abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_160263546
registreer om deze reclame te verbergen
Jan moet nodig naar de kapper echt heel erg nodig... Maar weet gewoon ff niet hoe ik dat deze week moet doen. Mijn man vliegt morgen naar Berlijn voor een week cursus. Ik werk 3 dagen, schoonmoeder is nog jarig woensdag dus ik denk dat ik dinsdag maar bel of ze woensdag ochtend een plekje hebben. Teun of in de buggy vast zetten of in de drager op mijn rug....
pi_160269492
quote:
2s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 18:12 schreef Franny_G het volgende:
Oh Twinkle, brrrrrr. ;( .

Cwen, fijn dat Ellie het wel naar haar zin had, maar ik snap je punt. :D .

I heeft het zo enorm naar haar zin op haar drie kdv dagen. Ik breng altijd een blij kind weg en ik haal een blij kind op. Ze roept nu zelf door de intercom als we aan bellen "I.solde is er!!" en ze vindt alle activiteiten en het spelen met andere kindjes geweldig. Dat is zo fijn om te zien altijd.

Ik ga binnenkort eens naar een kapper met haar. Ze heeft nu haar in allerlei verschillende lengtes, echt een rommeltje. Groeide het bij jullie kindjes ook zo ongelijk?

Mijn dochter had dat ook idd, van dat ongelijke haar.
Kwam ook doordat haar haar voor een gedeelte uitgevallen was na de geboorte, vooral aan de voorkant. Heeft best lang geduurd voor het enigszins gelijk was. Maar is uiteindelijk wel goedgekomen :D

IMG_20160226_112827_zpstladdvas.jpg
pi_160271334
Dat ziet er mooi uit, Sonnetje! Bij I is het inderdaad vooral ook aan de voorkant veel korter dan aan de achterkant.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_160277303
registreer om deze reclame te verbergen
Franny, hier is het ook zoiets. Het begint nu voor ook eindelijk wat bij te groeien en voller te worden. Ik heb nog een paar keer met de tondeuse de langste plukken weggehaald en laatst bij de kapper het matje in de nek weg laten knippen.
  zondag 28 februari 2016 @ 08:11:32 #255
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_160277401
Nora had ook zoiets Franny. Een pluk aan de voorkant, dan een soort toupetje op haar hoofd en een langer stuk er weer onder wat uiteindelijk een matje in haar nek werd.

Toen ze 20 maanden was is ze voor het eerst naar de kapper geweest. Die heeft het matje weggeknipt en alles iets meer gelijk geknipt. Toen leek het meteen wat voller en op een echt kapsel :)


Brrr Twinkel, luizen. Ik krijg spontaan jeuk. Hopelijk heb je ze snel weg.

Goitske, kan het niet nog een weekje wachten?
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_160277411
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2016 08:11 schreef Sylver_ het volgende:
Nora had ook zoiets Franny. Een pluk aan de voorkant, dan een soort toupetje op haar hoofd en een langer stuk er weer onder wat uiteindelijk een matje in haar nek werd.

Toen ze 20 maanden was is ze voor het eerst naar de kapper geweest. Die heeft het matje weggeknipt en alles iets meer gelijk geknipt. Toen leek het gelijk wat voller en op een echt kapsel :)


Brrr Twinkel, luizen. Ik krijg spontaan jeuk. Hopelijk heb je ze snel weg.

Goitske, kan het niet nog een weekje wachten?
Nou ik vrees dat het anders inderdaad een week moet wachten, maja zn krullen slaan opeens plat het ziet er niet uit... Maar moet zien of het allemaal lukt.
Heb heb op zulke momenten echt respect voor alleenstaande moeders!
pi_160277430
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op zondag 28 februari 2016 08:13 schreef Goitske het volgende:

[..]

Nou ik vrees dat het anders inderdaad een week moet wachten, maja zn krullen slaan opeens plat het ziet er niet uit... Maar moet zien of het allemaal lukt.
Heb heb op zulke momenten echt respect voor alleenstaande moeders!
Ik denk dat je peuter er zelf niet zo gek veel last van heeft dat zijn haar niet goed zit ;)
pi_160277623
Franny, dat was ook de reden dat ik met Riley naar de kapster ging.
Veel haar had ze niet. Dat is pas rond 2,5 gaan groeien.

Goitske. Hier een alleenstaande moeder. Bij een drukke week zou ik het gewoon een week uitstellen. Wat l-e zegt. Je peuter zal er niet mee zitten dat zijn haar niet goed zit O+

Sommetje. Wat een lang haar heeft ze. En wat wordt ze groot O+

L-E. Hoe gaat het met jouw peuter O+
pi_160277764
Lief dat je het vraagt! :)

Met mijn peuter gaat het goed. Hij is erg peuter, dat wel :D Er is even weinig ruimte vanuit hem om met ons mee te bewegen, en soms is dat erg ingewikkeld, maar het is een fase (echt!) en ook dit gaat weer over. Maar hij is vaak en veel boos. Omdat de verkeerde kleur vork naast zijn bord ligt, omdat het regent buiten, omdat het niet regent buiten, omdat ik het antwoord niet weet op de vraag 'Hoe veel kost het als je zonder geld een fiets koopt?' (Whut? :') ), omdat er andere mensen op de wereld zijn.. :')

Daarnaast is hij verbaal onwijs sterk, hij communiceert via prachtige volzinnen, hij kan heel goed bouwen met duplo, hij is verliefd op Julius Junior en op papa en als hij 's nachts tussen ons in wakker wordt gaat hij halfslapend en wel over mijn gezicht aaien terwijl hij mompelt hoe lief hij me vindt en zo weer in slaap zakt O+

Over twee maanden is hij 3 omgwtf! O+
  zondag 28 februari 2016 @ 11:44:18 #260
171422 LadyBlack
paint it black
pi_160279590
Oh L-E wat herkenbaar :') O+
E & S
pi_160279968
quote:
0s.gif Op zondag 28 februari 2016 09:19 schreef L-E het volgende:
Over twee maanden is hij 3 omgwtf! O+
TWEE MAANDEN, het is echt absurd he. Ik ken het gevoel :o
Peuters O+
pi_160280194
Zolang het nog februari is kan ik tenminste nog zeggen dat het nog drie maanden duurt voor ze 3 wordt... ;) Wat gaat het hard he?
pi_160284387
Dinsdagochtend gaan we naar de inloopochtend van een jenaplanschool. Onlangs daar al een informatieavond gehad. Hoewel mijn man niet zo van de combigroepen is, is hij echt heel gecharmeerd van deze school. Ik moet zeggen dat ook ik vind dat ze het goed/beter voor elkaar hebben t.o.v. de school die we eerst in gedachten hadden. En na dinsdag de knoop doorhakken en volgende week al aanmelden :o
pi_160286714
Met combigroepen is niks meer twinkle. Hopelijk springt er een school zo bovenuit dat de keuze makkelijk is.

Mijn krentenbolletje is wel weer wat vrolijker maar nog wel erg hangerig. En ze slaapt mega slecht dus wij zijn beide nogal moe. Ze viel vanmiddag in de buggy in slaap en heb haar zo maar een uurtje in de hal laten staan.

Vrijdag moest ik toch nog plotseling naar de Da oudste had een vriendinnetje te spelen dus met drie kinderen leek mij helemaal niets. Mijn ouders gebeld of ik ze daar iets voor 18:00 kon brengen en dat ik dan doorreed naar de dierenarts.

Sac was absoluut niet van plan bij mijn ouders te blijven dus uiteindelijk ging ik met mijn moeder, kind en kat naar de dierenarts waar we lang moesten wachten wat ze wel prima deed.
pi_160315011
Leuk om weer wat over jouw peuter te lezen, L-E. O+ .

Deze peuter wilde voor de derde dag op een rij absoluut geen middagslaapje doen. En aangezien ik dat haar van haar niet langer kon aanzien, mocht zij aan de boterhammen met appelstroop (haar lievelings), een filmpje kijken en ik ging met schaar en kam aan de slag. 8-) .

Ik heb het een beetje zo proberen te knippen dat het in een bob kan groeien. Maar tegen die tijd zoek ik wel een echte kapper op. Toen ik eenmaal aan het knippen was, merkte ik dat het achterop inmiddels al best dik is, en er zit ook een beetje slag in, dus het viel nog niet helemaal mee. :') .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En nu heeft ze kriebel in haar nek. :P .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_160324229
Peuters van 3 zijn ook heel leuk :Y En inderdaad L-E, het is inderdaad een fase. Ik merkte het vorig jaar bij M en nu bij mijn meiden weer, als ze de 3 gepasseerd zijn, worden ze steeds meer voor rede vatbaar. Minder driftbuien, wel mokken en nukkig maar veel minder gegil en gekrijs op de grond.

Hier ook ongelijk haar. Maand of 9 geleden keertje laten knippen en binnenkort weer naar de kapper. Er zijn krullen die ik uit kan trekken tot halverwege hun rug maar het merendeel blijft iets over de schouders.

Ze hebben vandaag weer gewend bij het kdv. Dit keer ook meteen mee naar de 3+ groep. Wel grappig dat zij nu met de vriendjes van M spelen daar (binnenkort dus ook leegloop want die worden ook snel 4). Ze vonden het heel erg leuk en ik kon ook zonder enige problemen weggaan. Donderdag echt. Ben erg benieuwd. In hun groep start volgende maand ook een jongenstweeling, iets ouder dan zij. Ben benieuwd :D
pi_160324787
Hier weer iets nieuws hoor... sinds 2 dagen ik wil niet plassen voordat ik naar bed ga... ik plas vannacht wel in mijn luier *zucht*
pi_160324836
Ohja vanmorgen 2 jongens die voor het eerst echt een punt er van maakte dat ik ze achter liet bij de gastouder. Spock is een week voor zijn werk naar Berlijn en ik ben dus alleen met de jongens (respect voor de alleenstaande moeders pfff)
Gevolg... het is anders dan anders papa is er niet dus we plakken aan mama... even een weekje doorbijten en dan mogen ze het hele weekend papa stalken van mij!
pi_160325287
Fijn dat ze al zo goed gewend zijn Kyara! Heb je zin in je nieuwe baan? :D
Lijkt me wel even wennen, zeker als je zo'n lange tijd thuis hebt gezeten.

Djenna heeft er helemaal zin in morgen *O*

Goitske ja dat lijkt me effe tandjes op elkaar idd .. Zeker als ze niet helemaal mee willen in hoe jij het graag ziet :X

Straks stootte de jongste zijn hoofd ineens keihard naar achteren toen hij bij mij op schoot zat. Gevolg: bij mij een tand door de lip, veel pijn en bloed. Djenna kwam gelijk met een doekje naar me toe rennen al roepende 'mama troosten mama troosten' :D .. Schatje O+
pi_160325730
Twinkle het wordt vanzelf vrijdag denk ik maar ;)

Wat lief dat ze gelijk zo naar je toe kwam! Maja zal wel ff een dikke lip worden!
pi_160326016
Aaah Djenna O+ En auw....

En spannend morgen! Leuk hoor!

Ik heb er wel zin in maar vind het ook heel erg spannend. Buikpijn en dichtgeknepen keel spannend zeg maar.
pi_160333009
Franny, redt ze het goed zonder middagslaapje?
Netjes geknipt. Dat durfde ik dus niet zelf.

Twinkle, wat lief van je meisje. O+
En au :*

Hier een driejarige die waarschijnlijk niet weet dat ze drie is. Die krijst nog regelmatig en valt als heuse dramaqueen op de grond. :@
En ze is ook weer (of nog steeds) zo grenzen aan het testen.
Maar ze is ook zo lief en sociaal.
Gisteravond legde ik haar op bed en zei ze tegen mij: "Ik ga niet slapen bij jou mama".
Rond elf uur werd ze wakker, want ze wilde bij mij slapen O+
pi_160333014
Kyara, succes en veel plezier vandaag.
En wat fijn dat je meisjes het zo naar hun zin hebben O+
pi_160333399
Au Twinkle! En wat lief van Djenna. O+

Vanochtend B naar zijn nieuwe KDV gegaan, wennen vorige week ging hartstikke goed maar vanochtend was drama. Huilen, huilen, huilen. Zijn benen als een aapje om me heen slaan. Dikke, vette tranen. Zijn leidster nam hem over en liep een hoek in met speelgoed zo van 'ga maar' paar meter verder hoorde ik alleen nog een snik en een 'ja!'. Ik weet dat hij nu gewoon vrolijk aan het spelen is, maar toch, ik voel me dan echt ff ;( :{

Maar het brengen was verder een verademing. Bij het oude KDV was het altijd rommelig en moest ik soms letterlijk over baby's heen stappen. Hier was het ordelijk, rustig, eerste opvang in de gang en daarna meteen naar de groep door.
pi_160333505
Kyara, succes met je nieuwe baan! Superspannend inderdaad, maar als je eenmaal bezig bent, vast ook gaaf om weer iets 'voor jezelf' te doen, komt best op een goed moment zo toch?

Goitske, sterkte deze week, is best pittig inderdaad.

Omen, je dramaqueen O+ . Ik heb zo'n vermoeden dat die van mij op haar 15e nog steeds een dramaqueen is (of: weer _O- .).

Dat klinkt als een moeilijk afscheid, exode. Maar verder klinkt het wel goed. Op het kdv van I houden de vaste leidsters de boel ook altijd strak in de hand. Als er dan eens een invaller is, dan merk je het meteen, dan is het direct veel rommeliger. Ik ben heel blij met hoe die vaste leidsters het doen, ze hebben echt verstand van hun vak en 'zien' alle kindjes. Een vaste leidster heet Angelique. Vanochtend zei I met haar handjes tegen haar borst: Mijn Angelique! _O- . O+ .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')