SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Your beauty never ever scared me.
Dat kan.quote:
Uhu, ik ken het met echt deeglaagje er om heen. Maar goed wat de 'Chinezen' in NL serveren is natuurlijk ook zelden het 'origineel'.quote:Op maandag 14 maart 2016 10:18 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Dat kan.
Maar dit is waar ik mee opgegroeid ben.
Thanksquote:Op maandag 14 maart 2016 08:10 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Voor groter (leesbaarder?), klik: http://c2.staticflickr.com/2/1442/25476431630_a9ec4a4ad5_h.jpg
[ afbeelding ]
(foto was minder mislukt dat ik dacht, dus misschien wel handig voor wie dacht dit te willen gaan maken ;-) )
(don't shoot :-) )
Ik vind de KLY bij 99% van de HK boys in Nederland niet te vreten. Ik bestel als ik wat bestel, altijd de KL Haa(garnalen)quote:
Mes gevraagd? Ik heb npg nooit een mes bij een gebakje gekregenquote:Op maandag 14 maart 2016 15:35 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik vind de KLY bij 99% van de HK boys in Nederland niet te vreten. Ik bestel als ik wat bestel, altijd de KL Haa(garnalen)
Turkse lunch voor de maandag en aansluitend (en nog steeds mee bezig): het acclimatiseren op zijn Den Bosch. Tis tenslotte zoals eerder gezegd maandag.
Ben je vast niet in Nederland. ..quote:
Jawel. De AH verkoopt het sinds kort. Zag het vandaag ineens staanquote:
Omg! Thanksquote:Op maandag 14 maart 2016 20:54 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Jawel. De AH verkoopt het sinds kort. Zag het vandaag ineens staan
Jah..omdat ik geen zin had zo vroeg in de middag al met choco besmeurde vingers/mond te zitten waardoor alles wat je dan aanraakt plakkerig en 'vies' wordt.(moet je weet opstaan naar de wc en zo om je handen te wassen en waarbij je tafeltje dan onbewaakt is en gemakkelijk kan worden ingenomen door andere gasten.)quote:Op maandag 14 maart 2016 15:50 schreef FutureFairytale het volgende:
Mes gevraagd? Ik heb npg nooit een mes bij een gebakje gekregen
Dat was een zeer goede combinatiequote:Op dinsdag 15 maart 2016 16:42 schreef Etsu het volgende:
Ik loop al de hele dag te hunkeren naar zalm dus vanavond pasta zalm met roomkaas met rucola en kaas.
Echt?? Enquote:
Ik leef nog! Was 2 min wat duizelig en daarna niet meer. Heb t wel bij 1 glas gehoudenquote:Op dinsdag 15 maart 2016 22:21 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Echt?? En
Hier nu cassave chips en een ice tea met prik
Last van de potentie ofzo?quote:Op woensdag 16 maart 2016 13:56 schreef emmyemmy het volgende:
3 sneetjes brood en 3 zachtgekookte eitjes met zout en peper
Zit je aan een soort dieet dat je dit iedere dag eet?quote:Op woensdag 16 maart 2016 21:58 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood.
Oh lekker Dat heb ik met oudjaarsdag in de stamkroeg van mijn pa.quote:Op woensdag 16 maart 2016 22:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Vnv stamppotbuffet: Ik had zuurkool, boerenkool, jus, stoofvlees, speklap en stukje rookworst.
Ja, een roborerend dieet ! Ik moet aankomen.quote:Op woensdag 16 maart 2016 22:00 schreef Tem het volgende:
[..]
Zit je aan een soort dieet dat je dit iedere dag eet?
Ah vandaar, hopelijk gaat dat lukkenquote:Op woensdag 16 maart 2016 22:35 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Ja, een roborerend dieet ! Ik moet aankomen.
Boven je foto's staat "uploaded a month ago" en "uploaded two months ago".quote:Op woensdag 16 maart 2016 22:41 schreef Iwanius het volgende:
Vandaag:
Kip met Chinese paddenstoelen aansluitend twee nieuwe sigaartjes in ontvangst genomen die volgens zegge niet in EU/NL worden uitgebracht. Daarna was het acclimatiseren op een terrasje met een Oliva paffert om wat uurtjes later het avondeten te nuttigen bestaande uit een Erdinger en Thaise ossenhaas met pepers en basilicum schotel (en witte rijst natuurlijk)
Na het avondeten was het weer tijd om te acclimatiseren op een terras met van die branders en een gin-tonic cocktail en een frisse paffert. Het is tenslotte woensdag.
Zo vroegquote:
Tapas is goed voor de variatie. Dan eet ik ondertussen nog wat meer bananen en rijstwafels.quote:Op donderdag 17 maart 2016 13:40 schreef Skeletor. het volgende:
Wederom tosti. Nummer jonge romige kaas, tostibakkerij ( ) en de gebruikelijke groente-entourage.
Scherp.quote:Op donderdag 17 maart 2016 01:59 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Boven je foto's staat "uploaded a month ago" en "uploaded two months ago".
Volgens mij heb je gewoon weer hutspot van je moeder gegeten..
Brood werkt niet bij jou? Of juist te goed? En lekker crackers of knäckebröd? Rijstwafels zijn zo saai...quote:Op donderdag 17 maart 2016 13:48 schreef Drieklank het volgende:
[..]
Tapas is goed voor de variatie. Dan eet ik ondertussen nog wat meer bananen en rijstwafels.
Rijstwafels zijn even mijn broodvervangers. Ik ben het brood eten even helemaal zat. Ik krijg er ook snel honger en lekkere trek van. Rijstwafels zijn zout en daarom een soort van snack met weinig calorieën.quote:Op donderdag 17 maart 2016 21:27 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Brood werkt niet bij jou? Of juist te goed? En lekker crackers of knäckebröd? Rijstwafels zijn zo saai...
Lees ik het goed?!quote:Op vrijdag 18 maart 2016 13:35 schreef Skeletor. het volgende:
Gallega met zelfgemaakte tonijnsalade.
Vanavond verder het tonijnfeest: tonijnsteak, bloemkool, gepofte aardappel, 4-seizoenensla.
Geen tosti, bedoel je ? Ja, echt.quote:Op vrijdag 18 maart 2016 19:11 schreef Helsinki het volgende:
[..]
Lees ik het goed?!
Ik heb vandaag brood gebakken en daar zo rond 5 uur wat van op met als gevolg dat ik geen zin meer had om te koken . Dus dat was het wel. Nu een kop thee.
Waarom reageer je nooit als iemand je wat vraagt..quote:Op zaterdag 19 maart 2016 00:29 schreef Iwanius het volgende:
Lunch gisteren:
[ afbeelding ]
Glas met ijswater,biertje en een bord met kip i.c.m. chinese paddenstoelen en een paffert die even rust.Heerlijk!
[ afbeelding ]
Geen trek in een hele fles dus een halfje Ruinart Blanc de Blanc champie i.c.m. een verse paffert en totdat het weer etenstijd is, acclimatiseren.
Het is/was tenslotte vrijdag.
Oh ja: Het avondeten staat hierr als recensie.
Uiteindelijk werd het geen loempia, maar een gebakken ei met kaas.quote:Op zaterdag 19 maart 2016 14:28 schreef QuattroF het volgende:
Vanmorgen een paar stukjes stokbrood op die over waren van gisteren. Met allerlei smeersels zoals verse brie, filet americain, zalmsalade en cranberrypaté.
Ik denk eraan zo even naar het loempiakraampje te lopen voor een Vietnamese loempia.
Een hele liter opgedronken? Kun je nog lopen?quote:Op zaterdag 19 maart 2016 16:11 schreef uniekhoorn het volgende:
Ontbijtbuffet he had waar je u tegen zegt!
Nu een liter sangria op terras met ribbelchips.
Vanavond een uiterst smaakvol buffet met alles wat iemand begeert
Ik heb het vanavond gemaakt, ziet er alleen wat anders uit Maar niet al te slecht voor de eerste keer.quote:Op maandag 14 maart 2016 08:10 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Voor groter (leesbaarder?), klik: http://c2.staticflickr.com/2/1442/25476431630_a9ec4a4ad5_h.jpg
[ afbeelding ]
(foto was minder mislukt dat ik dacht, dus misschien wel handig voor wie dacht dit te willen gaan maken ;-) )
(don't shoot :-) )
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Yup, alleen was ik djahe vergeten. Ik moet nog een beetje finetunen met de de hoeveelheden en dikte van de saus maar de basis was prima Vlees had ik ook iets te lang gebakken, maar zo'n eerste keer een nieuw recept bereiden is altijd een beetje een stresserig gedoetje bij mijquote:Op zaterdag 19 maart 2016 19:54 schreef RobinOok het volgende:
Ziet er beter uit!
Ik hield mijn hart vast, maar het was dus te eten?
Ik reageer alleen als het zinvol is in mijn ogen!quote:Op zaterdag 19 maart 2016 14:35 schreef Amarantha het volgende:
Waarom reageer je nooit als iemand je wat vraagt..
Altijd lekker een uitsmijter maar ik vraag altijd de kaas meegebakken sinds ik em 2x kreeg dat ie niet meegebakken was zoals die van jou. Kaas gesmolten is toch lekkerderquote:Op zaterdag 19 maart 2016 22:19 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik reageer alleen als het zinvol is in mijn ogen!
Vanmiddag:
[ afbeelding ]
Voor de verandering eens geen bowl of iets aziatisch voor de lunch maar gewoon bovenstaand.
Daarna:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren totdat de schemering inzette en het tijd was voor het avondeten.
Avondeten:
[ afbeelding ]
Geen mixed bowl maar een grote Sui Kau soep ( garnalen) i.c.m. een schaal Koe Low Haa alias licht gefrituurde garnalen in een zoetzure saus.
Daarna:
[ afbeelding ]
Wederom in de acclimatiseringsmode middels een chocolade shake,glas water uit de kraan,Zacapo XO rum en een paffert ter completering.
quote:Op zaterdag 19 maart 2016 19:38 schreef Tem het volgende:
[..]
Ik heb het vanavond gemaakt, ziet er alleen wat anders uit Maar niet al te slecht voor de eerste keer.Zo zo, keukenprins.SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
Bazenlunch/brunch!quote:
Volgens mij is dat een ander woord voor een bigass schnitzel.quote:
Klinkt heerlijk, uniekquote:Op zondag 20 maart 2016 17:49 schreef uniekhoorn het volgende:
Meh elk ochtend zoveel lekkere dingen met fijne olijfolie en grof zeezout en boter. Noem het maar kazen, jams, vlees en zalm.
Avondeten 3 soorten gegrilde vis en 3 vlees. Onnoemelijk saladebuffet, altijd gamba, tonijn, garnalen. Prima allemaal, behalve patat, dat kunnen ze niet. Gelukkig zijn ze weer goed in canarische aardappelen
Goeie bolknak.quote:Op zaterdag 19 maart 2016 22:19 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik reageer alleen als het zinvol is in mijn ogen!
Vanmiddag:
[ afbeelding ]
Voor de verandering eens geen bowl of iets aziatisch voor de lunch maar gewoon bovenstaand.
Daarna:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren totdat de schemering inzette en het tijd was voor het avondeten.
Avondeten:
[ afbeelding ]
Geen mixed bowl maar een grote Sui Kau soep ( garnalen) i.c.m. een schaal Koe Low Haa alias licht gefrituurde garnalen in een zoetzure saus.
Daarna:
[ afbeelding ]
Wederom in de acclimatiseringsmode middels een chocolade shake,glas water uit de kraan,Zacapo XO rum en een paffert ter completering.
quote:Op zaterdag 19 maart 2016 22:19 schreef Iwanius het volgende:
Ik reageer alleen als het zinvol is in mijn ogen!
Waarom altijd panga?quote:Op maandag 21 maart 2016 17:56 schreef Skeletor. het volgende:
Pangasiusfilets in een jasje, gewokte broccoliroosjes in Kikkomansaus, gepofte aardappel.
Dude komen we nog te weten wat een kettingkast is?quote:
Vind ik lekker, zacht visje, glijdt makkelijk langs de sonde heen. Zalm, tilapia, kabeljauw, heek, tonijn etc. eet ik ook wel, hoor . Alleen is tonijn nu een beetje moeilijk qua structuur.quote:
Oh daar wist ik niets van Schol is ook lekker en zacht Peper, zout, door de bloem, bakken in boter. Erg lekkerquote:Op maandag 21 maart 2016 23:13 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Vind ik lekker, zacht visje, glijdt makkelijk langs de sonde heen.
Jaaaa, die was ik vergeten te noemen!quote:Op maandag 21 maart 2016 23:19 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Oh daar wist ik niets van Schol is ook lekker en zacht Peper, zout, door de bloem, bakken in boter. Erg lekker
OT: aardappels, schouderkarbonade en gemixte groente (wortel, bloemkool, broccoli)
Couscous is zooo heerlijk.quote:Op dinsdag 22 maart 2016 17:53 schreef Sylvana het volgende:
Couscous met gehakt, paprika, ui, sperziebonen, pijnboompitjes en geraspte kaas
Juist wel! Dat geeft een beetje balans voor alle zoute bende die er op zit!quote:
Ik kom gewoon bij je eten Wauke.quote:Op woensdag 23 maart 2016 17:37 schreef bloodymary1 het volgende:
Vanavond risotto maken! Hmmm, met veel truffel. En kip er bij gebakken in Italiaanse kruiden en pesto en wat sperzieboontjes met gorgonzola om het af te maken.
Rond 20.00 is het klaar. Rood of wit? Wit past er beter bij, maar ik heb eigenlijk meer zin in rood.quote:
Rood heb ik ook meer zin in, Wauke!quote:Op woensdag 23 maart 2016 17:42 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Rond 20.00 is het klaar. Rood of wit? Wit past er beter bij, maar ik heb eigenlijk meer zin in rood.
Oeh, die is wel goed. Ik had vanavond de fudge/brownie variant.quote:Op woensdag 23 maart 2016 19:44 schreef Amarantha het volgende:
En nu hier een stukje van :
[ afbeelding ]
Die is ook lekkerquote:Op woensdag 23 maart 2016 19:50 schreef Tem het volgende:
[..]
Oeh, die is wel goed. Ik had vanavond de fudge/brownie variant.
Die is ook erg lekker ja. Ligt ook nog in de kast, had hem al eerder gehad. Maar deze is vind ik ook wel erg nice.quote:Op woensdag 23 maart 2016 20:27 schreef Myraela het volgende:
De Johnny Doodle wit met speculoos is hier favoriet.
Acclimatiseren is toch gewoon aan een klimaat wennen? Hoe heeft dit betrekking op jouw uitbuikmomentjes?quote:Op donderdag 24 maart 2016 03:09 schreef Iwanius het volgende:
Gisteren als lunch deze combinatie maar weer eens genuttigd waarna het tijd was om te gaan acclimatiseren. Het avondeten werd een huiselijke en wel dit. Het was tenslotte woensdag.
Heel goed. Letterlijk gezien (Hallo Copycat) is het natuurlijk een foute woordkeuze maar ach dit is FOK! dus gebruik ik het maar om e.e.a.te verduidelijken bij gebrek aan een beter woord. Maar begrijp je punt wel.quote:Op donderdag 24 maart 2016 12:40 schreef MrSalazar het volgende:
Acclimatiseren is toch gewoon aan een klimaat wennen? Hoe heeft dit betrekking op jouw uitbuikmomentjes?
Ah.quote:Op woensdag 23 maart 2016 23:31 schreef bloodymary1 het volgende:
Waar hebben ze die Johnny Doodle? Lijkt me wel lekker.
Gadver. Die kip ziet er niet uit.quote:Op donderdag 24 maart 2016 15:05 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Heel goed. Letterlijk gezien (Hallo Copycat) is het natuurlijk een foute woordkeuze maar ach dit is FOK! dus gebruik ik het maar om e.e.a.te verduidelijken bij gebrek aan een beter woord. Maar begrijp je punt wel.
Lunch:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Surinaamse toer: Bloedworst en spicy Kip met kouseband en witte
rijst een combo die ik al eerder bestelde en oppeuzelde. Take-away!
Acclimatiseren:
[ afbeelding ]
Mijn lievelings biertje van de tap i.c.m.een paffert die zo goed als op is.
Vanavond maar eens een pre-verwen toer doen. Gewoon omdat het bijna Pasen is.
Ik doe wel met je mee, ik eet sowieso bijna nooit vlees.quote:Op vrijdag 25 maart 2016 08:49 schreef Skeletor. het volgende:
Tosti gerookte zalmfilet-Philadelphia kruiden, dubbeldooierei! Ik probeer geen "echt" vlees te eten vandaag . Wie doet er mee?
Ehm... ik eet vanmiddag McDonald's en bestel geen groenteburgerquote:Op vrijdag 25 maart 2016 08:49 schreef Skeletor. het volgende:
Tosti gerookte zalmfilet-Philadelphia kruiden, dubbeldooierei! Ik probeer geen "echt" vlees te eten vandaag . Wie doet er mee?
Dat dacht ik al...quote:Op vrijdag 25 maart 2016 11:47 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ehm... ik eet vanmiddag McDonald's en bestel geen groenteburger
Whaha! Game on!quote:Op vrijdag 25 maart 2016 11:15 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik doe wel met je mee, ik eet sowieso bijna nooit vlees.
Nu zit ik aan mijn dagelijkse Groene Smoothie
Ik denk dat ik vanmiddag ook een eitje ga bakken, maar ik moet straks eerst nog brood halen
Ik heb een gebakken eitje gegeten met 2 bruine boterhammen en ik zit nu aan de koffie metquote:Op vrijdag 25 maart 2016 14:31 schreef Skeletor. het volgende:
Nu twee geroosterde boterhammen met ajvar en gerookte forelfilet...alsof vis geen vlees is, maar goed . Ik ben ook niet extreem gelovig of zo, het is gewoon goed om eens een dag geen landdieren te eten. Of zo.
Klinkt heerlijk! Paasbrood met roomboter!quote:Op vrijdag 25 maart 2016 17:51 schreef FANN het volgende:
[..]
Ik heb een gebakken eitje gegeten met 2 bruine boterhammen en ik zit nu aan de koffie met
een plak Paasbrood
Met roomboter, tuurlijk !quote:Op vrijdag 25 maart 2016 18:12 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Klinkt heerlijk! Paasbrood met roomboter!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |