Eet je de tepels dan ook mee op?quote:Op zondag 21 februari 2016 19:38 schreef RobinOok het volgende:
Eendenborstjes, afgelakt met caramel/cointreau/bloedsinaasappel/thijm siroopje.
Je bedoelt die tepels waar eenden hun jongen mee zogen?quote:Op zondag 21 februari 2016 20:08 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Eet je de tepels dan ook mee op?
Ja gewoon de tepels van de borstjes.quote:Op zondag 21 februari 2016 20:11 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Je bedoelt die tepels waar eenden hun jongen mee zogen?
quote:Op zondag 21 februari 2016 20:11 schreef RobinOok het volgende:
Je bedoelt die tepels waar eenden hun jongen mee zogen?
Nee.quote:Op zondag 21 februari 2016 20:12 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Ja gewoon de tepels van de borstjes.
Nooit! Dat is een autistisch trekje van me, denk ik . En het beleg varieert, toch? Voor mijn doen zeker .quote:Op maandag 22 februari 2016 21:41 schreef Helsinki het volgende:
Gaat dat niet een keer vervelen?
Gekookte aard., slavink en rode bieten op mijn werk vandaag. Weinig trek.
Ik zou altijd boursin boven philadelphia verkiezenquote:Op dinsdag 23 februari 2016 22:25 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop rauwe ham-Philadelphia zwarte peper-ui-gele snoeptomaat, Bleu Vilage kaas-schijfjes komkommer, Petit Munster kaas-schijfjes komkommer, gerookte zalmfilet-Philadelphia kruiden-rode snoeptomaat. Erbij, nou ja. Het bekende dus, snoeptomaatjes, banaan en peer.
Is ook erg lekker! Ik moet alleen een beetje uitkijken met het vetgehalte van roomkaas vanwege die sneue Crohn . Gelukkig gaat gewone kaas wel goed, althans de jonge en jong belegen varianten. Te rijp geeft ook klachten. Het is ook nooit goed.quote:Op dinsdag 23 februari 2016 22:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik zou altijd boursin boven philadelphia verkiezen
Net n grapefruit en chocolaatje.
Nu hopelijk
Ik ben erg benieuwd wat je er van vind! Ga die binnenkort ook eens proberen is het planquote:Op woensdag 24 februari 2016 15:25 schreef golfer het volgende:
Vanavond het recept van Yvette van Boven dat deze week op de TV werd uitgezonden:
pulled paddenstoelen met andijviestamppot en pikante BBQsaus.
Viel toch een beetje tegen. De rooksmaak gaat doordat je de pulled paddebnstoelen in de BBQ-saus vermengd vrijwel verloren en de structuur van paddenstoelen is toch echt heel anders dan die van echt draadjesvlees. Verder wel een smakelijke vega-maaltijd.quote:Op woensdag 24 februari 2016 17:27 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ik ben erg benieuwd wat je er van vind! Ga die binnenkort ook eens proberen is het plan
Owh jammer best veel moeite voor het niet zo spectaculaire resultaat dan denk ik. Als ik de paddestoelen toevallig tegen kom ga ik t ook eens proberen.quote:Op woensdag 24 februari 2016 18:31 schreef golfer het volgende:
[..]
Viel toch een beetje tegen. De rooksmaak gaat doordat je de pulled paddebnstoelen in de BBQ-saus vermengd vrijwel verloren en de structuur van paddenstoelen is toch echt heel anders dan die van echt draadjesvlees. Verder wel een smakelijke vega-maaltijd.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Met een bak cappuccino met Baileys... weekendNu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
quote:Op donderdag 25 februari 2016 16:22 schreef uniekhoorn het volgende:
Lekker! met banketbakkersroom en slagroom, zoete bladerdeeg en pure chocoladeJe houdt toch niet van bladerdeeg?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Met een bak cappuccino met Baileys... weekend
Ik ga vanavond uit eten bij de Italiaan. Vooraf in ieder geval een bord antipasti. Verder zie ik .Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Kapjes !quote:Op donderdag 25 februari 2016 16:57 schreef Bluezz het volgende:
Kapje maisbrood met zelfgemaakte tonijnsalade van de nieuwe vishandel waar we vanmiddag waren
quote:lokaal biologisch rundvlees/truffel mayonaise/uien compote / biologische boerenkaas/bacon
quote:Op vrijdag 26 februari 2016 19:39 schreef Zo-is-dat het volgende:
Miso soep met wakame en silken tofu, garnalen dumplings, edame boontjes en gestoomde custard broodjes toe
Zijn die snoeptomaatjes nog niet op?quote:Op vrijdag 26 februari 2016 21:25 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop Petit Munsterkaas-schijfje komkommer, Bleu Villagekaas-schijfje komkommer, eigengemaakte préparé (FFT, waar blijf je)-schijfjes augurk. Erbij snoeptomaatjes, banaan en een peer.
De voorraad wordt altijd bijgevuld .quote:Op vrijdag 26 februari 2016 21:26 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Zijn die snoeptomaatjes nog niet op?
Hier!quote:Op vrijdag 26 februari 2016 21:25 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop Petit Munsterkaas-schijfje komkommer, Bleu Villagekaas-schijfje komkommer, eigengemaakte préparé (FFT, waar blijf je)-schijfjes augurk. Erbij snoeptomaatjes, banaan en een peer.
Gewoon melk koken en witte chocolade er door heen doen .quote:Op zaterdag 27 februari 2016 12:23 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Witte chocolademelk? Dat ken ik niet.
Van dit kleine beetje eten?quote:Op vrijdag 26 februari 2016 18:59 schreef vinnypassy het volgende:
Patatas bravas, albondigas en panne con tomate.
[ afbeelding ]
Nu zit ik vol.
Oh Nooit aan gedacht omdat te doen.quote:Op zaterdag 27 februari 2016 13:27 schreef zeefje het volgende:
[..]
Gewoon melk koken en witte chocolade er door heen doen .
Waar haal je die? Vast niet in NL zeker?quote:Op zaterdag 27 februari 2016 15:00 schreef Helsinki het volgende:
[ afbeelding ]
Waanzinnig lekker deze .
Kopenhagen .quote:Op zaterdag 27 februari 2016 15:34 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Waar haal je die? Vast niet in NL zeker?
--
Ik heb net mijn favoriete broodje van de Hema gehad. Bruin broodje kip. Dik stuk kipfilet, sla, bacon, ei en een soort mayonaise sausje. Hmmm
quote:
Ik was daar gisterenquote:Op zaterdag 27 februari 2016 18:24 schreef Skeletor. het volgende:
Crazy Mexican Burger en huisgemaakte friet/patat van de nieuwe hamburgertent in town! Zeer voor herhaling vatbaar. Emmenaren, opgelet!
quote:Op vrijdag 26 februari 2016 18:47 schreef Amarantha het volgende:
Bij burgertent gegeten. Huisgemaakte friet met burger in the hood:
[..]
Ga ik vandaag ook makenquote:Op zaterdag 27 februari 2016 18:13 schreef marc0871 het volgende:
de pannenkoeken waren weer heerlijk
[ afbeelding ]
De Local Hood ! Fan geworden van het restaurant? Beter dan de burgers van Groothuis?quote:
Huh? Waar?quote:Op zaterdag 27 februari 2016 18:24 schreef Skeletor. het volgende:
Crazy Mexican Burger en huisgemaakte friet/patat van de nieuwe hamburgertent in town! Zeer voor herhaling vatbaar. Emmenaren, opgelet!
In Emmen en ja, ik woon er. Jij ook? Chef Burger heet het restaurant, het zit aan de Baander, naast de Albert Heijn. Wel de andere kant van de straat, vlakbij de ingang van de Picassopassage. Bij het pannenkoekenhuis in de buurt.quote:
Met Stroop Ofzo bedoel je? Ik denk dat ik um wel dan.quote:Op zaterdag 27 februari 2016 21:43 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
In Emmen en ja, ik woon er. Jij ook? Chef Burger heet het restaurant, het zit aan de Baander, naast de Albert Heijn. Wel de andere kant van de straat, vlakbij de ingang van de Picassopassage. Bij het pannenkoekenhuis in de buurt.
Super simpelquote:Op zaterdag 27 februari 2016 15:33 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Oh Nooit aan gedacht omdat te doen.
Klopt! Naast Stroop! Daar ben ik dan weer nooit geweest. Als je een keer weer in Emmen bent, probeer het eens!quote:Op zaterdag 27 februari 2016 22:11 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Met Stroop Ofzo bedoel je? Ik denk dat ik um wel dan.
Zit nu op kamers in Wageningen maar ben wel opgegroeid in de gemeente Emmen ja
Daar heb ik nooit burgers gehad. Maar dit was 2de keer ChefBurger. Zeker blijvertje.quote:Op zaterdag 27 februari 2016 21:35 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
De Local Hood ! Fan geworden van het restaurant? Beter dan de burgers van Groothuis?
Nee, nee, jouw burger heet Local Hood! Tenminste, wat ik opmaakte uit jouw beschrijving en hun website .quote:Op zondag 28 februari 2016 02:24 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Daar heb ik nooit burgers gehad. Maar dit was 2de keer ChefBurger. Zeker blijvertje.
Lekker ontbijtquote:Op zondag 28 februari 2016 10:53 schreef Blue_Panther_Ninja het volgende:
Broodjes hamburger(gemengd gehakt,zelfgemaakt).
Oehhh Dat is echt een ultiem zondag gevoelquote:
Snap ik maar ik bedoelde Groothuisquote:Op zondag 28 februari 2016 09:24 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Nee, nee, jouw burger heet Local Hood! Tenminste, wat ik opmaakte uit jouw beschrijving en hun website .
voor mij.quote:Op zondag 28 februari 2016 13:20 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Snap ik maar ik bedoelde Groothuis
quote:
Wauw, dat ziet er goed uit! Idd het ultieme zondag-/vakantiegevoel!quote:
Toskjes poetsen?quote:Op zondag 28 februari 2016 20:33 schreef uniekhoorn het volgende:
Nu bak kwark met perzikyoghurt.
Dan toskjes poetsen.
Over een paar uur weer kwark met perziikyoghurt en een schep muesli
Die noodles vond ik best okay.quote:Op maandag 29 februari 2016 14:24 schreef Amarantha het volgende:
Noodles
[ afbeelding ]
En vanavond een pizza.
Ik vind die van conimex sowieso 1 van de beterequote:
Nasi is per definitie gebakkenquote:Op maandag 29 februari 2016 17:39 schreef aloa het volgende:
Zelfde als gister maar dan opgebakken (nasi) met een gebakken ei erbij...
Allemachtig. Lintworm?quote:Op zondag 28 februari 2016 22:32 schreef hemarookworst het volgende:
Ontbijt: 4 boterhammen, muesli met yoghurt en een glas drinkontbijt
Tussendoor: Een banaan,kiwi en 2 koppen koffie en nog wat water tussen de tussendoortjes door.
Middag: Twee grote kapsalon en een literfles cola
Tussendoor: Appeltaart met een stevige klodder slagroom en chocolademelk met slagroom
Avond: Een grote pizza met tonijn en een literpul bier
Ik heb een collega die nog meer eet. Op vrijdag 8 boterhammen van huis, een zak katjang pedis, een big mac menu met cola en 20 kipnuggets, taart en koekjes/tuc. En dan thuis nog avondeten en borrelen.quote:
Klinkt ook lekker!quote:Op maandag 29 februari 2016 19:49 schreef Zo-is-dat het volgende:
Stamppot met gebakken spruitjes, cashewnoten en gebakken spekjes
Twee grote kapsalon?quote:Op zondag 28 februari 2016 22:32 schreef hemarookworst het volgende:
Middag: Twee grote kapsalon en een literfles cola
Jeetje. En ik maar denken dat ik met mijn stoner vreetkicks veel kon eten !quote:Op maandag 29 februari 2016 19:41 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik heb een collega die nog meer eet. Op vrijdag 8 boterhammen van huis, een zak katjang pedis, een big mac menu met cola en 20 kipnuggets, taart en koekjes/tuc. En dan thuis nog avondeten en borrelen.
Met wat ketjap/sojasausquote:Op maandag 29 februari 2016 19:49 schreef Zo-is-dat het volgende:
Stamppot met gebakken spruitjes, cashewnoten en gebakken spekjes
Me 2 maar wat sommigen in hun maag kunnen hebben zonder ziek te worden is verbazingwekkendquote:Op maandag 29 februari 2016 19:54 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Jeetje. En ik maar denken dat ik met mijn stoner vreetkicks veel kon eten !
Nee gelukkig niet En ik heb het bescheiden gehouden met maar 1 liter bier hoorquote:
Nee alleen gebakken, recept van m'n liefquote:Op maandag 29 februari 2016 19:51 schreef FANN het volgende:
[..]
Klinkt ook lekker!
Eerst de spruitjes koken en dan bakken ofzo?
ah... oké!quote:Op maandag 29 februari 2016 20:14 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Nee alleen gebakken, recept van m'n lief
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:Op maandag 29 februari 2016 21:33 schreef Skeletor. het volgende:
Wat denk je!Ha, snoeptomaatjes. Had ik niet verwacht!SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.A man is not old until regrets take the place of dreams.
quote:Op maandag 29 februari 2016 21:33 schreef Skeletor. het volgende:
Wat denk je!Hoe is je zelfgemaakte préparé?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Errug lekker! Mooi uitjes en kleine peperkorrels erin verwerkt, goede kwaliteit vlees. Ik ben je dankbaar . Moest jij niet ook eens aan de préparé? Ik heb je de afgelopen dagen er niet over gehoord. Dat kunnen twee dingen betekenen: of het is op, of je hebt er genoeg van en last een pauze in.quote:Op maandag 29 februari 2016 22:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Hoe is je zelfgemaakte préparé?
Nee, hè .quote:Op maandag 29 februari 2016 21:41 schreef habitue het volgende:
[..]
Ha, snoeptomaatjes. Had ik niet verwacht!
Ja, hoezoquote:
Das nasi goreng.quote:
Ik probeer m'n beleg veel af te wisselen. Préparé was op en dan wordt t wat anders. Beleg gaat trouwens snel op op werk want meer mensen pakken ervan (ik soms ook van hen hoor)quote:Op maandag 29 februari 2016 23:14 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Errug lekker! Mooi uitjes en kleine peperkorrels erin verwerkt, goede kwaliteit vlees. Ik ben je dankbaar . Moest jij niet ook eens aan de préparé? Ik heb je de afgelopen dagen er niet over gehoord. Dat kunnen twee dingen betekenen: of het is op, of je hebt er genoeg van en last een pauze in.
Haha, voor wat, hoort wat! Afwisseling is goed. Woon je met huisgenoten met een gedeelde koelkast of zo? Ik ben meer een periode-eter, dan smaakt het één geweldig voor een tijdje, dan het andere. Maar doorgaans zit er toch wel een vaste lijn in: vis, kaas, vlees. Onmisbaar.quote:Op dinsdag 1 maart 2016 22:28 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik probeer m'n beleg veel af te wisselen. Préparé was op en dan wordt t wat anders. Beleg gaat trouwens snel op op werk want meer mensen pakken ervan (ik soms ook van hen hoor)
Gedeelde koelkast op werkquote:Op dinsdag 1 maart 2016 23:14 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Haha, voor wat, hoort wat! Afwisseling is goed. Woon je met huisgenoten met een gedeelde koelkast of zo? Ik ben meer een periode-eter, dan smaakt het één geweldig voor een tijdje, dan het andere. Maar doorgaans zit er toch wel een vaste lijn in: vis, kaas, vlees. Onmisbaar.
!quote:Op woensdag 2 maart 2016 12:30 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Gedeelde koelkast op werk
Nu kippensoep en meegenomen voor op m'n crackers: boerenkaas, grillworst en chutney.
Mini-mandarijntjes toe.
Jasje van havermout klinkt wel lekker Vind je panga lekker? Eet je wel vaker volgens mij?quote:Op woensdag 2 maart 2016 18:21 schreef Skeletor. het volgende:
Pangasiusfilet in een jasje van havermout, gepofte aardappel, geroerbakte soepgroente.
Oooh lekker kluivenquote:Op woensdag 2 maart 2016 18:24 schreef emmyemmy het volgende:
Kippenvleugels uit de oven en een bakje druiven.
Welke taartquote:Op donderdag 3 maart 2016 11:24 schreef FutureFairytale het volgende:
Als ontbijt taart
Vanmiddag weer soep, belegde crackers en fruit.
Met marsepein, abrikozenjam en banketbakkersroom.quote:
En tomatensoep met overdreven veel balletjes .quote:Op donderdag 3 maart 2016 11:31 schreef Helsinki het volgende:
Zometeen twee boterhammen met parmaham en wat pastasalade. Vanavond pompoensoep .
recept vd lunch?quote:Op dinsdag 1 maart 2016 21:45 schreef Iwanius het volgende:
Vandaag op deze druilerige regenachtige dag voor de lunch:
[ afbeelding ]
Welbekende mixed bowl maar dan nu met cha siew als vlees i.c.m. een frisje.
Daarna even acclimatiseren met meer fris en een verse paffert.
Avondhap:
[ afbeelding ]
Witte rijst met o.a. spicy kip.
Daarna:
[ afbeelding ]
Acclimatiseren en daarmee zijn we nog steeds mee bezig en onderbreken we
pas als het tegen sluitingstijd loopt en we dan richting Huis gaan en daar tot
morgenochtend de Super Tuesday uitzending op CNN gaan volgen.
• Hofan noedelsquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |