abonnement Unibet Coolblue
pi_160881991
Afgelopen negen maanden heb ik m'n gewicht juist stabiel kunnen houden. Helaas is kilo's erbij nog niet gelukt. Mogelijk doordat ik ondertussen wel weer goed kan sporten en m'n oude beweegpatroon dat de verdeling nog ongunstiger uitvalt dan eerder het geval was. M'n net nieuwe broeken zijn eigenlijk ook alleen nog maar oké met riem. Ik denk ook dat in m'n fysiek de vermoeidheid goed af te lezen is en dat dat niet meehelpt.
pi_160882430
Inge Boaz is ook een klimmer :X
En eerlijk? Ik word er soms een beetje moe van. Soms laat ik hem maar gewoon zijn gang gaan want waarschuwen dat ie zich flink kan bezeren helpt gewoon niet. Dus soms denk ik: misschien dat je er gewoon vanzelf achter moet komen dat sommige acties niet zo handig zijn. Heel anders als toentertijd bij grote zus, die deed dat niet.

En kursor nee lichamelijk heb ik hem al een paar keer goed bekeken maar ik kan echt niks ontdekken. En ik wil hem ook niet overstuur laten huilen snachts door erniet naartoe te gaan. Dus voor nu is deze oplossing te doen en dan hoop ik maar dat ie snel weer wat vertrouwen heeft ofzo dat lekker slapen echt fijn is.

Sq wat gaat het hard ineens :* :'(
pi_160882562
Oei Inge! Mijnes klimt uberhaupt nog niet, maar ik denk dat ik er zoveel mogelijk in mee zou gaan. Klimmen is even een hot item (en wees eerlijk, dat is toch ook veel leuker dan gewoon aan tafel zitten?) en als dat ontdekt is, houdt ze er misschien vanzelf weer mee op.

Ik heb een hardleerse dreumes wat betreft contact met de katten. We waarschuwen, halen hem steeds weg en leiden af, maar het is al 3x gebeurd dat we toch te laat waren en hij een haal te pakken had. En toch steeds weer ernaartoe he. :').
Venus in pocketformaat
© loveli
  woensdag 23 maart 2016 @ 11:31:07 #179
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_160882612
:* voor SQ

R een klimmer, ik ben bang dat L ook zo wordt. Die staat af en toe al op de loopkar. Vorige week op een kartonnen doos geklommen en gaan staan en zitten. Geen idee wat er tegen te doen. Tot nu toe laat ik het maar.

Brussel, daar vliegen sv en vrouw steeds van en naartoe als ze weer naar NL komen. Toch best schrikken dat het dichtbij gebeurd. Tv staat hier niet veel aan, dus L en N krijgen er niet veel van mee. Niet dat ze het al begrijpen.

JufM, L zal vast wel merken dat je weg bent. Dan reageert hij vast heel blij als je er weer bent! Veel plezier alvast.

Lopende I *O*

N slaapt nu al 2,5 uur. Hopelijk knapt ze op!
L kan nu zelf kiekeboe spelen O+
Ze tilde vanmorgen mijn jurk voor haar gezicht en deed hem weer naar beneden en dat een aantal keer. L sliep vannacht ook tussen ons in, want ontroostbaar gisteren avond. Denk een tandje dat door komt. Eigenlijk hebben ze daar nooit zoveel last van, maar ik weet niet wat het anders is. En dit was de 2e avond op rij. Ze lag vannacht overdwars op bed. Met haar hoofd op het kussen van J. O+ wel schattig om te zien. Ook al slaap ik dan veel slechter. En dan dat vrolijke koppie als ze wakker wordt.
pi_160882723
Katten knijpen doet ze ook ja! En draaaama als ze niet binnen 5 sec haar zin krijgt. :'(
Dan staat ze te schreeuwen en wijzen naar 'iets' en maar nee schudden en huilen als ik dan het verkeerde pak.
Verder is ze best leuk hoor!

O ja en slapen. :( Wat zou het makkelijk zijn als ze niet in slaap geknuffeld hoefde te worden.

Maar ik trek de bubbeltjesfolie maar weer tevoorschijn voor mijn klimgeit.
pi_160882850
Phai, hardleers zijn ze allemaal toch? Die van mij moet en zal naar de schommel als er iemand anders in zit. Het liefst gewoon helemaal er onder zodat hij een schommel op zijn hoofd krijgt :') niet weg te branden! Dus ik zit erbij en hou hem vast.

Nieuwe feature hier is dat hij zelf uit de wagen komt, superhendig sjiek :7. Wel is het zelf de trap oplopen nu in staking ofzo want hij wil alleen nog maar de trap áf, en daarmee komen we nooit bij zijn bed. :') ook wil hij niks liever dan de oven aanzetten en heel hard huilen als het niet mag (duh).. x 1000. -O-

Verder vrolijk! Morgen komt R thuis, we hebben het overleefd 8-) .
pi_160883009
quote:
5s.gif Op woensdag 23 maart 2016 10:18 schreef Franny_G het volgende:

[..]

Hoe bedoel je dit nu? Natuurlijk merkt hij dat je er niet bent!? Of heb je dat juist liever niet?
Ik bedoel vooral: hij kan heel sneu zijn als ik wegga, maar zodra ik uit het zicht ben (bij kdv of opa & oma bijv) is er niet zo veel meer aan de hand. Ik vermoed dat hij nog weinig besef van tijd heeft, dus niet echt door heeft of ik een uur, dag of 2 dagen niet in de buurt ben. Hij is ook wel 'gewend' om zo nu en dan uit logeren te gaan, dus heeft me al vaker 1 of 2 nachten niet bij zich gehad, nu is hij thuis met J (en op kdv), ben benieuwd of dat anders is. En hij is vast zeker wel weer blij om me weer te zien, ik krijg denk ik extra veel snotkusjes vrijdag O+

Klimmen: wij proberen 'm wel van de tafel te houden, maar dat vraagt tot nu toe een lange adem ;) En katten: dat gaat wel goed. De ene loopt zelf weg (evt naar boven/zolder, daar kan uk niet heen) en de ander vindt het meeste wel prima O+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_160883173
JM, W "mist" zijn papa nu wel hoor. Tis niet een pijnlijk gemis heb ik het idee, maar hij zoekt hem soms wel. Hij zal idd ook nog niet zo'n besef van tijd hebben, maar dat het anders is weet hij wel. Straaalend tijdens papaskype ook O+ inclusief kusjes voor de telefoon - maar de verbinding in zijn hotel is zo slecht dat het daarna niet meer is gelukt. nog 1 nachtje slapen! *;
pi_160884488
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 10:47 schreef ingee het volgende:
Ik haak ook weer half aan...

Welkom Cholula! *O* Goed gevierd?
Sterkte SQ! Is je moeder nog thuis momenteel?

Ik kan ook niet zwanger niet meer tegen kinderleed. Het eerste waar ik gisteren dacht was ook of er kinderen bij waren. R snapt er vast nog niks van, maar ik zet het liever even af als zij rondloopt.

Iemand nog tips tegen klimmers? Hadden we zo'n leuk stoeltje en tafeltje gekocht, moet ze er natuurlijk bovenop staan. :(
Ja herkenbaar. Wij hadden IKEA stoeltje en tafeltje gekocht en een van de eerste dingen wat hij deed was erop staan. Heb er kussens om heen gelegd, en probeer maar. Wel aangegeven dat hij op knieën moest gaan zitten. 1x geloof ik, Max 2x ervan af gekiept, op de kussens, en het was klaar. Even uitproberen en het is niet meer zo interessant.

Jm veel plezier met je reisje!

Fijn sq van je loon! En heb je je babyboek al af? Ik nog lang niet. Heb 50 foto's per maand, kom denk ik op 180 pagina's uit. Zal euro of 50 gaan kosten.

Wat een nieuws van Brussel. Mijn eerste gedachte was ook, zijn er kindjes bij? Grijpt mij enorm aan maar ik kan er ook tijden naar blijven kijken, verdoofd :'(

Kursor, vervelende opmerkingen kreeg je! Ik krijg soms wel dat ik ielig ben. Als ik naar mijn buik kijk, zie ik een 20 weken oude zwangere buik ongeveer :@ en zonder baby ja. Nou ja, een week niet eten door griep nu helpt mee denk ik, maar dat wordt straks weer bunkeren. Waar al mijn vet blijft, buik en benen zien mensen niet denk ik dan.

Fijn crump dat hij weer thuiskomt! Zal best pittig zijn geweest zo nu en dan lijkt me.

[ Bericht 6% gewijzigd door Hilmo op 23-03-2016 13:15:20 ]
pi_160884544
De telefoon krijgt hier ook kusjes tijdens de weken weg van papaLou O+ :Y

Klimmen: ik laat haar gewoon gaan. Als ze via haar stoel haar tafel op klimt, prima. Ze snapt hoe ze er veilig af kan en doet dat meestal ook.
Meestal.

Tot nu toe nog geen brokken *klopt af*
pi_160884792
Hahahahaha skittles, wat een leuk kind O+ :D en zo herkenbaar. Gillen van de lach bij zo'n val en lekker staan te kletsen boven op de tafel.

Ze leren het zo het beste. Bij ons paar keer flinke smak maar dat viel best mee.
pi_160884814
I had in ieder geval wel door dat Baard er laatst een week niet was. Vooral tijdens het avondeten. Normaal gesproken komt Baard thuis als wij aan tafel zitten, en I wees nu steeds naar de achterdeur. Maar papa kwam niet. ;(. ;). Hoe dan ook, JM, ik hoop dat je veel mooie dingen ziet, hoort en voelt, de komende dagen. Fijne trip!

SQ, wat een dappere en goede beslissing om minder te gaan werken. Wat een ontzettend zware tijd moet dit voor je zijn.

Nieuws kijk ik niet. Ik lees het wel, en ik hoor het op de radio, maar zodra ik er beelden bij zie ga ik janken. In elk kindje zie ik I.

Lou. O+. Wat een lekker ding. Geen tips voor klimgeitjes verder, I is niet zo'n klimmer. Het enige waar hij op klimt, is de schommelstoel. Daar kan ik wel mee leven.

Still a little bit of your face I haven't kissed.
  woensdag 23 maart 2016 @ 13:21:23 #188
149959 SQ
snelle trees
pi_160884839
180 pagina's voor 50 euro kwak???

Wat doe ik verkeerd :')!!! Ik kom met 70 pagina's aan 100 euro _O-
disclaimer
pi_160884943
Het fotoboek van I's eerste jaar telt 24 pagina's. Flutmoeder. O+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  woensdag 23 maart 2016 @ 13:27:47 #190
73386 Fazz
onderweg
pi_160884961
Nog geen fotoboek van F's eerste jaar. Flutmoeder x 2 O+
  woensdag 23 maart 2016 @ 13:29:20 #191
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_160884997
Wij hebben ook een klimmer. Overal moet op gestaan worden en geklommen worden :( Haar bijnaam is nu Evel Knievel. Tot nu toe gaat het meestal wel goed, al was vanochtend een drama dag. Eerst van het bed gevallen en met babyzwemmen loopt ze zo hup van de kant het zwembad in :o :'( ze was er zelf niet echt van onder de indruk.
  woensdag 23 maart 2016 @ 13:32:51 #192
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_160885067
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 13:21 schreef Stormqueen het volgende:
180 pagina's voor 50 euro kwak???

Wat doe ik verkeerd :')!!! Ik kom met 70 pagina's aan 100 euro _O-
Hilmo ;)

Ik heb foto's los geplakt. Denk ca. 50 euro alleen al aan nabestellingen en dan nog de uren die ik erin stop met plakken... (eh er niet instop met niet plakken bedoel ik :') )

En nog even een dikke (ze zei dikke :') ) kroel voor jou :*
Kwak
  woensdag 23 maart 2016 @ 13:34:35 #193
149959 SQ
snelle trees
pi_160885105
Haal ik serieus kwak en Hilmo door elkaar ;(
Need a break :@ :')

Springlou O+ eeee teee!
En I in zijn troon O+
disclaimer
pi_160885160
Oh trouwens nog dikke jompels voor stappende I *O* !

Ja "een tweeee" BOEM!

Ik moet nog foto's gaan sorteren, uitzoeken en dan kan er nagedacht worden over een fotoboek :')
  woensdag 23 maart 2016 @ 13:38:17 #195
101840 Rijstebuiltje
Du Hast.. Du Hast mich
pi_160885172
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 maart 2016 21:26 schreef Twinkle20 het volgende:
Cholula welkom mrt je sloopkogel *O*

Beertje Boaz is stuk ofzo -O-
Altijd een beste slaper geweest.. maar momenteel is er geen land mee te bezeilen lijkt het wel. Vannacht maar in het campingbedje bij ons op de kamer. Misschien dat dat beter gaat omdat ie zich dan veilig voelt ofzo.. kweet hrt anders ook niet :?
Hier ook een stukke bijna peuter.. :{
Normaal sliep ze aan 1 stuk zo 12 uur door, maar nu wordt ze ergens in de nacht wakker om vervolgens een tijd te gaan liggen spoken. Ze huilepiepst dan wel maar als we gaan 'kijken' wil ze kusje geven en is het 'waf waf', en laat ze der hondje zien. Ook roept ze steeds uit uit of licht aan. Dus ze neemt ons gewoon in het oo-tje.. Ze zit dan zo *) met een dito blik. Ik laat der gewoon in bed liggen, want ze valt uiteindelijk wel weer in slaap. Heerlijk! Ik sta ook al 2 dagen op met hoofdpijn. :{

Hier ook zo'n Stuntpiloot die zich de laatste dagen lekker in de kussens op de bank 'stort' dikke lol maar onze harten gaan op hol..

Nu maar in orde maken voor mijn sollicitatiegesprek straks :X

Beterschap voor alle zieke mupsen en hallo nieuwe dreumesjes :* :W

En succes en sterkte met de kuren Cactusvrouwen :*

[ Bericht 1% gewijzigd door Rijstebuiltje op 23-03-2016 13:43:31 ]
Wir müssen leben, bis wir sterben!
pi_160885190
quote:
0s.gif Op woensdag 23 maart 2016 13:29 schreef snoenk het volgende:
Wij hebben ook een klimmer. Overal moet op gestaan worden en geklommen worden :( Haar bijnaam is nu Evel Knievel. Tot nu toe gaat het meestal wel goed, al was vanochtend een drama dag. Eerst van het bed gevallen en met babyzwemmen loopt ze zo hup van de kant het zwembad in :o :'( ze was er zelf niet echt van onder de indruk.
:o wat schrikken! Doet je hart het nog een beetje?
pi_160885453
Fotograaf en nog geen fotoboek van L's eerste jaar :') flutmoeder x3!

En jullie stef stuntpilootjes!! Aargh :)

Tnx y'all, we gaan het zien. We zijn allebei onregelmatig thuis, dus wie weet 'helpt' dat een beetje. Ik zit vooralsnog op brak treinwifi m'n werkmail bij te werken, héérlijk ontspannen :') :D
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  woensdag 23 maart 2016 @ 14:09:34 #198
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_160885759
Jm veel plezier!

Sq :*

Jeej voor thuiskomt R *O* .

Fotoalbum, ik had met een dealtje 100 p voor 20¤ bij v. Daarna gewn boek meer gemaakt. Nu eerst bezig alle foto's in de cloud te krijgen. Als het huis af zou branden heb ik de belangrijkste materiele bezittingen in ieder geval nog.

Frans is ook een klimgeit/brokkenpiloot. Echt gevaarlijke dingen haal ik weg, zoals de opgeklapte ladder in de gang. Of de box om het stapelen van speelgoed en jezelf dan op de boxramd trekken tegen te gaan. En verder ach ja, lekker laten. Hij heeft nu ook een mega ei van de bedrand bij mijn moeder. Mooi paars is niet lelijk .
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_160886202
W is nog wel redelijk voorzichtig geloof ik, op zo hard als frans op obstakels afrennen heb ik hem nog niet kunnen betrappen :') #lobbes.

[ Bericht 4% gewijzigd door Crumpette op 23-03-2016 14:43:11 ]
pi_160886364
Veel plezier JM. Hopenlijk kun je even lekker bijkomen. O+

Saar is ook een stef stuntpiloot, al maanden :') en soms gaat dat mis, weet ze dat ook weer. Bij echt gevaarlijke situaties die we niet kunnen weghalen, halen we haar weg.
Wij zijn wel van het ondervinden :P
S. 2014
J. 2016
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')