Als vanoudsquote:Op dinsdag 9 februari 2016 15:58 schreef Iwanius het volgende:
Ondanks het druilerige weer,heerlijk onder een luifel de lunch nuttigen en aansluitend verder acclimatiseren.
quote:Op dinsdag 9 februari 2016 15:58 schreef Iwanius het volgende:
Ondanks het druilerige weer,heerlijk onder een luifel de lunch nuttigen en aansluitend verder acclimatiseren.
Ik heb jouw gisteren gebruiktquote:Op dinsdag 9 februari 2016 16:10 schreef Pannenkoekenmix het volgende:
Linzensoep uit blik, opgewarmd in de magnetron.
Nieuwe keuken is vandaag geleverd, binnenkort kan ik weer echt koken.
Ik hoop dat het een vrije uitloop-pannenkoekenmix was.quote:
Ik eet altijd alle groente van jou op he?quote:
Ja is goed. Jij compenseertquote:Op dinsdag 9 februari 2016 21:36 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ik eet altijd alle groente van jou op he?
Als je niet bij FG mag eten, hoeft het van jou ook gelijk niet meer hè?quote:Op woensdag 10 februari 2016 01:08 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Avondeten alias huiselijk maal.
En 200 kilo wegend afgaande op je berichtjes hierquote:Op dinsdag 9 februari 2016 21:44 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ja is goed. Jij compenseert
Ik had als avondeten aardappeltjes en gehaktballetjes. Weer geen groente. En ik vind het wel lekker. Maar nooit zin om het klaar te maken, zeker zo laat. Lui en geen ruggegraat.
Ik eet dat ook en ben ook geen 200kgquote:Op woensdag 10 februari 2016 11:34 schreef Fok-it het volgende:
[..]
En 200 kilo wegend afgaande op je berichtjes hier
De helft toch?quote:Op woensdag 10 februari 2016 11:34 schreef zeefje het volgende:
[.. ]
Ik eet dat ook en ben ook geen 200kg
Ik ben nog steeds van harte welkom in alle FG zaken hoor was zelfs uitgenodigd voor zijn Food & Grooves launchparty zondag jl. maar liet dat gaan gewoon omdat ik nu andere zaken nu even de voorkeur geef.quote:Op woensdag 10 februari 2016 08:16 schreef derLudolf het volgende:
Als je niet bij FG mag eten, hoeft het van jou ook gelijk niet meer hè?
Thanks lieverd! Klinkt simpel.quote:Op dinsdag 9 februari 2016 21:06 schreef uniekhoorn het volgende:
Minilot die oosterse spruitjes?? Lekker op de boerse manier
Iets gaar koken met zout en tomatenpuree
Sesamolie in de wok, scheut ketjap, scheut oestersaus, 3 teentjes fijngesneden sambal, kneepje limoen, 2 theeleepeltjes bruine suiker, beetje gember, wat koriander en flink wat kerriepoeder.
Roerbakken en wat sojasaus op het laatst... zo simpel maar ontzettend lekker.
Gebruik ik ook wel eens bij sperziebonen.
Satesaus met rijst ofzo erbij
Je bent warm.quote:Op woensdag 10 februari 2016 11:34 schreef Fok-it het volgende:
[..]
En 200 kilo wegend afgaande op je berichtjes hier
Wat is er te vieren?quote:Op woensdag 10 februari 2016 15:08 schreef golfer het volgende:
Net bakkie erwtensoep.
Vanavond (iets te vieren): lauwwarme kreeft en paddenstoelenrisotto.
Met een fles Cava erbij.
Dat kan je in de SC lezen.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
Oja, die moet ik nog eens halen! Lekker!quote:Op donderdag 11 februari 2016 20:16 schreef FutureFairytale het volgende:
Thee en een mini milky way.
Straks
[ afbeelding ]
Die ballen zien er best prefab uit?quote:Op vrijdag 12 februari 2016 01:16 schreef Iwanius het volgende:
Huiselijke avondhap van gisteren waar we de ballentraditie even voortzetten.
[ afbeelding ]
Best wel trots op mijzelf dat ze weer perfect gebraden en lekker zijn.
Actueel:
[ afbeelding ]
En voor een late avondhap naar deze welbekende HK toko geweest want slapen op en lege maag gaat er bij mij niet in.
Ehm nee, zelf gehakt gekocht bij mijn Marokkaanse slager en zelf bereid.Aardappelen haal ik altijd bij de aardappelboer daar in de buurt van Isegrim hun toko en de groente was diepvries en gewoon prima voor dit.quote:Op vrijdag 12 februari 2016 12:10 schreef derLudolf het volgende:
Die ballen zien er best prefab uit?
Eet je dit alleen op?quote:Op vrijdag 12 februari 2016 15:17 schreef Iwanius het volgende:
Vanmiddag als lunch maar weer eens op de Turkse toer
Geen vlees maar stoofpeertjes erbij en als toetje chocolademousse.quote:Op vrijdag 12 februari 2016 12:49 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanavond aardappelgratin, witlofrolletjes met ham en kaas en iets van vlees.
Mijn excuses voor de beschuldiging Misschien komt het doordat ze rondom voorzien zijn van jus?quote:Op vrijdag 12 februari 2016 15:17 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ehm nee, zelf gehakt gekocht bij mijn Marokkaanse slager en zelf bereid.Aardappelen haal ik altijd bij de aardappelboer daar in de buurt van Isegrim hun toko en de groente was diepvries en gewoon prima voor dit.
Wil je er eens een foto van maken? Klinkt altijd zo lekker en ben nieuwsgierigquote:Op vrijdag 12 februari 2016 21:54 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-reepje tomaat, rauwe ham-kruidensmeerkaas-reepje tomaat, rauwe ham-Philadelphia bieslook-reepje tomaat, Italiaanse worst van de Drentse keurslager-kruidensmeerkaas-reepje tomaat, andere soort worst waarvan ik de naam ben vergeten, eveneens van de keurslager-kruidensmeerkaas-reepje tomaat, gerookte zalm-Philadelphia bieslook-reepje tomaat, botervis-kruidensmeerkaas-reepje tomaat. Erbij natuurlijk snoeptomaatjes, peer en banaan.
Salmiak lolly's!quote:Op zaterdag 13 februari 2016 00:01 schreef houdjemond het volgende:
[..]
Wil je er eens een foto van maken? Klinkt altijd zo lekker en ben nieuwsgierig
OT; salmiak lolly
Moet je kopen. Die van mij is op.quote:Op zaterdag 13 februari 2016 00:13 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
gefrituurde garnaal maki, ik wil ook
Lemco, incluis papieren stokje dat altijd zo vies wordtquote:Op zaterdag 13 februari 2016 00:12 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Salmiak lolly's!
Van lemco of zo'n nougatknots?
Ziet er goed uit!quote:Op zondag 14 februari 2016 13:50 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Tosti Time! Brood, boter, geitenkaas met fenegriek, lente-ui, sriracha.
Volgens mij smeer je de boter aan de verkeerde kant van je boterham.quote:Op zondag 14 februari 2016 13:50 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Tosti Time! Brood, boter, geitenkaas met fenegriek, lente-ui, sriracha.
is dit je nieuwe dieet?quote:Op zondag 14 februari 2016 21:39 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop schapenbrie-plukje rucola-schijfje komkommer, camembert-plukje rucola-schijfje komkommer, rauwe ham-Philadelphia kruiden-reepje rode snoeptomaat, Italiaanse worst van de slager-Philadelphia kruiden-reepje gele snoeptomaat, Alpenworstvan de slager-Philadelphia kruiden-reepje gele snoeptomaat, gerookte zalmfilet-Philadelphia kruiden-reepje rode snoeptomaat. Erbij nog meer gele snoeptomaatjes, banaan, peer.
? Hoe bedoel je? Dit is de snack voor het slapen gaan...quote:Op zondag 14 februari 2016 22:42 schreef NoralyZ het volgende:
[..]
is dit je nieuwe dieet?
on topic; hertenbiefstuk (rare) met een rodewijnsaus, opgebakken aardappeltjes en gebakken bloemkool. en 'n goed glas spaanse rode wijn.
Dat jij elke dag "tapas" eetquote:Op maandag 15 februari 2016 00:10 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
? Hoe bedoel je? Dit is de snack voor het slapen gaan...
Ik kreeg liever worst op dat plankjequote:
is geen echte tapas. Stukjes brood met verschillend beleg. Misschien is de woordkeus niet zo goed, heb je enige suggesties? Fingerfood of zo...quote:Op maandag 15 februari 2016 00:32 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Dat jij elke dag "tapas" eet
Ik had vanavond ook tapas trouwens
[ afbeelding ]
geen eigen foto overigens
Ze hebben je nog niet opgehangen aan de Erasmusbrug?quote:Op maandag 15 februari 2016 16:36 schreef Iwanius het volgende:
en ze hier in Rotterdam even sarren met mijn fraaie muts op tafel[/url] gezien het zoveelste verlies vd club uit Zuid.
Ik eet inderdaad vaak hetzelfde. Ik heb namelijk een ziekte waarbij ik rekening moet houden met wat ik eet. Maar wat kan, dat gaat! En ik heb niet zoveel behoefte aan variatie .quote:Op maandag 15 februari 2016 22:06 schreef RobinOok het volgende:
Eet jij elke dag hetzelfde of lijkt dat maar zo?
Nog steeds nietquote:Op maandag 15 februari 2016 16:37 schreef golfer het volgende:
Ze hebben je nog niet opgehangen aan de Erasmusbrug?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Your beauty never ever scared me.
lekker snoeptomaatje ben je...quote:Op dinsdag 16 februari 2016 21:49 schreef Skeletor. het volgende:
Kom ik weer .
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop geitenbrie-schijfje komkommer, rauwe ham-Philadelphia kruiden-schijfje radijs-snoeptomaatje, kalkoensalami-Philadelphia kruiden-schijfje radijs-snoeptomaatje, gerookte zalmfilet-schijfje radijs-snoeptomaatje. Uiteraard nog wat snoeptomaatjes erbij en een banaan en peer.
!quote:Op dinsdag 16 februari 2016 22:20 schreef Thezappa het volgende:
[..]
lekker snoeptomaatje ben je...
ik heb vandaag kip siam gegeten , en net loempia gehaald
honguuurrhh
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Tonijn?quote:Op woensdag 17 februari 2016 23:09 schreef Iwanius het volgende:
Vanmiddag als lunch,buiten,in die stralende zon en toch hele frisse temperaturen:
[ afbeelding ]
Op herhaling een gerecht wat ik eerder nam maar dan nu i.c.m.een fles bubbels
van het champie Huis waar wijlen Prins Bernhard zo gek op was.
[ afbeelding ]
Wat ik vanavond gegeten heb aka avondeten staat gewoon hierrr.
Dat was de woensdag.
Oh god, wat was préparé ook alweer?quote:Op donderdag 18 februari 2016 12:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Lunchtijd! Soep, 2 kaiserbroodjes met préparé en een appel.
Filet Americainquote:Op donderdag 18 februari 2016 13:47 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Oh god, wat was préparé ook alweer?
quote:Op donderdag 18 februari 2016 13:47 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Oh god, wat was préparé ook alweer?
lekkerquote:
wat eet jij toch altijd rare combinaties witlof en pasta carbonaraquote:Op vrijdag 19 februari 2016 16:16 schreef uniekhoorn het volgende:
Oeh,
Tussen de middag een lekkere romige dikke mosterdsoep met uitgebakken spekjes en droge worst. Daarbij tosti ham/kaas/tomaat/ananas, beker melk 2 appels.
Net: 2 pruimen, 2 mandarijnen en een peer
Vanavond witlofovenschotel en pasta carbonara
Nu blokje chocolade en een Koffiekaatje
Try.. dat romige gaat echt goed samen. En ja ik ben raarquote:Op vrijdag 19 februari 2016 16:59 schreef Karzai het volgende:
[..]
wat eet jij toch altijd rare combinaties witlof en pasta carbonara
Dat eet je wel vaak of niet?quote:Op vrijdag 19 februari 2016 21:31 schreef Skeletor. het volgende:
"Tapas" van geroosterd pompoenpitbrood. Erop kruidenbrie-snoeptomaat, schapenbrie-snoeptomaat, eigengemaakt vetje-snoeptomaat, rauwe ham-Philadelphia zwarte peper-ui-snoeptomaat, ambachtelijke verse knakworst-Roemeense mosterd, gerookte zalmfilet-Philadelphia zwarte peper-ui-snoeptomaat. Erbij nog meer snoeptomaatjes ( ), banaan en een peer.
Sorry, ik zal niet meer posten!quote:Op zaterdag 20 februari 2016 00:38 schreef FutureFairytale het volgende:
Na al je posts hoef ik nooit meer een snoeptomaatje te zien
Ben je gekquote:Op zaterdag 20 februari 2016 09:19 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Sorry, ik zal niet meer posten!
mooie koektrommel!quote:Op zaterdag 20 februari 2016 21:43 schreef FANN het volgende:
ik had koffie en heb de Koektrommel leeggegeten
[ afbeelding ]
Pas geleden gekocht op Marktplaats mijn moeder had er vroeger ook zo eentjequote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |