abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 9 maart 2016 @ 20:07:07 #51
176157 robdriessen
El Presidente!
pi_160549605
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2016 20:03 schreef Molo het volgende:

[..]

Heeft Schmidt ook een restaurant-gedeelte? :o
Nee, een paar staantafels om je kibbeling naar binnen te jassen ;)
Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
  woensdag 9 maart 2016 @ 20:34:29 #52
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_160550590
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 20:07 schreef robdriessen het volgende:

[..]

Nee, een paar staantafels om je kibbeling naar binnen te jassen ;)
Works for me :@
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  woensdag 9 maart 2016 @ 20:35:26 #53
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_160550624
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 19:49 schreef Isegrim het volgende:
Schmidt was wel het eerste waaraan ik dacht voor zoiets. :Y
Nou, gezellig uit eten gaan hoor, bij Schmidt.
Helemaal nu ze op een industrieterrein zitten. Jottem.
pi_160550685
In zo'n kutboot.
  woensdag 9 maart 2016 @ 20:38:28 #55
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_160550741
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2016 20:35 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Nou, gezellig uit eten gaan hoor, bij Schmidt.
Helemaal nu ze op een industrieterrein zitten. Jottem.
Ja heel romantisch dineren _O-
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  woensdag 9 maart 2016 @ 20:38:51 #56
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_160550759
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 20:36 schreef Tem het volgende:
In zo'n kutboot.
Ik vind het een prachtig pand O+

Maar niet om uit eten te gaan nee :D
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  woensdag 9 maart 2016 @ 20:49:09 #57
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160551110
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2016 20:35 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Nou, gezellig uit eten gaan hoor, bij Schmidt.
Helemaal nu ze op een industrieterrein zitten. Jottem.
Nee, het is niet gezellig nee. Maar als het je alleen om de kwaliteit gaat...
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  woensdag 9 maart 2016 @ 21:02:01 #58
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_160551531
quote:
0s.gif Op zaterdag 5 maart 2016 19:55 schreef gargamelnl het volgende:

Bij welke horeca gelegenheid kan ik het beste terecht voor een seafood platter? Ik ben bereid om hiervoor best 150 tot 200 euro pp neer te leggen, zolang er maar kingcrab, (geen canadese) kreeft etc etc bij zit en het echt gewoon helemaal geweldig is.
Ik las ooit positieve berichten over : http://www.visaandemaas.nl/

Ben daar zelf een keer wezen eten en vond het nogal tegen vallen. Maar misschien dat hun seafood platter wel okay is? Je betaalt in ieder geval niet teveel. Denk ik.

Harbour club betaal je juist wel teveel....

Misschien moet je het seafood platter idee wel los laten....
  woensdag 9 maart 2016 @ 21:30:53 #59
297177 DrParanoid
U made bro!?
pi_160552604
quote:
1s.gif Op woensdag 9 maart 2016 21:02 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Harbour club betaal je juist wel teveel....

Valt mee toch?

¤ 119.95 voor twee personen, inc. king crab en kreeft. Geen idee van porties natuurlijk maar zie / heb ze regelmatig duurder.
Alcohol is the anesthesia by which we endure the operation of life.
Technical owner of www.shavingsociety.nl
  woensdag 9 maart 2016 @ 22:08:57 #60
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_160554180
Nou ja, ik geef je op een briefje dat het weinig is. :)
  donderdag 10 maart 2016 @ 08:07:56 #61
389984 zeefje
Allesvergetend
pi_160560129
Een keer naar VIP dus. *noteert*
I like the way you look at me with those beautiful eyes
pi_160574909
quote:
0s.gif Op woensdag 9 maart 2016 22:08 schreef RobinOok het volgende:
Nou ja, ik geef je op een briefje dat het weinig is. :)
En daarom noem ik dit soort zaken al niet eens meer:

• Vis aan de Maas
• Harbor Club
• Oporto

Ik ben een tijd terug met die 'bolle'(zijn toko's zitten ook in de Hofbogen) er geweest als we over Oporto het hebben en het gaat helemaal nergens over. Optisch lijkt het heel wat maar als je het eenmaal voor je krijgt dan denk je: "Oke...dus dit is het en voor die prijs." (marginaal ala Las Palmas en slechte/kleine stukken kreeft/krab e.d. maar heel veel schaafijs,kokkels en andere onzin)

Maar ja, als je een hipster/weekend 'miljonair' wilt zijn dan ga je er gewoon heen om te kunnen posten op je Instagram account dat je alleen maar in dit soort topzaken(hoe fake het ook is) eet al was het maar een schaaltje met 1 sardien }) .



Waar?


Restaurant van buiten gezien en dat eerder Paramount heette.



Als je naar binnenloopt en in de hal komt van art-deco hotel NH Atlanta



En zoals altijd: druk.



Jeu..private booth voor als je niet gezien wil worden door de massa.



Grote menukaart en kleine menukaart.



Vanaf mijn tafel de rest van de zaak bezien.




Grand Garden Rotterdam
Aert van Nesstraat 4.
3012 CA Rotterdam

Wat at / dronk je?


Jeu..beetje van alles wat. Typische HK hapjes,weinig bijzonders zowel in variëteit als in smaak.Biertje (ST)
en dat was het dan. :{


Impressie / Op of aanmerkingen

Zoals al eerder genoemd heette dit restaurant vroeger Paramount en was het ook al een seafood
specialiteiten restaurant en dan nu Grand Garden. Reden? Zal wel te maken hebben met dat de
vorige eigenaar op een bepaalt moment zijn zaak niet meer draaiende kon houden met al die
mede-(schuldeisers)eigenaren in zijn zaak.(bekende HK gokken)

Nu met de andere naam is deze zaak van dezelfde eigenaar die alle pooltables toko's,De Lange
Muur,Deli Beijing,en bijna de rest van alle HK toko's op de Kruiskade in zijn bezit heeft (Op
Tai Wu & Orient Parel na) en deels verpacht aan derden terwijl hij alleen maar achterover leunt
en geld incasseert elke maand.

Oké Harry,leuk deze Interpol informatie maar hoe smaakte het eten?

Gewoontjes,zoals ik het gewend ben van de HK keuken in Nederland als het dit soort restaurants
betreft. Voor mij is het meer "oude wijn in nieuwe zakken" en de massa denkt dat het iets nieuws
en origineels is.
Dimsum is echt niet bijzonder en overtreft zeker niet de in mijn ogen momenteel
de beste Dimsum toko van Rotterdam: Orient Parel die ik al in 2014 recenseerde.

Cijfer
7
/ 10
  donderdag 10 maart 2016 @ 20:54:06 #63
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160575054
Dat Opporto is dan wel een gemiste kans zeg. Het ziet er zo mooi uit. Zonde!
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  Moderator / Miss SHO donderdag 10 maart 2016 @ 21:10:59 #64
22592 crew  Ole
pi_160575788
Vieze menukaart :X
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_160617471


Waar?


Š DJ Guide


Š Iens


Š Goodspace




HUGH Rotterdam
Kruiskade 15
3012 EE Rotterdam.

Wat at / dronk je?


Glas Veuve Clicquot champagne met bovenop restant Oliva sigaar.




De enige echte HUGH hamburger waarmee tijdens de Horecava in de RAI
(mooiste,lekkerste,prijs-kwaliteit verhouding blabla) wedstrijd een vierde plaats
overall werd behaalt.


Impressies / Op of aanmerkingen

De hamburger is bijna een evenbeeld (in uiterlijk vertoon minus de HUGH
stempel) van de eerder gerecenseerde hamburger van de burgerclub. Onder
de bun is het echter anders naast de sla,gesmolten kaas en krokant spek:

Allereerst het brioche brood is van het Vlaams Broodhuys, ten tweede zijn de
augurken van Kebeske en ten derde is het vlees van Nice to Meat. Jah..lekker
burgertje maar om nu te zeggen "heeeel bijzonder" eeehhh. :N Maar wel lekker!

Prijs inclusief de patat met een goede beet ¤ 15,-. Redelijke prijs als je vergelijkt
waar je zit en wel in De loungeclub van Rotterdam. Een soortgelijke burger koste bij
het gehypte Ter Marsch in de Witte de Withstraat ¤17,95 om maar te zwijgen over de
andere hamburger-toko's die ook met hun unieke hamburgers dwepen i.c.m.hun te hoge
prijzen en bijbehorende B locaties.

Cijfer
7,5
/10
pi_160644552
quote:
3s.gif Op woensdag 9 maart 2016 18:24 schreef Iwanius het volgende:

[..]

Hey kerel sorry voor de wat late reactie maar hier dan mijn mening/advies:

In Rotterdam kan ik je geen top horeca-zaak aanwijzen met hetgeen je zoekt en waarvan ik zeg: "Daar zou ik ook elke week even langsgaan voor een seafoodplatter". Het beste die wel alles heeft wat jij opsomt en wat ik indertijd goed vond (1 jaar geleden) was:

Catch by Simonis te Scheveningen

En anders is mijn vraag of het perse een seafood platter moet zijn aangezien het seizoen er nog niet is als je begrijpt wat ik bedoel. Zeg je: "Ik wil gewoon een avond op niveau verwend worden maar dan met schaaldieren gerechten ( i.i.g. vis!) maar dan ook weer niet te stijf dan stuur ik je met alle liefde naar Foodlabs want ik heb laatst een geweldige heilbot-kreeften bouillon platter daar gegeten.

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]

En die was to die for!

Even nog terugkomend op de 'beste' vis toko's in Rotterdam en mijn bezwaren er tegen:

Las Palmas: Herman den Blijker zijn zaak. Kwaliteit goed maar je krijgt werkelijk niets op je bord (karig en als het de fruit de mer betreft veel kokkels,zeewier,schaafijs en erg weinig kreeft,krab etc waar je nog extra voor moet dokken!)

Zeezout Rotterdam Herman den Blijker zijn oude zaak en ook hier betaal je teveel voor de maritime kleuren/ambiance en de blabla maar krijg je hier ook voor een veel te hoge prijs mediocre gerechten op je bord waarvoor je de hoofdprijs betaalt.

Hotel NY Oesterbar Al jaren bekend in de Maasstad en i.v.g.met Herman den Blijker zijn toko's (oud en actueel) gewoon een fabriekshal ala Dudok waar je dezelfde kwaliteit krijgt als bij Zeezout en Las Palmas alleen in een eenvoudige omgeving. Prijs redelijk en voor wat je krijgt toch wel oke. Maar...duidelijk niet waar jij je met je vriendin of relaties even jezelf op niveau gaat verwennen.

Top. Bedankt voor het uitgebreide antwoord. We gaan wel naar Catch by Simonis. :9~ Ik zie dat er meerdere locaties zijn. Welke locatie kan ik het beste naar toe?

Hotel NY is idd te vergelijken met Dudok. Ben daar vorig jaar geweest en ik vond allebei best wel bagger qua prijs / kwaliteit verhouding :N Misschien het verkeerde moment gekozen bij beide horeca gelegenheden.
  zondag 13 maart 2016 @ 20:24:53 #67
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160645120
Dat stempeltje op de bun is wel tof. :D
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_160646024
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2016 20:24 schreef Isegrim het volgende:
Dat stempeltje op de bun is wel tof. :D
:Y Viel mij ook al op.

Voor de rest zou ik er nooit voor mijn plezier gaan eten, niet mijn type toko :')
pi_160692355
Iwanius, al bij Baek geweest? De zoveelste 'hippe' weinig voor veel-tent of kunnen ze echt wat?
  dinsdag 15 maart 2016 @ 22:44:13 #70
430068 KarigeKarel
Karig & Gierig
pi_160699166
Ziet er allemaal lekker uit heren (en dames?)!

Volg dit zeker en hopelijk snel een eigen bijdrage :Y)
Gierig & Karig | Eventuele adviezen in mijn posts en/of bijlagen mogen enkel op eigen risico worden opgevolgd.
pi_160733642
quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2016 20:01 schreef gargamelnl het volgende:

[..]

Top. Bedankt voor het uitgebreide antwoord. We gaan wel naar Catch by Simonis. :9~ Ik zie dat er meerdere locaties zijn. Welke locatie kan ik het beste naar toe?

Hotel NY is idd te vergelijken met Dudok. Ben daar vorig jaar geweest en ik vond allebei best wel bagger qua prijs / kwaliteit verhouding :N Misschien het verkeerde moment gekozen bij beide horeca gelegenheden.
scheveningen - dr lelykade
  donderdag 17 maart 2016 @ 12:46:00 #72
430068 KarigeKarel
Karig & Gierig
pi_160735802
quote:
0s.gif Op donderdag 17 maart 2016 11:16 schreef pdegroot het volgende:

[..]

scheveningen - dr lelykade
Laatst geweest, was prima in orde!

@Iwanius, is Oporto echt zo'n drama? Liep er maandje of drie terug langs en vond het er top (en druk) uitzien!
Gierig & Karig | Eventuele adviezen in mijn posts en/of bijlagen mogen enkel op eigen risico worden opgevolgd.
pi_160753939
Tegenwoordig gaat men er heen om op zijn Ámsterdamsch te doen en te kunnen laten zien (via hun vaak Instagram account) "Ik was er" Dat een zaak tegenwoordig vol zit zegt mij vaak niets omdat de meesten er heen gaan omdat het:

• Nieuw is.
• Hip is
• Je kan er 'goedkoop' eten qua prijs.

Oporto is nieuw en zit aan de kant van de Hofbogen(niet aan de kant van FG Foodlabs) waar allerlei kleine pop-up toko's zijn geopend zoals Bird,kledingzaak waar je kan eten en kleding kopen,fitnes ruimte waar je kan inkijken hoe de klanten daar zich in het zweet werken en vooral luid schreeuwen om de aandacht op buitenstaanders te vestigen alsof men een veredelde Navy Seals training volgt :') :') :') en dus Oporto als laatste.

Allemaal 'hipster'niveau omdat het zo een úrban plek is _O- en een beetje uit het centrum ligt. Maar laat je vooral niet door mij tegenhouden en ga erheen als je het wilt proberen en neem flink geld mee.

quote:
0s.gif Op dinsdag 15 maart 2016 20:27 schreef Baconator het volgende:
Iwanius, al bij Baek geweest?
:N alles zegt mij al van te voren: "Dat gaat'm niet worden Iwanius"

quote:
0s.gif Op zondag 13 maart 2016 20:51 schreef Tem het volgende:



Voor de rest zou ik er nooit voor mijn plezier gaan eten, niet mijn type toko :')
Even los van dat: Mocht een vrouwelijk iemand van FOK! ooit HUGH bezoeken en die vent met die afro in de foto linksonder tegenkomen,die ooit op tv was bij Rayman Laat met zijn inmiddels ex-vrouw, die heeft inmiddels gezorgd dat zij voor de rest van haar leven soa heeft gewoon omdat mijnheer overal in Rotterdam in de ronde neukte. Hij is vaak te vinden in het Rotterdamse uitgaansleven in club Vie of Thalia of HUGH en gemakkelijk te herkennen als een echte 'rico suave' aka gladjanus.



Waar?


Š Google+
Chinees-Surinaams eethuis Madam Jeanette!



Š Pinterest.
Madam Jeanette van binnen gezien. Muren zijn nu bekleed met foto's van gerechten
zodat het visueel aantrekkelijker is voor buitenstaanders om te kiezen wat te eten.




Madam Jeanette
1e Middellandstraat 11,
3014 BA Rotterdam

Wat at / dronk je?

1st bezoek:



Colaatje met een broodje spicy kipfilet. Oh..."to die for" :Y


2de bezoek:


Gamba's met schil/kop i.c.m. witte rijst en een colaatje. Lijkt erg 'dik' de saus maar dat is schijn want zo
smaakte hij niet. Gerecht was als seafood schotel gewoon heerlijk en niet duur. ¤ 21,50 p.p. en er zit kouseband
bij. Feestmaal zeg ik als jij jezelf eens wil verwennen.


Een zoveelste bezoek:


Oh ja..de Surinaamse Moksi-meti die bij Madam Jeanette echt de lekkerste
van de hele West-kruiskade is. Varkensvlees is uitstekend,niet te droog of taai,
spek heerlijk vers krokant en de kip is ook uitstekend bereid. Jus is mooi dun
zonder stijf te staan van de maizena. Oh ja en de rijst is pandang!



Lekker vol bordje Moksi Meti. Hiervoor rij je graag om richting Madam Jeanette.


Impressies / Op of aanmerkingen

Madam Jeanette is van de zelfde eigenaar als Kiem Foei (aan het begin van de West-Kruiskade) met het grote
verschil dat de oude chef-kok van Kiem Foei nu bij Madam Jeanette de scepter zwaait waardoor de smaak
authentiek is gebleven.

Eigenlijk kun je zeggen dat Madam Jeanette nu is wat Kiem Foei +/- 20 jaar geleden was. Een authentieke
Surinaams-Chinese eettent. Kiem Foei is al meer dan 20 jaar geen authentieke Surinaams-Chinese zaak
meer maar een naar Hollandse smaak aangepaste Deli die anno 2016 met name op zijn verleden teert en
het publiek van het nabij gelegen advocatenkantoor Nauta Dutilh die meestal in de middag daar de tafels
opeisen om hun broodje kipkerrie te kunnen nuttigen.

Is er verder nog iets bijzonders op eetgebied bij Madam Jeanette was interessant is?

:Y dat je er ook (aangepast dat wel) Antilliaanse gerechten kan nuttigen/bestellen.

Cijfer
8
/ 10

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 18-03-2016 02:43:32 ]
pi_160754393
Iwanius heb je ervaring met restaurant Soit?
Zo ja, hoe was het? :)
  vrijdag 18 maart 2016 @ 15:47:00 #75
430068 KarigeKarel
Karig & Gierig
pi_160762925
quote:
2s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 02:15 schreef Iwanius het volgende:
Oporto is nieuw en zit aan de kant van de Hofbogen(niet aan de kant van FG Foodlabs) waar allerlei kleine pop-up toko's zijn geopend zoals Bird,kledingzaak waar je kan eten en kleding kopen,fitnes ruimte waar je kan inkijken hoe de klanten daar zich in het zweet werken en vooral luid schreeuwen om de aandacht op buitenstaanders te vestigen alsof men een veredelde Navy Seals training volgt en dus Oporto als laatste.

Apart, dit is dus eigenlijk wat het gros er over te zeggen heeft maar snap je punt ook wel.

Hier in 020 hebben we de Seafood Bar wat volgens mij hetzelfde principe is en inderdaad gevuld is met veelal het soort mensen dat je beschrijft plus de toeristen. Vis is altijd B-kwaliteit (of minder) dus vandaar dat ik benieuwd was naar oporto (gerechten zien er beter uit). Moet wel zeggen dat ik de prijzen vind meevallen als je naar foto's op Facebook kijkt wat je krijgt voor de centen.

Maar is zo'n zaak dan perse gedoemd omdat ze op zo'n 'hipster' locatie zitten of kun je wat dieper op je ervaring (met Francois?!) qua het eten ingaan?

En die gozer is MR PR of zo (dikke :')). Z'n criminele homies worden stuk voor stuk afgeknald vernam ik laatst van een kennis (geen grap). Maar die pik heeft dus een levenslange soa als in AIDS? Volgens mij werkt hij ook met oporto, hij schijnt van veel horeca zaken de promoties te doen dacht ik.

MJ ziet er oke uit. Was dat die 'bittere komkommer' op je broodje?
Gierig & Karig | Eventuele adviezen in mijn posts en/of bijlagen mogen enkel op eigen risico worden opgevolgd.
pi_160763216
Bitter melon (sopropo) bedoel je? Die doen ze niet op broodjes, wel 'reguliere' komkommer uit zuur.
  vrijdag 18 maart 2016 @ 16:03:10 #77
430068 KarigeKarel
Karig & Gierig
pi_160763284
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 16:00 schreef vinc81 het volgende:
Bitter melon (sopropo) bedoel je? Die doen ze niet op broodjes, wel 'reguliere' komkommer uit zuur.
Inderdaad. Krijg het bij Warung Mini wel altijd op mijn Broodje (zoutvlees & sopropo)
Gierig & Karig | Eventuele adviezen in mijn posts en/of bijlagen mogen enkel op eigen risico worden opgevolgd.
pi_160763348
Ah, ja maar op 'reguliere' broodjes doen ze gewoon komkommer (gelukkig). :)

Ben je nog tevreden over Warung Mini sinds de verhuizing/verbouwing?

Bestaat magnetron toko Chinny's trouwens nog?
  vrijdag 18 maart 2016 @ 16:12:06 #79
430068 KarigeKarel
Karig & Gierig
pi_160763523
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 16:05 schreef vinc81 het volgende:
Ah, ja maar op 'reguliere' broodjes doen ze gewoon komkommer (gelukkig). :)

Ben je nog tevreden over Warung Mini sinds de verhuizing/verbouwing?

Bestaat magnetron toko Chinny's trouwens nog?
Denk dat je die in Rotterdam bedoeld maar ik bestel alleen in die van Amsterdam dus zou het niet weten. Heet nu trouwens Warung Rahayu zie ik.
Gierig & Karig | Eventuele adviezen in mijn posts en/of bijlagen mogen enkel op eigen risico worden opgevolgd.
pi_160777162
Laat je niet in de maling nemen met de prijzen want wat je echt krijgt in de praktijk is minder dat wat je verwacht of op foto's zag. Vergeet niet dat men vaak bij dit soort zaken voor de promo de porties altijd vermeerderen/fraaier eruit laten zien dan wat je als klant uiteindelijk op je bord krijgt. En de kwaliteit is mediocre. En wil je het zoals je ergens hebt gezien, dan moet je dus meer bij betalen,iets dat men altijd pas zegt als je hen ermee confronteert.

Vwb het gedoemd zijn heeft dat niets van doen dat men op deze locatie zit. Punt wat ik wilde maken is dat het een hipster etiket krijgt omdat hetzeflde slag wat eerder rondliep bij een Holysmoke qua eten (wat ook op die gehypte Buik van indertijd werd vertelt) zit nu daar omdat het niet in het centrum zit maar een beetje verscholen zo achter bij het Hofplein en dus anders is en dus gelijk een alternatief is waar je als alto/hipster volk moet zijn omdat het zo 'urban' is. Hipsters doen wel alsof ze wars zijn van trends e.d. maar ze denken lopen er allemaal als makke schapen achteraan en zijn gewoon volgers en goedkope consumeerders en verre van origineel zoals precies diegenen waartegen zij zich altijd afzetten namelijk de gewone man in de straat.

Let maar op: Nu wordt vermout als het nieuwe drankje voor 2016 geroemd terwijl ik het al van mijn jeugd ken en het als een gewoon drankje ziet maar omdat men van gekkigheid niks origineels meer kan bedenken krijg je van die remakes van weleer die nu als helemaal je-van-het-gelden terwijl het gewoon hypen van BS is. Nee, wat een orgineel iets nieuws verzinnen,daar moet men teveel moeite voor doen en vergt teveel tijd en inspanning. Dus verzinnen we gewoon maar een hoop hype en marketing en schiven wij iets doodgewoon als vermout naar voren als het zomerdrankje van 2016. :') |:(

Ja, die 'afro'boy op die foto die ik eerder aanwees heeft zijn mooie (ex) vriendin die ook een kindje van hem heeft en ervoor zorgt, als kunsternares (ze kan heel mooi schilderen) voor de rest van haar leven soa gegeven waar ze ook pas sedert een paar maanden achterkwam omdat de oetlul in de rondte neukte aangezien hij dus een onderlinge afspraak had dat hij 1x in de zoveel tijd op stap wilde met zijn homies en wat zij in goed vertrouwen toeliet. En toen ze erachter kwam wat hij deed was de echtscheiding daar en mocht ze het zelf uitzoeken terwijl hij verder de vrije jongen weer kon uithangen en rondbazuinen dat de relatie door omstandigheden niet meer ging. Hij is bijna altijd te vinden in zaken van 'mooie' mensen/ meisjes (HUGH-Club Vie-Thalia) omringt door gasten die jij opsomt en speelt daar de aardige en snelle gladjanus.Hij werkt inderdaad bij een architecten/reclame buro en woont zelf op de Meent.

quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 16:05 schreef vinc81 het volgende:
Ah, ja maar op 'reguliere' broodjes doen ze gewoon komkommer (gelukkig). :)

Ben je nog tevreden over Warung Mini sinds de verhuizing/verbouwing?

Als ik mag: Warung mini is sedert het verkocht werd voor HFL 1.000.000,- jaren geleden door de toenmalige eigenaar met de nieuwe eigenaren fiks achteruit tegaan en anno 2016 nog steed slecht als je praat over de broodjes kip kerry,de nasi en rijst gerechten. De Saoto is matig tot redelijk als soep maar voor de rest wegblijven als je een liefhebber van deze keuken bent aangezien er betere alternatieven voor handen zijn. Wat dat laatste is zal je van mij binnenkort wel zien verschijnen.

Ga dan als je zo graag Surinaams-Chinees wil eten bijvoorbeeld naar het einde van de witte de withstraat op de hoek bij Deli Fafi Rotterdam voor diezelfde nasi of rijstschotel of broodje kip kerry zonder dat alles er doorkookt en vol met maizena zit zoals bij warung-mini die nog teveel teert op zijn verre en goede verleden. Punt is dat 90% van de late stapbezoekers dan al te bezopen is om de slechte kwaliteit te proeven en dus met hun bezopen kop alles maar naar binnen proppen en te betalen om het later thuis weer uit te kotsen op de wc en diaree te krijgen.

Goed.



Waar?







El Gaucho
Van Vollenhovenstraat 58
3016 BK Rotterdam,

Wat at / dronk je?


Volgens de bediening hun beste fles. Inderdaad niet verkeerd.Volle smaak in
de mond en prima voor bij de bestelde gerechten.



Bordje met gegrilde kippen wings. Goede marinade en prima om mee te beginnen als knabbel
hapje vooraf.



Toen nam ik het ook,nu ook weer deze grote gamba's in een eigen gemaakte pittige saus. Wederom lekker en na
afloop met brood de saus 'ruimen'.



Mijn ossenhaas filet van 400 gram met op de achtergrond de patat,rijst,gebakken
Champions,salades,3 verschillende sauzen en natuurlijk mijn paffert voor later en
het glas gevuld met de lekkere rioja.


Impressies / Op of aanmerkingen

Nadat ik er vorig jaar ook al was geweest en wel op 19 juni 2015 leek
mij een vandaag bezoek ook niet verkeerd te meer er hierna een opening
op stapel staat van een nieuwe avond sigarenbar genaamd Jack's.

Ja,oké Harry,Jack's is voor later. Hoe beviel dit tweede bezoek aan Gauchos?

Goed. Prima. Alles smaakte,prijs-kwaliteit helemaal goed en niets te klagen.
Tevreden vertrokken.

Cijfer
7,5
/ 10

Waar?




Š Jack's Facebook



Š Google Maps


Jack's
Scheepstimmermanslaan 15a
3016 AE Rotterdam

Wat dronk / rookte je?


Beste fles van het Huis volgens zegge ( Deutz) en dus bestelt met bijbehorende
fluutjes.



En bij een goede fles hoort een top sigaartje!



En zelfs een goede Abdij zoals deze met aan het einde een zoetje in de smaak
viel niet verkeerd.


Impressies / Op of aanmerkingen

Nou,wat valt er te zeggen wat al niet gezegd is onder de geplaatste foto's.

Ik vind het een prima zaakje deze Jack's en zie mij zeker als ik in de buurt ben hier
even binnenwippen en een drankje en een paffert doen in de toekomst.

Inrichting is leuk en straalt warmte uit,de eigenaar is een gezellige vent die je als gast
waardeert en de tijd voor je neemt ongeacht de drukte. Ook duidelijk kennis van zaken
heeft op zowel drank als sigaren niveau en je totslot welkom laat voelen ongeacht de
dikte van je beurs of je gebrek aan kennis van drank of sigaren.

Cijfer
7,5 / 10

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 19-03-2016 00:59:15 ]
pi_160777536
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 maart 2016 06:07 schreef Mip1988 het volgende:
Iwanius heb je ervaring met restaurant Soit?
Zo ja, hoe was het? :)
Leuk, restaurant waar ik kok ben geweest en altijd zeer gewaardeerd wordt maar toch beperkt bekend! Iwanius, ik lees altijd mee in dit topic en zeer benieuwd naar je bevindingen!
  zaterdag 19 maart 2016 @ 04:30:55 #82
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_160779402
Wij aten ooit regelmatig bij Soit. Beetje bistro/eetcafe-achtig. Prima prijs-kwaliteit verhouding. En eten met een aandacht en liefde bereid. Bediening erg hartelijk, vriendelijk. Gul met schenken van glazen wijn. Regelmatig wijzigende kaart.gemoedelijke sfeer. En voor ons lekker in de buurt. Meer een "vandaag geen zin om te koken" restaurant dan een "vandaag zin om uit te gaan eten" restaurant.

Maar, sinds een paar jaar komen we er bijna niet meer. Had de indruk dat ze van eigenaar waren veranderd en ik vond het eten steeds vaker "het net niet". Alsof het meer prefab was of zo. Of van der Valk achtig. Liefdelozer. (altijd moeilijk precies uit te leggen)
  zaterdag 19 maart 2016 @ 04:48:25 #83
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_160779434
Ik heb er een jaar geleden een keer gegeten, vond het er gezellig en lekker, maar wat aan de dure kant voor de gerechten die we hadden.
Had overigens geen prefab spul voor zover ik kan beoordelen, dat was gewoon prima vers :)
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
pi_160912006


Voor wie het interessant vind.



De restaurantweek editie van 2016 zal dit jaar ook de restaurants van "die bolle" bevatten en wel:



en


Laat je niet afschriikken door deze armoedige buitenkant foto van Foodlabs want het ziet er tegenwoordig veel aangekleeder
uit. Check mijn bezoekjes uit het verleden maar.


Dus doe er je voordeel mee en ervaar waarom dit mijn lievelingsrestaurants zijn als het op verwennen aankomt. :s)

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 24-03-2016 15:22:30 ]
pi_160912547
Meh. De diners zijn al volgeboekt. ;(
pi_160913154
quote:
13s.gif Op donderdag 24 maart 2016 15:49 schreef Myraela het volgende:
Meh. De diners zijn al volgeboekt. ;(
Ik wilde ook net gaan kijken :'(
Ik zeg maar zoo, dat is korter dan dierentuin
pi_160952691


Waar?


Š Yelp




Š Pizzeria Palermo.




Trattoria Pizzeria Palermo da Franco
Zwart Janstraat 92C
3035 AW Rotterdam.

Wat at of dronk je?



Uit zijn privé-collectie deze grote fles die we vandaag maar soldaat gaan maken.
Volle (Amarone-achtig) wijn met een vleugje fluwelen zachtheid wanneer je hem
proeft. Niet te overheersend dus prima voor bij de komende gerechtjes.



Als klein voorafje deze dunne gemengde pizza als knabbel bij de wijn.



O.a.wat lekkere hammen en worsten i.c.m. gedroogde tomaten & olijven bij het wijntje.



De licht in knoflook gebakken gamba's met kop, een favoriet van mij en gelijk hierna nog twee keer uitgevraagd want de wijn moet wel op.
(nou,bijna dan)


Impressies / Of op aanmerkingen

Nou ja, het was weer een bezoekje vol met Italiaanse bevlogen en gezelligheid en het eten was ook prima in orde.
Kortom geslaagd bezoek en tot de volgende keer.

Cijfer
7,5 / 10
pi_160957962
quote:
2s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 04:53 schreef Iwanius het volgende:

*knip*

Ziet er goed uit. Op youtube zie je vaak food reviews, waarbij men de kop van de garnaal ook op eet of leeg zuigt. Eet jij alleen de staart op of ook de kop? Er schijnt namelijk erg veel smaak in te zitten, maar ik heb mezelf nog niet zover gekregen om ook de kop op te eten. :{

Hoe zit het trouwens in de betere of duurdere restaurants. Hebben ze daar een manier om het darmkanaal van de ongepelde garnaal te verwijderen of moet je na het pellen dit nog zelf doen?
  zaterdag 26 maart 2016 @ 15:08:20 #89
141808 Knuck-les
ik bats je moeder.
pi_160958288
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 14:48 schreef gargamelnl het volgende:

[..]

Ziet er goed uit. Op youtube zie je vaak food reviews, waarbij men de kop van de garnaal ook op eet of leeg zuigt. Eet jij alleen de staart op of ook de kop? Er schijnt namelijk erg veel smaak in te zitten, maar ik heb mezelf nog niet zover gekregen om ook de kop op te eten. :{

Hoe zit het trouwens in de betere of duurdere restaurants. Hebben ze daar een manier om het darmkanaal van de ongepelde garnaal te verwijderen of moet je na het pellen dit nog zelf doen?
De kop van een garnaal uitzuigen :9~ _O_
pi_160959081
quote:
0s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 14:48 schreef gargamelnl het volgende:

[..]

Ziet er goed uit. Op youtube zie je vaak food reviews, waarbij men de kop van de garnaal ook op eet of leeg zuigt. Eet jij alleen de staart op of ook de kop? Er schijnt namelijk erg veel smaak in te zitten, maar ik heb mezelf nog niet zover gekregen om ook de kop op te eten. :{

Hoe zit het trouwens in de betere of duurdere restaurants. Hebben ze daar een manier om het darmkanaal van de ongepelde garnaal te verwijderen of moet je na het pellen dit nog zelf doen?
De duurdere restaurants zeker in Nederland serveert bijna nooit ongepelde garnalen. Zelf wel eens garnalen op de Catalaanse wijze bereid in een van de betere restaurants in Italië gegeten. Daar zaten de darmkanaal nog in. Beetje jammer want hoewel het een pokke werk is kan je deze vanuit de nek verwijderen. En uiteraard lekker de kop uitzuigen, bij een goede garnaal heerlijk, alleen ook vaak meegemaakt dat het een en al bitter is.
pi_160960386
Blij te lezen dat Vermouth het nieuwe zomerdrankje wordt. Dan kan ik misschien weer gewoon normaal een gin-tonic bestellen zoals ik mijn hele leven al doe, zonder uit 16 verschillende soorten te hoeven te kiezen en het geserveerd te krijgen in een vissenkom met een komkommer of een andere groente er in en daar dan 12 Euro voor te moeten betalen.

Gewoon een longdrinkglas gin-tonic, met wat ijs en een hooguit een schijfje citroen. Net als vruuger.
pi_160961693
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 maart 2016 15:55 schreef DarkerThanBlack het volgende:

[..]

De duurdere restaurants zeker in Nederland serveert bijna nooit ongepelde garnalen. Zelf wel eens garnalen op de Catalaanse wijze bereid in een van de betere restaurants in Italië gegeten. Daar zaten de darmkanaal nog in. Beetje jammer want hoewel het een pokke werk is kan je deze vanuit de nek verwijderen. En uiteraard lekker de kop uitzuigen, bij een goede garnaal heerlijk, alleen ook vaak meegemaakt dat het een en al bitter is.
Gaat het dan om de garnalen boter die in de kop zit, zoals mark wiens hieronder in het youtube gilmpje met reuze garnalen, of zitten er meer smaakvolle dingen in zo'n kop?

  zondag 27 maart 2016 @ 16:18:03 #93
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160978840
Iwanius, Café Lisboa is definitief gesloten. -O-
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 27 maart 2016 @ 16:18:36 #94
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_160978848
Whut!!! Why???
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zondag 27 maart 2016 @ 16:21:33 #95
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160978909
'Herstructurering van het gebied', zegt het briefje op de deur. Eigenaar Jose is nu naar Portugal en denkt nog na of hij elders de zaak wil voortzetten.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 27 maart 2016 @ 16:22:52 #96
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_160978935
Oh balen zeg...

Ze zullen de schimmige tentjes en überhaupt horeca wel weg willen hebben daar zeker?
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zondag 27 maart 2016 @ 16:23:48 #97
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160978950
Zoiets ja...
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_160979203
quote:
0s.gif Op zondag 27 maart 2016 16:18 schreef Isegrim het volgende:
Iwanius, Café Lisboa is definitief gesloten. -O-
Ja wist ik allang. Vanaf Lisboa t/m de hoek waar je uitkomt op de kruising westewagenstraat- Hoogstraat (waar o.a. Mc Donalds en een sportzaak zitten) Alles daartussen ( ja, ook dat grote cafe met tv schermen) gaat op schop voor nieuwbouw apartementen voor wat ik begreep studenten met ouders die goed bij kas zitten.. Rotterdam wil af van de schotelhuurders en theedoeken ( "alah akbar ..mijn Geloof staan boven jullie wet types met families") in de binnenstad van Rotterdam(zie Kralingen-Vlietlaan bijvoorbeeld) en de rest van het centrum van Rotterdam.



Men wil ook nog meer welgestelden in de binnenstad hebben en het liefst jonge (twee verdieners) families met kinderen. (fietsen met Baboe bakken ala Laren en deel van Amsterdam)

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 27-03-2016 16:45:26 ]
  zondag 27 maart 2016 @ 16:39:59 #99
401485 Molo
Völlig losgelöst
pi_160979238
Ja precies, dat bedoelde ik met mijn post.
Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
  zondag 27 maart 2016 @ 16:41:37 #100
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_160979259
Gentrification, hoera.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')