Interessant, ik ben benieuwd. Er was ooit een hoax dat het varkens anussen waren Ik haal ze zelf altijd verse gefrituurde inktvis bij de visboer ipv die oliebol ringen, dingen zijn niet te vretenquote:Op woensdag 16 maart 2016 13:51 schreef golfer het volgende:
Donderdag:
Het is de Spaanse bitterbal voor bij de borrel: calamares. Gefrituurde inktvisringen, zo populair geworden tijdens de tapastrend dat het sindsdien niet meer kan ontbreken op de kaart van een café.
De Keuringsdienst gooit haar tentakels uit en vangt de inktvisring bij de staart. Maar of die ring puur uit inktvis bestaat?
Ik vind het jammer om inktvis te frituren, maar ik haal regelmatig zo'n doosje uit het vriesvak van de toko. Daar hebben ze dan ook van die zakken met alleen de tubes, van grotere exemplaren. Maar de kerel van de toko sprak daar ook al zijn twijfels over uit qua echtheid. Misschien is het een soort surimi of zo? Afijn, als je het hele beest ingevroren koopt heb je daar geen last van.quote:Op woensdag 16 maart 2016 13:55 schreef Miauw_Zedong het volgende:
[..]
Interessant, ik ben benieuwd. Er was ooit een hoax dat het varkens anussen waren Ik haal ze zelf altijd verse gefrituurde inktvis bij de visboer ipv die oliebol ringen, dingen zijn niet te vreten
Volgens mij staan die dingen al zeker dertig jaar af en aan op menukaarten. Je hebt daar goede in een beroerde trouwens, zoals met alles.quote:Op woensdag 16 maart 2016 13:51 schreef golfer het volgende:
Donderdag:
Het is de Spaanse bitterbal voor bij de borrel: calamares. Gefrituurde inktvisringen, zo populair geworden tijdens de tapastrend dat het sindsdien niet meer kan ontbreken op de kaart van een café.
De Keuringsdienst gooit haar tentakels uit en vangt de inktvisring bij de staart. Maar of die ring puur uit inktvis bestaat?
Was dat een hoax?quote:Op woensdag 16 maart 2016 13:55 schreef Miauw_Zedong het volgende:
[..]
Interessant, ik ben benieuwd. Er was ooit een hoax dat het varkens anussen waren Ik haal ze zelf altijd verse gefrituurde inktvis bij de visboer ipv die oliebol ringen, dingen zijn niet te vreten
Ja dat bleek een broodje aap.quote:Op woensdag 16 maart 2016 18:12 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Was dat een hoax?
http://www.rtlnieuws.nl/e(...)aakt-van-varkensanus
Ik meen dat zelfs gezien te hebben in KvW?
http://www.joop.nl/nieuws(...)-broodje-aap-verhaalquote:Eigenlijk was het wel duidelijk dat er een luchtje aan zat, maar toch zijn alle media er in gestonken. Vanochtend meldden de regionale nieuwsdienst De Persdienst, die onder meer levert aan BN de Stem, dat inktvisringen vaak van varkensanussen zijn gemaakt. De journalist meldde dat op gezag van europarlementariër Esther de Lange. Navraag door Joop leert dat er geen enkel bewijs is voor die bewering.
Vanmiddag werd duidelijk dat het schokkende voorbeeld van varkensanussen die verkocht worden als inktvisringen, dat door de CDA-politicus De Lange werd genoemd, helemaal niet in het rapport staat waarover ze werd geïnterviewd.
Nee, nieuwe aflevering.quote:Op donderdag 31 maart 2016 12:42 schreef Skeletor. het volgende:
Is dit nou een herhaling? Want een aantal jaren geleden was er ook eren waterthema.
Ten eerste heb je bronwater en mineraalwater. Er zijn verschillende mineraalwaters die van nature koolzuur bevatten.quote:Op donderdag 31 maart 2016 13:06 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Zijn er mensen die geloven dat bronwater koolzuur bevat?
Klopt! Ik ben benieuwd wat voor nieuws ze nu gaan vertellen. Of hetzelfde, maar dan door andere interviewers gedaan. Ersin, kom maar op!quote:Op donderdag 31 maart 2016 13:02 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee, nieuwe aflevering.
Maar ze hebben inderdaad al eens in 2004 een uitzending over water gedaan:
http://keuringsdienstvanw(...)/30-90586-08-06-2004
Oké, laat ik het duidelijker stellen:quote:Op donderdag 31 maart 2016 14:11 schreef ZonnebankBob het volgende:
[..]
Ten eerste heb je bronwater en mineraalwater. Er zijn verschillende mineraalwaters die van nature koolzuur bevatten.
Ja, die zijn er, natuurlijk koolzuur bevattende mineraalwaters.quote:Op donderdag 31 maart 2016 15:34 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
[..]
Oké, laat ik het duidelijker stellen:
Zijn er mensen die geloven dat het water dat wij in een supermarkt kopen daadwerkelijk natuurlijk koolzuur bevat?
CO2 + H2O <-> H2CO3quote:Op donderdag 31 maart 2016 20:32 schreef Van_Poppel het volgende:
Ben ook wel benieuwd hoe die bubbels in Spa Rood komen.
Ik ookquote:Op donderdag 31 maart 2016 20:32 schreef Van_Poppel het volgende:
Ben ook wel benieuwd hoe die bubbels in Spa Rood komen.
alleen omdat jij het uitboert vuilakquote:Op donderdag 31 maart 2016 20:52 schreef yosander het volgende:
Prikwater zorgt juist voor meer CO2 in de lucht!!
Als je ademt, adem je ook CO2 uitquote:Op donderdag 31 maart 2016 20:53 schreef BeamofLight het volgende:
[..]
alleen omdat jij het uitboert vuilak
ook in gelukkig. En ook mijn ruft.quote:Op donderdag 31 maart 2016 20:55 schreef yosander het volgende:
[..]
Als je ademt, adem je ook CO2 uit
Marijnquote:Op donderdag 31 maart 2016 22:18 schreef Pietverdriet het volgende:
Vond marijn weer eens tenenkrommend kleine meisje act uithangen met die inktvissen.
Dat wordt gewoon aan elkaar gelijmd met eiwitten. Weinig nieuws zou ik denken. Maar ben benieuwdquote:Op woensdag 6 april 2016 13:52 schreef golfer het volgende:
Morgen neemt de Keuringsdienst een kijkje in de keuken van de bijzonder ronde boterhamplakjes: kipfilet.
[ afbeelding ]
Ongetwijfeld, maar ik denk dat dit meer over het land van herkomst gaat.quote:Op woensdag 6 april 2016 14:42 schreef djkoelkast het volgende:
Lijkt mij hetzelfde inderdaad als die ham. Plakvlees, alleen wordt dit waarschijnlijk van separatorvlees gemaakt.
Ik eet toch al geen kip, maar een heleboel mensen wel. Ik zie bij de supermarkt ook heel vaak dat mensen de allergoedkoopste bakjes aanbiedingkip kopen.quote:Op donderdag 7 april 2016 12:46 schreef golfer het volgende:
[..]
Ongetwijfeld, maar ik denk dat dit meer over het land van herkomst gaat.
Ik denk zelf dat land waar we een referendum over hebben gehad. De Oekraïne, want daar stikt het van de plofkippen en dat land hoeft zich na het 'nee' nu al helemaal niet meer aan de Europese regels te houden.
Als mensen geen fuck te besteden hebben omdat ze aan alle kanten met accijnzen en belastingen worden gepest is dat niet zo verbazingwekkend.quote:Op donderdag 7 april 2016 12:57 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik eet toch al geen kip, maar een heleboel mensen wel. Ik zie bij de supermarkt ook heel vaak dat mensen de allergoedkoopste bakjes aanbiedingkip kopen.
Je kunt ook kiezen voor iets minder vlees, maar ze willen veel voor weinig.quote:Op donderdag 7 april 2016 13:05 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Als mensen geen fuck te besteden hebben omdat ze aan alle kanten met accijnzen en belastingen worden gepest is dat niet zo verbazingwekkend.
Klopt:quote:Op donderdag 7 april 2016 13:01 schreef Dragonberry het volgende:
In het voorstukje zijn ze in Thailand, waar in ieder geval kipsaté word gemaakt
Maar ik ben benieuwd..
Het is verder verdomt lastig aan kwalitatief top vlees te komen.quote:Op donderdag 7 april 2016 13:16 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Je kunt ook kiezen voor iets minder vlees, maar ze willen veel voor weinig.
Vind ik niet, je moet alleen wel even verder zoeken dan de supermarkt.quote:Op donderdag 7 april 2016 17:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Het is verder verdomt lastig aan kwalitatief top vlees te komen.
Niet bij supermarkten, niet bij ca 80-90% van de slagers.quote:Op donderdag 7 april 2016 18:52 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Vind ik niet, je moet alleen wel even verder zoeken dan de supermarkt.
Slagers moet je helemaal mijden. Gewoon bij boeren, rundvlees heb je hier vlakbij van een BD-boer waar ik ook mijn melk haal, die laat zijn koeien slachten als ze te oud zijn en dan kun je daar vlees komen shoppen.quote:Op donderdag 7 april 2016 18:59 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Niet bij supermarkten, niet bij ca 80-90% van de slagers.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |