abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_160501790


laatste update 17/08/2015

Er bestaat een hele waaier aan dopingmiddelen, hieronder vind je een (vereenvoudigd) beknopt overzicht:

(Androgene) Anabole steroïden: zorgen ondermeer voor een hogere eiwitaanmaak en mindere eiwitafbraak in het lichaam wat kan resulteren in extra spiergroei en kracht. Hierdoor kan een atleet meer en harder trainen omdat zijn lichaam veel beter recupereert van de verrichte arbeid. Kan ook bij blessures gebruikt worden om weer sneller op de been te zijn.
Bv. Stanozolol, Nandrolon, Dianabol, Deca durabolin, Estragol, THG, ...

Groeihormonen: kunnen voor wat extra spier- en weefselgroei zorgen (regelmatig in combinatie met anabole steroïden), vetverbranding en helpen ook om sneller te genezen bij een blessure . Wordt sinds de jaren ’80 gebruikt en is zelfs nu nog steeds moeilijk op te sporen.
HGH, GH, Somatrotopine, Somatropine

Peptides: peptides zijn aminozuurketens die de bouwstenen vormen van proteïnen. Peptides zijn de nieuwe generatie van dopingmiddelen te noemen.
- GHRP: afkorting voor growth hormone releasing peptide.
aminozuurketens die ons lichaam triggeren om meer groeihormoon af te geven waardoor het lichaam de voordelen van extra groeihormoon krijgt. Worden blijkbaar vrij snel gemetaboliseerd en zijn daardoor niet makkelijk op te sporen.
Bv. GHRP - 6, CJC 1295, TB-500, ...

- GW1516:een stofje dat zich bind aan de PPARdelta receptor en er voor zorgt dat er meer proteïnen vrijkomen die helpen bij de energie uitstoot. In combinatie met AICAR zou het een erg goede verbetering moeten geven van het uithoudingsvermogen.
Bij ratten hielp GW1516 bij het vetmetabolisme en bescherming tegen zwaarlijvigheid. Omdat het erg kankerverwekkend was, werd deze stof niet meer verder ontwikkeld en is enkel op de zwarte markt te verkrijgen. Ze is zo gevaarlijk dat het WADA atleten specifiek voor deze stof waarschuwt , maar ondanks deze waarschuwing zijn er toch al meerdere atleten betrapt op het gebruik ervan.

- SARM: afkorting voor Selective Androgen Receptor Modulator.
SARMs binden aan de androgeen receptor, maar hebben weefselafhankelijke effecten door bijv. de verschillen in co-expressie van relevante cofactoren. Streven in het kader van sport is hierbij het maximaliseren van androgene activiteit in skeletspierweefsel, maar het minimaliseren in bijv. de prostaat om zodoende sportprestaties te maximaliseren, en tegelijkertijd androgene bijwerkingen te minimaliseren.

- AICAR afkorting voor amino-imidazole carboxamide ribotide
een stof die de aanmaak van nucleotiden stimuleert. Nucleotiden spelen een rol bij het doorgeven van signalen in en tussen cellen en de energielevering in cellen. Het zorgt voor een verandering naar spiervezeltype 1 dat belangrijk is bij duursporten, zorgt voor een betere doorbloeding en heeft effect op het koolhydraat en vetmetabolisme. Gebruik is moeilijk te traceren omdat het een lichaamseigen stof is, maar ondertussen zijn er wel limieten vastgesteld.

AOD9604 (Lipotropin) Vetverbander is gebaseerd op een stuk van de menselijke molecule van het de groeihormoon. Dit hormoon, dat natuurlijk in het lichaam voorkomt en dat vet metabolisme bevordert, wordt onderdrukt in het lichaam.


- GAS6 een lichaamseigen eiwit dat de aanmaak van rode bloedcellen stimuleert. Is ontwikkeld om nierpatiënten met anemie, die slecht of niet reageren op EPO, te helpen om hun hematocriet terug richting een normaler niveau te brengen. Als GAS6 werd gebruikt, reageerde de patient ook beter op EPO. Terwijl bij EPO voorzichtig moet omgesprongen worden met de dosering om geen trombose te veroorzaken, is dit bij GAS6 minder het geval en dus veiliger in gebruik. dan EPO. Volgens de onderzoeken gaf de combinatie van de 2 de beste resultaten in functie van het hematocrietniveau.

EPO: dit hormoon zorg er voor dat er meer rode bloedlichaampjes worden aangemaakt. Hierdoor kan het bloed meer zuurstof transporteren en dat zorgt er voor dat je een inspanning langer kan volhouden.
Erytropoëtine, rhEPO, Darbepoëtine alfa (Aranesp), epoëtine delta (Dynepo), CERA

FG-4592 (zuurstof in een pil) is bedoeld voor mensen die een tekort hebben aan rode bloedlichaampjes, zoals mensen met nierproblemen. Het middel stimuleert de aanmaak van rode bloedlichaampjes en werkt dus als epo, maar dan in pilvorm. Het is dus makkelijker toe te dienen dan epo zelf, dat werkt met een spuit."
FG-4592 alleen beschikbaar voor deelnemers aan klinische proeven. Het geneesmiddel bevindt zich in de laatste testfase, maar is nog niet goedgekeurd voor de markt. Toch kan het al op verschillende websites besteld worden, als de koper tenminste kan laten zien dat hij onderzoeker is.

Mechano groeifactor (Mechano Growth Factor) (MGF) is een variant van de spier insuline-achtige groeifactor-1 (IGF-1) die op strikte lichaamsbeweging en spierschade. Structureel anders dan andere groeifactoren, zoals IGF-1, dat wordt gesynthetiseerd door de lever, MGF gaat spiervezels skeletspier weefsel te herstellen en voorkomt beschadigde cellen sterven af. Het voegt stamcellen in de spier en wordt geactiveerd door een puls van stimulatie na spierweefsel belangrijke mechanische belasting ondergaan. Genen voor MGF getranscribeerd in mindere mate het ouder daarom spiermassa afneemt bij ouderen en bepaalde ziekten ook interfereren met de productie ervan

Bloedtransfusie: Een atleet laat bloed aftappen om later terug te injecteren. Bij de heropname van dat bloed zal de atleet zijn aantal rode bloedlichaampjes goed zien toenemen, waardoor zijn uithoudingsvermogen beter zal zijn.

Stimulantia: bevorderen de werking van het centrale zenuwstelsel, je reageert sneller/harder op prikkels en voelt je ook alerter/energieker.
efedra, ritalin, amfetamine, cocaïne, cafeïne, nicotine, ...

Beta 2 agonisten : verhogen de stofwisseling en worden onder meer bij wielrenners gebruikt omdat je hiermee goed vet kan verbranden zonder kostbare spieren te verliezen. Het is mogelijk dat er een beetje extra spiergroei onder invloed van deze middelen plaatsvind. Je vindt ze bijvoorbeeld in astmamedicijnen.
Clenbuterol, Salbutamol

Insuline: een hormoon dat de suikerspiegel in het bloed regelt en kan gebruikt worden om extra koolhydraten in de spieren op te slaan, waardoor de spieren een grotere energievoorraad hebben.

Diuretica: medicijnen die de urineproductie verhogen. Hierdoor kunnen verboden middelen sneller uit het lichaam verdwijnen en wordt de urine erg waterachtig. Dit resulteert dan in geen positieve test voor de dopingmiddelen die een atleet gebruikt, maar wel een positieve test voor diuretica en dat kan zoals het geval F. Schleck heel wat vragen oproepen.
Furosemide, Xipamide, ...

Probenicide: een middel dat (doping)metabolieten aan zich vasthecht waardoor het dopinggebruik gemaskeerd wordt omdat ze niet in de urinetest terechtkomen. Is eigenlijk een geneesmiddel dat wordt gebruikt bij jicht.

Dopingtesten
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Enkele notoire gezichten:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Docu's, interviews en lezingen
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Filmpjes van legendarische prestaties op doping :P
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
https://vimeo.com/101032213
pi_160501838
Masha. _O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  maandag 7 maart 2016 @ 21:26:20 #3
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160501847
jullie zijn wel snel, ze is wel een grote vis. normaal doen ze silent bans
  maandag 7 maart 2016 @ 21:27:56 #4
6941 APK
Factual, I think.
pi_160501907
Dit is andere koek :o
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
pi_160501944
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:26 schreef THEFXR het volgende:
jullie zijn wel snel, ze is wel een grote vis. normaal doen ze silent bans
Sporters uit andere landen vast nog wel. Sporters uit Rusland zijn nu gewoon de klos.
  Redactie Sport maandag 7 maart 2016 @ 21:29:05 #6
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160501958
Huh, in het tennis doen ze toch niet aan doping jongens?

Da's toch alleen in het wielrennen en de atletiek een dingetje
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 7 maart 2016 @ 21:29:25 #7
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_160501969
Dat shot van Femke in de OP :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Frontpage / Sport maandag 7 maart 2016 @ 21:29:45 #8
426493 crew  PippenScottie
pi_160501981
Scienceofsport twitterde op maandag 07-03-2016 om 21:25:30 We shouldn't be persecuting #sharapova. We should erect monuments to her bravery overcoming cardiac problems for 10yrs.Hollywood movie stuff reageer retweet
  maandag 7 maart 2016 @ 21:29:52 #9
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160501985
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:27 schreef APK het volgende:
Dit is andere koek :o
billenkoek voor haar,ja
  maandag 7 maart 2016 @ 21:32:35 #10
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160502092
richard_conway twitterde op maandag 07-03-2016 om 21:27:13 Sharapova not alone. Went largely unnoticed today but Russian ice dancing champion Ekaterina Bobrova also tested positive for meldonium. reageer retweet
pi_160502120
Gelukkig is Serena wel 100% naturel. _O_
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_160502126
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:29 schreef THEFXR het volgende:

[..]

billenkoek voor haar,ja
Die last neem ik wel op me hoor.
  maandag 7 maart 2016 @ 21:33:54 #13
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160502153
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:33 schreef superniger het volgende:
Gelukkig is Serena wel 110% naturel. _O_
een kerel is jaloers op al die spieren
  Redactie Sport maandag 7 maart 2016 @ 21:37:10 #14
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160502318
De Nederlandse tennissters zijn gelukkig wel clean.

Waarom zouden ze anders zo teringslecht zijn?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160502397
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:37 schreef Mexicanobakker het volgende:
De Nederlandse tennissters zijn gelukkig wel clean.

Waarom zouden ze anders zo teringslecht zijn?
Ze zijn meer van het matchfixen.
  Forum Admin / PR maandag 7 maart 2016 @ 21:41:51 #16
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160502537
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:37 schreef Mexicanobakker het volgende:
De Nederlandse tennissters zijn gelukkig wel clean.

Waarom zouden ze anders zo teringslecht zijn?
Doping maakt je natuurlijk niet per definitie beter in je sport

Maar ik zie die meisjes als Hogenkamp er ook niet voor aan, nee
pi_160502638
Wow, deze zag ik niet aankomen. Geen silent ban :o.

Het verhaal van "foutje, ik wist het niet" zal wel kloppen. Anders was ze niet betrapt
  maandag 7 maart 2016 @ 21:44:54 #18
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160502664
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:41 schreef Sked het volgende:

[..]

Doping maakt je natuurlijk niet per definitie beter in je sport

Maar ik zie die meisjes als Hogenkamp er ook niet voor aan, nee
dat is toch bijna nooit, dat je ze er voor aan ziet. Doping betekent niet dat je een slecht mens bent, maar gewoon super competitief
pi_160502792


Deze mag ook wel in de OP.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_160502864
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:47 schreef superniger het volgende:
[ afbeelding ]

Deze mag ook wel in de OP.
:D OP waardig inderdaad
pi_160502929
Heeft Herman Ram al een reactie gegeven?
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_160503034
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:50 schreef superniger het volgende:
Heeft Herman Ram al een reactie gegeven?
LangsdeLijnEO twitterde op maandag 07-03-2016 om 21:49:35 Herman Ram in #ldleo: "Sharapova zal niet de laatste sporter zijn dit jaar, die betrapt wordt op het gebruik van #meldonium." reageer retweet
pi_160503042
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:50 schreef superniger het volgende:
Heeft Herman Ram al een reactie gegeven?
Zeker, net op radio1. Op zich een prima verhaal, al waren het vooral open deuren. Marcella Mesker daarentegen probeerde het nog een beetje goed te praten.
  Redactie Frontpage / Sport maandag 7 maart 2016 @ 21:53:54 #24
426493 crew  PippenScottie
pi_160503043
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:50 schreef superniger het volgende:
Heeft Herman Ram al een reactie gegeven?
Die verwacht meer positieve meldonium gevallen en klopt nog een stuk lemon pie van gisteravond uit zijn baard.
pi_160503130
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:53 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Zeker, net op radio1. Op zich een prima verhaal, al waren het vooral open deuren. Marcella Mesker daarentegen probeerde het nog een beetje goed te praten.
De Ellen van Langen van de Nederlandse tennissport?
pi_160503151
Ik bedenk me dat dit misschien openbaar is geworden omdat Maria weigerde gewoon zoals Bartoli, Henin, Clijsters etc gewoon aan te kondigen te stoppen? Dat ze de strijd denkt te kunnen winnen?
  maandag 7 maart 2016 @ 21:59:13 #27
194695 franklop
Fran knock
pi_160503221
Martina twitterde op maandag 07-03-2016 om 21:40:13 Sharapova Announces That She Failed Doping Test, -hope this gets cleared up as it seems 2 me to be an honest mistake https://t.co/nsfGkxDzGp reageer retweet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_160503228
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:57 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Ik bedenk me dat dit misschien openbaar is geworden omdat Maria weigerde gewoon zoals Bartoli, Henin, Clijsters etc gewoon aan te kondigen te stoppen? Dat ze de strijd denkt te kunnen winnen?
Ik ben cynisch genoeg om te geloven dat dit gewoon waar is. _O-
pi_160503263
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:56 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

De Ellen van Langen van de Nederlandse tennissport?
Een beetje, al was het niet zo extreem. Bij haar zou het ook gewoon grenzeloze naïviteit kunnen zijn, ze blinkt sowieso niet uit in intelligente beschouwingen, terwijl er bij onze Ellen duidelijk kwade opzet in het spel was.
  maandag 7 maart 2016 @ 22:00:38 #30
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_160503299
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:57 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Ik bedenk me dat dit misschien openbaar is geworden omdat Maria weigerde gewoon zoals Bartoli, Henin, Clijsters etc gewoon aan te kondigen te stoppen? Dat ze de strijd denkt te kunnen winnen?
Ik acht dit een behoorlijk kansrijke verklaring. Wat jarenlang topsport kijken met je doet :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Redactie Frontpage / Sport maandag 7 maart 2016 @ 22:01:04 #31
426493 crew  PippenScottie
pi_160503312
quote:
10s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:59 schreef franklop het volgende:
Martina twitterde op maandag 07-03-2016 om 21:40:13 Sharapova Announces That She Failed Doping Test, -hope this gets cleared up as it seems 2 me to be an honest mistake https://t.co/nsfGkxDzGp reageer retweet
Navratilova plz... :')
  Redactie Frontpage / Sport maandag 7 maart 2016 @ 22:01:47 #32
426493 crew  PippenScottie
pi_160503350
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:57 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Ik bedenk me dat dit misschien openbaar is geworden omdat Maria weigerde gewoon zoals Bartoli, Henin, Clijsters etc gewoon aan te kondigen te stoppen? Dat ze de strijd denkt te kunnen winnen?
Plausibel.
  maandag 7 maart 2016 @ 22:02:24 #33
194695 franklop
Fran knock
pi_160503377
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:00 schreef Szura het volgende:

[..]

Ik acht dit een behoorlijk kansrijke verklaring. Wat jarenlang topsport kijken met je doet :').
je wordt er stiekem licht cynisch van :') Elke fatsoenlijke prestatie moet eerst zes keer door de malle molen

Gelukkig dat Nederlanders dan weer niet gebruiken
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 7 maart 2016 @ 22:02:57 #34
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_160503402
Weer een Russische.....
  maandag 7 maart 2016 @ 22:04:08 #35
39256 Bonobo11
Have a good time, all the time
pi_160503449
quote:
9s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:02 schreef franklop het volgende:

[..]

Gelukkig dat Nederlanders dan weer niet gebruiken
http://nos.nl/artikel/209(...)er-aller-tijden.html
w/
Feyenoord!!! * Barça
  maandag 7 maart 2016 @ 22:04:09 #36
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_160503451
quote:
9s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:02 schreef franklop het volgende:

[..]

je wordt er stiekem licht cynisch van :') Elke fatsoenlijke prestatie moet eerst zes keer door de malle molen

Gelukkig dat Nederlanders dan weer niet gebruiken
Adrienne Herzog, dat was een Zwitserse toch?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 7 maart 2016 @ 22:04:44 #37
194695 franklop
Fran knock
pi_160503479
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:04 schreef Szura het volgende:

[..]

Adrienne Herzog, dat was een Zwitserse toch?
Ook ik was licht cynisch
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 7 maart 2016 @ 22:06:02 #38
194695 franklop
Fran knock
pi_160503537
Overigens apart dat het pas na 1,5 maand bekend wordt.. toch vaak sneller dan dat?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 7 maart 2016 @ 22:06:06 #39
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_160503543
quote:
10s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:04 schreef franklop het volgende:

[..]

Ook ik was licht cynisch
Ik ook nog steeds :P
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 7 maart 2016 @ 22:06:41 #40
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160503562
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:26 schreef THEFXR het volgende:
jullie zijn wel snel, ze is wel een grote vis. normaal doen ze silent bans
Of ze doen geen silent bans.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 7 maart 2016 @ 22:08:50 #41
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160503644
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:53 schreef Eppie_NL het volgende:

[..]

LangsdeLijnEO twitterde op maandag 07-03-2016 om 21:49:35 Herman Ram in #ldleo: "Sharapova zal niet de laatste sporter zijn dit jaar, die betrapt wordt op het gebruik van #meldonium." reageer retweet
:D _O- _O-

Ik verwacht ook dat er dit jaar minstens 1 gouden medaille gewonnen wordt door iemand op de Spelen in Rio en dat er op het EK tevens minimaal 1 goal gescoord wordt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  maandag 7 maart 2016 @ 22:14:48 #42
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_160503860
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 21:33 schreef superniger het volgende:
Gelukkig is Serena wel 100% naturel. _O_
Ik twijfel wel bij Mauresmo:
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_160504143
Was deze al gepost? Mooi overzicht van de 1500m in Londen. Afkomstig van Losseveter.nl

  Eindredactie Sport / Forummod maandag 7 maart 2016 @ 22:25:57 #44
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160504264
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:21 schreef Coppi het volgende:
Was deze al gepost? Mooi overzicht van de 1500m in Londen. Afkomstig van Losseveter.nl

[ afbeelding ]
En Rowbury traint bij Salazar. Dat is natuurlijk niet concreet genoeg, maar toch.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160504332
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:02 schreef Sunri5e het volgende:
Weer een Russische.....
In Amerika opgegroeid, gevormd en begeleid toch?
pi_160504458
Nog een sport om niet meer serieus te nemen dus
  maandag 7 maart 2016 @ 22:40:19 #47
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_160504680
Volgens Gertje 'bonswaaaarr' van t Hof was doping wel het laatste waar tennisvolgers aan dachten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 7 maart 2016 @ 22:41:35 #48
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160504720
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:40 schreef Szura het volgende:
Volgens Gertje 'bonswaaaarr' van t Hof was doping wel het laatste waar tennisvolgers aan dachten.
Eerlijk is eerlijk, ik denk dat 95% (als het niet meer is) toch wel iets als een afscheid bovenaan het lijstje had staan.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160504770
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:41 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Eerlijk is eerlijk, ik denk dat 95% (als het niet meer is) toch wel iets als een afscheid bovenaan het lijstje had staan.
Wat bedoel je? :@
pi_160504784
Wel apart, ze gebruikte het dus al 10 jaar, maar sinds dit jaar staat het pas op de dopinglijst en dat wist Sharapova niet
  maandag 7 maart 2016 @ 22:44:16 #51
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160504812
Alsof er russen zijn die clean zijn. Oppeens zijn de schaatsers ook goed. Gewoon dope. Wk2018 mogen de amerikanen de russen wel testen. Sws dope.
AFCA
Qui audet adipiscitur
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 7 maart 2016 @ 22:44:23 #52
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160504818
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:43 schreef Max23 het volgende:
Wel apart, ze gebruikte het dus al 10 jaar, maar sinds dit jaar staat het pas op de dopinglijst en dat wist Sharapova niet
Ondanks een email van WADA met een link naar de vanaf dit jaar verboden middelen ("heb ik niet op geklikt" :') ) en een bijzonder duidelijke aankondiging in het Russisch op de site van RUSADA.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 7 maart 2016 @ 22:44:49 #53
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160504831
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:44 schreef Smoofie het volgende:
Alsof er russen zijn die clean zijn. Oppeens zijn de schaatsers ook goed. Gewoon dope. Wk2018 mogen de amerikanen de russen wel testen. Sws dope.
Ja, Russische schaatsers komen echt uit het volkomen niks inderdaad.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160504856
Mja valt het echt doping te noemen?

http://www.nrc.nl/next/20(...)en-hartfalen-1592997
  Redactie Frontpage / Sport maandag 7 maart 2016 @ 22:46:08 #55
426493 crew  PippenScottie
pi_160504867
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:40 schreef Szura het volgende:
Volgens Gertje 'bonswaaaarr' van t Hof was doping wel het laatste waar tennisvolgers aan dachten.
Dat is dan ook vooral omdat tennis niet echt uhmmm transparant is.
  maandag 7 maart 2016 @ 22:46:23 #56
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160504877
quote:
10s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:44 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ja, Russische schaatsers komen echt uit het volkomen niks inderdaad.
Ze winnen alles oppeens afgelopen 2 jaar. Waar waren ze ervoor =\. Na de OS pikte putin het niet meer en moesten ze het dope programma in net als de rest :o
AFCA
Qui audet adipiscitur
  maandag 7 maart 2016 @ 22:47:41 #57
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160504921
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:45 schreef VacaLoca het volgende:
Mja valt het echt doping te noemen?

http://www.nrc.nl/next/20(...)en-hartfalen-1592997
Waarom zou een gezond iemand het nemen dan.

En nadal is sinds hij van dope is een stuk minder :o
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_160505045
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:47 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Waarom zou een gezond iemand het nemen dan.

En nadal is sinds hij van dope is een stuk minder :o
Omdat topsport best ongezond is voor het hart en het tegen hartfalen bedoeld is?

Als het in die regio al jaren een makkelijk toegeschreven middeltje is kan het best dat als een sportster keer over lichte hart problemen rept bij dokter ze het voorgeschreven krijgt
pi_160505166
En een onschuldig iemand lijkt me eerder niet op de hoogte te zijn van wijzigingen in dopingsregels dan iemand die continu ermee bezig is om niet gepakt te worden
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 7 maart 2016 @ 22:56:01 #60
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160505180
De baas van de Russische tennisbond heeft het al afgedaan als onzin.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160505404
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:46 schreef Smoofie het volgende:

[..]

Ze winnen alles oppeens afgelopen 2 jaar. Waar waren ze ervoor =\. Na de OS pikte putin het niet meer en moesten ze het dope programma in net als de rest :o
Schaatsen is een vrij smalle sport waar je als land makkelijk kan domineren als je er een beetje geld in stopt. Wat de Russen hebben gedaan richting de Spelen. Die infrastructuur blijft in de jaren daarna nog wel even staan, en ze plukken nu meer vruchten. Nederland doet het om dezelfde reden ook zo goed. (In beide gevallen wordt het geld natuurlijk ook in doping gestopt.)
  Moderator maandag 7 maart 2016 @ 23:10:07 #62
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_160505605
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:55 schreef VacaLoca het volgende:
En een onschuldig iemand lijkt me eerder niet op de hoogte te zijn van wijzigingen in dopingsregels dan iemand die continu ermee bezig is om niet gepakt te worden
Ik vind het wel fantastisch dat iemand anno 2016 nog zo naïef kan zijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Frontpage / Sport maandag 7 maart 2016 @ 23:13:26 #63
426493 crew  PippenScottie
pi_160505714
quote:
10s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:56 schreef heywoodu het volgende:
De baas van de Russische tennisbond heeft het al afgedaan als onzin.
Deze gast?

http://www.nydailynews.co(...)rs-article-1.1978864
pi_160505780
Wat een heerlijk nieuws zo op de maandagavond _O_

Nu nog Ronaldo of Messi en het feest is compleet.
  Redactie Frontpage / Sport maandag 7 maart 2016 @ 23:18:13 #65
426493 crew  PippenScottie
pi_160505849
TheRaceRadio twitterde op maandag 07-03-2016 om 22:52:44 @Scienceofsport Odd that she has taken it since 2006....While some clinical trials were in 2005 most did not even start till 2008 reageer retweet
Met alles wat ik over het middel lees vraag ik me af waarom het niet eerder op de dopinglijst stond..
  Eindredactie Sport / Forummod maandag 7 maart 2016 @ 23:21:52 #66
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160505947
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage / Sport maandag 7 maart 2016 @ 23:23:32 #67
426493 crew  PippenScottie
pi_160506013
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:21 schreef heywoodu het volgende:

[..]

:Y
Kneus will be kneus. :N
pi_160506582
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:41 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Eerlijk is eerlijk, ik denk dat 95% (als het niet meer is) toch wel iets als een afscheid bovenaan het lijstje had staan.
Ik zeker niet. Anders had ze niet al die moeite gedaan om aanwezig te zijn voor de Fed Cup, met een Olympische Spelen op komst en eerdere uitlatingen dat ze nog niet aan stoppen dacht.

Had eerder iets in de trant van Sugarpova verwacht. Coke had ik ook nog wel aan gedacht, maar zo'n knullige fout verwacht je niet van iemand met zo'n grote entourage.
pi_160506599
Topshowtje dit.

Nog harder gelachen dat ze allemaal aan de dope zitten en Serena nog zoveel beter is. :')

Wat mij betreft doen ze vaker dit soort acties trouwens, middelen ineens op de lijst knallen, even checken wie er op let. _O-
Jack does it in real time...
  maandag 7 maart 2016 @ 23:57:36 #70
6941 APK
Factual, I think.
pi_160507104
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:42 schreef DeeBee het volgende:
Topshowtje dit.

Wat mij betreft doen ze vaker dit soort acties trouwens, middelen ineens op de lijst knallen, even checken wie er op let. _O-
:D
Who the fuck can sleep with all this shit going on?
  dinsdag 8 maart 2016 @ 00:07:19 #71
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160507318
quote:
9s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:44 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Ondanks een email van WADA met een link naar de vanaf dit jaar verboden middelen ("heb ik niet op geklikt" :') ) en een bijzonder duidelijke aankondiging in het Russisch op de site van RUSADA.
ze woont toch al jaren in de USA
  dinsdag 8 maart 2016 @ 00:09:15 #72
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160507344
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:42 schreef DeeBee het volgende:
Topshowtje dit.

Nog harder gelachen dat ze allemaal aan de dope zitten en Serena nog zoveel beter is. :')

Wat mij betreft doen ze vaker dit soort acties trouwens, middelen ineens op de lijst knallen, even checken wie er op let. _O-
het middel stond eerst op de watchlist, net zoals tramadol, maar dat blijft op de watchlist staan, waarom? geen idee
  dinsdag 8 maart 2016 @ 00:16:27 #73
74484 flyguy
Full of Dutch Courage
pi_160507455
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:15 schreef poiuytr het volgende:
Wat een heerlijk nieuws zo op de maandagavond _O_

Nu nog Ronaldo of Messi en het feest is compleet.
"Voetbal is een technische sport"
The more debt, the better
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 00:20:06 #74
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160507517
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:41 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ik zeker niet. Anders had ze niet al die moeite gedaan om aanwezig te zijn voor de Fed Cup, met een Olympische Spelen op komst en eerdere uitlatingen dat ze nog niet aan stoppen dacht.

Had eerder iets in de trant van Sugarpova verwacht. Coke had ik ook nog wel aan gedacht, maar zo'n knullige fout verwacht je niet van iemand met zo'n grote entourage.
Jij en de meesten hier zijn dan ook wel net een graadje "erger" dan de gemiddelde tennisvolger :+

Maar inderdaad, laat ik dan zeggen dat het gros vooral aan of stoppen of iets zakelijks dacht.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 8 maart 2016 @ 00:21:57 #75
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160507556
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:15 schreef poiuytr het volgende:
Wat een heerlijk nieuws zo op de maandagavond _O_

Nu nog Ronaldo of Messi en het feest is compleet.
voetballers worden geïnformeerd wanneer de controles zijn en urine only
pi_160509104
Ik zag Maria Sharapova die verklaring geven op tv en dacht : jeetje wat een lekker wijf :9~ :9 :@
"You can call me Susan if it makes you happy"
  dinsdag 8 maart 2016 @ 08:08:41 #77
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160509911
quote:
‘WADA is aware of the ongoing, and highly publicized, case concerning tennis player, Maria Sharapova. As is our normal process, and in order to protect the integrity of the case, WADA will refrain from commenting further until a decision has been issued by the International Tennis Federation (ITF). Following that, WADA will review the reasons for the decision and subsequently decide whether or not to use its independent right of appeal to the Court of Arbitration for Sport (CAS).

We can confirm that meldonium was added to the 2016 Prohibited List which took effect on 1 January 2016, having previously been on WADA’s monitoring program for the duration of 2015.

Meldonium was added [to the Prohibited List] because of evidence of its use by athletes with the intention of enhancing performance.’
pi_160510153
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 04:51 schreef TLC het volgende:
Ik zag Maria Sharapova die verklaring geven op tv en dacht : jeetje wat een lekker wijf :9~ :9 :@
7 jaar terug was ze nog knapper :9
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_160510720
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 04:51 schreef TLC het volgende:
Ik zag Maria Sharapova die verklaring geven op tv en dacht : jeetje wat een lekker wijf :9~ :9 :@
Daar zou ik ook wel iets in willen injecteren.
pi_160510784
Overigens niet geheel terecht dat dit weer een Russisch dopinggeval wordt genoemd. Ze woont sinds haar zevende in Amerika en heeft vanaf haar 21ste alleen maar 'westerse' trainers gehad. Ik zie niet wat Rusland hier mee te maken heeft, buiten misschien het feit dat ze in 2006 nog werd getraind door haar vader.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 10:06:24 #81
308660 kl1172
De zomer van '83...
pi_160511389
quote:
1s.gif Op maandag 7 maart 2016 23:42 schreef DeeBee het volgende:
Topshowtje dit.

Nog harder gelachen dat ze allemaal aan de dope zitten en Serena nog zoveel beter is. :')

Wat mij betreft doen ze vaker dit soort acties trouwens, middelen ineens op de lijst knallen, even checken wie er op let. _O-
_O- _O_

quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 00:21 schreef THEFXR het volgende:

[..]

voetballers worden geïnformeerd wanneer de controles zijn en urine only
Ja, het moet geen heksenjacht worden natuurlijk... :X
pi_160511563
Maria wordt/werd getraind door Nick Bollettieri
Die man heeft wel meer toppers onder zijn hoede, bijvoorbeeld de gezusters Williams.
Agassi heeft al toegegeven (zie boek).
Gaan ze die nu extra in de gaten houden, net als bij Salazar ?
Bij Hoevelaken linksaf
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 10:16:59 #83
426493 crew  PippenScottie
pi_160511576
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 09:29 schreef Sloggi het volgende:
Overigens niet geheel terecht dat dit weer een Russisch dopinggeval wordt genoemd. Ze woont sinds haar zevende in Amerika en heeft vanaf haar 21ste alleen maar 'westerse' trainers gehad. Ik zie niet wat Rusland hier mee te maken heeft, buiten misschien het feit dat ze in 2006 nog werd getraind door haar vader.
Meldonium is in Amerika niet verkrijgbaar. Niet legaal in elk geval.
Sharapova geeft ook aan dat ze het middel niet via haar begeleidingsteam krijgt, maar via haar familiedoktor.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 10:25:51 #84
177053 Klopkoek
Regressief links
pi_160511730
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 10:16 schreef TheRipper het volgende:
Maria wordt/werd getraind door Nick Bollettieri
Die man heeft wel meer toppers onder zijn hoede, bijvoorbeeld de gezusters Williams.
Agassi heeft al toegegeven (zie boek).
Gaan ze die nu extra in de gaten houden, net als bij Salazar ?
Daar werd Krajicek ook door getraind toen ze nog goed was. Daarna zeker van de superdoping af.
Deuger & Gutmensch
"Conservatism consists of exactly one proposition, to wit: There must be in-groups whom the law protects but does not bind, alongside out-groups whom the law binds but does not protect."
pi_160511793
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 10:16 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Meldonium is in Amerika niet verkrijgbaar. Niet legaal in elk geval.
Sharapova geeft ook aan dat ze het middel niet via haar begeleidingsteam krijgt, maar via haar familiedoktor.
Maar het is niet legaal het in je bezit te hebben? Maar inderdaad, dan heb je wel een oostblokverband ja.

Is het vreemd dat Sjarapova een brief kreeg en niet direct geschorst werd?
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 10:33:57 #86
426493 crew  PippenScottie
pi_160511842
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 10:16 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Meldonium is in Amerika niet verkrijgbaar. Niet legaal in elk geval.
Sharapova geeft ook aan dat ze het middel niet via haar begeleidingsteam krijgt, maar via haar familiedoktor.
Nog even toevoegen, 10 jaar geleden was Meldonium nog in de klinische testfase en klinisch onderzoek naar de effecten van Meldonium als middel tegen diabetes (waarvoor Sharapova claimt dat ze het al 10 jaar neemt) begon pas in 2009.

Er zitten nogal wat gaten in haar beweringen dus.
pi_160511950
Ja, het rammelt van alle kanten natuurlijk.

Maar wel mooi 'excuus', want de vergeetachtigheid / onduidelijkheid wanner het middel op de lijst werd geplaatst is nu de dekmantel of krijgt de aandacht, in plaats van het feit dat ze experimentele medicijnen gebruikt om haar uithoudingsvermogen te verbeteren. Goede spin aan het hele verhaal!
Jack does it in real time...
pi_160511970
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 10:33 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Nog even toevoegen, 10 jaar geleden was Meldonium nog in de klinische testfase en klinisch onderzoek naar de effecten van Meldonium als middel tegen diabetes (waarvoor Sharapova claimt dat ze het al 10 jaar neemt) begon pas in 2009.

Er zitten nogal wat gaten in haar beweringen dus.
Waarschijnlijk lezen we dezelfde Wiki, en daar staat dat die tests rond die periode begonnen voor bepaalde hartklachten. Om ischemie tegen te gaan (verminderde doorbloeding, wat vaak voorkomt bij diabetespatiënten) wordt het middel al sinds de jaren '70 gebruikt, als ik het artikel goed begrijp. Dus de toepassing bij hartklachten was experimenteel, het middel zelf niet.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2016 10:43:39 ]
pi_160512237
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 10:40 schreef DeeBee het volgende:
Ja, het rammelt van alle kanten natuurlijk.

Maar wel mooi 'excuus', want de vergeetachtigheid / onduidelijkheid wanner het middel op de lijst werd geplaatst is nu de dekmantel of krijgt de aandacht, in plaats van het feit dat ze experimentele medicijnen gebruikt om haar uithoudingsvermogen te verbeteren. Goede spin aan het hele verhaal!
Blijft altijd apart. Toen met die Belkin docu over Bau en Lau liet Mollema met enige trots alle middeltjes zien die hij gebruikte, maar niet op de dopinglijst stonden. Dat doen de meesten wel volgens mij. Maar dat is ofwel kwakzalverij, ofwel prestatiebevorderend en dus doping. Het is een donkergrijs gebied.
pi_160512295
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 10:54 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Blijft altijd apart. Toen met die Belkin docu over Bau en Lau liet Mollema met enige trots alle middeltjes zien die hij gebruikte, maar niet op de dopinglijst stonden. Dat doen de meesten wel volgens mij. Maar dat is ofwel kwakzalverij, ofwel prestatiebevorderend en dus doping. Het is een donkergrijs gebied.
Het staat niet op de dopinglijst dus het is geen doping. Ik vind dat geen donkergrijs gebied, eerder donkerwit.

Noem me naïef, maar ik geloof Sjarapova wel. Het middel is jaren legaal geweest, en het is heel gemakkelijk op te sporen. De pakkans is bijna 100%. Dan blijf je toch niet gebruiken?

Of je dan overstapt op iets anders dat (nog) niet verboden is of iets pakt dat moeilijker op te sporen is, is een tweede.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2016 10:58:02 ]
pi_160512390
Dan is ze echt een dom dom deer. Al die hypocriete sponsoren haar ook gelijk laten vallen, zo vermoeiend. :')

En ik vind het ook donkergrijs ipv donkerwit hoor. De autoriteiten lopen op dit vlak sowieso altijd achter de feiten aan en topsporters die een halve apotheek aan medicijnen slikken die bedoelt zijn voor andere klachten dan die ze hebben past niet echt in mijn beeld van sportbeoefening.

Maar inderdaad, volgens de letter van de wet is het legaal.
Jack does it in real time...
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 11:05:51 #92
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160512470
Wel mooi dat allerlei fans beweren dat ze geen valsspeelster is. Daarmee beweren diezelfde fans dus expliciet dat hun favoriet een van de meest achterlijke/domme sporters ooit is _O_
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160512506
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 11:05 schreef heywoodu het volgende:
Wel mooi dat allerlei fans beweren dat ze geen valsspeelster is. Daarmee beweren diezelfde fans dus expliciet dat hun favoriet een van de meest achterlijke/domme sporters ooit is _O_
Valsspeler of niet (ik denk van wel, wat dit middel betreft wellicht onbewust), het is oliedom. Dat zegt ze zelf ook.

Dus die deur die je zojuist in hebt getrapt stond al een aardig eindje open.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2016 11:07:34 ]
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 11:09:12 #94
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160512544
quote:
6s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 11:07 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Valsspeler of niet (ik denk van wel, wat dit middel betreft wellicht onbewust), het is oliedom. Dat zegt ze zelf ook.

Dus die deur die je zojuist in hebt getrapt stond al een aardig eindje open.
Die zijn ook makkelijker in te trappen :7
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160513101
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 10:57 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Het staat niet op de dopinglijst dus het is geen doping. Ik vind dat geen donkergrijs gebied, eerder donkerwit.

Noem me naïef, maar ik geloof Sjarapova wel. Het middel is jaren legaal geweest, en het is heel gemakkelijk op te sporen. De pakkans is bijna 100%. Dan blijf je toch niet gebruiken?

Of je dan overstapt op iets anders dat (nog) niet verboden is of iets pakt dat moeilijker op te sporen is, is een tweede.
Vond je dan ook dat het gebruik van EPO opeens van wit naar zwart ging op het moment dat het verboden werd? En aicar? Etcetera etcetera
pi_160513432
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 11:30 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Vond je dan ook dat het gebruik van EPO opeens van wit naar zwart ging op het moment dat het verboden werd? En aicar? Etcetera etcetera
EPO is al heel lang verboden, het kon alleen lang niet worden opgespoord. Kijk, formeel is er niks mis mee, moreel in sommige gevallen wel. Maar ik snap wel dat topsporters alles binnen de grenzen van het toegestane doen om zo goed mogelijk te presteren. Dat varieert van de juiste voeding tot wellicht bepaalde pilletjes. Het wordt pas echt donkergrijs als je met bloed gaat lopen kloten (mits legaal, anders zit je in het zwarte gebied).

Moeten de dopingregels niet gewoon anders worden geformuleerd? Dat niet alleen wordt uitgegaan van een lijst met verboden middelen, maar je daarnaast gaat kijken naar de werking van middelen. Je zou kunnen formuleren welke werking verboden is, los van het aanwijzen van specifieke middelen met die werking.

Het zou natuurlijk ook kunnen dat dit al zo werkt, dan blijkt maar weer wat een goede ideeën ik heb.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2016 11:49:51 ]
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 12:03:03 #97
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160513631
Lang genoeg zonder nieuwe naam gezeten na Sharapova, dus, next. Semen Elistratov, olympisch shorttrackgoud in Sochi en wereldkampioen 1500m in 2015.

http://www.sports.ru/others/skating/1037869419.html
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 12:10:34 #98
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160513755
Je zou er bijna wat achter gaan zoeken..

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 8 maart 2016 @ 12:11:40 #99
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_160513770
Dat middel is gewoon structureel genomen als doping (want stond niet op de lijst) en nu probeert men zich er uit te lullen.
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  dinsdag 8 maart 2016 @ 12:12:49 #100
118453 Pinnenmutske
Tante Sara maal 7
pi_160513784
net goed voor die ijdeltuit
Koning, keizer, admiraal, schijten moeten ze allemaal by cafca.
pi_160513833
quote:
9s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 12:10 schreef heywoodu het volgende:
Je zou er bijna wat achter gaan zoeken..

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De Nederlandse schaatsers kunnen er ook wat van, maar Kulizhnikov voor de bijl wederom zou wel erg grappig zijn. _O-

Elistratov vind ik ook best een grote naam. :o
Jack does it in real time...
  dinsdag 8 maart 2016 @ 12:27:53 #102
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_160514072
quote:
6s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 11:49 schreef Sloggi het volgende:

[..]

EPO is al heel lang verboden, het kon alleen lang niet worden opgespoord. Kijk, formeel is er niks mis mee, moreel in sommige gevallen wel. Maar ik snap wel dat topsporters alles binnen de grenzen van het toegestane doen om zo goed mogelijk te presteren. Dat varieert van de juiste voeding tot wellicht bepaalde pilletjes. Het wordt pas echt donkergrijs als je met bloed gaat lopen kloten (mits legaal, anders zit je in het zwarte gebied).
Ach, het enige wat ik moreel acceptabel vind, zijn vitaminen en eventueel wat voedingssupplementen. De rest is bullshit. Ja, ja, ze nemen die troep voor hun astma en hun hartfalen en hun nierproblemen en hun leverproblemen en hun botverkalking en hun hersenaandoeningen, al die topsporters zijn blijkbaar de meest ongezonde mensen die je kan terugvinden.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_160514313
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 12:12 schreef sararaats het volgende:
net goed voor die ijdeltuit
Dikke, jaloerse vrouw gespot.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 12:44:06 #104
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160514348
Ik snap al mijn hele leven niet wat mensen aantrekkelijk vinden aan Sharapova. Wat een kutkop heeft die zeg.

Maar dit geheel terzijde.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_160514364
Ik denk dat vele van de gepakten en hun begeleiders niet hadden verwacht dat het zo snel van de watchlist naar de prohibited lijst zou gaan.
Of gewoon niet goed opgelet.
Bij Hoevelaken linksaf
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 12:53:49 #106
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_160514532
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 12:44 schreef Mani89 het volgende:
Ik snap al mijn hele leven niet wat mensen aantrekkelijk vinden aan Sharapova. Wat een kutkop heeft die zeg.

Maar dit geheel terzijde.
Ben het volledig met je eens.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 13:16:13 #107
94668 Joost-mag-het-weten
Voor Vorst, Vlaming & vr R
pi_160515026
Blijft toch ontzettend moedig van die Russen om ondanks hun jarenlange hartproblemen waarvoor ze dit middel innamen toch aan topsport te blijven doen ...
Frank Vandenbroucke : * 06-11-74; + 12-10-09
"Mijn comeback wordt de grootste uit de wielergeschiedenis!" (14-08-07)
"Vdb is klaar om opnieuw te schitteren" (10-10-07)
"Ik rij geen koers, ik geef een voorstelling" (17-01-08)
  dinsdag 8 maart 2016 @ 13:33:15 #108
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160515445
Dat een Rus het niet gelezen heeft is tot daar aan toe, maar meerdere Russen :')
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 13:35:22 #109
426493 crew  PippenScottie
pi_160515498
Reacties van Nederlandse shorttrackers..

In plaats van dat je blij bent dat een valsspeler wordt gepakt:

annitavandoorn twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 13:19:21 Wat een domper om te horen dat shorttracker en olympisch kampioen Semen Elistratov positief is getest op meldonium! reageer retweet
nielskerstholt twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 13:27:44 Wat een domper. Elistratov neemt niet deel aan WK vanwege doping incident. https://t.co/CBNfjMyFGc reageer retweet
nielskerstholt twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 13:32:38 Elistratov is Europees Kampioen en Olympisch Kampioen Relay. Prachtige Spectaculaire schaatser. Zou geen doping nodig moeten hebben. reageer retweet
Sporters.. zucht.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 13:39:31 #110
23267 Roel_Jewel
Gobbledigook
pi_160515592
boers_nando twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 13:39:04 Pavel Kulizhnikov positief, meldt ANP. reageer retweet
pi_160515604
telegraaf twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 13:36:17 Persalarm: Russische wereldkampioen schaatsen Koelisjnikov betrapt op doping. Het gaat om middel meldonium (RTR) #doping reageer retweet
  dinsdag 8 maart 2016 @ 13:40:44 #112
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160515630
Zoals verwacht :O

Gewoon maar heel Rusland schorsen voor komende jaar bij eender welk sport dan ook
  dinsdag 8 maart 2016 @ 13:42:11 #113
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_160515667
De geloofwaardigheid van de sport daalt door dat klote land echt tot nivo 0.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 13:42:52 #114
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160515690
Morgen persconferentie van Russische schaatsbond, zou me overigens totaal niks verbazen als Yuskov ook ontmaskerd wordt. Alhoewel nu Murashov waarschijnlijker is uit zelfde stal van Dorofejev
pi_160515699
Jezus _O-
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 13:43:24 #117
426493 crew  PippenScottie
pi_160515704
quote:
99s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:39 schreef Roel_Jewel het volgende:
boers_nando twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 13:39:04 Pavel Kulizhnikov positief, meldt ANP. reageer retweet
Juichen.gif!
pi_160515718
Ik ben toch wel benieuwd hoe dit heeft kunnen gebeuren. De WADA heeft gecommuniceerd dat het tegenwoordig verboden is, en het is makkelijk op te sporen. Wat denken die sporters / hun begeleiders dan?
  Redactie Sport / Supervogel dinsdag 8 maart 2016 @ 13:44:27 #119
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_160515736
Kalashnikov :') Heb die gast nooit vertrouwd.
  Redactie Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 13:45:04 #120
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_160515751
The shit hits the fan
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  dinsdag 8 maart 2016 @ 13:45:24 #121
194695 franklop
Fran knock
pi_160515764
_O-

En toen ging de hele beerput open
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_160515769
Zijn er nog wel schone (top)sporters over in Rusland?
  Redactie Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 13:47:06 #123
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160515806
Ik vond Pavel anders een zeer betrouwbare track record hebben
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 8 maart 2016 @ 13:48:01 #124
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160515819
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:47 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik vond Pavel anders een zeer betrouwbare track record hebben
Altijd 1e, zeer constant, niks mis mee
  Forum Admin / PR dinsdag 8 maart 2016 @ 13:48:04 #125
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160515820
Gelukkig is het zijn eerste keer en zal hij ook wel zijn mail niet hebben gelezen

Tot nooit meer ziens, Pavel.
  Redactie Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 13:48:11 #126
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_160515823
Nuis is wereldkampioen _O_
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 13:48:52 #127
426493 crew  PippenScottie
pi_160515839
Dat gaat hem zijn wereldtitel sprint toch kosten, neem ik aan?
Plus tweede vergrijd, dus levenslange schorsing?
  dinsdag 8 maart 2016 @ 13:49:00 #128
194695 franklop
Fran knock
pi_160515843
Straks gaat het WADA nog clementie verlenen omdat er zoveel sporters zijn die het 'gemist' hebben :')

Net zoiets als bij schoolexamens; bij genoeg klachten wordt de normering aangepast of een vraag geschrapt :')
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 8 maart 2016 @ 13:50:03 #129
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160515865
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:39 schreef Houtenbeen het volgende:
telegraaf twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 13:36:17 Persalarm: Russische wereldkampioen schaatsen Koelisjnikov betrapt op doping. Het gaat om middel meldonium (RTR) #doping reageer retweet
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 13:50:17 #130
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160515876
Schaatsen is van ONS. Alle buitenlanders oprotten.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_160515897
Ik lig hier plat van het lachen _O-
Man man man....
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
pi_160515922
Het is wachten op Sven
pi_160515924
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:50 schreef Mani89 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Het is wachten op een vlijmscherpe analyse van Rellende_Rotscholier.
pi_160515925
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:52 schreef Bolasie het volgende:
Het is wachten op Sven
Woont die in Rusland of Oekraïne?
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 13:52:29 #135
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160515926
M'n vinger doet zeer van het F5'en van sports.ru/doping
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160515941
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:52 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Woont die in Rusland of Oekraïne?
Ik sluit niks uit.
  Redactie Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 13:53:36 #137
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160515952
quote:
9s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:52 schreef heywoodu het volgende:
M'n vinger doet zeer van het F5'en van sports.ru/doping
Misschien heb je wat meldonium nodig om de pijn tegen te gaan?
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160515953
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:52 schreef Bolasie het volgende:
Het is wachten op Sven
Sven Nys? :?
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 13:53:56 #139
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160515965
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Misschien heb je wat meldonium nodig om de pijn tegen te gaan?
Goed idee, ik heb het ook aan m'n hart denk ik.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160515975
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Misschien heb je wat meldonium nodig om de pijn tegen te gaan?
Meltdownium

gr gr Sunfield.
pi_160515978
Mijn Russische helden :'(

Ilnur 'Tartaargod' Zakarin zal ook nog wel volgen. ;(
pi_160515988
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:54 schreef showtimer het volgende:
Mijn Russische helden :'(

Ilnur 'Tartaargod' Zakarin zal ook nog wel volgen. ;(
De Tartaar van Tatarije is clean. Daar steek ik mijn hand voor in het vuur.
  Redactie Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 13:55:33 #143
274204 crew  Mexicanobakker
pi_160516000
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:54 schreef showtimer het volgende:
Mijn Russische helden :'(

Ilnur 'Tartaargod' Zakarin zal ook nog wel volgen. ;(
Die heb ik ook al effe geen godenritten meer zien showen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_160516011
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:42 schreef Frozen-assassin het volgende:
Morgen persconferentie van Russische schaatsbond, zou me overigens totaal niks verbazen als Yuskov ook ontmaskerd wordt. Alhoewel nu Murashov waarschijnlijker is uit zelfde stal van Dorofejev
Staan allebei op de definitieve startlijst voor Heerenveen komend weekend (Kulizhnikov ontbrak op die lijst wat al een aanleiding was), dus dat zal wel niet.
pi_160516032
quote:
6s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 11:49 schreef Sloggi het volgende:

[..]

EPO is al heel lang verboden, het kon alleen lang niet worden opgespoord. Kijk, formeel is er niks mis mee, moreel in sommige gevallen wel. Maar ik snap wel dat topsporters alles binnen de grenzen van het toegestane doen om zo goed mogelijk te presteren. Dat varieert van de juiste voeding tot wellicht bepaalde pilletjes. Het wordt pas echt donkergrijs als je met bloed gaat lopen kloten (mits legaal, anders zit je in het zwarte gebied).

Moeten de dopingregels niet gewoon anders worden geformuleerd? Dat niet alleen wordt uitgegaan van een lijst met verboden middelen, maar je daarnaast gaat kijken naar de werking van middelen. Je zou kunnen formuleren welke werking verboden is, los van het aanwijzen van specifieke middelen met die werking.

Het zou natuurlijk ook kunnen dat dit al zo werkt, dan blijkt maar weer wat een goede ideeën ik heb.
Maar er was ook een tijd dat EPO niet verboden was, maar wel volop in gebruik. Ik begrijp het gebruik overigens erg goed, ook het gebruik van verboden middelen overigens.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 13:56:59 #146
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160516040
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:55 schreef TheArt het volgende:

[..]

Staan allebei op de definitieve startlijst voor Heerenveen komend weekend (Kulizhnikov ontbrak op die lijst wat al een aanleiding was), dus dat zal wel niet.
Zegt niet zoveel denk ik, maar we zullen het zien straks/morgen. Dan zal ISU ook erop moeten reageren
  Redactie Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 13:57:03 #147
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_160516041
Yuskov lijkt me niet logisch. Als je dan toch al gebruikt, dan ga je niet steeds afhaken als het er een beetje omgaat. :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 13:57:09 #148
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160516043
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:54 schreef showtimer het volgende:
Mijn Russische helden :'(

Ilnur 'Tartaargod' Zakarin zal ook nog wel volgen. ;(
Haha mensen die denken dat Zakarin meldonium nodig heeft :')
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160516051
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:55 schreef TheArt het volgende:

[..]

Staan allebei op de definitieve startlijst voor Heerenveen komend weekend (Kulizhnikov ontbrak op die lijst wat al een aanleiding was), dus dat zal wel niet.
Yesin ook?
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 13:57:42 #150
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160516059
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:57 schreef DeLuna het volgende:
Yuskov lijkt me niet logisch. Als je dan toch al gebruikt, dan ga je niet steeds afhaken als het er een beetje omgaat. :')
Tja, Aregawi bakte er ook niet zoveel meer van als in haar hoogtijdagen :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 8 maart 2016 @ 13:58:27 #151
300082 roos85
JUICHEN!
pi_160516071
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:49 schreef franklop het volgende:
Straks gaat het WADA nog clementie verlenen omdat er zoveel sporters zijn die het 'gemist' hebben :')

Is niet te hopen zeg
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Redactie Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 13:59:48 #152
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_160516105
RobSchoof twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 13:57:43 De Russische bondscoach Poltavets onlangs in #NRC: Ik heb ook gezegd: als ik iets merk van doping stop ik ermee. Dat staat in mijn contract. reageer retweet
rip Poltavets ;(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  dinsdag 8 maart 2016 @ 13:59:51 #153
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_160516108
Genot. Laat die hele schaatskliek maar voor de bijl gaan.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:00:13 #154
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160516116
Martina Navratilova: "Slechts een foutje."
pi_160516121
pimbijl twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 13:51:54 Nieuws: Atleet Brian Mariano heeft op 6 februari positief getest op doping. In afwachting van B-analyse geschorst. #atletiek #dopingdag reageer retweet
Huppa volgende. Die was al eens veroordeeld vanwege cocaïnesmokkel.
pi_160516130
21 pas, Koelizjnikov. En dan al twee keer tegen de lamp zijn gelopen.
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 14:01:10 #157
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_160516137
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 13:52 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Het is wachten op een vlijmscherpe analyse van Rellende_Rotscholier.
Wat moet ik analyseren?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 14:01:39 #158
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160516153
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:00 schreef TheArt het volgende:
pimbijl twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 13:51:54 Nieuws: Atleet Brian Mariano heeft op 6 februari positief getest op doping. In afwachting van B-analyse geschorst. #atletiek #dopingdag reageer retweet
Huppa volgende. Die was al eens veroordeeld vanwege cocaïnesmokkel.
Die denkt, kom, laat ik mijn nieuws snel even tussen de olympisch- en wereldkampioen proppen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160516174
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:01 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wat moet ik analyseren?
Je naam valt en je komt gelijk, wat magisch.
pi_160516186
Wel erg jammer voor het schaatsen als die Russen gepakt worden.. Begon eindelijk weer een beetje interessant te worden.

Dat dit zo breed gedragen wordt binnen de Russische sportwereld duidt wel op een centrale instantie die al het dopinggebruik van Russische sporters regelt... Daar gaan koppen rollen (letterlijk)
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 14:04:09 #161
426493 crew  PippenScottie
pi_160516223
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:02 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Wel erg jammer voor het schaatsen als die Russen gepakt worden.. Begon eindelijk weer een beetje interessant te worden.

Dat dit zo breed gedragen wordt binnen de Russische sportwereld duidt wel op een centrale instantie die al het dopinggebruik van Russische sporters regelt... Daar gaan koppen rollen (letterlijk)
Dat gebeurt al, maar dan van mensen die open kaart willen spelen.

Ik denk dat uitsluiting van Rusland van de OS toch maar eens heroverwogen moet worden.
pi_160516232


[ Bericht 100% gewijzigd door Houtenbeen op 08-03-2016 14:05:41 (Oud nieuws) ]
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 14:05:00 #163
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160516246
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:04 schreef Houtenbeen het volgende:
volkskrant twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 14:03:43 Ook shorttracker Semen Elistratov - olympisch kampioen in 2014 - is betrapt op meldonium https://t.co/UzuvfK02dn https://t.co/zx3Fro5Wxc reageer retweet
Dat is al oud nieuws.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160516252
... oeps
pi_160516253
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:04 schreef PippenScottie het volgende:

[..]

Dat gebeurt al, maar dan van mensen die open kaart willen spelen.

Ik denk dat uitsluiting van Rusland van de OS toch maar eens heroverwogen moet worden.
Is helemaal niet nodig, er blijft niemand meer over om mee te doen.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 08-03-2016 14:05:37 ]
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 14:06:07 #166
426493 crew  PippenScottie
pi_160516270
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:04 schreef Houtenbeen het volgende:

Je loopt drie dopinggevallen achter.
Het gaat hard deze week.
pi_160516276
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:02 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Wel erg jammer voor het schaatsen als die Russen gepakt worden.. Begon eindelijk weer een beetje interessant te worden.

Dit inderdaad, maar vooral omdat het Russen zijn vinden veel mensen het mooi.
٩๏̯͡๏)۶
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 14:06:34 #168
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_160516279
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:02 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Je naam valt en je komt gelijk, wat magisch.
Zo'n topshow wil ik niet missen. Het broekje ligt hier op de enkels.

Doping bij technische sporten, wie had dat gedacht. :o!
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Forum Admin / PR dinsdag 8 maart 2016 @ 14:07:26 #169
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160516311
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zo'n topshow wil ik niet missen. Het broekje ligt hier op de enkels.

Doping bij technische sporten, wie had dat gedacht. :o!
Een beetje extra uithoudingsvermogen komt in bijna elke sport wel van pas natuurlijk
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:07:33 #170
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_160516319
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:44 schreef Smoofie het volgende:
Alsof er russen zijn die clean zijn. Oppeens zijn de schaatsers ook goed. Gewoon dope. Wk2018 mogen de amerikanen de russen wel testen. Sws dope.
:D
AFCA
Qui audet adipiscitur
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:08:02 #171
194695 franklop
Fran knock
pi_160516332
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:00 schreef TheArt het volgende:
pimbijl twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 13:51:54 Nieuws: Atleet Brian Mariano heeft op 6 februari positief getest op doping. In afwachting van B-analyse geschorst. #atletiek #dopingdag reageer retweet
Huppa volgende. Die was al eens veroordeeld vanwege cocaïnesmokkel.
is een Nederlander he, die gebruiken niet.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 14:08:04 #172
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_160516335
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:07 schreef Sked het volgende:

[..]

Een beetje extra uithoudingsvermogen komt in bijna elke sport wel van pas natuurlijk
Wow, serieus?
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_160516337
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zo'n topshow wil ik niet missen. Het broekje ligt hier op de enkels.

Doping bij technische sporten, wie had dat gedacht. :o!
Alle sporten zijn technische sporten. Behalve schaken.
  Forum Admin / PR dinsdag 8 maart 2016 @ 14:09:07 #174
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_160516358
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:08 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Wow, serieus?
Nee, ik zit alleen maar grappen te maken hier!!
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 14:09:13 #175
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_160516362
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:08 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Alle sporten zijn technische sporten. Behalve schaken.
Dat meen je niet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_160516376
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:08 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Alle sporten zijn technische sporten. Behalve schaken.
Zit er techniek in Dammen?
pi_160516390
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:09 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Dat meen je niet.
Nee, ik maak een grapje.
pi_160516397
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:09 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Zit er techniek in Dammen?
Alleen als je gelijktijdig op een bierfiets zit.
pi_160516402
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:06 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Zo'n topshow wil ik niet missen. Het broekje ligt hier op de enkels.

Doping bij technische sporten, wie had dat gedacht. :o!
Ergens wel humor dat ze uitgerekend een middel, wat door hoofdzakelijk Rusland en Oekraïne gebruikt wordt, strafbaar maken.
pi_160516416
HersmanM twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 14:10:43 #Meldonium meldingen in timeline. Zou er pijn in mijn hart van krijgen. #Valsspelende #losers reageer retweet
:+
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 14:11:56 #181
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_160516418
Maarja goed, dat hele meldomium heb je niks aan natuurlijk. Is alleen voor hartpatiënten. Verder is het net als epo vooral een placebo. Heeft geen prestatiebevorderend effect dus lijkt me dat al deze onschuldige Russen vrijgesproken gaan worden.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 14:12:58 #182
426493 crew  PippenScottie
pi_160516438
Heywoodu is Erben aan het trollen! _O_

heywoodu twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 14:08:48 @erbenwennemars Haha, ja dat zag echt helemaal niemand aankomen! Of nou ja, behalve bijna iedereen in de laatste 2 jaar dan. reageer retweet
pi_160516442
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:02 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Wel erg jammer voor het schaatsen als die Russen gepakt worden.. Begon eindelijk weer een beetje interessant te worden.

Dat dit zo breed gedragen wordt binnen de Russische sportwereld duidt wel op een centrale instantie die al het dopinggebruik van Russische sporters regelt... Daar gaan koppen rollen (letterlijk)
Echt lullig, ben je een brave administratief medewerker bij het Russische antidopingbureau die elke dag hard zwoegt, weinig betaald krijgt en in de avonduren een wodkaatje wegtikt na maar vergeet je per abuis om de email door te sturen dat meldonium op de dopingljst is toegevoegd... Kost dat je gewoon je kop, nergens ben je veilig ;(
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 14:14:11 #184
426493 crew  PippenScottie
pi_160516470
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Maarja goed, dat hele meldomium heb je niks aan natuurlijk. Is alleen voor hartpatiënten. Verder is het net als epo vooral een placebo. Heeft geen prestatiebevorderend effect dus lijkt me dat al deze onschuldige Russen vrijgesproken gaan worden.
Pas op. Niet iedereen heeft een sarcasme detector. :P
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:14:18 #185
194695 franklop
Fran knock
pi_160516472
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:13 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

[..]

Echt lullig, ben je een brave administratief medewerker bij het Russische antidopingbureau die elke dag hard zwoegt, weinig betaald krijgt en in de avonduren een wodkaatje wegtikt na maar vergeet je per abuis om de email door te sturen dat meldonium op de dopingljst is toegevoegd... Kost dat je gewoon je kop, nergens ben je veilig ;(
het mooie is dat de sporters zelf dat bericht (ook) krijgen :)
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:15:14 #186
194695 franklop
Fran knock
pi_160516509
Overigens maakt dan ook Stefan groothuis zijn afscheid bekend vandaag, terwijl hij eerst nog een jaar door zou gaan.

Wil niks beweren hoor :+
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 14:15:22 #187
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160516515
AP_Sports twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 13:58:51 4-6 weeks is normal treatment for drug in Sharapova case - not 10 years. @jellingworth https://t.co/qkKce9tNtO https://t.co/WoePekRTqT reageer retweet
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160516516
Toch vraag ik me af he, ik heb weinig verstand van doping maar wat zou Kulishnikov gebruikt moeten hebben dan. Hij moet het niet van zijn kracht of uithoudingsconditie hebben maar echt van zijn techniek/souplesse dan heb je toch niet zoveel aan doping.
  Redactie Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 14:16:13 #189
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_160516528
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:15 schreef franklop het volgende:
Overigens maakt dan ook Stefan groothuis zijn afscheid bekend vandaag, terwijl hij eerst nog een jaar door zou gaan.

Wil niks beweren hoor :+
:') Ik snap zulke opmerkingen nu wel ja.

Maar toch snap ik wel dat hij stopt, buiten die redenen om. _O-
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 14:16:13 #190
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160516529
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:15 schreef Remzz het volgende:
Toch vraag ik me af he, ik heb weinig verstand van doping maar wat zou Kulishnikov gebruikt moeten hebben dan. Hij moet het niet van zijn kracht of uithoudingsconditie hebben maar echt van zijn techniek/souplesse dan heb je toch niet zoveel aan doping.
Harder trainen = harder schaatsen.
Betere uithouding = langer je techniek volhouden
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:16:30 #191
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160516536
Ben ik nu een bruut als ik zeg, dat als je zoveel last van je hart hebt dat je jaren lang aan de medicatie moet zitten, je in de topsport gewoon niets te zoeken hebt?
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:16:52 #192
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160516545
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:11 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Maarja goed, dat hele meldomium heb je niks aan natuurlijk. Is alleen voor hartpatiënten. Verder is het net als epo vooral een placebo. Heeft geen prestatiebevorderend effect dus lijkt me dat al deze onschuldige Russen vrijgesproken gaan worden.
Deze opmerking had ik niet van jou verwacht. Deze mensen moeten gewoon keihard gestraft worden.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:17:20 #193
308660 kl1172
De zomer van '83...
pi_160516563
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:15 schreef Remzz het volgende:
Toch vraag ik me af he, ik heb weinig verstand van doping maar wat zou Kulishnikov gebruikt moeten hebben dan. Hij moet het niet van zijn kracht of uithoudingsconditie hebben maar echt van zijn techniek/souplesse dan heb je toch niet zoveel aan doping.
Nou, Ben Johnson kon zijn techniek ook pas goed volhouden toen de doping hem enkele jaartjes aangesterkt had.
pi_160516580
Ik vraag me dan ook wel weer af wat 10 jaar hartmedicijn gebruik heeft op je hart heeft als je geen hartproblemen hebt.
Well, what possible harm could one insane, mutant tentacle do?
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 14:19:44 #195
426493 crew  PippenScottie
pi_160516616
quote:
6s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:18 schreef pipster het volgende:
Ik vraag me dan ook wel weer af wat 10 jaar hartmedicijn gebruik heeft op je hart heeft als je geen hartproblemen hebt.
Nothing that a 200 million dollar net worth won't fix...
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:21:13 #196
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_160516649
Ik ben niet verbaasd over Pavel Kulizhnikov. Dat had ik al eens eerder gezegd.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:22:15 #197
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160516666
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:15 schreef Remzz het volgende:
Toch vraag ik me af he, ik heb weinig verstand van doping maar wat zou Kulishnikov gebruikt moeten hebben dan. Hij moet het niet van zijn kracht of uithoudingsconditie hebben maar echt van zijn techniek/souplesse dan heb je toch niet zoveel aan doping.
Tot het eind technisch sterk blijven rijden doen er niet veel, Kulizhnikov is er een meester in mét doping
pi_160516671
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:15 schreef franklop het volgende:
Overigens maakt dan ook Stefan groothuis zijn afscheid bekend vandaag, terwijl hij eerst nog een jaar door zou gaan.

Wil niks beweren hoor :+
Nederlands gebruiken geen doping
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:23:47 #199
341750 Piperidine
Is een baas(e).
pi_160516706
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:15 schreef Remzz het volgende:
Toch vraag ik me af he, ik heb weinig verstand van doping maar wat zou Kulishnikov gebruikt moeten hebben dan. Hij moet het niet van zijn kracht of uithoudingsconditie hebben maar echt van zijn techniek/souplesse dan heb je toch niet zoveel aan doping.
In een sport dat op honderdsten van een seconde wordt bepaald dan neem je elk middel dat een positief effect kan hebben.
pi_160516713
Ik vind het opmerkelijk dat vooral Russen de klos zijn. Ik kan me moeilijk voorstellen dat sporters uit andere landen dit spul niet gebruiken of gebruikten.

Anyway, als Sharapova in Amerika woont en meldonium is niet vrij verkrijgbaar. Hoe komt zij dan aan dat spul en in hoeverre heeft zij nog sportieve banden met Rusland?
pi_160516729
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:24 schreef opgebaarde het volgende:
Ik vind het opmerkelijk dat vooral Russen de klos zijn. Ik kan me moeilijk voorstellen dat sporters uit andere landen dit spul niet gebruiken of gebruikten.

Anyway, als Sharapova in Amerika woont en meldonium is niet vrij verkrijgbaar. Hoe komt zij dan aan dat spul en in hoeverre heeft zij nog sportieve banden met Rusland?
In voormalige Sovjet-landen en Rusland is meldonium als geneesmiddel verkrijgbaar. In Nederland niet en ook in de VS, het land waar Sjarapova al sinds 1994 voor het grootste deel van de tijd woont, is het middel verboden door de voedsel- en warenautoriteit. Overigens is het medicijn via internet zonder moeite te verkrijgen.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:25:35 #202
300082 roos85
JUICHEN!
pi_160516742
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:23 schreef Piperidine het volgende:

[..]

In een sport dat op honderdsten van een seconde wordt bepaald dan neem je elk middel dat een positief effect kan hebben.
Soms op duizenden van een seconden (Verweij liep Olympisch goud mis op 3 duizenden van een seconde)
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_160516746
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:24 schreef opgebaarde het volgende:
Ik vind het opmerkelijk dat vooral Russen de klos zijn. Ik kan me moeilijk voorstellen dat sporters uit andere landen dit spul niet gebruiken of gebruikten.

Anyway, als Sharapova in Amerika woont en meldonium is niet vrij verkrijgbaar. Hoe komt zij dan aan dat spul en in hoeverre heeft zij nog sportieve banden met Rusland?
In Rusland (en in andere landen van Oost-Europe) is het op voorschrijven van een arts verkrijgbaar. In West-Europe is het (nog) geen officieel medicijn. Dus op zich is dat wel te verklaren.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_160516771
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:24 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

In voormalige Sovjet-landen en Rusland is meldonium als geneesmiddel verkrijgbaar. In Nederland niet en ook in de VS, het land waar Sjarapova al sinds 1994 voor het grootste deel van de tijd woont, is het middel verboden door de voedsel- en warenautoriteit. Overigens is het medicijn via internet zonder moeite te verkrijgen.
Thanks, interessant.
Maar kan je het als Nederlander ook gewoon bestellen of houden de Nederlandse autoriteiten de pakketjes die binnenkomen beter in de gaten?
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:27:03 #205
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160516776


Gaan dus nog wel nog meer namen komen
pi_160516792
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:26 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Thanks, interessant.
Maar kan je het als Nederlander ook gewoon bestellen of houden de Nederlandse autoriteiten de pakketjes die binnenkomen beter in de gaten?
Dat weet ik niet. Ik citeer slechts uit het onderstaande linkje :P.

Volkskrant - Meldonium: niet het nieuwe epo, wel de nieuwste valkuil voor sporters
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 14:28:07 #207
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160516794
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:21 schreef IkeDubaku99 het volgende:
Ik ben niet verbaasd over Pavel Kulizhnikov. Dat had ik al eens eerder gezegd.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 14:28:15 #208
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_160516797
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:27 schreef Frozen-assassin het volgende:
[ afbeelding ]

Gaan dus nog wel nog meer namen komen
Ik gok dat die tweede studie betrekking heeft op Oekraïners en meer van dat spul
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:29:02 #209
194695 franklop
Fran knock
pi_160516811
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:24 schreef opgebaarde het volgende:
Ik vind het opmerkelijk dat vooral Russen de klos zijn. Ik kan me moeilijk voorstellen dat sporters uit andere landen dit spul niet gebruiken of gebruikten.

Anyway, als Sharapova in Amerika woont en meldonium is niet vrij verkrijgbaar. Hoe komt zij dan aan dat spul en in hoeverre heeft zij nog sportieve banden met Rusland?
Zag ergens op Twitter voorbij komen dat de Russen in het verleden al opmerkelijk veel gebruik maakten van meldonium tov sporters uit andere landen.

Sport_Integrity twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 04:31:00 One 2015 study showed that 724 of 4,316 Russian athletes (17%) had meldonium in their system https://t.co/bdzYSn57As https://t.co/oM7soHfQA1 reageer retweet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 14:29:17 #210
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160516814
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:28 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ik gok dat die tweede studie betrekking heeft op Oekraïners en meer van dat spul
Nee hoor, je ziet toch de vlaggen van St Lucia en Tuvalu enzo in dat poppetje.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160516831
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:16 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Ben ik nu een bruut als ik zeg, dat als je zoveel last van je hart hebt dat je jaren lang aan de medicatie moet zitten, je in de topsport gewoon niets te zoeken hebt?
Topsport is niet heel goed voor je hart. Veel fanatieke sporters hebben hartafwijkingen, die niet direct gevaarlijk zijn.

Even los van doping en medicatie, voor de duidelijkheid.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:30:20 #212
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160516836
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:28 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ik gok dat die tweede studie betrekking heeft op Oekraïners en meer van dat spul
Zullen wellicht ook wel nog meer Ethiopiers/Kenianen ontmaskerd worden
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:30:48 #213
300082 roos85
JUICHEN!
pi_160516845
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:29 schreef franklop het volgende:

[..]

Zag ergens op Twitter voorbij komen dat de Russen in het verleden al opmerkelijk veel gebruik maakten van meldonium tov sporters uit andere landen.
Wat hangt daar in de lucht, dat ze allemaal hartklachten hebben?
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  Redactie Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 14:31:12 #214
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_160516852
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:29 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Nee hoor, je ziet toch de vlaggen van St Lucia en Tuvalu enzo in dat poppetje.
Laat Tuvalu met rust :(
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_160516859
In willekeurige volgorde:
Frozen Assassin, ajacied en frankkop. Bedankt !
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 14:31:30 #216
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160516862
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:30 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Zullen wellicht ook wel nog meer Ethiopiers/Kenianen ontmaskerd worden
Ethiopiërs sowieso.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:31:30 #217
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160516863
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:30 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Zullen wellicht ook wel nog meer Ethiopiers/Kenianen ontmaskerd worden
Ik kom bijna spontaan klaar bij het idee.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:31:35 #218
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160516865
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:30 schreef roos85 het volgende:

[..]

Wat hangt daar in de lucht, dat ze allemaal hartklachten hebben?
Effecten van Tsjernobyl
  Redactie Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 14:31:37 #219
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_160516866
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:30 schreef roos85 het volgende:

[..]

Wat hangt daar in de lucht, dat ze allemaal hartklachten hebben?
Tsjernobyl?
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:32:05 #220
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160516872
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:30 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Topsport is niet heel goed voor je hart.
Dan stop je maar, en sport alleen nog voor de lol verder.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_160516879
quote:
9s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:31 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Tsjernobyl?
De ouders van Sjarapova komen wel uit die regio.
pi_160516885
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:32 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Dan stop je maar, en sport alleen nog voor de lol verder.
Lees mijn hele reactie nog eens, dan zie je dat dat niet direct betekent dat je gezondheid gevaar loopt.
pi_160516893
quote:
6s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:32 schreef Sloggi het volgende:

[..]

De ouders van Sjarapova komen wel uit die regio.
Ze is er niet bepaald misvormd door geraakt :+
pi_160516927
Jongens, er is al één minuut niet gepost hier. WTF
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:35:17 #225
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160516933
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:33 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Lees mijn hele reactie nog eens, dan zie je dat dat niet direct betekent dat je gezondheid gevaar loopt.
Dat snapte ik.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 14:35:55 #226
426493 crew  PippenScottie
pi_160516940
Al een kwartier geen nieuw dopinggeval meer.
Saaie dag vandaag. :O
pi_160516959
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:35 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Dat snapte ik.
Dan snap je ook wel dat 99,99% van de sporters die aan deze medicatie zitten helemaal geen hartklachten hebben.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 14:41:40 #228
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160517050
Zo, Sharapova's smoesje wordt voor Pavel alvast onmogelijk gemaakt door Poltavets.

quote:
"We are personally informed to the athletes as soon as it was reported that the updated list of banned substances WADA all knew and were notified about it I was really shocked by this situation..", - Said Poltavets Agency correspondent on the phone, "R-Sport"
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:42:37 #229
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160517076
quote:
6s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:36 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Dan snap je ook wel dat 99,99% van de sporters die aan deze medicatie zitten helemaal geen hartklachten hebben.
Ik ben van 1972, niet van gisteren! Mijn sarcasme is kennelijk heel moeilijk voor veel mensen. Als je jarenlang een hartmedicijn neemt terwijl je niets hebt, ben je gewoon aan het dopen, ja, dat snap ik 8)7
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  Redactie Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 14:42:37 #230
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_160517077
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:41 schreef heywoodu het volgende:
Zo, Sharapova's smoesje wordt voor Pavel alvast onmogelijk gemaakt door Poltavets.

[..]

Lekker bizar eigenlijk. En ongelooflijk dom. 8)7
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 14:42:57 #231
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160517084
Nou ok, geen nieuwe naam, maar wel een B-staal: wereldkampioen (niet lang meer) Alexei Lovchev ook positief in de B-staal en de wereldrecordhouder (niet lang meer) gaat dus niet naar Rio. Gewichtheffen is dat en niet eens meldonium.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:43:11 #232
194695 franklop
Fran knock
pi_160517089
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:41 schreef heywoodu het volgende:
Zo, Sharapova's smoesje wordt voor Pavel alvast onmogelijk gemaakt door Poltavets.

[..]

Sharapova stak de hand toch in eigen boezem? Die zei gewoon het mailtje/linkje niet te hebben geopend. Was niet echt een smoes.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 14:43:46 #233
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160517101
Ondertussen zegt een teamarts van een Russische ijshockeyclub dat hij alle Russische clubs na het updaten van de WADA-lijst heeft gezegd meldonium direct te verbannen binnen de clubs.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 14:44:18 #234
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160517110
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:43 schreef franklop het volgende:

[..]

Sharapova stak de hand toch in eigen boezem? Die zei gewoon het mailtje/linkje niet te hebben geopend. Was niet echt een smoes.
Ja, ik bedoel het "ich habe as nicht gewusst"-verhaaltje :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160517121
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:42 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Ik ben van 1972, niet van gisteren! Mijn sarcasme is kennelijk heel moeilijk voor veel mensen. Als je jarenlang een hartmedicijn neemt terwijl je niets hebt, ben je gewoon aan het dopen, ja, dat snap ik 8)7
In dat geval: ha ha.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:44:45 #236
300082 roos85
JUICHEN!
pi_160517122
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:43 schreef franklop het volgende:

[..]

Sharapova stak de hand toch in eigen boezem? Die zei gewoon het mailtje/linkje niet te hebben geopend. Was niet echt een smoes.
Die was een beetje dom.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  dinsdag 8 maart 2016 @ 14:46:53 #237
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_160517179
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:44 schreef roos85 het volgende:

[..]

Die was een beetje dom.
Dom is nog veel te zwak hier...
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 14:48:17 #238
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_160517216
Haha wtf Kulizhnikov, zo voorspelbaar _O-.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 14:49:30 #239
426493 crew  PippenScottie
pi_160517244
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:43 schreef heywoodu het volgende:
Ondertussen zegt een teamarts van een Russische ijshockeyclub dat hij alle Russische clubs na het updaten van de WADA-lijst heeft gezegd meldonium direct te verbannen binnen de clubs.
Welk middel moeten die arme ijshockeyers dan nemen voor hun hartproblemen? ;(
pi_160517290
Als het centraal in Rusland geregeld is, is het wel erg amateuristisch dat ze nu collectief gepakt worden. Of dachten ze allemaal dat het niet traceerbaar zou zijn?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
pi_160517421
En de volgende voor meldonium: Russisch volleybalinternational Alexander Markin.
AlexandrOrlov44 twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 14:51:52 @Trackside2016 @heywoodu @OlympicStatman Volleyball player Markin also found in the body Meldonium. https://t.co/45P1yV7W0G reageer retweet
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 14:57:22 #242
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160517430
Alexander Markin, volleybalinternational, betrapt op meldonium. Zat vorig jaar in het bronzen team op de Europese Spelen.

Edit: Art ^O^
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 14:59:28 #243
426493 crew  PippenScottie
pi_160517485
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:57 schreef TheArt het volgende:
En de volgende voor meldonium: Russisch volleybalinternational Alexander Markin.
AlexandrOrlov44 twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 14:51:52 @Trackside2016 @heywoodu @OlympicStatman Volleyball player Markin also found in the body Meldonium. https://t.co/45P1yV7W0G reageer retweet
Is ook slecht voor je hart, volleybal.

Topdag dit!
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:00:04 #244
194695 franklop
Fran knock
pi_160517494
Het houdt niet op, niet vanzelf.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 15:00:19 #245
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_160517500
En nog 6 Georgische worstelaars betrapt op meldonium: https://t.co/SIRxGzw8mT
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:00:36 #246
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160517509
Als ze Kolobnev maar met rust laten.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_160517520
Ik vond het al wat rustig worden met de dopingmeldingen. Bam 6 in 1x :D
"Some guys they just give up living and start dying little by little piece by piece"
last.fm | Rate Your Music | MusicMeter | top 100 nummers | top 100 albums | top 50 2013 | top 100 jazz | Onze-blog: pat-sounds
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 15:02:04 #248
362868 crew  Slobeend
of all places
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 15:02:15 #249
426493 crew  PippenScottie
pi_160517543
Deze prangende vraag, die me nachtenlang wakker heeft gehouden is nu ook benatwoord:

http://www.worldofvolley.(...)lexander-markin.html
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:02:19 #250
300082 roos85
JUICHEN!
pi_160517544
De dag die je wist dat zou komen
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:05:18 #251
194695 franklop
Fran knock
pi_160517600
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:00 schreef Slobeend het volgende:
En nog 6 Georgische worstelaars betrapt op meldonium: https://t.co/SIRxGzw8mT
Nieuws van 15 februari :'(
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:06:08 #252
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160517617
HavardBokko twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 14:54:05 Dear Pavel. If this is true, we don't want to see you again. Ever. 🖕🏼 Greetings: The Speedskating World reageer retweet
pi_160517619
Je nieuwsbericht over Poltavets wordt lustig gedeeld in de schaatswereld, heywoodu :D
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 15:06:34 #254
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_160517626
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:05 schreef franklop het volgende:

[..]

Nieuws van 15 februari :'(
Oh, ik heb het van Sunfield.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:06:52 #255
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160517630
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 10:16 schreef TheRipper het volgende:
Maria wordt/werd getraind door Nick Bollettieri
Die man heeft wel meer toppers onder zijn hoede, bijvoorbeeld de gezusters Williams.
Agassi heeft al toegegeven (zie boek).
Gaan ze die nu extra in de gaten houden, net als bij Salazar ?
die trainer staat bekend om zijn steroïden, agassi was ook behoorlijk breed en verloor zijn haar ineens en heeft jaren met een pruik gespeeld.
dat hij positief testte op crystal meth was echt een verrassing, wel lekker achter de schermen geregeld.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:07:13 #256
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160517637
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:06 schreef Frozen-assassin het volgende:
HavardBokko twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 14:54:05 Dear Pavel. If this is true, we don't want to see you again. Ever. 🖕🏼 Greetings: The Speedskating World reageer retweet
Nou Bukkoe, jij hebt met jouw prestatiecurve ook wel wat uit te leggen dunkt me.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 15:08:33 #257
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160517664
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:06 schreef TheArt het volgende:
Je nieuwsbericht over Poltavets wordt lustig gedeeld in de schaatswereld, heywoodu :D
Zie het nu ja _O-
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:09:25 #258
107418 wdn
Elfen lied O+
pi_160517685
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 14:35 schreef PippenScottie het volgende:
Al een kwartier geen nieuw dopinggeval meer.
Saaie dag vandaag. :O
Speciaal voor jou :D

Nederlandse sprinter Mariano betrapt op doping
Beatus vir qui suffert tentationem.
PSN Rinzewind
Disgaea 5 *O* Horizon Zero Dawn *O* Nier Automata *O* Persona 5 *O*
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 15:09:40 #259
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_160517694
Sablikova laat Wereldbeker finale schieten. Het zal toch niet...
  Redactie Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 15:10:04 #260
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_160517700
jan_bos75 twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 15:03:10 Sportdome.nl - Schaatsen - Martina Sablikova laat Wereldbeker-finale schieten https://t.co/Nfg60BcWBA via @Sportdome reageer retweet
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:10:04 #261
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160517701
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:07 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Nou Bukkoe, jij hebt met jouw prestatiecurve ook wel wat uit te leggen dunkt me.
Annemarie Thomas retweet het ook, dan is het serieus _O_
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:10:22 #262
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160517709
quote:
11s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:10 schreef DeLuna het volgende:
jan_bos75 twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 15:03:10 Sportdome.nl - Schaatsen - Martina Sablikova laat Wereldbeker-finale schieten https://t.co/Nfg60BcWBA via @Sportdome reageer retweet
Richt zich op OS tijdrijden, lijkt me logische beslissing
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:11:22 #263
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_160517727
quote:
11s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:10 schreef DeLuna het volgende:
jan_bos75 twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 15:03:10 Sportdome.nl - Schaatsen - Martina Sablikova laat Wereldbeker-finale schieten https://t.co/Nfg60BcWBA via @Sportdome reageer retweet
We hebben Goud in handen!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 15:11:26 #264
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160517728
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:10 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Richt zich op OS tijdrijden, lijkt me logische beslissing
Hier kan ik me nog wel in vinden als uitleg voor het afmelden ja :P

Kulizhnikov kwam met letterlijk niks en Elistratov ging niet naar het WK "want ziek", dat is toch al een stukje verdachter :+
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 15:11:33 #265
426493 crew  PippenScottie
pi_160517733
quote:
Stond al op de kaart. ^O^
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:12:05 #266
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:14:11 #267
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_160517785
Jammer dat ik op m'n werk zit en geen flesje bier kan opentrekken, ik geniet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:16:14 #268
300082 roos85
JUICHEN!
pi_160517825
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:10 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Annemarie Thomas retweet het ook, dan is het serieus _O_
Erben heeft hem ook geretweet
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_160517840
Ik wacht eerst even op de analyses van Herman Ram :P
"Marco Rubio is a choke artist, sweating all over the place. He was soaking wet, like he just came out of a swimming pool. We can't have that as a president". -Donald Trump
pi_160517967
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:06 schreef Frozen-assassin het volgende:
HavardBokko twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 14:54:05 Dear Pavel. If this is true, we don't want to see you again. Ever. 🖕🏼 Greetings: The Speedskating World reageer retweet
Die UI :')
Government is not the solution to our problem, government is the problem.
Far across the moonbeam I know that's who you are
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 15:26:50 #271
426493 crew  PippenScottie
pi_160518001
Posted without comment...

Richelhogenkamp twitterde op maandag 07-03-2016 om 22:11:24 Oei dat is wel heel zuur zeg... Hopelijk in dit geval een niet al te lange schorsing. Zou jammer voor de sport zijn en voor sharapova zelf. reageer retweet
pi_160518003
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:17 schreef antiderivative het volgende:
Ik wacht eerst even op de analyses van Herman Ram :P
Die heeft al gereageerd op het nieuwsbericht over Sharapova toch? O.a. dat er nog (veel) meer gevallen zullen volgen.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:32:24 #273
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_160518093
AnaDenisova twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 15:25:15 Maria Sharapova is an outstanding athlete and I'm sure all this #Meldonium scandal is one big misunderstanding and confusion #MariaSharapova reageer retweet
Je kunt de Russin wel uit Rusland halen, maar niet Rusland uit de Russin
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 15:32:57 #274
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_160518101
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:26 schreef PippenScottie het volgende:
Posted without comment...

Richelhogenkamp twitterde op maandag 07-03-2016 om 22:11:24 Oei dat is wel heel zuur zeg... Hopelijk in dit geval een niet al te lange schorsing. Zou jammer voor de sport zijn en voor sharapova zelf. reageer retweet
Sebastawa twitterde op maandag 07-03-2016 om 22:38:11 @Richelhogenkamp 'k Vraag me sowieso af hoe doping zou helpen in tennis. Uithoudingsvermogen is een, maar techniek en tact veel belangrijker reageer retweet
Richelhogenkamp twitterde op maandag 07-03-2016 om 23:18:14 @Sebastawa denk idd dat het minder invloed zal hebben als in bijv wielrennen. Maar als je iets gebruikt waardoor je bijv sneller hersteld reageer retweet
_O-.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:33:41 #275
194695 franklop
Fran knock
pi_160518118
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:32 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Sebastawa twitterde op maandag 07-03-2016 om 22:38:11 @Richelhogenkamp 'k Vraag me sowieso af hoe doping zou helpen in tennis. Uithoudingsvermogen is een, maar techniek en tact veel belangrijker reageer retweet
Richelhogenkamp twitterde op maandag 07-03-2016 om 23:18:14 @Sebastawa denk idd dat het minder invloed zal hebben als in bijv wielrennen. Maar als je iets gebruikt waardoor je bijv sneller hersteld reageer retweet
_O-.
een van de posters hier is al met haar in discussie gegaan gisteren
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 15:34:44 #276
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_160518140
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:33 schreef franklop het volgende:

[..]

een van de posters hier is al met haar in discussie gegaan gisteren
Ik zie het ja. Goed bezig.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:34:50 #277
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160518143
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:17 schreef antiderivative het volgende:
Ik wacht eerst even op de analyses van Herman Ram :P
vuile scarcast :+ _O_
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:35:52 #278
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160518165
Sjarapova mag op mijn brede schouder komen uithuilen, ik troost haar wel
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:36:49 #279
293345 IkeDubaku99
The Investigator
pi_160518185
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:35 schreef THEFXR het volgende:
Sjarapova mag op mijn brede schouder komen uithuilen, ik troost haar wel
Vergeet je oordoppen niet.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 15:36:54 #280
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160518187
OlympicStatman twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 15:30:20 This is just a horrible year for every clean Russian sportsperson, Have to feel sorry for the innocent reageer retweet
Dat dan weer wel.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Redactie Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 15:38:30 #281
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_160518212
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:36 schreef heywoodu het volgende:
OlympicStatman twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 15:30:20 This is just a horrible year for every clean Russian sportsperson, Have to feel sorry for the innocent reageer retweet
Dat dan weer wel.
Ja :') Stel je voor dat zo'n Yuskov (je weet het (nog) niet) wel schoon is. Niemand gelooft hem nog. :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 15:40:07 #282
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160518234
quote:
9s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:38 schreef DeLuna het volgende:

[..]

Ja :') Stel je voor dat zo'n Yuskov (je weet het (nog) niet) wel schoon is. Niemand gelooft hem nog. :')
Ik geloof nog steeds dat er echt wel ergens een paar schone sporters zijn, ook in Rusland :+

Niet de meerderheid natuurlijk :P
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160518243
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:35 schreef THEFXR het volgende:
Sjarapova mag op mijn brede schouder komen uithuilen, ik troost haar wel
Ik steek mijn hand niet voor jouw brede schouders in het vuur.
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 15:43:06 #284
426493 crew  PippenScottie
pi_160518274
Oh ironie...

SvenKramer86 twitterde op maandag 07-03-2016 om 18:59:18 Ik schaats zondag 20 maart voor het hart. Schaats je ook mee: https://t.co/NMYQJEqtt4?Voor Lotto abonnees gratis. https://t.co/v3NS69jBX4 reageer retweet
pi_160518421
Janet Jackson annuleert Europese tournee

quote:
'Onvoorziene omstandigheden in het tourschema" vormen de reden voor het uitstel van de Europese concerten."
Ook meldonioum?

[ Bericht 33% gewijzigd door alpeko op 08-03-2016 16:01:57 ]
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:53:14 #286
14505 OProg
A Life in Music
pi_160518467
:D :')
"Het is oorlog, bedankt Vannoppen, bedankt Van der Linden. Dit is het laatste dat ik voor de Belgische ploeg gedaan heb. Ze kunnen allemaal de boom in."
Improv: Rich Tapestry of Life
  dinsdag 8 maart 2016 @ 15:53:26 #287
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_160518473
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 10:57 schreef Sloggi het volgende:
Noem me naïef, maar ik geloof Sjarapova wel. Het middel is jaren legaal geweest, en het is heel gemakkelijk op te sporen. De pakkans is bijna 100%. Dan blijf je toch niet gebruiken?
Sport_Integrity twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 04:31:00 One 2015 study showed that 724 of 4,316 Russian athletes (17%) had meldonium in their system https://t.co/bdzYSn57As https://t.co/oM7soHfQA1 reageer retweet


Je gaat toch niet serieus beweren dat al die Russen dat dan puur als medicijn gebruikten?
pi_160518481
quote:
0s.gif Op maandag 7 maart 2016 22:21 schreef Coppi het volgende:
Was deze al gepost? Mooi overzicht van de 1500m in Londen. Afkomstig van Losseveter.nl

[ afbeelding ]
ELLEN VAN LANGEN ARE YOU WATCHING?
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 15:55:29 #289
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160518521
quote:
10s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:53 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

ELLEN VAN LANGEN ARE YOU WATCHING?
Nou ja, in de jaren '90 was doping natuurlijk wel een stuk minder aanwezig. Dat weet iedereen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160518540
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:53 schreef Zelva het volgende:

[..]

Sport_Integrity twitterde op dinsdag 08-03-2016 om 04:31:00 One 2015 study showed that 724 of 4,316 Russian athletes (17%) had meldonium in their system https://t.co/bdzYSn57As https://t.co/oM7soHfQA1 reageer retweet
[ afbeelding ]

Je gaat toch niet serieus beweren dat al die Russen dat dan puur als medicijn gebruikten?

Dat doe ik niet, maar tot dit jaar was het middel legaal.

Ik snap werkelijk niet hoe al deze sporters (lees: hun begeleiders) het voor elkaar hebben gekregen tegen de lamp te lopen. Het was bekend dat het verboden werd en het was bekend dat het middel gemakkelijk te traceren is. Dan is 1+1 toch 2?
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 8 maart 2016 @ 15:57:43 #291
426493 crew  PippenScottie
pi_160518580
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:55 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Nou ja, in de jaren '90 was doping natuurlijk wel een stuk minder aanwezig. Dat weet iedereen.
Bovendien waren de Spelen in Beijing helemaal dopingvrij. Dan kan je gerust ambassadrice van de DL meeting in Shanghai zijn en zeggen dat doping geen probleem is in de atletiek.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 16:07:10 #292
11923 I.R.Baboon
Schaterlachend langs ravijnen.
pi_160518765
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 15:56 schreef Sloggi het volgende:

[..]

Dat doe ik niet, maar tot dit jaar was het middel legaal.

Ik snap werkelijk niet hoe al deze sporters (lees: hun begeleiders) het voor elkaar hebben gekregen tegen de lamp te lopen. Het was bekend dat het verboden werd en het was bekend dat het middel gemakkelijk te traceren is. Dan is 1+1 toch 2?
Ja, dat lijkt mij ook. Als je dit als programma aanbiedt aan je sporters dan is check 1 toch kijken hoe lang het nog mag.
Het gaat slecht, verder gaat het goed.
  dinsdag 8 maart 2016 @ 16:08:42 #293
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_160518797
dit nieuws doet wel die WDR reportage teniet.
pi_160519183
Ik ben blijkbaar de enige die al die meldonium-gevalletjes niet zo spannend vind. Ja, het is eigen schuld en als het aan mij zou liggen mogen die gasten levenslang geschorst worden en het zal voor het gros niet het enige zijn waar ze onrechtmatig van snoepen. Maar als bekend is dat de pakkans enorm groot is lijkt het me vrij logisch om het niet meer te gebruiken zodra je weet dat het op de verboden lijst komt te staan.

Interessanter vind ik waarom eigenlijk niet algemeen bekend was dat meldonium een soort verplichte kost was in bepaalde contreien, die blijkbaar ook daadwerkelijk aardig werkte.
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 16:25:17 #295
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_160519221
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:23 schreef wimderon het volgende:
Ik ben blijkbaar de enige die al die meldonium-gevalletjes niet zo spannend vind. Ja, het is eigen schuld en als het aan mij zou liggen mogen die gasten levenslang geschorst worden en het zal voor het gros niet het enige zijn waar ze onrechtmatig van snoepen. Maar als bekend is dat de pakkans enorm groot is lijkt het me vrij logisch om het niet meer te gebruiken zodra je weet dat het op de verboden lijst komt te staan.

Interessanter vind ik waarom eigenlijk niet algemeen bekend was dat meldonium een soort verplichte kost was in bepaalde contreien, die blijkbaar ook daadwerkelijk aardig werkte.
Waarom vind je het niet spannend?
pi_160519242
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:25 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Waarom vind je het niet spannend?
Dat leg ik toch uit?
pi_160519245
Nederlanders gebruiken geen doping.
gr. gr.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
  Moderator dinsdag 8 maart 2016 @ 16:26:24 #298
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_160519252
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:26 schreef wimderon het volgende:

[..]

Dat leg ik toch uit?
Nee, begrijp je punt niet.
pi_160519413
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 maart 2016 16:26 schreef Slobeend het volgende:

[..]

Nee, begrijp je punt niet.
Dat er mensen niet hebben opgelet/hebben lopen blunderen of wat dan ook in plaats van bewust meldonium zijn blijven pakken terwijl ze wisten het verboden is waarbij de kans enorm is dat je gepakt gaat worden.

Zoals gezegd ben ik voorstander van levenslange schorsingen en valt dit er net zo goed onder, maar ik zie het vooralsnog niet als een ouderwets epo-kuurtje nemen.
  Eindredactie Sport / Forummod dinsdag 8 maart 2016 @ 16:37:36 #300
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_160519543
Het lijkt mij dan weer niet heel waarschijnlijk dat al die lui stuk voor stuk zwakbegaafd zijn en elke waarschuwing gemist hebben. Natuurlijk zou dat kunnen, maar dan denk ik dat er eerder een enkeling gepakt werd.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_160519581
Vol.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')