abonnement Unibet Coolblue
pi_159882229
Een topic waar we verder kunnen kletsen over het opvoeden van 1-jarigen.. voor zover opvoeden mogelijk is :P


Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
  zaterdag 13 februari 2016 @ 11:58:45 #2
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_159882423
Oh nee razz dat meen je niet -O- daar zit je niet op te wachten. Hopelijk is het snel opgelost en weer droog.

Beterschap voor de zieken. Hoor om me heen veel mensen met hoge koorts, hoort volgens mij bij het virus.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_159883018
Ik heb een week thuisgezeten met koorts en spierpijn, maar kreeg de dag dat ik weer ging werken dus last van weeeer koorts en de verkoudheid from hell... Daarmee dus een week doorgebikkeld en nu ben ik op -O-

Man is ook verkouden en Melba is een snotmonstertje, hele dag zijn gezicht vol groengele snotkorsten :') en dan rode schrale wangen erbij, ziet er lekker fris uit zeg maar :+


Kwak
  zaterdag 13 februari 2016 @ 15:33:32 #4
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_159886286
Phaidra nog gefeliciteerd met je dreumes!! *O* Leuke foto's!
JM *O* voor je mijlpaal en O+ voor L.

Kursor wat klinkt dat gezellig zo jouw M en J O+

@Fazz de blauwe plekken zijn al zo goed als weg. Hij heeft verder nergens last van gehad.
In het kader van risico beperking vandaag ook maar ons kleine vijvertje Vic-proof gemaakt ;) (metalen raster eroverheen).

Loj sorry.. moest lollen om je beschrijving van broederliefde.. 'met de stoel geslagen' :')
Hopelijk kan je dit weekend lekker wat quality-time inhalen :Y (en wat slaap ;) )

Sicilia leuke K-update. En dat filmpje wat goed zo lekker mee doen.. nu alleen nog een tutu aan :P ;)

Haha GM daar gaat ze.. klink van de deur omhoog zetten dan maar ;)

Kwak wat een leuk filmpje van M in de speeltuin O+

Razzz! :o Zennnnnn :*

Beterschap alles ziekies :*

Gisteren echte stevige loopschoenen gehaald voor Vic. Zijn eerste schoentjes waren van die schoentjes met super soepele zolen. Maar nu heeft hij echte 'grote jongens schoenen'. Hij liep er in de winkel zo goed op dat hij zomaar doorrende het magazijn in.. en ik er maar achteraan hollen :')
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_159888391
Loj, als het weer dinsdag een beetje ok is, is blijdorp wel een optie voor mij :Y
Venus in pocketformaat
© loveli
pi_159894534
Zo. Wij zijn weer O+ thuis O+ . De lekkage is gerepareerd, nu is het afwachten wat de uiteindelijke schade is. Scheur in plafond + laminaat dat boltrekt + vloerbedekking boven zeiknat, ook in A's nieuwe kamer die nu nog vol staat met verhuisdozen :X + noodloodgieterkosten.. Ik hoop dat de meneer die dit heeft veroorzaakt goed verzekerd is, want dit is natuurlijk niks. Vanmiddag wel voor het eerst in de nieuwe dakkapel gestaan en OHMY O+ wat een ruimte *O* ! Ooit als alles weer wat rustiger is gaan we daar een hele mooie werk/logeerplek maken. Maar omdat we überhaupt pas als ik 38 weken zwanger ben de boel uit A's kamer naar boven kunnen tillen (want dan komt de vloer op zolder..) denk ik dat de kinderkamertjes prioriteit 1 zijn en de zolder even moet wachten.

Ik voel me echt een stuk Zen-ner nu ik weer in m'n eigen fijne stoel kan zitten en m'n eigen spullen weer om me heen heb. Manlief en mams hebben vandaag alles gepoetst en ik zie het weer wat zonniger in nu.

Nu even bijlezen :s) .
pi_159894715
Fijn razz! Hopelijk valt de schade ook mee.en lekker gestress zeg, met die vloer zo laat gelegd :o

oef slapen bij een ander is echt drama. Ligt misschien aan het campingbed. Heb nu met een campingmatras maar hielp niets. Normaal lag hij op zo'n harde plank maar dat was ook altijd drama. Vanmiddag zo hard huilen zodra hij erin werd getild. Van de paniek zocht hij troost bij de borst. Nu kijken of ik hem in bed krijg. Hij is doodop dat wel. In groot bed kan hij niet slapen, dat is keten.
pi_159894829
Pffff Razz, fijn dat je je weer wat meer zen voelt nu, dat was wel even flink hectisch! Kan me voorstellen dat je man er ook even doorheen zat. Samen even uitpuffen nu.

Wij hebben vandaag date-dag gehad O+ Mijn broer en zijn vriendin wilden graag tijd doorbrengen met dreumes, dus zij zijn 's middags en begin van de avond hier geweest. Man en ik hadden de middag samen en zijn daarna uit eten gegaan, en toen weer op tijd terug om zelf het bedritueel te kunnen doen. Dit was de eerste keer in meer dan een jaar dat we samen weg waren zo. En het was superleuk. Maar we hadden allebei niet het gevoel dat we dit nou echt nodig hadden om weer te connecten en aandacht voor elkaar te hebben en weer vlinders te voelen ofzo. Dat zit ondanks de dagelijkse hectiek dus blijkbaar sowieso wel goed *;
pi_159894845
Toastje aan de wandel O+ . En Kwak aan de kwakkel, hopelijk knap je snel wat op :* ! Oh en het filmpje in de speeltuin is ook al zo koddig. Wat een heerlijk ventje! Fijn dat je taak weg is. En waardering achteraf is fijn maar rust voor jou is fijner ;) .

Rady wat zijn ze snel hè als ze dan eenmaal goed lopen. Ik heb A. ook al regelmatig uit magazijnen / achter de kassa / uit voortuinen weggeplukt :D . En wat goed van je vijver! Ik vond het zo eng, vijver+kind, dat we hem maar hebben dichtgegooid :@ .

NTS hopelijk treft het jullie niet, die griepgolf. Waren jullie zo de klos vorig jaar? Wij zijn allemaal verkouden maar gelukkig verder geen griep..

Twinkle.. ik heb wel zitten janken ja :') heel hormonaal ook. "Ik wil gewoon naar hui-hui-uiuiuiuis *snif* en dat m'n huis dan a-ha-ha-ha-ha-af is *snotter* " . Heel steunend voor m'n man ook :X oeps.. Ohja en die fout maak ik ook altijd, kind in bed nemen. Ik slaap dan haast niet en kind neemt alle ruimte in :') .

Beterschaps voor I. DAD! Knapt hij al weer wat op?

Away ziet altijd de zonnige kant :D ! Al vind ik een binnenzwembad best een fijn idee :+ .

Buhhh krijgerrrtje, beterschap voor jullie :* ! Hoe gaat het nu?

Dot wat klinkt dat lief, dat ochtendritueel O+ ! Hier gaat het op het moment gepaard met veel gekrijs omdat A. enorm HANGRY is en dus blijft hangen in het "whèèèèè ik heb honger" en niet snapt dat ze dan moet eten om het weg te krijgen. De brinta gaat er pas in als ze iets ter afleiding voor d'r neus heeft (iPad met het Zandkasteel, preferably :@ .. ) .

Whoa GM wat wordt Saar groot :o ! Heerlijk koppie heeft ze toch O+ .

Sicilia dat dansfilmpje is té schattig O+ ! Wat een leukerd!
  zaterdag 13 februari 2016 @ 21:32:20 #10
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_159895290
Poeh dat klinkt als flinke schade razz, hopelijk valt het mee als het droog is. Wat een timing :{ wel fijn dat je weer thuis bent

Amsel fijn wat tijd samen! Herkenbaar wel dat je het niet echt nodig hebt om elkaar weer te vinden. Wij zijn vanavond uit wezen eten. Vond het heerlijk om eens rustig te kunnen eten maar verder idd niet het idee dat we dit nodig hebben voor onze relatie :)

Lucas had een hele goede klik met oppas nr 2. Troffen en vrolijk spelend jochie aan O+

En wij hebben iemand gevonden die begin april onze zolder gaat verbouwen. Spannend! komt een kamer en vliering. Hopelijk geen horrorverhaal zoals bij razz.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_159895599
Ohja deze wilde ik nog even laten zien. A is van de liedjes op het moment O+ . En haar favoriete TV-serie is....:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_159897361
Hopenlijk kunnen jullie alle achade verhalen. En kun je laatste weken rustig doorbrengen met A en man. O+
S. 2014
J. 2016
pi_159897561
Nou, als je nog geen onzekere moeder was dan word je het wel door die filmpjes van Razz _O-

Ze zingt! O+ Wat ontzettend lief (en goed!!) zeg! *O*

Het is hier even heel rustig met posten: zelf iedere avond MOE en L is al een paar dagen ziek (grieperig?), dus het komt er niet van. Vriendje is een held en houdt het hele huishouden bij elkaar terwijl de meiden op bed liggen O+ O+
pi_159902656
Ehwa! A. zingtuit volle borst! O+ zo lief O+

Melba wil nog niet ( je snapt dat zingen hier hoog op de agenda staat :+ )
Kwak
  zondag 14 februari 2016 @ 09:28:19 #15
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_159903036
Wow razz wat knap! :o O+
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_159903120
Wow, zingende A. O+. Wat ontzettend lief.

Chanty, fijn dat het goed is bevallen met de oppas! Was je met een gerust gevoel weg? Amsel ook een leuke datedag las ik, fijn!

I lijkt weer beter te zijn. Uiteindelijk heeft hij flinke koorts gehad van donderdagavond tot en met gisteravond/nacht. Hij is ook helemaal schor van het vele huilen en hoesten, zo schattig zielig. Gisteravond ben ik beneden in de woonkamer op een matras gaan slapen, want ik moest echt even een goede nacht maken. Baard zou I in de gaten houden. Om kwart voor 2 werd ik wakker omdat ik I hoorde krijsen. Dat duurde best wel al een poosje, en het werd ook niet minder, dus ik besloot uiteindelijk maar om het over te gaan nemen van Baard. Maar toen ik boven kwam bleek I in zijn eigen bedje te liggen brullen en Baard sliep overal doorheen. :').
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_159903306
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 februari 2016 21:43 schreef Razztwizzle het volgende:
Ohja deze wilde ik nog even laten zien. A is van de liedjes op het moment O+ . En haar favoriete TV-serie is....:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
O+!!
S. 2014
J. 2016
  zondag 14 februari 2016 @ 10:20:51 #18
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_159903428
quote:
0s.gif Op zondag 14 februari 2016 09:43 schreef DevilsAndDust het volgende:
Wow, zingende A. O+. Wat ontzettend lief.

Chanty, fijn dat het goed is bevallen met de oppas! Was je met een gerust gevoel weg? Amsel ook een leuke datedag las ik, fijn!

I lijkt weer beter te zijn. Uiteindelijk heeft hij flinke koorts gehad van donderdagavond tot en met gisteravond/nacht. Hij is ook helemaal schor van het vele huilen en hoesten, zo schattig zielig. Gisteravond ben ik beneden in de woonkamer op een matras gaan slapen, want ik moest echt even een goede nacht maken. Baard zou I in de gaten houden. Om kwart voor 2 werd ik wakker omdat ik I hoorde krijsen. Dat duurde best wel al een poosje, en het werd ook niet minder, dus ik besloot uiteindelijk maar om het over te gaan nemen van Baard. Maar toen ik boven kwam bleek I in zijn eigen bedje te liggen brullen en Baard sliep overal doorheen. :').
Ja die twee waren al dikke mick toen we gingen (al moest hij toen wel even huilen). Toen we thuis kwamen was hij de hele tijd met dr aan het sjansen :D

En heeeeel fijn zo'n vast slapende bent, arme I. ;(
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_159904897
Zingende A, te schattig Razz O+ Fijn dat de stress-levels weer wat gezakt zijn en je iig weer thuis bent :*

Heb je nu beide oppassen een keer laten komen Chanty? Deze klinkt goed; vaker samen weg dus ;)

Wij gaan vanmiddag/vanavond romantiscchhh dineren samen. M'n schoonzus komt oppassen, heel relaxed. F is steeds erg gecharmeerd van haar; bij alle foto's van mooie vrouwen in magazine's noemt hij haar naam _O- :D
  zondag 14 februari 2016 @ 13:02:35 #20
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_159906194
quote:
7s.gif Op zondag 14 februari 2016 12:10 schreef Fazzoletti het volgende:
Zingende A, te schattig Razz O+ Fijn dat de stress-levels weer wat gezakt zijn en je iig weer thuis bent :*

Heb je nu beide oppassen een keer laten komen Chanty? Deze klinkt goed; vaker samen weg dus ;)

Wij gaan vanmiddag/vanavond romantiscchhh dineren samen. M'n schoonzus komt oppassen, heel relaxed. F is steeds erg gecharmeerd van haar; bij alle foto's van mooie vrouwen in magazine's noemt hij haar naam _O- :D
:D weet je alvast waar hij op valt :+

Ja en ze zijn beide goed, eentje is wat rustiger en onzekerder. Maar die trof Lucas ook in zijn slechtste humeur. Gister was lucas heel vrolijk en de oppas is wat zelfverzekerder.

Wat betalen mensen hier eigenlijk aan een oppas? Ik heb zelf de nibudrichtlijn aangehouden (6 euro per uur voor 1 kind, als de tweede komt wordt dit waarschijnlijk 8 of 9 euro afhankelijk van de zorgbehoefte). Oppassen zijn 19 en 21 en hebben al ervaring. En vind zelf dat je toch een behoorlijke verantwoordelijkheid draagt een wil daar niet op gaan beknibbelen. Maar vrienden van me hebben 3 Kids van 5, 3 en 1,5 jaar en betalen hun oppas van 16 jaar 3 euro per uur en die van 20 jaar 4 euro. Ik schrok toen ik dat hoorde ; ik vind het bijna uitbuiting :@
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_159906436
Veel plezier Fazz!!

Wij hebben allebei veel werk te doen, en onze date houdt waarschijnlijk in dat we vanavond allebei met laptop aan tafel zitten te werken. _O- . Maar vriend en I hebben wel samen een date gehad, naar Pim en Pom in de schouwburg. En ik kreeg een foto door, van I bij Tosti van Josti. :D . O+ .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Chanty, dat vind ik ook echt belachelijke prijzen hoor. Dat zou ik voor mezelf niet kunnen verantwoorden. Wij hebben een oppasmeisje van 21, met veel ervaring en zij doet ook een pedagogische opleiding. Wij betalen haar 6,50 euro per uur. Dat vonden wij al vrij weinig ,we dachten zelf meer aan 7 euro, maar zij stelde dit zelf voor en ze vond dat ze niet meer kon vragen omdat we maar 1 kind en dan ook nog een heel makkelijk kind hebben. :D . Nouja, dan gaan wij verder ook niet pushen. :+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_159906510
Wij doen helemaal niets aan Valentijn... Of naja, ik heb I een kleurplaat voor Baard laten maken en Baard heeft de was gedaan.

Dat ik diezelfde was net daarvoor schoon en droog uit de droger had gehaald is een detail.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_159906624
_O- .

Mijn vriend doet altijd de was. Ik vond op een gegeven moment dat hij dit wel op zich mocht nemen, aangezien ik er altijd 's nachts uitging voor voedingen en hij dan altijd doorsliep. Nu zijn die nachtvoedingen allang gestopt, maar hij doet nog steeds de was. *O* .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_159906679
quote:
9s.gif Op zondag 14 februari 2016 13:15 schreef DevilsAndDust het volgende:
Wij doen helemaal niets aan Valentijn... Of naja, ik heb I een kleurplaat voor Baard laten maken en Baard heeft de was gedaan.

Dat ik diezelfde was net daarvoor schoon en droog uit de droger had gehaald is een detail.
_O- _O-

Wij doen er ook niks aan, al heb ik wel een kaartje gekregen van mijn (8> .
S. 2014
J. 2016
pi_159907866
Wij betalen die van ons 7.50 voor 2 kindjes.
Ze is 20 en zowat altijd beschikbaar. Dat laatste vind ik wel wat waard. Wel lang moeten zoeken voordat we iemand vonden waar het mee klikte.
Had tihdens de zoektocht een advertentie opgehangen in de supermarkt. Nooit meer! Wat je dan allemaal voor tokkies op je dak krijgt :X
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')