abonnement Unibet Coolblue
  maandag 15 augustus 2016 @ 21:56:07 #301
215658 Trashcanman
I talk to planets baby!
pi_164565995
quote:
0s.gif Op maandag 15 augustus 2016 21:39 schreef Just_some_random_dude het volgende:
Weet niet of dit in dit topic thuis hoort aangezien ik niet echt met mijn ex zit op het gebied dat ik aan haar denk of zo.

Nu is het in mijn geval echter zo dat dit de eerste keer (en meteen de laatste) dat ik relatie met een dame had gekregen in de stad waar ik woon. Nu is het dus 2/3 maanden uitgegaan (ik had het uitgemaakt omdat ze best wel naar was).

Anyhow het enige wat mij nu dwars zit is dat zij dus in mijn vriendengroep is gaan mengen met alle gevolgen van dien, de sfeer is dusdanig giftig dat als we beide in de sportschool zijn (zij blijft gaan naar de sportschool waar ik haar heb geintroduceerd) dat we elkaar helemaal negeren, we groeten niet (omdat ik haar had verwijderd van FB en whatsapp omdat ze altijd in de nacht net nadat het uitwas verhalen kwam vertellen met dat ze net had geneukt met een of andere gozer ze probeerde mij gewoon constant pijn te doen).

Maar nu merk ik wel dat op bepaalde dagen in de week waarin in week dat zij gaat sporten ik toch de neiging heb om naar de andere sportschool te gaan om haar te ontwijken omdat ik gewoon weg geen zin heb om haar kop te zien, plus het gevoel dat ze een beetje mijn vrienden aan het kapen is of zo vind ik ook niet echt leuk.

Zo heeft een vriend van mij haar ook uitgenodigd op zijn verjaardag en op dat moment had ik wel zoiets van wtf... ik wil niet meer gaan omdat zij daar is.. maar goed.

Weet niet echt zo goed hoe ik hier mee moet dealen, aan de ene kant wil ik uitwijken als ik weet dat ze daar is, en aan de andere kant wil ik gewoon mijn eigen ding blijven doen en niet speciaal voor haar iets anders gaan doen.
Wat zeggen je vrienden er op als je dit bij ze aankaart?

Het klinkt trouwens alsof ze nog lang niet over jou heen is, wellicht iets waarmee je je irritaties kan sussen wetende dat haar gedrag wat op paniekvoetbal lijkt.

OT: ik denk wel veel te veel aan mijn ex. Ik hoop dat dat snel slijt en ik mettertijd wel normaal in dezelfde ruimte kan zijn aangezien ik haar nog veel ga tegenkomen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')