abonnement Unibet Coolblue
  zondag 14 februari 2016 @ 12:06:10 #1
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_159904821
V&D is zojuist failliet verklaard



quote:
Geschiedenis

V&D, voor 2007 ook bekend als Vroom & Dreesmann, is een Nederlands warenhuis en is eigendom van investeringsmaatschappij Sun European Partners (onderdeel van Sun Capital Partners). V&D is in 1887 opgericht door Willem Vroom en Anton Dreesmann. Het eerste filiaal bevond zich aan de Weesperstraat in Amsterdam. Vroom & Dreesmann heeft heden ten dage 62 filialen, verspreid over heel Nederland.

Aan het einde van de 19e eeuw waren er twee succesvolle zakenlieden in Amsterdam actief: Willem Vroom en Anton Dreesmann. Beiden hadden manufacturenzaken en waren Rooms-Katholiek. Vroom trouwde in 1883 met een zuster (Francisca Tombrock) van de vrouw (Helena Tombrock) van Dreesmann, wat hen zwagers maakte.

Dreesmann, en later ook Vroom, gebruikte in zijn winkel een voor die tijd ongebruikelijke strategie: lage en vaste prijzen tegen contante betaling. In die tijd was het namelijk gebruikelijk dat men altijd korting kreeg.

Aanvankelijk werkten Vroom en Dreesmann alleen samen op het gebied van inkopen, maar in 1887 leidde dit tot een verregaande samenwerking en de oprichting van het bedrijf Vroom & Dreesmann. Hun eerste zaak werd geopend aan de Weesperstraat. Vroom hield zich vooral bezig met de financiële zaken en de administratie, terwijl Dreesmann de inkoop en verkoop leidde.

V&D groeide snel en de beide ondernemers woonden al snel met hun families in panden aan de Amsterdamse grachten. Er werden in een hoog tempo nieuwe filialen in het hele land geopend: Rotterdam (1892), Den Haag (1893), Nijmegen (1895), Arnhem (1896), Haarlem (1896) en Utrecht (1898), Venlo (1912).

Aan het begin van de 20e eeuw werden alle filialen stuk voor stuk omgezet in NV's, maar de aandelen bleven in handen van de familie.

De keten maakte deel uit van hetzelfde concern als de Bijenkorf na een fusie tussen de moederbedrijven KBB (Koninklijke Bijenkorf Beheer) en Vendex (V&D) onder de naam Vendex KBB (later Maxeda). V&D werd (inclusief La Place) vervolgens in 2010 verkocht aan de huidige eigenaar: Sun European Partners (onderdeel van Sun Capital Partners).

Gedeeltes uit http://nl.wikipedia.org/wiki/V%26D
quote:
19 januari

Alle werknemers van V&D moeten salaris inleveren. Het gaat om ''een structurele salarisbijdrage van 5,8 procent'' die per 1 februari wordt doorgevoerd.
V&D schrapt verder vijftig van de 450 arbeidsplaatsen op het service center in Amsterdam. Dat maakt het warenhuisconcern maandag bekend.

De maatregelen zijn volgens het bedrijf nodig ''om te kunnen concurreren met nieuwe aanbieders en de groeiende onlinemarkt''. Daarvoor moeten kosten structureel omlaag.

Naast het loonoffer streeft V&D ook naar verdere versobering van de arbeidsvoorwaarden. De vakbonden en ondernemingsraad zijn over de maatregelen geïnformeerd, aldus een woordvoerster.

Huurcontracten

Het bedrijf kondigt verder aan te gaan heronderhandelen over alle huurcontracten. Het doel is de huurlasten permanent te verlagen. V&D heeft 63 vestigingen in Nederland.

"Dit alles is nodig om de strategie van V&D te continueren en aan te laten sluiten bij de huidige trends en de marktontwikkelingen", aldus waanemend ceo Don Roach.

V&D leed in 2013 een nettoverlies van 42 miljoen euro op een omzet van 619 miljoen euro. Cijfers over 2014 zijn nog niet beschikbaar.

Het concern maakt ook bekend John van der Ent per 1 maart 2015 tot nieuwe ceo te benoemen. Van der Ent was eerder directeur van Etam Groep en werkte ooit als bedrijfsleider bij V&D. Hij volgt Jacob de Jonge op, die in augustus vorig jaar plotseling vertrok. Roach nam hierop tijdelijk het roer over.

Buiten proportie

Martijn den Heijer, beestuurder bij CNV Dienstenbond, noemt de loonmaatregel "buiten proportioneel". Bovendien biedt het volgens hem "geen enkele structurele oplossing voor de problemen waar V&D mee kampt."

Hoewel de vakbondsman begrijpt dat er ingegrepen moet worden bij het warenhuis, zegt hij enorm geschrokken te zijn van de manier waarop. ''Het genoemde percentage is astronomisch en is een ramp voor het personeel, zeker voor de mensen in de lage loonschalen. Bovendien biedt het de werknemers geen enkele zekerheid op behoud van werk", aldus Den Heijer.

http://www.nu.nl/ondernem(...)laris-inleveren.html
quote:
27 januari

Ruim honderd medewerkers van V&D stappen naar de rechter vanwege de salarisverlaging die hen is opgelegd door hun werkgever.
Dat bevestigt FNV-bestuurder Niels Suijker dinsdag na berichtgeving van de Volkskrant.

Volgens FNV-bestuurslid Niels Suijker gaat "een overgrote meerderheid van de leden zeker procederen tegen deze eenzijdige maatregel van V&D".

Dat werd maandagavond duidelijk tijdens verschillende bijeenkomsten die in het land georganiseerd waren voor de medewerkers. Deze week staan ook nog bijeenkomsten op de planning in Utrecht, Deventer, Rotterdam en Weert.

Suijker verwacht dan ook nog meer aanmeldingen. Hij wil vanuit de bond een collectieve procedure gaan regelen. Die zal wel pas opgestart worden als de loonstrookjes van volgende maand op de deurmat liggen. Het loonoffer bij V&D wordt per 1 februari doorgevoerd.

Loonstrookjes

De medewerkers zijn van plan om direct na het ontvangen van de loonstrookjes van februari de gang naar de rechter te maken. De vakbonden De Unie, FNV en CNV, waar de medewerkers bij aangesloten zijn, lieten weten juridische ondersteuning te verlenen. Mogelijk wordt een collectieve zaak aangespannen.

Alle medewerkers van V&D moeten per 1 februari 5,8 procent van hun salaris inleveren. Verder schrapt het bedrijf 50 van de 450 arbeidsplaatsen op het service center in Amsterdam.

Volgens de warenhuisketen zijn de maatregelen nodig "om te kunnen concurreren met nieuwe aanbieders en de groeiende onlinemarkt". Daarvoor moeten kosten structureel omlaag. V&D wil naast het korten van de medewerkers ook dat de huurlasten omlaag gaan.

V&D, eigendom van de investeringsmaatschappij Sun Capital, draait al een paar jaar met verlies. In 2013 liep het nettoverlies op tot 42 miljoen euro op een omzet van 619 miljoen euro. Cijfers over 2014 zijn nog niet bekend.

http://www.nu.nl/ondernem(...)e-lager-salaris.html
quote:
30 januari

Vastgoedeigenaar IEF Capital neemt juridische stappen tegen warenhuis V&D. Het bedrijf eist dat V&D vier toplocaties ontruimt als er geen huur betaald wordt. Het gaat om panden in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Maastricht.

De huur wordt door V&D meestal voor de eerste van de maand betaald. Vandaag is de huur niet overgemaakt naar in ieder geval drie eigenaren van samen meer dan vijftien panden. V&D liet eerder al weten niet van zins te zijn de huur de komende maanden over te maken. Het bedrijf staat er slecht voor en vroeg ook werknemers al om een loonoffer.

"Enige oplossing"

IEF Capital heeft de afgelopen week een voorstel gedaan waarbij V&D vierkante meters inlevert in ruil voor huurverlaging. De vastgoedeigenaar laat weten dat de Amerikaanse aandeelhouder van V&D die afspraak niet ziet zitten.

In een verklaring schrijft het bedrijf: "IEF Capital betreurt dit zeer en ziet geen andere oplossing dan in een kort geding ontruiming van haar winkels te vorderen. Het financiële belang is erg groot voor IEF Capital en zij wenst zo snel mogelijk in staat te zijn de panden aan andere partijen te verhuren om de schade voor IEF Capital zoveel mogelijk te beperken."

V&D is teleurgesteld over de stap van IEF Capital.

"Buitenproportionele vraag"

Ook andere eigenaren willen net als IEF Capital komende week juridische stappen ondernemen als betaling uitblijft. De eigenaar van Elizen Vastgoed eist dat V&D zijn verplichtingen nakomt: "Wij hebben ons in ons bijna 50-jarige bestaan nog nooit geconfronteerd gezien met zo'n buitenproportionele vraag."

Komende week komen eigenaren van panden waar V&D in huist bijeen om te praten over hoe ze met de opstelling van het warenhuis kunnen omgaan.

http://nos.nl/artikel/2016351
quote:
Facts & Figures

V&D bestaat sinds 1887 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met 63 vestigingen op A-locaties, een webshop, ruim tienduizend medewerkers, een warenhuisbreed assortiment met meer dan 4.000 shop-in-shops en per jaar zo’n 100 miljoen bezoekers is V&D het grootste warenhuis van Nederland.

1887 Oprichting V&D met Vroom & Dreesmann ‘Magazijn de zon’ in Amsterdam
1927 V&D introduceert eerste huis-aan-huis magazine van Nederland
1972 Oprichting Vendex
1987 Oprichting La Place
1999 Fusie met KBB, ontstaan van Vendex KBB
2004 Investeerdersgroep (waaronder KKR, Alpinvest, Permira) nieuwe eigenaar Vendex KBB
2006 Naamswijziging van Vendex KBB naar Maxeda
2007 Start rebranding V&D
2008 Start vd.nl
2010 Nieuwe eigenaar van V&D: Sun European Partners
2011 Start bouw nieuw distributiecentrum te Nieuwegein
2012 125 jaar V&D
2013 Opening 63ste V&D vestiging, V&D Vlaardingen
2014 Start V&D Blog

Aantal vestigingen: 63 en een webshop
Aantal werknemers: 10.000
Aantal distributiecentra: 1
Aantallen bezoekers per jaar: 10 miljoen bezoekers
Aantal A-merken shop-in-shops: meer dan 4.000 merken
Aantal La Place Restaurants, La Place Café’s en La Place Express: ruim 250

http://www.vd.nl/content_page.jsf?page=algemeen_factsfigures_page
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 15 februari 2016 @ 19:37:37 #2
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_159943851
Deze dan maar
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 15 februari 2016 @ 19:38:10 #3
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159943877
hè hè
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159943947
Hahaha er waren even meer topics open dan V&D's
pi_159943956
Eindelijk een nieuw topic. Laat Cynix maar in SHO blijven :P
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_159944011
quote:
10s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:39 schreef Studiotje het volgende:
Hahaha er waren even meer topics open dan V&D's
Nu ook :')
Tap tap tap
  maandag 15 februari 2016 @ 19:41:51 #7
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_159944031
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:39 schreef mascara-klodder het volgende:
Eindelijk een nieuw topic. Laat Cynix maar in SHO blijven :P
Deze was een dubbele van gisteren en zat nog in de reeks... ik heb het idee dat hij daarom geen nieuwe kon openen :@
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  † In Memoriam † maandag 15 februari 2016 @ 19:43:53 #8
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_159944116
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:39 schreef mascara-klodder het volgende:
Eindelijk een nieuw topic. Laat Cynix maar in SHO blijven :P
Het ging niet, er (b)leek nog een open ergens. ;(
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  † In Memoriam † maandag 15 februari 2016 @ 19:44:09 #9
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_159944127
quote:
10s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:39 schreef Studiotje het volgende:
Hahaha er waren even meer topics open dan V&D's
Leuk. :D
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_159944155
quote:
10s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:39 schreef Studiotje het volgende:
Hahaha er waren even meer topics open dan V&D's
:D
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_159944179
@Soho: je zal vast en zeker hard werken maar de V&D stond al jaren niet meer bekend om 's werelds beste medewerkers.

De laatste keer dat ik er was lagen er dikke stofpluimen in de pashokjes en het personeel stond erbij en keek ernaar :')
Met de armen over elkaar.

Nu heeft Delft ook wel de meest troosteloze V&D van Nederland denk ik. Kan me zo voorstellen dat je als personeel ook zo wordt.

Het lijkt me iig geen prettig bedrijf om voor te werken :)
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 15 februari 2016 @ 19:48:06 #12
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159944252
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:41 schreef Leandra het volgende:

[..]

Deze was een dubbele van gisteren en zat nog in de reeks... ik heb het idee dat hij daarom geen nieuwe kon openen :@
kwestie van deze ontkoppelen uit de reeks :P
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  maandag 15 februari 2016 @ 19:49:10 #13
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_159944285
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:48 schreef rubbereend het volgende:

[..]

kwestie van deze ontkoppelen uit de reeks :P
Kijk, dat hebben ze me weer niet verteld bij m'n snelcursus blauw :{ ;( :'(

* Leandra heeft weer wat geleerd *O*
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_159944289
Het kan nog alle kanten op met V&D. Een verrassende mogelijkheid is het ombouwen van een aantal warenhuizen tot casino, aldus quote: http://www.quotenet.nl/Ni(...)anden-van-V-D-173839 :D
pi_159944348
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:21 schreef Nia het volgende:

[..]

Liepen (verleden tijd), of is jouw V&D nog wel open.
Zolang het nog niet bekend is of ons filiaal definitief dicht is houd ik het op lopen. :W
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 15 februari 2016 @ 19:52:23 #16
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159944401
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:49 schreef Nia het volgende:
Het kan nog alle kanten op met V&D. Een verrassende mogelijkheid is het ombouwen van een aantal warenhuizen tot casino, aldus quote: http://www.quotenet.nl/Ni(...)anden-van-V-D-173839 :D
die zullen wel ook de plekken willen die ze sowieso open willen houden :P
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159944409
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:50 schreef Soho het volgende:

[..]

Zolang het nog niet bekend is of ons filiaal definitief dicht is houd ik het op lopen. :W
Ik wens jou en je collega's veel hoop in de komende weken. En dat meen ik serieus.
pi_159944480
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:41 schreef Leandra het volgende:

[..]

Deze was een dubbele van gisteren en zat nog in de reeks... ik heb het idee dat hij daarom geen nieuwe kon openen :@
Mijn telefoon stond nog op pagina 9 van het vorige topic. Heb al die nieuwe topics gemist :P
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_159944500
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:52 schreef Nia het volgende:

[..]

Ik wens jou en je collega's veel hoop in de komende weken. En dat meen ik serieus.
Hier sluit ik me helemaal bij aan.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_159944522
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:45 schreef mascara-klodder het volgende:
@Soho: je zal vast en zeker hard werken maar de V&D stond al jaren niet meer bekend om 's werelds beste medewerkers.

De laatste keer dat ik er was lagen er dikke stofpluimen in de pashokjes en het personeel stond erbij en keek ernaar :')
Met de armen over elkaar.

Nu heeft Delft ook wel de meest troosteloze V&D van Nederland denk ik. Kan me zo voorstellen dat je als personeel ook zo wordt.

Het lijkt me iig geen prettig bedrijf om voor te werken :)
Ik ben het met je eens dat niet elke V&D personeel in huis heeft waar je nou heel vrolijk van wordt. Soms loop ik zelf ook met plaatsvervangende schaamte door andere filialen als ik de stofnesten voorbij zie vliegen, kleding op de grond zie liggen of groepjes medewerkers met elkaar zie kletsen bij de kassa. Na deze werkdag schoot deze opmerking me gewoon even in het verkeerde keelgat.
pi_159944540
quote:
99s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:43 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Het ging niet, er (b)leek nog een open ergens. ;(
:*
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_159944572
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:52 schreef Nia het volgende:

[..]

Ik wens jou en je collega's veel hoop in de komende weken. En dat meen ik serieus.
quote:
1s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:55 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Hier sluit ik me helemaal bij aan.
Dank jullie wel! :)
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 15 februari 2016 @ 20:04:52 #23
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159944831
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:52 schreef Nia het volgende:

[..]

Ik wens jou en je collega's veel hoop in de komende weken. En dat meen ik serieus.
zeker, dit ook! V&D zal ik voor geen millimeter missen, maar met al het personeel dat straks allemaal zomaar op straat kan staan heb ik echt te doen.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159945003
Heeft Kahn niet een veel te rooskleurig beeld neer gezet van zijn plan en het personeel valse hoop gegeven? In deze keiharde tijd van jarenlange vastgoedcontracten met verhuurders kies je toch voor een partij die stabiliteit en continuïteit kan bieden voor de toekomst. Kahn is een David die het tegen een Goliath opneemt.
pi_159945320
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 19:49 schreef Nia het volgende:
Het kan nog alle kanten op met V&D. Een verrassende mogelijkheid is het ombouwen van een aantal warenhuizen tot casino, aldus quote: http://www.quotenet.nl/Ni(...)anden-van-V-D-173839 :D
Je kunt ze ook ombouwen tot bordelen, trekt ook mensen...

:P
  maandag 15 februari 2016 @ 20:22:17 #26
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_159945429
Start even mijn FB op. Al die werknemers die daar nu lopen te miepen dat ze hun baan kwijt zijn.

Oke, ik vind het natuurlijk heel erg voor ze, maar 1: Het is nog niet duidelijk of je ontslagen bent en 2: Een December kon je dit al weten dat het eraan kwam.

Ik ben gelukkig optijd weggegaan daar. :P
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  maandag 15 februari 2016 @ 20:26:21 #27
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_159945554
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 20:22 schreef Zelfscanner het volgende:
Start even mijn FB op. Al die werknemers die daar nu lopen te miepen dat ze hun baan kwijt zijn.

Oke, ik vind het natuurlijk heel erg voor ze, maar 1: Het is nog niet duidelijk of je ontslagen bent en 2: Een December kon je dit al weten dat het eraan kwam.

Ik ben gelukkig optijd weggegaan daar. :P
de situatie lijkt mij het miepen wel waard.
De banen liggen niet voor het oprapen en als je met hart en ziel daar gewerkt hebt is het pijnlijk dat de deuren nu wekenlang dicht zullen zijn.
pi_159945623
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 20:22 schreef Zelfscanner het volgende:
Start even mijn FB op. Al die werknemers die daar nu lopen te miepen dat ze hun baan kwijt zijn.

Oke, ik vind het natuurlijk heel erg voor ze, maar 1: Het is nog niet duidelijk of je ontslagen bent en 2: Een December kon je dit al weten dat het eraan kwam.

Ik ben gelukkig optijd weggegaan daar. :P
Tuurlijk ben je ontslagen. Als een bedrijf failliet gaat ben je ontslagen, je word alleen nog 1,5e maand door het UWV betaald. Vanaf de dag dat de faillissement is uitgesproken ben je eigenlijk je baan kwijt. Bij een doorstart krijg je een nieuw contract aangeboden, een nieuwe baan eigenlijk.
  † In Memoriam † maandag 15 februari 2016 @ 20:30:15 #29
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_159945698
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 20:28 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Tuurlijk ben je ontslagen. Als een bedrijf failliet gaat ben je ontslagen, je word alleen nog 1,5e maand door het UWV betaald. Vanaf de dag dat de faillissement is uitgesproken ben je eigenlijk je baan kwijt. Bij een doorstart krijg je een nieuw contract aangeboden, een nieuwe baan eigenlijk.
Normaal gesproken wel. Bij DAF is destijds succesvol onderhandeld dat de dienstjaren van degenen die op de maandag na het massa-ontslag terug konden komen wel doortelden. :Y

Maar inderdaad wel een nieuw contract. En (tijdelijk) 10% minder salaris.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  maandag 15 februari 2016 @ 20:36:16 #30
30873 Vallon
Life is unpredictable
pi_159945963
Hoe dan ook, zonde dat het concern zo is uitgewoond en nu definitief wordt weggegooid.
Het is niet alleen V&D die schade loopt maar ook de indirecte betrokkenen die meewerkten. In veel steden is een V&D toch echt een soort spil (geweest) van een winkelgebied.

Mogelijk dat ze in naam nog ergens wordt voortgezet als "VergooDwill" maar dat heeft totaal niets te maken met V&D.
"On bended knee is no way to be free" Peter R 1954-2021 (©Zapata)
Hegel: "De waarheid is subjectief"
Covid19: "Doctors can’t cure stupid, but at least they can sedate it."
pi_159946183
quote:
9s.gif Op maandag 15 februari 2016 20:36 schreef Vallon het volgende:
Hoe dan ook, zonde dat het concern zo is uitgewoond en nu definitief wordt weggegooid.
Het is niet alleen V&D die schade loopt maar ook de indirecte betrokkenen die meewerkten. In veel steden is een V&D toch echt een soort spil (geweest) van een winkelgebied.

Mogelijk dat ze in naam nog ergens wordt voortgezet als "VergooDwill" maar dat heeft totaal niets te maken met V&D.
True, het is jammer. ;(
  maandag 15 februari 2016 @ 20:54:23 #32
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_159946829
Dit artikel is in vorige deel ook al voorbij gekomen:
quote:
'Mijn merken verouderd?', reageert Kahn. 'Wat een lulkoek. Waarom zou ik meer aan marketing doen? Iedereen kent ons toch? En anders helpt u daar toch nu genoeg mee?'
http://www.deondernemer.n(...)oed-is-deze-man-echt

Kahn heeft hierin dezelfde houding die V&D: We zijn zó bekend, de klanten komen vanzelf wel. Zolang mensen genoodzaakt zijn om voor bepaalde goederen naar één centrale plaats in hun woonplaats moeten gaan en iedereen die plaats weet te vinden. Zoals heel Nederland decenia lang naar het stadscentrum ging om kleding te kopen en in de koopdrift ook maar gelijk accoires en andere spullen kocht. In zo'n situatie is vaak een mooie naam op de gevel al genoeg om klanten binnen te krijgen.

Echter, in Nederland is daar rap verandering aan het komen. We gaan steeds meer online kopen en als er geshopt wordt, dan gaan steeds meer mensen naar grotere steden waar een grote keten (zoals en Primark) te vinden is. Ik denk dat als je nog mensen in je winkel wil hebben, je moet zorgen dat potentiële klanten weten dat je bestaat. En daar is een mooie gevel alleen lang niet meer genoeg voor.

Persoonlijk denk ik dan ook dat een doorstart van V&D onder de vleugels van Kahn geen lang leven beschoren is. Hij klamt zich (naar het lijkt) (net zoals het bestuur van de V&D in de afgelopen jaren) veel te veel vast aan het traditionele verkopen van goederen. En aangezien de retailketens nog niet met bosjes tegelijk omvallen toont wel aan dat dát niet de manier van retail bedrijven is tegenwoordig.

Het is natuurlijk wel erg zuur voor het personeel, maar ik denk dat ze er ook met een overname door Kahn uiteindelijk niets mee opschieten.
So we just called him Fred
pi_159946866
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 20:54 schreef FredvZ het volgende:

[..]

Persoonlijk denk ik dan ook dat een doorstart van V&D onder de vleugels van Kahn geen lang leven beschoren is. Hij klamt zich (naar het lijkt) (net zoals het bestuur van de V&D in de afgelopen jaren) veel te veel vast aan het traditionele verkopen van goederen. En aangezien de retailketens nog niet met bosjes tegelijk omvallen toont wel aan dat dát niet de manier van retail bedrijven is tegenwoordig.
100% mee eens.
For great justice!
pi_159947319
Ik denk dat je nu alleen nog maar kunt overleven met internationale winkelketens waar veel kapitaal zit. De detailhandel globaliseert steeds verder.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 15 februari 2016 @ 21:07:45 #35
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159947407
Doet Kahn eigenlijk wat online?
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159947521
Ja, al zijn winkels hebben webshops waar je ook met IDEAL betalen kunt.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog maandag 15 februari 2016 @ 21:16:16 #37
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159947724
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 21:10 schreef Nia het volgende:
Ja, al zijn winkels hebben webshops waar je ook met IDEAL betalen kunt.
Hoe draait dat? Want online kleding verkopen is niet altijd even rendabel vanwege het hoge percentage retourzendingen
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159947739
De MS Mode webshop ziet er goed uit met jonge modellen. Mooier dan de winkels zijn. Die richten zich nog steeds wel op de rijpere vrouw.
  maandag 15 februari 2016 @ 21:31:56 #39
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_159948319
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 21:16 schreef rubbereend het volgende:

[..]

Hoe draait dat? Want online kleding verkopen is niet altijd even rendabel vanwege het hoge percentage retourzendingen
De omzet van MS mode was in 2010 240 miljoen en in 2014 nog steeds zo'n (of weer) 240 miljoen.

Geen idee of daar ook de verkopen bij zitten via Wehkamp.
So we just called him Fred
pi_159949031
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 21:16 schreef Nia het volgende:
De MS Mode webshop ziet er goed uit met jonge modellen. Mooier dan de winkels zijn. Die richten zich nog steeds wel op de rijpere vrouw.
Wat is een rijpere vrouw?
  maandag 15 februari 2016 @ 22:17:31 #41
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_159950278
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 21:48 schreef MCH het volgende:

[..]

Wat is een rijpere vrouw?
Een die beter te eten is?
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
  maandag 15 februari 2016 @ 22:18:18 #42
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_159950306
Boom van v&d aangepast. Leuk voor de OP.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_159950371
_O-
pi_159955764
Kahn heeft toezegging voor 30 panden, wilde er minimaal 35.

Tot nu toe te weinig verhuurders fiducie in een doorstart

Winkels blijven mogelijk zes weken dicht

quote:
Daarnaast is nog altijd geen duidelijkheid over een herfinancieringsplan. ING is volgens ingewijden niet bereid voldoende krediet voor Kahns plan ter beschikking te stellen. ING zegt in een reactie 'niet op speculaties in te gaan'.
http://www.volkskrant.nl/(...)start-vend~a4245359/
Friettent dikke Willie, met Willie
  dinsdag 16 februari 2016 @ 07:16:00 #45
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_159956526
heb geen vertrouwen in Kahn, gelukkig krijgen wij Hudson in ons voormalig V&D gebouw. Onderhandelingen zijn in volle gang met pand eigenaar.
pi_159956808
Alles ouder dan 18 vliegt eruit. met die Khan.
  dinsdag 16 februari 2016 @ 08:04:06 #47
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_159956823
Roermond is ook al afgehaakt bij Kahn en gaan ook voor Hudson
pi_159956887
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 08:04 schreef KingRadler het volgende:
Roermond is ook al afgehaakt bij Kahn en gaan ook voor Hudson
Dat V&D logo is al tijdje afgeschreven en totaal achterhaald.
  dinsdag 16 februari 2016 @ 08:13:07 #49
1234 HiZ
Istanbullu
pi_159956892
Wat is er eigenlijk nog 'door te starten' nu de winkels dicht zijn en het personeel feitelijk morgen de WW ingaan? Doorstarten is alleen nog een wurgcontract voor de eigenaren van het onroerend goed. En die kunnen kennelijk ook wel alternatieve huurders vinden zonder alle V&D baggage.
  dinsdag 16 februari 2016 @ 08:15:19 #50
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_159956913
V&D Rip
pi_159956928
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 08:13 schreef HiZ het volgende:
Wat is er eigenlijk nog 'door te starten' nu de winkels dicht zijn en het personeel feitelijk morgen de WW ingaan? Doorstarten is alleen nog een wurgcontract voor de eigenaren van het onroerend goed. En die kunnen kennelijk ook wel alternatieve huurders vinden zonder alle V&D baggage.
Die 2 potentiele eigenaren willen beide niet het al wat oudere personeel.
De panden daar gaat het om.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-02-2016 08:17:31 ]
pi_159956959
quote:
0s.gif Op maandag 15 februari 2016 20:54 schreef FredvZ het volgende:
Dit artikel is in vorige deel ook al voorbij gekomen:

[..]

http://www.deondernemer.n(...)oed-is-deze-man-echt

Kahn heeft hierin dezelfde houding die V&D: We zijn zó bekend, de klanten komen vanzelf wel. Zolang mensen genoodzaakt zijn om voor bepaalde goederen naar één centrale plaats in hun woonplaats moeten gaan en iedereen die plaats weet te vinden. Zoals heel Nederland decenia lang naar het stadscentrum ging om kleding te kopen en in de koopdrift ook maar gelijk accoires en andere spullen kocht. In zo'n situatie is vaak een mooie naam op de gevel al genoeg om klanten binnen te krijgen.

Echter, in Nederland is daar rap verandering aan het komen. We gaan steeds meer online kopen en als er geshopt wordt, dan gaan steeds meer mensen naar grotere steden waar een grote keten (zoals en Primark) te vinden is. Ik denk dat als je nog mensen in je winkel wil hebben, je moet zorgen dat potentiële klanten weten dat je bestaat. En daar is een mooie gevel alleen lang niet meer genoeg voor.

Persoonlijk denk ik dan ook dat een doorstart van V&D onder de vleugels van Kahn geen lang leven beschoren is. Hij klamt zich (naar het lijkt) (net zoals het bestuur van de V&D in de afgelopen jaren) veel te veel vast aan het traditionele verkopen van goederen. En aangezien de retailketens nog niet met bosjes tegelijk omvallen toont wel aan dat dát niet de manier van retail bedrijven is tegenwoordig.

Het is natuurlijk wel erg zuur voor het personeel, maar ik denk dat ze er ook met een overname door Kahn uiteindelijk niets mee opschieten.
kort samengevat is die gevel verplaatst naar het digitale stadsplein waar ze opnieuw moeten beginnen met de naam vestigen.
pi_159956965
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 07:16 schreef KingRadler het volgende:
heb geen vertrouwen in Kahn, gelukkig krijgen wij Hudson in ons voormalig V&D gebouw. Onderhandelingen zijn in volle gang met pand eigenaar.
Hoe weet je welke panden in welk kamp zitten, om het zo maar even te zeggen?
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
pi_159957012
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 08:23 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Hoe weet je welke panden in welk kamp zitten, om het zo maar even te zeggen?
Dat weten alleen de vastgoed eigenaars en dat is niet 1 blok maar beide overname kandidaten willen de krenten uit de pap en hebben geen interesse in het vakkundige personeel.
pi_159957054
Vreselijk voor die werknemers die slopende onzekerheid.
Maar hoe dan ook, Kahn of Hudson, de winkels blijven voorlopig dicht en ik kan me niet voorstellen dat een van beiden vanaf de overname alle salarissen gewoon gaat uitbetalen. Dichte winkels en dan 8000 mensen betalen??? Het is sowieso uitkering en thuiszitten en nog langer afwachten of jij uiteindelijk weer wordt aangenomen.
Het is voor het personeel echt over en uit.
Niets van dit alles is een wezensvreemde ontmoeting tussen een jij en een ik, zodat we nooit of te nimmer zullen weten wie die jij is en wie die ik.
  dinsdag 16 februari 2016 @ 08:38:58 #56
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_159957101
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 08:33 schreef Injetta het volgende:
Vreselijk voor die werknemers die slopende onzekerheid.
Maar hoe dan ook, Kahn of Hudson, de winkels blijven voorlopig dicht en ik kan me niet voorstellen dat een van beiden vanaf de overname alle salarissen gewoon gaat uitbetalen. Dichte winkels en dan 8000 mensen betalen??? Het is sowieso uitkering en thuiszitten en nog langer afwachten of jij uiteindelijk weer wordt aangenomen.
Het is voor het personeel echt over en uit.
het gaat al zo slecht met de retail.
het is beter dat deze mensen zich laten omscholen.
pi_159957276
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 08:38 schreef KingRadler het volgende:

[..]

het gaat al zo slecht met de retail.
het is beter dat deze mensen zich laten omscholen.
Tot wat moeten ze zich laten omscholen dan? Zijn veel branches waar het slecht mee gaat.
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_159957336
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 08:23 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Hoe weet je welke panden in welk kamp zitten, om het zo maar even te zeggen?
De verhuurder Metroprop is eigenaar van de panden en Sittard en Heerlen en praat alleen nog maar met Hudson, dat was in ieder geval in het Limburgse nieuws gisteren.

Edit:
V&D zeker uit straatbeeld Heerlen en Sittard

http://www.1limburg.nl/vd(...)d-heerlen-en-sittard

Hetzelfde bedrijf is overigens eigenaar van het pand in Den Bosch.
pi_159957608
Natuurlijk is het verschrikkelijk voor al die mensen die nu op straat komen te staan. Maar tegelijkertijd wordt deze kwestie erg opgeblazen. Er gaan voortdurend bedrijven failliet. V&D ging niet mee met de tijdsgeest, werd oubollig en dan bestaat de kans dat de klanten weglopen.
pi_159957744
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
[*]
[*][b]Vestiging[/b]                     [b]In gesprek met:            Status:  [/b]                    
[*]Alkmaar
[*]Almere
[*]Alphen
[*]Amersfoort
[*]Amstelveen
[*]Amsterdam Kalverstraat 
[*]Amsterdam Kalvertoren
[*]Amsterdam Noord
[*]Apeldoorn
[*]Arnhem
[*]Assen
[*]Bergen op Zoom
[*]Beverwijk
[*]Breda
[*]Delft
[*]Den Bosch
[*]Den Haag Centrum
[*]Den Helder
[*]Deventer
[*]Doetinchem
[*]Dordrecht
[*]Ede
[*]Eindhoven
[*]Emmen
[*]Enschede
[*]Goes
[*]Gorinchem
[*]Gouda
[*]Groningen
[*]Haarlem Centrum
[*]Haarlem Schalkwijk
[*]Heerlen                                         Hudson                    Verdwijnt
[*]Hellevoetsluis
[*]Hengelo
[*]Hilversum
[*]Hoofddorp
[*]Hoorn
[*]Leeuwarden
[*]Leiden
[*]Leidschendam
[*]Maastricht
[*]Meppel
[*]Naaldwijk
[*]Nijmegen
[*]Oss
[*]Purmerend
[*]Rijswijk
[*]Roermond                                         Hudson
[*]Roosendaal
[*]Rotterdam Beursplein
[*]Rotterdam Zuidplein
[*]Sittard                                           Hudson                       Verdwijnt
[*]Tilburg
[*]Uden
[*]Utrecht HC
[*]Veenendaal
[*]Venlo
[*]Vlaardingen
[*]Weert
[*]Zaandam
[*]Zeist
[*]Zoetermeer
[*]Zwolle


[ Bericht 20% gewijzigd door roos85 op 16-02-2016 09:48:33 ]
Op vrijdag 19 februari 2016 22:42 schreef Nizno het volgende:
je bent zelf een Pino 2.0!
pi_159957779
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 08:23 schreef Nielsch het volgende:

[..]

Hoe weet je welke panden in welk kamp zitten, om het zo maar even te zeggen?
V&D-winkels blijven nog weken dicht

De warenhuizen van V&D blijven waarschijnlijk nog minstens anderhalve maand dicht. Zelfs als winkelondernemer Roland Kahn later deze week alsnog een doorstart zou aankondigen, duurt het nog een hele tijd voor de winkels weer open kunnen. Dat zegt de woordvoerder van de curatoren van V&D.

Een deel van de vastgoedeigenaren, waaronder het Amsterdamse IEF Capital, dat de tien belangrijkste V&D-panden - waaronder die in de Kalverstraat - bezit, wil nog altijd voor een vastgoeddeal gaan met het Canadese Hudson's Bay. Een van de andere eigenaren zegt zeker niet in zee te gaan met Kahn. 'Vorig jaar hebben we V&D een huurverlaging van dertig procent toegestaan en toch is het misgelopen. Nu zouden we over een periode van twee jaar nog eens vijftig procent verlaging moeten toestaan, terwijl de kans groot is dat het weer misloopt.'

Ook Hudson's Bay wil huurverlaging, maar dan alleen voor de periode dat een pand wordt verbouwd. Beide partijen eisen een verbouwingsbijdrage van de gebouweigenaren, maar alleen bij de Canadezen zou die verschillen per gebouw.

volledig artikel

quote:
Uit het overzicht blijkt dat IEF Capital de belangrijkste vastgoedpartij is waarmee de eigenaren van V&D te maken hebben. IEF is eigenaar van belangrijke V&D-vestigingen in Amsterdam (Kalverstraat), Den Haag, Groningen, Maastricht, Nijmegen en Utrecht. Verder bezit IEF V&D-panden in Alkmaar, Assen, Beverwijk, Venlo. Twee overige IEF-locaties konden bij de eerste inventarisatie niet achterhaald worden (update volgt).
bron kaartje
pi_159959619
Paradigit is lekker makkelijk van z'n schulden af en maakt een doorstart met drie winkels. http://www.retailnews.nl/(...)et-drie-winkels.html

Had die andere winkels lekker zelf gesloten, zonder faillissement. Maar nee, nu zijn ze makkelijk van verhuurders en andere schuldeisers af.
pi_159960520
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 08:33 schreef Injetta het volgende:
Vreselijk voor die werknemers die slopende onzekerheid.
Maar hoe dan ook, Kahn of Hudson, de winkels blijven voorlopig dicht en ik kan me niet voorstellen dat een van beiden vanaf de overname alle salarissen gewoon gaat uitbetalen. Dichte winkels en dan 8000 mensen betalen??? Het is sowieso uitkering en thuiszitten en nog langer afwachten of jij uiteindelijk weer wordt aangenomen.
Het is voor het personeel echt over en uit.
Ach ja, die mensen weten al jaren dat hun baan op de tocht staat, ik weet niet of die werknemers het allemaal zo vreselijk vinden.

Ik kan me voorstellen dat er ook wel opluchting is. In deze situatie kun je misschien beter even ww hebben en gaan zoeken naar iets anders dan steeds maar weer onzekerheid hebben.
٩๏̯͡๏)۶
pi_159961406
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 09:03 schreef J.B. het volgende:

[..]

De verhuurder Metroprop is eigenaar van de panden en Sittard en Heerlen en praat alleen nog maar met Hudson, dat was in ieder geval in het Limburgse nieuws gisteren.

Edit:
V&D zeker uit straatbeeld Heerlen en Sittard

http://www.1limburg.nl/vd(...)d-heerlen-en-sittard

Hetzelfde bedrijf is overigens eigenaar van het pand in Den Bosch.

Dit is de V&D in Sittard:


Vanwege stadsvernieuwing moest ooit dit oude stadhuis gesloopt worden om V&D naar de stad te halen.
De Sahara is zonder meer erg droog.
pi_159961522
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 11:50 schreef Ronaldsen het volgende:
Ik kan me voorstellen dat er ook wel opluchting is.
Er zijn al medewerkers gesignaleerd die zingend, in polonaise over straat gingen. :P

Dit is het einde
Dat doet de deur dicht
Daar zijn geen woorden voor
Ja, dat is tralala lalalala
Ja, dat is tralalalala


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-02-2016 12:23:06 ]
  dinsdag 16 februari 2016 @ 12:23:13 #66
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_159961529
quote:
9s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 12:17 schreef Fred_B het volgende:

[..]

Dit is de V&D in Sittard:
[ afbeelding ]

Vanwege stadsvernieuwing moest ooit dit oude stadhuis gesloopt worden om V&D naar de stad te halen.
[ afbeelding ]
gewoon het pand verkopen aan de gemeente en het oude gemeentehuis terug laten komen.
pi_159961706
quote:
„Het kan nog alle kanten op”, zegt woordvoerder Edwin van Wijk namens de curatoren. Het gerucht dat de deal met ondernemer Roland Kahn is geklapt, zoals gisteren de ronde deed, noemt hij „totale onzin”. Maar de klok tikt ondertussen door en de tijd dringt.

Roermond neemt in elk geval voorgoed afscheid van V&D, zegt directeur Max Vorst van ProWinko, eigenaar van het pand aan het Munsterplein. „Nee, er is geen voorstel gedaan aan Kahn”, aldus Vorst. „Ik ben na twee jaar V&D-moe. Het vertrouwen is weg.” ProWinko gaat zijn pand in Roermond ingrijpend renoveren. Vorst heeft, zo klinkt het enthousiast, ‘een prachtig ontwerp klaarliggen van Mels Crouwel’. Die was rijksbouwmeester van 2004 tot 2008 en tekende met zijn bureau Benthem Crouwel voor het vernieuwde Stedelijk Museum in Amsterdam. Een bedrag kan Vorst niet noemen, maar de investering beloopt „meer dan vijf miljoen”

Als Galeria Inno zo aanslaat in België, dan lukt dat ook in Limburg
Na de metamorfose kan het pand plek bieden aan één tot drie winkels. Vorst hoopt op samenwerking met de Canadese Hudson’s Bay Company (HBC), dat voet aan de grond wil krijgen in Nederland. De luxe warenhuisketen wil wel de panden van V&D, maar bedankt voor de formule. „Ik heb wel de indruk dat HBC ook met ons in zee wil, ja”, zegt Vorst. Hij heeft vertrouwen in het ‘ervaren warenhuisconcern’. „Als Galeria Inno zo aanslaat in België, dan lukt dat ook in Limburg.”

In Heerlen en Sittard koerst ook vastgoedeigenaar Jos van de Mortel op samenwerking met HBC, al zijn de gesprekken „heel erg in het beginstadium”. Met Kahn wordt nog onderhandeld over de vestiging in Den Bosch, maar er wordt weinig progressie geboekt. „Voor die zaak is wel interesse, maar er wordt niet doorgepakt nu.” IEF Capital - eigenaar van twaalf V&D-panden, waaronder die in Venlo en Maastricht - wil niet reageren. Eigenaar Bouwinvest van de Weerter vestiging was gisteren niet bereikbaar voor commentaar.
http://www.limburger.nl/c(...)zoals-wij-het-kennen
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159961977
quote:
9s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 12:17 schreef Fred_B het volgende:

[..]

Dit is de V&D in Sittard:
[ afbeelding ]

Vanwege stadsvernieuwing moest ooit dit oude stadhuis gesloopt worden om V&D naar de stad te halen.
[ afbeelding ]
Wat een praaaaaaaaaaachtige blokkendoos
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_159962401
quote:
9s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 12:17 schreef Fred_B het volgende:

[..]

Dit is de V&D in Sittard:
[ afbeelding ]

Vanwege stadsvernieuwing moest ooit dit oude stadhuis gesloopt worden om V&D naar de stad te halen.
[ afbeelding ]
Vooruitgang! *O*
For great justice!
pi_159962433
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 12:23 schreef KingRadler het volgende:

[..]

gewoon het pand verkopen aan de gemeente en het oude gemeentehuis terug laten komen.
Gewoon op een knop drukken en het oude stadhuis is er weer, zonder last te hebben van welke wet der economie dan ook! *O*
For great justice!
pi_159962565
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 13:03 schreef Q. het volgende:

[..]

Gewoon op een knop drukken en het oude stadhuis is er weer, zonder last te hebben van welke wet der economie dan ook! *O*
Radler is drukker bezig met zijn postcount op te krikken dan met logica ;)

Vraag me af wat ze met het pand in Den Bosch aan willen... V&D was vruuger wel een publiekstrekker daar. Bijenkorf sluit komende maand, V&D gaat de komende 6 weken zeker niet open dus wordt het, qua warenhuis, even een karige bedoeling daar.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_159963491
quote:
6s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 12:22 schreef k_man het volgende:

[..]

Er zijn al medewerkers gesignaleerd die zingend, in polonaise over straat gingen. :P

Dit is het einde
Dat doet de deur dicht
Daar zijn geen woorden voor
Ja, dat is tralala lalalala
Ja, dat is tralalalala

Zou me niks verbazen eigenlijk, als je een beetje cynisch bent als medewerker, kan dat wel.
٩๏̯͡๏)۶
  dinsdag 16 februari 2016 @ 13:46:09 #73
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_159963526
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 13:03 schreef Q. het volgende:

[..]

Gewoon op een knop drukken en het oude stadhuis is er weer, zonder last te hebben van welke wet der economie dan ook! *O*
de binnenstad liep toch al niet. Net of Hudson daar verbetering in gaat brengen.
pi_159963586
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 12:43 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

Wat een praaaaaaaaaaachtige blokkendoos
Amstelveen is nog erger, die wint in de 'lelijkste V&D'-verkiezing zelfs van Oss (gok ik):



quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 13:09 schreef Ceased2Be het volgende:

[..]

Radler is drukker bezig met zijn postcount op te krikken dan met logica ;)

Vraag me af wat ze met het pand in Den Bosch aan willen... V&D was vruuger wel een publiekstrekker daar. Bijenkorf sluit komende maand, V&D gaat de komende 6 weken zeker niet open dus wordt het, qua warenhuis, even een karige bedoeling daar.
Die vond ik heel aansprekend, met die twee locaties met dat ondergrondse gangetje. En dat dakterras, natuurlijk.

[ Bericht 37% gewijzigd door #ANONIEM op 16-02-2016 13:50:05 ]
  dinsdag 16 februari 2016 @ 13:49:59 #75
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_159963603
Wel opvallend dat het allemaal hetzelfde soort lelijkheid lijkt te zijn...
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_159963612
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 13:49 schreef female81 het volgende:

[..]

Amstelveen is nog erger, die wint in de 'lelijkste V&D'-verkiezing zelfs van Oss (gok ik):

[ afbeelding ]

[..]

Die vond ik heel aansprekend, met die twee locaties met dat ondergrondse gangetje. En dat dakterras, natuurlijk.
:X
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_159963652
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 13:49 schreef Leandra het volgende:
Wel opvallend dat het allemaal hetzelfde soort lelijkheid lijkt te zijn...
het zijn allemaal redelijk kenmerkende betonnen kolossen idd.

Het pand in Den Bosch vind ik nog wel sjiek:


de kelder en de ingang aan de andere kant van de straat zijn niet bijzonder.
"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_159963673
quote:
15s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 13:50 schreef wolfrolf het volgende:

[..]

:X
Die viezige schrootjes-of-wat-het-ook-zijn, daar boven de ingang, die maken het af.



[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-02-2016 13:53:35 ]
pi_159963775
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 13:53 schreef female81 het volgende:

[..]

Die viezige schrootjes-of-wat-het-ook-zijn, daar boven de ingang, die maken het af.

[ afbeelding ]
Verdorie wat een lellikke toestand
lekker faxen heel de dag echt genot
  dinsdag 16 februari 2016 @ 14:01:27 #80
35098 Metalfreak
Maar bijt niet
pi_159963794
Die in Roermond is ook al geen schoonheid:



En die gaat ook sluiten:

quote:
V&D Roermond gaat sluiten

ROERMOND - V&D in Roermond gaat definitief dicht. Voor deze V&D-winkel ligt geen herstart in het verschiet. Directeur Max Vorst van ProWinko, eigenaar van het pand aan het Munsterplein, heeft het wel zo’n beetje gehad met V&D. Hij koerst aan op samenwerking met het Canadese Hudsons Bay Company (HBC). Vorst wil het pand ingrijpend gaan verbouwen, laat hij in de Limburgse kranten weten. Daarvoor trekt hij een bedrag van meer dan vijf miljoen uit.

De metamorfose zou worden uitgetekend door voormalige Rijksbouwmeester Mels Crouwel van bureau Benthem Crouwel, die eerder het vernieuwde Stedelijk Museum van Amsterdam tekende. Na de verbouwing zou het pand ruimte bieden aan één tot drie winkelbedrijven. Vorst hoopt dat HBC iets in hem ziet. Dan zou Galleria Inno na België ook in Limburg kunnen aanslaan.

http://www.dichtbij.nl/ro(...)nd-gaat-sluiten.aspx
Don't let my username fool you...
  roze dinsdag 16 februari 2016 @ 14:05:45 #81
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_159963843
Ben benieuwd wat er gaat gebeuren met de V&D hier in Emmen.
Your beauty never ever scared me.
  dinsdag 16 februari 2016 @ 14:26:52 #82
24604 KwisatzHaderach
There are no facts
pi_159964162
Weet iemand of de V&D in Amsterdam (centrum) vandaag open is? Ze zouden allemaal dicht zijn maar het lijkt per winkel te verschillen.

Thanks.
"I know," said Jane. "It's the most charming thing about humans. You are all so sure that the lesser animals are bleeding with envy because they didn't have the good fortune to be born homo sapiens."
pi_159964257
Volgens mij alleen de La Place?
O nee, ook niet.
Tap tap tap
pi_159964275
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 14:33 schreef CherryLips het volgende:
Volgens mij alleen de La Place?
O nee, ook niet.
Nee de instore la place vestigingen heb nog geen nieuwe eigenaar, voedsel word weggegooid.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159964312
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 14:34 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Nee de instore la place vestigingen heb nog geen nieuwe eigenaar, voedsel word weggegooid.
Nee ik dacht gister gelezen hebben dat die in het centrum nog wel open was omdat die afgesloten kon worden oid, maar die is ook dicht.
Tap tap tap
pi_159964787
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 14:36 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Nee ik dacht gister gelezen hebben dat die in het centrum nog wel open was omdat die afgesloten kon worden oid, maar die is ook dicht.
Afhaal-La Place in Utrecht (HC) heeft ook eigen ingang maar die is wel dicht. La Place Express op CS is dan wel weer open maar die wordt dan ook uitgebaat door de NS. Kan ik gelukkig daar nog mn dagelijkse broodje halen.
For great justice!
pi_159964892
De V&D in Haarlem is helemaal een mooi pand:



Of die in Leiden:

For great justice!
  dinsdag 16 februari 2016 @ 15:07:57 #88
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_159964915
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 14:36 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Nee ik dacht gister gelezen hebben dat die in het centrum nog wel open was omdat die afgesloten kon worden oid, maar die is ook dicht.
Het was dat zodra er bekend is wat er gaat gebeuren, dat Jumbo zo snel mogelijk deze open wilt hebben. (Want omzetpakker)

Er zitten namelijk al schuifdeuren tussen. (La place was ook eerder open)

Ik heb nogal contact met collega's die er nog werken. :@ Of werkten...
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_159964919
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 15:03 schreef Q. het volgende:

[..]

Afhaal-La Place in Utrecht (HC) heeft ook eigen ingang maar die is wel dicht. La Place Express op CS is dan wel weer open maar die wordt dan ook uitgebaat door de NS. Kan ik gelukkig daar nog mn dagelijkse broodje halen.
Oeh, hebben ze daar de chocoladecroissants nog :o
Tap tap tap
  dinsdag 16 februari 2016 @ 15:11:08 #90
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_159964990
Wel eens naar de Hema gekeken? Zelfde blokkendoos probleem.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_159965007
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 15:08 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Oeh, hebben ze daar de chocoladecroissants nog :o
Niet gekeken. :P
For great justice!
pi_159965016
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 15:03 schreef Q. het volgende:

[..]

Afhaal-La Place in Utrecht (HC) heeft ook eigen ingang maar die is wel dicht. La Place Express op CS is dan wel weer open maar die wordt dan ook uitgebaat door de NS. Kan ik gelukkig daar nog mn dagelijkse broodje halen.
Ik vroeg me al af hoe het daarmee stond! Is de La Place Express op CS wel gewoon safe of verdwijnt die ook nog? Of heeft Jumbo die al overgenomen?
pi_159965061
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 15:11 schreef Zelfscanner het volgende:
Wel eens naar de Hema gekeken? Zelfde blokkendoos probleem.
Gouda. _O-

pi_159965062
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 15:12 schreef JoelBaka het volgende:

[..]

Ik vroeg me al af hoe het daarmee stond! Is de La Place Express op CS wel gewoon safe of verdwijnt die ook nog? Of heeft Jumbo die al overgenomen?
Denk dat NS die in licentie exploiteert. Licentiehouderschap zal wel overgaan naar Jumbo vermoed ik.
For great justice!
  dinsdag 16 februari 2016 @ 15:15:06 #95
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_159965068
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 15:12 schreef JoelBaka het volgende:

[..]

Ik vroeg me al af hoe het daarmee stond! Is de La Place Express op CS wel gewoon safe of verdwijnt die ook nog? Of heeft Jumbo die al overgenomen?
Jumbo. Sws alle losstaande.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_159965080
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 15:14 schreef Q. het volgende:

[..]

Denk dat NS die in licentie exploiteert. Licentiehouderschap zal wel overgaan naar Jumbo vermoed ik.
Hij zit er toch ook niet zo lang? Moest even goed graven in m'n geheugen.
Tap tap tap
  dinsdag 16 februari 2016 @ 15:16:02 #97
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_159965082
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 15:14 schreef female81 het volgende:

[..]

Gouda. _O-

[ afbeelding ]
:o _O- Die is gewoon gezichtsaids :'(
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_159965336
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 15:16 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Hij zit er toch ook niet zo lang? Moest even goed graven in m'n geheugen.
Paar maanden. Wel langer dan de V&D in Uden, die is net een jaar open. :X
For great justice!
pi_159965453
De vestiging in Groningen is een lelijk gebouw uit de jaren 50 (geopend in 1958).


Zij-ingang aan de Oude-Ebbingestraat: https://www.google.nl/map(...)Q!2e0!7i13312!8i6656
  roze dinsdag 16 februari 2016 @ 15:36:36 #100
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_159965517
V&D Emmen:
Your beauty never ever scared me.
  dinsdag 16 februari 2016 @ 15:37:16 #101
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_159965534
Die in Rijswijk lijkt ook permanent gesloten.



[ Bericht 61% gewijzigd door Perrin op 16-02-2016 15:43:00 ]
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_159965663
In Groningen is in de V&D dependance aan de achterzijde momenteel een Aldi gevestigd. Daar werden vroeger de papierwaren, boeken en kunstenaarsbenodigdheden verkocht. De verdiepingen erboven horen nog wel bij V&D. https://www.google.nl/map(...)A!2e0!7i13312!8i6656
pi_159965685
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 15:44 schreef Nia het volgende:
In Groningen is in de V&D dependance aan de achterzijde momenteel een Aldi gevestigd. Daar werden vroeger de papierwaren, boeken en kunstenaarsbenodigdheden verkocht. De verdiepingen erboven horen nog wel bij V&D. https://www.google.nl/map(...)A!2e0!7i13312!8i6656
Leuk, dus de Aldi is gewoon open?
pi_159965695
in delft istie ook dicht
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_159965993
Deze ga ik wel missen:
pi_159966079
Als die hier weg gaat (Amersfoort), laten ze dan in godsnaam het dakraam wel in ere houden (en opknappen). :P

Gebouw is wel ontworpen door de huisontwerper van V&D in de jaren 30, zelfs een monument. :')



Van de buitenkant best lelijk verder

  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 16:02:07 #107
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159966099
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 15:33 schreef Nia het volgende:
De vestiging in Groningen is een lelijk gebouw uit de jaren 50 (geopend in 1958).
[ afbeelding ]

Zij-ingang aan de Oude-Ebbingestraat: https://www.google.nl/map(...)Q!2e0!7i13312!8i6656
ik vind dat best mooi, sowieso zijn best wat panden van die tijd inmiddels monumenten of zouden ze het moeten worden. Was typische architectuur uit die tijd.

Nijmegen is ook zo'n ontwerp:

DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 16:02:47 #108
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159966118
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:01 schreef Studiotje het volgende:
Als die hier weg gaat (Amersfoort), laten ze dan in godsnaam het dakraam wel in ere houden (en opknappen). :P

Gebouw is wel ontworpen door de huisontwerper van V&D in de jaren 30, zelfs een monument. :')

[ afbeelding ]

Van de buitenkant best lelijk verder

[ afbeelding ]
op die overkapping aan de voorkant prachtig hoor
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159966245
V&D zit in een aantal prachtige panden. Sommige zijn zelfs Rijksmonument. Dat geldt voor de vestigingen in Alkmaar, Amersfoort, Haarlem, Leiden, Den Bosch en voor enkele voormalige vestigingen. :)
pi_159966293
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:01 schreef Studiotje het volgende:
Van de buitenkant best lelijk verder
Er zijn nog voldoende opticiens open in Amersfoort, misschien moet je daar eens op bezoek gaan. :P
pi_159966337
Ondanks dat de zaak gesloten was voor het publiek, is er in Groningen op maandag toch feest gevierd: >:)
  dinsdag 16 februari 2016 @ 16:14:32 #112
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_159966406
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 15:33 schreef Nia het volgende:
De vestiging in Groningen is een lelijk gebouw uit de jaren 50 (geopend in 1958).
[ afbeelding ]

Zij-ingang aan de Oude-Ebbingestraat: https://www.google.nl/map(...)Q!2e0!7i13312!8i6656
Ik was er vorige week nog, was m'n laatste V&D bezoekje blijkt achteraf dus ;( RIP

Maar inderdaad, gruwelijk lelijk :') Rechts heb je ook nog het überlelijke ABN Amro gebouw :')

Leuk weetje: de CoolCat zit er naast, als je er voor staat links
pi_159966444
quote:
11s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:09 schreef k_man het volgende:

[..]

Er zijn nog voldoende opticiens open in Amersfoort, misschien moet je daar eens op bezoek gaan. :P
Ik vind die raampjes niet zo mooi :+ Als die ook licht doorlieten naar binnen, oke, dan was het prachtig. Maar 't zit allemaal potdicht. :P
pi_159966537
V&D personeel in Den Bosch neemt afscheid van de klanten: http://www.bd.nl/regio/de(...)an-klanten-1.5734167
  roze dinsdag 16 februari 2016 @ 16:21:08 #115
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_159966562
Your beauty never ever scared me.
pi_159966600
Krijg er wel een brok van in mijn keel. :{
  roze dinsdag 16 februari 2016 @ 16:23:25 #117
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_159966617
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:22 schreef Nia het volgende:
Krijg er wel een brok van in mijn keel. :{
Vooral als je er bijv. 33 jaar hebt gewerkt. Dan is dit wel extra zuur.. ;(
Your beauty never ever scared me.
  dinsdag 16 februari 2016 @ 16:23:41 #118
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_159966625
Schoolcampus ga ik wel missen de laatste keer was eind jaren 90 :(
pi_159966679
Het toont wel hoe vergrijsd het werknemersbestand was. De oudsten hebben in hun loopbaan nog nooit gesolliciteerd. Voor de dames mag je hopen dat ze nog een verdienende partner hebben.
pi_159966685
Definitief geen doorstart v&d.
pi_159966696
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:26 schreef Soho het volgende:
Definitief geen doorstart v&d.
Welke vestiging?
pi_159966746
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 15:33 schreef Nia het volgende:
De vestiging in Groningen is een lelijk gebouw uit de jaren 50 (geopend in 1958).
[ afbeelding ]

Zij-ingang aan de Oude-Ebbingestraat: https://www.google.nl/map(...)Q!2e0!7i13312!8i6656
Mooie patroontjes achter de ramen. Die redden het gebouw.
pi_159966818
Vroeger zat het restaurant op de eerste etage boven die zij-ingang. Nu herinner ik me het ineens. Eigenlijk was dat toen best wel gezellig met tapijt en stoffen stoelen.
pi_159966921
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:27 schreef Nia het volgende:

[..]

Welke vestiging?
Heel v&d...
pi_159966925
quote:
Ahhhww :'(
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:26 schreef Soho het volgende:
Definitief geen doorstart v&d.
Oh?
pi_159967055
UIt NRC:
Doorstart V&D lijkt te stranden op financiering:

De redding van V&D is ver weg. Ondernemer Roland Kahn en zijn huisbank ING kunnen het niet eens worden over de financiering. ING wil dat Kahn 110 miljoen eigen geld inbrengt. Zelf wil hij tientallen miljoenen minder inleggen.
  roze dinsdag 16 februari 2016 @ 16:42:59 #127
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_159967089
Maar goed ik moet wel eerlijk zijn dat ik de V&D niet echt zou missen. Vind het allemaal wel boeiend wat er gaat gebeuren enz met de V&D.. en ik gun ze ook echt wel een doorstart. Maar als ze er niet meer zijn dan mis ik het niet want kom er toch al amper laatste jaren.

De Hema daar in tegen zou ik wel missen.
Your beauty never ever scared me.
pi_159967198
Kahn wil voor een duppie op de eerste rang. Nu mag ie wel opzouten van mij.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 16:47:49 #129
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159967202
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:41 schreef Nia het volgende:
UIt NRC:
Doorstart V&D lijkt te stranden op financiering:

De redding van V&D is ver weg. Ondernemer Roland Kahn en zijn huisbank ING kunnen het niet eens worden over de financiering. ING wil dat Kahn 110 miljoen eigen geld inbrengt. Zelf wil hij tientallen miljoenen minder inleggen.
Hij is wel gek als hij zijn halve fortuin riskeert voor dit avontuur.

Blijkt maar weer hoeveel geld er echt nodig was om de V&D te redden. Die injectie van Sun Capital had het ook nooit gehaald
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  dinsdag 16 februari 2016 @ 16:51:33 #130
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_159967287
Doorstart Mislukt :(
pi_159967313
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:41 schreef Nia het volgende:
UIt NRC:
Doorstart V&D lijkt te stranden op financiering:

De redding van V&D is ver weg. Ondernemer Roland Kahn en zijn huisbank ING kunnen het niet eens worden over de financiering. ING wil dat Kahn 110 miljoen eigen geld inbrengt. Zelf wil hij tientallen miljoenen minder inleggen.
Tsja, voor een Nuts en een boekenbon meende ie 't zeker voor elkaar te krijgen. Jammer joh.
pi_159967316
Nou, de werknemers weten ook waar ze aan toe zijn ;(
pi_159967326
*O*
pi_159967333
Kom er maar in, Hudson!
pi_159967347
Was te verwachten.
pi_159967370
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:52 schreef Roel_Jewel het volgende:
Kom er maar in, Hudson!
O wee als ze dat lelijke logo van Inno in Nederland gaan voeren ;(
  dinsdag 16 februari 2016 @ 16:54:10 #138
429573 KingRadler
A real Zionist
pi_159967375
alle panden komen leeg te staan en Hudson zal een deel ervan overnemen. Panden zullen verbouwd moeten worden. Al het personeel staat dus op straat.
  dinsdag 16 februari 2016 @ 16:54:21 #139
452713 Gutmensch
Sociaal-liberaal
pi_159967385
Ik zag al niet zo veel in Kahn, dat Canadese bedrijf biedt meer perspectief voor de lange termijn, ik hoop dat die het opkopen.
[i]In verscheidenheid verenigd[/i]
pi_159967413
Sjezus wat erg voor al die werknemers :{
pi_159967425
Het doek lijkt nu dus definitief gevallen: http://www.ed.nl/algemeen(...)-d-mislukt-1.5734546
pi_159967428
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:54 schreef Gutmensch het volgende:
Ik zag al niet zo veel in Kahn, dat Canadese bedrijf biedt meer perspectief voor de lange termijn, ik hoop dat die het opkopen.
Die gaan niks van V&D opkopen. Alleen maar huurcontracten aangaan met de vastgoedeigenaren.
pi_159967429
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:55 schreef empa1010 het volgende:
Sjezus wat erg voor al die werknemers :{
Hey, deze huisvrouwenkreet hebben we ook nog niet 1000x gelezen.
pi_159967442
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:54 schreef KingRadler het volgende:
alle panden komen leeg te staan en Hudson zal een deel ervan overnemen. Panden zullen verbouwd moeten worden. Al het personeel staat dus op straat.
Dat zou sws gebeuren en dan moest iedereen maar afwachten of ie terug mocht komen..
pi_159967479
quote:
18s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:55 schreef MCH het volgende:

[..]

Hey, deze huisvrouwenkreet hebben we ook nog niet 1000x gelezen.
Ik volgde dit topic niet en ik ben geen huisvrouw :)
pi_159967501
quote:
7s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:54 schreef Gutmensch het volgende:
Ik zag al niet zo veel in Kahn, dat Canadese bedrijf biedt meer perspectief voor de lange termijn, ik hoop dat die het opkopen.
Aan deze indruk kan ik mij ook niet onttrekken. Dit bedrijf (ook vele nadelen) biedt meer perspectief dan het oude V & D te voorzien van een nieuwe verpakking en op de oude voet verder gaan.
pi_159967663
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:54 schreef KingRadler het volgende:
alle panden komen leeg te staan en Hudson zal een deel ervan overnemen. Panden zullen verbouwd moeten worden. Al het personeel staat dus op straat.
Dat stonden ze sowieso al.
Tap tap tap
pi_159967676
Kunnen we nu de aandacht gaan richten op deze man van Hudson's Bay: http://www.quotenet.nl/Ni(...)-D-kan-redden-171859
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:04:09 #149
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159967690
Bij de Jumbo zijn ze ook blij, die kunnen gaan dromen over een internationaal succes voor La Place
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159967693
V&D, m'n hofleverancier van Blond-spullen ;(
Tap tap tap
pi_159967726
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:04 schreef rubbereend het volgende:
Bij de Jumbo zijn ze ook blij, die kunnen gaan dromen over een internationaal succes voor La Place
Mwah, denk dat ze nog best aantal van die in-store La Place-vestigingen erbij hadden willen hebben.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:06:48 #152
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159967753
quote:
99s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:05 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Mwah, denk dat ze nog best aantal van die in-store La Place-vestigingen erbij hadden willen hebben.
De Canadezen hebben interesse om La Place ook in het buitenland in hun winkels op te gaan nemen.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159967760
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:04 schreef CherryLips het volgende:
V&D, m'n hofleverancier van Blond-spullen ;(
Ik zag in het filiaal in mijn stad een paar dingen van blond met roze afprijssticker. Ik zat echt te twijfelen om te kopen.
It's called motorracing.Sorry? We went to carracing Toto
pi_159967763
quote:
99s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:05 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Mwah, denk dat ze nog best aantal van die in-store La Place-vestigingen erbij hadden willen hebben.
Dat zeker, maar Hudsons heeft ook interesse om La Place weer terug te brengen in hun winkels en ook in het buitenland. Wat Jumbo natuurlijk ook wel boeiend vind.
pi_159967795
quote:
99s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:05 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Mwah, denk dat ze nog best aantal van die in-store La Place-vestigingen erbij hadden willen hebben.
De winkelformule is in handen van Jumbo. Mogen ze die van mij in hun eigen panden gaan integreren. Kom maar op met die belegde broodjes en salades op het versplein!
pi_159967808
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:06 schreef rubbereend het volgende:

[..]

De Canadezen hebben interesse om La Place ook in het buitenland in hun winkels op te gaan nemen.
Yup, maar aantal van die in grote store-vestigingen waren voor Jumbo natuurlijk een mooie aanvulling geweest.

Erg benieuwd naar het vervolg.
pi_159967818
Logisch gevolg, vakbonden wilde geen water bij de wijn doen, vastgoedeigenaren wilde het onderste uit de kan dan kan kahn alleen maar stoppen.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159967825
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:08 schreef Nia het volgende:

[..]

De winkelformule is in handen van Jumbo. Mogen ze die van mij in hun eigen panden gaan integreren. Kom maar op met die belegde broodjes en salades op het versplein!
Dat verwacht ik ook :).
pi_159967835
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:09 schreef Merode32 het volgende:
Logisch gevolg, vakbonden wilde geen water bij de wijn doen, vastgoedeigenaren wilde het onderste uit de kan dan kan kahn alleen maar stoppen.
Denk dat vakbonden niet echt aan tafel zaten bij deze besprekingen.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:12:01 #160
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159967878
quote:
99s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:09 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Yup, maar aantal van die in grote store-vestigingen waren voor Jumbo natuurlijk een mooie aanvulling geweest.

Erg benieuwd naar het vervolg.
In Nederland komen ze sowieso terug, dat hebben de Canadezen zelf ook
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159967880
De media hebben zich vooral gericht op de onderhandelingen tussen de curatoren en Kahn. Hudson's Bay kwam in hun reportages nauwelijks voor.
pi_159967887
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 16:58 schreef Piethur het volgende:

[..]

Aan deze indruk kan ik mij ook niet onttrekken. Dit bedrijf (ook vele nadelen) biedt meer perspectief dan het oude V & D te voorzien van een nieuwe verpakking en op de oude voet verder gaan.
Die canadezen hebben geen enkel benul van de nederlandse markt, belgie is nog steeds het land van de stenenwinkels daar zijn ze niet zo doorgeslagen met internetaankopen hetzelfde geld voor hun thuisland canada.

Ze gaan hun tanden hier op stuk bijten.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:12:49 #163
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159967894
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:09 schreef Merode32 het volgende:
Logisch gevolg, vakbonden wilde geen water bij de wijn doen, vastgoedeigenaren wilde het onderste uit de kan dan kan kahn alleen maar stoppen.
Vakbonden zullen weinig te zeggen hebben gehad
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:13:24 #164
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159967908
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:12 schreef Nia het volgende:
De media hebben zich vooral gericht op de onderhandelingen tussen de curatoren en Kahn. Hudson's Bay kwam in hun reportages nauwelijks voor.
die zijn altijd wel vernoemd maar dat is minder relevant als het om V&D gaat.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159967909
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:07 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Ik zag in het filiaal in mijn stad een paar dingen van blond met roze afprijssticker. Ik zat echt te twijfelen om te kopen.
:o
Hier alleen de Sinterklaasspullen.
Tap tap tap
pi_159967933
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 15:57 schreef Nia het volgende:
Deze ga ik wel missen:
[ afbeelding ]
Ontzettend vatsig en doordat er meer roomkaas dan broodje was lag de helft er na 2 happen naast...
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159967934
quote:
99s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:09 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Denk dat vakbonden niet echt aan tafel zaten bij deze besprekingen.
Jawel ik weet dat iniedergeval fnv flinke eisen heeft gesteld bij de curator over het aantal te blijven vestigingen en personeel, met als dreiging dat het personeel geen medewerking zou leveren aan een eventuele nieuwe eigenaar.

Kennelijk wil de fnv liever iedereen in de ww dan de helft.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159967936
,,Ons team heeft de afgelopen maand samen met het V&D management en de curatoren hard en bezield gewerkt aan een doorstart van V&D in een nieuwe lifestyle formule", laat Cool Investmens weten in een persverklaring
pi_159967940
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:12 schreef Nia het volgende:
De media hebben zich vooral gericht op de onderhandelingen tussen de curatoren en Kahn. Hudson's Bay kwam in hun reportages nauwelijks voor.
Omdat Hudson geen partij was voor de curatoren. Die zaten met Kahn om tafel.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:15:06 #170
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159967948
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:12 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Die canadezen hebben geen enkel benul van de nederlandse markt, belgie is nog steeds het land van de stenenwinkels daar zijn ze niet zo doorgeslagen met internetaankopen hetzelfde geld voor hun thuisland canada.

Ze gaan hun tanden hier op stuk bijten.
de kledingwinkels die op de fles gaan zijn vooral diegene die geen keuze hebben gemaakt. De markt is zo onderhand verdeeld tussen low end, de goedekope ketens en high end, de dure ketens. Daartussen valt vrijwel alles weg. De Canadezen kiezen wel duidelijk.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159967969
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:14 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Jawel ik weet dat iniedergeval fnv flinke eisen heeft gesteld bij de curator over het aantal te blijven vestigingen en personeel, met als dreiging dat het personeel geen medewerking zou leveren aan een eventuele nieuwe eigenaar.

Kennelijk wil de fnv liever iedereen in de ww dan de helft.
Tsja, ze kunnen wel dreigen, maar dan neemt een nieuwe eigenaar die mensen toch lekker niet aan... Vakbonden doen zich vaak belangrijker voor dan dat ze zijn.
pi_159967994
http://www.rtlz.nl/busine(...)en-doorstart-mislukt

quote:
Jumbo
Supermarktketen en koper van de 61 zelfstandige La Place-vestigingen Jumbo betreurt het dat de doorstart mislukt is. "Hiermee gaan veel banen verloren en komt er een einde aan een Nederlands retailicoon," schrijft de supermarktketen in een persverklaring. Jumbo wilde ook graag een groot deel van de restaurants in de warenhuizen doorzetten, maar dat gaat nu, waarschijnlijk, ook niet door. "Dit betekent ook dat de La Place vestigingen in de voormalige V&D warenhuizen op dit moment niet kunnen worden voortgezet. Vanzelfsprekend zullen we kijken naar nieuwe exploitatiemogelijkheden voor deze La Place vestigingen."
pi_159968002
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:15 schreef rubbereend het volgende:

[..]

de kledingwinkels die op de fles gaan zijn vooral diegene die geen keuze hebben gemaakt. De markt is zo onderhand verdeeld tussen low end, de goedekope ketens en high end, de dure ketens. Daartussen valt vrijwel alles weg. De Canadezen kiezen wel duidelijk.
Nee dan ga je volledig bij aan het feit dat nederland een internet land is, we hebben geen sterke shopcultuur meer zoals de belgen, de winkels die nu nog lopen zijn bezig aan hun laatste jaren.

De hele binnenstad verdwijnt.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159968028
quote:
99s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:15 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Tsja, ze kunnen wel dreigen, maar dan neemt een nieuwe eigenaar die mensen toch lekker niet aan... Vakbonden doen zich vaak belangrijker voor dan dat ze zijn.
Meestal is het zo dat als je vestiging x overneemt dat je dan ook een (gedeelte) van de werknemers van vestiging x overneemt, dat zijn packages deals die curators maken, je kunt niet zomaar willekeurig kiezen, pietje wel jantje niet.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159968044
Ontzettend jammer. Het wegvallen van V&D is echt een gemis.
pi_159968049
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:17 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Nee dan ga je volledig bij aan het feit dat nederland een internet land is, we hebben geen sterke shopcultuur meer zoals de belgen, de winkels die nu nog lopen zijn bezig aan hun laatste jaren.

De hele binnenstad verdwijnt.
Hahaha de grootste lariekoek, mensen gaan anders winkelen, het verdwijnt niet.
pi_159968072
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:19 schreef Elfletterig het volgende:
Ontzettend jammer. Het wegvallen van V&D is echt een gemis.
Voor wie? Al die mensen die er niets kochten?
pi_159968074
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:19 schreef aarontje112 het volgende:

[..]

Hahaha de grootste lariekoek, mensen gaan anders winkelen, het verdwijnt niet.
Er zijn al tientalle onderzoeken gedaan naar het verdwijnen van de binnenstad die worden bevestigd doordat er weer een keten is omgevallen en blokker op het randje staat.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:20:51 #179
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968076
quote:
Die hebben allang gepraat met de Canadezen. Maar dat kunnen ze natuurlijk niet van de daken schreeuwen
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:21:29 #180
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968094
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:17 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Nee dan ga je volledig bij aan het feit dat nederland een internet land is, we hebben geen sterke shopcultuur meer zoals de belgen, de winkels die nu nog lopen zijn bezig aan hun laatste jaren.

De hele binnenstad verdwijnt.
geld verdienen met kleding via internet is bij lange na niet zo winstgevend als gehoopt vanwege de hoge retourzendingen.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159968109
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:21 schreef rubbereend het volgende:

[..]

geld verdienen met kleding via internet is bij lange na niet zo winstgevend als gehoopt vanwege de hoge retourzendingen.
Ik had ook al een waarschuwing gehad van Esprit daarover :')
Tap tap tap
pi_159968113
Nooo. het is voorbij dus :(

Vorige week nog een pyjama gekocht, gisteren aangetrokken en zit heerlijk :)

Coolcat wilde er ook wel erg goedkoop in krijg ik het idee. Veel vragen van pandeigenaren, hoge verbouwingskosten, hoog kredit van de bank, 9 miljoen aan personeelskosten stond gisteren in de krant.

Scherven rapen nu, en hopen dat de medewerkers terug kijken op een mooie tijd met gezellige collega's.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159968122
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:22 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Ik had ook al een waarschuwing gehad van Esprit daarover :')
Na hoeveel retouren krijg je die?
Friettent dikke Willie, met Willie
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:23:05 #184
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968123
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:20 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Er zijn al tientalle onderzoeken gedaan naar het verdwijnen van de binnenstad die worden bevestigd doordat er weer een keten is omgevallen en blokker op het randje staat.
bij Blokker geldt ook dat een deel van hun spullen tegenwoordig via internet net zo makkelijk verkrijgbaar zijn, maar ook dat het een onduidelijke formule is en dat veel van hun spullen tegenwoordig door veel mensen voor een prikkie bij de Action en dergelijke winkels worden meegenomen.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  dinsdag 16 februari 2016 @ 17:25:21 #185
1234 HiZ
Istanbullu
pi_159968164
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:17 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Nee dan ga je volledig bij aan het feit dat nederland een internet land is, we hebben geen sterke shopcultuur meer zoals de belgen, de winkels die nu nog lopen zijn bezig aan hun laatste jaren.

De hele binnenstad verdwijnt.
In Amsterdam Centrum verdwijnt er helemaal niks. Er gaat een niet al te groot warenhuis dicht en een redelijk succesvolle eetgelegenheid. Wat we daarvoor in de plaats krijgen is waarschijnlijk een luxer warenhuis met naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe incarnatie van de eetgelegenheid onder nieuw management.
pi_159968169
quote:
99s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:20 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Voor wie? Al die mensen die er niets kochten?
Voor het winkelaanbod in veel steden. Voor alle medewerkers, achtduizend, die op straat komen te staan. Voor mensen die er graag kwamen.

En wanneer een bedrijf in zwaar weer komt, wil dat niet zeggen dat er niks wordt verkocht. Ik vind het gewoon een groot gemis; sorry dat ik die mening heb.
pi_159968177
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:21 schreef rubbereend het volgende:

[..]

geld verdienen met kleding via internet is bij lange na niet zo winstgevend als gehoopt vanwege de hoge retourzendingen.
Buiten de grote ketens zijn er nauwelijks webshops te vinden die zich houden aan de regels wat betreft retourzendingen.

Daarnaast is de kosten voor retourzending gewoon voor kosten klant mits goed aangegeven https://webwinkelrecht.nl(...)etour-vanaf-13-juni/ daarnaast kun je je retourzending ook laten afwikkelen door een professionele company zoals waar ik voor werk
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159968178
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:23 schreef W00fer het volgende:

[..]

Na hoeveel retouren krijg je die?
"Uw retourpercentage, de waarde die uw geretourneerde artikelen uitmaken van de laatste bestellingen, ligt momenteel bij 84,99% en dus helaas boven het gemiddelde van al onze online shop-klanten."

Kan me niet voorstellen dat het echt zo hoog ligt :{ Ik bestel gewoon meerdere maten.
Tap tap tap
pi_159968186
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:23 schreef rubbereend het volgende:

[..]

bij Blokker geldt ook dat een deel van hun spullen tegenwoordig via internet net zo makkelijk verkrijgbaar zijn, maar ook dat het een onduidelijke formule is en dat veel van hun spullen tegenwoordig door veel mensen voor een prikkie bij de Action en dergelijke winkels worden meegenomen.
Wie koopt er op internet nou een afwasborstel en een vuilnisemmer. Dan ben je echt van de ratten bezeken. Kost onderhand meer om het te laten af te leveren dan even op te halen. Voor electronica en misschien ander V&D spul (kleding imo niet) valt qua online nog wat te zeggen maar voor klein huishoudelijk spul niet.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159968187
Is er nog een mogelijkheid voor een opheffingsuitverkoop om die hele voorraad van de hand te doen?
pi_159968214
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:20 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Er zijn al tientalle onderzoeken gedaan naar het verdwijnen van de binnenstad die worden bevestigd doordat er weer een keten is omgevallen en blokker op het randje staat.
Tja daar noem je ook een nogal ouderwetse keten. Winkels die wel een duidelijke strategie hebben gekozen lopen vrij goed (Bijenkorf, Zara, Primark, Action). Bovendien als ik in mijn directe omgeving kijk (ben zelf 20), winkelen de meesten nog in 'stenen' winkels.
  dinsdag 16 februari 2016 @ 17:27:38 #192
1234 HiZ
Istanbullu
pi_159968217
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:26 schreef Nia het volgende:
Is er nog een mogelijkheid voor een opheffingsuitverkoop om die hele voorraad van de hand te doen?
Zonder personeel ? Ik denk dat het gewoon naar opkopers gaat.
pi_159968220
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:26 schreef CherryLips het volgende:

[..]

"Uw retourpercentage, de waarde die uw geretourneerde artikelen uitmaken van de laatste bestellingen, ligt momenteel bij 84,99% en dus helaas boven het gemiddelde van al onze online shop-klanten."

Kan me niet voorstellen dat het echt zo hoog ligt :{ Ik bestel gewoon meerdere maten.
Sorry maar dat vind ik echt triest dan. Waarom koop je het niet gewoon in een winkel van Esprit. 1 maat passen en afrekenen kost minder tijd dan naar het postkantoor rijden om 3 dingen die niet passen terug te gooien naar ze.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159968232
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:26 schreef Nia het volgende:
Is er nog een mogelijkheid voor een opheffingsuitverkoop om die hele voorraad van de hand te doen?
Wellicht via BVA Auctions maar ik zou nergens op rekenen. Wat terug kan naar de leveranciers gaat eerst.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159968234
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:25 schreef HiZ het volgende:

[..]

In Amsterdam Centrum verdwijnt er helemaal niks. Er gaat een niet al te groot warenhuis dicht en een redelijk succesvolle eetgelegenheid. Wat we daarvoor in de plaats krijgen is waarschijnlijk een luxer warenhuis met naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe incarnatie van de eetgelegenheid onder nieuw management.
Het overgrote deel woont niet in adam :W :W :W even los van het feit dat de kalverstraat draait op toeristen voor de echte amsterdammer zijnn er betere plekken te bedenken,
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
  † In Memoriam † dinsdag 16 februari 2016 @ 17:28:55 #196
4036 crew  Cynix ®
Verzuurde hork
pi_159968246
http://nos.nl/artikel/207(...)ee-maanden-open.html

Volgens de curatoren waren er tientallen geïnteresseerden...

Waar zijn die dan? :?
Of zaten die zakkenvullers maar wat dom te bluffen? :?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:29:34 #197
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968262
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:26 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Buiten de grote ketens zijn er nauwelijks webshops te vinden die zich houden aan de regels wat betreft retourzendingen.

Daarnaast is de kosten voor retourzending gewoon voor kosten klant mits goed aangegeven https://webwinkelrecht.nl(...)etour-vanaf-13-juni/ daarnaast kun je je retourzending ook laten afwikkelen door een professionele company zoals waar ik voor werk
veel kledingwebwinkels hebben gratis retourzending als service.

Werkt jouw company voor niks? :D
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159968279
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:27 schreef W00fer het volgende:

[..]

Sorry maar dat vind ik echt triest dan. Waarom koop je het niet gewoon in een winkel van Esprit. 1 maat passen en afrekenen kost minder tijd dan naar het postkantoor rijden om 3 dingen die niet passen terug te gooien naar ze.
Die zit hier niet en de V&D is nu ook dicht _O-
Tap tap tap
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:30:19 #199
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968284
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:26 schreef W00fer het volgende:

[..]

Wie koopt er op internet nou een afwasborstel en een vuilnisemmer. Dan ben je echt van de ratten bezeken. Kost onderhand meer om het te laten af te leveren dan even op te halen. Voor electronica en misschien ander V&D spul (kleding imo niet) valt qua online nog wat te zeggen maar voor klein huishoudelijk spul niet.
en dat deel wordt dan ook bij de Action gekocht
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159968297
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:30 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Die zit hier niet en de V&D is nu ook dicht _O-
Zijn toch zat andere winkels :')
Friettent dikke Willie, met Willie
  dinsdag 16 februari 2016 @ 17:31:05 #201
1234 HiZ
Istanbullu
pi_159968305
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:28 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Het overgrote deel woont niet in adam :W :W :W even los van het feit dat de kalverstraat draait op toeristen voor de echte amsterdammer zijnn er betere plekken te bedenken,
Ja natuurlijk, maar dat neemt niet weg dat OOK dat een stuk van de realiteit is. Ik woonde vroeger in Zeist om de hoek bij de V&D. Daar is het een groot drama dat die zaak dicht is. Hier in Amsterdam is het sluiten van La Place veel ingrijpender dan het sluiten van het warenhuis ernaast.
pi_159968312
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:30 schreef W00fer het volgende:

[..]

Zijn toch zat andere winkels :')
Niet met Esprit :P
Tap tap tap
pi_159968316
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:30 schreef rubbereend het volgende:

[..]

en dat deel wordt dan ook bij de Action gekocht
Helaas wel. Mensen zien niet in dat een Brabantia vuilnisemmer 10x zo hoge kwaliteit is dan dat stuk prullaria van de action. Maarja, kwaliteit wordt niet meer gewaardeerd tegenwoordig.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159968321
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:31 schreef CherryLips het volgende:

[..]

Niet met Esprit :P
Bijenkorf.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159968327
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:29 schreef rubbereend het volgende:

[..]

veel kledingwebwinkels hebben gratis retourzending als service.

Werkt jouw company voor niks? :D
Ik werk gewoon voor een baas, doc data, wij werken dankzij onze schaalgrootte voor een prijs die een gewone zelfstandige niet kan aanbieden.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:32:26 #206
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968334
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:31 schreef W00fer het volgende:

[..]

Helaas wel. Mensen zien niet in dat een Brabantia vuilnisemmer 10x zo hoge kwaliteit is dan dat stuk prullaria van de action. Maarja, kwaliteit wordt niet meer gewaardeerd tegenwoordig.
Brabantia wordt dan weer wel via internet gekocht. Daar gaat toch niemand meer de stad voor in. Dat wordt trouwens nog prima verkocht
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:32:57 #207
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968346
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:31 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Ik werk gewoon voor een baas, doc data, wij werken dankzij onze schaalgrootte voor een prijs die een gewone zelfstandige niet kan aanbieden.
dus dan kost retourzending toch geld :')
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159968363
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:31 schreef W00fer het volgende:

[..]

Bijenkorf.
Zit hier ook niet.
Tap tap tap
pi_159968366
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:32 schreef rubbereend het volgende:

[..]

Brabantia wordt dan weer wel via internet gekocht. Daar gaat toch niemand meer de stad voor in. Dat wordt trouwens nog prima verkocht
Natuurlijk wel. Je zal maar een aluminium artikel van ze bestellen, dat komt thuis en Jan L de chauffeur had een slechte dag, ding zit een deuk in. Gevolg je kan m weer terugschoppen naar ze en wachten op een nieuwe. Allemaal tijdverspilling voor 7,50 korting :')
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159968376
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:32 schreef rubbereend het volgende:

[..]

dus dan kost retourzending toch geld :')
Zoals ik al zei hanteren veel onze klanten de wettelijke bepaling, dus kosten klant.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159968384
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:34 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Zoals ik al zei hanteren veel onze klanten de wettelijke bepaling, dus kosten klant.
Daarmee wordt het klantvoordeel van internet tov stenen winkels NOG kleiner.
Friettent dikke Willie, met Willie
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:35:01 #212
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968394
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:33 schreef W00fer het volgende:

[..]

Natuurlijk wel. Je zal maar een aluminium artikel van ze bestellen, dat komt thuis en Jan L de chauffeur had een slechte dag, ding zit een deuk in. Gevolg je kan m weer terugschoppen naar ze en wachten op een nieuwe. Allemaal tijdverspilling voor 7,50 korting :')
Nee het gemak van naar de stad rijden, auto in de garage zetten/parkeergeld betalen. Door de regen naar de winkel etc. :P er is een reden dat mensen online shoppen hoor :P
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159968407
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:35 schreef rubbereend het volgende:

[..]

Nee het gemak van naar de stad rijden, auto in de garage zetten/parkeergeld betalen. Door de regen naar de winkel etc. :P er is een reden dat mensen online shoppen hoor :P
Het regent toch niet altijd. En je kan ook op de fiets :) Bovendien moet je iemand hebben die op je pakketje's wacht. Of het wordt gedumpt bij de buren :')
Friettent dikke Willie, met Willie
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:36:00 #214
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968420
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:34 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Zoals ik al zei hanteren veel onze klanten de wettelijke bepaling, dus kosten klant.
H&M bijvoorbeeld 1 euro, ongeacht hoeveel je terugstuurt. Dat is dan inclusief afhandeling van PostNL........ daar gaat echt geld bij
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159968439
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:34 schreef W00fer het volgende:

[..]

Daarmee wordt het klantvoordeel van internet tov stenen winkels NOG kleiner.
Wij werken voor grote webshops als bol.com(gratis retour) en bijenkorf en het verschil in prijs is echt wel te merken.

Maar als je 4 maten besteld en je moet er 3 retouren op eigen kosten dan ben je gewoon niet goed bij je paasei.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:36:33 #216
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968440
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:35 schreef W00fer het volgende:

[..]

Het regent toch niet altijd. En je kan ook op de fiets :) Bovendien moet je iemand hebben die op je pakketje's wacht. Of het wordt gedumpt bij de buren :')
Je snapt toch wel wat ik bedoel. Je doet net of via internet kopen eigenlijk maar gek is en nauwelijks voor zou moeten komen
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159968464
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:36 schreef rubbereend het volgende:

[..]

H&M bijvoorbeeld 1 euro, ongeacht hoeveel je terugstuurt. Dat is dan inclusief afhandeling van PostNL........ daar gaat echt geld bij
Tuurlijk maar dat kiest h&m voor, een zelfstandige webshop hoeft daar niet voor te kiezen.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159968470
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:36 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Wij werken voor grote webshops als bol.com(gratis retour) en bijenkorf en het verschil in prijs is echt wel te merken.

Maar als je 4 maten besteld en je moet er 3 retouren op eigen kosten dan ben je gewoon niet goed bij je paasei.
Laat het Cherrylips maar niet horen :')
Friettent dikke Willie, met Willie
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:38:07 #219
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968484
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:37 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Tuurlijk maar dat kiest h&m voor, een zelfstandige webshop hoeft daar niet voor te kiezen.
daarom loopt veel ook via de grote ketens die het zo goedkoop aanbieden.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:39:18 #220
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968508
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:36 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Wij werken voor grote webshops als bol.com(gratis retour) en bijenkorf en het verschil in prijs is echt wel te merken.

Maar als je 4 maten besteld en je moet er 3 retouren op eigen kosten dan ben je gewoon niet goed bij je paasei.
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:37 schreef W00fer het volgende:

[..]

Laat het Cherrylips maar niet horen :')
Bij Esprit is de retourzending dan ook niet voor eigen kosten maar voor Esprit.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159968514
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:38 schreef rubbereend het volgende:

[..]

daarom loopt veel ook via de grote ketens die het zo goedkoop aanbieden.
De totale productie van zelfstandigen bij ons is iets kleiner dan die van bol.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159968517
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:37 schreef W00fer het volgende:

[..]

Laat het Cherrylips maar niet horen :')
Ik doe het niet voor de lol hoor, ik sta echt niet te juichen als iets als een hobbezak zit :P
Tap tap tap
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:40:39 #223
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968540
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:39 schreef Merode32 het volgende:

[..]

De totale productie van zelfstandigen bij ons is iets kleiner dan die van bol.
en hoe groot is het marktaandeel van online kledingverkoop van BOL??
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159968556
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:36 schreef rubbereend het volgende:

[..]

Je snapt toch wel wat ik bedoel. Je doet net of via internet kopen eigenlijk maar gek is en nauwelijks voor zou moeten komen
Ik zeg niet dat het in SOMMIGE gevallen niet hardstikke handig is om online te kopen. Als ik een LP wil hebben die voor schofterige prijzen bij Mediamarkt ligt, verder nergens anders te krijgen is en in Duitsland voor de helft koop ik m inderdaad daar, 2,99 verzendkosten bij JPC.de

Voor kleding en electronica die ik eerst wil passen of wil zien ga ik naar stenen winkels. Het stadsgevoel en het vermaak in een stadscentrum zal altijd blijven. Kijk de presentaties van hoogleraar Molenaar maar.

Mobieltjes heb ik zelf gestaan in een winkel en buiten dat die markt tegenwoordig volwassen is heeft het gros van de bevolking nog steeds totaal geen benul van wat ze online shoppen. Vandaar dat het op de webcare afdelingen van T-Mobile en consorten sterft van de mensen die komen zeuren om hulp. Daarbij komt nog dat een X percentage van de "kapotte" mobieltjes te verhelpen is zonder m terug te sturen naar de fabrikant, mits je iemand hebt die er echt goed wat vanaf weet en bijvoorbeeld de firmware opnieuw kan flashen.

Tenslotte heb je online gewoon geen service bij een ingewikkeld product. Er is niemand op een webshop (ook niet bij de jongens van Coolblue) die jou een semi-pro videocamera gaat uitleggen bijvoorbeeld. Je kan Youtube proberen maar dat is gewoon niet hetzelfde als een goed getrainde en opgeleide verkoopadviseur.

Online heeft mensen erg lui gemaakt. Voor niet tastbare goederen zoals een reisverzekering en een vakantie is het prima. Een reisbureau vind ik lastig te beoordelen omdat mensen altijd met ervaring nog boven Google Streetview kennis uit kunnen komen.

[ Bericht 5% gewijzigd door W00fer op 16-02-2016 17:46:58 ]
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159968582
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:40 schreef rubbereend het volgende:

[..]

en hoe groot is het marktaandeel van online kledingverkoop van BOL??
Geen idee maar ik heb het ook niet specifiek over kleding.

Ik zeg juist dat de hele binnenstad verdwijnt niet alleen de kledingzaken.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159968676
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:41 schreef W00fer het volgende:

[..]

Ik zeg niet dat het in SOMMIGE gevallen niet hardstikke handig is om online te kopen. Als ik een LP wil hebben die voor schofterige prijzen bij Mediamarkt ligt, verder nergens anders te krijgen is en in Duitsland voor de helft koop ik m inderdaad daar, 2,99 verzendkosten bij JPC.de

Voor kleding en electronica die ik eerst wil passen of wil zien ga ik naar stenen winkels. Het stadsgevoel en het vermaak in een stadscentrum zal altijd blijven. Kijk de presentaties van hoogleraar Molenaar maar.

Mobieltjes heb ik zelf gestaan in een winkel en buiten dat die markt tegenwoordig volwassen is heeft het gros van de bevolking nog steeds totaal geen benul van wat ze online shoppen. Vandaar dat het op de webcare afdelingen van T-Mobile en consorten sterft van de mensen die komen zeuren om hulp.
passen in de stenen winkel en online kopen dan toch, anders ben je een dief van je eigen portomonee

quote:
Tenslotte heb je online gewoon geen service bij een ingewikkeld product. Er is niemand op een webshop (ook niet bij de jongens van Coolblue) die jou een semi-pro videocamera gaat uitleggen bijvoorbeeld. Je kan Youtube proberen maar dat is gewoon niet hetzelfde als een goed getrainde en opgeleide verkoopadviseur.
whut? Ben jij ooit bij mediamarkt of coolblue geweest? Mijn vriendin weet er nog meer van dan die jochies die ze daar hebben.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159968708
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:46 schreef Merode32 het volgende:

[..]

passen in de stenen winkel en online kopen dan toch, anders ben je een dief van je eigen portomonee

[..]

whut? Ben jij ooit bij mediamarkt of coolblue geweest? Mijn vriendin weet er nog meer van dan die jochies die ze daar hebben.
Als je zo'n viesnek bent die het personeel geen belegde boterham gunt dan wel ja. Overigens is kleding soms 5 euro goedkoper online. Voor 5 euro meer wil ik best de mogelijkheid tot passen en een gezellige middag in de stad :)

Dan heb je gewoon niet het goede personeel voor je gehad. Ik kan er ook niks aan doen dat dat personeel ongemotiveerd is om hun trainingen te volgen. Ze zijn er wel degelijk.
Friettent dikke Willie, met Willie
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:47:58 #228
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968709
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:42 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Geen idee maar ik heb het ook niet specifiek over kleding.

Ik zeg juist dat de hele binnenstad verdwijnt niet alleen de kledingzaken.
_O- de discussie ging juist vooral over kledingzaken

NWS / V&D failliet #22 het definitieve einde?

Ik gaf aan dat daar online lang niet de gewenste rendementen op gehaald worden. En dat die winkels die uit het straatbeeld vallen op kledinggebied komen omdat ze verkeerd mikken.

Winkelcentra komen leger ja, dat is logisch. Al moet ik zeggen dat er ook genoeg nieuwe ketens bijkomen en dat er zat steden zijn waar weinig leegstand is.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 17:48:27 #229
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159968716
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:41 schreef W00fer het volgende:

[..]

Ik zeg niet dat het in SOMMIGE gevallen niet hardstikke handig is om online te kopen. Als ik een LP wil hebben die voor schofterige prijzen bij Mediamarkt ligt, verder nergens anders te krijgen is en in Duitsland voor de helft koop ik m inderdaad daar, 2,99 verzendkosten bij JPC.de

Voor kleding en electronica die ik eerst wil passen of wil zien ga ik naar stenen winkels. Het stadsgevoel en het vermaak in een stadscentrum zal altijd blijven. Kijk de presentaties van hoogleraar Molenaar maar.

Mobieltjes heb ik zelf gestaan in een winkel en buiten dat die markt tegenwoordig volwassen is heeft het gros van de bevolking nog steeds totaal geen benul van wat ze online shoppen. Vandaar dat het op de webcare afdelingen van T-Mobile en consorten sterft van de mensen die komen zeuren om hulp. Daarbij komt nog dat een X percentage van de "kapotte" mobieltjes te verhelpen is zonder m terug te sturen naar de fabrikant, mits je iemand hebt die er echt goed wat vanaf weet en bijvoorbeeld de firmware opnieuw kan flashen.

Tenslotte heb je online gewoon geen service bij een ingewikkeld product. Er is niemand op een webshop (ook niet bij de jongens van Coolblue) die jou een semi-pro videocamera gaat uitleggen bijvoorbeeld. Je kan Youtube proberen maar dat is gewoon niet hetzelfde als een goed getrainde en opgeleide verkoopadviseur.

Online heeft mensen erg lui gemaakt. Voor niet tastbare goederen zoals een reisverzekering en een vakantie is het prima. Een reisbureau vind ik lastig te beoordelen omdat mensen altijd met ervaring nog boven Google Streetview kennis uit kunnen komen.
klinkt mooi, maar de realiteit is anders
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159968760
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:47 schreef W00fer het volgende:

[..]

Als je zo'n viesnek bent die het personeel geen belegde boterham gunt dan wel ja.

Dan heb je gewoon niet het goede personeel voor je gehad. Ik kan er ook niks aan doen dat dat personeel ongemotiveerd is om hun trainingen te volgen. Ze zijn er wel degelijk.
Ketens als mediamarkt moeten op de kosten besparen dus vooral veel jonge mensen die met overgave de interne markting en product cursus volgen maar zich door de klant laten uitleggen als het ingewikkeld word of iets dat niet inde cursus is behandeld.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159968763
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:48 schreef rubbereend het volgende:

[..]

klinkt mooi, maar de realiteit is anders
Zoals ik al zei iedereen is lui geworden en koopt dingen via 1 klik. Maar als er vragen zijn of service of retouren dan is de beer los. Daar hoor je dan weer minder over. De hosanna van alles gratis verzonden heeft ook ergens zijn prijs. Lees het artikel maar met de CEO van Colruyt (ook bepaald geen kleine retailer).
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159968787
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:50 schreef W00fer het volgende:

[..]

Zoals ik al zei iedereen is lui geworden en koopt dingen via 1 klik. Maar als er vragen zijn of service of retouren dan is de beer los. Daar hoor je dan weer minder over. De hosanna van alles gratis verzonden heeft ergens zijn prijs.
Op youtube(digitale verkoper) en via de chat kom ik er altijd uit uiteraard in combinatie met mijn technische kennis en opleiding.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159968813
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:50 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Ketens als mediamarkt moeten op de kosten besparen dus vooral veel jonge mensen die met overgave de interne markting en product cursus volgen maar zich door de klant laten uitleggen als het ingewikkeld word of iets dat niet inde cursus is behandeld.
Je moet ook niet vergeten dat klanten van tegenwoordig wel een erg grote mond hebben :')
Dat zie je ook in het OV, de mensen zijn brutaler, mondiger en een bepaalde groep zelfs geweldadiger.

Als je ze niet binnen 3 seconde helpt terwijl er nog 3 anderen netjes staan te wachten heb je de poppen aan het dansen. Bovendien weet ik uit ervaring dat het percentage wat "vol overgave" die producttraining volgt EN er ook buitenwerktijd nog zijn passie van maakt zeer klein is.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159968828
Vervelend dat dit niet door is gegaan. Er is echter licht aan de horizon met dat Canadese bedrijf. De mensen zullen een jaar moeten overbruggen, maar kunnen met hun ervaring daarna wellicht terecht bij die keten.
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
pi_159968836
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:52 schreef H.FR het volgende:
Vervelend dat dit niet door is gegaan. Er is echter licht aan de horizon met dat Canadese bedrijf. De mensen zullen een jaar moeten overbruggen, maar kunnen met hun ervaring daarna wellicht terecht bij die keten.
Tenzij zij alleen maar jong spul binnen willen hebben vanwege de kosten.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159968854
Hoe gaan de binnensteden het redden zonder warenhuis in de komende twee jaar? Zou (een deel) van de begane grond van de panden beschikbaar kunnen blijven als tijdelijke winkel/restaurant? Al was het maar een La Place waar mensen kunnen eten en drinken.
pi_159968857
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:52 schreef W00fer het volgende:

[..]

Je moet ook niet vergeten dat klanten van tegenwoordig wel een erg grote mond hebben :')
Als je ze niet binnen 3 seconde helpt terwijl er nog 3 anderen staan heb je de poppen aan het dansen. Bovendien weet ik uit ervaring dat het percentage wat "vol overgave" die producttraining volgt EN er ook buitenwerktijd nog zijn passie van maakt zeer zeer klein is.
Vol overgave was cynisch bedoeld excuses ik had een smiley moeten plaatsen.

Als ik technische vragen heb over een computer of tv(en dan geen idioote vragen) en de verkoper vraagt doodleuk wat is dat? Dan is hij gewoon niet geschikt.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159968875
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:54 schreef Nia het volgende:
Hoe gaan de binnensteden het redden zonder warenhuis in de komende twee jaar? Zou (een deel) de begane grond van de panden beschikbaar kunnen blijven als tijdelijke winkel/restaurant? Al was het maar een La Place waar mensen kunnen eten en drinken.
Ik denk dat pandeigenaren liever een lange termijn huurcontract tekenen dan een leuk pop-up store erin zonder zekerheid. In Eindhoven zie je wel een paar van die A locaties waar nu een tijdelijke shop in zit maar hoge kwaliteit is het beslist niet.
Friettent dikke Willie, met Willie
  Spellchecker dinsdag 16 februari 2016 @ 17:56:23 #239
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_159968893
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:53 schreef W00fer het volgende:

[..]

Tenzij zij alleen maar jong spul binnen willen hebben vanwege de kosten.
Met alleen jong spul red je het niet. En die hebben straks een concurrentienadeel met het gelijktrekken van het minimumjeugdloon met dat van volwassenen aan de horizon.
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
pi_159968894
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:54 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Vol overgave was cynisch bedoeld excuses ik had een smiley moeten plaatsen.

Als ik technische vragen heb over een computer of tv(en dan geen idioote vragen) en de verkoper vraagt doodleuk wat is dat? Dan is hij gewoon niet geschikt.
Vertel mij wat. Gelukkig ben ik zelf niet zo. Overigens kan een verkoper ook een slechte dag hebben. Soms zijn het momentopnames. Ik vond de service van Wehkamp de vorige keer ook niks, dat wil niet zeggen dat het altijd zo is of ook zo zal blijven.
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159968897
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:53 schreef W00fer het volgende:

[..]

Tenzij zij alleen maar jong spul binnen willen hebben vanwege de kosten.
Valt wel mee geloof ik, HBC wil juist meer personeel dan V&D
pi_159968903
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:56 schreef H.FR het volgende:

[..]

Met alleen jong spul red je het niet. En die hebben straks een concurrentienadeel met het gelijktrekken van het minimumjeugdloon met dat van volwassenen aan de horizon.
Zijn niet veel werkgevers die daar aan willen beginnen. Op Europees niveau zou dit toch worden geregeld?
Friettent dikke Willie, met Willie
pi_159968933
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:57 schreef W00fer het volgende:

[..]

Zijn niet veel werkgevers die daar aan willen beginnen. Op Europees niveau zou dit toch worden geregeld?
Volgens mij is dit ook gewoon een onderwerp binnen de politiek, dit zou dan wettelijk geregeld worden. Zeer voordelig voor de oudere (meer ervaren) krachten.
Het kan geen kwaad af en toe je mond te houden, zelfs al weet je waarover je het hebt
pi_159968976
Doei V&D. :W
Niemand zal je missen.
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_159968989
Minister Kamp heeft zich er vandaag ook nog mee bemoeid, begrijp ik uit het NOS Journaal. Mooi dat dat niks heeft opgeleverd; overheid moet zich hiermee niet bemoeien.
pi_159969034
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:19 schreef Elfletterig het volgende:
Ontzettend jammer. Het wegvallen van V&D is echt een gemis.
:')

Nee.
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_159969050
Asielzoekers opvangen in de oude V&D gebouwen ^O^
Mijn Nederlands is bagger dat is bij mij bekend !!!!
  dinsdag 16 februari 2016 @ 18:07:01 #249
12221 Tijn
Powered by MS Paint
pi_159969071
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:54 schreef Nia het volgende:
Hoe gaan de binnensteden het redden zonder warenhuis in de komende twee jaar?
Nou, de Hema en De Bijenkorf zijn er natuurlijk ook nog.
pi_159969082
Ook geen Bijenkorf hier meer ;(
pi_159969102
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:02 schreef Roel_Jewel het volgende:
Minister Kamp heeft zich er vandaag ook nog mee bemoeid, begrijp ik uit het NOS Journaal. Mooi dat dat niks heeft opgeleverd; overheid moet zich hiermee niet bemoeien.
Mensen die zo anti-overheid zijn dat ze liever 8.000 werklozen erbij willen dan dat ze de overheid succesvol een bedrijf overeind zien horen.... :')

Ik vind het prima én heel goed begrijpelijk dat Kamp vanuit zijn rol als minister van Economische Zaken kijkt of hij iets kan betekenen. Het gaat namelijk om achtduizend banen en om een iconisch warenhuis in Nederland, dat in vrijwel elke grote stad een vestiging heeft. Leegstand is slecht. Slecht voor de verhuurder, slecht voor de aantrekkelijkheid van winkelgebieden, slecht voor gemeenten, slecht voor de consument; slecht voor iedereen.
pi_159969108
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:07 schreef Nia het volgende:
Ook geen Bijenkorf hier meer ;(
Er werden te veel mensen geprikt :o
Mijn Nederlands is bagger dat is bij mij bekend !!!!
pi_159969346
Wanneer begint de grote faillisementsuitverkoop?
BARUJ SHEM KEVOD MALJUTO LE´OLAM VA´ED
pi_159969375
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:19 schreef Pinkelotjeblauw het volgende:
Wanneer begint de grote faillisementsuitverkoop?
Die is al geweest.
pi_159969404
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:07 schreef Nia het volgende:
Ook geen Bijenkorf hier meer ;(
Westenpest wel?
pi_159969421
Doorstart geklapt, V&D verdwijnt uit straatbeeld

Binnenkort uit Heerlen en omstreken...

http://www.1limburg.nl/do(...)?context=section-572

Misschien ziet de Action wel mogelijkheden, vroeger had je in dezelfde straat de Capé liggen, dat was zeg maar de Action van de jaren 60 en 70. Destijds lekker rommelig en chaotisch alsof je op een overdekte rommelmarkt liep. Zoiets mag wel weer terugkomen in het voormalige V&D pand. :)
Kappers knippen met metaal in je haar en halen zo het goud van je hoofd.
pi_159969448
Zo klote voor alle medewerkers. Ik heb twee keer een sluiting meegemaakt. 2 jaar geleden en nu net 1 op 2 januari
Ironisch is dat mijn tweede werk, geopend is in het oand waar mijn eerste werk 15 jaar in zat :p

Gelukkig kon ik terecht in het abdere filliaal 10 kilometer verder op, maar er zitten nog 14 collega's thuis.
pi_159969457
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:22 schreef -Hakuna- het volgende:
Doorstart geklapt, V&D verdwijnt uit straatbeeld

Binnenkort uit Heerlen en omstreken...

http://www.1limburg.nl/do(...)?context=section-572

Misschien ziet de Action wel mogelijkheden, vroeger had je in dezelfde straat de Capé liggen, dat was zeg maar de Action van de jaren 60 en 70. Destijds lekker rommelig en chaotisch alsof je op een overdekte rommelmarkt liep. Zoiets mag wel weer terugkomen in het voormalige V&D pand. :)
Action zit onder het loon, achterkant, een goedkopere en populairder locatie is niet te vinden.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159969501
De voorraad die er nog is staat binnenkort op Marktplaats.
  dinsdag 16 februari 2016 @ 18:29:03 #261
141482 Q.
JurassiQ
pi_159969586
quote:
2s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:07 schreef Tijn het volgende:

[..]

Nou, de Hema en De Bijenkorf zijn er natuurlijk ook nog.
De Bijenkorf heeft net ook de helft van z'n filialen gesloten. De grote steden redden het wel. De kleinere steden, de Meppels van deze wereld, die gaan echt problemen krijgen. Nog meer problemen dan ze al hadden.
For great justice!
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 18:29:32 #262
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159969603
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 17:54 schreef Nia het volgende:
Hoe gaan de binnensteden het redden zonder warenhuis in de komende twee jaar? Zou (een deel) van de begane grond van de panden beschikbaar kunnen blijven als tijdelijke winkel/restaurant? Al was het maar een La Place waar mensen kunnen eten en drinken.
er zou sowieso een substantieel deel sluiten en een ander deel verbouwd worden.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159969617
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:24 schreef Merode32 het volgende:

[..]

Action zit onder het loon, achterkant, een goedkopere en populairder locatie is niet te vinden.
IK heb ook begrepen uit de lokale media dat er voor het pand in Heerlen kapers op kust zijn die van een mindere locatie naar het centrum willen verhuizen.
Kappers knippen met metaal in je haar en halen zo het goud van je hoofd.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 18:30:22 #264
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159969626
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:02 schreef Roel_Jewel het volgende:
Minister Kamp heeft zich er vandaag ook nog mee bemoeid, begrijp ik uit het NOS Journaal. Mooi dat dat niks heeft opgeleverd; overheid moet zich hiermee niet bemoeien.
_O- rare actie van iemand van de VVD ook
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159969635
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:08 schreef Elfletterig het volgende:

[..]

Mensen die zo anti-overheid zijn dat ze liever 8.000 werklozen erbij willen dan dat ze de overheid succesvol een bedrijf overeind zien horen.... :')

Ik vind het prima én heel goed begrijpelijk dat Kamp vanuit zijn rol als minister van Economische Zaken kijkt of hij iets kan betekenen. Het gaat namelijk om achtduizend banen en om een iconisch warenhuis in Nederland, dat in vrijwel elke grote stad een vestiging heeft. Leegstand is slecht. Slecht voor de verhuurder, slecht voor de aantrekkelijkheid van winkelgebieden, slecht voor gemeenten, slecht voor de consument; slecht voor iedereen.
Nee hoor, dat heet marktwerking. Anders krijg je de situatie dat bestuurders maar wat gaan doen, want de overheid speelt wel een rol als het mis gaat. Dat lijkt me zeker niet de bedoeling.

Overigens ben ik niet anti-overheid, maar bij dit soort zaken hoort inmenging m.i. niet.
pi_159969637
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:08 schreef MMXMMX het volgende:

[..]

Er werden te veel mensen geprikt :o
XD

quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:21 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Westenpest wel?
XD XD XD
lekker faxen heel de dag echt genot
pi_159969641
Verschrikkelijk voor die duizenden medewerkers die hun baan verliezen. -O-

Laat het wel een les zijn om niet met hedgefunds in zee te gaan. Niet dat de V&D er anders perse rooskleurig voorgestaan had, maar als je je in laat met zulke vieze gewetenloze uitzuigers, weet je zeker dat je er aan onder door gaat. :{
pi_159969661
Mooie plekjes voor gelukzoekers. Welk bedrijf gaat er nu met deze verzadigde markt zo'n groot risico aan? Antikrakers wrijven nu ook in hun handjes.
pi_159969665
Denk dat alleen nog steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Enschede, Maastricht, Arnhem, Nijmegen, Tilburg en Den Bosch toekomstperspectief hebben. Ofwel de grote steden en steden met een grote regiofunctie.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 18:32:42 #270
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159969691
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:31 schreef aarontje112 het volgende:
Denk dat alleen nog steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Enschede, Maastricht, Arnhem, Nijmegen, Tilburg en Den Bosch toekomstperspectief hebben. Ofwel de grote steden en steden met een grote regiofunctie.
de rest was sowieso ook dichtgegaan. Ook Kahn wilde lang niet alle winkels open houden
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159969700
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:30 schreef -Hakuna- het volgende:

[..]

IK heb ook begrepen uit de lokale media dat er voor het pand in Heerlen kapers op kust zijn die van een mindere locatie naar het centrum willen verhuizen.
Lokale media is in dit geval hart-leers een partij die gefinancierd wordt door paul berden en jos van de mortel!!!!!!!!!! Maar dat heeft geen enkele invloed op hun klanten.

Action gaat nooit verhuizen, tering lage huur en iedere dag weer staat er een kilometer duitsers.
Ik werk niet mee aan een gevestigd systeem wat niet werkt....
pi_159969708
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:31 schreef aarontje112 het volgende:
Denk dat alleen nog steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Enschede, Maastricht, Arnhem, Nijmegen, Tilburg en Den Bosch toekomstperspectief hebben. Ofwel de grote steden en steden met een grote regiofunctie.
Een perspectief van geld over de balk gooien?
  dinsdag 16 februari 2016 @ 18:33:17 #273
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_159969710
:'(
Isn't it ironic, don't you think
pi_159969711
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:31 schreef perezoso het volgende:
Mooie plekjes voor gelukzoekers. Welk bedrijf gaat er nu met deze verzadigde markt zo'n groot risico aan? Antikrakers wrijven nu ook in hun handjes.
Juist een gat in de markt, de Bijenkorf is het enige warenhuis dat overblijft, en die hebben maar een paar vestigingen.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 18:33:35 #275
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159969719
Hoeveel wilde Sun Capital ook alweer nog in V&D stoppen voor dat nieuwe plan? iets van 50 miljoen toch?

Kan je nagaan, Kahn had 150 miljoen nodig voor niet eens alle vestigingen.
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159969734
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:33 schreef aarontje112 het volgende:

[..]

Juist een gat in de markt, de Bijenkorf is het enige warenhuis dat overblijft, en die hebben maar een paar vestigingen.
Leuk om te kijken maar het meeste wordt daarna gekocht via het internet.
pi_159969741
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:31 schreef aarontje112 het volgende:
Denk dat alleen nog steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Groningen, Enschede, Maastricht, Arnhem, Nijmegen, Tilburg en Den Bosch toekomstperspectief hebben. Ofwel de grote steden en steden met een grote regiofunctie.
Tilburg streep maar door, dat pand kunnen ze beter slopen.
pi_159969756
quote:
1s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:02 schreef Roel_Jewel het volgende:
Minister Kamp heeft zich er vandaag ook nog mee bemoeid, begrijp ik uit het NOS Journaal. Mooi dat dat niks heeft opgeleverd; overheid moet zich hiermee niet bemoeien.
Kamp doet dat wel vaker hoor, ook toen Philips Emmen plannen had om naar Polen ofzo te gaan heeft Kamp zich er voor ingezet om Philips hier te houden
Wem die Scheisse bis zum Hals steht, sollte den Kopf nicht hängen lassen
  dinsdag 16 februari 2016 @ 18:34:51 #279
149454 GSbrder
Les extrêmes se touchent
pi_159969757
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:33 schreef rubbereend het volgende:
Hoeveel wilde Sun Capital ook alweer nog in V&D stoppen voor dat nieuwe plan? iets van 50 miljoen toch?

Kan je nagaan, Kahn had 150 miljoen nodig voor niet eens alle vestigingen.
Lijkt me evident dat zoiets wat Kahn wilde meer gaat kosten dan het plannetje van Sun Capital.
Power is a lot like real estate, it's all about location, location, location.
The closer you are to the source, the higher your property value.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 18:35:04 #280
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159969764
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:34 schreef perezoso het volgende:

[..]

Leuk om te kijken maar het meeste wordt daarna gekocht via het internet.
daarom heeft Bijenkorf zich gericht op high end, dat is een keuze voor een doelgroep die nog komt. Net als de low end winkels als Primark en C&A, dat draait allemaal nog winst
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159969775
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:34 schreef perezoso het volgende:

[..]

Leuk om te kijken maar het meeste wordt daarna gekocht via het internet.
Neuh, is nog maar zo'n 10%, betekent dat het overgrote deel altijd nog in een stenen winkel wordt verkocht.
pi_159969796
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:35 schreef rubbereend het volgende:

[..]

daarom heeft Bijenkorf zich gericht op high end, dat is een keuze voor een doelgroep die nog komt. Net als de low end winkels als Primark en C&A, dat draait allemaal nog winst
Maar die (bijenkorf) zijn echt niet op zoek naar nieuwe panden, in Arnhem gesloten ondanks dat het winst draaide. Primark zit al op de meeste plekken waar ze willen zitten. C&A zit ook overal. Ik denk echt langdurige leegstand, antikraak of gelukzoekers.
pi_159969860
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:33 schreef perezoso het volgende:

[..]

Een perspectief van geld over de balk gooien?
Meer dat winkels uit kleine provinciesteden wegtrekken, en er hordes mensen zijn die winkelen als dagbesteding zien en toch ergens heen moeten. Bovendien profiteren steden als Enschede en Arnhem van veel Duitsers, die nog altijd meer in stenen winkels kopen én meer te besteden hebben.
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 18:38:20 #284
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159969864
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:36 schreef perezoso het volgende:

[..]

Maar die zijn echt niet op zoek naar nieuwe panden, in Arnhem gesloten ondanks dat het winst draaide.
Die hebben niet voor niks vooral de heel goed draaiende winkels genomen en die flink verbeterd. Ze hebben regio's gekozen. Mensen gaan nu speciaal voor de Bijenkorf naar bepaalde steden. Ze zijn op tijd bijgedraaid. Terwijl V&D alleen maar achter de feiten aanliep
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159969876
Blijft weinig meer over in het centrum van Roosendaal zo. Dit jaar al de Dolcis, Dixons, Mycom, Intersport en nu v&d.

De gemeenteraad begint het inmiddels warm te krijgen denk.
pi_159969899
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:38 schreef rubbereend het volgende:

[..]

Die hebben niet voor niks vooral de heel goed draaiende winkels genomen en die flink verbeterd. Ze hebben regio's gekozen. Mensen gaan nu speciaal voor de Bijenkorf naar bepaalde steden. Ze zijn op tijd bijgedraaid. Terwijl V&D alleen maar achter de feiten aanliep
Ja en net zei je nog dat die panden interessant zijn voor de bijenkorf, je lult ook maar wat :D
pi_159969914
Toch wel benieuwd wat er met de vestiging in Amersfoort gebeurt.. groot pand, zou dat Canadese ding er interesse in hebben? Of toch wat anders :P
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 18:40:39 #288
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159969921
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:39 schreef perezoso het volgende:

[..]

Ja en net zei je nog dat die panden interessant zijn voor de bijenkorf, je lult ook maar wat :D
waar heb ik dat gezegd?
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159969929
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:40 schreef Studiotje het volgende:
Toch wel benieuwd wat er met de vestiging in Amersfoort gebeurt.. groot pand, zou dat Canadese ding er interesse in hebben? Of toch wat anders :P
HBC wil 60 vestigingen, ze kunnen er moeilijk 20 in Amsterdam openen :P
pi_159969935
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:38 schreef Rorsach het volgende:
Blijft weinig meer over in het centrum van Roosendaal zo. Dit jaar al de Dolcis, Dixons, Mycom, Intersport en nu v&d.

De gemeenteraad begint het inmiddels warm te krijgen denk.
Er komt nog meer ellende aan de komende jaren http://www.nu.nl/ondernem(...)-in-gevarenzone.html
pi_159969949
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:40 schreef aarontje112 het volgende:

[..]

HBC wil 60 vestigingen, ze kunnen er moeilijk 20 in Amsterdam openen :P
Tsja... ah ja, verbouwen moeten ze toch. Die moeten een sloot geld tegen die panden aansmijten om er wat moois van te maken :P
  dinsdag 16 februari 2016 @ 18:42:15 #292
149454 GSbrder
Les extrêmes se touchent
pi_159969952
Overigens; dat Kahn de doorstart niet kan regelen wil niet zeggen dat hij geen interesse heeft.
Power is a lot like real estate, it's all about location, location, location.
The closer you are to the source, the higher your property value.
pi_159969965
quote:
10s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:40 schreef rubbereend het volgende:

[..]

waar heb ik dat gezegd?
Oh ik las het niet goed excuses.

quote:
Juist een gat in de markt, de Bijenkorf is het enige warenhuis dat overblijft, en die hebben maar een paar vestigingen.
Maar voor wie is het dan een gat in de markt in een verzadigde markt met internet als grootste concurrent? (We hebben het toch over de lege panden)
  Moderator / Redactie Sport / Weblog dinsdag 16 februari 2016 @ 18:44:47 #294
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_159970011
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:42 schreef perezoso het volgende:

[..]

Oh ik las het niet goed excuses.

ik begon al aan mezelf te twijfelen :D
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
pi_159970026
V&D-spullen naar Action of Polen.

http://www.telegraaf.nl/t(...)ion_of_Polen___.html
Kappers knippen met metaal in je haar en halen zo het goud van je hoofd.
pi_159970027
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:42 schreef perezoso het volgende:

[..]

Oh ik las het niet goed excuses.

[..]

Maar voor wie is het dan een gat in de markt in een verzadigde markt met internet als grootste concurrent? (We hebben het toch over de lege panden)
Een buitenlandse partij als HBC, door het succes van de Bijenkorf blijkt dat er wel degelijk behoefte is aan winkels in het luxe segment.
pi_159970029
quote:
14s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:44 schreef rubbereend het volgende:

[..]

ik begon al aan mezelf te twijfelen :D
Dat is heel gezond, doe ik ook dagelijks. :P
pi_159970088
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:45 schreef aarontje112 het volgende:

[..]

Een buitenlandse partij als HBC, door het succes van de Bijenkorf blijkt dat er wel degelijk behoefte is aan winkels in het luxe segment.
Iets nieuws zou wel voor een 'tijdelijke' opleving kunnen zorgen echter denk ik dat het op ten duur allemaal moeilijk gaat worden met zulke enorme huren v.s. het internet.

Het opsplitsen lijkt mij wel iets, grote AH erin en nog wat dingen. Meestal heeft het centrum alleen kleine AH's.
  dinsdag 16 februari 2016 @ 18:49:06 #299
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_159970108
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:45 schreef -Hakuna- het volgende:
V&D-spullen naar Action of Polen.

http://www.telegraaf.nl/t(...)ion_of_Polen___.html
Ik fietste een uurtje geleden nog langs de Zwolse vestiging en daar werden karren met goederen een vrachtwagen ingereden waar al de naam 'bataviastad' op stond.
pi_159970194
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:49 schreef beantherio het volgende:

[..]

Ik fietste een uurtje geleden nog langs de Zwolse vestiging en daar werden karren met goederen een vrachtwagen ingereden waar al de naam 'bataviastad' op stond.
Spullen van La Place die naar die vestiging gaan? :P
  dinsdag 16 februari 2016 @ 18:54:38 #301
38114 beantherio
4900 op de schaal van Richter
pi_159970216
quote:
0s.gif Op dinsdag 16 februari 2016 18:53 schreef Studiotje het volgende:

[..]

Spullen van La Place die naar die vestiging gaan? :P
Wat ik zag was inderdaad etenswaar.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')