abonnement Unibet Coolblue
pi_160730590
’Houden van is ook loslaten”, zei RACHEL HAZES deze week, waarmee zij het PRIVÉ-nieuws bevestigde dat zij en haar zoon ANDRÉ JR. momenteel toch veel minder hecht zijn dan in showbizzkringen altijd werd aangenomen.

Kleine kinderen worden groot en vliegen graag uit, iets wat voor Dré opportuun werd toen hij viel voor de charmes van MONIQUE, een zestien jaar oudere vrouw en zijn moeder het enthousiasme van haar zoon vanaf dag één bepaald niet deelde! Rachel wilde haar nieuwste, aanstaande ’schoondochter’ dit voorjaar zelfs niet mee op de gezinsvakantie naar Amerika. Insiders onthulden dat toen het eerste bommetje tussen Rachel en haar zoon is ontploft en dat er sindsdien meer explodeerde, wat er nu in resulteerde dat André en Monique zelfs niet meer naast Rachel in Vinkeveen willen wonen maar deze week vertrekken naar een eigen huis in dezelfde gemeente. Zij het op veilige afstand van de boze, en meer nog bemoeizuchtige, schoonmoeder.

Dré heeft duidelijk gekozen voor het geluk dat via internet op zijn pad kwam. Monique en hij leerden elkaar kennen via Facebook, zagen elkaar dezelfde avond nog in levenden lijve en zijn sindsdien onafscheidelijk.

Kansloos

Rachel, die zelf negentien jaar scheelde met haar grote liefde André, zag het allemaal met lede ogen aan en heeft er volgens ingewijden alles aan gedaan om haar zoon ervan te overtuigen dat de liefde voor een vrouw die zoveel ouder is en zoveel meer levenservaring heeft op den duur kansloos is. Verschillende adviseurs raadden haar aan de zaak niet zo op de spits te drijven en de vlinders in de buik van Dré te laten uitrazen. Maar Rachel wilde daarvan even weinig weten als ’Dreetje’ van haar goedbedoelde raad.

Goedbedoeld? „Eigenbelang speelde natuurlijk ook mee”, aldus de PRIVÉ-zegsman. „Het ging Rachel er natuurlijk om dat hij met een vrouw zou thuis komen die door haar gemakkelijker te beïnvloeden zou zijn dan deze Monique met haar 36 jaar, die bovendien ook nog eens een warme band met haar familie heeft. Haar familie, waar André zich helemaal thuis voelt en met wie hij een prima band heeft. Toen Monique van ’Ras’ niet mee mocht op vakantie, zijn de twee met háár familie naar Tenerife geweest, waar junior zijn schoonfamilie nog beter heeft leren kennen en waarderen. Vooral Moniques vader en hij zijn twee handen op een buik, die hebben een heel hechte band met elkaar gekregen. Rachel kwam daardoor nog verder buitenspel te staan en komt er straks helemaal niet meer aan te pas!”

’Houden van’ betekent, om haar eigen woorden aan te halen, inderdaad loslaten. Maar dat is nou net wat zij het allermoeilijkste vindt omdat de argwanende Hazes-weduwe altijd en overal kapers op de kust ziet en vermoedt dat iedereen iets wil meepikken uit de ruif van haar mans nalatenschap. De erfenis van André wordt, inclusief onroerend goed en de uitkeringen van levensverzekeringen, overigens op een miljoen of zes geschat. Daarmee was de kous echter bepaald niet af. Rachel wist haar titel van ’zakenvrouw van het jaar’ het afgelopen decennium jaar na jaar moeiteloos te prolongeren.

Musical

Zij verwende de fans met herdenkingsconcerten, herdenkingsalbums, met andere sterren die ’uit respect voor Dré’ zíjn liedjes zongen. Dat groeide uit tot jaarlijkse Holland zingt Hazes-spektakels in steeds uitverkochte Ziggo Domes. Er kwam een musical over zijn leven met gek genoeg niet hem, maar háár als hoofdpersoon en in de titel: ‘Hij gelooft in mij’. Problemen, natúúrlijk over geld, geld, geld, kwamen er met producent JOOP VAN DEN ENDE. Helemaal toen ook nog eens de fílm over Andrés veelbewogen leven een jaar eerder in de bioscoop kwam dan lange tijd de bedoeling was geweest en daarmee voortijdig het doek viel voor de succesmusical.

Al met al vermoeden ingewijden dat Rachel de nalatenschap van de betreurde volkszanger heeft weten de verdubbelen. Want het moet gezegd; zij heeft ervoor gezorgd dat Hazes eigenlijk nog steeds voortleeft in de showbizz, inmiddels mythische proporties heeft aangenomen en goud waard is!

Ook de manier hoe zij dochter NATHALIE en zoon MELVIN volledig ’kaltgestellt’ heeft, verdient een prijs, al zal dat niet de schoonheidsprijs zijn. Al kort na de dood van hun vader deed Rachel de twee oudsten van André, die door kunstgrepen in de film over zijn leven niet eens worden genóemd, een financieel voorstel alsof zij geen andere keus hadden. Zij kregen een bedrag ineens als zij afstand zouden doen van verdere aanspraken. Dat zogenaamde kindsdeel was voor Nathalie en Melvin echter aanzienlijk groter uitgevallen wanneer zij zich beter hadden laten adviseren. Van alle opbrengsten ná de dood van hun vader hebben zij nooit een cent gezien.

Melvin heeft dat nooit geïnteresseerd. In de geest van zijn vader ’leeft die zijn eigen leven’, zelfs onder een andere naam. De naar schatting 75.000 euro die hij in 2004 zou hebben ontvangen, doneerde hij aan het KWF, de organisatie die zich inzet om de ziekte waaraan zijn moeder, Andrés lieve tweede echtgenote ELLEN WOLF, overleed.

Misschien dat er ooit eens contact zal ontstaan tussen hem en zijn halfbroer Dré, nu die wat meer afstand heeft genomen van zijn overheersende en allesbepalende moeder Rachel.

bron

Wat een eenzame verzuurde vrouw moet Rachel wel zijn. Gun je zoon toch zijn geluk, drijf hem niet van je weg.

SHO / Hoe Rachel Hazes haar oogappel verloor...

:P
pi_160730596
http://www.telegraaf.nl/p(...)ANNE_loopt_op__.html

Rachel wordt bestempeld als feeks :P >:) ( en terecht )
  Trouwste user 2022 donderdag 17 maart 2016 @ 09:04:53 #3
7889 tong80
Spleenheup
pi_160731385
Achter de schermen van Holland zingt Hazes , vanavond in Amsterdam, vliegen HAZES’ zoon ANDRÉ JR. (22) en zijn zus ROXEANNE (23) elkaar weliswaar niet in de haren… maar ook niet in de armen!



Vandaag, morgen en overmorgen gaat het spektakel weer los voor tienduizenden Hazes-fans. En daar kan de ruzie tussen broer en zus Hazes, en Dre’s ruzie met moeder RACHEL die PRIVÉ in mei onthulde, niets aan veranderen.

De komende dagen ontlopen Roxeanne en André jr. elkaar waar zij kunnen. En in de catacomben van de Ziggo Dome werpt ook Rachel haar slagschaduw vooruit. De zwarte weduwe, die als een feeks waakt over haar mans nalatenschap en de centjes, voert een strakke regie over de hele productie en begeleidt haar dochter tot nagenoeg óp de bühne!

Ik hoorde bij de ontbijtshow op NPO1 een expert zeggen dat ze het juist goed doet. Dat ze een goede zakenvrouw is. In tegenstelling tot Xandra Brood. Verder vind ik 'feeks' schandalige 'journalistiek'.

http://www.telegraaf.nl/p(...)ANNE_loopt_op__.html

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_160731545
Feeks: een lastige en venijnige vrouw...lijkt me een tamelijk accurate beschrijving anders.
pi_160733531
quote:
0s.gif Op donderdag 17 maart 2016 09:16 schreef totebel het volgende:
Feeks: een lastige en venijnige vrouw...lijkt me een tamelijk accurate beschrijving anders.
Dat ze een goede zakenvrouw is lijkt mij ruim 11 jaar na Andre's wel duidelijk.
Feeks zijn ook trouwens. :P
pi_160768366
quote:
1s.gif Op donderdag 17 maart 2016 11:11 schreef vencodark het volgende:

[..]

Dat ze een goede zakenvrouw is lijkt mij ruim 11 jaar na Andre's wel duidelijk.
Feeks zijn ook trouwens. :P
Ik noem het eerder eigenbelang en uitmelken . ;)
  † In Memoriam † vrijdag 18 maart 2016 @ 19:45:03 #7
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_160768444
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 19:41 schreef DeNiAs het volgende:

[..]

Ik noem het eerder eigenbelang en uitmelken . ;)
Zolang er genoeg sukkels zijn die hun geld aan haar afstaan doet ze het slim.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  vrijdag 18 maart 2016 @ 19:45:47 #8
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160768464
Zoals ik al eerder opgemerkt heb; wees blij dat ze de BV Hazes leidt, en niet de Nuon :X
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160768471
quote:
99s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 19:45 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Zolang er genoeg sukkels zijn die hun geld aan haar afstaan doet ze het slim.
Slim kan , ik vind het eerder berekenend . Ze heeft geluk dat ze officieel nooit gescheiden is , Andre ging iets te vroeg.
pi_160768498
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 19:45 schreef Leandra het volgende:
Zoals ik al eerder opgemerkt heb; wees blij dat ze de BV Hazes leidt, en niet de Nuon :X
_O_ Daar heb jij een punt :Y
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 maart 2016 @ 20:05:13 #11
7889 tong80
Spleenheup
pi_160769081
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 19:45 schreef Leandra het volgende:
Zoals ik al eerder opgemerkt heb; wees blij dat ze de BV Hazes leidt, en niet de Nuon :X
Leg eens uit.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 vrijdag 18 maart 2016 @ 20:06:12 #12
7889 tong80
Spleenheup
pi_160769124
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 19:46 schreef DeNiAs het volgende:

Andre ging iets te vroeg.
Verkeerde wissel idd.

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  vrijdag 18 maart 2016 @ 21:18:22 #13
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_160771802
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 20:05 schreef tong80 het volgende:

[..]

Leg eens uit.

:P
Misschien maakt m'n originele post van die strekking meer duidelijk:
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 december 2015 11:31 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja daarom.... ik kan niet anders zeggen dan dat ze het zakelijk briljant aanpakt, ik heb er persoonlijk geen waardering voor hoe ze de nalatenschap op het morele vlak beheert, maar zakelijk is ze briljant.
Eigenlijk moeten we blij zijn dat ze zakelijk alleen Hazes beheert, en niet bijvoorbeeld een zorgverzekeraar of nutsbedrijf.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_160780164
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 20:06 schreef tong80 het volgende:

[..]

Verkeerde wissel idd.

:P
:Y ^O^
  zaterdag 19 maart 2016 @ 15:00:30 #15
328189 ArnieAlberts
Zit me niet te jennen, man
pi_160785531
quote:
En in de catacomben van de Ziggo Dome werpt ook Rachel haar slagschaduw vooruit. De zwarte weduwe, die als een feeks waakt over haar mans nalatenschap en de centjes, voert een strakke regie over de hele productie en begeleidt haar dochter tot nagenoeg óp de bühne!
Damn Telegraaf _O_ _O_ _O_
Nee, het leven spaart je niet. Geloof me.
  Trouwste user 2022 zaterdag 19 maart 2016 @ 16:11:26 #16
7889 tong80
Spleenheup
pi_160786794
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 maart 2016 15:00 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Damn Telegraaf _O_ _O_ _O_
Dit Ha ha ha :D Smullen. Ha ha ha

:P
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_161375096
En zwanger!
Nu dan liefdesbaby voor Dré?

De langgekoesterde wens van André Hazes junior om vader te worden lijkt in vervulling te zijn gegaan. De zanger postte op Instagram een foto met: Baby Hazes, Oktober 2016.

"EIN-DE-LIJK kunnen wij het met jullie delen... Mijn wens is in vervulling gegaan! Wij worden in oktober papa en mama!!! Wij zijn in de zevende hemel en genieten in alle rust en met heel veel dankbaarheid van onze vakantie", schrijft hij bij de foto.

Wel staan de twee honden van Hazes en zijn vriendin Monique op de foto, dus het zou kunnen dat er slechts sprake is van een puppy. Maar omdat het nieuwe gezinslid wordt verwacht in oktober 2016, lijkt het nu dan toch écht waar te zijn. Monique is in verwachting en dus zou Rachel tegen wil en dank oma worden.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_161375862
ergens in nederland stikt raggel nu in woede
  dinsdag 12 april 2016 @ 17:21:45 #19
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_161377688
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 16:00 schreef JaneDoe het volgende:
ergens in nederland stikt raggel nu in woede
Zou haar reactie best willen zien :$
With love :*
pi_161378714
Ik vermoed dat Rachel een narcistische persoonlijkheid heeft en altijd soort van macht over haar kinders had..

En nu Dre zijn eigen pad volgt is Rachel BOOS :P
Komt nooit meer goed...
'' I am under no obligation to make sense to you.''
pi_161378969
is t trouwens heel erg dat ik raggel ertoe in staat acht om een paar mannetjes in te huren om ervoor te zorgen dat monique boven aan een trap ineens struikelt?
pi_161379019
omg, dus winston en albert denken echt dat 'kleine jongen' over andré jr gaat? :')
pi_161379074
quote:
11s.gif Op dinsdag 12 april 2016 18:35 schreef JaneDoe het volgende:
is t trouwens heel erg dat ik raggel ertoe in staat acht om een paar mannetjes in te huren om ervoor te zorgen dat monique boven aan een trap ineens struikelt?
Nee dat zal niet.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  † In Memoriam † dinsdag 12 april 2016 @ 18:41:37 #24
43556 miss_dynastie
pi_161379088
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 18:37 schreef JaneDoe het volgende:
omg, dus winston en albert denken echt dat 'kleine jongen' over andré jr gaat? :')
Niet :o :D Die denken zeker ook dat 'zij gelooft in mij' voor Roggel is geschreven? :+
pi_161379118
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 april 2016 18:41 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Niet :o :D Die denken zeker ook dat 'zij gelooft in mij' voor Roggel is geschreven? :+
vast, wat dat betreft heeft tante eef de feitenkennis beter op orde
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')