende Jezus op de schietbaan. :o
pi_160919379
Ik heb op die brug wel eens staan kotsen
pi_160919380
Ellen Ten Damme, geen haan die er naar kraait
pi_160919382
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:51 schreef luckass het volgende:

[..]

MES STEEK PIJN
Dat was nog eens een goede uitvoering _O_
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:52:28 #259
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_160919384
Ze zingt iets te snel.
Isn't it ironic, don't you think
pi_160919387
Komt wel heel dichtbij nu
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:52:34 #261
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160919389
quote:
10s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:52 schreef Studiotje het volgende:
Ik heb op die brug wel eens staan kotsen
_O-
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_160919391
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:51 schreef luckass het volgende:

[..]

MES STEEK PIJN
Dat ja.
Noot noot.
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:52:40 #263
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919393
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:52 schreef KaBuf het volgende:
Ellen :')
Groningen had Simone Kleijnsma O+ !
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:52:44 #264
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919395
Ellen O+ maar ze zingt niet best
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160919396
quote:
10s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:52 schreef Studiotje het volgende:
Ik heb op die brug wel eens staan kotsen
Wie niet..
Noot noot.
pi_160919398
Maria laat d'r tieten zo vast zien
pi_160919400
Er staan bizar veel mensen
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:52:50 #268
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919402
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:51 schreef chewbacca_maatschappij het volgende:

[..]

Weet ik veel, Veluwe toch ergens
Nah
Nog dichter bij utrecht
:')
pi_160919407
quote:
19s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:52 schreef Jojoortje het volgende:

[..]

Wie niet..
Ik
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:52:57 #270
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160919408
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:52 schreef opperkleurder het volgende:
Ellen Ten Damme, geen haan die er naar kraait
Kraai(t), ik snap 'm.
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_160919409
De Amersfoortse slotjesbrug _O-
pi_160919413
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:52 schreef jcdragon het volgende:
Ze zingt iets te snel.
Journaal liep 5 minuten uit, moeten ze nu inhalen :Y
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:53:10 #273
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160919414
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:52 schreef Renesite het volgende:

[..]

Groningen had Simone Kleijnsma O+ !
_O_ O+
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:53:16 #274
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919421
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:51 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Oooh, fucking hell, dat is ver :o
Juist.... dat is echt een pokke-eind... vanmiddag vanaf ongeveer de Lichtenberg naar het Eemplein vond ik met de fiets al leuk genoeg :')
Lopend moet ik echt niet aan denken :X
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160919422
quote:
1s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:52 schreef KaBuf het volgende:

[..]

Kraai(t), ik snap 'm.
Toch nog iemand
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 20:53:21 #276
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919426
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:51 schreef Stickertje het volgende:
een slechterik gespeld door een neger.. racisme!!11!!111!11
de echte slechterikken waren de toeschouwers, pilatus (toch) doet alleen maar wat de mensen willen)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:53:27 #277
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919431
quote:
10s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:52 schreef Studiotje het volgende:
Ik heb op die brug wel eens staan kotsen
Die brug is echt zo'n plek waar mocro's jonko's klappen
:')
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:53:30 #278
304004 KaBuf
#teamfriet
pi_160919433
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:53 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

Toch nog iemand
:*
Please consider the environment before printing this post.
Op zaterdag 27 mei 2017 00:36 schreef d4v1d het volgende:
Kabuf is af en toe best een prima kerel.
pi_160919438
klinkt best vals :')
Ze smelten de kazen!
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:53:44 #280
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160919441
Volgend jaar Marijke Helwegen als Maria
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160919442
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:53 schreef Leandra het volgende:

[..]

Juist.... dat is echt een pokke-eind... vanmiddag vanaf ongeveer de Lichtenberg naar het Eemplein vond ik met de fiets al leuk genoeg :')
Lopend moet ik echt niet aan denken :X
Hahaha, dat is ook ver :')
pi_160919446
Do was de beste Maria.
pi_160919447
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:53 schreef Stickertje het volgende:
klinkt best vals :')
Dat komt door jou
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:53:56 #284
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919448
Vind haar wel een jonge Maria zeg :o !
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 20:54:03 #285
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160919452
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:52 schreef Paxcon het volgende:
Er staan bizar veel mensen
Je zou er maar naast wonen
pi_160919455
quote:
99s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:53 schreef Nizno het volgende:

[..]

de echte slechterikken waren de toeschouwers, pilatus (toch) doet alleen maar wat de mensen willen)
Die Pilatus is best een goedzak eigenlijk :{
Noot noot.
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:54:14 #287
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919459
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:52 schreef tralalala het volgende:

[..]

Dat is bij Kamp Amersfoort toch? Straks chillende Jezus op de schietbaan. :o
Nee, niet helemaal, Kamp Amersfoort is aan de andere kant van de Stichtse Rotonde, bij laan 1914.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160919462
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:54 schreef Sked het volgende:

[..]

Je zou er maar naast wonen
Lekker vanaf je balkonnetje meekijken, genot
pi_160919464
Beter dan Sherma
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:54:34 #290
108371 sinterklaaskapoentje
Wie komt er alle jaren...
pi_160919472
Ik heb gemute, dit is echt het laagste kaliber muziek
:')
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 20:54:36 #291
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919475
quote:
6s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:54 schreef iBenny het volgende:
Beter dan Sherma
Dat kan dan ook geweldig snel :)
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
pi_160919476
quote:
2s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:50 schreef iBenny het volgende:
Ik vind de verhalenverteller niet zo goed
Ik vind haar afschuwelijk, wat een belerend toontje.

Zie daar toch liever een wat rauwer en eigentijdser karakter staan, kracht van de eerste Passions was juist niet dat kerkelijke toontje. Deze dame snapt het niet helemaal."Ik verwacht veel weg zappers.
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:54:46 #293
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919477
quote:
6s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:54 schreef iBenny het volgende:
Beter dan Sherma
Over viesdik gesproken :o
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 20:54:50 #294
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919481
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:54 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
Ik heb gemute, dit is echt het laagste kaliber muziek
muziek is al over.
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:54:56 #295
272171 chewbacca_maatschappij
's gewoon goeien handel
pi_160919484
Of Patty Brard als Jezus. Moet kunnen, 2016.
boem bats luchtdicht me vrète is nog nooit zo fris gewist
Op zaterdag 10 juli 2010 15:33 schreef Rectum het volgende:
Jij bent vele malen irritanter dan AP
pi_160919487
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:54 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nee, niet helemaal, Kamp Amersfoort is aan de andere kant van de Stichtse Rotonde, bij laan 1914.
Dat is ook bergaf, maar dan met een flink dalingspercentage :P
Daar zouden die kruisdragers wel moeite mee hebben.
  Forum Admin / PR donderdag 24 maart 2016 @ 20:55:07 #297
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160919488
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:54 schreef Paxcon het volgende:

[..]

Lekker vanaf je balkonnetje meekijken, genot
Of de hele dag paranoïde worden omdat je het maar niks vindt
pi_160919491
Jack van Houten.
Noot noot.
pi_160919494
:')
  Moderator donderdag 24 maart 2016 @ 20:55:26 #300
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_160919496
ZOENEN
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  Redactie Sport donderdag 24 maart 2016 @ 20:55:46 #301
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160919510
Op jouw rotsje bouw ik mijn kerk
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator / Kerstkaart terrorist donderdag 24 maart 2016 @ 20:55:48 #302
29278 crew  Nizno
Versie 4.3
pi_160919511
quote:
0s.gif Op donderdag 24 maart 2016 20:55 schreef Renesite het volgende:
ZOENEN
nog ff geduld
Op dinsdag 22 februari 2022 22:22 pleurde Nizno zoals gewoonlijk een onzinnige tekst op FOK!
  donderdag 24 maart 2016 @ 20:56:10 #303
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160919525
Monnickendam, zijn ze zo weer terug bij de Mariënhof :D
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')