abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_160195489
registreer om deze reclame te verbergen
Franny, ik zou het gewoon even navragen en uitleggen dat je het niet nodig vindt dat daar nu al aandacht aan wordt besteedt. Tegelijkertijd kan het ook best van bijv. het liedje van de olifant komen.
Ik zeg zelf ook wel eens tegen Ellie dat ze stevige benen heeft, eigenlijk. Is ook gewoon zo - zonder waardeoordeel. En grote voeten, dat zegt ze nu zelf ook. Maar ja, mt 27 voor een meisje van 2,5 s ook aan de grotere kant :D.

FR, wat balen! Ik zou haar echt niet meenemen - dan mist je man maar een overleg of 2. Soms gaat dat zo met kleine kinderen.
Home is where the O+ is...
  donderdag 25 februari 2016 @ 07:44:48 #227
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_160195531
Wauw, maat 27! Nora zit nog steeds in 24 :D
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_160195546
Maat 27 :o dat heeft mijn kleuter nog niet eens :D
Mijn meiden zitten ook in maat 24

FR, ik zou haar niet meenemen. Met nog niet ingedroogde pokjes is ze hartstikke besmettelijk en dat kun je in een ziekenhuis gewoon echt niet maken.
pi_160195984
registreer om deze reclame te verbergen
Ferrari, vreemd van het KDV, maar als ze koorts en zo heeft, zou ik haar sowieso thuishouden. Wel balen van de timing!!

Jullie hoeven je geen zorgen meer te maken dat wij ons 4 uur lang gaan vervelen hoor ;) We gaan High Tea-en in zo'n kitscherig ding. :D Zijn we ook heen geweest toen we Geregistreerd partnerschap hadden gedaan, was heerlijk!
Zaterdagavond eten bij onze favoriete Italiaan en poolen. Heerlijke week zo.
  donderdag 25 februari 2016 @ 09:09:08 #230
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_160196224
Lekker exode! Veel plezier!
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_160196279
Veel plezier exode! :9 O+

FR, ik hoop dat er een oplossing komt. Ik geloof dat ik de afspraak in het ziekenhuis zou verzetten, als er echt niemand thuis kan zijn bij mijn zieke kind.

Maat 27 is echt groot idd :D. I zit ook nog in maat 24.
Venus in pocketformaat
loveli
pi_160196330
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb haar vanmorgen naar het kdv gebracht. Ze heeft geen koorts en wilde om 06:00 wel erg graag een boterham. Als ik klaar ben haal ik haar meteen op.

Ik zit trouwens helemaal niet in een ziekenhuis met "echt" zieke mensen maar met mensen die last hebben van botten/gewrichten/spieren ed.

quote:
1s.gif Op woensdag 24 februari 2016 21:34 schreef Goitske het volgende:

[..]

Sorry ik werk zelf in het ziekenhuis als iemand zich meld bij ons met een kind met waterpokken kun je vertrekken
Je steekte willens en wetens mensen met een slechte weerstand dan aan. Niet iedereen heeft waterpokken gehad als kind
Dan zou ik de foto verzetten
Ze is niet meer besmettelijk he. Ze zijn niet open.

Op scholen mag je kinderen met looporen, open wonden ed niet weigeren maar een kdv mag hun eigen regels maken schijnbaar.

Ik heb ze als kind ook niet gehad dus ben benieuwd of ik er dan nu nog aan moet geloven, eigenlijk moet ik dan preventief thuis blijven want dan kan ik nu ook iedereen besmetten.
  donderdag 25 februari 2016 @ 16:32:09 #233
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_160205826
Was het brengen toch geen probleem, fr?

Beterschap voor Sac!

Ging het goed in het ziekenhuis, trouwens?


En hoe was de high tea, exode? En heeft B het naar zijn zin gehad?
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_160208607
Fijn dat het zo opgelost kon worden fr. Hoe ging het met sac?

High tea was lekker :) En B heeft zich prima vermaakt, het is een gezelligerd zeiden ze. Hij klets en heeft een hele open benadering. Dat zien wij zelf ook, maar wel fijn dat ie dat ergens anders ook is.

En voor wie iets heeft meegekregen, onze huizen twijfels zitten in een nieuwe fase. We willen binnen nu en een maand beslissen of we willen verhuizen en zo ja waarheen....12 maart gaat B de hele dag naar mijn broer. Eigenlijk zouden we gaan shoppen maar we starten de dag met een grande tour door mijn geboortedorp om mijn vrouw een beter beeld van het dorp en de wijken te geven. We zijn er vaak genoeg, maar dat is gewoon op visite, nu dus met een andere blik.
Als we besluiten om niet te verhuizen, gaan we ons huidige huis een gedeeltelijke makeover geven.
(we wonen nog prima op zich, maar nu we door B zo vaak thuis zijn, is het toch niet 100% wat we zoeken. Weinig kinderen en voorzieningen voor kinderen. We wonen ook dichter op elkaar dan we zouden willen. EN wij hebben gekocht toen de hypotheekrente enorm hoog was, verhuizen levert ons behoorlijk wat geld op zeg maar)
pi_160209542
Lief dat jullie het vragen. Met Sac is het goed gegaan om 18:15 stortte ze wel in dus ze slaapt nu al even. En ze was heel blij mij te zien maar dat is ze gelukkig altijd.

Vervolgens kon ik grote zus ook mee naar huis nemen. Ze zitten in hetzelfde gebouw dus ze had mij gespot. Nu heeft ze mij wel eens vaker gezien op school en na een kus en een knuffel ging ze dan gewoon weer verder spelen.

Vandaag wilde ze nog een extra knuffel dus ze liep mij achterna naar binnen ( ze had pauze) en daar bleek een kindje uit de andere klas haar koekje opgegeten te hebben. Toen was ze helemaal van slag dikke tranen. Daarbij klaagde ze vanmorgen al over hoofdpijn wij weten niet of het echt zo is of dat het een vorm van aandacht zoeken is (ze ziet mij ook dagelijks worstelen met mijn pijn helaas). Heb toch maar een afspraak bij de osteopaat gemaakt. Dus ze mocht een middagje thuis blijven.
pi_160224210
Ah arme Sac, heeft ze geen jeuk?

1 van de redenen waarom wij naar een ander KDV zijn gegaan is omdat de tuin van het KDV aan het schoolplein grensde van de school waar mijn vrouw werkt. Hij is nu oud genoeg om te snappen dat hij daar zijn mama kan spotten. Zij bleef altijd zo ver mogelijk van die tuin vandaan bij pleindienst maar dan heb je dus schoolkinderen die in hun onschuld B gingen roepen en naar mijn vrouw wezen. Grote drama's steeds. 'Mamaaaaaaa' en dan hartverscheurend huilen.
pi_160224926
Ah dat is wel sneu ja. Zo te lezen hebben jullie een leuke dag gehad Exode! En nog welkom hier :)

FIjn dat het allemaal goed is gegaan FR.

Mijn meiden hebben gister ook even gewend bij het kdv. Ze vonden het in het begin wel heel spannend. Heb intake met juf gewoon op de groep gedaan en toen gingen ze wel spelen. Ze hebben we me uitgezwaaid, beetje bedremmeld maar geen traantjes. Toen ik ze op kwam halen waren ze aan het eten. J heeft gewoon 3!! boterhammen gegeten en was lekker aan het kletsen. D was heel dapper haar kostjes ook aan het opknagen. Ze waren ook meegeweest naar de muziekles, vonden ze erg leuk.

Wat ik vooral heel fijn vond om te merken is dat ze gehoord werden. Ook met kleine zachte stemmetjes. Ze werden gehoord en er werd op gereageerd. Op de psz ging dat wel eens mis in een groep met veel drukke kinderen, veel geschreeuw, paar probleemgevallen etc. Daar werden mijn meisjes ondergesneeuwd. Niet gehoord en niet gezien. Lief aan het spelen dus het gaat goed. Maar dat ze dan al een uur met hetzelfde puzzelstukje aan het schuiven zijn ziet niemand. Dus ik ben echt heel blij dat ze nu naar het kdv kunnen.
pi_160224980
Klinkt erg prettig kyara.

Hier een dramanacht :O
pi_160225536
Oh wat fijn Kyara! Zo waardevol inderdaad :)

Hier vandaag laatste dag kdv. Wij vonden het geweldig, maar Stick ziet er heel de week tegenop (ondanks dat hij het er leuk heeft. Thuis is toch leuker..) en dat vonden we zo naar. Hij is nu fruitspiesjes aan het uitdelen, en om half 1 gaat hij weer lekker mee naar huis O+
pi_160225611
Hier zijn de kinderen met opa en oma naar het dolfinarium. Nichtje van bijna 2 is ook mee.
Einde van de dag halen we ze op en gaan we met zn allen naar chinees of wok. Kinderen hebben dan hopelijk bij opa em oma geslapen :D
pi_160227100
Ok, zo beschouwd is 27 wel echt heel groot ja :o. Misschien verklaart dat ook waarom ze soms wat sloft met lopen... Ze heeft nl niet alleen grote maar ook heel platte voeten.

Klinkt als leuke uitjes, dames!

Kyara, wat fijn dat ze op het kdv wel gehoord worden! Heerlijk O+

L-E, Stick blijft dus weer lekker thuis? Hij kon niet lekker aarden daar?

Beterschap voor Ean en sac, FR!

Wij zijn gisteren naar het Nijntje museum geweest... What was I thinking? Ellie vond het leuk maar het was mij veel te druk!
Home is where the O+ is...
pi_160227558
In de vakantie naar nijntje museum :o lijkt mij wel heel erg leuk!
Mijn schoonouders verklaar ik ook voor gek nu naar het dolfinarium....

L-e jammer dat sticker het niet leuk vindt, te grote groep? Mijn jongens vragen echt in een vakantie wanneer gaan we weer naar Ilonka? (Gastouder)
pi_160228104
Jammer L-E. Wel heel fijn dat hij ook gewoon lekker thuis kan blijven.

(wij hebben trouwens wel heel bewust voor 1,5 dag opvang gekozen. We zouden het ook wel met 1 dag afkunnen maar dan is het elke week weer opnieuw wennen. We hebben dat met M gezien en toen hij het laatste half jaar 1,5 dag ging scheelde dat best wel veel).

D zei toen we weggingen tegen de juf "zo, en nu mag je mij uitzwaaien". Wat de juf ook deed O+

Vandaag laatste keer psz gehad.

Oh ja, het is nu ook vakantie. Ja nou, dan zou ik idd dat soort dingen ook vermijden :D
pi_160228602
Jij durft Cwen, wij wilden eigenlijk morgen naar het Nijntje museum maar hoor alleen verhalen dat het giga druk is. Ook het Nijntje museum waarschuwt via Facebook dat het enorm druk is.
Wij wachten wel tot de nieuwigheid eraf is of zo. :)

Wij gaan B trouwens voor dreumesgym/peutergym inschrijven. Kan hij zijn energie kwijt.
pi_160230254
Peutergym is leuk! Hoewel het wel afhankelijk is wie het geeft. Heb met M een tijdje ergens gegymd wat niet zo'n succes was (gymjuf was niet zo enthousiast, hielp kinderen ook niet, je moest echt alles als ouder zelf doen). Nu gymmen we al een tijdje bij een gymclub die het beter voor elkaar heeft. Gymleraar heeft echt oog voor de kindjes, weet precies wie waarbij hulp nodig heeft is weet de kinderen ook echt te motiveren. Les zat ook beter in elkaar. M heeft flinke stappen gemaakt daar. De eerste juf was trouwens een turnjuf en de gymleraar een gymdocent in het speciaal onderwijs.

Meiden gaan naar dansles <3 Echt superschattig en ze vinden het heel erg leuk. Gymmen gaan ze nu op het kdv doen (die bieden s middags peutergym aan, ook door een gediplomeerde kracht).
pi_160233069
Exode. Klinkt gezellig jullie vrije middag.
Spannende tijden qua beslissingen met verhuizen. Ik had een en ander gelezen in het dreumestopic (daar gluur ik zo af en toe)

Kyara, fijn dat het wennen goed ging.

Hier is Riley van het KDV af, omdat ik geen werk heb. En Riley vindt het heerlijk om thuis te zijn (op drie korte dagen psz na).

Nijntjesmuseum staat op mijn to do lijst. Maar dan een keer buiten de vakantietijd.

Vandaag naar een indoor speeltuin gegaan. Was ook erg druk. Maar Riley heeft genoten. Ging op stap met haar vijfjarige (achter)neef en kwam zo af en een toe een knuffel brengen. En soms mochten we ook een rondje mee O+
pi_160233179
Wij willen naar deze Kyara: www.aapjeskooi.nl, ziet er zo leuk uit :) Ben erg benieuwd!
pi_160259365
Het leed dat hoofdluis heet :')
En dochters met lange haren :')

Ben bijna in staat om de tondeuse er overheen te trekken :X
pi_160262680
Oh Twinkle, brrrrrr. ;( .

Cwen, fijn dat Ellie het wel naar haar zin had, maar ik snap je punt. :D .

I heeft het zo enorm naar haar zin op haar drie kdv dagen. Ik breng altijd een blij kind weg en ik haal een blij kind op. Ze roept nu zelf door de intercom als we aan bellen "I.solde is er!!" en ze vindt alle activiteiten en het spelen met andere kindjes geweldig. Dat is zo fijn om te zien altijd.

Ik ga binnenkort eens naar een kapper met haar. Ze heeft nu haar in allerlei verschillende lengtes, echt een rommeltje. Groeide het bij jullie kindjes ook zo ongelijk?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hier propt ze een stuk cake in haar mond. :Y) .
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_160263479
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 februari 2016 15:32 schreef Twinkle20 het volgende:
Het leed dat hoofdluis heet :')
En dochters met lange haren :')

Ben bijna in staat om de tondeuse er overheen te trekken :X
Goed behandelen en ieys van schuimgel ofzo in het haar. Kreeg mijn zus als tip zooi in het haar aangezien ze 2 pleegkinderen met kroeshaar heeft. Houden de luizen niet van.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')