abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_160087140
registreer om deze reclame te verbergen
Het enige topic wat ik over deze sporten kon vinden is inmiddels een jaar of 8 oud, dus een nieuw topic is wel op zijn plaats denk ik, zeker zo richting de Spelen in Sochi :)

Ik moet er wel gelijk bij zeggen dat ik de sporten niet op de voet volg, maar af en toe kijk ik het, en het zijn allemaal toch erg mooie sporten om te zien.
Het lijkt me ook een prima plek om zo de prestaties van de Nederlanders in de gaten te houden, zodat ze al wat bekender zijn tegen de tijd dat we naar de wedstrijden in Sochi zitten te kijken *O*
Bijkomend voordeel is dat we dan ook de toppers al een beetje kennen, ik probeer hier in elk geval de uitslagen van de belangrijkste wedstrijden te plaatsen.

Bij deze sporten is het zo dat er bij wedstrijden 2 runs afgewerkt worden, waarbij de tijden bij elkaar opgeteld worden. Uiteraard wint de snelste totale tijd.

Veel mensen weten het verschil niet tussen rodelen en skeleton, om dat even uit de wereld te helpen: bij het rodelen ligt men op de rug op de slee, terwijl je bij het skeleton juist op je buik, dus head-first, naar beneden gaat.

Rodelen

armin-zoeggeler-514.jpg

Het rodelen bij de mannen wordt gedomineerd door Duitsland, na 4 van de 9 wedstrijden bij de singles staan er Duitsers op de plaatsen 1, 2, 4 en 5 in de World Cup, met Felix Loch op kop. Alleen de Rus Albert Demchenko weet zich daartussen staande te houden. Noemenswaardig is ook de nummer 6, de Italiaanse legende Armin ZŲggeler, 2-voudig Olympisch kampioen, 6-voudig wereldkampioen en 10-voudig winnaar van de World Cup, en dat allemaal alleen maar bij de singles.
De doubles worden alleen door de mannen gedaan, daar gaan de Duitsers Wendl en Arlt aan de leiding, zij wonnen tot nu toe alle wedstrijden.
Voor Nederland probeert Dirk Jongkind zich via de Nations Cup te kwalificeren voor de World Cup (als ik het goed begrijp worden die wedstrijden vlak voor de World Cup gehouden, en hoeft alleen de top-15 van de World Cup zich niet te kwalificeren), tot nu toe nog zonder succes.

Bij de vrouwen is hetzelfde beeld zichtbaar, de Duitse dames staan op 1, 2 en 3, aangevoerd door Natalie Geisenberger.
Ergens onderaan staan Melanie en Janika Heinzelmaier namens BelgiŽ, zij hebben allebei alleen meegedaan bij de eerste wedstrijd in Igls. Ik heb nog niks over ze kunnen vinden, echter kwam ik tijdens het zoeken wel een zus van hun tegen, Katrin Heinzelmaier. Zij is ongeveer 16 jaar jong, geboren in Oostenrijk en heeft al namens BelgiŽ meegedaan aan de World Cup (ook alleen in Igls). Bij dit seizoen zie ik haar staan in de stand om de Junior World Cup, met een DNF en een 23e plaats, echter wel voor Oostenrijk.
Als iemand meer informatie heeft over de zussen Heinzelmaier, hoor ik het graag. Anders ga ik zelf ook nog wel even zoeken :)

Skeleton

Kimber-Martins-Dukurs.jpeg

De beste atleet bij de mannen is op dit moment de Let Martins Dukurs, winnaar van het zilver in Vancouver, wereldkampioen bij de laatste twee WK's en hij won de drie vorige seizoenen in de World Cup. Ook dit jaar gaat hij weer aan de leiding, hij won vier van de vijf wedstrijden en eindigde een keer als tweede. De enigen die enigszins (relatief gezien) in de buurt kunnen blijven zijn de Rus Tretjyakov en de oudere broer van Dukurs, Tomass.
Er staan 2 Nederlanders in de ranking, Gert Koetje (die vandaag zijn 23e verjaardag viert *O*) en Lars Arts, beiden doen doorgaans een niveau lager mee dan de World Cup.
Tot een tijd terug hadden we ook nog Peter van Wees die met zijn busje van wedstrijd naar wedstrijd trok, zo nu en dan met de Amerikanen op kon trekken en regelmatig in de top-25 terechtkwam.

Bij de vrouwen zit het iets dichter bij elkaar. De Duitse Marion Thees staat vrij ruim op kop, maar daarachter zitten de Engelse Yarnold, de Duitse Huber, de Amerikaanse Uhlaender en de Canadese Reid niet ver van elkaar af.
Voor Nederland doet Joska le Contť mee in de World Cup, en zeker niet onverdienstelijk. Na 6 wedstrijden staat ze nu op een knappe 17e plaats. Beste plaats is tot nu toe de 11e plek in Whistler, top-8 zal ze een keer moeten halen om naar de Spelen te mogen, dit zou best mogelijk kunnen zijn :)

BobsleeŽn

940-zubkov-8col.jpg

Bij de mannen tweemansbob gaat het team van de Amerikaan Steven Holcomb aan de leiding in de World Cup, nadat ze de eerste drie wedstrijden wisten te winnen. Hij wordt gevolgd door de rus Alexander Zubkov en de Canadees Lyndon Rush. Vooral achter Holcomb zit alles bijzonder dicht bij elkaar.
Er staan twee Nederlanders in de stand om de World Cup, aangevoerd door Edwin van Calker op de 20e plaats. Als je je bedenkt dat hij er in Whistler niet bij was (ja, dat is inderdaad de baan waar hij tijdens de Spelen in 2010 toch niet naar beneden ging) is dat een knappe prestatie, dit seizoen heeft zijn team al een 6e en een 9e plek gehaald.
Op de 25e plek staat Ivo de Bruin, die het seizoen begon met een 11e plek in zowel Lake Placid als in Park City.

Bij de viermansbob zien we grofweg dezelfde namen, Zubkov gaat hier ruim aan de leiding, hij won de eerste vier wedstrijden en werd een keer tweede. Hij wordt gevolgd door Holcomb en de Duitsers Arndt en Machata.
Edwin van Calker staat hier op een 38e plek, echter begon hij het seizoen wel knap met twee 11e plaatsen. Ivo de Bruin staat hier op de 61e plaats.

Tot slot het onderdeel waarop Nederland in principe de meeste kans heeft op succes, de tweemansbob bij de vrouwen (volgens mij noemt men het niet de tweevrouwsbob :+).
Ruim aan kop gaat hier de Canadese Kailie Humphries, zij werd met haar team vandaag voor het eerst verslagen, derde, nadat ze de eerste vijf wedstrijden wist te winnen. Ze wordt gevolgd door de Duitse vrouwen Sandra Kiriasis en Cathleen Martini.
Maar nu komt het, op de zesde (!) plaats staat onze eigen Esmť Kamphuis. Op de Olympische baan van Whistler werd ze al vierde dit seizoen, en vandaag wist ze dat in Altenberg te herhalen. Zij is dus zeker in staat om zich gewoon tussen de wereldtop te vestigen, eigenlijk is ze daar zelfs al een beetje een onderdeel van _O_

Zo is het uiteindelijk een erg lang verhaal geworden zie ik nu, maar ik heb in de tijd dat ik hiermee bezig ben geweest zelf al een boel opgestoken over wat op het moment grofweg de krachtsverhoudingen zijn in de verschillende disciplines, iets wat ik anders richting Sochi toch wel zou doen. Nu kan iemand anders zich alvast die moeite besparen :+

Als iemand aanvullingen/opmerkingen/resultaten etc. heeft, posten *O*
En voor vragen over de sport ben ik denk ik niet echt de juiste persoon (ik ben absoluut geen kenner), maar ik zou zeggen, stel ze gewoon en wie weet komt er iemand langs die het wel weet. En anders gaan we gewoon even zoeken :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_160089396
Dit is daadwerkelijk de treurigste en meest onzinnige rodelwedstrijd die ik ooit gezien heb, hoe kun je blij zijn met een overwinning in zo'n irreguliere wedstrijd :') :') Tevens de FIL om deze wedstrijd te laten doorgaan :W

[ Bericht 8% gewijzigd door Columbiafan op 21-02-2016 13:12:50 ]
pi_160092354
quote:
0s.gif Op zondag 21 februari 2016 13:05 schreef Columbiafan het volgende:
Dit is daadwerkelijk de treurigste en meest onzinnige rodelwedstrijd die ik ooit gezien heb, hoe kun je blij zijn met een overwinning in zo'n irreguliere wedstrijd :') :') Tevens de FIL om deze wedstrijd te laten doorgaan :W
Run 2 helemaal gemist ;(

Maar hoe kut het ook is met de omstandigheden, ik kan het Fedorov niet kwalijk nemen dat hij blij is. Verantwoordelijkheid ligt volledig bij de FIL en als die zeggen dat het doorgaat moet je er gewoon vol voor gaan.

http://www.fil-luge.org/d(...)im-viessmann-weltcup

Klein steekje van FIL richting de Duitsers wel in het verslag ~O>

quote:
Ein Protest der deutschen Mannschaft wegen der irregulšren Witterungsbedingungen, wurde von der Jury abgelehnt. „Ich hatte MŁhe, meine Athleten Łberhaupt zum Start zu motivieren“, sagte der deutsche Cheftrainer Norbert Loch. Von widrigen Witterungsbedingungen im Hochsauerland hatte vor drei Jahren der Deutsche Chris EiŖler profitiert und im Olympiawinter 2013/2014 vŲllig Łberraschend seinen bislang einzigen Sieg im Viessmann-Weltcup feiern dŁrfen.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_160095991
registreer om deze reclame te verbergen
Oskars Melbaris, wat een run _O_
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_160096026
Melbardis wint :D :D
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_160232272
Tina Hermann wint de World Cup nadat ze ook de laatste race overtuigend wint. De 15-jarige Britse Ashleigh Pittaway debuteert in de World Cup na haar jeugdolympisch goud van vorige week en die deed het met 2 uitstekende runs erg goed _O_
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_161329401
registreer om deze reclame te verbergen
Christoph Langen stopt na 6 jaar als hoofdcoach van de Duitse bobsleeŽrs en maakt een flinke stap omhoog naar....het Zwitserse juniorenteam :+

http://www.ibsf.org/en/ne(...)es-swiss-junior-team
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_162849153
Maximilian Arndt en zijn remmer Martin Putze stoppen er per direct mee -O-

http://www.bobteam-arndt.de/Goodbye-23.html
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_163412899
Mogelijk een Spaans damesteam in de World Cup komend seizoen:
https://www.facebook.com/(...)8/?type=3&permPage=1
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_165205848
Vandaag en morgen de "Summer Push World Championships" in RoemeniŽ, met de startbaan uit Groningen die schijnbaar is opgebouwd daar :P

Twee Nederlandse skeletonners doen mee, Bram Zeegers en Joska le Contť. Er zijn maar zes deelnemers in beide wedstrijden, vooral uit RoemeniŽ en dan nog wat verdwaald spul uit Zweden en Spanje. Op de baan zou Joska de concurrentes van vandaag sowieso helemaal zoek sleeŽn, geen idee hoe dat nu gaat zijn :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_165206950
We hebben brons!

14203225_705314459620741_4732579089003044439_n.jpg?oh=f3038b989009cd957699210517da526f&oe=5876B617

14225474_705314486287405_6313117782369150321_n.jpg?oh=5b314ffa759f3c95a21af3367b95fbe4&oe=5842B8B1
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_165449610
Het wordt ondertussen steeds serieuzer met de Spanjaarden, als ik het goed begrijp willen ze komend seizoen een volledig mannen- en vrouwenteam hebben in de diverse competities :)

http://www.marca.com/depo(...)68aeb0c6a8b4659.html

Voeg daar Jazmine Fenlator en haar gloednieuwe Japanse bob namens Jamaica nog bij en het veld begint eindelijk weer eens wat diversiteit te krijgen :Y
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_165449695
Tyson Gay gaat trouwens proberen om zich voor de Amerikaanse teams voor komend seizoen te plaatsen, net als Ryan Bailey en Lolo Jones (die natuurlijk al wel ervaring heeft in het bobsleeŽn).
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_165489284
Gay heeft gisteren toch niet meegedaan aan het nationaal pushkampioenschap. Hij had nog geen tien keer een slee aangeduwd en dus besloot men om hem te laten kijken en leren, zodat hij mogelijk later in de week bij de combinatiewedstrijd (piloot + remmer) wel mee kan doen. Ryan Bailey deed wel mee en won gelijk :)

Men’s Pilots
1. Justin Olsen 10.13 (5.04, 5.09);
2. Dustin Greenwood 10.45 (5.23, 5.22);
3. Nick Cunningham 10.48 (5.22, 5.26);
4. Code Bascue 10.58 (5.29, 5.30);
5. Geoff Gadbois 10.85 (5.44, 5.43);
6. Hunter Church 10.86 (5.44, 5.44);

Women’s Pilots
1. Elana Meyers Taylor 10.99 (5.49, 5.50);
2. Jamie Greubel Poser 11.35 (5.68, 5.67);
2. Brittany Reinbolt 11.35 (5.69, 5.66);
4. Kristi Koplin 11.45 (5.73, 5.72);
5. Kristen Hurley 11.58 (5.79, 5.79);
6. Nicole Vogt 11.65 (5.82, 5.83);

Men’s Push Athletes
1. Ryan Bailey 10.05 (5.00, 5.05);
2. Evan Weinstock 10.15 (5.05, 5.10);
3. Carlo Valdes 10.16 (5.08, 5.08);
4. Sam McGuffie 10.21 (5.09, 5.12);
5. Austin Landis 10.23 (5.10, 5.13);
6. James Reed 10.27 (5.10, 5.17);
7. Nathan Gilsleider 10.28 (5.12, 5.16);
8. Chris Kinney 10.30 (5.13, 5.17);
9. Lou Moreira 10.31 (5.13, 5.18);
10. Adrian Adams 10.33 (5.15, 5.18);
11. Sam Michener 10.36 (5.14, 5.22);
11. Casey Wickline 10.36 (5.16, 5.20);
13. Hakeem Abdul-Saboor 10.38 (5.16, 5.22);
14. Brent Fogt 10.40 (5.19, 5.21);
15. Frank Del Duca 10.42 (5.20, 5.22);
16. David Cremin 10.45 (5.21, 5.24);
17. Nicholas Taylor 10.46 (5.22, 5.24);
18. Dillon Schrodt 10.60 (5.25, 5.35);
19. Deangelo Wilson 10.66 (5.28, 5.38);
20. Miles Dunlap 10.72 (5.30, 5.42);
21. Kristopher Enslen 10.78 (5.37, 5.41);

Women’s Push Athletes
1. Aja Evans 10.92 (5.45, 5.47);
2. Kehri Jones 10.95 (5.47, 5.48);
3. Nikia Squire 11.06 (5.52, 5.54)
4. Lauren Gibbs 11.08 (5.53, 5.55);
5. Briauna Jones 11.09 (5.54, 5.55);
6. Cherrelle Garrett 11.15 (5.56, 5.59)
7. Lolo Jones 11.18 (5.57, 5.61)
8. Terra Evans 11.20 (5.60, 5.60);
9. Maureen Ajoku 11.43 (5.71, 5.72);
10. Bonnie Kilis 11.56 (5.80, 5.76);
11. Sable Otey 11.67 (5.83, 5.84)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_165497575
De Nederlandse Ghanees/Ghanese Nederlander Akwasi Frimpong heeft de Ghanese bob- en skeletonbond opgericht en is daarmee nu lid van de IBSF _O_
http://www.ibsf.org/en/news/19840-ghana-new-ibsf-member

Hij was zelf in 2013 al lid van het Nederlandse bobsleeteam en hoopt nu Ghana te gaan vertegenwoordigen in het skeleton.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_165515150
Ghanese Nederlander wil wintersportwereld veroveren

De wedstrijden in de North American Cup gaat hij sowieso doen komend seizoen, verder hoopt hij op genoeg funding om in Sochi en Pyeongchang in februari en maart mee te kunnen doen aan de "International Training Period" :)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_165598022
Anja Schneiderheinze heeft haar afscheid aangekondigd. Ze is 38, maar toch is het best een opvallend moment eigenlijk: het seizoen begint bijna en ze is regerend wereldkampioene :o

Een carriŤre van 15 jaar, olympisch goud als remster, vicewereldkampioene en wereldkampioene als pilote, toploopbaan _O_

https://www.facebook.com/bsdpress/posts/1140771152651421
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_165598056
En nieuws uit Letland: Oskars Melbardis (regerend wereldkampioen in de viermansbob) mist het eerste deel van het seizoen door een operatie. In januari komt hij weer terug.
http://www.bobslejs.lv/bo(...)atgriezisies-janvari

Zijn welbekende rugproblemen dus, om Łberhaupt bobsleeŽr te kunnen blijven is de operatie schijnbaar noodzakelijk.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_166102765
Het lijkt erop dat we voor het eerst een mogelijk Pools damesteam gaan krijgen:
https://www.facebook.com/pzbis

Mooie slee ook:

14708127_689416367882577_6383540211747608164_n.jpg?oh=002e9799b205d317eefe9f1df4f90b0a&oe=5894BCA4

Dat zou uitstekend nieuws zijn, zeker nadat in de afgelopen maanden ook al berichten over Jamaicaanse, Spaanse en Chinese teams naar boven kwamen. Het vrouwenbobsleeŽn heeft heel hard nieuwe deelnemende landen nodig.

Ook de heren zijn in Sigulda aanwezig, waar deze dagen heel veel internationale toppers in het bobsleeŽn en skeleton aan het trainen zijn.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_166388101
De lijst van sporters die dreigen met een boycott van het WK in Sochi komende winter (met name skeleton) wordt steeds groter..

Elizabeth Yarnold (GBR) - "Ik denk serieus na over een boycott"
Laura Deas (GBR) - "Als er ook maar iets verdachts staat in McLaren Report #2 ga ik niet"
Kim Meylemans (BEL) - "Ik ga niet"
Katie Tannenbaum (ISV) - "Ik ga niet"
Broers Dukurs (LAT) - Vader/coach gaat sowieso niet, deelname van de broers is nog onzeker
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_166393048
quote:
Team Ghana had a successful training in whistler, Canada, despite the two crashes. Below a recap from Ghana's very first skeleton athlete, Akwasi Frimpong.

"Nothing worth doing is going to be easy!

The training in Whistler on the most dangerous, intimidating, and fastest track in the world has been a great learning experience. The last two days was a struggle and frustrating, but I learned a lot from it. On Tuesday I crashed on my own sled and the sled broke. On Wednesday I went back at it on a sled rental and crashed on the rental sled as well doing a 180, spinning around sliding backwards. I handled it well and did not get injured.

Overall I improved very quickly on the whistler track for a beginner with awesome coaches from IBSF. I have not mastered the track or my driving skills, but I am definitely not intimidated by the sport or the whistler track thanks to the camp. I can only get better from here. I thank God for keeping me safe and I thank all of you for your prayers and unconditional support.

Now heading back to Calgary and hopefully my sled will be fixed before training and racing in Calgary next week. The struggle is real, but so are the blessings." #teamghana #teamghanaskeleton #roadtobeijing2022
14925575_326248797738939_7861775231801832307_n.jpg?oh=ce0aa8b117b71ed6a5705743e1e67474&oe=588C74FD
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_166848395
Kijk nou eens wie elkaar gisteravond in de sportschool in Whistler tegen zijn gekomen :D

15203246_336030530094099_3115968946904329989_n.jpg?oh=5670a1b0552dd2ae1124db62160111f2&oe=58C8548A

Voor de duidelijkheid: Joska le Contť, de Ghanees/Nederlandse skeletonner Akwasi Frimpong die Ghana naar de OS 2022 wil brengen en natuurlijk Kimberley Bos :)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_166906713
Rodelen vanuit Winterberg live op Eurosport, ook die World Cup is begonnen *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_166912181
Geisenberger, HŁfner en Eitberger dominant bij de vrouwen, meer bijzonder is dat we bij de dubbels ook een Duits podium hadden :o

Geueke/Gamm zijn definitief doorgebroken door Wendl/Arlt te verslaan en tweede te worden.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167049279
We gaan dubbelen op Eurosport 2 vanuit Lake Placid :Y)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167057926
Mooi einde bij de mannen _O_

West begint als laatste (en dus leider) aan de tweede run met 0,008 seconden voorsprong op Pavlichenko. Bij het eerste punt ligt hij 0,03 achter, bij de tweede ligt hij 0,008 achter, daarna 0,001 achter en aan de finish 0,006 voorsprong _O_
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167059890
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 21:20 schreef heywoodu het volgende:
Mooi einde bij de mannen _O_

West begint als laatste (en dus leider) aan de tweede run met 0,008 seconden voorsprong op Pavlichenko. Bij het eerste punt ligt hij 0,03 achter, bij de tweede ligt hij 0,008 achter, daarna 0,001 achter en aan de finish 0,006 voorsprong _O_
:D Duitsers wel weer compleet vernederd, Loch op de zesde plaats als beste resultaat _O-
pi_167061496
dat on board beeld is beangstigend :X
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_167061575
Livestream voor het skeleton, om niet het hele Kimberley Bos-topic ermee vol te gooien :P

Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167061582
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 23:03 schreef komrad het volgende:
dat on board beeld is beangstigend :X
:D

Het geluid is ook nog niet echt lekker trouwens, kon de commentatoren niet eens horen net door het geluid van de baan _O-
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167061606
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 23:06 schreef heywoodu het volgende:

[..]

:D

Het geluid is ook nog niet echt lekker trouwens, kon de commentatoren niet eens horen net door het geluid van de baan _O-
baantje is best hobbelig beneden, die Spaanse hobbelde bijna van de slee af
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_167061648
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 23:06 schreef heywoodu het volgende:

[..]

:D

Het geluid is ook nog niet echt lekker trouwens, kon de commentatoren niet eens horen net door het geluid van de baan _O-
zou jij op dat sleetje naar beneden gaan? Ik niet :{w
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_167061664
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 23:08 schreef komrad het volgende:

[..]

zou jij op dat sleetje naar beneden gaan? Ik niet :{w
Nog niet misschien :+

Overigens is die Spaanse wel een ander niveau dan Kimberley normaal gesproken (als in, Bos moet wel ruim sneller zijn dan haar doorgaans).
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167061680
De startlijst nog even:

15259222_755068237978696_4774767986813769248_o.jpg
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167061713
Forse sneeuwval, daar wordt de baan niet beter van natuurlijk
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_167061790
Anna Fernstšdt is een debutante? :o

Ik zou zweren dat die al twee seizoenen van de partij is :@
Zal we in Europa Cup/Intercontinental Cup in actie zijn gekomen dan steeds.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  vrijdag 2 december 2016 @ 23:17:51 #37
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167061923
Livetiming ergens? Op officiele site kan ik niks aanklikken
pi_167061961
Worden veel foutjes gemaakt door bijna alle dames
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_167061972
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 23:17 schreef Frozen-assassin het volgende:
Livetiming ergens? Op officiele site kan ik niks aanklikken
Je moet wat naar beneden scrollen op de homepage :P

0012cdd164.png
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  vrijdag 2 december 2016 @ 23:19:34 #40
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167061978
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 23:19 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Je moet wat naar beneden scrollen op de homepage :P

[ afbeelding ]
:')
pi_167062004
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 23:19 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

:')
Het is niet echt logisch nee, maar dat is de IBSF met eigenlijk niks. Alleen de live streaming is goed verzorgd.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167062027
baan lijkt ook steeds trager te worden
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  vrijdag 2 december 2016 @ 23:23:36 #43
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167062088
We moeten de Belgische wel verslaan :P
pi_167062102
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 23:23 schreef Frozen-assassin het volgende:
We moeten de Belgische wel verslaan :P
Dat zou best knap zijn :Y
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167062147
Flock bijna tegen het dak _O-
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167062148
Wat verwachten we van Joska? Ergens rond pos 20?
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_167062157
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 23:26 schreef komrad het volgende:
Wat verwachten we van Joska? Ergens rond pos 20?
Zoiets ja :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167062253
Volgens mij is het wat gestopt met sneeuwen ^O^
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167062326
Hermann ook al bijna boven uit de baan :o
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_167062412
Dat ging niet helemaal goed voor Nikitina.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  vrijdag 2 december 2016 @ 23:36:34 #51
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167062432
Knap dat ze toch nog op haar slee bleef
pi_167062471
Dat was ook niet best
pi_167062474
LŲlling lijkt me een stuk beter geworden te zijn in het starten?
pi_167062476
Maximaal 1,36 toegeven op Vathje is voorlopig genoeg om de tweede run te halen.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167062486
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 23:38 schreef Columbiafan het volgende:
LŲlling lijkt me een stuk beter geworden te zijn in het starten?
Dat mocht ook wel ja, maar als ze daar serieus in is verbeterd wordt ze wel hťťl gevaarlijk :X
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167062516
Hup Joska w/
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167062528
Yarnold gaat dus gewoon weer volop meedoen dit seizoen.
pi_167062540
De coach die bij Joska stond heeft Kimberley's sponsoren op zijn trainingspak :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  vrijdag 2 december 2016 @ 23:41:59 #59
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167062556
Best goed lijkt me van Joska
pi_167062563
Hup Kimberley *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167062567
onderin veel verloren, bovenin wel goed
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_167062575
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 23:41 schreef Frozen-assassin het volgende:
Best goed lijkt me van Joska
Zeker, dit gaat richting een prima klassering voor haar doen :Y
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
  vrijdag 2 december 2016 @ 23:43:59 #63
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167062611
Nee helaas
pi_167062612
Dat ging niet helemaal lekker ;(
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167062615
slecht
  vrijdag 2 december 2016 @ 23:44:20 #66
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167062623
waardeloos
pi_167062629
Helaas.
pi_167062633
oei dat waren te veel foutjes.
En ze zat bijna in de binnenmuur bij 1 bocht :o
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_167062637
Namen op de helm!! :o :D
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167062656
Nou is Whistler natuurlijk ook wel een vreselijk moeilijke baan om je debuut te maken, laten we wel wezen :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167062674
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 23:45 schreef heywoodu het volgende:
Nou is Whistler natuurlijk ook wel een vreselijk moeilijke baan om je debuut te maken, laten we wel wezen :+
haalt ze de tweede run?
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_167062678
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 23:45 schreef komrad het volgende:

[..]

haalt ze de tweede run?
Nee
pi_167062691
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 23:45 schreef komrad het volgende:

[..]

haalt ze de tweede run?
Net niet, 21e vrees ik, tenzij Graybill, Orlova of Rahneva iets raars doet.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167062757
Graybill, goed hoor :D
  vrijdag 2 december 2016 @ 23:50:04 #75
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167062796
Rahneva moet het flink verpesten nu
  vrijdag 2 december 2016 @ 23:51:54 #76
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_167062863
Canadese, thuisbaan. Kon je verwachten, helaas voor Kimberley
pi_167062867
Lekker debuut voor Rahneva :D

Kimberley ;(
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167062880
Knap van Rahneva.
pi_167063896
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167064233
Meylemans gecrasht ;(
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167064638
Wat een wedstrijd van Rahneva :o

Kimberley was vorige week nog dik acht tienden sneller op dezelfde baan ;(
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167081418
Run 2 bij de mannen zo, waar het verschil aan de top 0,06 seconden is.

Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167083160
Dukurs buiten het podium, na 21 podiumplekken op rij :o

De eerste keer in bijna drie jaar dat hij het podium mist.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167092351
quote:
De Nederlandse viermansbob is bij de eerste wereldbekerwedstrijd als negentiende en laatste geŽindigd. Ivo de Bruin, Rudy Mensink, David Boonpetch en Dennis Veenker gaven over twee runs uiteindelijk 2,28 toe op de Russische ploeg onder leiding van Aleksander Kasjanov.

Toch stond er in het Canadese Whistler wel een Nederlander op het podium. Remmer Bror van der Zijde mocht met de Zwitserse bob van Rico Peter de zilveren medaille op komen halen. Zij waren 0,20 seconde langzamer dan de Russen.

Succesje

Bij de vrouwen was er ook een klein Nederlands succesje. Sanne Dekker werd samen met Christina Hengster uit Oostenrijk tweede in de tweemansbob. Zij waren 0,24 seconde langzamer dan het Canadese duo Humphries/Appiah.

Het bobsleecircus verhuist nu naar de Verenigde Staten. Over twee weken staan daar wereldbekerwedstrijden in Lake Placid op het programma.
Leuk die gecombineerde teams, maar dat heeft richting de Spelen toch geen enkel nut?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167092426
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2016 12:50 schreef franklop het volgende:

[..]

Leuk die gecombineerde teams, maar dat heeft richting de Spelen toch geen enkel nut?
Tenzij ze de Zwitserse/Oostenrijkse nationaliteit krijgen, ik weet niet of ze die al hebben. Zeker Hengster heeft anders wel een probleem, Peter kan Van der Zijde prima vervangen met Amrhein (tenzij die weer instapt bij Hefti).
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167092513
quote:
1s.gif Op zondag 4 december 2016 12:54 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Tenzij ze de Zwitserse/Oostenrijkse nationaliteit krijgen, ik weet niet of ze die al hebben. Zeker Hengster heeft anders wel een probleem, Peter kan Van der Zijde prima vervangen met Amrhein (tenzij die weer instapt bij Hefti).
Als je dat eerste even buiten beschouwing laat (was er ook geen regel dat je na nieuwe nationaliteit het even duurt voor je OS mag doen?), dan wil je toch ook niet in een Olympisch jaar weer 'helemaal opnieuw beginnen'?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  maandag 5 december 2016 @ 20:56:15 #87
438508 Skeletonster
Met Olympische Ambities
pi_167128523
quote:
0s.gif Op zondag 4 december 2016 12:58 schreef franklop het volgende:

[..]

Als je dat eerste even buiten beschouwing laat (was er ook geen regel dat je na nieuwe nationaliteit het even duurt voor je OS mag doen?), dan wil je toch ook niet in een Olympisch jaar weer 'helemaal opnieuw beginnen'?
Dekker kan wel voor Oostenrijk uitkomen als ik goed ben geinformeerd. van der Zijde helaas niet voor zwitserland
pi_167208053
World Cup rodelen in Whistler zou vandaag beginnen, maar de vrachtwagen met sleeŽn staat/stond ergens in de middle of nowhere vast in de sneeuw :')

Hele boel uitgesteld dus en nu wordt alles morgen gehouden, zonder estafette en met overal maar ťťn run.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167259302
Letland dropt de eerste bom op het WK bobsleeŽn/skeleton in Sochi dit seizoen: de skeletonners, met de grote man Martins Dukurs, boycotten het WK.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167370371
Het is teringtyfuskoud in Lake Placid bij het skeleton en bobleeŽn, graadje of 25 onder nul _O-

De mannen zijn net begonnen.

Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167387003
Dukurs buiten het podium, tweede keer op rij en dat is in bijna 8 jaar niet gebeurd :o
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167387014
Ondertussen ligt er een halve meter sneeuw in de baan van Park City, dus het rodelen is even uitgesteld.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167392991
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167393251
Lekkere omstandigheden :{
pi_167393272
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2016 14:35 schreef Max23 het volgende:
Lekkere omstandigheden :{
Ach, 15 graden warmer dan gisteren :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167393600
Matig van Vathje zeg. Dit zijn wel omstandigheden waarin een verrassing mogelijk is.. :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167393626
Inmiddels mag Kimberley 1,20s toegeven op Flock om de tweede run te halen.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167393752
top 20 door?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167393760
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2016 15:07 schreef franklop het volgende:
top 20 door?
:Y
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167393766
Als zelfs LŲlling onderin nog wat verliest zijn de omstandigheden echt kut.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167393814
Commentatoren vonden het een aardige run, ik zag haar toch bijna uit de baan vliegen _O-
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167393818
Hup Kimberley *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167393820
w/
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167393831
ai veel verloren al bovenin
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167393841
Netjes ^O^

Nog ťťn die er achter moet komen, lukt wel
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167393845
Prima
pi_167393846
Oei oei oei, net teveel foutjes, naar mijn idee. Maar goed lastige omstandigheden. Moet er nog 1 onder haar finishen dan is 2e run zeker
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167393859
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2016 15:13 schreef franklop het volgende:
Oei oei oei, net teveel foutjes, naar mijn idee. Maar goed lastige omstandigheden. Moet er nog 1 onder haar finishen dan is 2e run zeker
Oguchi, Mun, Narracott kunnen allemaal wel, en Joska anders ook :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167393874
Volgens mij verloor Kimberley onderin relatief een stuk minder dan anderen om haar heen.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167393884
Er zitten er veel die vlak boven haar staan. Eerder starten in de 2e run is dan wel voordelig lijkt me
pi_167393906
Run 2 *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167393907
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2016 15:15 schreef Max23 het volgende:
Er zitten er veel die vlak boven haar staan. Eerder starten in de 2e run is dan wel voordelig lijkt me
Zeker, 19e/20e in run 1 lijkt me beter dan 15e ofzo :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167393929
Dit was niet zo best Joska..
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167393930
Joska gaat het niet redden
pi_167394053
Hoelaat is run 2?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167394059
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167394082
quote:
Kan je me even DM'en als het zover is? :)
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167394090
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2016 15:28 schreef franklop het volgende:

[..]

Kan je me even DM'en als het zover is? :)
Dat weet ik niet, aangezien ik mogelijk zelf wat later moet kijken :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167394114
15e tijd uiteindelijk _O_
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167394704
Ik heb opeens zo'n gevoel dat ze top-10 gaat halen :o
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167394773
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 december 2016 16:03 schreef heywoodu het volgende:
Ik heb opeens zo'n gevoel dat ze top-10 gaat halen :o
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167394942
Oh, Deas ging wel erg goed :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167394947
w/
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167394950
Hup Kimberley *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167394956
He, haar oude helm? :o
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167394984
16e in ieder geval
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167394985
Jammer van de start, maar erg netjes onderin ^O^
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167394986
Lijkt me een prima tijd
pi_167394987
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2016 16:18 schreef franklop het volgende:
He, haar oude helm? :o
Had ze vorige keer ook :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167395013
15e *O*
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167395124
14e!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167395125
14e
pi_167395206
13e _O_
pi_167395341
12e!
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167395443
bijna een seconde verloren onderweg :o
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167395544
Flock _O_
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167395548
Sow
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_167395549
Kimberley 12e dus

En de 8e tijd in de tweede run ^O^
pi_167395569
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 december 2016 16:51 schreef Max23 het volgende:
Kimberley 12e dus

En de 8e tijd in de tweede run ^O^
Netjes ja :o
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_167922259
Loch bakt er helemaal niets van dit jaar, zelfs op z'n thuisbaan niet eens in de top 3 na run 1 :D
pi_167922336
Einde gouden tijdperk voor het Duitse rodelen?
pi_167924209
Pavlichenko vernedert de Duitsers en wordt Europees kampioen.
pi_168156330
Hele zware sneeuwval bij de eerste run dames skeleton.

Bij de start verliest iedereen daardoor enorm veel, bijna 0,7 langzamer dan normaal.

Joska en Meylemans startten als eerste en staan daardoor nog steeds 2e en 1e na 6 deelneemsters :D

Onder andere Deas, Channell en Wesenberg zijn al geweest
pi_168156375
Ook Fernstaedt die 5e staat in de WB redt het niet en verliest bijna 1,5 seconde op Meylemans
pi_168156399
Jury neemt nu de beslissing dat we allemaal gaan herstarten _O- _O-

Daar gaat de klassering van Meylemans en Joska :W

[ Bericht 0% gewijzigd door Max23 op 15-01-2017 12:53:53 ]
pi_168156407
We krijgen een herstart van de run.
pi_168157037
We krijgen maar 1 run vandaag, start om 13:45
pi_168159836
Prima run van Kimberley ^O^ _O_

Voorlopig 7e met nog 6 te gaan en zoveel goede zitten daar niet meer bij. Top 10 is wel haalbaar zelfs.
pi_168160236
7e, haar beste prestatie _O_ *O*
pi_168160269
^O^
Mooi man
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_168164644
:o :D
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168165394
*O* voor Kimberley
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  zondag 15 januari 2017 @ 17:16:15 #153
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_168165614
KOEKOEK *O*
pi_168168006
Is hier al gemeld dat de Nederlandse Onasanya derde is geworden op het EK in de tweemans?

https://www.rtvkatwijk.nl(...)ons-in-haar-bobslee/
"Niet-wielrenners. De leegheid van die levens schokt me." - T. Krabbť
pi_168287520
De mannen zijn vandaag aan de beurt in St Moritz, vanaf 13.00 uur de vrouwen :)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168289733
Wat een ontknoping :D

Dukurs met een fantastische tweede run, Yun (leider na run ťťn) verliest veel tijd aan het begin en heeft nog maar 0,02 seconden voorsprong, maar bouwt het weer uit naar 0,04 bij de laatste tussenmeting....en verliest met 0,03 seconden :'(
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168290754
welk startnummer hebben de Nederlandse dames #askheywoodu
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168290769
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2017 13:07 schreef komrad het volgende:
welk startnummer hebben de Nederlandse dames #askheywoodu
5 (Joska) en 16 (Kimberley).
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168290806
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2017 13:08 schreef heywoodu het volgende:

[..]

5 (Joska) en 16 (Kimberley).
mooi baantje :Y
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168290896
Dat is een uitstekende run voor Joska :D
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168290899
baanrecord voor Joske *O*
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168290914
jaja ik weet dat dit een tijdelijk baan is maar toch *O*
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168291092
Boh dat was een staaltje schroeien van Rahneva :o
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168291097
Ja hoor, die Canadese _O_ 0,8 seconde sneller
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168291158
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2017 13:22 schreef heywoodu het volgende:
Boh dat was een staaltje schroeien van Rahneva :o
1297896964564_ORIGINAL.jpg?quality=80&size=420x

niet verkeerd
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168291255
:W Herrmann op een seconde _O-

Wat een schroeirun van Rahneva _O_
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168291313
Rahneva _O- Hoe kan dit nou? :D
pi_168291326
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2017 13:33 schreef Columbiafan het volgende:
Rahneva _O- Hoe kan dit nou? :D
gevalletje opgewarmde ijzers :9 >:)
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168291334
Hup Kimberley w/ w/
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168291340
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2017 13:34 schreef heywoodu het volgende:
Hup Kimberley w/ w/
^O^
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168291373
7e, netjes :D
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168291374
7e netjes
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168291383
Even het dak van Horseshoe aangetikt :+
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168291388
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2017 13:36 schreef heywoodu het volgende:
Even het dak van Horseshoe aangetikt :+
Van Riessentje doen :D
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168291453
Wesenberg :o
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168292200
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2017 13:36 schreef heywoodu het volgende:
7e, netjes :D
Was dat ook haar stand na run 1 of? Zie nog geen uitslag :+
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_168292382
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2017 14:10 schreef franklop het volgende:

[..]

Was dat ook haar stand na run 1 of? Zie nog geen uitslag :+
8e uiteindelijk, ťťn plekje voor zowel Joska als olympisch kampioene Yarnold ^O^
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168292440
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2017 14:17 schreef heywoodu het volgende:

[..]

8e uiteindelijk, ťťn plekje voor zowel Joska als olympisch kampioene Yarnold ^O^
Heeft Joska dan ook stappen gemaakt? Want schaal Kimberley wel hoger in natuurlik
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_168292477
quote:
10s.gif Op vrijdag 20 januari 2017 14:20 schreef franklop het volgende:

[..]

Heeft Joska dan ook stappen gemaakt? Want schaal Kimberley wel hoger in natuurlik
Nou ja, top-10 is voor Joska ook niet alledaags nee :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168292716
nou die Canadese heeft vooral stappen gezet :D
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168293073
Yarnold nu en dan Joska en Kimberley
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168293161
Hup Joska w/
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168293198
Eťn plekje weg, maar top-10 ^O^
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168293234
Sooow :D
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168293238
Niiiice
pi_168293282
LŲlling voorbij :D
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168293307
Kijk nu naar het biatlon, top 5 voor Kimberley?
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168293311
Jaaa Deas voorbij :D
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168293319
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2017 15:06 schreef komrad het volgende:
Kijk nu naar het biatlon, top 5 voor Kimberley?
6e als iedereen nu sneller is
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168293322
Top 6 nu
pi_168293335
Hermann haalt het niet :D
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168293336
WHAHAHAHAHAAAA... Top 5!
pi_168293377
Die laatste paar bochten van Kimberley waren echt briljant, iedereen levert daar meerdere tienden in :o
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168293433
Rahneva of Wesenberg voor de winst dus, sowieso iemand die haar eerste zege pakt *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168293459
Godskolere Rahneva _O-

"Zijn we zeker dat dit niet Martins Dukurs is die ons in de zeik loopt te nemen?", aldus de commentator :D
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168293473
Krankzinnige voorsprong dit.
pi_168293547
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2017 15:17 schreef heywoodu het volgende:
Godskolere Rahneva _O-

"Zijn we zeker dat dit niet Martins Dukurs is die ons in de zeik loopt te nemen?", aldus de commentator :D
_O- hoeveel was het? 2 seconden?
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168293554
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 januari 2017 15:24 schreef komrad het volgende:

[..]

_O- hoeveel was het? 2 seconden?
1,83 op Wesenberg, 1,98 op Flock en 2,00+ op de rest
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168293578
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 januari 2017 15:24 schreef heywoodu het volgende:

[..]

1,83 op Wesenberg, 1,98 op Flock en 2,00+ op de rest
bizar, waar komt dat op eens vandaan?
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_168468432
Zeer teleurstellende prestatie van de Duitse dames in sprint.
pi_168468473
Loch :') Beschamend dit, beste Duitser op 6.
pi_168635719
En we gaan live voor run 1 van de skeletondames in Innsbruck, waar Bos vorig jaar op het WK debuteerde met plek acht ^O^

Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168635782
Geen Gilardoni, Yarnold en Fernstšdt vandaag.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168636244
Hup Kimberley *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168636310
Elfde voorlopig, het begin was heel goed :Y
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168637510
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168637523
Kimberley dertiende na de eerste run, Joska achttiende.

7c2ce0d147.png
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168637745
Hup Kimberley *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168637781
Plekje vastgehouden, nu kijken of ze gaat stijgen :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168682271
Aileen Frisch gaat lekker inmiddels, twee World Cup-wedstrijden voor Zuid-Korea achter de rug en al een twaalfde en veertiende plek in de pocket. Doet het beter dan een aantal andere atleten die de Koreanen 'gekocht' hebben voor Pyeongchang :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168684287
Johannes Lochner (tweede in de World Cup) gediskwalificeerd omdat de ijzers 0,2 graden te warm waren bij de start :X
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168685091
Melbardis met de zege in de viermansbob, maar na de finish gleed de slee nog even terug en knalde 'ie best hard tegen het beton :X
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168957185
ARD :D Vrouwelijk naakt op dit uur in de voorbeschouwing op het Bob Wereldkampioenschap _O-
pi_168960470
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 11:07 schreef Columbiafan het volgende:
ARD :D Vrouwelijk naakt op dit uur in de voorbeschouwing op het Bob Wereldkampioenschap _O-
Gemist :{
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168960704
Hier gaat iets niet goed.

ca160c5ffd.jpg

65726674c0.jpg

e3e374897b.jpg

e6a7253d69.jpg
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168960820
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 14:25 schreef heywoodu het volgende:
Hier gaat iets niet goed.

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Ted Mosby aanwezig :o
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_168961159
Hier klopt iets niet, wie spot het? :P

6de54ebd11.jpg
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168961315
Strak design van de Chinezen.

0eb1bfebb3.jpg
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168961708
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 14:50 schreef heywoodu het volgende:
Hier klopt iets niet, wie spot het? :P

[ afbeelding ]
Brakeman ?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_168961718
quote:
9s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 15:16 schreef franklop het volgende:

[..]

Brakeman ?
Nee.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168961721
Of anders het belgische vlaggetje op de slee.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_168961761
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 15:16 schreef franklop het volgende:
Of anders het belgische vlaggetje op de slee.
Bingo ^O^

Hun eigen slee gesloopt in de eerste training, daarna met een geleende Russische slee bloedsnel getraind waardoor de Russen de slee weer terugwilden :') en dan maar de slee van Lien de Decker geleend die als derde Belgische pilote toch niet mocht starten :P

Dit was hun allereerste keer in die slee en zelfs met deze fabrikant en ze deden het zelfs erg netjes.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168984361
Beslissing bij de vrouwenbobs nu, vierde en laatste run waar we inmiddels bij de top-12 zijn.


Ook live op ARD.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168984551
Maria Oshigiri en Arisa Kimishima ( O+ ) uit Japan in hun debuutseizoen op het hoogste niveau naar de zevende plek op het WK, en blij dat ze zijn... :D *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168984707
Meyers Taylor wint met 0,03 seconden voorsprong op Humphries na vier runs :D
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168996082
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 15:46 schreef Columbiafan het volgende:
Loch :') Beschamend dit, beste Duitser op 6.
Heb jij enig idee waarom hij er in Pyeongchang niet bij is? Lijkt me niet bepaald slim om het testevent op de olympische baan over te slaan :{

Ondertussen is het weer ouderwets spannend na run ťťn:

70c5eb75a1.png
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168996198
quote:
0s.gif Op zondag 19 februari 2017 09:45 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Heb jij enig idee waarom hij er in Pyeongchang niet bij is? Lijkt me niet bepaald slim om het testevent op de olympische baan over te slaan :{

Ondertussen is het weer ouderwets spannend na run ťťn:

[ afbeelding ]
FelixLoch twitterde op zondag 19-02-2017 om 09:31:12 Sorry, Leute, kann heute nicht starten!🤒 @pyeongchang2018 : Ich komm nšchstes Jahr wieder, dann gibt's eine Revanch… https://t.co/BkTxXHlyNu reageer retweet
pi_168996212
quote:
0s.gif Op zondag 19 februari 2017 09:57 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

FelixLoch twitterde op zondag 19-02-2017 om 09:31:12 Sorry, Leute, kann heute nicht starten!🤒 @pyeongchang2018 : Ich komm nšchstes Jahr wieder, dann gibt's eine Revanch… https://t.co/BkTxXHlyNu reageer retweet
Ah ok, duidelijk ^O^
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168996866
De piepjonge Kristers Aparjods wordt hier gewoon even 5e _O_

Ik wist dat die naam me bekend voorkwam en kon even niet bedenken waarom, maar dat komt dus van de Jeugd OS vorig jaar :Y)
Aparjods rodelt met overmacht naar goud op Jeugdspelen

Edit: Vierde zelfs omdat Ludwig even scheef ging :o
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_168997423
Fransesco Friedrich, wat een fenomeen _O_
pi_168998695
1.20 voorsprong uiteindelijk _O_
pi_168998967
Held _O_

Straks nog de teamwedstrijd trouwens :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169112002
En we gaan live met run ťťn van de skeletonmannen *O*


Vanmiddag ook de vrouwen, waar Kimberley als tweede naar beneden gaat :9
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169112018
44 (!) mannen trouwens, waaronder de Nederlandse Ghanees Akwasi Frimpong die zijn debuut op het hoogste niveau gaat maken ^O^
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169112466
Geen Yun Sung-bin trouwens, valt me nu pas op :o
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169115447
IBSF-stream kapt er in de tweede run mee op het moment dat Martins Dukurs, de leider na run ťťn, aan de start verschijnt _O-

Paniek in de chat en alles :D
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169116817
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169117272
*O* hup Kimberley
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_169117290
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 15:04 schreef rubbereend het volgende:
*O* hup Kimberley
Wat hij zegt!
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169117307
Wel een nadeel dat ze tijdens de World Cup op deze baan bij het WK junioren was :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169117312
goede helm
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_169117334
oei daar kwam ze heel slecht uit
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_169117340
Oei, dat viel niet mee
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169117374
Dit ging niet helemaal lekker :+

9f127df525.jpg

39d5df4517.jpg
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169117434
geen goede run van Kimberley? ;(

gelukkig nog 3 kansen om op te klimmen dan
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_169117456
Nou dit was helemaal slecht _O-
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_169117461
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 15:12 schreef komrad het volgende:
geen goede run van Kimberley? ;(

gelukkig nog 3 kansen om op te klimmen dan
ťťn hele slechte exit van een hele moeilijke bocht en dat scheelde enorm
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_169119155
Hier duim ik voor Kim, Kimberly en Jacqueline *O* *O*
pi_169119885
Hup Kimberley *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169119943
Dit was een stuk beter ^O^
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169119982
Narracott ingehaald :7
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169120223
Wesenberg ook ingehaald *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169120249
Dramatische run van Nikitina, die zit ook achter Kimberley :7
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169120285
Priedulena ook kansloos, Kimberley heeft best geluk gehad met het weer.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169120319
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 17:29 schreef heywoodu het volgende:
Priedulena ook kansloos, Kimberley heeft best geluk gehad met het weer.
Dit weer kost dus minstens een seconde per run.
pi_169120320
Irreguliere omstandigheden, afbreken die wedstrijd. Dit gaat nergens om :{w
pi_169120321
En Fernstšdt ook ingehaald, dit is echt een vreselijk oneerlijke wedstrijd :')
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169120377
Deze jury :')
pi_169120379
Jongens, dit kan toch ťcht niet? :')
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169120381
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 17:31 schreef heywoodu het volgende:
En Fernstšdt ook ingehaald, dit is echt een vreselijk oneerlijke wedstrijd :')
Had de rest maar langzamer moeten gaan in run 1 :D
Bij de F1 ook altijd gokken als het lijkt te gaan regenen met de quali. :P
pi_169120388
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 17:34 schreef TagForce het volgende:

[..]

Had de rest maar langzamer moeten gaan in run 1 :D

Zoals Joska. Oh wacht, die moet als 24e.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169120407
Meylemans doet een uitstekende run en verliest 2 seconden :') :')
pi_169120415
quote:
10s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 17:34 schreef heywoodu het volgende:

[..]

Zoals Joska. Oh wacht, die moet als 24e.
Ja, ok, ook niet tŤ langzaam, nee...

Ah...Dit gaat nergens over. Kimberly straks top 10 omdat de top 10 3 seconden verliest door de sneeuw.
pi_169120457
Channell staat zich ook kapot te schamen/verontschuldigen ;(
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169120471
Misselijkmakend dit.
pi_169120484
Dit is een trainingsrun... Deze gaan ze echt wel uit de uitslag halen.
pi_169120516
Die vrouwelijke co-commentator vindt dit blijkbaar helemaal niet zo oneerlijk. 'Morgen komen er nog 2 runs'. Deze deelneemsters zijn gewoon volledig klaar voor de medailles als deze run niet geschrapt wordt.
pi_169120541
LŲlling :D

Ik wilde net nog posten dat ze hier schijt aan zou hebben _O-
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169120542
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 17:42 schreef Columbiafan het volgende:
Die vrouwelijke co-commentator vindt dit blijkbaar helemaal niet zo oneerlijk. 'Morgen komen er nog 2 runs'. Deze deelneemsters zijn gewoon volledig klaar voor de medailles als deze run niet geschrapt wordt.
Nee, ze denkt dat wellicht deze hele dag geschrapt wordt, en we morgen het WK in 2 runs doen. In de eerste run sneeuwde het op een gegeven moment ook al, maar niet zo lang en hard.
pi_169120548
LŲlling met een buitenaardse run _O- _O- _O-
pi_169120608
Konden ze dat niet een 20 minuten geleden bedenken? Jezus.
pi_169130604
Tijd voor run 3, wat dus eigenlijk run 2 is, of andersom.

Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169130690
LŲlling met een goede run, Yarnold uitstekend. Hopelijk die laatste nog eens goed doorkomen en dan pakt Jacqueline dit. ^O^
pi_169130817
Hup Kimberley *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169130831
Twee plekken gewonnen ^O^
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169130852
Prima run wel, op die grote tik na
pi_169131772
Tijd voor de vierde, maar eigenlijk derde, en dus laatste run :)

Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169131821
lastige baan :o
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_169131906
Hup Kimberley *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169131922
nette run ^O^
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_169131923
Uitstekende run ^O^
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169131959
Kimberley voorbij Orlova *O*
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169132161
Meylemans zeker van de top-5 _O_
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169132244
LŲlling, wat een fenomeen _O_
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169133207
Meylemans en LŲlling _O_ _O_
pi_169134303
Viermans is begonnen, De Bruin als tweede naar beneden.

Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169134345
Dat ging ongeveer anderhalve seconde goed.

Nou ja, deel twee van de run was ook prima :)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169149917
Laatste run van de mannen bij het skeleton is inmiddels volop bezig:

Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169153726
Over een dik half uur de beslissing in de viermansbobs, en het zit gruwelijk dicht bij elkaar. Friedrich ligt eerste, 0,01 seconde voor Lochner. Walther staat derde op 0,20, met Holcomb vierde op 0,21.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169153822
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2017 14:30 schreef heywoodu het volgende:
Over een dik half uur de beslissing in de viermansbobs, en het zit gruwelijk dicht bij elkaar. Friedrich ligt eerste, 0,01 seconde voor Lochner. Walther staat derde op 0,20, met Holcomb vierde op 0,21.
Heerlijk dit, Melbardis verdwenen? :D
pi_169153914
quote:
14s.gif Op zondag 26 februari 2017 14:35 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Heerlijk dit, Melbardis verdwenen? :D
Vijfde, die ging dwars over de baan van links naar rechts naar links naar rechts door de Schlangengrube :+

756d288a04.png
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169155659
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169155958
De medailles gaan verdeeld worden :Y)
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169155997
Spannend dit :D
pi_169156016
Melbardis staat echt vreselijk te balen, die megafaal in run drie kost ze een medaille.
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169156154
Schitterend dit *O* *O*
pi_169156159
Dubbel goud, wtf _O- _O-
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169221546
quote:
0s.gif Op woensdag 1 maart 2017 16:11 schreef Columbiafan het volgende:
Wel een beetje jammer dat de Duitsers hun absolute topjaar in het seizoen voor de OS hebben. Kan in bob, biatlon en nordic combined alleen maar minder worden. Maar goed, in elk van die sporten 1 a 2 gouden medailles zou al geweldig zijn!
In het bobsleeŽn moet je sowieso niet al te veel op goud rekenen lijkt me. Geen idee welke vrouw Humphries, Meyers Taylor ťn Greubel Poser zou moeten verslaan en bij de mannen kun je wel rekenen op de Zuid-Koreaanse armada, zoals de Duitsers in Duitsland domineren.

Of je moet skeleton meerekenen, dan hebben de dames wel kans natuurlijk :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169221615
quote:
0s.gif Op woensdag 1 maart 2017 16:12 schreef heywoodu het volgende:

[..]

In het bobsleeŽn moet je sowieso niet al te veel op goud rekenen lijkt me. Geen idee welke vrouw Humphries, Meyers Taylor ťn Greubel Poser zou moeten verslaan en bij de mannen kun je wel rekenen op de Zuid-Koreaanse armada, zoals de Duitsers in Duitsland domineren.

Of je moet skeleton meerekenen, dan hebben de dames wel kans natuurlijk :P
Ik reken op Friedrich in de tweebaans, Lochner in de viermans. Vrouwen wordt sowieso niets, skeleton mannen ook niet. Skeleton vrouwen zijn er wel medaillekansen, zeker als het een uitdagende baan blijkt te zijn waar de start een mindere rol speelt.
pi_169221709
quote:
0s.gif Op woensdag 1 maart 2017 16:16 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Ik reken op Friedrich in de tweebaans, Lochner in de viermans. Vrouwen wordt sowieso niets, skeleton mannen ook niet. Skeleton vrouwen zijn er wel medaillekansen, zeker als het een uitdagende baan blijkt te zijn waar de start een mindere rol speelt.
Won Yun-jong/Seo Young-woo zie ik toch als grote favoriet voor de tweemans en het zou me niks verbazen als de in de viermansbobs ook mee gaan doen om goud :P
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
pi_169571257
Vol
Noriaki Kasai _O_
Laura Dahlmeier O+
Bruna Moura _O_ O+
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')