abonnement bol.com Unibet Coolblue
  zaterdag 20 februari 2016 @ 21:53:58 #1
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_160078348
Vorige topics

VBL / Go Ahead Eagles
VBL / GAE Topic #2: No One Should Go Where Eagles Dare
VBL / GAE topic #3 - Rood Geel. De kleuren van juweel.
VBL / GAE topic #4 - Rood Geel. De kleuren van juweel.
VBL / GAE topic #5 - Biet 'm in de rugge!
VBL / GAE Topic #6 - Fly like an Eagle!
VBL / GAE Topic #7 - Rood Geel is mooier dan Delfsblauw
VBL / GAE Topic #8 - Go ahead is niet te kraken
VBL / GAE Topic #9 - Aan gelijkspelen doen wij weer wel
VBL / GAE Topic #10 Met de scorende broer van Pieter Post
VBL / GAE Topic #11 Baas over de bal -> Nog kans op de dubbel !!
VBL / GAE Topic #12 Doet Deventer De Dubbel?
VBL / GAE Topic #13 Klaar voor de play-offs!
VBL / GAE Topic #14 We pro-mo-ve-ren niet!
VBL / GAE Topic #15 We're Go Ahead, We're wonderful!
VBL / GAE Topic #16 Welcome to 109 years of pure club culture
VBL / GAE Topic #17 Waar talentjes worden gekweekt
VBL / GAE Topic #18 Cup fighters !
VBL / GAE Topic #19 Back Where We Belong
VBL / GAE Topic #20 Waar handhaving nog niet zeker is !?
VBL / GAE Topic #21 Liever een droge bek...
VBL / GAE Topic #22 Gedegradeerd, maar wel Europa in!
VBL / GAE Topic #23 Deceptie

De club

Go Ahead in Deventer is een club die in het hele land tot de verbeelding spreekt. Het technisch verzorgde voetbal, het stadion met de authentieke voetbalsfeer en de rijke historie zorgen ervoor dat de club net even iets meer uitstraling heeft dan de gemiddelde club in de Jupiler League. De Eagles (Vanaf 1 juli 1971, met dank aan trainer Barry Hughes) spelen al weer sinds 1996 op het een na hoogste niveau in Nederland, maar bezetten desondanks de zestiende plaats op de ranglijst aller tijden van de eredivisie. In 1917, 1922, 1930 en 1933 kwam de kampioen van Nederland zelfs uit Deventer! Ook Europese wedstrijden zijn geen onbekend fenomeen voor de Deventer trots, al zal de huidige selectie er weinig van weten. In 1965 werd een tweetal wedstrijden tegen Celtic gespeeld in het toernooi om de Europa Cup II.

Beroemde spelers en trainers als Bert van Marwijk, Dick Schneider, René Eijkelkamp, Michel Boerebach, Marc Overmars, Harry Decheiver, Robert Maaskant, Henk ten Cate, Cees van Kooten en Paul Bosvelt zijn het levende bewijs van het bestaansrecht van Go Ahead Eagles.

SPOILER: Overzicht vorige seizoenen
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Eindelijk weer Eredivisie (2013/2014):

26 mei 2013, dat was de dag waarop wij(Go Ahead Eagles) weer terug zijn op de plek waar wij horen. DE EREDIVISIE!

Go Ahead Eagles komt na ruim zeventien jaar terug in de eredivisie. De club uit Deventer kon zich in de finale van de play-offs een 1-0 nederlaag tegen FC Volendam permitteren na de 3-0 overwinning in de eerste wedstrijd. Nadat het eerder FC Dordrecht en VVV Venlo versloeg.

2014/2015: Het sprookje ten einde

Het beruchte tweede seizoen voor een promovendus deed Go Ahead Eagles de das om.
Mede door het vertrek van verschillende sterkhouders uit het vorige seizoen als, zoals Room, Falkenburg, Antonia en Houtkoop
Wel werd dit seizoen sinds lange tijd twee keer van de aartsrivaal PEC Zwolle gewonnen. Ook werd er vlak voor het einde van de competitie zelfs uit gewonnen in de Kuip.
Go Ahead Eagles moest uiteindelijk nacompetitie spelen. De eerste tegenstander was de Graafschap waarin zowel uit- als thuis werd verloren.
Go Ahead Eagles degradeerde daardoor na twee jaar Eredivisie terug naar de Jupiler League.

2015/2016: Terug in de Jupiler League
Momenteel bivakkeert Go Ahead Eagles op de 7e plek op de ranglijst en daar zou ik het graag bij laten. :7

Links

http://www.ga-eagles.nl - Officiële website Go Ahead Eagles
http://www.eredivisie.nl - Officiële website Eredivisie.
http://www.foxsports.nl - FOX Sports is het sportkanaal van Nederland.
http://www.kowet.nl - Supporterssite (inmiddels gestopt)
http://www.sv-gae.nl/ - Supportersvereniging GAE
http://www.bvho.eu/ - De beruchte Bozen van het Oosten
http://www.sr-gae.nl - SupportersRaad GAE
http://www.gaeagles.com/digihome - GAE forum
http://www.eaglesfans.nl/ - Supporterssite

Daarnaast kun je voor updates met betrekking tot eagles de volgende mensen volgen op Twitter:

https://twitter.com/GAEagles - Officiële twitteraccount GAE
https://twitter.com/EdwinLugt - Officiële twitteraccount Edwin Lugt
https://twitter.com/SfeerteamADHD
https://twitter.com/GoAheadSupp
https://twitter.com/EAGLES_FANS
https://twitter.com/TrotsadIJssel


GAE supporters op FOK!
Xurk
mattttPUNTnl
Silver_Shark
Blinker
-Vaduz-
jaspah
NelsonWandelaar
Kluupkluup
Erasmusch
Freshthinking
Sassie
Martijn_fijn
Messenga
Sjander
GeneraalUli
eagle75
HumbertoT
daftme
Downstar
Obiekulu
hafcfan
Humberto-T

[ Bericht 9% gewijzigd door Blinker op 20-02-2016 22:10:06 ]
  maandag 22 februari 2016 @ 20:23:32 #2
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_160128014
HANS DE KONING NIEUWE HOOFDTRAINER VAN GA EAGLES



Hans de Koning is tot het einde van het seizoen aangesteld als hoofdtrainer van Go Ahead Eagles. De oud-doelman is daarmee de opvolger van Dennis Demmers, met wie Go Ahead Eagles vandaag definitief een akkoord bereikte over de afwikkeling van zijn contract. Morgen (dinsdag) zal De Koning voor de eerste keer de training bij Go Ahead Eagles leiden, waarna hij door de club gepresenteerd zal worden aan de media.

Hans de Koning is geen onbekende in Deventer. De voormalige keeper van AZ en FC Twente was in de jaren negentig al eens keeperstrainer van Go Ahead Eagles. “Dat was in een periode dat Jan Bos, René Grotenhuis en Oscar Moens de keepers waren in Deventer”, vertelt de geboren Rotterdammer. “Ab Fafié was trainer van de club. Ik was destijds jeugdtrainer bij FC Twente en had een paar ochtenden over om de keepers van Go Ahead Eagles te trainen. Dat heb ik een jaar gedaan. De weg naar het trainingsveld ken ik dus al een beetje…”

Nadien stond De Koning als hoofdtrainer voor de groep bij Fortuna Sittard, FC Dordrecht, FC Oss, AGOVV Apeldoorn, Helmond Sport en FC Volendam. Aan dat rijtje kan hij dus nu (opnieuw) Go Ahead Eagles toevoegen. “Ik heb er veel zin in”, zegt hij over zijn aanstelling als hoofdtrainer in Deventer. “Go Ahead Eagles is een warme club met traditie. Bovendien staat er een spelersgroep waarmee je als trainer iets kunt. Go Ahead Eagles is een volksclub en daar zullen we op het veld naar moeten handelen door onze ziel en zaligheid in de strijd te gooien. Dat is het uitgangspunt. Of het aan het eind van de rit voldoende is voor succes, is punt twee, maar het moet wel de uitdaging zijn.”

Als trainer van FC Volendam vormde Go Ahead Eagles in 2013 tot twee keer toe een struikelblok voor Hans de Koning in de strijd om promotie naar de Eredivisie. “Wij konden met FC Volendam op de laatste speeldag kampioen worden in Deventer”, blikt hij terug. “Maar toen we de Adelaarshorst binnenkwamen, stonden we al met 1-0 achter. Een aantal spelers van mijn elftal kon moeilijk omgaan met de omstandigheden, waardoor we verloren en SC Cambuur kampioen werd. We kregen een herkansing in de finale van de play-offs. Maar ook in de heenwedstrijd was Go Ahead Eagles in Deventer beter dan ons en zette het publiek de wedstrijd op zijn kop. Thuis hebben we dat met FC Volendam niet meer recht kunnen zetten.”

De kracht van de supporters in Deventer ziet De Koning eveneens als een belangrijk wapen nu hij trainer van Go Ahead Eagles is. “De Adelaarshorst hoort een onneembare vesting te zijn. Het publiek moet niet alleen een twaalfde man zijn voor het elftal, maar ook een dertiende en veertiende man. We krijgen met Go Ahead Eagles nog vijf thuiswedstrijden en de play-offs. We moeten sowieso in die duels uitstralen dat we onverslaanbaar zijn. De samenwerking met het publiek is daarbij hard nodig, de spelers op het veld moeten vleugels krijgen van de sfeer in het stadion.”

Zijn vuurdoop als hoofdtrainer van Go Ahead Eagles beleeft De Koning aanstaande zondag in zijn geboorteplaats Rotterdam, waar koploper Sparta de tegenstander zal zijn. “Ik heb Sparta afgelopen vrijdag zien spelen tegen Telstar. Het is een stabiele ploeg die niet voor niets bovenaan staat. Maar er is voor een trainer geen mooier affiche om te debuteren dan tijdens deze wedstrijd. We hebben met Go Ahead Eagles niks te verliezen in Rotterdam.”

http://www.ga-eagles.nl/h(...)-van-go-ahead-eagles
pi_160139187
De man die door jullie 2x eredivisie voetbal is ontnomen. Hopelijk redden jullie het nu samen.
  dinsdag 23 februari 2016 @ 10:45:52 #4
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_160140870
quote:
De kracht van de supporters in Deventer ziet De Koning eveneens als een belangrijk wapen nu hij trainer van Go Ahead Eagles is. “De Adelaarshorst hoort een onneembare vesting te zijn. Het publiek moet niet alleen een twaalfde man zijn voor het elftal, maar ook een dertiende en veertiende man. We krijgen met Go Ahead Eagles nog vijf thuiswedstrijden en de play-offs. We moeten sowieso in die duels uitstralen dat we onverslaanbaar zijn. De samenwerking met het publiek is daarbij hard nodig, de spelers op het veld moeten vleugels krijgen van de sfeer in het stadion.”
Mooi stukje.

Hopelijk kan hij direct voor een wind zorgen die fris genoeg is dat er geen afgang plaatsvindt aanstaande vrijdag. Met alle respect voor Decheiver, maar hij werkte natuurlijk al met Demmers samen dus zoveel zal zijn aanpak niet verschillen. Nu stapt er i.i.g. iemand binnen met een waarschijnlijk hele eigen kijk op en dat kan alle kanten op.

Het mooiste zou zijn als hij hetzelfde effect teweeg weet te brengen als Frank de Boer in zijn eerste wedstrijd bij Ajax nadat Martin Jol werd ontslagen - met 2-0 van AC Milan winnen door alleen maar: "Jullie moeten gewoon foebellen" te zeggen ;)
  maandag 29 februari 2016 @ 16:17:06 #5
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_160317033
quote:
0s.gif Op dinsdag 23 februari 2016 10:45 schreef Xurk het volgende:

[..]

Mooi stukje.

Hopelijk kan hij direct voor een wind zorgen die fris genoeg is dat er geen afgang plaatsvindt aanstaande vrijdag. Met alle respect voor Decheiver, maar hij werkte natuurlijk al met Demmers samen dus zoveel zal zijn aanpak niet verschillen. Nu stapt er i.i.g. iemand binnen met een waarschijnlijk hele eigen kijk op en dat kan alle kanten op.

Het mooiste zou zijn als hij hetzelfde effect teweeg weet te brengen als Frank de Boer in zijn eerste wedstrijd bij Ajax nadat Martin Jol werd ontslagen - met 2-0 van AC Milan winnen door alleen maar: "Jullie moeten gewoon foebellen" te zeggen ;)
Het duurde gisteren een uur voordat eerste poging op doel werd gelost door ons. :')
Nu is Sparta geen goede graadmeter maar toch.

Vrijdag zonder Schenk en Duits thuis tegen FC Emmen.
In strijd om de betere playoff plaatsen MOET je deze winnen.
pi_160317725
quote:
0s.gif Op maandag 29 februari 2016 16:17 schreef Blinker het volgende:

[..]

Het duurde gisteren een uur voordat eerste poging op doel werd gelost door ons. :')
Nu is Sparta geen goede graadmeter maar toch.

Vrijdag zonder Schenk en Duits thuis tegen FC Emmen.
In strijd om de betere playoff plaatsen MOET je deze winnen.
Tegen Emmen moet je in ieder geval voldoende kansen krijgen, want die staan achterin te schutteren. Maar plek 8 is toch ook nog plee ofs, dus dat haalt GAE sowieso wel.
  maandag 29 februari 2016 @ 16:51:47 #7
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_160317755
Verlies was inderdaad ingecalculeerd maar toen het heel eventjes 2-1 stond begon ik te hopen op een gelijkspel, waarmee ik heel tevreden was geweest tegen een Sparta in zulks goede vorm. Ze hebben immers nog altijd slechts 2 verliesbeurten genoteerd, waarvan eentje tegen ons toen wij nog top waren.

De vorige wedstrijd tegen Emmen was pijnlijk en toen stonden we nog ergens bovenin. Hopelijk revanche nemen nu en dat Kolder zich gedeisd houdt ;) Winst is zeker noodzakelijk willen we over Emmen heengaan na het "inhaalduel" (hopelijk) in winst om te hebben gezet.
  maandag 29 februari 2016 @ 16:52:41 #8
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_160317771
quote:
0s.gif Op maandag 29 februari 2016 16:49 schreef hafcfan het volgende:
Tegen Emmen moet je in ieder geval voldoende kansen krijgen, want die staan achterin te schutteren. Maar plek 8 is toch ook nog plee ofs, dus dat haalt GAE sowieso wel.
En als Jong Ajax en PSV op plekken 8 en 9 staan, dan kan je zelfs 10de worden en aan de play-offs meedoen?
pi_160317792
quote:
5s.gif Op maandag 29 februari 2016 16:52 schreef Xurk het volgende:

[..]

En als Jong Ajax en PSV op plekken 8 en 9 staan, dan kan je zelfs 10de worden en aan de play-offs meedoen?
Volgens mij wel en Achilles mag ook niet meedoen.
  maandag 29 februari 2016 @ 17:33:07 #10
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_160318633
Ok, dan zou het niet halen van de play-offs te vergelijken zijn met het niet halen van het EK van Oranje :')
  maandag 29 februari 2016 @ 21:56:35 #11
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_160327045
quote:
0s.gif Op maandag 29 februari 2016 16:49 schreef hafcfan het volgende:

[..]

Tegen Emmen moet je in ieder geval voldoende kansen krijgen, want die staan achterin te schutteren. Maar plek 8 is toch ook nog plee ofs, dus dat haalt GAE sowieso wel.
Beetje rancune tegenover Telgenkamp? :D
Of doel je op die fantastische wedstrijd van vrijdag? ;)

Playoffs gaan we zeker wel halen. Top 5 is geen absolute must maar het is wel zaak dat we het team op termijn op de rails krijgen.

[ Bericht 7% gewijzigd door Blinker op 29-02-2016 22:11:59 ]
pi_160329468
quote:
0s.gif Op maandag 29 februari 2016 21:56 schreef Blinker het volgende:

[..]

Beetje rancune tegenover Telgenkamp? :D
Of doel je op die fantastische wedstrijd van vrijdag? ;)

Playoffs gaan we zeker wel halen. Top 5 is geen absolute must maar het is wel zaak dat we het team op termijn op de rails krijgen.
Doelde inderdaad op vrijdag :D Geen rancune hoor. Het is een prima kerel alleen hij kan er niks van, maar daar kan hij ook weinig aan doen. Zit nu wel op zijn plek daar. :P
  dinsdag 1 maart 2016 @ 13:09:18 #13
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_160338121
quote:
0s.gif Op maandag 29 februari 2016 23:12 schreef hafcfan het volgende:

[..]

Doelde inderdaad op vrijdag :D Geen rancune hoor. Het is een prima kerel alleen hij kan er niks van, maar daar kan hij ook weinig aan doen. Zit nu wel op zijn plek daar. :P
Aanstaande vrijdag maar even uitbuiten dus. ;)
pi_160780276
5 - 0 gisteravond tegen FC Oss.
Dit gewoon even doortrekken en de flow vasthouden in de nacompetitie. Zo ging het drie jaar geleden ook vanaf dit moment, herinner ik mij nog.
En nog bedankt dat jullie toen in die flow eerst nog even FC Volendam voor het kampioenschap hadden uitgeschakeld. ^O^ ^O^ *O*
  zaterdag 19 maart 2016 @ 22:42:24 #15
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_160797106
6 november thuis tegen Dordrecht scoorden we voor het laatst meer dan twee doelpunten in één wedstrijd (toen nog als koploper). De uitwedstrijd tegen Oss een week later werd met 3-0 verloren en dat luidde een beetje de start in van de onthutsende fase die tot gisterenavond heeft geduurd... Suffice to say, ik was echt heel verbaasd door de uitslag! Wat is het lang geleden dat we zo verwend zijn maar wat was het lekker O+ Het zou toch zó poëtisch zijn als juist deze wedstrijd dan weer het begin van een betere periode weet in te luiden!
  maandag 21 maart 2016 @ 02:03:15 #16
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_160827565
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 maart 2016 22:42 schreef Xurk het volgende:
6 november thuis tegen Dordrecht scoorden we voor het laatst meer dan twee doelpunten in één wedstrijd (toen nog als koploper). De uitwedstrijd tegen Oss een week later werd met 3-0 verloren en dat luidde een beetje de start in van de onthutsende fase die tot gisterenavond heeft geduurd... Suffice to say, ik was echt heel verbaasd door de uitslag! Wat is het lang geleden dat we zo verwend zijn maar wat was het lekker O+ Het zou toch zó poëtisch zijn als juist deze wedstrijd dan weer het begin van een betere periode weet in te luiden!
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 maart 2016 08:27 schreef Idisrom het volgende:
5 - 0 gisteravond tegen FC Oss.
Dit gewoon even doortrekken en de flow vasthouden in de nacompetitie. Zo ging het drie jaar geleden ook vanaf dit moment, herinner ik mij nog.
En nog bedankt dat jullie toen in die flow eerst nog even FC Volendam voor het kampioenschap hadden uitgeschakeld. ^O^ ^O^ *O*
Het werd ook wel eens tijd dat het begon te lopen. Het seizoen is namelijk niet meer zo lang!
Nu wel netjes op een vijfde plek, dus we gaan met een lekker gevoel Pasen in.

Maar het lijkt er op dat Hans de Koning dan toch de missende schakel heeft ontdekt?
Uiteindelijk lag de oplossing voor de hand. Verwissel Rijsdijk/van Ewijk met de Kogel waarbij de Kogel als een soort 9,5 fungeert.
En laat Tije ten Den vervolgens het betere sleur en sleepwerk uitvoeren in de 16 meter.
Dit systeem werd ook in het eerste Eredivisie seizoen toegepast met Falkenburg & Kolder. Dat werkte ook prima.

Toegegeven. FC Oss is een laagvlieger en er is nog veel werk te verzetten, maar voor het eerst in tijden zag ik weer succesvolle combinaties, beleving en doelpunten.
1 april wacht de ploeg in vorm: Almere FC. We zullen dan zien of de vernieuwde tactiek ook werkt tegen een betere tegenstander.
  vrijdag 1 april 2016 @ 23:14:21 #17
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_161108661
Spektakelstuk! Is er iemand nog meegereisd vanavond? Zo ja, gefeliciteerd met een leuke avond :)

Jammer van de drie doelpunten, maar een verdiende overwinning tegen de nog ongeslagen periodekoploper is zeker verdienstelijk! En toch weer veel weten te scoren, nu in twee wedstrijden alweer 9 keer. Zou De Koning dan toch echt de puzzelstukjes in elkaar hebben weten te krijgen?

Hopelijk hebben ze de smaak nu te pakken, nog 5 wedstrijden tot de nacompetitie!
  zondag 3 april 2016 @ 10:16:04 #18
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_161138602
quote:
0s.gif Op vrijdag 1 april 2016 23:14 schreef Xurk het volgende:
Spektakelstuk! Is er iemand nog meegereisd vanavond? Zo ja, gefeliciteerd met een leuke avond :)

Jammer van de drie doelpunten, maar een verdiende overwinning tegen de nog ongeslagen periodekoploper is zeker verdienstelijk! En toch weer veel weten te scoren, nu in twee wedstrijden alweer 9 keer. Zou De Koning dan toch echt de puzzelstukjes in elkaar hebben weten te krijgen?

Hopelijk hebben ze de smaak nu te pakken, nog 5 wedstrijden tot de nacompetitie!
Ik ben zeer blij met de drie punten. Dit is het juiste moment om een goede reeks neer te zetten en vertrouwen te pompen richting de nacompetitie.
Onder Hans de Koning hebben we pas 1 wedstrijd verloren en dat is Sparta-uit. Weliswaar veel gelijke spellen, maar de punten worden gepakt.
En met succes, want we staan nog steeds op de gewenste vijfde plek.

We gaan nu een cruciale fase in met serieuze tegenstanders.
Aanstaande vrijdag wacht FC Eindhoven en paar dagen daarna alweer FC Volendam-thuis.

Ik ben benieuwd waar we staan na deze wedstrijden.
  vrijdag 15 april 2016 @ 23:09:39 #19
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_161459129
Nog steeds vijfde dus ;) Tenzij allebei de laatste wedstrijden verloren gaat en Emmen ze beiden wint, eindigen we daar ook aangezien Eindhoven buiten bereik is.

Toch netjes, Ehv gelijk, Volendam en Helmond gewonnen – bovendien alweer 8(!) wedstrijden ongeslagen.

Ook vanavond weer, toch ruim gewonnen ondanks het ontbreken van de sleutelspelers van de laatste weken (o.a. De Kogel en Ten Den). Van mij mag de nacompetitie met deze vorm wel gaan beginnen hoor!
pi_161460122
Zelfs de krullenbol begint in vorm te raken. Het lijkt erop dat Hans de zaakjes voor elkaar heeft nu het echte werk eraan komt.
  vrijdag 15 april 2016 @ 23:52:05 #21
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_161460356
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 23:09 schreef Xurk het volgende:
Nog steeds vijfde dus ;) Tenzij allebei de laatste wedstrijden verloren gaat en Emmen ze beiden wint, eindigen we daar ook aangezien Eindhoven buiten bereik is.

Toch netjes, Ehv gelijk, Volendam en Helmond gewonnen – bovendien alweer 8(!) wedstrijden ongeslagen.

Ook vanavond weer, toch ruim gewonnen ondanks het ontbreken van de sleutelspelers van de laatste weken (o.a. De Kogel en Ten Den). Van mij mag de nacompetitie met deze vorm wel gaan beginnen hoor!
Onderschat Duits ook niet. Een zeer belangrijke speler.

quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2016 23:43 schreef hafcfan het volgende:
Zelfs de krullenbol begint in vorm te raken. Het lijkt erop dat Hans de zaakjes voor elkaar heeft nu het echte werk eraan komt.
Het begint op het juiste moment eindelijk te lopen! En inderdaad, Hans de Koning lijkt toch iets extra's te brengen tegenover Demmers.
De juiste poppetjes op de juiste plaats neerzetten, dat lijkt hem te lukken.
Plek 5 is zo goed als binnen. :)
  dinsdag 3 mei 2016 @ 14:13:44 #22
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_161896100
Jammer dat we nu zo lang moeten wachten! Hopelijk beïnvloedt dat niet teveel de flow waarin we zitten. Zo'n ploeg zoals Almere die ook al in een goede flow zit blijft lekker doorstomen aangezien ze geen twee weken vrij hebben.

Ik heb er in elk geval al veel zin in :D Ben echt heel benieuwd hoe we het tegen VVV gaan doen, zeker na de ruime overwinning op NAC (ook al ging de wedstrijd nergens meer om). Volgens mij kan het beide kanten op. En dan de echte test tegen hoogstwaarschijnlijk De Graafschap (mocht het toch MVV of Volendam worden, dan moet dat toch gewoon lukken?? :o). Revanche op vorig jaar!

Maar goed, eerst maar eens zorgen dat de VVV-horde wordt genomen :+
pi_161903357
Hoop dat ik er tegen VVV bij kan zijn
pi_162041081
Ik ben dan inderdaad in Nederland, maar mij clubkaart is verlopen :{ Ga wel nieuwe aanmaken, maar is er de mogelijkheid dat iemand 2 kaarten voor me kan kopen en ik geld overmaak op je rekening? :P
  maandag 9 mei 2016 @ 20:09:04 #25
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_162044049
Mocht de finale gehaald worden, dan ben ik erbij in de Adelaarshorst :9
  dinsdag 10 mei 2016 @ 08:47:12 #26
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_162054390
quote:
0s.gif Op maandag 9 mei 2016 18:06 schreef hafcfan het volgende:
Ik ben dan inderdaad in Nederland, maar mij clubkaart is verlopen :{ Ga wel nieuwe aanmaken, maar is er de mogelijkheid dat iemand 2 kaarten voor me kan kopen en ik geld overmaak op je rekening? :P
Stuur me PM.
  dinsdag 10 mei 2016 @ 13:28:27 #27
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_162059450
Hoe zat het nou met die "geheime" wedstrijd tegen Eindhoven afgelopen weekend? Ik kon er nergens iets over vinden behalve op Twitter :P Maar het is dus 1-1 geworden? Op zich een prima resultaat en fijn dat het momentum zo enigszins wordt behouden richting aanstaande vrijdag.
  dinsdag 10 mei 2016 @ 13:55:13 #28
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_162060045
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 mei 2016 13:28 schreef Xurk het volgende:
Hoe zat het nou met die "geheime" wedstrijd tegen Eindhoven afgelopen weekend? Ik kon er nergens iets over vinden behalve op Twitter :P Maar het is dus 1-1 geworden? Op zich een prima resultaat en fijn dat het momentum zo enigszins wordt behouden richting aanstaande vrijdag.
11 wedstrijden ongeslagen. Prima moyenne. :P
pi_162135052
Willen jullie Van Ooien miet gratis terug? Breng ik hem op de fiets
  vrijdag 13 mei 2016 @ 00:59:43 #30
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_162142880
quote:
0s.gif Op donderdag 12 mei 2016 22:00 schreef hafcfan het volgende:
Willen jullie Van Ooien miet gratis terug? Breng ik hem op de fiets
Is/was hij zo slecht dan? Ik heb de wedstrijd van vandaag niet gezien.
Zeker een bruikbare speler in de Juup. Hopelijk volgend jaar niet nodig. ;)
pi_162143136
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2016 00:59 schreef Blinker het volgende:

[..]

Is/was hij zo slecht dan? Ik heb de wedstrijd van vandaag niet gezien.
Zeker een bruikbare speler in de Juup. Hopelijk volgend jaar niet nodig. ;)
Ik heb het zelf niet gezien, maar lees overal dat een blinde nog meer overzicht heeft dan hij. En dit geloof ik best, want in de competitie heb ik hem ook nog zelden op iets goeds kunnen betrappen. Alleen de 2e ring inschieten lukt hem wel goed :P. Matchday trouwens. Denk dat GAE nipt wint
  vrijdag 13 mei 2016 @ 09:23:48 #32
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_162146172
MATCH DAY!!
  vrijdag 13 mei 2016 @ 09:40:38 #33
216495 Mkr
Stay out of trouble, boys.
pi_162146502
Succes in de play-off buurtjes! Volgend seizoen hopelijk weer de IJsselderby :)
"I am nice, and if that makes me a pussy, so be it."
  vrijdag 13 mei 2016 @ 18:07:58 #34
396299 Tshot
Dwazerik.
pi_162157957
Twee keer verloren dit seizoen van VVV, in het kader van drie keer scheepsrecht zou het vanavond goed moeten komen. Ben benieuwd!
Is het weer om te lachen?
  vrijdag 13 mei 2016 @ 22:23:18 #35
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_162166213
Nou, nog 1x scoren in Venlo en de finale is bijna een zekerheidje! :~
pi_162172114
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 mei 2016 22:23 schreef Xurk het volgende:
Nou, nog 1x scoren in Venlo en de finale is bijna een zekerheidje! :~
gvd heerlijk zeg. Ook dik verdiend . AL ontsnapten we/gae wel bij die enorme kans van die donkere jongen van vvv uit die rebound waar Zwarthoed er wederom niet top uitzag. Mocht gae promoveren moet er echt wat bijkomen. Maar eerst VVV maar eens uitschakelen.
pi_162172263
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 03:22 schreef hafcfan het volgende:

[..]

gvd heerlijk zeg. Ook dik verdiend . AL ontsnapten we/gae wel bij die enorme kans van die donkere jongen van vvv uit die rebound waar Zwarthoed er wederom niet top uitzag. Mocht gae promoveren moet er echt wat bijkomen. Maar eerst VVV maar eens uitschakelen.
En juist jij wilde steeds de nummer 2 van de Jupiler league rechtstreeks laten promoveren.
pi_162176970
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 05:57 schreef Idisrom het volgende:

[..]

En juist jij wilde steeds de nummer 2 van de Jupiler league rechtstreeks laten promoveren.
Ik wil ook dat jij je bek eens houdt. Dus bij deze.
  zaterdag 14 mei 2016 @ 13:21:50 #39
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_162177216
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 mei 2016 03:22 schreef hafcfan het volgende:

[..]

gvd heerlijk zeg. Ook dik verdiend . AL ontsnapten we/gae wel bij die enorme kans van die donkere jongen van vvv uit die rebound waar Zwarthoed er wederom niet top uitzag. Mocht gae promoveren moet er echt wat bijkomen. Maar eerst VVV maar eens uitschakelen.
Ik vind eigenlijk dat Zwsrthord het dit seizoen boven verwachting goed heeft gedaan hoor :)
pi_162250581
Zo nog 2 potjes. Alleen dat De Kogel er niet bij is de 1e pot is wel zonde. Vandaag ook wel wat geluk gehad.
pi_162254960
De Graafschap mist El Jebli en misschien ook Vermeij.
En zware kaartenlast daar.
...
pi_162255574
Gefeliciteerd mannen. Dacht even dat we erop en erover gingen in die fase vlak voor rust. Maar de 2e helft was uiteindelijk toch niet goed genoeg. Gezien de ranglijst voelt het onrechtvaardig, maar ja, niets aan te doen.

Succes tegen de Superboeren!
  maandag 16 mei 2016 @ 22:14:26 #43
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_162256727
quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2016 21:26 schreef Obiekulu het volgende:
De Graafschap mist El Jebli en misschien ook Vermeij.
En zware kaartenlast daar.
Maar liefst acht spelers staan op scherp bij Graafschap.
Bij elke volgende kaart is diegene geschorst.
Ze zullen volle bak moeten maar mogen dus niet over de schreef gaan. Een klein voordeel voor ons thuis.

Zo ver ik weet staat alleen ten Den bij ons op scherp, dus dat is geen man overboord.
De omstandigheden zijn goed, nu nog waarmaken!

quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2016 21:42 schreef Chiappucci het volgende:
Gefeliciteerd mannen. Dacht even dat we erop en erover gingen in die fase vlak voor rust. Maar de 2e helft was uiteindelijk toch niet goed genoeg. Gezien de ranglijst voelt het onrechtvaardig, maar ja, niets aan te doen.

Succes tegen de Superboeren!
Sportief! Bedankt.
Wij speelden ook echt een dramatische pot en ik vind VVV Venlo ook echt een hele goede ploeg.
Een klein wonder dat we door zijn.
  maandag 16 mei 2016 @ 23:22:54 #44
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_162259045
Wat een zenuwen toch nog! Na de snelle 0-1 had ik toch wel het gevoel dat het kat in het bakkie was, maar dat was natuurlijk te makkelijk / niet spannend genoeg geweest :+ De tweede helft uiteindelijk via Twitter gaan volgen en dat was ook niet goed voor mijn hart, vooral die laatste minuten... als ik het goed begrijp was Vink weer eens matig aan het fluiten en is er o.a. ons een penalty onthouden? Hoe dan ook, toen ik de goal van Wolters doorkreeg heb ik even een sprongetje gemaakt :P

De Adelaarshorst voor donderdag ook al uitverkocht of niet? Dat gaat echt een mooie avond worden! Hopen dat het gemis van De Kogel weggestreept kan worden door de vele spelers die op scherp staan bij De Graafschap. Stel, we stunten enorm en flikken het om zondagmiddag gepromoveerd te zijn. Is er al iets bekend over het hoe en wat (qua tijdstip) op de Brink? Ik zit erover na te denken om in zo'n geval maar richting Deventer te rijden :9
  dinsdag 17 mei 2016 @ 11:54:55 #45
73930 Blinker
Only one Go Ahead Eagles
pi_162265343
quote:
0s.gif Op maandag 16 mei 2016 23:22 schreef Xurk het volgende:
Wat een zenuwen toch nog! Na de snelle 0-1 had ik toch wel het gevoel dat het kat in het bakkie was, maar dat was natuurlijk te makkelijk / niet spannend genoeg geweest :+ De tweede helft uiteindelijk via Twitter gaan volgen en dat was ook niet goed voor mijn hart, vooral die laatste minuten... als ik het goed begrijp was Vink weer eens matig aan het fluiten en is er o.a. ons een penalty onthouden? Hoe dan ook, toen ik de goal van Wolters doorkreeg heb ik even een sprongetje gemaakt :P

De Adelaarshorst voor donderdag ook al uitverkocht of niet? Dat gaat echt een mooie avond worden! Hopen dat het gemis van De Kogel weggestreept kan worden door de vele spelers die op scherp staan bij De Graafschap. Stel, we stunten enorm en flikken het om zondagmiddag gepromoveerd te zijn. Is er al iets bekend over het hoe en wat (qua tijdstip) op de Brink? Ik zit erover na te denken om in zo'n geval maar richting Deventer te rijden :9
Zenuwslopende wedstrijd. Ik was er bij in Venlo.
Zo ver ik weet zijn er nog geen concrete plannen bij een eventuele promotie van Go Ahead.

Ik hoop dat de huldiging dezelfde dag nog zal zijn. De wedstrijd wordt zondag vroeg ( 12:30 ) gespeeld, dus er is daarna nog zat tijd om te huldigen.
Overigens een heerlijk tijdstip om een eventuele voorsprong van de donderdag te verdedigen.
pi_162270629
Man man man, Wat een wedstrijd.

Die heerlijke pegel van de kogel deed me doen denken dat we nu zeker weten veilig waren...

Te vroeg gejuigd! Minuut 40. Een onterechte penalty (want wat had schenk nou anders kunnen doen?).
en het stond 1-1. Niks aan de hand. Even volhouden tot de rust en dan gewoon 2de helft normaal uitvoetballen.

3 minuten later stond het al 2-1... Een kinderlijk eenvoudige passeerbeweging en van der Meer was gezien.. een voorzet die vervolgens nog een poos door de lucht blijft zweven, maar die toch een hoofd van een venlo speler terecht komt...

Dit gaat niet goed, bah.. wat had ik er de pest in..
En ik ben nog al een emotie supporter, als er ook al 1 pass fout gaat in zulke spannende wedstrijden schiet ik al uit mijn slof.. ''GVD VAN DER MEER, WAT EEN KLOTEN BAL.. KOM TOCH IS OP MAN, KLOOTZAK :( ...." (Achteraf denk je altijd wat maak je je toch druk man..

Maargoed, ik kreeg het behoorlijk warm.
Die gasten moesten nog 1x scoren om door te gaan en hadden daar nog een een hele helft voor..
gaat nooit goed komen meer.

Zeker omdat ik eagles ook wederom(net als vrijdag) totaal niet in de wedstrijd vond zitten.
Die gasten waren vele male feller en alle duels werden dan ook bijna allemaal verloren..
Jammer om dan te zien dat nog steeds de meeste ballen door de lucht gingen..

Hmm 2de helft start.. maar eens zien of ze er nu beter uit komen..
"Verdomme... het begint alweer net zo kut!" dat wordt billenknijpen..

Na de toch wel grote kansen van vvv Venlo(Kopbal naast, schot net naast, Omhaal net over) stond het echter nog in de 85ste minuut wonderbaarlijk genoeg 2-1. Voldoende om eagles naar de Finale te gaan.. Zal het dan toch?

Een nadeeltje is dan dat de kogel nog een domme gele kaart pakt en dat we die moeten missen.
Zal nu het duo Teijsse en Ten Den optreden? (die laatste valt me eerlijk gezegd tegen de laatste wedstrijden..)

De 90ste minuut is inmiddels een feit. Waar Eagles de tweede helft vaak op de grond lag (Vaak nog terecht ook om dat men echt aan het hoofd geraakt werd. Neem di Rosario(Overbeek) die eerst een knie tegen zijn hoofd kreeg en daarna een speler boven op zich kreeg!) komt er nog eens 5 minuten bij..

Verdomme dacht ik, nadat Venlo een alles of niets poging doet, dit gaat nog fout..
tot daar uiteindelijk de verlossende counter is van Wolters! *O*

Wat mooi dat hij hem maakt, na al dat negatieve gedoe in het stadion en op social media rondom hem!

We zijn door! Na zon pot _O- .. Het heeft me 10 jaar ouder gemaakt..

Voor Donderdag heb inmiddels de kaart aangeschaft in het stadion. Die online module vindt ik nog maar niks. En dat als IT'er.. :P bij mij komen gewoonweg niet mijn kaarten beschikbaar in mijn account te staan.. Waardoor je dus alsnog naar het stadion moet.. Waarom kunnen kaarten niet gewoon bij een Prima opgehaald worden zoals eerst!? Dan spreid je tenminste de drukte ook nog eens.

Nu tegen de graafschap, daar hebben we nog een appeltje mee te schillen.
Ik hoop dat we daar in iedergeval beter tegen opgewassen zijn als het om fysiek voetbal gaat.
Zodra we duels winnen op het middenveld, kunnen we snel genoeg omschakelen via onze buitenspelers (hoop wel dat Maatsen speelt!).
Dan hoeven we niet steeds de lange bal te spelen zoals in beide voorgaande wedstrijden..

Dan zie ik nog wel goede kansen voor ons.

Ik kan niet in iedergeval niet wachten...!


Edit: ik zie wel dat dit berichtje enorm lang is geworden zo.
Ach, het zal de beleving van een fanatieke GAE supporter wel zijn :)!

[ Bericht 2% gewijzigd door Downstar op 17-05-2016 16:21:34 ]
pi_162279350
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 mei 2016 15:41 schreef Downstar het volgende:
Man man man, Wat een wedstrijd.

bla bla bla.

Edit: ik zie wel dat dit berichtje enorm lang is geworden zo.
Ach, het zal de beleving van een fanatieke GAE supporter wel zijn :)!
Goeie samenvatting, ongeveer verwoord hoe ik het ook zag.
Dat kaartjes kopen systeem blijft overigens inderdaad maar kut op de site.
pi_162336089
Nog 90 minuten verwijderd van de Hemelpoort.
pi_162342013
Nou, dit zijn toch mooie promoties. Vanaf plek zes en nu plek vijf via de playoffs naar de Eredivisie :Y :Y
  vrijdag 20 mei 2016 @ 09:00:57 #50
65940 Xurk
Burnside Deventer
pi_162344188
Na een reputatie als cupfighter krijgen we nu dan toch echt een reputatie als play-offs fighter zo! Goddamn, wat een heerlijke wedstrijd _O_ Absoluut niet gedacht vooraf - ik ging wel uit van een 1-0 overwinning ofzo, gesteund door de bijna 10.000 supporters. Maar dit is bijna te mooi om waar te zijn als uitgangspunt :D Lijkt zelfs een beetje op de vorige keer, toen de return tegen Volendam ook bijna een formaliteit werd.

Hoe kan het toch dat De Graafschap Ajax van de titel afhoudt maar tegen GAE zo enorm door de mand valt? Ik kan me niet voorstellen dat ze hier nog van terug kunnen komen, maar er gebeuren wel vaker gekke dingen in het voetbal... hoe dan ook hebben wij het voordeel van zelfvertrouwen richting zondag plus het feit dat De Kogel terugkeert en De Graafschap juist een aantal spelers (waaronder aanvoerder) nu door schorsing mist.

Tot zondagmiddag 12.30 uur in ieder geval lekker in deze roes blijven *O*
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')